ironman02 έγραψε: |
Το αμάξι το πήρα από αυτήν την αντιπροσωπία...Φτου! Γιατί εκεί έλεγα να το πηγαίνω και για τα service του κτλ. Ακόμα έχω 2500 χλμ μόνο.
Ξέρω οτι είναι στον Γέρακα το συνεργείο αυτής της αντιπροσωπίας. Ήθελα να βάψω και την πόρτα για μια κλειδιά που μου κάνανε και είχα ρωτήσει εκεί για τιμή. Τώρα με φόβησες..! ![]() ![]() |
Arvas έγραψε: |
θελω να αναφερθω στην "εξαιρετικη" δουλεια που κανουν στην συγκεκριμενη Lion της οποιας το συνεργειο βρισκεται στην κλεισθενους στο γερακα. Το εν λογο εξουσιοδοτημενο λοιπον οταν παρελαβα το αυτοκινητο απο την αντιπροσωπεια ειχε εγκαταστησει φωτα ξενον αφηνοντας ολα τα πλαστικα ξεκουμπωτα και ειχε καταστρεψει και μια πλαστικη βιδα. Την επομενη φορα που πηγα (πριν 3.000 χλμ) για αλλαγη λαδιων εκτος του οτι μου χρεωσαν 45Ε την αλλαγη με δικα μου λαδια φροντισαν να αφησουν και μια φισα πανω στον σωληνα εισαγωγης ξεκουμπωτη παλι... Απ' οτι φαινεται εχουν καποιο θεμα με την επανατοποθετηση οσων αφαιρουν... Δηλαδη αν μου αλλαζανε τακακια θα αφηναν τις ροδες χωρις μπουλονια;;; ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ... |
Ξεκουμπωτα πλαστικα και στραβωμενα χυμα πραγματα... χμμμμ... Α για την lion πεντελης θα λες βρε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puzzle έγραψε: | ||
Απλα να αναφερω οτι αρκετα εξουσιοδοτημενα οπως πχ το δικο μου δεν χρεωνουν αλλαγη λαδιων, γιατι ουτως η αλλως οπως μου ειπε ο ιδιοκτητης δεν ειναι η πολιτικη τους στους πελατες τους...ουτως η αλλως δεν χρεωνουν την αλλαγη και δικα τους να ναι τα λαδια απλα αν ειναι δικα σου σε βαζουν να υπογραψεις οτι εχεις φερει εσυ τα λαδια σου... Ασχημη εμπειρια εχω και εγω με πολυ μεγαλο εξουσιοδοτημενο που εχω αναφερει στο παρελθον... Κατεβηκα στο συνεργειο και ειδα το παιδι που μου ειχε λυσει το κιβωτιο να εχει ολα του τα εργαλεια παρατημενα λαδωμενα στο καθισμα του συνοδηγου..ουτε προστατευτικη ζελατινα δεν ειχαν ουτε τιποτα.. Πλαστικα ξεκουμπωτα ειχαν μεινει και σπασμενη μια πλαστικη βιδα... Το τελικο ηταν οτι με εβγαλαν και ψευτη οταν τους ειχα πει να φτιαξουν το παραθυρο που ετριζε και το παρελαβα παλι με το ιδιο προβλημα ακριβως.. Το κακο ειναι οτι δεν σεβονται τους πελατες τους που εχουν δαπανησει ενα αρκετο μεγαλο ποσο για την αγορα του αμαξιου τους.. Προσωπικα αλλαξα 2 εξουσιοδοτημενα μεχρι να βρω αυτο που θεωρω σωστο.. |
Puzzle έγραψε: | ||
Οσον αφορα τη κλειδια φυσικα και δεν θα το πας εκει... Οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο για να φτιαξει τη κλειδια θα πρεπει να σου κανει ολικη βαφη στην πορτα ... Θα πας σε καποιο απ αυτα που φτιαχνουν τοπικα το προβλημα και θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος συν οτι δεν θα εχεις βαψει ολη τη πορτα.. Με ξεχνας οτι σε μεταπωληση αν δει καποιος βαμμενη ολη τη πορτα(να σαι σιγουρος οτι θα το καταλαβει οτι την εχεις βαψη) μπορει να νομιζει οτι ειναι και απο τρακαρισμα... |
Για πες... |
ayrton έγραψε: |
Απ'οτι φαινετε ολοι εχουμε μια πικρη εμπειρια απο "κασταναδες" που θελουν να λεγονται και επισημοι αντιπροσωποι που απλα δεν σεβονται τα λεφτα και τον κοπο που εχει δωσει ο αλλος για να αγορασει. Εγω πρεπει να εχω παθει το πιο χοντρο απ'οσα εχω διαβασει σε αυτο το post. ειχα αγορασει ενα 106rallye 16v και αναγκαστικα να αλλαξω μετωπη και ψυγειο μαζι με τα βεντιλατερ του. αφου το χρυσο πληρωσα ολα μαζι με την εργασια ειδα οτι το αυτοκινητο ανεβαζε πολυ υψηλες θερμοκρασιες, θερμοκρασια λαδιου και νερο κοντα στα κοκκινα και χωρις να το ζορισω. αφου πηγα ξανα σε αυτους λεγωντας τους "παιδια το αυτοκινητο ψυνεται κατι παει λαθος" αυτη οι "κασταναδες" μου ελεγαν για να με καθησηχασουν οτι "ετσι δουλευουν τα rallye, σηκωνουν ευκολα θερμοκρασιες" μιλαμε τωρα οι βελονες σχεδον στα κοκκινα και τα βεντιλατερ να δουλευουν τρελα χωρις να μπορουν να ριξουν την θερμοκρασια ![]() ![]() ![]() |
Σε καθε συνεργειο που εχει πολλους μηχανικους μπορει να υπαρχουν καλοι, απροσεκτοι η και αχρηστοι και ειναι θεμα τυχης να πεσεις σε καποιο καλο αν τελικα υπαρχει αυτος... Γενικα ομως η πολιτικη τους δεν μου αρεσε καθολου σε αυτο το εξουσιοδοτημενο. Οπως τους ειδα εγω εχουν τη νοοτροπια οτι οσοι εχουν καινουρια αμαξια θα ερθουν αναγκαστικα λογω εγγυησης οποτε θα κανουμε οτι μας ναυλωσει... Αντιθετως σε αλλα εξουσιοδοτημενα που πραγματικα ειχα την τυχη να πεσω ηθελαν να μαζευουν πελατεια γενικα και ηταν πολυ σωστοι παρολο που μπορει να μην υπηρχαν αλλα εξουσιοδοτημενα στην πολη και μπορουσαν να κανουν οτι θελουν... Τρανο παραδειγμα τα εξουσιοδοτημενα στα γιαννενα τοσο της peugeot οσο και της seat που πραγματικα τους βγαζω το καπελο... Προχθες ημουν εκει για κατι διακοπες που εκανε το αυτοκινητο και ειχε και μειωμενη αποδοση... Ηταν μιαμιση ωρα πανω απο το αυτοκινητο και το εψαχναν με διαγνωστικα και σε σταση και στον δρομο μεχρι να αποκλεισουν τα παντα... Οταν στην κλεισθενους τους ειχα πει οτι μου κανει κατι διακοπες μου ειπαν δεν ειναι τιποτα... |
to207 έγραψε: |
Ο υπεύθυνος του συνεργείου στον Γέρακα AUTOMOTIVO μου είπε με σιγουριά ότι το 207 Rally που έχω (το πήγα με CHECK OIL LEVEL) έχει σαν φυσιολογικές θερμοκρασίες το καλοκαίρι 120 νερού και 140 λαδιού σταθερά… |
makis106 έγραψε: | ||
Ναι, και στους 120 ο THP μετελάσσεται σε ατμομηχανή ![]() ![]() ![]() Όσο ξέσκισμα και να έχει φάει με όλη τη ζέστη, δεν μου χει ανεβει ποτέ πάνω απο 90 στα νερά και 110 στα λάδια. |
To συνεργειο ειναι 1!! Εξουσιοδοτημενο Ιωαννινων (Κονδωρ). Οι ανθρωποι ειναι υποδειγματικοι στη δουλεια τους και παραδιδουν μαθηματα για το πως πρεπει να ειναι ενα πραγματικο συνεργειο.. Εκτος ολων των αλλων μου κανουν και δωρεαν τεχνικο ελεγχο σε καθε αλλαγη λαδιων και με ενημερωνουν κατηλληλα... Οπως ειπα και σε αλλο ποστ η Lion Πεντελης εκλεισε... |
nickzotos έγραψε: |
για να μην το κουράζουμε βρε παιδιά.. ΕΚΛΕΙΣΕ! τέλος...
το πιο κοντινό εκεί είναι η AUTOMOTIVO στην καστοριάς 15. θέλετε και τηλέφωνο; ![]() ![]() |