zzzleepy έγραψε: |
Έλα τώρα που τάχα μου δεν ξέρεις τι εννοούμε όταν λέμε κάποιον "κάγκουρα" ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Πράγματα που μου την σπάνε σε ένα αυτοκίνητο:
- Αεροτομές - Απλώστρες... - Τρακτερολάστιχα σε 1.1 (διάσταση 255 κλπ) - Μπλε πιτσιλιτίρια (ήμαρτον!!) - Αυτοκόλητα (το 206club και το σηματάκι της εφορίας εξαιρούνται γιατί είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!) - Neon lights εντός και εκτός αυτοκινήτου - όταν είναι λαχανί ![]() - υπερβολικά δυνατή μουσική (sorry ted!) - υπερβολικά δυνατή μουσική, συγκεκριμένα σκυλάδικα πρωινιάτικα - ανοιχτά παράθυρα μέσα στο καταχείμωνο για να ακούγεται η μουσική έξω - χειρόφρενα και άλλες κακομοιριές σε μη ασφαλή μέρη - υπερβολικός θόρυβος εξάτμισης (Σ.Σ. ...θα ήθελα...) - κόφτες μέσα σε στενά δρομάκια με κόσμο (βλ. μπουρνάζι έξω από τα clubάκια) |
DimiP έγραψε: |
ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ (Η ΟΧΙ ΟΛΟΙ...) ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ;;
ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΒΑΡΟΤΙ ΜΕΧRI METALLICA ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ;;; ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ... ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ;;; ΜΗΠΩς ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ;; ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΡΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙς ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙς ΛΟΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΟΡΥΒΩΝ, ΔΗΛ. ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΠΩς ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ" Η ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΠΩς ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΞΕΡΟΓΚΑΖΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ HONDA Η ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ;; ΔΗΛ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΦΕΡΑΡΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΓΡΡΡΓ..ΓΡΓΡΡΡΝΓΓΚΚΚ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ 1400 Η 1200 206 ΕΙΝΑΙ "ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ" ;; |
ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ (Η ΟΧΙ ΟΛΟΙ...) ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ;;
ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΒΑΡΟΤΙ ΜΕΧRI METALLICA ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ;;; ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ... ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ;;; ΜΗΠΩς ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ;; ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΡΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙς ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙς ΛΟΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΟΡΥΒΩΝ, ΔΗΛ. ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΠΩς ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ" Η ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΠΩς ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΞΕΡΟΓΚΑΖΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ HONDA Η ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ;; ΔΗΛ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΦΕΡΑΡΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΓΡΡΡΓ..ΓΡΓΡΡΡΝΓΓΚΚΚ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ 1400 Η 1200 206 ΕΙΝΑΙ "ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ" ;; ΑΥΤΑ. ![]() ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΜΑΞΙΑ -ΚΙΝΗΤΕΣ ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ (ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ Ε.;;....) ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ. |
Dimip έγραψε: |
ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ (Η ΟΧΙ ΟΛΟΙ...) ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ;; |
ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΒΑΡΟΤΙ ΜΕΧRI METALLICA ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΤΑΛΑΡΑ. |
ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ;;; ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ...
ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ;;; ΜΗΠΩς ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ;; |
ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΡΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙς ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙς ΛΟΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΟΡΥΒΩΝ, ΔΗΛ. ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΠΩς ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ;; |
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ" Η ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΠΩς ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΞΕΡΟΓΚΑΖΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ HONDA Η ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ;; |
ΔΗΛ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΦΕΡΑΡΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΓΡΡΡΓ..ΓΡΓΡΡΡΝΓΓΚΚΚ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ 1400 Η 1200 206 ΕΙΝΑΙ "ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ" ;; |
SnakeMJK έγραψε: |
- σε μη ασφαλή μέρη
- υπερβολικός θόρυβος εξάτμισης - κόφτες μέσα σε στενά δρομάκια με κόσμο (βλ. μπουρνάζι έξω από τα clubάκια) Το πιο τραγικό καγκουράμαξο το είδα στο μπουρνάζι (που αλλού;)... |
christhehealer έγραψε: | ||
Προσωπικά με ενοχλεί. |
christhehealer έγραψε: | ||||||
Ο καθένας έχει δικαίωμα να ακούει ότι θέλει, οι υπόλοιποι τι φταίμε να υποστούμε την ηχορύπανση;
Την ένταση στο 2 και ανεβασμένα τα παράθυρα, για να μην ενοχλούμε τους δίπλα μας. Δεν μας φταίνε σε τίποτα.
Όχι. Χαμηλώνεις την μουσική στο φανάρι για να μην ενοχλείς τους γύρω σου. |
christhehealer έγραψε: | ||||
Και τα δύο ανήκουν στην κατηγορία «γυφτιάς».
Ο ήχος του V12 είναι σαφώς πιο εύηχος από τα γριλίσματα του εν λόγω (ο Θέος να τον κάνει) καλλιτέχνη. ![]() |
Παράθεση: |
Πάντως τα χειρόφρενα, παντιλίκια και άλλες ανωριμότητες δεν με πειράζουν (και εγώ τα κάνω), αρκεί να γίνονται για προσωπική ευχαρίστηση, και όχι για το χειροκρότημα |
ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΒΑΡΟΤΙ ΜΕΧRI METALLICA ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΤΑΛΑΡΑ.
ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ;;; ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ... ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ;;; ΜΗΠΩς ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ;; ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΡΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙς ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙς ΛΟΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΟΡΥΒΩΝ, ΔΗΛ. ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΠΩς ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ;; |
έχεισ κάτι με το μπουρνάζι δηλαδη?!!! |
ελπιζω μονο να σκεφτεις αυτα οταν ξαναπιασεις κιθαρα στα χερια σου η οταν προσπαθησεις να δωσεις παλμο στις φωνητικες σου χορδες γιατι οι αλλοι δεν σου φταινε τιποτα , οπως γραφεις αλλοστε.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Σου ξεφεύγει μια μικρή λεπτομέρια φίλε Δημήτρη. Επειδή έχω χόμπυ την μουσική, το σπίτι μου είναι ηχομονωμένο για να μην ενοχλώ τους συνανθρώπους μου. Άρα δικαιούμαι να ομιλώ περί ενοχλήσεως. Και με κάμποσες χιλιάδες δίσκους στην δισκοθήκη μου και με την παρακολούθηση μερικών δεκάδων live κάθε χρόνο, δικαιούμαι να έχω άποψη για το ποιος είναι καλός μουσικός και ποιος όχι. |
Vasso έγραψε: |
Είδα τις προάλλες ένα fiat uno που το είχαν γεμίσει αυτοκόλλητα ρε παιδιά από οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, drive , car , auto moto und sport ... super fast ferries , i love myconos , politia tennis club τσσσσσσσ
![]() ![]() |
mick206 έγραψε: |
Αν είναι καγκουριά να ακούς δυνατά μουσική τοτε ΝΑΙ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΝΤΟΟΟΟΟΙΟΟΟΝ ΝΤΟΟΟΟΟΙΟΟΟΝ ΝΤΟΟΟΟΟΙΟΟΟΝ ΝΤΟΟΟΟΟΙΟΟΟΝ |
πέτα το και πάρε κανένα της προκόπης... ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Προκόπης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αιντε αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....................................
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........................ΠΑΡΕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρε παιδια...............δηλαδη εμενα που το αμαξι μου ακουγετε απο χιλιομετρα μακρια ειμαι καγκουρας ![]() ![]() ![]() ![]() |
ή μηπως τα αγωνιστικα εξαιρουνται ![]() ![]() ![]() |
Επειδή έχω να μπώ δύο μέρες στο νέτ απαντώ καθυστερημένα...
Αν είναι καγκουριά να ακούς δυνατά μουσική τοτε ΝΑΙ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΝΤΟΟΟΟΟΙΟΟΟΝ ΝΤΟΟΟΟΟΙΟΟΟΝ ΝΤΟΟΟΟΟΙΟΟΟΝ ΝΤΟΟΟΟΟΙΟΟΟΝ Ακούω για την πάρτη μου και μόνο και για κανένα άλλο! ![]() Ούτε επιδειξίας είμαι ούτε μούρη και φυσικά κατακράζω αυτούς που το κάνουν για επίδειξη ![]() Φυσικά δέν ακούω πάντα δυνατά την μουσική... Η ένταση της μουσικής παίζει αναλόγως διάθεσης και παρέας... ![]() Φυσικά όταν είμαι μόνος το ξεσκίζω... ![]() ![]() ![]() Και φυσικά τελευταίο και καλύτερο... Πόσο γουστάρω όταν βλέπω στο φανάρι άτομα να με κοιτάνε με ποικίλες διαθέσεις... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εγώ τους απαντάω... :fist: Δεν τους ενοχλεί η κίνηση,το καυσαέριο,η ηχορύπανση και τους ενοχλεί η μουσική; Βρε δέν πάτε στα χωριά σας λέω εγώ... Αφήστε μας εμάς στο μπ*#ρδ!λ& να τα κάνουμε όλα λίμπα... ![]() ![]() ![]() |
Ρε παιδια...............δηλαδη εμενα που το αμαξι μου ακουγετε απο χιλιομετρα μακρια ειμαι καγκουρας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: |
Ένοιωσα... |
Ο λόγος;;Την χάνω... ![]() |
Vasso έγραψε: |
Είδα τις προάλλες ένα fiat uno που το είχαν γεμίσει αυτοκόλλητα ρε παιδιά από οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, drive , car , auto moto und sport ... super fast ferries , i love myconos , politia tennis club τσσσσσσσ ![]() ![]() |
Αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ έναν χωριανό μου που έκανε επίδειξη στο Black Light που μόλις πέρασε μέσα στο αμάξι και φορούσε άσπρη κάλτσα ξέξασπρη
ΦΡΙΚΗ !!! |
lia206cc έγραψε: | ||
Σε Nissan χρώματος μώβ-πεθαμενί: Burn Out, Φίλε Οδηγέ ΠΡΟΣΕΧΕ, catch me if u can κάτω από μονοθέσιο F1, 3 χειλάκια - φιλάκια, εκείνο το ξαπλωμένο γκομενάκι και τα μάτια (τα αλλήθωρα) που βάζουν στις νταλίκες! όπως βλέπεις Βάσω μου... υπάρχουν και χειρότερα... Αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ έναν χωριανό μου που έκανε επίδειξη στο Black Light που μόλις πέρασε μέσα στο αμάξι και φορούσε άσπρη κάλτσα ξέξασπρη ΦΡΙΚΗ !!! |
Vaggelis έγραψε: | ||||
Mα καλά, πως την είδες την κάλτσα;;;; ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||||
Mα καλά, πως την είδες την κάλτσα;;;; ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
[χε χε ... ΚΑΡΑΦΩΣΦΟΡΙΖΕ!!!!! ![]() ![]() |
Δεν ήμουν μέσα, αν αυτό ήθελες να νομίζεις (κακιούλες Βαγγελάκη; κακιούλες;) |
Bloom έγραψε: |
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... αλλά για μένα η μεγαλύτερη "καγκουριά" off all times είναι το ασημένιο αυτοκόλλητο στην τάπα της βενζίνης!!! ![]() ... δηλαδή εμένα ειλικρινά μου γυρίζει το στομάχι, και δεν ΄πα να το οδηγεί το αυτοκίνητο ο πιο "μουράτος" - κατα τ'αλλα & κατα τη γνώμη του - "κύριος".... Προσωπικά αν πιάσει το μάτι μου κάτι... ν' αστράφτει εκεί στο πλάι, ο εν λόγω κατατάσσεται αυτομάτως στους γύφτους περιοπής!! ![]() Μα έχουν ειλικρινά την αυταπάτη πως ένα ασημί (και γυαλιστερό μάλιστα, να βγάζει μάτι!! ![]() ![]() Ήμαρτον ρε παιδιά δηλαδή.... Ήηηηηηηημαρτον!!! ![]() ![]() ![]() |
Επίσης ρωτήστε και τον Pduke πόσα άλογα του δίνει η αεροτομή του
Ξέρει αυτός... Αααχ, κρίμα την αεροτομή σου... ούτε ένα μικρό χαντάκι δεν μπορείς να βγάλεις... ΧΙ ΧΙ ΧΙ |
Petros έγραψε: |
Σημερινό σκηνικό (μεγάλο γέλιο)...
Daewoo Lanos λευκό σαύρα με φρυδάκια και σπόιλερ, εξάτμιση πρα-πρα και -το καλύτερο- φτερούγα από Mitsu EVO VII!!! ![]() ![]() ![]() Διασταυρωνόμαστε στο φανάρι της Αγ.Παρασκευής (Μεσογείων) και του πετάω την εξής ατάκα: "Πόσες μπανάνες καίει τα 100;;;"........ ![]() Αν μπορούσε να κάνει αναστροφή, ακόμη θα με κυνηγούσε! ![]() ![]() ![]() ![]() |
alemao έγραψε: |
Εχει δικιο ο Πετρος...
Γιατι το 99% των Lanos που κυκλοφορουν φορανε φρυδακια, μαυρα φωτα και αλλα μπιχλιμπιδια; Μπας και ειναι τοσο γρηγορα τελικα; ![]() ![]() |
Τον Ιανουαριο ειδα στη Καρδιτσα ενα Λευκο Cordoba με καπω απο Evo 6 (αυτο με τον αεραγωγο), μπλε προφυλακτηρα-μασκα εμπρος απο Evo 6, κόκκινη αεροτομη πισω Evo 6. Εχετε να πειτε τιποτα; ![]() ![]() ![]() ![]() |
Για πείτε τη γνώμη σας γι'αυτό:
http://tuning206.free.fr/206tuning/francais/images/31.jpg Πρωτότυπη καγκουριά, δεν μπορώ να πω... |
http://tuning206.free.fr/206tuning/francais/images/31.jpg Πρωτότυπη καγκουριά, δεν μπορώ να πω... |
Αλεξ@νδρος έγραψε: |
Οπελ Αστρα του κουτιου στην αντιθετη μερια της εξατμισης περιπου εκει που θα επρεπε να βρισκεται ο πισω λασπωτηρας κρεμασμενο πεταλο απο Αλογο ![]() Φτου να μην τον ματιασω ![]() |
Αλεξ@νδρος έγραψε: |
Οπελ Αστρα του κουτιου στην αντιθετη μερια της εξατμισης περιπου εκει που θα επρεπε να βρισκεται ο πισω λασπωτηρας κρεμασμενο πεταλο απο Αλογο ![]() Φτου να μην τον ματιασω ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
πως φαινεται ο νεος χρηστης του forum!!! Καλη μου Bloom , σε πληροφορω πως το εν'λογω ασημι αυτοκολητο τοποθετειται στην ταπα της βενζινης με αποκλειστικο σκοπο την βελτιωση των επιδοσεων του αυτοκινητου μια και αποδεδειγμενα δινει περι τα 3,5 αλογα και 0,5-1 κιλο ροπης, αναλογα το μοντελο (του αυτοκολητου!). Αυτα ολα εχουν συζητηθει και αναλυθει σε παμπαλαιο post που μονο καποιοι καραπαλιουρες σαν τον vini και τον pezomania (και τον Τοmcat που ειχε παρει μερος στη συζητηση...)θυμουνται και μπορουν να επαληθευσουν. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Επίσης ρωτήστε και τον Pduke πόσα άλογα του δίνει η αεροτομή του ![]() Ξέρει αυτός... ![]() |
Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα μικρό καγκουράκι Νίκο, γι'αυτό άλλωστε άνοιξα και το τόπικ ![]() ![]() |
Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα μικρό καγκουράκι Νίκο, γι'αυτό άλλωστε άνοιξα και το τόπικ ![]() ![]() |
pugsang έγραψε: |
Μετα απο σχετικό mail του Αριστείδη βρέθηκε Ο Αρχι-κάγκουρος των αιώνων
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531 |
επισης είχα βρει παλιοτερα σε ένα site μετατροπή porsche 911 σε 959! ![]() ![]() ![]() |
Μή μου πείς οτι είναι και κάγκουρας αυτός! Μιά χαρά το βρίσκω το αμαξάκι!!!!! Πολύ όμορφο!! Ειδικά οι ζάντες... ![]() |
Μακαρι να μπορουσα να το ανεβαζα σε φοτο......Glf για κανε κατι PLEASE ![]() |
και μια και αναφερθηκε η βενζινη των 100 οκτανιων σε αλλο topic , τι θα λεγατε να προμηθευτουμε αυτοκολητακια "BP ultimate 100" και "Shell vPower racing" τα οποια θα κοληθουν σε περιωπτη θεση και θα βοηθησουν στην αυξηση της ροπης των 206 αλλα και την κατατροποση του ηθικου των αντιπαλλων οδηγων ;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() οσοι πιστοι καγκουροι προσελθετε με δηλωση σας! |
Σήμερα το απόγευμα που ήμουν με την Γιωργία στο Ζούμπερη, ήταν παρκαρισμένο δίπλα στο δικό μου ένα μπλε σκούρο 206 χαμηλωμένο με δερμάτινα καθίσματα και το κοιταζαμε γυρω γυρω, μέχρι που είδαμε τα φωτεινά πιτσιλιστήρια και ξενερώσαμε ![]() ![]() ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ! |
Σήμερα...
Ώρα 11:30πμ... Τόπος : Ταμπούρια Κερατσινίου... Ο Mr. Καρακάγκουρας... (σόρυ που θα γράψω με κεφαλαία αλλά ο τύπος ήταν απίστευτος! ![]() ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ LADA ΜΕ... ΣΠΟΪΛΕΡ, ΕΞΟΓΚΩΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΤΕΡΑ, ΑΕΡΟΤΟΜΗ (ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ![]() ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΑΛΑ Μ3 ΧΡΩΜΑΤΟΣ NIKEL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Περιττό να σας πώ τι γέλιο έπεσε... ![]() Μεγάλε σε προσκυνάω! Είσαι ΜΕΓΑΣ! ![]() |
μια φωτο του να τον κανουμε κορνιζα να τον βαλουμε για μασκοτ ;;;;;;;;;
|
Vaggelis έγραψε: |
Επίσης δεν μας είπες αν έπαιζε φιμέ τζαμάκι... |
Και ο καγκουρας της ημερας για να μην ξεχιομαστε
http://www.topgear.com/content/fun_stuff/carbage/04/05/ |
konstantinos έγραψε: | ||
...της χρονιάς θα έλεγα καλύτερα. Ηθελα να ήξερα όλα τα "μπιμπιλίκια" στο εσωτερικό δουλεύουν? Ολα τα "λεφτά" το σηματάκι του Playboy!!!!!!!!! (κοιτάξτε μέσα απο το τιμόνι, στο δεξιό σημείο)... PS.Το φιλαράκι με το Fabia που να είναι άραγε...? μπας και πάρει καμία ιδέα!!! |
Και ο καγκουρας της ημερας για να μην ξεχιομαστε
http://www.topgear.com/content/fun_stuff/carbage/04/05/ |
Πέτρος έγραψε: |
MHTSOS90 έγραψε: |
φιλε μου αυτο δεν ειναι καγκουρια τα καρναβαλια τις πατρας ειναι!!! |
206kwn έγραψε: | ||
αυτό το συμπέρασμα από πού το έβγαλες??? ![]() |
sod έγραψε: |
![]() |
![]() |
![]() |
teo106 16v 2001 έγραψε: |
μαλλον ειναι ετοιμος να συναγωνιστει το suzuki eskudo στο Pikes Peak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vamvakoolas έγραψε: |
(οι ραγες νομιζα οτι ειναι για καποιο σκοπο)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
και συνεχιζουμε απο Αγγλια: οπως βλεπετε οι Αγγλοι οδηγοι δε βαζουν καθολου "αεροδυναμικα βοηθηματα" και αλλες καγκουριες!
![]() |
Sinanai έγραψε: |
Έχει βάση η σκέψη του ανθρώπου...
![]() ... Ήθελε να το κάνει Α380. Αυτό είναι. ![]() ![]() ![]() |
Πλάκα μας κάνεις, έτσι; 1000 φορές τη Θάλεια, πίσω, ακόμα και στην κατάσταση της φωτό... ![]() |
sonermgb έγραψε: |
+ ένα 206 σχετικά σε ποιο λογικά και ίσως όμορφα πλαίσια![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Η εγω ειμαι καγκουρας τελικα η η μουρη του 206 απλα δεν υπαρχει ![]() |
abaleo έγραψε: |
μίλησε ο σπορτιφ λουκ με λευκή ζάντα & ρο-ενα-ρο και θαλασσί φιμέ! ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Θα προτιμουσα η peugeot να ειχε βγαλει το 206+ σαν κιαυτο παρα σαν τον εμετο που ειναι τωρα.... |
O Aγγλος διαβαζει psclub!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εκλογο-καγκουρας
![]() ![]() |
MAD έγραψε: |
Τελικα ο καγκουρας δεν ειναι ειδος προς εξαφανηση..... ![]() ![]() ![]() |
Bill207 έγραψε: |
http://img207.imageshack.us/img207/3627/greekxarvalo.jpg
http://img834.imageshack.us/img834/5601/lada1.jpg http://img541.imageshack.us/img541/5741/yugobamenometempera2.jpg http://img214.imageshack.us/img214/1949/austinmeroverpatenta1.jpg |
Road_Runner έγραψε: |
Ολα τα λεφτα τα 2 @@ στο τιμονι!!! |
plaketokofths έγραψε: | ||
Αυτά έχουν και λειτουργικο ρόλο είναι θέμα grip - feeling το κλάξον με τα δάχτυλα! Όπως στις γυναίκες τα λακουβάκια στην μέση ![]() ![]() ![]() ![]() |
PICASO έγραψε: |
Καπου στην Λαρισα ειδα αυτο:
![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||||
@ Ninja: Πολυ ωραιο το εργαλειο, αλλα θα ηθελε και κανα αυτοκολλητακι ρε γ@γ*τ0..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
χα0χ0α0αχ0α00χ0αχ0α0χα00χα0αχ0, η παρομοιωση σου ειναι τελειως αρρωστημενη! ![]() ![]() ![]() Ααααααχχχ, τα λακκακια με τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-υ-ν....... ![]() |
![]() |
![]() |
king207cc έγραψε: |
εχω δει ένα τέτοιο κόκκινο και στην Χαλκίδα. |
![]() |
εχω δει ένα τέτοιο κόκκινο και στην Χαλκίδα. |
![]() |
sonermgb έγραψε: | ||
Πως θα το πουλήσει αύριο μεθαύριο αυτός ο άνθρωπος έτσι όπως είναι αυτό? ![]() |
Jean έγραψε: | ||
Τον έχω πετύχει Σπ. Λούη ΟΑΚΑ |
...έχει αρκετές καινούριες "μετατροπές" από την φώτο ![]() |
Bill207 έγραψε: | ||||
το ξαναπέτυχα χθες, στο Ν. Ηράκλειο και το αμάξι έχει αρκετές καινούριες "μετατροπές" από την φώτο ![]() |
spyros_rallye έγραψε: |
..Eνοικιαζεται υπερυψωμενο ισογειο 13 τμ με προσοψη σε δρομο, ευαερο ευηλιο, προσφατα ανακαινισμενο με παραθυρα αλουμινιου,επισης διαθετει ταρατσα και μπαλκονι. Τιμη συζητησιμη!
![]() |
nfx1587 έγραψε: |
![]() |
sps έγραψε: |
peugeot 206 wrc 1,4 με μηχανη 2,0 αλλα 150 ps
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1120378/ Eδω παλι, εμφανιζεται με λιγο λιγοτερα χλμ αλλα +40 ps ![]() ![]() http://www.car.gr/classifieds/cars/view/798966/ |
peugeot 206 wrc 1,4 με μηχανη 2,0 αλλα 150 ps
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1120378/ Eδω παλι, εμφανιζεται με λιγο λιγοτερα χλμ αλλα +40 ps ![]() ![]() http://www.car.gr/classifieds/cars/view/798966/ |
206kwn έγραψε: |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1120378/
Είδα σήμερα ένα τέτοιο στην Πάτρα μαύρο όμως με το κιτ χωρίς τον μπροστά προφυλακτήρα και με ιντερκούλερ τραπέζι...... Πρέπει να είναι το διλιτράκι που ετοίμαζε ο μαργαρώνης...... ![]() |
giorgos80 έγραψε: |
Μαγνήτης πιάνει πούθενα στο αυτοκίνητο;;; |
chiefjian έγραψε: |
http://www.car.gr/parts/photos/1253226/
σε λιγο θα κανει γεωτρηση ο τυπος με το χαμηλωμα...αυτο και στην autobahn θα βρισκει εκτος αν εχει airbags (αεραναρτηση εννοω)... ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
αβυσσος η "ψυχη" των μεταχειρισμενων......! ![]() ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: |
Αποκλειεται να ειναι σαλονικιος το παληκαρι,κατα λαθος του εβγαλαν πινακιδες Θεσσαλονικης,εκτος και αν ειναι κανενας μακρινος ξαδερφος του Alienhack... ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
SBHSTO MALAKA THA TOY MPOYN IDEES GIA THN OROFH
ARKETA TSIRKO TO EXEI KANEI |
Τπτ δε δικαιολογείται. |
Nομιζεις οτι τυχαια ανοιξε νεο τοπικ για τις καρμπον-ο-μεμβρανες της 3Μ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gulik έγραψε: |
Mazda Impreza WRX & Evo 11.
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1131329/ |
Πήγα πριν κάνα δίωρο την κοπέλα μου στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό, για Τρίπολη (όχι της Λιβύης)... Πάμε να βγάλει εισιτήριο, και οδεύουμε προς το λεωφορείο... σταματάμε να πάρει κι έναν χυμό για τον δρόμο, και αντικρίζουμε το #40 του ΚΤΕΛ Αρκαδίας... Μείναμε! Λέω δε γίνεται να υπάρχει τόση όρεξη για καγκουροβλαχομπαροκοκιτσαρία σε έναν άνθρωπο... Μετανιωμένος που δεν είχα μαζί την compact να το βγάλω καμιά φωτό, αποχαιρετώ τη Γεωργία και γυρίζω σπίτι. Εκεί ήταν που θυμήθηκα ότι στο λεωφορείο υπήρχε αυοκόλλητο με το site http://www.leoforeia.gr... E, μετά από λίγο ψαξιματάκι, σας παραδίδω το θαύμα... Αν επιζήσετε από τα γέλια, γελάστε άλλο τόσο με το διάλογο που ακολουθεί, εδώ... Κλαίω κάνα μισάωρο, τώρα... ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Ρε ο τυπος ειναι αρρωστος...
Οχι με την καλη εννοια... Πραγματικα θελει ψυχολογο... Ακομα και στην χεστρα του σημα της μερσεντΕ θα εχει... Δεν την παλευει καστανο... Τωρα το οτι το λεωφορειο ειναι φουλ κιτς δεν το συζηταμε... Μακραν οτι πιο αθλιο εχω δει... Και το πιο τραγικο ειναι οτι προφανως αυτου του αρεσει και νομιζει οτι ειναι ωραιο... Τι να πεις... Ζωη σε μας Αμην |
makis106 έγραψε: |
Αυτά είναι! Δείτε τα σχόλια.
Κάτω απο το νούμερο του, το 32 δλδ έχει γράψει "του μηνός"... ![]() ![]() |
re φιλε ηταν η πρωην απο πυργο. ειχα ανακαλυψει μια παραλια που ουτε καν οι πιο πολλοι ντοπιοι δεν την ηξεραν μετα τον αγιο ανδρεα εστριβες αριστερα σε ενα χωριο κορακοχωρι νομιζω λεγοταν ειχε και λιγο χωματοδρομο και σε εβγαζε απεναντι απο μια λιγο γνωστη παραλια...20ατομα χωραγαν ολα και ολα και εμεις απο σποντα οταν ειχαμε χαθει την ειχαμε βρει....τι να λεμε τωρα Η ΠΑΡΑΛΙΑ |
Group VAG forever. |
MEMsound έγραψε: |
εμενα με αρεσει...
αν και με χαλάει οτι ειναι μαυρο... στο δικο σου ομως... ![]() ![]() επισης επρεπε στις δεξιες ζαντες να βάλει mirror αυτοκολλητα γιατι τωρα ειναι αναποδα... μικρες εικαστικες λεπτομερειες... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tasos_C έγραψε: |
ωραίο σαλονάκι έχει πάντως! ![]() |
καλα ο μαλ**ας δε φοβαται να παρκαρει διπλα στα σκουπιδια? |
Για την ακρίβεια η ανακύκλωση μιας και έχει πέσει πολύ πλαστικό. |
Φουλ πολυεστερας πανω ατο αμαξι αλλα το τασι τασι!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Όχι, άλλοι το παρκάρουν μέσα στα σκουπίδια.
Όχι, δεν εinai Photoshop, την τράβηξα εγώ την φωτό προχθές εδώ Θεσσαλονίκη ![]() ![]() |
πήγε να κάνει τη διαφήμιση του qashqai μαλλον...
http://www.youtube.com/watch?v=MEI4QBtEuMQ |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1158450/
Αν συνέλθετε διαβάστε περιγραφή!!!! ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
http://i36.photobucket.com/albums/e2/Stevonn/Various/732.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e2/Stevonn/Various/731.jpg |
(σικ) μοτορσπορ τουμπανο λουκ ![]() ![]() |
thodwrhs έγραψε: | ||
πλακα κανεις...περυσι οταν ειχα παει για ελιες καλαματα το κυνηγαγα με το L200 του 89 το χρεπι στο δρομο που παει για πυλο και οχι μονο τον περασα δεν με εφτανε κιολας χαχ0αχ0α0χ0αχ0α0χ0αχ0α |
Θαυμάστε το νορμάλ TT, ειδικά στην τελευταία φωτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1409750/ |
Cosmopolitan forum έγραψε: |
Μμμμμ, τι ωραίο ξερολούκουμο είναι αυτό |
'Andy'-lag έγραψε: |
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1424533/
Λαμαρίνα ε....οχι πολυεστέρας και π@π@ριες...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1424533/
Λαμαρίνα ε....οχι πολυεστέρας και π@π@ριες...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
παιζει να είναι και ρέπλικα βασικά! |
καλο θα ηταν να ΞΕΚΩΛΗΣΕΤΕ το μυαλο σας απο το καρμπον και βαμμενη ζαντα = καγκουρας
εχετε καταντησει αηδια ή εστω γραφικοι ρετρο αναχρονιστικοί... περι αεροτομής: ![]() (μηπως κι αυτες οι χρυσες ζαντες ειναι καγκουρικες για την λέυκη... ![]() και για το ποδηλατο.... δηλαδη τι σας χαλάει, ακομα δεν το πιασα γουσταρε ο ανθρωπος να παρει την 40αρα και να πάει στην αλλη της εθνικης οδου για ποδηλατο... στα @@ του... κι αμα γδαρθεί απ την σχαρα...της ριχνεις ενα βαψιμο ολοκληρη και την κανει την μια ροζ με βουλες την επομενη μαυρη με κευνους, την αλλη ξανα κοκκινη... νομιζετε οτι θα κατσει να σκασει καποιος που χει λεφτα να την αγορασει... ή οτι θα αγχωθεί οτι πρεπει να δουλεψει 1 μηνα για να βαψει 1 φτερό...λες και παιρνει 600ε μηνιατικο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
'Andy'-lag έγραψε: | ||
+100 Ευχαριστωωωωωωωωωώ..... ![]() |
android έγραψε: |
Παιδια βρεθηκαν τσιγαρα για καγκουρες..
http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/06/images-412-300x247.jpg |
kostas207rc έγραψε: | ||
Aπό αυτά καπνίζεις??? |
oι παραπανω F40 μια χαρα μου φανηκαν!
Δλδ τι καγκουρικο ειχαν οι μαυρες enkei ζαντες? Αυτοι που ειναι πραγματικοι καγκουρες και σιχαμενοι ειναι οι Αραβες που αγοραζουν ferrari http://www.google.gr/search?q=ferrari+gold&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=el&tab=wi&biw=1280&bih=703 http://www.google.gr/search?um=1&hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&biw=1280&bih=703&tbm=isch&sa=1&q=ferrari+arabs&oq=ferrari+arabs&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=116969l129530l0l9l9l0l4l4l0l321l1107l0.3.1.1 |
Πάντως αυτές οι ακριβοκαγκουριές εμένα μου αρέσουν........... ![]() |
Εισαι ενας.........χλιδο-καγκουρας!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
χαχαχαχαχα...... ![]() ![]() ![]() |
Ικανο σε εχω.........!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
makis106 έγραψε: |
Τώρα το τι θα πρέπει να θεωρείται καγκουριά κ τι όχι, τα όρια δηλαδή, είναι άλλη ιστορία! ![]() |
Αυτός που δεν έχει τίποτε από τα παραπάνω και έχει αναρτήσεις φρένα μοτερικές και σασμανικες βελτιώσεις μπλοκέ, μπάκετ και όλα αυτά που ΔΕΝ θεωρούνται ,κατά τα δικά σας λεγόμενα, καγκουριές Τί είναι????? |
όταν θες να βελτιώσεις την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου θεωρείται καγκουριά? |
Καγκουρομάνθος ![]() |
αν τα χρησιμοποιεί/αξιοποιεί (για αυτο που ειναι φτιαγμενα αυτα τα ανταλλακτικα) τοτε ειναι ενας ανθρωπος που του αρεσει η οδηγηση και μηχανολογικη βελτιωση.
αν ομως ΔΕΝ τα αξιοποιεί/χρησιμοποιεί τοτε ειναι χειροτερος και απο εκείνος με τις επισχρυσες ζαντες |
Ας υποθέσουμε ότι όχι, δεν είναι..... Εγώ που έχω 1)ηχοσύστημα επειδή μου αρέσει η ποιοτική μουσική όταν οδηγάω 2)17ρες νικελένιες ζάντες επειδή αρέσουν σε ΜΕΝΑ 3) Ξένον για καθαρά λειτουργικούς λόγους (για να βλέπω καλύτερα τη νύχτα) 4) φανάρια πίσω led επειδή αρέσουν σε ΜΕΝΑ γιατί είμαι κάγκουρας??? |
για μένα κάγκουρας είναι η υπερβολή |
για μένα κάγκουρας είναι η υπερβολή, ο επιδηξίας, αυτος που θέλει να τραβήξει τα βλέματα και την προσοχή που συνήθως ειναι κ κομπλεξικά ατομα ![]() |
Αυτό που έχεις στην υπογραφή σου δεν είναι καγκουριά???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
δεν είναι δικό μου ![]() |
Ναι αλλά για να το έχεις στην υπογραφή σου σημαίνει ότι σου αρέσει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
δεν είναι δικό μου ![]() |
Βαγγέλη μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι mortorsport και CC συνδυάζονται. Είναι χάσιμο χρόνου και φαιάς ουσίας. ![]() |
Επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα απαντήσεις έτσι, να αναφέρω ότι σε κανένα απ' αυτά η οροφή δεν άνοιγε... ![]() ![]() ![]() |
Ποια εννοείς ρε; ![]() Δεν το λέω ειρωνικά. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. ![]() |
Ας υποθέσουμε ότι όχι, δεν είναι..... Εγώ που έχω 1)ηχοσύστημα επειδή μου αρέσει η ποιοτική μουσική όταν οδηγάω |
2)17ρες νικελένιες ζάντες επειδή αρέσουν σε ΜΕΝΑ |
3) Ξένον για καθαρά λειτουργικούς λόγους (για να βλέπω καλύτερα τη νύχτα) |
4) φανάρια πίσω led επειδή αρέσουν σε ΜΕΝΑ |
η υπερβολή, ο επιδηξίας, αυτος που θέλει να τραβήξει τα βλέματα και την προσοχή |
επισης καγκουρια ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΠΙΤΣΟΜΠΑΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ...
αιντε..κλειστε το ρημαδι και πηγαιντε καμμια βολτα... εγω την κάνω ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ας υποθέσουμε ότι όχι, δεν είναι..... Εγώ που έχω 1)ηχοσύστημα επειδή μου αρέσει η ποιοτική μουσική όταν οδηγάω 2)17ρες νικελένιες ζάντες επειδή αρέσουν σε ΜΕΝΑ 3) Ξένον για καθαρά λειτουργικούς λόγους (για να βλέπω καλύτερα τη νύχτα) 4) φανάρια πίσω led επειδή αρέσουν σε ΜΕΝΑ γιατί είμαι κάγκουρας??? |
king207cc έγραψε: | ||
στις 10 θα είσαι μόνος σου στο μπιτσόμπαρο ![]() ![]() |
Ε Μάνθο την ώρα που έγραφα πόσταρες κι εσυ ρε...? |
Εχμ... Αυτό το 206 έχει το μοτεράκι σου. ![]() Καθείς έχει ένα μπάτζετ στο οποίο κινείται, και καλά κάνει. |
Εκτός αν εννοείς αγωνιστικό 206, με δρομίσιο Evo. |
Τέσπα, δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, γιατί αυτά δεν είναι απόψεις, είναι η πραγματικότητα. |
Συγκρίνοντας οποιοδήποτε πολιτικό με οποιοδήποτε αγωνιστικό συγκρίνεις πούτσες με βούρτσες. Τα υπόλοιπα σε καφέ, Πάτρα, όταν ξανακατέβω. ![]() |
σε ένα βαθμό ο κώστας (206κων) είναι σωστός...
και η αναρτησιακή-μοτερική βελτίωση περνάει στα όρια της καγκουριάς αν ξεπεράσει ένα σημείο, όσον αφορά τα αυτοκίνητα δρόμου! Συμφωνω μονο που αυτη η "καγκουρια" δε φαινεται!Εμεις κρινουμε το οπτικοαισθητικο αποτελεσμα...νομιζω σκεφτείται ολα τα αμάξια που έχουν 700 άλογα τροχό για να πάνε από φανάρι σε φανάρι ή την τέζα σκληρή ανάρτηση για τους ελληνικούς κατσικόδρομους (να βάζεις πχ ανάρτηση σε μ3 γιατί η εργοστασιακή σου πέφτει λίγη...) οι αγώνες είναι αλλού παπα ευαγγέλιο αλλά νομίζω ότι τα αμάξια των 700 ίππων δεν κατέβηκαν ποτε σε ντράγκστερ (γι αυτό πεθανε κιολας) και οι τραπεζοειδείς αναρτήσεις δε χωράνε καν στα μέγαρα αν μια κατασκευή δεν προορίζεται για μοτορσπορ και δέχεται τέτοιες αλλαγές τότε δεν είναι παρά καγκουρομότορσπορ ![]() αρα ησουν και εσυ καγκουρομοτορσπορτ και ολοι μας εδω μεσα που εχουμε ενα κομπετισιον εξαρτημα στο αμαξι μας |
Συμφωνω μονο που αυτη η "καγκουρια" δε φαινεται!Εμεις κρινουμε το οπτικοαισθητικο αποτελεσμα...νομιζω |
αρα ησουν και εσυ καγκουρομοτορσπορτ και ολοι μας εδω μεσα που εχουμε ενα κομπετισιον εξαρτημα στο αμαξι μας |
android έγραψε: |
ε ναι...αφου εχουν εσενα για σήμα...να μην σε ενισ-χύσω ? |
Εχμ... Αυτό το 206 έχει το μοτεράκι σου. ![]() |
Θοδωρή τράβα αυτοκτόνα παλικάρι μου!! ![]() ![]() |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1426268/ |
Χρυσόμαλλο τέρας είναι αυτό... ![]() |
Πάνος έγραψε: |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1534847/ |