PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Κάγκουρες & Καγκουριές (sic)

zzzleepy - Παρ 23 Μάϊ 2003, 00:15:30
Θέμα δημοσίευσης: Κάγκουρες & Καγκουριές (sic)
Καθόμουν τις προάλλες και αναρωτιόμουν για τους κάγκουρες που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και έλεγα μέσα μου: "είναι δυνατόν να υπάρχει άτομο που να του αρέσει ΑΥΤΟ;"

Και μετά λέω ας δω τι γνώμη έχουν και τα μέλη για το φαινόμενο αυτό. Πείτε λοιπόν τη γνώμη σας για τους κάγκουρες και τα θαυμαστά έργα τους και ποια ήταν η μεγαλύτερη καγκουριά που είδατε ποτέ.

Και για να το πάμε και λίγο παραπέρα... Μήπως υπήρξε και κάποια από αυτές τις καγκουριές που να αποτέλεσε κρυφό σας πόθο Wink ή και να την πραγματοποιήσατε ακόμα;
zzzleepy - Παρ 23 Μάϊ 2003, 00:20:25
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικά αυτό που θεώρησα μεγαλύτερη καγκουριά ήταν μια πινακίδα που έγραφε "THEOS" (έτσι ακριβώς) στο πίσω μέρος μια κατάμαυρης BMW 850 (καλόοοο... Smile ). Ίσως να μου χτύπησε τόσο στο μάτι επειδή αμέσως τη συνδύασα με το αυτοκίνητο πάνω στο οποίο ήταν τοποθετημένη... Κρίμα.
Για να μην μιλήσω και για την "βλάσφημη" (οοοοουυυ! 666! οοοοοοουυυ!!)
πλευρά του -όχι ότι είμαι κανένας θρήσκος αλλά δεν μου κολλάει καλά- να αποκαλείται κάποιος θεός...

Πάντως θα μ'άρεσε μια τέτοια πινακίδα στο 206, θα σκεφτόμουν όμως πολύ σοβαρά αυτό που θα έγραφα επάνω...
alemao - Παρ 23 Μάϊ 2003, 11:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
πες πρωτα τι εννοεις "καγκουρες"
τι σου φταιει το κακομοιρο το ζωάκι; Very happy
zzzleepy - Παρ 23 Μάϊ 2003, 12:46:51
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα τώρα που τάχα μου δεν ξέρεις τι εννοούμε όταν λέμε κάποιον "κάγκουρα" Wink Και δεν έχω τίποτα με το ζωάκι, ίσα ίσα που είναι και πολύ συμπαθητικό...
Αντώνης - Παρ 23 Μάϊ 2003, 14:31:15
Θέμα δημοσίευσης:
Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ zzzleepy που εβαλε στο καπω το αυτοκολλητο
του POKEMON!!!! Bad talk

ΧΑ-ΧΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!!
SnakeMJK - Παρ 23 Μάϊ 2003, 18:48:13
Θέμα δημοσίευσης:
χα! ήθελα να κάνω παρόμοιο τοπικ προχθες αλλά είχε πρόβλημα το νετ, λόγω αλγερίας κλπ. Τεσπα!

Πράγματα που μου την σπάνε σε ένα αυτοκίνητο:

- Αεροτομές - Απλώστρες...
- Τρακτερολάστιχα σε 1.1 (διάσταση 255 κλπ)
- Μπλε πιτσιλιτίρια (ήμαρτον!!)
- Αυτοκόλητα (το 206club και το σηματάκι της εφορίας εξαιρούνται γιατί είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!)
- Neon lights εντός και εκτός αυτοκινήτου
- όταν είναι λαχανί Razz
- υπερβολικά δυνατή μουσική (sorry ted!)
- υπερβολικά δυνατή μουσική, συγκεκριμένα σκυλάδικα πρωινιάτικα
- ανοιχτά παράθυρα μέσα στο καταχείμωνο για να ακούγεται η μουσική έξω
- χειρόφρενα και άλλες κακομοιριές σε μη ασφαλή μέρη
- υπερβολικός θόρυβος εξάτμισης
- κόφτες μέσα σε στενά δρομάκια με κόσμο (βλ. μπουρνάζι έξω από τα clubάκια)

αυτά... ίσως lator μου ρθει και τίποτε άλλο!

Το πιο τραγικό καγκουράμαξο το είδα στο μπουρνάζι (που αλλού;)... Lada, αρκετά παλιό. Τίγκα μαύρα φιμέ τζάμια (αμφιβάλω αν έβλεπε έξω!), γύρω γύρω μπλε φωτάκια, κάτω από το αμάξι μπλε neon lights να φωτίζουν τον δρόμο, μπλε neon lights παντού μέσα στο αυτοκίνητο και εξωφρενικά δυνατή "μουσική". Όταν το είδα από μακρύα το πέρασα για διαστημόπλοιο πάντως Razz
alemao - Παρ 23 Μάϊ 2003, 19:55:39
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Έλα τώρα που τάχα μου δεν ξέρεις τι εννοούμε όταν λέμε κάποιον "κάγκουρα" Wink Και δεν έχω τίποτα με το ζωάκι, ίσα ίσα που είναι και πολύ συμπαθητικό...

καμμιά Ελληνική λέξη δεν υπάρχει αντί να πεις "κάγκουρας/καγκουριά";
εκτος και αν υπάρχει στο λεξικό του μπαμπινιωτη Evil και δεν την ξέρω...
εξηγησε μου, εννοεις τον ανώριμο οδηγό, τον επιδειξία, τον ενοχλητικό, κατι άλλο;
να ξερω τι να γραψω δηλαδη...
zzzleepy - Παρ 23 Μάϊ 2003, 21:37:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αντώνη γιατί με συκοφαντείς ρε; Δεν είναι ΠΟΚΕΜΟΝ είναι DIGIMON. Για να ξέρουμε και τι λέμε δηλαδή... Wink

Προς τον φίλο Alemao... Προχωράς στο δρόμο και μπροστά σου κάνει χειροφρενιές κάποιος με Yugo χαμηλωμένο, λάστιχο 205+ και μουσική τέρμα. Για να μην πω και για την εξάτμιση που ανασταίνει νεκρούς και τον καημένο τον 1000άρη κινητήρα να μουγκρίζει γιατί ο οδηγός του νομίζει ότι οδηγάει Ferrari και επιδεικνύεται τόσο ώστε και οι άλλοι να πιστέψουν ότι πράγματι οδηγάει Ferrari (ή τουλάχιστον προσπαθεί). Το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνει θέμα περίγελου και μαζικών διαμαρτυριών...

Νομίζω ότι περιέγραψα όσο καλύτερα μπορούσα έναν τυπικό "Κάγκουρα". Η λέξη αυτή φυσικά και δεν υπάρχει σε κανένα λεξικό. Δεν ξέρω από που προέρχεται και ποιος την επινόησε αλλά ξέρω ότι αυτός στον οποίο θα την πω θα είναι πολύ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.... (το πιασες Alemao;)

Πες μου λοιπόν ποιος ήταν ο μεγαλύτερος Καραγκιόζης που συνάντησες ποτέ σου;
alemao - Παρ 23 Μάϊ 2003, 23:48:13
Θέμα δημοσίευσης:
Καραγκιόζηδες κατ'εμέ είναι:

1. Ολοι αυτοι που φοράνε φωτεινά πιτσιλιστήρια, ακόμα και κάτι φωτάκια στις ρόδες (ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ!)

2. Αυτοι που βαζουν δυνατά την μουσική.

3. Αυτοι που έχουν αυτοκόλλητα GTI, TURBO, INTERCOOLER κλπ σε άσχετα αμαξάκια. π.χ. σηματάκι GΤi από Golf πάνω σε Opel Laughing

4. Όλοι αυτοί που μπαίνουν με αυτοκίνητα-τσίρκα στο Μπουρνάζι για να τους δει ο κόσμος.

Νο1 Circus: Seat Cordoba με look Mitsubishi EVO WRC (πάρα πολύ γέλιο), εθεάθη Καρδίτσα city
Νο2 Circus: Hyundai Accent με look Mitsubishi EVO WRC (πολύ γέλιο), εθεάθη Ναύπλιο city
No3 Circus: Yugo με τεράστια κόκκινη πινακίδα T U R B O πίσω, διαχρονική αξία, κυκλοφορεί ανάμεσά μας Very happy Very happy Very happy

Πάντως τα χειρόφρενα, παντιλίκια και άλλες ανωριμότητες δεν με πειράζουν (και εγώ τα κάνω), αρκεί να γίνονται για προσωπική ευχαρίστηση, και όχι για το χειροκρότημα Wink
DimiP - Σαβ 24 Μάϊ 2003, 00:03:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ (Η ΟΧΙ ΟΛΟΙ...) ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ;;
ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΒΑΡΟΤΙ ΜΕΧRI METALLICA ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΤΑΛΑΡΑ.
ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ;;; ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ...
ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ;;; ΜΗΠΩς ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ;;
ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΡΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙς ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙς ΛΟΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΟΡΥΒΩΝ, ΔΗΛ. ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΠΩς ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ;;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ" Η ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΠΩς ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΞΕΡΟΓΚΑΖΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ HONDA Η ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ;;
ΔΗΛ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΦΕΡΑΡΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΓΡΡΡΓ..ΓΡΓΡΡΡΝΓΓΚΚΚ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ 1400 Η 1200 206 ΕΙΝΑΙ "ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ" ;;

ΑΥΤΑ. Wink
ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΜΑΞΙΑ -ΚΙΝΗΤΕΣ ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ (ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ Ε.;;....) ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.
Vaggelis - Σαβ 24 Μάϊ 2003, 01:16:16
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Πράγματα που μου την σπάνε σε ένα αυτοκίνητο:

- Αεροτομές - Απλώστρες...
- Τρακτερολάστιχα σε 1.1 (διάσταση 255 κλπ)
- Μπλε πιτσιλιτίρια (ήμαρτον!!)
- Αυτοκόλητα (το 206club και το σηματάκι της εφορίας εξαιρούνται γιατί είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!)
- Neon lights εντός και εκτός αυτοκινήτου
- όταν είναι λαχανί Razz
- υπερβολικά δυνατή μουσική (sorry ted!)
- υπερβολικά δυνατή μουσική, συγκεκριμένα σκυλάδικα πρωινιάτικα
- ανοιχτά παράθυρα μέσα στο καταχείμωνο για να ακούγεται η μουσική έξω
- χειρόφρενα και άλλες κακομοιριές σε μη ασφαλή μέρη
- υπερβολικός θόρυβος εξάτμισης (Σ.Σ. ...θα ήθελα...)

Χμμμμμμμ....
Κάτι μου θυμίζουν αυτά...

DimiP έγραψε:
ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΒΑΡΟΤΙ ΜΕΧRI METALLICA ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΤΑΛΑΡΑ.
ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ;;; ΜΗΠΩς ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ;;
ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΡΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙς ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙς ΛΟΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΟΡΥΒΩΝ, ΔΗΛ. ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΠΩς ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ;;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ" Η ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΠΩς ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΞΕΡΟΓΚΑΖΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ HONDA Η ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ;;
ΔΗΛ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΦΕΡΑΡΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΓΡΡΡΓ..ΓΡΓΡΡΡΝΓΓΚΚΚ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ 1400 Η 1200 206 ΕΙΝΑΙ "ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ" ;;

DimiP, μαζί στο δρόμο για την ελεύθερη απόλαυση των desibell...!!!
alemao - Σαβ 24 Μάϊ 2003, 11:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

ΑΥΤΑ. Wink
ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΜΑΞΙΑ -ΚΙΝΗΤΕΣ ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ (ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ Ε.;;....) ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.

Βασικά οι "κινητές δισκοθήκες Laughing " είναι που ενοχλούν περισσοτερο.
Πάντως όταν είναι κάποιος δίπλα στο φανάρι και παίζει κανένα τσιφτετέλι και κοιτάει γύρω-γύρω, ανεβάζω επιδεικτικά το παράθυρο Wink Twisted evil
Μα χάθηκε να βάλει τέζα METALLICA; Very happy
zzzleepy - Σαβ 24 Μάϊ 2003, 12:02:01
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ και επαυξάνω για τους Metallica Smile και να προσθέσω ότι όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά...

Φίλε DimiP δεν πρόκειται να σε θεωρήσω ποτέ κάγκουρα επειδή βάζεις τη μουσική δυνατά. Άλλωστε κι εμένα μονίμως ακούγονται κιθάρες, drums και μπάσα σε υψηλή ένταση (τόση ώστε να μη μου αποσπάει την προσοχή). Θα σε θεωρούσα όμως κάγκουρα αν δυνάμωνες την μουσική περνώντας έξω από μια περιοχή με καφετέριες και πιπίνια μόνο και μόνο για να σε προσέξουν... Καταλαβαίνεις τη διαφορά, έτσι;

Εξάλλου το τι θεωρεί κάποιος καγκουριά είναι καθαρά υποκειμενικό, γι'αυτό άλλωστε και άνοιξα το τόπικ. Για να δούμε τι γνώμη έχουν τα μέλη του club για το τι πραγματικά είναι ωραίο και τι καραγκιοζιλίκι. Ίσως κάποιος άλλος να θεωρεί καραγκιοζιλίκι ή καγκουριά το να φοράς τελικό 102mm σε 1400...
Tomcat - Σαβ 24 Μάϊ 2003, 12:07:22
Θέμα δημοσίευσης:
Κάγκουρες.......... χμμμμμμ για να θυμηθώ!!!!

searching................................................ Exclamation Exclamation Exclamation

1) Lada μπεζ , με πίσσα φιμε τζάμια , εξατμιση γατοφωλιά DTM , ζάντα 13αρα αλλα λάστιχο 205 ,χαμήλωμα μέχρι τον πυρήνα της γής , TURBO και με αυτοκόλλητα πίσω απο τους κινητήριους τροχους (MOMO SPARCO , AVC WEBER , FORGE , ...... ) λες και είναι ο πρωταγωνιστής τοu Fast & FURIOUS!!!! (Δυστυχώς και γείτονας ..... αυτά τα ρώσικα Trans είναι χειρότερα και από τους αποτυχημένους στα παρατράγουδα) Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

2) BMW 318 απο τις παλιές τις τετράγωνες , κομμένη με προσαρμοσμένη καρότσα στον θέση των πίσω επιβατών!!!!!! ΚΟΙΝΩΣ ---- ΑΓΡΟΤΙΚΟ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ΛΑΡΙΣΑ 2003

3)Yugo φουσκωμένο όσο δεν πάει .... Turbo.... φιμε και τα συναφή.. με το σηματάκι του S3 στο καπώ.

4)Corolla G6 φτιαγμένη ... με την δυναμομέτρηση κολλημένη πάνω στο καπώ (αυτοκόλλητη)

5)Polo με την φιλτροχοάνη έξω απο το αυτοκίνητο με το σωλήνα στο προβολάκι!!!

ΘΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ???????????? Ου ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ! Twisted evil
christhehealer - Σαβ 24 Μάϊ 2003, 15:03:51
Θέμα δημοσίευσης:
Dimip έγραψε:

Προσωπικά με ενοχλεί.

Dimip έγραψε:

Ο καθένας έχει δικαίωμα να ακούει ότι θέλει, οι υπόλοιποι τι φταίμε να υποστούμε την ηχορύπανση;

Dimip έγραψε:

Την ένταση στο 2 και ανεβασμένα τα παράθυρα, για να μην ενοχλούμε τους δίπλα μας. Δεν μας φταίνε σε τίποτα.

Dimip έγραψε:

Όχι. Χαμηλώνεις την μουσική στο φανάρι για να μην ενοχλείς τους γύρω σου.

Dimip έγραψε:

Και τα δύο ανήκουν στην κατηγορία «γυφτιάς».

Dimip έγραψε:

Ο ήχος του V12 είναι σαφώς πιο εύηχος από τα γριλίσματα του εν λόγω (ο Θέος να τον κάνει) καλλιτέχνη. Very happy
zzzleepy - Σαβ 24 Μάϊ 2003, 15:18:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ήδη εμφανίστηκε η πρώτη αντίθεση απόψεων... περί δυνατής μουσικής...

Μήπως κατά βάθος είμαστε όλοι λίγο κάγκουρες στα μάτια κάποιων άλλων, απλώς επειδή εμάς μας αρέσει αυτό που κάνουμε δεν το αντιλαμβανόμαστε;

Μιλάω γενικά έτσι;
Petros - Σαβ 24 Μάϊ 2003, 20:05:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μια που μιλάμε για αντίθεση απόψεων.............

ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΑ!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
XASOS - Σαβ 24 Μάϊ 2003, 21:55:32
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
- σε μη ασφαλή μέρη
- υπερβολικός θόρυβος εξάτμισης

Το πιο τραγικό καγκουράμαξο το είδα στο μπουρνάζι (που αλλού;)...

έχεισ κάτι με το μπουρνάζι δηλαδη?!!! εγώ πάω μπουρνάζι(fashion show) καθε κυριακή μεσημέρι μόνο και μόνο γι αυτό!!! εχει πολυ χαβαλέ(και κωλ@##@κια)!! τετοιου ειδους αρνητικα σχολια(καγκουριες) δεν θα πρεπε να λέγονται. τα γουστα παίζουν και εκτόσ αυτού ποιοσ απο σας δεν έχει κανει μαλα@!#!@#! στο δρόμο. αλλα όταν πατάει μια πρωτούλα στο μπουρνάζι ο άλλος είναι μαλ**ας?!!! Υ.Γ. εγώ πάντως ποτέ δεν 8α το κανα!!!! Very happy Very happy Very happy
Alex - Κυρ 25 Μάϊ 2003, 00:19:43
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια αφηστε το μπουρναζι και τα υπολοιπα μερη..

Περαστε μια βολτα απ'τα Σπατα να δειτε τους Σπατανέους με τις περιβόητες Σπατανιές... Laughing

Μεχρι και pick-up truck με φαρδυ λαστιχο, ελευθερο καζανακι και πιτσιλιστηρια φωτισμενα μπορει να δεις Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Κυρ 25 Μάϊ 2003, 01:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Dimip έγραψε:

Προσωπικά με ενοχλεί.

εμενα να δεις ποσα με ενοχλουν αλλα μαθαινω να συμβιβαζομαι. οταν ζεις σε μια πολη με αλλα 3.500.000 ανθρωπους κανεις και υποχωρησεις...

christhehealer έγραψε:

Dimip έγραψε:

Ο καθένας έχει δικαίωμα να ακούει ότι θέλει, οι υπόλοιποι τι φταίμε να υποστούμε την ηχορύπανση;

Dimip έγραψε:

Την ένταση στο 2 και ανεβασμένα τα παράθυρα, για να μην ενοχλούμε τους δίπλα μας. Δεν μας φταίνε σε τίποτα.

Dimip έγραψε:

Όχι. Χαμηλώνεις την μουσική στο φανάρι για να μην ενοχλείς τους γύρω σου.

οτν παιζω τη μουσικη σε κανονικη ενταση (αυτο που κανω δηλ.) που δε με ενοχλει στην οδηγηση και η ωρα δεν ειναι τετοια που να απαιτει καποια ησυχια (ειδικα μεσα σε γειτονιες) ΔΕΝ ΧΑΜΗΛΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. Twisted evil

christhehealer έγραψε:

Dimip έγραψε:

Και τα δύο ανήκουν στην κατηγορία «γυφτιάς».

Dimip έγραψε:

Ο ήχος του V12 είναι σαφώς πιο εύηχος από τα γριλίσματα του εν λόγω (ο Θέος να τον κάνει) καλλιτέχνη. Very happy

καλα απο σενα δεν περιμενα και τιποτα αλλο! Confused
ελπιζω μονο να σκεφτεις αυτα οταν ξαναπιασεις κιθαρα στα χερια σου η οταν προσπαθησεις να δωσεις παλμο στις φωνητικες σου χορδες γιατι οι αλλοι δεν σου φταινε τιποτα , οπως γραφεις αλλοστε.

Shocked Shocked Twisted evil Twisted evil Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
SnakeMJK - Κυρ 25 Μάϊ 2003, 15:02:41
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Πάντως τα χειρόφρενα, παντιλίκια και άλλες ανωριμότητες δεν με πειράζουν (και εγώ τα κάνω), αρκεί να γίνονται για προσωπική ευχαρίστηση, και όχι για το χειροκρότημα

συμφωνώ 100% καθώς η κ**λα του χειρόφρενου είναι όλα τα λεφτά! και να προσθέσω ότι καγκουριά είναι να τραβάς χειρόφρενο σε μέρος που δεν σε παίρνει.

Παράθεση:

βασικά εγώ έλεγα για χειμώνα, όπου υπάρχουν κάτι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ που ανοίγουν τα παράθυρα επίτιδες για να ακούγεται όξω. ΟΚ ρε φίλε, εσύ γουστάρεις δυνατά την μουσική, κλείσε τα παράθυρα και ακουσέ την. εγώ τι φταίω να ακούω μεσημεριάτικα "μωράκι μου, μωράκι μου, γλυκομελιτζανάκι μου";;; να φανταστείτε ένας καγκουροφίλος μου άνοιγε τα παράθυρα για την μουσική και επειδή κρύωνε άναβε και κλιματισμό Razz

και ναι, εγώ προσωπικά όταν σταματάω σε φανάρι ή περνάω από στενάκια χαμηλώνω την μουσική. Σέβομαι τον κόσμο που δεν γουστάρει να ακούει την μουσική που μ'αρέσει. Και σε μία ικανοποιητική ένταση να το ακούω καθαρά μόνο εγώ ΑΡΚΕΙ.

Παράθεση:
έχεισ κάτι με το μπουρνάζι δηλαδη?!!!

εγώ δίπλα είμαι στο μπουρνάζι και το έχω φάει στην μάπα πολλά χρόνια. Απλά είναι το μέρος που μαζεύονται όλοι οι κάγκουρες και οι γύφτοι της δυτικής αττικής. Δεν λέω ότι όσοι πάνε εκεί είναι έτσι, αλλά σίγουρα όσοι βαράνε κόφτη έξω από το villagio!
mick206 - Κυρ 25 Μάϊ 2003, 16:36:56
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή έχω να μπώ δύο μέρες στο νέτ απαντώ καθυστερημένα...

Αν είναι καγκουριά να ακούς δυνατά μουσική τοτε ΝΑΙ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ! LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
ΝΤΟΟΟΟΟΙΟΟΟΝ ΝΤΟΟΟΟΟΙΟΟΟΝ ΝΤΟΟΟΟΟΙΟΟΟΝ ΝΤΟΟΟΟΟΙΟΟΟΝ
Ακούω για την πάρτη μου και μόνο και για κανένα άλλο! Wink
Ούτε επιδειξίας είμαι ούτε μούρη και φυσικά κατακράζω αυτούς που το κάνουν για επίδειξη Evil
Φυσικά δέν ακούω πάντα δυνατά την μουσική... Η ένταση της μουσικής παίζει αναλόγως διάθεσης και παρέας... Wink
Φυσικά όταν είμαι μόνος το ξεσκίζω... Twisted evilTwisted evilTwisted evil
Και φυσικά τελευταίο και καλύτερο... Πόσο γουστάρω όταν βλέπω στο φανάρι άτομα να με κοιτάνε με ποικίλες διαθέσεις... Twisted evilTwisted evilTwisted evil
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Εγώ τους απαντάω... :fist:
Δεν τους ενοχλεί η κίνηση,το καυσαέριο,η ηχορύπανση και τους ενοχλεί η μουσική; Βρε δέν πάτε στα χωριά σας λέω εγώ... Αφήστε μας εμάς στο μπ*#ρδ!λ& να τα κάνουμε όλα λίμπα... Twisted evilTwisted evilTwisted evil
TED - Κυρ 25 Μάϊ 2003, 18:21:28
Θέμα δημοσίευσης:
βασηκα εγω μπορει να εχω κανει ενα λοοκ καλο και να νομιζει ο αλλος οτι ειναι πολους ιπους αλλα δεν θα εβαζα πατε GT σε Χς και τετοια !!
ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ !!!!!

Η μουσικη δεν ειναι κακουρια και γω (πριν το κλεψουν παντα Crying or Very sad Crying or Very sad ) το εβαζα συχνα τερμα αυτο δεν σημενει τιποτα !πολες φορες ερχομαστε σε κεφια η ημαστε δοσμενη και ξεσπαμε στο νταπα ντουπα ! και δεν καταλαβενω οταν ξεκινας απο το σπιτισου με μουσικη δυνατα και σε ολη την διαδρομη βαραει στο μπουρναζει γιατι να το χαμηλωσεις !το κεφισου κανεις !!αν εκανες ενα παρτυ με φιλους και περναγε αυτοκ απο κατω θα το χαμηλωνες !!!Εγω παντος ΟΧΙ και οταν βαραει και εχω καιφια οπου και ναμαι θα παιζει τσιτααααααααααα Evil Evil Evil !!!
christhehealer - Κυρ 25 Μάϊ 2003, 23:15:23
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ελπιζω μονο να σκεφτεις αυτα οταν ξαναπιασεις κιθαρα στα χερια σου η οταν προσπαθησεις να δωσεις παλμο στις φωνητικες σου χορδες γιατι οι αλλοι δεν σου φταινε τιποτα , οπως γραφεις αλλοστε.

Shocked Shocked Twisted evil Twisted evil Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Σου ξεφεύγει μια μικρή λεπτομέρια φίλε Δημήτρη. Επειδή έχω χόμπυ την μουσική, το σπίτι μου είναι ηχομονωμένο για να μην ενοχλώ τους συνανθρώπους μου.

Άρα δικαιούμαι να ομιλώ περί ενοχλήσεως.

Και με κάμποσες χιλιάδες δίσκους στην δισκοθήκη μου και με την παρακολούθηση μερικών δεκάδων live κάθε χρόνο, δικαιούμαι να έχω άποψη για το ποιος είναι καλός μουσικός και ποιος όχι.
DimiP - Δευ 26 Μάϊ 2003, 00:12:47
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

Σου ξεφεύγει μια μικρή λεπτομέρια φίλε Δημήτρη. Επειδή έχω χόμπυ την μουσική, το σπίτι μου είναι ηχομονωμένο για να μην ενοχλώ τους συνανθρώπους μου.

Άρα δικαιούμαι να ομιλώ περί ενοχλήσεως.

Και με κάμποσες χιλιάδες δίσκους στην δισκοθήκη μου και με την παρακολούθηση μερικών δεκάδων live κάθε χρόνο, δικαιούμαι να έχω άποψη για το ποιος είναι καλός μουσικός και ποιος όχι.

Την αποψη σου να την εχεις και να την εκφραζεις, αλλοστε καποιοι αλλοι παλιωτερα παλαιψαν γιαυτο το δικαιωμα, αλλα να μην προσπαθεις να την επιβαλεις.
Οσο για το ποιος ειναι καλος μουσικος και ποιος οχι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ οσους δισκους και να εχεις και οσα live και να εχεις παρακολουθησει.
Οσο δικιο εχεις εσυ που εχεις χιλιαδες δισκους στη συλλογη σου -οταν λες οτι ο Σφακιανακης για παραδειγμα δεν ειναι καλλιτεχνης - αλλο τοσο δικιο εχω κι εγω οταν τον ακουω και θεωρω πως σαν τραγουδιστης ειναι καταπληκτικος κιας εχω μονο το 1% των δισκων σου. Wink
SnakeMJK - Δευ 26 Μάϊ 2003, 01:18:57
Θέμα δημοσίευσης:
τι λέει; συνεχίζουμε το thread στα περί ποιοτικής μουσικής;

να πεθάνει ο σκυλάς Razz Twisted evil
Vasso - Δευ 26 Μάϊ 2003, 12:17:04
Θέμα δημοσίευσης:
Υπερβολικά δυνατά η μουσική εγώ προσωπικά ντρέπομαι...
Πιτσιλιστίρια μπλε ή κόκκινα που έχω δει Shocked χάλια μαύρα..
αυτοκόλλητο TOURBO Shocked Shocked !!!
και να κατεβαίνει ο τυπάς με τις μπότες τις καουμπόϊκες , χαίτη μαλλί, μαύρο τζίν ξεβαμμένο με ζώνη πάνω πάνω στη μέση (με αγράφα armaniiii) Laughing Laughing
κατάμαυρα τζάμια ούτε κάν κανονικο φυμέ (που λεφτά για τέτοια???) αλλά αυτοκόλλητα μαύρα.
Τερλέγκας στη διαπασόν !!! Χριστέ μου !!

Είδα τις προάλλες ένα fiat uno που το είχαν γεμίσει αυτοκόλλητα ρε παιδιά από οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, drive , car , auto moto und sport ... super fast ferries , i love myconos , politia tennis club τσσσσσσσ
Smile Smile
teoman - Δευ 26 Μάϊ 2003, 12:23:37
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:
Είδα τις προάλλες ένα fiat uno που το είχαν γεμίσει αυτοκόλλητα ρε παιδιά από οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, drive , car , auto moto und sport ... super fast ferries , i love myconos , politia tennis club τσσσσσσσ
Smile Smile

Που να δεις κάτι άλλα που έχουν αυτοκόλλητα μέχρι και στα μπροστινά φώτα... Wink
mick206 - Δευ 26 Μάϊ 2003, 18:32:42
Θέμα δημοσίευσης:
Και μιάς και μιλάμε για κάγκουρες πάρτε...
Χθές βράδυν,καθώς γυρνούσα σπίτι,ερχόμενος απο την Πέτρου Ράλλη(Νίκαια προς Κερατσίνι)
και ευρισκόμενος εις την δεξιάν λωρίδαν εμφανίστηκε πίσω μου(απο το πουθενά...) αυτοκίνητο τύπου VW Golf με χαμήλωμα μέχρι εκεί που δέν πάει άλλο... με ζάντα 16''(πιθανόν και 17'',δεν αποκλείεται...) και λάστιχον με προφίλ 200φεύγα... τζαμάκι φιμέ... να μου κάνει ΑΣΤΕΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ... LaughingLaughingLaughing Γκάζι-φρένο,γκάζι-φρένο ο τυπάς...
Απο την άλλη δέν μπορούσε να περάσει γιατί τον εμπόδιζε ένας μπάρμπας απο τα αριστερά... Mad Με το που βρίσκει ευκαιρία ξεφεύγει και...
πιο πολύ ακουγόταν ο θόρυβος της εξάτμισης παρά η ταχύτητα για την απόσταση που έκανε για να χαθεί απο μπροστά μου... ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Αφού βλέπεις οτι δέν πάει το αμαξάκι... πέτα το και πάρε κανένα της προκοπής... Wink
ΝΙΚΟΣ - Δευ 26 Μάϊ 2003, 19:56:28
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Αν είναι καγκουριά να ακούς δυνατά μουσική τοτε ΝΑΙ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ! LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........................ΠΑΡΕ Splat Splat Splat Splat Splat Very happy Very happy Very happy

Ρε παιδια...............δηλαδη εμενα που το αμαξι μου ακουγετε απο χιλιομετρα μακρια ειμαι καγκουρας Question Question Question Question ή μηπως τα αγωνιστικα εξαιρουνται Question Question Question

(Υ.Γ.Μηχαλακι εσυ μην απαντησεις γιατι ξερω απο το ζορι σου τι θα πεις Laughing )
ΝΙΚΟΣ - Δευ 26 Μάϊ 2003, 19:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
πέτα το και πάρε κανένα της προκόπης... Wink

Προκόπης Question Question Question Ποιος Προκόπης.......... Question Question Question

Αιντε αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....................................
mick206 - Δευ 26 Μάϊ 2003, 20:22:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Προκόπης QuestionQuestionQuestion Ποιος Προκόπης.......... QuestionQuestionQuestion
Αιντε αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....................................
mick206 έγραψε:
πέτα το και πάρε κανένα της προκόπης... Wink

Είπα εγώ για κανένα Προκόπη; Rolling eyes Αμα κοιτάξεις και πιο πάνω ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! Πάρε ένα κιλό άγουρες...
SplatSplatSplatSplatSplatSplatSplatSplatSplatSplat
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........................ΠΑΡΕ SplatSplatSplatSplatSplat Very happyVery happyVery happy

Απο πότε η ειλικρίνεια επιβραβεύεται με ντομάτες;; ShockedRolling eyesCrying or Very sadConfused

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ρε παιδια...............δηλαδη εμενα που το αμαξι μου ακουγετε απο χιλιομετρα μακρια ειμαι καγκουρας QuestionQuestionQuestionQuestion

ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ! LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Δέν ντρέπεσαι να κάνεις τέτοιο θόρυβο και να ξυπνάς τους ανθρώπους βραδυάτικα; Πάρε SplatSplatSplatSplatSplat
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
ή μηπως τα αγωνιστικα εξαιρουνται QuestionQuestionQuestion

Μηδενός εξαιρουμένου... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Αααααααα SplatSplatSplatSplatSplat
υ.γ:Δέν μπορείς να πείς... πάλι σε χόρτασα ο μπαγάσας Wink Laughing
alemao - Δευ 26 Μάϊ 2003, 22:11:03
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά σήμερα είδα το πλέον αισχρό στην Αμαλιάδα (τι πήγα να κάνω μην ρωτάτε, παντως οι τσέοι με σταμάτησαν 2 φορες για όριο ταχύτητας Very happy) :

Μεταλλικό νικελ άλογο τεραστίων διαστάσεων πάνω στο καπώ από Nissan KingCab 4x4 !!!! Shocked Laughing Laughing
Πως η Jaguar έχει στο καπώ το ομώνυμο ζωάκι, έτσι και αυτός είχε αλογάκι!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ! Laughing Laughing
lia206cc - Δευ 26 Μάϊ 2003, 22:42:03
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Επειδή έχω να μπώ δύο μέρες στο νέτ απαντώ καθυστερημένα...

Ακούω για την πάρτη μου και μόνο και για κανένα άλλο! Wink
Ούτε επιδειξίας είμαι ούτε μούρη και φυσικά κατακράζω αυτούς που το κάνουν για επίδειξη Evil
Φυσικά δέν ακούω πάντα δυνατά την μουσική... Η ένταση της μουσικής παίζει αναλόγως διάθεσης και παρέας... Wink
Φυσικά όταν είμαι μόνος το ξεσκίζω... Twisted evilTwisted evilTwisted evil
Και φυσικά τελευταίο και καλύτερο... Πόσο γουστάρω όταν βλέπω στο φανάρι άτομα να με κοιτάνε με ποικίλες διαθέσεις... Twisted evilTwisted evilTwisted evil
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Εγώ τους απαντάω... :fist:
Δεν τους ενοχλεί η κίνηση,το καυσαέριο,η ηχορύπανση και τους ενοχλεί η μουσική; Βρε δέν πάτε στα χωριά σας λέω εγώ... Αφήστε μας εμάς στο μπ*#ρδ!λ& να τα κάνουμε όλα λίμπα... Twisted evilTwisted evilTwisted evil

ΤΟΙΝΙΟΝΙΟΙΝ!!!
Ένοιωσα...
lia206cc - Δευ 26 Μάϊ 2003, 22:45:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ρε παιδια...............δηλαδη εμενα που το αμαξι μου ακουγετε απο χιλιομετρα μακρια ειμαι καγκουρας Question Question Question Question ή μηπως τα αγωνιστικα εξαιρουνται Question Question Question

Εσύ είσαι ψώνιο... Laughing Laughing Laughing
ΤΟΙΝΙΟΝΙΟΙΝ!!!
Ξανα-ένοιωσα...
mick206 - Δευ 26 Μάϊ 2003, 23:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
lia206cc έγραψε:
Ένοιωσα...

Οτι σε χάνω ένιωσα...
θα το αντεξω και ας ξερω καλά πως θα υποφέρω...(ΒΑΛΑΝΤΗΣ)
Πάνω στην ώρα το έβαλες... Sad
Ο λόγος;;
Την χάνω... Sad
ΝΙΚΟΣ - Τρι 27 Μάϊ 2003, 08:44:55
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Ο λόγος;;Την χάνω... Sad

Καλα εσυ το χεις χαμενο γεραααα Splat Splat Splat Splat
Bloom - Τρι 27 Μάϊ 2003, 12:20:02
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... αλλά για μένα η μεγαλύτερη "καγκουριά" off all times είναι το ασημένιο αυτοκόλλητο στην τάπα της βενζίνης!!! Shocked

... δηλαδή εμένα ειλικρινά μου γυρίζει το στομάχι, και δεν ΄πα να το οδηγεί το αυτοκίνητο ο πιο "μουράτος" - κατα τ'αλλα & κατα τη γνώμη του - "κύριος".... Προσωπικά αν πιάσει το μάτι μου κάτι... ν' αστράφτει εκεί στο πλάι, ο εν λόγω κατατάσσεται αυτομάτως στους γύφτους περιοπής!! Silly

Μα έχουν ειλικρινά την αυταπάτη πως ένα ασημί (και γυαλιστερό μάλιστα, να βγάζει μάτι!! Shocked ) αυτοκόλλητο (κακού design συνήθως Confused ) μπορεί να "περάσει" για μεταλλική τάπα βενζίνης και να... "δείξει"?!?!?

Ήμαρτον ρε παιδιά δηλαδή.... Ήηηηηηηημαρτον!!! Laughing Laughing Laughing
lia206cc - Τρι 27 Μάϊ 2003, 13:34:46
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:
Είδα τις προάλλες ένα fiat uno που το είχαν γεμίσει αυτοκόλλητα ρε παιδιά από οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, drive , car , auto moto und sport ... super fast ferries , i love myconos , politia tennis club τσσσσσσσ Smile Smile

Σε Nissan χρώματος μώβ-πεθαμενί: Burn Out, Φίλε Οδηγέ ΠΡΟΣΕΧΕ, catch me if u can κάτω από μονοθέσιο F1, 3 χειλάκια - φιλάκια, εκείνο το ξαπλωμένο γκομενάκι και τα μάτια (τα αλλήθωρα) που βάζουν στις νταλίκες!

όπως βλέπεις Βάσω μου... υπάρχουν και χειρότερα...

Αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ έναν χωριανό μου που έκανε επίδειξη στο Black Light που μόλις πέρασε μέσα στο αμάξι και φορούσε άσπρη κάλτσα ξέξασπρη
ΦΡΙΚΗ !!!
ΝΙΚΟΣ - Τρι 27 Μάϊ 2003, 15:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
lia206cc έγραψε:
Αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ έναν χωριανό μου που έκανε επίδειξη στο Black Light που μόλις πέρασε μέσα στο αμάξι και φορούσε άσπρη κάλτσα ξέξασπρη
ΦΡΙΚΗ !!!

Και εσυ που το ειδες Question Μεσα εισουνα βρε Question Question Question Razz
Vaggelis - Τρι 27 Μάϊ 2003, 15:30:28
Θέμα δημοσίευσης:
lia206cc έγραψε:
Vasso έγραψε:
Είδα τις προάλλες ένα fiat uno που το είχαν γεμίσει αυτοκόλλητα ρε παιδιά από οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, drive , car , auto moto und sport ... super fast ferries , i love myconos , politia tennis club τσσσσσσσ Smile Smile

Σε Nissan χρώματος μώβ-πεθαμενί: Burn Out, Φίλε Οδηγέ ΠΡΟΣΕΧΕ, catch me if u can κάτω από μονοθέσιο F1, 3 χειλάκια - φιλάκια, εκείνο το ξαπλωμένο γκομενάκι και τα μάτια (τα αλλήθωρα) που βάζουν στις νταλίκες!

ΦΡΙΚΗ !!!

Mα καλά, πως την είδες την κάλτσα;;;; Question Question Question
Sidobre - Τρι 27 Μάϊ 2003, 15:57:25
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
lia206cc έγραψε:
Vasso έγραψε:

ΦΡΙΚΗ !!!

χε χε ... ΚΑΡΑΦΩΣΦΟΡΙΖΕ!!!!! Laughing Laughing
lia206cc - Τρι 27 Μάϊ 2003, 20:23:07
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
lia206cc έγραψε:
Vasso έγραψε:

ΦΡΙΚΗ !!!

Δεν ήμουν μέσα, αν αυτό ήθελες να νομίζεις (κακιούλες Βαγγελάκη; κακιούλες;)

Sidobre έγραψε:
[χε χε ... ΚΑΡΑΦΩΣΦΟΡΙΖΕ!!!!! Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ακριβώς !!! Μια ομορφιά !!!
SnakeMJK - Τρι 27 Μάϊ 2003, 22:06:39
Θέμα δημοσίευσης:
ανατρίχιασα και μόνο με την ιδέα!

Afroman
Vaggelis - Τετ 28 Μάϊ 2003, 08:17:19
Θέμα δημοσίευσης:
lia206cc έγραψε:

Δεν ήμουν μέσα, αν αυτό ήθελες να νομίζεις (κακιούλες Βαγγελάκη; κακιούλες;)

Εγώ δεν είπα τίποτα..... Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Τετ 28 Μάϊ 2003, 12:56:00
Θέμα δημοσίευσης:
Bloom έγραψε:
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... αλλά για μένα η μεγαλύτερη "καγκουριά" off all times είναι το ασημένιο αυτοκόλλητο στην τάπα της βενζίνης!!! Shocked

... δηλαδή εμένα ειλικρινά μου γυρίζει το στομάχι, και δεν ΄πα να το οδηγεί το αυτοκίνητο ο πιο "μουράτος" - κατα τ'αλλα & κατα τη γνώμη του - "κύριος".... Προσωπικά αν πιάσει το μάτι μου κάτι... ν' αστράφτει εκεί στο πλάι, ο εν λόγω κατατάσσεται αυτομάτως στους γύφτους περιοπής!! Silly

Μα έχουν ειλικρινά την αυταπάτη πως ένα ασημί (και γυαλιστερό μάλιστα, να βγάζει μάτι!! Shocked ) αυτοκόλλητο (κακού design συνήθως Confused ) μπορεί να "περάσει" για μεταλλική τάπα βενζίνης και να... "δείξει"?!?!?

πως φαινεται ο νεος χρηστης του forum!!!
Καλη μου Bloom , σε πληροφορω πως το εν'λογω ασημι αυτοκολητο τοποθετειται στην ταπα της βενζινης με αποκλειστικο σκοπο την βελτιωση των επιδοσεων του αυτοκινητου μια και αποδεδειγμενα δινει περι τα 3,5 αλογα και 0,5-1 κιλο ροπης, αναλογα το μοντελο (του αυτοκολητου!).
Αυτα ολα εχουν συζητηθει και αναλυθει σε παμπαλαιο post που μονο καποιοι καραπαλιουρες σαν τον vini και τον pezomania (και τον Τοmcat που ειχε παρει μερος στη συζητηση...)θυμουνται και μπορουν να επαληθευσουν. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool Cool Cool
pezomania - Τετ 28 Μάϊ 2003, 13:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
Επιβεβαιώνω, ότι η ιπποδύναμη ανέρχετε στα 3,5hp και ο,5Kgr ροπής!!!

Καρατσεκαρισμένο ε;!! Wink Laughing Laughing
zzzleepy - Τετ 28 Μάϊ 2003, 18:18:01
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσης ρωτήστε και τον Pduke πόσα άλογα του δίνει η αεροτομή του Razz
Ξέρει αυτός... Wink

Αααχ, κρίμα την αεροτομή σου... ούτε ένα μικρό χαντάκι δεν μπορείς να βγάλεις... ΧΙ ΧΙ ΧΙ
Vaggelis - Τετ 28 Μάϊ 2003, 21:16:08
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Επίσης ρωτήστε και τον Pduke πόσα άλογα του δίνει η αεροτομή του
Ξέρει αυτός...

Αααχ, κρίμα την αεροτομή σου... ούτε ένα μικρό χαντάκι δεν μπορείς να βγάλεις... ΧΙ ΧΙ ΧΙ

Να σου πώ και εγώ, αν θέλεις...
Tomcat - Πεμ 29 Μάϊ 2003, 00:14:26
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και δεν ξέρω για την δικιά σου τάπα Δημητράκη ,η δικιά μου πάντως δίνει πολυ ροπή!!! Εννιότε , τελευταία βγάζει και κάτι περίεργους θορύβους κοντα στις 3000. Kάτι Vtttttttts Boutsssssss κάπως έτσι μάλλον πρέπει να είναι ίδια με αυτή που φοράει ο Νikel! xxeeexexeexexe

Πάντως άκουσα ότι τώρα τελευταία θα βγουν κάτι τάπες στρασάκια είδικα για αιθέριες υπάρξεις!χεχε Θα φέγγουν στο σκοτάδι , μπλε, ρόζ φεγγάρια , ηλίοι ότι θέλεις εσύ!!! Ότι πρέπει για τους καγκουροδεινόσαυρους!!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Εέερε κλούβα που χρειάζεται σε κάποιους!!!!!![/img]
zzzleepy - Κυρ 01 Ιούν 2003, 21:29:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά μήπως και τα μεταλλικά αυτοκολλητάκια τύπου Racing, Turbo, Gti, Go Fast Or Go Home μπορούν να δώσουν κανένα αλογάκι παραπάνω; Από την άλλη όμως άμα βάλεις και πολλά αυξάνεις και το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου έτσι δεν είναι; Crazy
Petros - Δευ 02 Ιούν 2003, 13:58:29
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερινό σκηνικό (μεγάλο γέλιο)...

Daewoo Lanos λευκό σαύρα με φρυδάκια και σπόιλερ, εξάτμιση πρα-πρα και -το καλύτερο- φτερούγα από Mitsu EVO VII!!! Shocked Shocked Shocked

Διασταυρωνόμαστε στο φανάρι της Αγ.Παρασκευής (Μεσογείων) και του πετάω την εξής ατάκα:
"Πόσες μπανάνες καίει τα 100;;;"........ Twisted evil

Αν μπορούσε να κάνει αναστροφή, ακόμη θα με κυνηγούσε!
Very happy Very happy Very happy Very happy
DimiP - Δευ 02 Ιούν 2003, 18:16:15
Θέμα δημοσίευσης:
Petros έγραψε:
Σημερινό σκηνικό (μεγάλο γέλιο)...

Daewoo Lanos λευκό σαύρα με φρυδάκια και σπόιλερ, εξάτμιση πρα-πρα και -το καλύτερο- φτερούγα από Mitsu EVO VII!!! Shocked Shocked Shocked

Διασταυρωνόμαστε στο φανάρι της Αγ.Παρασκευής (Μεσογείων) και του πετάω την εξής ατάκα:
"Πόσες μπανάνες καίει τα 100;;;"........ Twisted evil

Αν μπορούσε να κάνει αναστροφή, ακόμη θα με κυνηγούσε!
Very happy Very happy Very happy Very happy

καλα ρε Πετρε! δεν σεβαστηκες την νοητικη κατασταση του οδηγου και του πεταξες τετοια ατακα ;;; Laughing Laughing Laughing
alemao - Δευ 02 Ιούν 2003, 18:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει δικιο ο Πετρος...
Γιατι το 99% των Lanos που κυκλοφορουν φορανε φρυδακια, μαυρα φωτα και αλλα μπιχλιμπιδια; Μπας και ειναι τοσο γρηγορα τελικα; Laughing Laughing
alemao - Δευ 02 Ιούν 2003, 18:25:34
Θέμα δημοσίευσης:
Τον Ιανουαριο ειδα στη Καρδιτσα ενα Λευκο Cordoba με καπω απο Evo 6 (αυτο με τον αεραγωγο), μπλε προφυλακτηρα-μασκα εμπρος απο Evo 6, κόκκινη αεροτομη πισω Evo 6. Εχετε να πειτε τιποτα; Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Δευ 02 Ιούν 2003, 18:38:12
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
Εχει δικιο ο Πετρος...
Γιατι το 99% των Lanos που κυκλοφορουν φορανε φρυδακια, μαυρα φωτα και αλλα μπιχλιμπιδια; Μπας και ειναι τοσο γρηγορα τελικα; Laughing Laughing

παντως το lanos extreme με τα 90 αλογακια ειναι αρκετα γρηγορο και σιγουρα τα 1400αρια ας μην το πειραζουν...
zzzleepy - Δευ 02 Ιούν 2003, 21:19:08
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν αρκεί πάντα να είσαι ο πιο γρήγορος, έτσι; Wink
mick206 - Τρι 03 Ιούν 2003, 13:07:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόσφατα είδα ένα Mazda 121 ( ναι! ναι! καλά θυμάστε! εκείνο που μοιάζει σαν αυγό Laughing )με το all time classic sticker TURBO LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Σιγά ρε "Αυστραλέ"!
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Εχει πλάκα να ψάχνεις για κάγκουρες... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
alxdr74 - Τρι 03 Ιούν 2003, 14:42:34
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
Τον Ιανουαριο ειδα στη Καρδιτσα ενα Λευκο Cordoba με καπω απο Evo 6 (αυτο με τον αεραγωγο), μπλε προφυλακτηρα-μασκα εμπρος απο Evo 6, κόκκινη αεροτομη πισω Evo 6. Εχετε να πειτε τιποτα; Laughing Laughing Laughing Laughing
Ναι ειναι το μοναδικο που εχουμε! Laughing Laughing Laughing Μαλιστα πριν λιγο καιρο το πουλουσε κι ολας!
zzzleepy - Κυρ 22 Ιούν 2003, 22:53:14
Θέμα δημοσίευσης:
Για πείτε τη γνώμη σας γι'αυτό:

http://tuning206.free.fr/206tuning/francais/images/31.jpg

Πρωτότυπη καγκουριά, δεν μπορώ να πω...
SnakeMJK - Κυρ 22 Ιούν 2003, 23:49:37
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

όντως πρωτότυπο... δεν θα το έκανα... Razz
shark_zak - Δευ 23 Ιούν 2003, 01:07:15
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

εξυπνο...
αν δεν παρεις αλουμινενια ταπα..... Silly
Αλεξ@νδρος - Τρι 24 Ιούν 2003, 18:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
Οπελ Αστρα του κουτιου στην αντιθετη μερια της εξατμισης περιπου εκει που θα επρεπε να βρισκεται ο πισω λασπωτηρας κρεμασμενο πεταλο απο Αλογο Shocked
Φτου να μην τον ματιασω Rolling eyes
GIANNIS206 - Τρι 24 Ιούν 2003, 18:12:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξ@νδρος έγραψε:
Οπελ Αστρα του κουτιου στην αντιθετη μερια της εξατμισης περιπου εκει που θα επρεπε να βρισκεται ο πισω λασπωτηρας κρεμασμενο πεταλο απο Αλογο Shocked

Αυτό το έχω δει σε πολλές Mercedes από παππούδες Λαζογερμανούς!!!Στην μπροστινή γρίλια!
Αλεξ@νδρος - Τρι 24 Ιούν 2003, 18:32:20
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα με εντυπωσιασε το σημειο τοποθετησης.Στις λακουβες μπορει να εκανε και γκλινκι-γκλονκι Laughing
Στις γριλιες το βαζουν και πολλοι ταξιτζηδες
shark_zak - Τετ 25 Ιούν 2003, 07:40:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξ@νδρος έγραψε:

Λοιπον ο τυπος θα ειναι κανενας τελιομενος αλογομουρης που το μονο που του ειχε μεινει ειναι το astra και τοπεταλο απο το αλογο του..... Silly

"πιασε καγκελο κουκλα μου......"

Onfire Onfire Onfire
Onfire Onfire Onfire
Onfire Onfire Onfire
Vini - Δευ 30 Ιούν 2003, 18:31:03
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Bloom έγραψε:

πως φαινεται ο νεος χρηστης του forum!!!
Καλη μου Bloom , σε πληροφορω πως το εν'λογω ασημι αυτοκολητο τοποθετειται στην ταπα της βενζινης με αποκλειστικο σκοπο την βελτιωση των επιδοσεων του αυτοκινητου μια και αποδεδειγμενα δινει περι τα 3,5 αλογα και 0,5-1 κιλο ροπης, αναλογα το μοντελο (του αυτοκολητου!).
Αυτα ολα εχουν συζητηθει και αναλυθει σε παμπαλαιο post που μονο καποιοι καραπαλιουρες σαν τον vini και τον pezomania (και τον Τοmcat που ειχε παρει μερος στη συζητηση...)θυμουνται και μπορουν να επαληθευσουν. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool Cool Cool

ΠΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΡΕ ΣΕΙΣΣΣΣ???

Μόνο οι καραπάλιουρες Dimip - Vini - Pezomania - Τοmcat καταλαβαίνουν Δημήτρη μου!!!!

Μόνο το ψυχολογικό ανέβασμα ... είναι 3,5 αλογάκια στο νερό και 1 κιλάκι ροπούλα στο ποτήρι ... με παγάκι .... on the rock's!!!! Wink

Διάβασα στο θέμα για ήχους, αεροτομές, πιτσιλιστίρια, Μπουρνούζια, καφετέριες, κλαμπάκια ...
Παιδιά θα την πω την αμαρτία μου .... Είμαι καρακάγκουρας

Και στο Μπουρνούζι πάω, και φραπόγαλο χτυπάω και την μουσική πατάω και με το γκάζι ξαγρυπνάω ... Πειράζει ... ?? ?? ??

ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ .... για το τι κάνει ο γείτονας ή ο δίπλα γκιόζης ή γκιόζισα με το οποιοδήποτε αυτοκίνητο !!!!

Αυτός φτιάχτηκε ... εμένα με ενδιαφέρει εγώ τι κάνω???

Για ακούστε στα πλατώ το NOVA των SQUARE και μετά ελάτε να μου πείτε ότι δεν έχετε μέσα σας ένα καγκουράκι μικρό γεμάτο ζωή ... Very happy Very happy Very happy
ΝΙΚΟΣ - Δευ 30 Ιούν 2003, 21:46:34
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Επίσης ρωτήστε και τον Pduke πόσα άλογα του δίνει η αεροτομή του Razz
Ξέρει αυτός... Wink

Αυτο δεν ξερω να σας το πω αλλα αυτο που μπορω να σας πω σιγουρα ειναι το ποσα χιλιομετρα τελικης τον κοβει η αεροτομη του.50 με 60 σιγουρα Laughing

Γεια σου ρε Πανα'η' με το KITCAR σου Very happy
zzzleepy - Δευ 30 Ιούν 2003, 21:50:58
Θέμα δημοσίευσης:
Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα μικρό καγκουράκι Νίκο, γι'αυτό άλλωστε άνοιξα και το τόπικ Wink . Εξάλλου αυτό που θεωρούμε εμείς "καγκουριά" μπορεί να αρέσει σε κάποιον άλλο και το αντίστροφο. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που είναι κοινώς αποδεκτά ως καραγκιοζιλίκια, δηλαδή κάποια πράγματα που η πλειοψηφία μας τα απορρίπτει. Σκέψου π.χ. ένα Saab 9-3 Aero με αυτοκολλητάκι GTI... Ε, δε σου κάνει κάπως; Razz
Vini - Τρι 01 Ιούλ 2003, 07:54:40
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα μικρό καγκουράκι Νίκο, γι'αυτό άλλωστε άνοιξα και το τόπικ Wink . Εξάλλου αυτό που θεωρούμε εμείς "καγκουριά" μπορεί να αρέσει σε κάποιον άλλο και το αντίστροφο. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που είναι κοινώς αποδεκτά ως καραγκιοζιλίκια, δηλαδή κάποια πράγματα που η πλειοψηφία μας τα απορρίπτει. Σκέψου π.χ. ένα Saab 9-3 Aero με αυτοκολλητάκι GTI... Ε, δε σου κάνει κάπως; Razz

συμφουνώ ... Wink Wink
SnakeMJK - Τρι 01 Ιούλ 2003, 09:42:19
Θέμα δημοσίευσης:
ο κάγκουρας της ημέρας:

Ήξερα ότι τις νιτρομπουκάλες τις βάφουν κόκκινες και κολάνε αυτοκόλητο από πυροσβεστήρα, για τα στρουμφ. Πρώτη φορά είδα πυροσβεστήρα με αυτοκόλητο "NOS" Razz (κόκκινο celica, ανοιγμένο σε συνεργείο της γειτονιάς)...
ΝΙΚΟΣ - Τρι 01 Ιούλ 2003, 09:46:41
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

Ετσι ετσι Wink Wink
Vaggelis - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:45:35
Θέμα δημοσίευσης:
Βρέθηκε ο νικητής στον διαγωνισμό "Κάγκουρας της Χρονιάς".....
Όπως ανέβαινα χτες στον περιφεριακό στο Γαλάτσι, πετυχαίνω μπροστά μου μια Toyota Celica Look Carlos Sainz....
Ο τύπος, είχε βάλει κάτω από το αμάξι πράσινα φώτα Νέον!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Confused Confused Confused
Μιλάμε ήταν σαν διαστημόπλοιο......
Ελπίζω να μην εξαπλωθεί και αυτή η ..."μόδα", όπως τα λαμπάκια στα πιτσιλιστήρια.....
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:48:57
Θέμα δημοσίευσης:
κυκλοφορει μια celica με αεροτομη WRC Laughing και χρώμα χρυσαφί-περλέ (πρεπει να έχει ρίξει αρκετά λεφτά στο χρώμα μόνο)
zzzleepy - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:59:10
Θέμα δημοσίευσης:
Mazda 323F (ξέρετε, το πεντάθυρο με τα ανακλινόμενα φώτα) με κόλλημένο διακοσμητικό τάπας βενζίνης στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. πάνω στο κόκκινο αντανακλαστικό που βρίσκεται ανάμεσα στα φώτα...

Μάλλον το έβαλε εκεί γιατί δίνει περισσότερα άλογα απ'ότι αν το βάλεις πάνω στο καπάκι της βενζίνης έτσι; Razz
pugsang - Τετ 02 Ιούλ 2003, 10:30:46
Θέμα δημοσίευσης:
Μετα απο σχετικό mail του Αριστείδη βρέθηκε Ο Αρχι-κάγκουρος των αιώνων

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531
teoman - Τετ 02 Ιούλ 2003, 10:35:34
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Μετα απο σχετικό mail του Αριστείδη βρέθηκε Ο Αρχι-κάγκουρος των αιώνων

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531

Το είχα δει... Ο τύπος με 75000Ε κατασκευάζει αυτοκίνητο 500000Ε!
Από C126 SEC 500 (μοντέλο του '88)-->Vision SLR...
zzzleepy - Τετ 02 Ιούλ 2003, 10:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ε, απίστευτο...
ΝΙΚΟΣ - Τετ 02 Ιούλ 2003, 10:52:46
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Κοιτα τι εκανε ο ανθρωπος ρε....
Vasso - Τετ 02 Ιούλ 2003, 11:27:00
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά φοβερό έτσι ???? Shocked Shocked
Vaggelis - Τετ 02 Ιούλ 2003, 11:52:53
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει και στη Ελλάδα ένα συνεργείο, όπου φτιάχνει custom αμαξώματα από fiberglass...!!!! Shocked Shocked Shocked
Έχω δει την μετατροπή ενός Fiat 127 σε Ferrari...!!!!! Shocked Shocked Shocked
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 11:56:48
Θέμα δημοσίευσης:
επισης είχα βρει παλιοτερα σε ένα site μετατροπή porsche 911 σε 959! Shocked Shocked Shocked
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 11:59:05
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
επισης είχα βρει παλιοτερα σε ένα site μετατροπή porsche 911 σε 959! Shocked Shocked Shocked

το βρηκα

http://www.paulsexotics.com/pics959.html
http://www.austinev.org/evalbum/444.html
http://www.bcautodesign.com/bodykits/Porsche/PorscheBodyKit.htm
http://www.911pcar.com/images_old/LA_Porsche_Yard_2.jpg Shocked
Αντώνης - Τετ 09 Ιούλ 2003, 16:55:18
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια αυτο τι σας λεει?

mick206 - Τετ 09 Ιούλ 2003, 17:10:06
Θέμα δημοσίευσης:
Μή μου πείς οτι είναι και κάγκουρας αυτός! Μιά χαρά το βρίσκω το αμαξάκι!!!!! Πολύ όμορφο!! Ειδικά οι ζάντες... Smile
zzzleepy - Τετ 09 Ιούλ 2003, 18:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχουν αυτοκίνητα για το δρόμο και αυτοκίνητα για να φωτογραφίζονται καλογυαλισμένα και στην τρίχα. Αυτό ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Καλό αλλά μόνο για να το βλέπεις, όχι και να κυκλοφορείς μ'αυτό. Σαν κινητή διαφήμιση θα είσαι... Twisted evil
ΝΙΚΟΣ - Τετ 09 Ιούλ 2003, 18:43:24
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Μή μου πείς οτι είναι και κάγκουρας αυτός! Μιά χαρά το βρίσκω το αμαξάκι!!!!! Πολύ όμορφο!! Ειδικά οι ζάντες... Smile

Εεε οχι ρε Μικε και καλο......... Splat

Παιδια εχουμε ενα 206 Κοζανη 5θυρο μιλαμε για πολυ μυστηριο.Σαν διαστημικο.(Ειναι και συμαθητης μου ρε γα**το Confused )Βεβαια εχει μαγαζι με σποιλερ και το εχει κατι σαν κινητη διαφημιση αλλα....... Rolling eyes Τιμονι με οργανα LIKE F1 SPARCO σπαστα και οργανα στην κολονα του οδηγου σαν αυτα που βαζουν τωρα τελευταια.Ζαντα 17 ή 18 αν δεν κανω λαθος.Εμπρος αεραγωγος σε σχημα V με σποιλερ εμπρος πισω και μαρσπιε.Πισω αεροτομη στην κορυφη του αυτοκινητου και μια στην μεση του τζαμιου LIKE WRC.Μακαρι να μπορουσα να το ανεβαζα σε φοτο......Glf για κανε κατι PLEASE Wink
Vaggelis - Τετ 09 Ιούλ 2003, 20:17:20
Θέμα δημοσίευσης:
Το ζαντικό ομολογώ και εγώ οτι μου αρέσει.....
Πολύ εντυπωσιακές οι ζάντες, αλλά άντε να τις φορέσεις στους κακοτράχαλους ελληνικούς δρόμους....
Με το που τις έβαλες, τις πήρες στο χέρι...
Χμμμμμμ, αυτή η αεροτομή κάτι μου θυμίζει........... Wink
glf - Τετ 09 Ιούλ 2003, 20:54:31
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Μακαρι να μπορουσα να το ανεβαζα σε φοτο......Glf για κανε κατι PLEASE Wink

Αν και όταν του κάνω σελίδα, θα το δούμε και οnline
alemao - Πεμ 10 Ιούλ 2003, 00:27:38
Θέμα δημοσίευσης:
καλα αυτο το 206 κι αν ειναι τσιρκο Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Παρ 11 Ιούλ 2003, 19:31:11
Θέμα δημοσίευσης:
αν ο ιδιοκτητης προσπαθησει πολυ ισως καταφερει να κανει καγκουρα αυτο το νορμαλ 206!
εχει πολυ δρομο μπροστα του!
που ειναι τα μπλε πιτσιλιστηρια;
που ειναι τα αυτοκολητα ;
που ειναι τα φιμε τζαμια ;
που ειναι τα μαυρα πλαστικα στις πινακιδες κυκλοφοριας;
γιατι οι θαυμαστες γυρω του δεν κρατανε τα αυτια τους ;; γιατι δεν ακουγεται τιποτα!
αρα -> δεν εχει το αναλογο εκκωφαντικο μπασσο που θα επρεπε!

εχει πολλα καρβελια να φαει ο αμοιρος ιδιοκτητης μεχρι να φτασει το επιπεδο του Ελληνα κάγκουρα! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
DimiP - Κυρ 13 Ιούλ 2003, 15:28:11
Θέμα δημοσίευσης:
και μια και αναφερθηκε η βενζινη των 100 οκτανιων σε αλλο topic , τι θα λεγατε να προμηθευτουμε αυτοκολητακια "BP ultimate 100" και "Shell vPower racing" τα οποια θα κοληθουν σε περιωπτη θεση και θα βοηθησουν στην αυξηση της ροπης των 206 αλλα και την κατατροποση του ηθικου των αντιπαλλων οδηγων ;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing
οσοι πιστοι καγκουροι προσελθετε με δηλωση σας!
Vaggelis - Κυρ 13 Ιούλ 2003, 20:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
και μια και αναφερθηκε η βενζινη των 100 οκτανιων σε αλλο topic , τι θα λεγατε να προμηθευτουμε αυτοκολητακια "BP ultimate 100" και "Shell vPower racing" τα οποια θα κοληθουν σε περιωπτη θεση και θα βοηθησουν στην αυξηση της ροπης των 206 αλλα και την κατατροποση του ηθικου των αντιπαλλων οδηγων ;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing
οσοι πιστοι καγκουροι προσελθετε με δηλωση σας!

Αν είναι να μας γεμίζουν και το ρεζερβουάρ με βενζίνη οι αντίστοιχες εταιρείες, γιατι όχι....
Τι, τζάμπα διαφήμιση θα τους κάνουμε;;;
Πάρτο σαν χορηγία...
alemao - Δευ 14 Ιούλ 2003, 00:05:29
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα το απόγευμα που ήμουν με την Γιωργία στο Ζούμπερη, ήταν παρκαρισμένο δίπλα στο δικό μου ένα μπλε σκούρο 206 χαμηλωμένο με δερμάτινα καθίσματα και το κοιταζαμε γυρω γυρω, μέχρι που είδαμε τα φωτεινά πιτσιλιστήρια και ξενερώσαμε Sad Evil

ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!
Vaggelis - Δευ 14 Ιούλ 2003, 07:48:37
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα που ήμουν με την Γιωργία στο Ζούμπερη, ήταν παρκαρισμένο δίπλα στο δικό μου ένα μπλε σκούρο 206 χαμηλωμένο με δερμάτινα καθίσματα και το κοιταζαμε γυρω γυρω, μέχρι που είδαμε τα φωτεινά πιτσιλιστήρια και ξενερώσαμε Sad Evil

ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

Μια καρτούλα δεν του αφήσατε;;;
Και οι καρακάγκουρες είναι ευπρόσδεκτοι στο club....
Εγώ ας πούμε χτές, έκανα το καθήκον μου στον Ωρωπό και άφησα την καρτούλα μου...
mick206 - Δευ 04 Αύγ 2003, 17:47:05
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα...
Ώρα 11:30πμ...
Τόπος : Ταμπούρια Κερατσινίου...
Ο Mr. Καρακάγκουρας... (σόρυ που θα γράψω με κεφαλαία αλλά ο τύπος ήταν απίστευτος! Laughing )
ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ LADA ΜΕ... ΣΠΟΪΛΕΡ, ΕΞΟΓΚΩΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΤΕΡΑ, ΑΕΡΟΤΟΜΗ (ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ Laughing ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ;;;;
ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΑΛΑ Μ3 ΧΡΩΜΑΤΟΣ NIKEL LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Περιττό να σας πώ τι γέλιο έπεσε... Laughing
Μεγάλε σε προσκυνάω! Είσαι ΜΕΓΑΣ! Laughing
DimiP - Δευ 04 Αύγ 2003, 21:57:01
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Σήμερα...
Ώρα 11:30πμ...
Τόπος : Ταμπούρια Κερατσινίου...
Ο Mr. Καρακάγκουρας... (σόρυ που θα γράψω με κεφαλαία αλλά ο τύπος ήταν απίστευτος! Laughing )
ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ LADA ΜΕ... ΣΠΟΪΛΕΡ, ΕΞΟΓΚΩΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΤΕΡΑ, ΑΕΡΟΤΟΜΗ (ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ Laughing ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ;;;;
ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΑΛΑ Μ3 ΧΡΩΜΑΤΟΣ NIKEL LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Περιττό να σας πώ τι γέλιο έπεσε... Laughing
Μεγάλε σε προσκυνάω! Είσαι ΜΕΓΑΣ! Laughing

μια φωτο του να τον κανουμε κορνιζα να τον βαλουμε για μασκοτ ;;;;;;;;;
alemao - Τρι 05 Αύγ 2003, 06:29:24
Θέμα δημοσίευσης:
Θα είναι ένας από τους πολλούς θαμώνες Μπουρναζίου Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Τρι 05 Αύγ 2003, 08:13:53
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μας είπες όμως....
ήταν Samara ή το παλιό το 2105;;;
Θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καγκουροβαθμολογία του...
Επίσης δεν μας είπες αν έπαιζε φιμέ τζαμάκι και Sotis Βολάνης στο διαπασών...... Laughing Laughing Laughing
nik7 - Τρι 05 Αύγ 2003, 08:54:49
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

deite kai to pedilaki pou kanei antanaklasi sto piso ftero ..... klasikos vromiaris gallos.......... Razz Razz
mick206 - Τρι 05 Αύγ 2003, 15:18:37
Θέμα δημοσίευσης:
Dimip έγραψε:
μια φωτο του να τον κανουμε κορνιζα να τον βαλουμε για μασκοτ ;;;;;;;;;

Δέν έχω κινητό με camera ρε Δημήτρη! Laughing
Άμα θα είχα να είσαι σίγουρος πως θα είχα βάλει κιόλας φωτογραφία στο topic Laughing
Vaggelis έγραψε:
Επίσης δεν μας είπες αν έπαιζε φιμέ τζαμάκι...

Ναι ναι! Laughing
Έπαιζε και φιμέ τζαμάκι αλλά είχα ξεχάσει να το γράψω! LaughingLaughingLaughing
Μιλάμε ο τύπος ήταν κορυφή! Laughing
alemao - Τετ 06 Αύγ 2003, 06:33:38
Θέμα δημοσίευσης:
Και το φιμέ θα πρέπει να ήταν κόκκινο σκούρο έ; Laughing Laughing Laughing Laughing
mick206 - Τετ 06 Αύγ 2003, 18:11:45
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι όχι! Το τζάμι δεν ήταν κόκκινο. Ήταν μαύρο κανονικά... LaughingLaughingLaughing
Άμα είχε και κόκκινο τζάμι... εντάξει... LaughingLaughingLaughing
pugsang - Πεμ 07 Αύγ 2003, 10:32:11
Θέμα δημοσίευσης:
Και ο καγκουρας της ημερας για να μην ξεχιομαστε

http://www.topgear.com/content/fun_stuff/carbage/04/05/
konstantinos - Πεμ 07 Αύγ 2003, 10:47:13
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:

...της χρονιάς θα έλεγα καλύτερα. Ηθελα να ήξερα όλα τα "μπιμπιλίκια" στο εσωτερικό δουλεύουν?

Ολα τα "λεφτά" το σηματάκι του Playboy!!!!!!!!! (κοιτάξτε μέσα απο το τιμόνι, στο δεξιό σημείο)...

PS.Το φιλαράκι με το Fabia που να είναι άραγε...? μπας και πάρει καμία ιδέα!!!
DimiP - Πεμ 07 Αύγ 2003, 16:52:09
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
pugsang έγραψε:

...της χρονιάς θα έλεγα καλύτερα. Ηθελα να ήξερα όλα τα "μπιμπιλίκια" στο εσωτερικό δουλεύουν?

Ολα τα "λεφτά" το σηματάκι του Playboy!!!!!!!!! (κοιτάξτε μέσα απο το τιμόνι, στο δεξιό σημείο)...

PS.Το φιλαράκι με το Fabia που να είναι άραγε...? μπας και πάρει καμία ιδέα!!!

δυστυχως εμεις εχουμε να φαμε ακομα πολλα καρβελια μεχρι να φτασουμε τετοια ιερα τερατα!
mick206 - Πεμ 07 Αύγ 2003, 17:15:22
Θέμα δημοσίευσης:
Μου φαίνεται πως εμπνεύστηκαν απο το αμάξι του Αστυνόμου Σαϊνη... LaughingLaughingLaughing
Αυτός είναι ΜΕΓΑ-ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ! Laughing Ο GURU μας! Laughing
Vasso - Τετ 01 Οκτ 2003, 12:03:39
Θέμα δημοσίευσης:
Σας παραθέτω μια ωραία φωτογραφία Smile Smile Smile

Αχ εσείς οι άντρες τελικά τι κάνετε ............. !!! Laughing Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Τετ 01 Οκτ 2003, 13:43:53
Θέμα δημοσίευσης:
τουλάχιστον είναι ειλικρινής Razz
DimiP - Τετ 01 Οκτ 2003, 21:20:48
Θέμα δημοσίευσης:
εγω εξακολουθω να προτιμω το ιμπρέζα στα αριστερα !! Twisted evil Question Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
shark_zak - Τετ 01 Οκτ 2003, 23:52:11
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:

αυτο δεν ειναι καμπινα αυτοκινητου αλλα πιλοτηριο με τοσα οργανα... Splat Scatter Splat
Baphomet - Σαβ 06 Μάρ 2004, 17:33:28
Θέμα δημοσίευσης: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

τελικά ο κόσμος είναι γεμάτος....

DRAKE - Σαβ 06 Μάρ 2004, 20:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
MMMM....... Σκέφτομαι να κάνω και εγώ τις πόρτες από το δικό μου να ανοίγουν έτσι..
zzzleepy - Κυρ 07 Μάρ 2004, 01:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρα πολύ κάγκουρας ο Κυριάκος ρε Κούλα... Razz
shark_zak - Κυρ 07 Μάρ 2004, 01:37:31
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο ειναι μπουρι...τι devil και μαλ***ες.... Silly
kovac - Κυρ 07 Μάρ 2004, 03:31:23
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!
Πέτρος έγραψε:

Ρε παιδιά, ξεκολλάτε...δεν είναι εξάτμιση αυτό...απλά αντί για καλοριφέρ για τη θέρμανση...έχει σόμπα!!!!!!!

Lol Lol Lol Lol Lol
SnakeMJK - Κυρ 07 Μάρ 2004, 12:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
μπορεί να κρύψει άνθρωπο εκεί μέσα!!!
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 07 Μάρ 2004, 22:47:20
Θέμα δημοσίευσης:
Στο Κτεο τον κερνανε και σαμπανιες οταν το βαζει στον αναλυτη Question
Giannis307 - Τετ 16 Μάϊ 2007, 17:39:43
Θέμα δημοσίευσης:
Κυριοι σας παρεθετω τον καγκουρα της βδομαδας....

Οι ζαντες εινα καλες παντως...
vamvakoolas - Παρ 20 Αύγ 2010, 12:39:16
Θέμα δημοσίευσης: μενω σε καγκουρογειτονια
θα θελα να μοιραστω μαζι σας μερικες φωτο απο συμπαθεις Φιλιππινεζους και κυριως απο τα ΙΧ τους

Αρχιζω με το wannabe BMW σεατακι (δωστε βαση και στη πινακιδα)

MHTSOS90 - Παρ 20 Αύγ 2010, 12:54:08
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου αυτο δεν ειναι καγκουρια τα καρναβαλια τις πατρας ειναι!!!
vamvakoolas - Παρ 20 Αύγ 2010, 13:08:27
Θέμα δημοσίευσης:
θα προσθεσω ενα σαξο καποια στιγμη που δεν....υπαρχει στην Ελλαδα ομοιο
Bill207 - Παρ 20 Αύγ 2010, 21:08:42
Θέμα δημοσίευσης:

206kwn - Σαβ 21 Αύγ 2010, 09:46:37
Θέμα δημοσίευσης:
MHTSOS90 έγραψε:

αυτό το συμπέρασμα από πού το έβγαλες??? Rolling eyes
SAKIS-LEMANS - Σαβ 21 Αύγ 2010, 10:08:40
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
MHTSOS90 έγραψε:

αυτό το συμπέρασμα από πού το έβγαλες??? Rolling eyes

>του Μοσχάτου εννοούσε! Laughing Laughing Laughing
sod - Σαβ 21 Αύγ 2010, 10:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι τρελοοοοοοοοοος.....ειναι τρελος ο Αυστραλοοοοοοοοοοοοοοοοος....
stringofonias - Σαβ 21 Αύγ 2010, 19:07:47
Θέμα δημοσίευσης:
όχι ρε! είχα ένα φάκελο με γυφτιές - τα έκανα συλλογή με φώτος και τα έσβησα προχθές
vamvakoolas - Δευ 23 Αύγ 2010, 11:46:50
Θέμα δημοσίευσης:

εχει και στιχους αλλα δε φαινονται γιατι ο φιλος/η εχει τρακαρει

χθες ειχα χρονο και εκανα βολτα εξω απο την εισοδο (περι τα 20 μετρα)

Φαντασου να εκανα το γυρο του στενου Laughing Laughing
Bill207 - Πεμ 26 Αύγ 2010, 16:09:17
Θέμα δημοσίευσης:

vamvakoolas - Τετ 20 Οκτ 2010, 18:31:04
Θέμα δημοσίευσης:
εδω και καιρο ειμαι σε αλλα μερη (Edinburgh)και κοιταξτε τι ειδα σημερα το πρωι με το που βγαινω. Ρε παιδια παντου εχω και εναν καγκουρινο???????????????????????? (οι ραγες νομιζα οτι ειναι για καποιο σκοπο)
Laughing Laughing
sonermgb - Τετ 20 Οκτ 2010, 20:37:59
Θέμα δημοσίευσης:

Κοντά στην λέσχη......έναν δρόμο μέσα απ τον παράλληλο της εθνικής....δεν θυμάμαι οδό.....
sod - Τετ 20 Οκτ 2010, 20:47:50
Θέμα δημοσίευσης:

nikos 206cc - Τετ 20 Οκτ 2010, 20:50:29
Θέμα δημοσίευσης:
sod έγραψε:

Ελα μανααααα βρηκα που να απλωσω τα ρουχα Puke right
sonermgb - Τετ 20 Οκτ 2010, 21:04:55
Θέμα δημοσίευσης:
sod έγραψε:

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κυκλοφόρησε τέτοιο αμάξι έξω
MAD - Τετ 20 Οκτ 2010, 21:05:09
Θέμα δημοσίευσης:
sod έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Για ποσα χιλιομετρα ειναι αυτη η αεροτομη? 300????? Laughing Laughing Laughing
sod - Τετ 20 Οκτ 2010, 21:18:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αστα να πανε.....χαλι μαυρο.... Laughing Laughing Laughing δεν αντεξα να μην το βγαλω
gulik - Τετ 20 Οκτ 2010, 21:27:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί να έβαλε τέτοια αεροτομή το άτομο επειδή έχει πολύ χιούμορ και του αρέσει να αυτοσαρκάζεται.
Δεν θέλω να σκεφτώ ότι την έβαλε λόγω πόρωσης... Έλεος.
teo106 16v 2001 - Τετ 20 Οκτ 2010, 21:35:48
Θέμα δημοσίευσης:
μαλλον ειναι ετοιμος να συναγωνιστει το suzuki eskudo στο Pikes Peak

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
nikos 206cc - Τετ 20 Οκτ 2010, 21:38:46
Θέμα δημοσίευσης:
teo106 16v 2001 έγραψε:
μαλλον ειναι ετοιμος να συναγωνιστει το suzuki eskudo στο Pikes Peak

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Αυτο που βλεπεις φιλε,αν κρινω απο την αεροτομη,το pikes peak το κανει σε λιγοτερο απο 5λεπτο Ha Ha
thodwrhs - Τετ 20 Οκτ 2010, 22:42:08
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο ειναι σουμπαρου????η καποιο wanna be κορολα????Χαχαχαχ
RoadRunner122 - Πεμ 21 Οκτ 2010, 01:00:27
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
(οι ραγες νομιζα οτι ειναι για καποιο σκοπο)
Laughing Laughing

Φυσικά και υπάρχει σκοπός! Έχει βάλει πόρτα α'λα 1007 κι αυτός είναι ο σιδηρόδρομος για να ανοίγει! Laughing
geo106xs - Πεμ 21 Οκτ 2010, 01:11:40
Θέμα δημοσίευσης:
sod έγραψε:

Χαχαχαχαχαχαχαχαααα! Απ'την ωρα που το ειδα δεν εχω σταματησει να γελαω!!! Ε Λ Ε Ο Σ ! Αναρωτιεμαι τι πινουν και δε μας δινουν! Rotfl
vamvakoolas - Πεμ 21 Οκτ 2010, 17:07:57
Θέμα δημοσίευσης:
και συνεχιζουμε απο Αγγλια: οπως βλεπετε οι Αγγλοι οδηγοι δε βαζουν καθολου "αεροδυναμικα βοηθηματα" και αλλες καγκουριες!

sonermgb - Πεμ 21 Οκτ 2010, 17:28:16
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
και συνεχιζουμε απο Αγγλια: οπως βλεπετε οι Αγγλοι οδηγοι δε βαζουν καθολου "αεροδυναμικα βοηθηματα" και αλλες καγκουριες!

Παίζει να είναι και η ίδια πάνω κάτω..... Laughing διπλή αγορά για τον ίδιο σκοπό
Sinanai - Πεμ 21 Οκτ 2010, 17:41:44
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει βάση η σκέψη του ανθρώπου...

... Ήθελε να το κάνει Α380. Αυτό είναι.

Laughing Laughing Laughing
sonermgb - Πεμ 21 Οκτ 2010, 17:46:19
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Έχει βάση η σκέψη του ανθρώπου...

... Ήθελε να το κάνει Α380. Αυτό είναι.

Kοίτα αυτήν που έβαλε απ την πάνω μεριά μάλλον την έπιασε στην μέγκενη και την λύγησε με ματσολα.....(να μην κάνει και ζημια στο χρώμα) για να πάρει την αντίθετη φορά . Laughing
sonermgb - Πεμ 21 Οκτ 2010, 17:52:11
Θέμα δημοσίευσης:
+ ένα 206 σχετικά σε ποιο λογικά και ίσως όμορφα πλαίσια
Sinanai - Πεμ 21 Οκτ 2010, 17:54:33
Θέμα δημοσίευσης:
Πλάκα μας κάνεις, έτσι; 1000 φορές τη Θάλεια, πίσω, ακόμα και στην κατάσταση της φωτό... Rolling eyes
sonermgb - Πεμ 21 Οκτ 2010, 17:57:18
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Πλάκα μας κάνεις, έτσι; 1000 φορές τη Θάλεια, πίσω, ακόμα και στην κατάσταση της φωτό... Rolling eyes

Laughing τουλάχιστον δεν έχει αεροτομή 5 φορές μεγαλύτερη απ το ίδιο
ironman02 - Πεμ 21 Οκτ 2010, 19:49:34
Θέμα δημοσίευσης:
sonermgb έγραψε:
+ ένα 206 σχετικά σε ποιο λογικά και ίσως όμορφα πλαίσια

Αφου δεν έκανε η peugeot facelift είπε να του κάνει μόνος του ένα facelift ο τύπος.. Laughing
nikos 206cc - Πεμ 21 Οκτ 2010, 19:53:13
Θέμα δημοσίευσης:
Η εγω ειμαι καγκουρας τελικα η η μουρη του 206 απλα δεν υπαρχει W00t
sonermgb - Πεμ 21 Οκτ 2010, 20:34:47
Θέμα δημοσίευσης:
Το όλο θέμα είναι το καπό πιστεύω που του πάει αρκετά....όντως facelift αλλά δίχως χαμόγελο στον μπροστινό προφυλακτήρα.... Laughing
Sinanai - Πεμ 21 Οκτ 2010, 21:03:10
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Η εγω ειμαι καγκουρας τελικα η η μουρη του 206 απλα δεν υπαρχει W00t

Αυτό που δεν υπάρχει είναι το πόσο κάγκουρες είστε. Laughing Laughing Laughing
abaleo - Παρ 22 Οκτ 2010, 00:52:38
Θέμα δημοσίευσης:
μίλησε ο σπορτιφ λουκ με λευκή ζάντα & ρο-ενα-ρο και θαλασσί φιμέ! Laughing
nikos 206cc - Παρ 22 Οκτ 2010, 01:01:58
Θέμα δημοσίευσης:
Οτι και να λετε το καπω απλα δεν υπαρχει Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Παρ 22 Οκτ 2010, 10:16:00
Θέμα δημοσίευσης:
abaleo έγραψε:
μίλησε ο σπορτιφ λουκ με λευκή ζάντα & ρο-ενα-ρο και θαλασσί φιμέ! Laughing

Μιλάει και ο "Εδώ οι καλές πιμπ μάι ράιντ αμπαλο-συμβουλές"... Laughing Laughing Laughing

Τα θαλασσί φιμέ που έχουνε μείνει από τον προηγούμενο καγκουροιδιοκτήτη θα πάρτουν κι αυτά τον π****ο, οσονούπω. Όσο για τα ζαντολάστιχά μου, είναι κάθε άλλο παρά καγκουρέ. Laughing
Giannis307 - Παρ 22 Οκτ 2010, 16:47:13
Θέμα δημοσίευσης:
Θα προτιμουσα η peugeot να ειχε βγαλει το 206+ σαν κιαυτο παρα σαν τον εμετο που ειναι τωρα....
gulik - Παρ 22 Οκτ 2010, 17:24:39
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Θα προτιμουσα η peugeot να ειχε βγαλει το 206+ σαν κιαυτο παρα σαν τον εμετο που ειναι τωρα....

Συμφωνώ.
thodwrhs - Παρ 22 Οκτ 2010, 19:52:34
Θέμα δημοσίευσης:
να μιλησω και γω με το μπλε καντραν κονσολα ANGEL EYES και οργανακια στο τασακι???Χαχαχαχαχα
vamvakoolas - Παρ 22 Οκτ 2010, 20:12:50
Θέμα δημοσίευσης:
O Aγγλος διαβαζει psclub!!!!! Laughing σημερα εβγαλε τους σωληνες Laughing Laughing Laughing

Ghost Dog - Παρ 22 Οκτ 2010, 20:14:27
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
O Aγγλος διαβαζει psclub!!!!! Laughing σημερα εβγαλε τους σωληνες Laughing Laughing Laughing

Αχ0α0χ0α0χ0α0χ0α0χ0α0χα0χ0α0χ0α0χα0χ0α0!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
sod - Παρ 22 Οκτ 2010, 20:19:08
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing αυτα ειναι.....
vamvakoolas - Παρ 22 Οκτ 2010, 20:24:04
Θέμα δημοσίευσης:
αν του κολλησω αυτοκολλητο λεσχης....ειναι too much? Laughing Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Τετ 27 Οκτ 2010, 17:40:12
Θέμα δημοσίευσης:

nikos 206cc - Τετ 27 Οκτ 2010, 18:23:59
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν το κοιταει το αμαξι του τι λεει?

Ειμαστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλο.ΤΕΛΟΣ
AlienHack - Τρι 02 Νοέ 2010, 15:25:57
Θέμα δημοσίευσης:
Rotfl Rotfl έλεος!
vamvakoolas - Σαβ 06 Νοέ 2010, 19:31:59
Θέμα δημοσίευσης:
εκλογο-καγκουρας

franch_power - Σαβ 06 Νοέ 2010, 20:30:35
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
εκλογο-καγκουρας

δεν υπάρχει τελικά όριο στην καγκουριά Rotfl
MAD - Σαβ 06 Νοέ 2010, 22:20:06
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα ο καγκουρας δεν ειναι ειδος προς εξαφανηση..... Laughing Laughing Laughing .
franch_power - Σαβ 06 Νοέ 2010, 22:29:07
Θέμα δημοσίευσης:
MAD έγραψε:
Τελικα ο καγκουρας δεν ειναι ειδος προς εξαφανηση..... Laughing Laughing Laughing .
+1000 Thumb Left
Bill207 - Σαβ 06 Νοέ 2010, 22:57:47
Θέμα δημοσίευσης:

franch_power - Σαβ 06 Νοέ 2010, 23:29:45
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
http://img207.imageshack.us/img207/3627/greekxarvalo.jpg

http://img834.imageshack.us/img834/5601/lada1.jpg
http://img541.imageshack.us/img541/5741/yugobamenometempera2.jpg

http://img214.imageshack.us/img214/1949/austinmeroverpatenta1.jpg
χαχαχαχαχαχα τι ειναι αυτα πα βασιλη !!!!!!! τι κανανε οι ανθρωποι!!!!!! χαχαχαχαχα Rotfl
RoadRunner122 - Κυρ 07 Νοέ 2010, 00:13:36
Θέμα δημοσίευσης:
Eεεε τώρα... αυτά βλέπω και συγχίζομαι! Αν είναι να κάνεις κάτι, κάντο σωστά και ολοκληρωμένα!

Στο LADA ξέχασε να βάλει αυτό:

Μισές δουλειές να ούμε...
Road_Runner - Πεμ 18 Νοέ 2010, 01:49:12
Θέμα δημοσίευσης:

Road_Runner - Πεμ 18 Νοέ 2010, 01:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ολα τα λεφτα τα 2 @@ στο τιμονι!!!
plaketokofths - Πεμ 18 Νοέ 2010, 04:18:13
Θέμα δημοσίευσης:
το εργαλείο απλά μαμάει, πραγματικά πρέπει να μείνει διατηρητέο.
Θα θελα πολύ να το δω και βράδυ με τις λάμπες κτλ.

Road_Runner έγραψε:

Αυτά έχουν και λειτουργικο ρόλο είναι θέμα grip - feeling το κλάξον με τα δάχτυλα!

Όπως στις γυναίκες τα λακουβάκια στην μέση Razz Razz Razz Razz
Ghost Dog - Πεμ 18 Νοέ 2010, 07:19:43
Θέμα δημοσίευσης:
@ Ninja: Πολυ ωραιο το εργαλειο, αλλα θα ηθελε και κανα αυτοκολλητακι ρε γ@γ*τ0..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

plaketokofths έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

Αυτά έχουν και λειτουργικο ρόλο είναι θέμα grip - feeling το κλάξον με τα δάχτυλα!

χα0χ0α0αχ0α00χ0αχ0α0χα00χα0αχ0, η παρομοιωση σου ειναι τελειως αρρωστημενη! Laughing Laughing Laughing
Ααααααχχχ, τα λακκακια με τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-υ-ν....... Love
PICASO - Πεμ 18 Νοέ 2010, 11:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
Καπου στην Λαρισα ειδα αυτο:

vamvakoolas - Πεμ 18 Νοέ 2010, 11:30:57
Θέμα δημοσίευσης:
τοσες κεραιες ουτε στον....Υμμητο Laughing
AlienHack - Πεμ 18 Νοέ 2010, 12:30:04
Θέμα δημοσίευσης:
PICASO έγραψε:

ειναι ξεκαθαρο οτι ο τυπος το εχει κανει μετατροπη σε εκχιονιστικό!
stamatis_vts - Πεμ 18 Νοέ 2010, 14:36:37
Θέμα δημοσίευσης:
πριν απο χρονια ενα αναλογο εκχιονιστικο-σουιφτμκ1 στο αργος ειχε φαει κληση για αλλοιωση εξωτερικης εμφανισης η κατι τετοιο...
το απολυτο το ειδα σμρ, ενα παρσινο χιουνται που εγραφε στον πισω προφυλακτηρα true love... επαθα σοκ και δε μπορεσα να το φωτογραφησω.. Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Πεμ 18 Νοέ 2010, 17:25:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
@ Ninja: Πολυ ωραιο το εργαλειο, αλλα θα ηθελε και κανα αυτοκολλητακι ρε γ@γ*τ0..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

plaketokofths έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

χα0χ0α0αχ0α00χ0αχ0α0χα00χα0αχ0, η παρομοιωση σου ειναι τελειως αρρωστημενη! Laughing Laughing Laughing
Ααααααχχχ, τα λακκακια με τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-υ-ν....... Love

Με νοιωθετε και οι 2 σας Love Love
MEMsound - Πεμ 18 Νοέ 2010, 17:57:44
Θέμα δημοσίευσης:
http://designercars.net/biler/Peugeot-206-12.jpg
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
tasos_C - Πεμ 18 Νοέ 2010, 22:15:08
Θέμα δημοσίευσης:
PICASO έγραψε:

αυτό το έχω δει αρκετές φορές εδώ Λάρισα..απο κοντά είναι χειρότερο.. Rolling eyes
Bill207 - Πεμ 18 Νοέ 2010, 23:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
PICASO έγραψε:

αυτό στο καπό, οδοντόπαστα είναι;
sod - Δευ 22 Νοέ 2010, 23:33:13
Θέμα δημοσίευσης:

Θαυμαστε.............
franch_power - Τρι 23 Νοέ 2010, 00:37:42
Θέμα δημοσίευσης:
ελεος πια το σημα της mercedes στην bmw και ο αλλος με τις πορτες νομιζει οτι εχει τον "kit" Rotfl
stamatis_vts - Τρι 23 Νοέ 2010, 20:57:22
Θέμα δημοσίευσης:
με το πορτοκαλι σαξο ανοιγα ενα βραδυ σε ολη την αλεξανδρας ανηφοριακα.. ειναι σιγουρα "φιλοξενουμενοι"... ενα χωριο ανταρα και απο γκαζι τπτ... Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Τετ 01 Δεκ 2010, 19:02:36
Θέμα δημοσίευσης:

Το παραπάνω οχημα ειναι ελληνικη πατεντια....
Κυκλοφορει ελευθερο στον νομο σερρων..
king207cc - Τετ 01 Δεκ 2010, 19:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
εχω δει ένα τέτοιο κόκκινο και στην Χαλκίδα.
android - Τετ 01 Δεκ 2010, 19:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
bmw pick up και με ηλιοροφη παρακαλω....αυτα ειναι
smoki - Τετ 01 Δεκ 2010, 19:30:42
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

Παρομοιως...
Bill207 - Τρι 21 Δεκ 2010, 20:11:27
Θέμα δημοσίευσης:
θα απλώσω μπουγάδα, έχει κανείς τίποτα;

gulik - Κυρ 26 Δεκ 2010, 22:30:45
Θέμα δημοσίευσης:

Jean - Κυρ 26 Δεκ 2010, 23:42:29
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:

Τον έχω πετύχει Σπ. Λούη ΟΑΚΑ
mechanic - Δευ 27 Δεκ 2010, 01:26:29
Θέμα δημοσίευσης:
Hundai RS Cool

"p"Atos limited edition
Tzive - Δευ 27 Δεκ 2010, 03:30:28
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
στην Χαλκιδα υπαρχουν πολλα...
sonermgb - Δευ 27 Δεκ 2010, 11:09:25
Θέμα δημοσίευσης:
PICASO έγραψε:

Πως θα το πουλήσει αύριο μεθαύριο αυτός ο άνθρωπος έτσι όπως είναι αυτό? Hunter
reselie - Δευ 27 Δεκ 2010, 11:46:42
Θέμα δημοσίευσης:
sonermgb έγραψε:
PICASO έγραψε:

τέτοιο κτήνος και να το πουλήσει?? τσ τσ τσ συλλεκτικη αξία...
sonermgb - Δευ 27 Δεκ 2010, 12:04:56
Θέμα δημοσίευσης:
reselie έγραψε:
sonermgb έγραψε:
PICASO έγραψε:

τέτοιο κτήνος και να το πουλήσει?? τσ τσ τσ συλλεκτικη αξία...

Βασικά από που να αρχίσεις?Απ το πρόσθετο formula1 εξόγκωμα(διότι περί εξογκώματος πρόκειται) σε style αντιολισθητικό πατάκι?Ή ο και καλά αεραγωγός που κρύβεται κάτω από ένα ρετάλι του εξογκώματος του προφυλακτήρα που λογικά δεν είχε που να το βάλει και το έβαλε στο καπό.Ή μήπως για τις οδοντόκρεμες που είπε και ένας κύριος πιο πάνω στο καπό σε style bubble.
Δεν το συνεχίζω γιατί θα πω και άλλες κακίες.Και δεν είναι κόσμιο. Whistling
Sinanai - Δευ 27 Δεκ 2010, 12:07:51
Θέμα δημοσίευσης:
Το 'χε ποστάρει και παλαιότερα ο Steve και το 'χω δει κι εγώ περνώντας από Λάρισα... Επικό χάλι!
stamatis_vts - Τρι 28 Δεκ 2010, 08:44:00
Θέμα δημοσίευσης:
εχθες ειδα στην εφορια στην παλληνη ασημι αβενσις μκ1, με ειντζελ, αεραγωγο στο καπο και αεροτομη σιδερωστρα...
το κιν μου αρνηθηκε πεισματικα να αποθανατισει το υπερθεαμα... Rolling eyes
Bill207 - Τρι 28 Δεκ 2010, 08:59:13
Θέμα δημοσίευσης:
Jean έγραψε:
Bill207 έγραψε:

το ξαναπέτυχα χθες, στο Ν. Ηράκλειο και το αμάξι έχει αρκετές καινούριες "μετατροπές" από την φώτο Laughing
MEMsound - Τρι 28 Δεκ 2010, 11:47:38
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
...έχει αρκετές καινούριες "μετατροπές" από την φώτο Laughing

παει το "δωρο"... Laughing
Jean - Τρι 28 Δεκ 2010, 17:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
Jean έγραψε:
Bill207 έγραψε:

το ξαναπέτυχα χθες, στο Ν. Ηράκλειο και το αμάξι έχει αρκετές καινούριες "μετατροπές" από την φώτο Laughing

Ναι ναι έχει κάτι αυτοκόλλητα παραλλαγής στον πισω προφυλακτήρα!!
rallos180 - Παρ 31 Δεκ 2010, 21:47:01
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια αυτος με το κλιο μπας και ειναι κινεζος και τα πουλαει αυτα?
Iokasti - Παρ 31 Δεκ 2010, 22:55:35
Θέμα δημοσίευσης:
μολις και κατα τυχη ειδα αυτο το θεμα...αυριο αν βγω μια βολτα στη γειτονια μου σας γεμιζω σελιιιιδες ολοκληρες!!!
σημερα πετυχα ενα rover δεν θυμαμαι μοντελο γμτ,που ειχε φωτα τριγυρω-απο κατω απο το αυτοκινητο μεχρι και στην κεραια μια ψειρα χρωματος μπλε-πρασινου-κιτρινου και ροζ.δεν προλαβα να βγαλω φωτο καθως περασε πολυ γρηγορα απο μπροστα μου Rolling eyes
spyros_rallye - Κυρ 09 Ιαν 2011, 16:01:20
Θέμα δημοσίευσης:
..Eνοικιαζεται υπερυψωμενο ισογειο 13 τμ με προσοψη σε δρομο, ευαερο ευηλιο, προσφατα ανακαινισμενο με παραθυρα αλουμινιου,επισης διαθετει ταρατσα και μπαλκονι. Τιμη συζητησιμη!

giorgos80 - Κυρ 09 Ιαν 2011, 18:43:37
Θέμα δημοσίευσης:
spyros_rallye έγραψε:
..Eνοικιαζεται υπερυψωμενο ισογειο 13 τμ με προσοψη σε δρομο, ευαερο ευηλιο, προσφατα ανακαινισμενο με παραθυρα αλουμινιου,επισης διαθετει ταρατσα και μπαλκονι. Τιμη συζητησιμη!

Ωραία πατέντα! Έχει και παράθυρο!
spyros_rallye - Δευ 10 Ιαν 2011, 19:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
........με κουρτινα!!! Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Τρι 11 Ιαν 2011, 07:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
Μην ξαφνιαστειτε απο την πισω μερια παιζει να εχει και κανεναν ημιυπαιθριο...... Shocked Laughing Laughing Laughing
spyros_rallye - Τρι 11 Ιαν 2011, 22:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
...θα το εχει κλεισει και θα το εχει κανει δωματιο!!guest room Very happy Very happy Very happy Very happy
Ghost Dog - Τετ 12 Ιαν 2011, 03:44:24
Θέμα δημοσίευσης:
nfx1587 - Πεμ 27 Ιαν 2011, 23:31:42
Θέμα δημοσίευσης:
Καιρός να αναβιώσουμε αυτό το τόπικ. Όπως βλέπετε, υπάρχει μπόλικο υλικό. Π.χ. αυτό είδα προχθές και δεν κρατήθηκα να μην το πάρω μια φωτό:

Υ.Γ. να μαντέψω - επόμενη βελτίωση - μάλλον κάτι τέτοιο:

Sinanai - Πεμ 27 Ιαν 2011, 23:56:09
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα, αυτοί βάζουν συνήθως JDM style εξατμίσεις. Έχουνε εξελιχθεί, Θεός να μας φυλάει. Rolling eyes
plaketokofths - Παρ 28 Ιαν 2011, 00:22:44
Θέμα δημοσίευσης:
η καγκουριά ξεκινάει από την ασπρη αμάνικη φανέλα (οχι δεν ξεχασα να βαλω το πουκάμισο απο πανω...), την "χρυσή" καδένα στο λαιμό με το "α σορτί" βραχιόλι και δαχτυλίδι... και το ζελέ που εχει στάξει μεχρι τα φρύδια... τα αυτοκινητα δεν πιάνουν μια μπρος σε αυτο που κρύβεται μέσα.

Για γκομενες δεν λεω θα με πειτε μισογυνη.

ΥΓ. Τιπ, το χερι που κρέμεται εξω λες και ειναι κομμένο με το τσιγάρο στα δάχτυλα.
sps - Τετ 02 Φεβ 2011, 20:39:01
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot 206 wrc 1,4 με μηχανη 2,0 αλλα 150 ps

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1120378/

Eδω παλι, εμφανιζεται με λιγο λιγοτερα χλμ αλλα +40 ps Laughing Shocked

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/798966/
Sinanai - Τετ 02 Φεβ 2011, 21:38:37
Θέμα δημοσίευσης:
Σπύρο είναι αυτό που λένε "ο Θεός να του παίρνει χιλιόμετρα και να του δίνει άλογα"... Laughing Laughing Laughing

Επίσης πατάκια WRG!!! ΓΤΠΚ!
Jean - Τετ 02 Φεβ 2011, 22:00:56
Θέμα δημοσίευσης:
nfx1587 έγραψε:

Η GTA μπροστά του όμως... Cool
king207cc - Τετ 02 Φεβ 2011, 23:28:25
Θέμα δημοσίευσης:
πηχτρα η κηφισίας όπως συνηθως. Razz
gulik - Πεμ 03 Φεβ 2011, 00:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:

Τί στο καλό γίνεται με αυτές τις διπλές αγγελίες κατά καιρούς...

..Στις οποίες, κιόλας, πας να δεις το αμάξι από κοντά και σου λέει ο μαντράς "το πούλησα την προηγούμενη εβδομάδα σε σούπερ τιμή" κλπ κλπ....
Ghost Dog - Πεμ 03 Φεβ 2011, 00:56:55
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:

αβυσσος η "ψυχη" των μεταχειρισμενων......! Laughing Laughing Laughing
thodwrhs - Πεμ 03 Φεβ 2011, 01:42:04
Θέμα δημοσίευσης:
παντως εμενα μαρεσε το κιτ... ειδικα αν κολλησεις και κανα αυτοκολλητο και βαλεις καμια πμαπρα θα ψαρωσουν αλλα αστε το οσο δεν πουλιεται τοσο πεφτει...

συν οτι εχει κατι αποστατες σαν καρβελι ψωμι ελεος....
Bill207 - Πεμ 03 Φεβ 2011, 08:30:01
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδιά, αυτό όπως είναι έτσι, χωράει σε στενάκια κτλ;
sps - Παρ 04 Φεβ 2011, 12:06:02
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing

Uploaded with ImageShack.us
Sinanai - Παρ 04 Φεβ 2011, 12:10:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ha Ha

Έλεος!!!
giorgos80 - Σαβ 05 Φεβ 2011, 14:01:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον πάτησε πολύ δυνατά το φρένο και "γλίστρησαν" τα σηματάκια. Πάλι καλά που στάθηκαν στην οροφή και δεν τα έχασε!
Bill207 - Σαβ 05 Φεβ 2011, 15:50:47
Θέμα δημοσίευσης:
αποκορύφωμα... τα ΤΡΥΠΗΤΑ ταμπούρα!!! Laughing Laughing Laughing

Stef 206 GTi - Σαβ 05 Φεβ 2011, 17:09:19
Θέμα δημοσίευσης:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Ρε τον απίστευτο!!!
giorgos80 - Σαβ 05 Φεβ 2011, 21:11:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό πάνω από την εξάτμιση τι είναι; Για να μην καίγεται ο προφυλακτήρας από τις άκαυτες;;;;
Bill207 - Τρι 08 Φεβ 2011, 20:43:39
Θέμα δημοσίευσης:
107 m power!!!

206kwn - Τρι 08 Φεβ 2011, 22:03:52
Θέμα δημοσίευσης:

Είδα σήμερα ένα τέτοιο στην Πάτρα μαύρο όμως με το κιτ χωρίς τον μπροστά προφυλακτήρα και με ιντερκούλερ τραπέζι......
Πρέπει να είναι το διλιτράκι που ετοίμαζε ο μαργαρώνης...... Wink
Sinanai - Τρι 08 Φεβ 2011, 22:33:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό είναι και είναι του συνοδηγού του. Wink

Το φτιάξανε στον Λύρα, με την επίβλεψη και του Ανδρέα, απ' όσο ξέρω.
giorgos80 - Τρι 08 Φεβ 2011, 22:37:31
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:

Είδα σήμερα ένα τέτοιο στην Πάτρα μαύρο όμως με το κιτ χωρίς τον μπροστά προφυλακτήρα και με ιντερκούλερ τραπέζι......
Πρέπει να είναι το διλιτράκι που ετοίμαζε ο μαργαρώνης...... Wink

Μαγνήτης πιάνει πούθενα στο αυτοκίνητο;;;
206kwn - Τρι 08 Φεβ 2011, 22:59:56
Θέμα δημοσίευσης:
giorgos80 έγραψε:
Μαγνήτης πιάνει πούθενα στο αυτοκίνητο;;;

Α δεν το δοκίμασα....... Confused
chiefjian - Κυρ 13 Φεβ 2011, 04:44:39
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/parts/photos/1253226/
σε λιγο θα κανει γεωτρηση ο τυπος με το χαμηλωμα...αυτο και στην autobahn θα βρισκει εκτος αν εχει airbags (αεραναρτηση εννοω)... Laughing Laughing δεν πιστευω να ειναι κανενος απο εδω μεσα και να παρεξηγηθουμε... Confused
chiefjian - Κυρ 13 Φεβ 2011, 04:49:33
Θέμα δημοσίευσης:
chiefjian έγραψε:
http://www.car.gr/parts/photos/1253226/
σε λιγο θα κανει γεωτρηση ο τυπος με το χαμηλωμα...αυτο και στην autobahn θα βρισκει εκτος αν εχει airbags (αεραναρτηση εννοω)... Laughing Laughing δεν πιστευω να ειναι κανενος απο εδω μεσα και να παρεξηγηθουμε... Confused

Τωρα που το ξαναβλεπω..σας κανει λιγο για photoshoπια????
Giannis307 - Κυρ 13 Φεβ 2011, 10:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
sps έγραψε:

αβυσσος η "ψυχη" των μεταχειρισμενων......! Laughing Laughing Laughing

Πηγα και το ειδα γιατι η εκθεση ειναι στον δρομο μου για την δουλεια....Λοιπον ο τυπος ειναι οοοολλλααα τα λευτα....Η τιμη ειναι στα 13.500 και δεν το παιρνει για ποιο κατω (υποψιν ειναι 2001 1.4 μετατροπη σε 2.0 απο gti) και το γελιο δε οταν του ειπα να το κανει ανταλαγη μετο δικο μου οπως ειναι εννοειται (1.6 turbo με αγραφο και και και...) μου λεει να στο αγοραζω 4500 και τα υπολοιπα σου κανω γραματια.....χαχαχαχαχαχα Του ειπα και γω ενα ωραιο ευχαριστω πολυ και εκανα μεταβολη....χαχαχαχα
driver7 - Κυρ 13 Φεβ 2011, 10:29:40
Θέμα δημοσίευσης:
To cabrio είναι photoshop...δεν έχει σκιάσεις, εχει σημεία που μπαίνει η ζάντα ελάχιστα μέσα στο φτερό κλπ...ότι να ναι δηλαδή...
giorgos80 - Κυρ 13 Φεβ 2011, 14:45:53
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως το cabrio είναι ψέμα, υπήρχε και παλιότερα αυτή η αγγελία, χωρίς αυτές τις υπερβολές.
Sinanai - Σαβ 26 Φεβ 2011, 11:35:30
Θέμα δημοσίευσης:

Puke right Puke right Puke right
MEMsound - Σαβ 26 Φεβ 2011, 11:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
οχι ρε φιλε
καημενη Ζ3... Confused Confused
makis106 - Σαβ 26 Φεβ 2011, 11:57:06
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Kωστή έχω λιώσει με την φωτο 12 που έχεις στο photobucket, την αγγελία με το S2000!!! Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Σαβ 26 Φεβ 2011, 12:04:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, ναι, Μάκη... Τρελό γέλιο!!! Laughing Laughing Laughing

Το 'χα ποστάρει και παλαιότερα... Wink
Bill207 - Τετ 02 Μάρ 2011, 15:48:48
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1187771/
Pughell - Τετ 02 Μάρ 2011, 15:56:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αποκλειεται να ειναι σαλονικιος το παληκαρι,κατα λαθος του εβγαλαν πινακιδες Θεσσαλονικης,εκτος και αν ειναι κανενας μακρινος ξαδερφος του Alienhack... Laughing Laughing Laughing
nikos 206cc - Τετ 02 Μάρ 2011, 16:02:14
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Αποκλειεται να ειναι σαλονικιος το παληκαρι,κατα λαθος του εβγαλαν πινακιδες Θεσσαλονικης,εκτος και αν ειναι κανενας μακρινος ξαδερφος του Alienhack... Laughing Laughing Laughing

Σταζεις δηλητηριο ρε μλακα...Να σου υπενθυμισω οτι εχει βγαλει αμερικανικο κολλεγιο και ειναι μεγαλωμενος με γαλλικα πιανο και μπαλετο...γιατι νομιζεις οηρε πεζω?? Laughing Laughing Laughing
gulik - Πεμ 17 Μάρ 2011, 14:41:02
Θέμα δημοσίευσης:

Ghost Dog - Πεμ 17 Μάρ 2011, 14:49:19
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ 2ΛΙΤΡΑΚΙ???? Shocked
ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΘΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..............!! Laughing Laughing Laughing
volvos - Πεμ 17 Μάρ 2011, 15:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
SBHSTO MALAKA THA TOY MPOYN IDEES GIA THN OROFH
ARKETA TSIRKO TO EXEI KANEI
SAKIS-LEMANS - Πεμ 17 Μάρ 2011, 15:06:30
Θέμα δημοσίευσης:
Βγήκε ο χάρος παγανιά...
Ghost Dog - Πεμ 17 Μάρ 2011, 15:11:37
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Nομιζεις οτι τυχαια ανοιξε νεο τοπικ για τις καρμπον-ο-μεμβρανες της 3Μ???
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Πεμ 17 Μάρ 2011, 15:13:41
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι που έχασε στο τσακ την οντισιόν για το 2Φ2Φ.
PICASO - Πεμ 17 Μάρ 2011, 16:10:09
Θέμα δημοσίευσης:
Κυριοι το συγκεκριμενο 206 ειναι demo car ενος φιλου απο Θεσσαλονικη που εχει μαγαζι με ηχοσυστηματα.
Ειναι εκθεσιακο αμαξι για διαγωνισμους ηχοσυστηματων!!!!
Οποτε δικαιολογηται η εμφανιση του.
Sinanai - Πεμ 17 Μάρ 2011, 16:20:32
Θέμα δημοσίευσης:
Τπτ δε δικαιολογείται.
reselie-206 - Πεμ 17 Μάρ 2011, 16:25:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ντάξ ωρε παιδιά, είστε και εσείς λιγάκι υπερβολικοί...! καλά τα καγκουριλίκια για να γελάμε αλλα αφού αρέσει στον κάτοχο τα υπόλοιπα περισσεύουν!

δηλαδή αν είχα αυτό και μου άρεσε στους άλλους θα'πρεπε να πέφτει λόγος???
Laughing
gulik - Πεμ 17 Μάρ 2011, 16:25:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δικαιολογείται (με χίλια ζόρια) το παραπάνω 206, για το παρακάτω 406 τί να πει κανείς;;;

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ...
PICASO - Πεμ 17 Μάρ 2011, 17:47:46
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Τπτ δε δικαιολογείται.

Αφου αρεσει στον κατοχο του σε εμας δεν πεφτει κανενας λογος!!!!!
Σε οποιον δεν αρεσει κατι ας μην το κοιταει.
Εμενα προσωπικα με αρεσει παρα πολυ.
MEMsound - Πεμ 17 Μάρ 2011, 17:54:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
volvos έγραψε:

Nομιζεις οτι τυχαια ανοιξε νεο τοπικ για τις καρμπον-ο-μεμβρανες της 3Μ???

περαν του χαβαλε...δεν το ανοιξα για μενα το τοπικ...
αλλοι μου ελεγαν οτι ψαχνουν καρμπον...
αν και κανονικη καρμπον οροφη (οχι αυτοκολλητο) αν ειχα τα λεφτα θα την εβαζα...χαχαχα

το αυτοκολλητακι στο πλαι τα σπαει Laughing Laughing
τα γραμματα δεν μου αρεσουν... Confused Confused Confused
bagosgt - Πεμ 17 Μάρ 2011, 19:56:52
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=2042&comp=bmw
gulik - Δευ 21 Μάρ 2011, 14:56:20
Θέμα δημοσίευσης:
Mazda Impreza WRX & Evo 11.

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1131329/
'Andy'-lag - Δευ 21 Μάρ 2011, 15:45:18
Θέμα δημοσίευσης:
gulik έγραψε:
Mazda Impreza WRX & Evo 11.

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1131329/

Nα συληφθεί ο κύριος Τ Ω Ρ Α............!!!
Sinanai - Τρι 22 Μάρ 2011, 18:24:43
Θέμα δημοσίευσης:
Πήγα πριν κάνα δίωρο την κοπέλα μου στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό, για Τρίπολη (όχι της Λιβύης)... Πάμε να βγάλει εισιτήριο, και οδεύουμε προς το λεωφορείο... σταματάμε να πάρει κι έναν χυμό για τον δρόμο, και αντικρίζουμε το #40 του ΚΤΕΛ Αρκαδίας... Μείναμε! Λέω δε γίνεται να υπάρχει τόση όρεξη για καγκουροβλαχομπαροκοκιτσαρία σε έναν άνθρωπο... Μετανιωμένος που δεν είχα μαζί την compact να το βγάλω καμιά φωτό, αποχαιρετώ τη Γεωργία και γυρίζω σπίτι. Εκεί ήταν που θυμήθηκα ότι στο λεωφορείο υπήρχε αυοκόλλητο με το site http://www.leoforeia.gr... E, μετά από λίγο ψαξιματάκι, σας παραδίδω το θαύμα... Αν επιζήσετε από τα γέλια, γελάστε άλλο τόσο με το διάλογο που ακολουθεί, εδώ... Κλαίω κάνα μισάωρο, τώρα... Worthy Worthy Worthy
MEMsound - Τρι 22 Μάρ 2011, 18:51:24
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

δεν υπαρχουν οι τυποι!!!
πάντως ειλικρινα....1000φορες να ταξιδευεις με ενα τετοιο που (θεωρητικα τουλαχιστον) ο ιδιοκτητης του φαινεται να το γουσταρει και το προσεχει 9αρα προσεχει κι οταν σε μεταφερει...) παρα με αλλους ταφους που κυκλοφορουν...
tasos_C - Τρι 22 Μάρ 2011, 18:57:10
Θέμα δημοσίευσης:
amg λεοφορίο..αυτά είναι.. Razz
Sinanai - Τρι 22 Μάρ 2011, 19:00:26
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των λεωφορείων είναι προσεγμένα και σχετικά καινούργια. Τουλάχιστον αυτά που κάνουν τα ταξίδια από/προς Αθήνα προς/από τους διάφορους Νομούς. Ok, τοπικά υπάρχουν και παλαιότερα οχήματα. Το θέμα δεν είναι μόνο να είναι προσεγμένα=ασφαλή τα οχήματα, αλλά να τα οδηγούν και σωστά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, οι οδηγοί τους. Wink

Τέσπα, οι τύποι είναι απλά Θεοί... Νομίζω το άκρον άωτον του cult! Laughing
king207cc - Τετ 23 Μάρ 2011, 00:14:46
Θέμα δημοσίευσης:
το βάζω γιατι ΄νομίζω οτι ενδιαφέρει μερικούς απο δω Laughing

http://www.car.gr/parts/view/1346205/
Gotcha - Τετ 23 Μάρ 2011, 11:16:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε αυτοι τα στηνουν τα λεωφορεια... αχαχαχαχαχχαχαχ
Road_Runner - Τετ 23 Μάρ 2011, 14:13:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε ο τυπος ειναι αρρωστος...
Οχι με την καλη εννοια...
Πραγματικα θελει ψυχολογο...
Ακομα και στην χεστρα του σημα της μερσεντΕ θα εχει...
Δεν την παλευει καστανο...

Τωρα το οτι το λεωφορειο ειναι φουλ κιτς δεν το συζηταμε...
Μακραν οτι πιο αθλιο εχω δει...
Και το πιο τραγικο ειναι οτι προφανως αυτου του αρεσει και νομιζει οτι ειναι ωραιο...
Τι να πεις...
Ζωη σε μας
Αμην
gulik - Τετ 23 Μάρ 2011, 15:20:35
Θέμα δημοσίευσης:

giorgos80 - Τετ 23 Μάρ 2011, 19:04:34
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Πήγα πριν κάνα δίωρο την κοπέλα μου στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό, για Τρίπολη (όχι της Λιβύης)... Πάμε να βγάλει εισιτήριο, και οδεύουμε προς το λεωφορείο... σταματάμε να πάρει κι έναν χυμό για τον δρόμο, και αντικρίζουμε το #40 του ΚΤΕΛ Αρκαδίας... Μείναμε! Λέω δε γίνεται να υπάρχει τόση όρεξη για καγκουροβλαχομπαροκοκιτσαρία σε έναν άνθρωπο... Μετανιωμένος που δεν είχα μαζί την compact να το βγάλω καμιά φωτό, αποχαιρετώ τη Γεωργία και γυρίζω σπίτι. Εκεί ήταν που θυμήθηκα ότι στο λεωφορείο υπήρχε αυοκόλλητο με το site http://www.leoforeia.gr... E, μετά από λίγο ψαξιματάκι, σας παραδίδω το θαύμα... Αν επιζήσετε από τα γέλια, γελάστε άλλο τόσο με το διάλογο που ακολουθεί, εδώ... Κλαίω κάνα μισάωρο, τώρα... Worthy Worthy Worthy

Μ@λ@κι@ του πιστεύω... Χωρούσε κι άλλα ledακια στο σήμα της Mercedes τουλάχιστον! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
sps - Τετ 23 Μάρ 2011, 20:40:38
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Ρε ο τυπος ειναι αρρωστος...
Οχι με την καλη εννοια...
Πραγματικα θελει ψυχολογο...
Ακομα και στην χεστρα του σημα της μερσεντΕ θα εχει...
Δεν την παλευει καστανο...

Τωρα το οτι το λεωφορειο ειναι φουλ κιτς δεν το συζηταμε...
Μακραν οτι πιο αθλιο εχω δει...
Και το πιο τραγικο ειναι οτι προφανως αυτου του αρεσει και νομιζει οτι ειναι ωραιο...
Τι να πεις...
Ζωη σε μας
Αμην

Δεν εχετε δει τιποτα.
Αυτο που θα δειτε τωρα ωχρια μπροστα στο θεαμα που θα απολαυσετε παρακατω.
ειναι γνωστο καλαματιανο "πουλμαν" που κανει το δρομολογιο Αθηνα-καλαματα Laughing

http://leoforeia.gr/photos2/displayimage.php?album=1078&pid=5141
http://leoforeia.gr/photos2/displayimage.php?album=1078&pid=6921#top_display_media
makis106 - Τετ 23 Μάρ 2011, 20:46:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά είναι! Δείτε τα σχόλια.
Κάτω απο το νούμερο του, το 32 δλδ έχει γράψει "του μηνός"... Neutral Pale
sps - Τετ 23 Μάρ 2011, 20:58:47
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Αυτά είναι! Δείτε τα σχόλια.
Κάτω απο το νούμερο του, το 32 δλδ έχει γράψει "του μηνός"... Neutral Pale

"Tωρα εκανε και τρελη πατεντα εβαλε απο κατω στο λεωφορειο φωτισμο ΝΕΟΝ"
Sinanai - Τετ 23 Μάρ 2011, 21:19:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ένας άλλος λέει:

"παντως γενικα νομιζω η καλαματα τρεχει και δε φτανει...!!!!! (με την καλη εννοια) αθηνα καλαματα εχω ακουσει για τρελους χρονους.....!!! η χαρα του επιβατη που βιαζεται...!!!"

... "Να σκοτωθεί;" Θα προσθέσω εγώ... Rolling eyes

Σπύρο και Πάνο, προσέχετε εκεί κάτω...
volvos - Τετ 23 Μάρ 2011, 22:44:20
Θέμα δημοσίευσης:
de θελω να σκεφτω τι ξυλο θα φαει οποιος μπει με λασπωμενα παπουτσια εκει μεσα...
nikolas206gti - Τετ 23 Μάρ 2011, 22:46:25
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη τυχαινει να πηγαινοερχομαι Πυργο-Αθηνα πολλες φορες με Κτελ αυτο το λεωφορειο το εχω δει. Εξατμιση φουλ ελευθερας και απο θορυβο γ@μαει Laughing Laughing
volvos - Τετ 23 Μάρ 2011, 22:51:22
Θέμα δημοσίευσης:
re φιλε ηταν η πρωην απο πυργο. ειχα ανακαλυψει μια παραλια που ουτε καν οι πιο πολλοι ντοπιοι δεν την ηξεραν μετα τον αγιο ανδρεα εστριβες αριστερα σε ενα χωριο κορακοχωρι νομιζω λεγοταν ειχε και λιγο χωματοδρομο και σε εβγαζε απεναντι απο μια λιγο γνωστη παραλια...20ατομα χωραγαν ολα και ολα και εμεις απο σποντα οταν ειχαμε χαθει την ειχαμε βρει....τι να λεμε τωρα Η ΠΑΡΑΛΙΑ
nikolas206gti - Τετ 23 Μάρ 2011, 22:52:34
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
re φιλε ηταν η πρωην απο πυργο. ειχα ανακαλυψει μια παραλια που ουτε καν οι πιο πολλοι ντοπιοι δεν την ηξεραν μετα τον αγιο ανδρεα εστριβες αριστερα σε ενα χωριο κορακοχωρι νομιζω λεγοταν ειχε και λιγο χωματοδρομο και σε εβγαζε απεναντι απο μια λιγο γνωστη παραλια...20ατομα χωραγαν ολα και ολα και εμεις απο σποντα οταν ειχαμε χαθει την ειχαμε βρει....τι να λεμε τωρα Η ΠΑΡΑΛΙΑ

I know Laughing Laughing Για ξεμοναχιασμα, οτι πρεπει Laughing Laughing Laughing
sps - Πεμ 24 Μάρ 2011, 07:43:12
Θέμα δημοσίευσης:
Κορακοχωρι...το χωριο του Σημιτη Laughing Laughing
gulik - Πεμ 24 Μάρ 2011, 14:19:46
Θέμα δημοσίευσης:
Group VAG forever.
Ghost Dog - Σαβ 26 Μάρ 2011, 18:27:20
Θέμα δημοσίευσης:
gulik έγραψε:
Group VAG forever.

Eek
Σκιάχτηκα... Pale
Joker
SAKIS-LEMANS - Σαβ 26 Μάρ 2011, 19:52:10
Θέμα δημοσίευσης:
ψαψε το μπλε και.....
Sinanai - Τρι 29 Μάρ 2011, 20:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1158450/

Αν συνέλθετε διαβάστε περιγραφή!!!!

giannis27 - Τρι 29 Μάρ 2011, 20:26:24
Θέμα δημοσίευσης:
έχουμε τέτοιο εργαλείο εδώ κοντά κ δεν το πήραμε χαμπάρι? Laughing Laughing

δεν θέλω ούτε να φανταστώ το σενάριο να πηγαίνω θάλλασα κυριακή πρωί κ να δω αυτόν τον λύκο να με προσπερνάει με 3 βαρέλια λάδι στην καρότσα! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
sotos 106 - Τρι 29 Μάρ 2011, 21:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως λύκος με όλη τη σημασία τησ λέξεις... Thumbs Up
gulik - Τρι 29 Μάρ 2011, 22:16:42
Θέμα δημοσίευσης:

tasos_C - Τρι 29 Μάρ 2011, 22:19:34
Θέμα δημοσίευσης:
αυτό το λεον απο Λάρισα είναι? Γιατί βλέπω και δω ένα παρόμοιο.. Rolling eyes
kostas207rc - Τρι 29 Μάρ 2011, 23:36:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνθο αυτός με το Leon σε αντιγράφει ρε!!!
'Andy'-lag - Τρι 05 Απρ 2011, 17:56:13
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι το θεωρείτε κάπως αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω.......

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1306445/
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2011, 18:01:25
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα με αρεσει...
αν και με χαλάει οτι ειναι μαυρο...
στο δικο σου ομως... Rolling eyes Laughing

επισης επρεπε στις δεξιες ζαντες να βάλει mirror αυτοκολλητα γιατι τωρα ειναι αναποδα... μικρες εικαστικες λεπτομερειες...
'Andy'-lag - Τρι 05 Απρ 2011, 18:16:05
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
εμενα με αρεσει...
αν και με χαλάει οτι ειναι μαυρο...
στο δικο σου ομως... Rolling eyes Laughing

επισης επρεπε στις δεξιες ζαντες να βάλει mirror αυτοκολλητα γιατι τωρα ειναι αναποδα... μικρες εικαστικες λεπτομερειες...

Ρε βλαμένο παιδι ήμουν σίγουρος οτι εσύ θα γράψεις πρώτος...!!Καλά να βάψεις την μια ακτίνα όπως έχει κάνει και κάποιος από εδώ και είναι όμορφο...Αλλά εντάξει ρε αδερφέ το είδαμε οτι είναι RALLYE σταμάτα να βάζεις αυτοκόλητα....!!! 6 έχει από τη μάνα του λες να μη φαίνεται.....? Για το δικό μου μην σου μπαίνουν ιδέες μικρό μου ξανθό καγκουρό.....!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2011, 18:19:01
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα τα εβγαζα απ το αμαξομα και θα αφηνα στις ζαντες...τις οποιες θα εκανα ασπρες... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
'Andy'-lag - Τρι 05 Απρ 2011, 18:32:42
Θέμα δημοσίευσης:
Eγώ σκέφτομαι να τις βάψω μαύρο ματ... (ναι ναι σαν του batman) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
tasos_C - Τρι 05 Απρ 2011, 18:35:13
Θέμα δημοσίευσης:
ωραίο σαλονάκι έχει πάντως! Wink
'Andy'-lag - Τρι 05 Απρ 2011, 18:42:54
Θέμα δημοσίευσης:
tasos_C έγραψε:
ωραίο σαλονάκι έχει πάντως! Wink

Καλώς τον...να ειδικά τώρα που με έφτιαξε ο Τάσος με τα φρένα θα φαίνονται και πιο ωραία μέσα από τις μαύρες....!! Wink
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2011, 18:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
ειτε μαυρες ειτε ασπρες ειναι πιο ομορφες στο ραλλυε απ τις ασημι
αν ηταν γτ ας τις αφηνες και ασημι...
tasos_C - Τρι 05 Απρ 2011, 23:10:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ανδρέα αναμένουμε φωτό στο κατάλληλο τόπικ. Μέσα σε σκουρόχρωμη θα είναι όλα τα λεφτά..
'Andy'-lag - Τετ 06 Απρ 2011, 02:52:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τάσο εννοείται οτι μόλις τοποθετηθούν θα ανέβουν και οι απαραίτητες φωτογραφίες.... (thanks by the way ) Wink
gulik - Κυρ 10 Απρ 2011, 23:46:47
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.liveleak.com/view?i=8e5_1302366387

Ατυχία ή βλακεία;
gulik - Τετ 11 Μάϊ 2011, 21:26:39
Θέμα δημοσίευσης:

volvos - Τετ 11 Μάϊ 2011, 21:43:01
Θέμα δημοσίευσης:
καλα ο μαλ**ας δε φοβαται να παρκαρει διπλα στα σκουπιδια?
Πάνος - Τετ 11 Μάϊ 2011, 21:44:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον το εχει αφησει επιτηδες να το μαζεψει το σκουπιδιαρικο... Crying or Very sad
Sinanai - Τετ 11 Μάϊ 2011, 21:48:15
Θέμα δημοσίευσης:
Για την ακρίβεια η ανακύκλωση μιας και έχει πέσει πολύ πλαστικό.
Ghost Dog - Τετ 11 Μάϊ 2011, 21:52:49
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
καλα ο μαλ**ας δε φοβαται να παρκαρει διπλα στα σκουπιδια?

Βασικα, τα σκουπιδια φοβουνται που παρκαρε διπλα τους.... Laughing Laughing Laughing
Πάνος - Τετ 11 Μάϊ 2011, 21:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστο και αυτο... Laughing Laughing Laughing
PICASO - Τετ 11 Μάϊ 2011, 23:39:18
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Για την ακρίβεια η ανακύκλωση μιας και έχει πέσει πολύ πλαστικό.

Φουλ πολυεστερας πανω ατο αμαξι αλλα το τασι τασι!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 00:17:25
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι, άλλοι το παρκάρουν μέσα στα σκουπίδια.

Όχι, δεν εinai Photoshop, την τράβηξα εγώ την φωτό προχθές εδώ Θεσσαλονίκη Shocked

Ghost Dog - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 00:20:31
Θέμα δημοσίευσης:
PICASO έγραψε:
Φουλ πολυεστερας πανω ατο αμαξι αλλα το τασι τασι!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Kαι τι τασι.....! Shocked
Το καλο, το "wrc"....! Wink Laughing Laughing

Steve έγραψε:
Όχι, άλλοι το παρκάρουν μέσα στα σκουπίδια.

Όχι, δεν εinai Photoshop, την τράβηξα εγώ την φωτό προχθές εδώ Θεσσαλονίκη Shocked

E-Π-Ι-Κ-Ο!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Twisted evil Cool Laughing Laughing Laughing
abaleo - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 01:16:41
Θέμα δημοσίευσης:
πήγε να κάνει τη διαφήμιση του qashqai μαλλον...
http://www.youtube.com/watch?v=MEI4QBtEuMQ
Ghost Dog - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 01:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
abaleo έγραψε:
πήγε να κάνει τη διαφήμιση του qashqai μαλλον...
http://www.youtube.com/watch?v=MEI4QBtEuMQ

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
sps - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 09:19:57
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει και εναλλακτικη λυση για το κορσα! Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=1LLYcOzjShU
rallos180 - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 12:09:20
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1158450/

Αν συνέλθετε διαβάστε περιγραφή!!!!

απλα εχω λιωσει...σκεψου να παλευεις εσυ με τον πεζακα .. και να σκαει αυτοσ με 5 διπλα χαλαρος και να σου ριχνει...τι το παλευουμε?9 χιλιαρικα ειναι αυτα..οποιος προλαβει
AlienHack - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 12:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
Στιβι σημερα στο γραφειο ολοι γιαυτο μιλουσαν...

Γνωριζουμε τι παιχτηκε και βρεθηκε εκει μεσα το ΤΟΥΤΟΥ? δεν το ηθελε και το πεταξε το παλικαρι? ή παρκαρε διπλη γραμη στο εβερεστ εκλεισε κανα φουσκοτο με τους φιλους του και αυτοι του το πεταξαν? Laughing
gulik - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 13:53:57
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι στα πλαίσια μιας διαφημιστικής καμπάνιας το συγκεκρίμενο, νομίζω.
AlienHack - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 13:55:20
Θέμα δημοσίευσης:
που διαφημιζει τι? μην παρκαρετε οπου ναναι?
ath7 - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 16:11:18
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.infospoudes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2255:------opel-corsa--&catid=24620:koinonia&Itemid=1035

Εγω ηξερα οτι τα πετανε στη θαλασσα οχι στα σκουπιδια!! Laughing Laughing Laughing
Samer - Σαβ 14 Μάϊ 2011, 10:33:20
Θέμα δημοσίευσης:
http://failblog.org/2011/05/12/epic-fail-photos-probably-bad-news-honesty-is-not-always-the-best-policy/
Stevon - Κυρ 15 Μάϊ 2011, 11:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
http://i36.photobucket.com/albums/e2/Stevonn/Various/732.jpg

http://i36.photobucket.com/albums/e2/Stevonn/Various/731.jpg
ath7 - Κυρ 15 Μάϊ 2011, 11:26:26
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
http://i36.photobucket.com/albums/e2/Stevonn/Various/732.jpg

http://i36.photobucket.com/albums/e2/Stevonn/Various/731.jpg

xaxaxaxa το εχω αντικρισει live αυτο το τσιρκo!!! χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α
Stef 206 GTi - Κυρ 15 Μάϊ 2011, 11:48:29
Θέμα δημοσίευσης:
Όποιος έχει ρούχα γι άπλωμα ένα pm στο παιδί εδώ:

Και μία πανδαισία στο toyota!

Sinanai - Κυρ 15 Μάϊ 2011, 11:50:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτός με το Άουρις πρέπει να είναι πορτοκαλοπαραγωγός και υποστήριζε φανατικά orange team... Laughing Laughing Laughing

Μάι γκοντ.
Stef 206 GTi - Κυρ 15 Μάϊ 2011, 12:39:53
Θέμα δημοσίευσης:
XAXAXAXA
abaleo - Τρι 17 Μάϊ 2011, 00:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
(σικ) μοτορσπορ τουμπανο λουκ Cool

Photobucket
thodwrhs - Τρι 17 Μάϊ 2011, 03:27:15
Θέμα δημοσίευσης:
abaleo έγραψε:

Photobucket

πλακα κανεις...περυσι οταν ειχα παει για ελιες καλαματα το κυνηγαγα με το L200 του 89 το χρεπι στο δρομο που παει για πυλο και οχι μονο τον περασα δεν με εφτανε κιολας χαχ0αχ0α0χ0αχ0α0χ0αχ0α
sps - Παρ 20 Μάϊ 2011, 10:05:13
Θέμα δημοσίευσης:

Uploaded with ImageShack.us
SAKIS-LEMANS - Παρ 20 Μάϊ 2011, 12:36:17
Θέμα δημοσίευσης:
thodwrhs έγραψε:
abaleo έγραψε:

Photobucket

πλακα κανεις...περυσι οταν ειχα παει για ελιες καλαματα το κυνηγαγα με το L200 του 89 το χρεπι στο δρομο που παει για πυλο και οχι μονο τον περασα δεν με εφτανε κιολας χαχ0αχ0α0χ0αχ0α0χ0αχ0α

ααααα! τώρα κατάλαβα! το 206 rc είναι!
gulik - Τετ 25 Μάϊ 2011, 23:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
Θαυμάστε το νορμάλ TT, ειδικά στην τελευταία φωτό:

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1409750/
makis106 - Τετ 25 Μάϊ 2011, 23:50:34
Θέμα δημοσίευσης:
gulik έγραψε:
Θαυμάστε το νορμάλ TT, ειδικά στην τελευταία φωτό:

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1409750/

Shocked Shocked Shocked Love Love Love Rotfl
Στην τελευταια φωτο, μάλλον συμπεριλαμβάνονται τα extras...
Sinanai - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 07:49:51
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος, Κούλα!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
gulik - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 13:35:47
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν από λίγο, ίσως λόγω του άπειρου κραξίματος μέσω κινητού κλπ, αφαίρεσε την φωτογραφία του ο σέξυ Κυριάκος.
Sinanai - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 13:41:21
Θέμα δημοσίευσης:
Για όποιον δεν πρόλαβε...

nikos 206cc - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 13:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
Πλακα κανετε Shocked Laughing Laughing

Κυκλοφορει ελευθερος Question Question Question Laughing
MEMsound - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 14:02:03
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing
ε οχι!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing
drdino - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 14:06:09
Θέμα δημοσίευσης:
Από το πρωί το δείχνω σε φίλους και έχουμε πεθάνει, τι θεούλης είναι αυτός Laughing Laughing Laughing Laughing

Meanwhile, αλλού:

Cosmopolitan forum έγραψε:

Μμμμμ, τι ωραίο ξερολούκουμο είναι αυτό

Razz Laughing
Sinanai - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 14:07:40
Θέμα δημοσίευσης:
XAXAXAXAXAXAXAXA

Μια απ' τα ίδια, Ντίνο! Laughing Laughing Laughing
Gotcha - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 14:09:50
Θέμα δημοσίευσης:
Κλαιω λεμε!!
Ghost Dog - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 16:49:12
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν χρειαζεται να κανω κοιλιακους σημερα στο gym, τους εκανα απο τα γελια που εχω ριξει................
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
MEMsound - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 16:54:48
Θέμα δημοσίευσης:
σορρυ αλλα εγω γελαω περισσοτερο με την ατακα στο κοσμοπολιταν
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχα
'Andy'-lag - Τετ 01 Ιούν 2011, 22:58:46
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1424533/

Λαμαρίνα ε....οχι πολυεστέρας και π@π@ριες...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
gulik - Τετ 01 Ιούν 2011, 23:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
'Andy'-lag έγραψε:

Λαμαρίνα ε....οχι πολυεστέρας και π@π@ριες...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Δεν είναι άσχημο... Embarassed
Driver ///M - Τετ 01 Ιούν 2011, 23:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
'Andy'-lag έγραψε:

Στη φώτο που πιάνει 2 θέσεις στο πάρκινγκ είναι όλα τα λεφτά!

Πολύ αμάξι ναουμ...δεν το χωράει ο τόπος... Cool
Giannis307 - Πεμ 02 Ιούν 2011, 09:07:31
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Αν ειναι και το v6 τοτε εδεσε η συνταγη......
rallos180 - Πεμ 02 Ιούν 2011, 09:36:12
Θέμα δημοσίευσης:
για παρτη σας ο πλουσιος καγκουρας

http://www.crankandpiston.com/20117266/shot-of-the-day-ferrari-bike-rack/
'Andy'-lag - Πεμ 02 Ιούν 2011, 13:48:03
Θέμα δημοσίευσης:
Aυτός γιατί είναι κάγκουρας.....?Δεν μπορεί να έχει F40 ο άνθρωπος και να του αρέσει να κάνει και ποδήλατο.....?
Sinanai - Πεμ 02 Ιούν 2011, 13:55:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό από μόνο του θα 'ταν γαμάτο.

Αλλά... Την αεροτομή και τις ζάντες δεν τις είδες; Evil
'Andy'-lag - Πεμ 02 Ιούν 2011, 14:18:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή και αυτοί κάγκουρες είναι......?

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://yogihugo.files.wordpress.com/2011/02/liberty-walk-f40.jpg&imgrefurl=http://yogihugo.wordpress.com/page/15/&usg=__adlYou1yMi7EZ8taqyDgPCmnp-k=&h=683&w=1024&sz=151&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=zHR77mRB2PEKKM:&tbnh=133&tbnw=191&ei=GH_nTe-mNcG5hAePg5C7Cg&prev=/search%3Fq%3Dwhite%2Bferrari%2BF40%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26biw%3D1600%26bih%3D730%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=522&vpy=60&dur=551&hovh=183&hovw=275&tx=158&ty=123&page=1&ndsp=31&ved=1t:429,r:2,s:0&biw=1600&bih=773

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/NFS/speedhunters.com/Images/Jacco%2520Willemsen/Car%2520Features/Ferrari%25201/4lb.jpg&imgrefurl=http://speedhunters.com/archive/2009/01/05/car-spotlight-gt-gt-liberty-walk-f40.aspx&usg=__zsU7Gu55Ni22UkxaK67YYZNYU20=&h=450&w=672&sz=86&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=EmOSoBXbdenh8M:&tbnh=133&tbnw=181&ei=N3_nTajLD8O6hAfS_LXKCg&prev=/search%3Fq%3Dwhite%2Bferrari%2BF40%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26biw%3D1600%26bih%3D730%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=931&vpy=60&dur=1567&hovh=184&hovw=274&tx=128&ty=106&page=1&ndsp=31&ved=1t:429,r:4,s:0&biw=1600&bih=773

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://img.photobucket.com/albums/v122/collyers/FerrariF40Competizione.jpg&imgrefurl=http://www.pistonheads.com/GASSING/topic.asp%3Fh%3D0%26t%3D623504%26i%3D40&usg=__hX_rFz6XEuLboTUl3-plC88wDog=&h=363&w=576&sz=41&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=t__pKwtvqSz9lM:&tbnh=115&tbnw=183&ei=UX_nTaegFomChQe6_bG7Cg&prev=/search%3Fq%3Dwhite%2Bferrari%2BF40%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26biw%3D1600%26bih%3D730%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=689&vpy=360&dur=1152&hovh=178&hovw=283&tx=150&ty=83&page=1&ndsp=31&ved=1t:429,r:18,s:0&biw=1600&bih=773

Συγγνώμη για τα τεράστια link αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι......
Sinanai - Πεμ 02 Ιούν 2011, 14:31:15
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι αυθεντική LM.
rallos180 - Πεμ 02 Ιούν 2011, 16:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου δεν ειναι καγκουρας επειδη κανει ποδηλατο...αλλα πεσμου λιγο αν ειχες λεφτα για ενα τετοιο αμαξι θα επερνες αλλο ενα ωστε να βαζεις τα πραγματα σου νασε ανετος και το ποδηλατακι σου να πηγαινεις και σε κανα βουνο για διαδρομη σε χωμα η θα το φορτωνες σαυτο?και μην μου πεις οτι μπορει να μην εχει λεφτα για 2ο αμαξι..(κανω και εγω ποδηλατο,εκανα διλαδη)
Sinanai - Πεμ 02 Ιούν 2011, 16:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
Και, τώρα που το παρατηρώ, τι bumper protectors είναι αυτά ρε;;;

ΝΤΡΟΠΗ
king207cc - Πεμ 02 Ιούν 2011, 16:23:34
Θέμα δημοσίευσης:
παιζει να είναι και ρέπλικα βασικά!
MEMsound - Πεμ 02 Ιούν 2011, 16:52:10
Θέμα δημοσίευσης:
καλο θα ηταν να ΞΕΚΩΛΗΣΕΤΕ το μυαλο σας απο το καρμπον και βαμμενη ζαντα = καγκουρας
εχετε καταντησει αηδια ή εστω γραφικοι ρετρο αναχρονιστικοί...

περι αεροτομής:

(μηπως κι αυτες οι χρυσες ζαντες ειναι καγκουρικες

για την λέυκη...

και για το ποδηλατο....
δηλαδη τι σας χαλάει, ακομα δεν το πιασα
γουσταρε ο ανθρωπος να παρει την 40αρα και να πάει στην αλλη της εθνικης οδου για ποδηλατο...
στα @@ του... κι αμα γδαρθεί απ την σχαρα...της ριχνεις ενα βαψιμο ολοκληρη και την κανει την μια ροζ με βουλες την επομενη μαυρη με κευνους, την αλλη ξανα κοκκινη...
νομιζετε οτι θα κατσει να σκασει καποιος που χει λεφτα να την αγορασει... ή οτι θα αγχωθεί οτι πρεπει να δουλεψει 1 μηνα για να βαψει 1 φτερό...λες και παιρνει 600ε μηνιατικο...

MAD - Πεμ 02 Ιούν 2011, 16:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
παιζει να είναι και ρέπλικα βασικά!

Σίγουρα !!
MAD - Πεμ 02 Ιούν 2011, 16:55:02
Θέμα δημοσίευσης:
Μονο ΕΣΥ θα μπορούσες να βάλεις τέτοιες φωτο...
Καγκουρα!!!! Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 02 Ιούν 2011, 16:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
προφανως...

αλλα οταν περνας εμπρός απο καμμια βιτρινα...ΓΥΡΝΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ και το ξανασυζηταμε... Laughing
που εισαι με τα προβολακια ομιχλης μερανυχτα ανοιχτα!!

ΟΥΡΤ!!!!!!!!!!!!!!

king207cc - Πεμ 02 Ιούν 2011, 16:58:23
Θέμα δημοσίευσης:
η μάχη των καγκουρέων! Laughing
'Andy'-lag - Πεμ 02 Ιούν 2011, 17:16:56
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
καλο θα ηταν να ΞΕΚΩΛΗΣΕΤΕ το μυαλο σας απο το καρμπον και βαμμενη ζαντα = καγκουρας

περι αεροτομής:

για την λέυκη...

και για το ποδηλατο....
γουσταρε ο ανθρωπος να παρει την 40αρα και να πάει στην αλλη της εθνικης οδου για ποδηλατο...
στα @@ του... κι αμα γδαρθεί απ την σχαρα...της ριχνεις ενα βαψιμο ολοκληρη και την κανει την μια ροζ με βουλες την επομενη μαυρη με κευνους, την αλλη ξανα κοκκινη...
νομιζετε οτι θα κατσει να σκασει καποιος που χει λεφτα να την αγορασει... ή οτι θα αγχωθεί οτι πρεπει να δουλεψει 1 μηνα για να βαψει 1 φτερό...λες και παιρνει 600ε μηνιατικο...

+100

Ευχαριστωωωωωωωωωώ..... Wink
rallos180 - Πεμ 02 Ιούν 2011, 21:58:49
Θέμα δημοσίευσης:
'Andy'-lag έγραψε:
MEMsound έγραψε:

περι αεροτομής:

για την λέυκη...

και για το ποδηλατο....

+100

Ευχαριστωωωωωωωωωώ..... Wink

χαχαχα +10000
gulik - Παρ 03 Ιούν 2011, 23:48:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μες στο καταμεσήμερο, τρεις κάγκουρες σε ξεσκέπαστο κάμπριο...
king207cc - Παρ 03 Ιούν 2011, 23:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ μάχιμο το ναυτικό Laughing
sps - Σαβ 04 Ιούν 2011, 11:28:56
Θέμα δημοσίευσης:
oι παραπανω F40 μια χαρα μου φανηκαν!
Δλδ τι καγκουρικο ειχαν οι μαυρες enkei ζαντες?

Αυτοι που ειναι πραγματικοι καγκουρες και σιχαμενοι ειναι οι Αραβες που αγοραζουν ferrari

http://www.google.gr/search?q=ferrari+gold&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=el&tab=wi&biw=1280&bih=703

http://www.google.gr/search?um=1&hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&biw=1280&bih=703&tbm=isch&sa=1&q=ferrari+arabs&oq=ferrari+arabs&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=116969l129530l0l9l9l0l4l4l0l321l1107l0.3.1.1
king207cc - Σαβ 04 Ιούν 2011, 11:35:47
Θέμα δημοσίευσης:

MEMsound - Σαβ 04 Ιούν 2011, 12:38:56
Θέμα δημοσίευσης:
Puke right Puke right Puke right Puke right Puke right Puke right
android - Σαβ 04 Ιούν 2011, 13:09:13
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια βρεθηκαν τσιγαρα για καγκουρες..

http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/06/images-412-300x247.jpg
kostas207rc - Σαβ 04 Ιούν 2011, 13:26:46
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

Aπό αυτά καπνίζεις???
android - Σαβ 04 Ιούν 2011, 13:31:22
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
android έγραψε:

Aπό αυτά καπνίζεις???

ε ναι...αφου εχουν εσενα για σήμα...να μην σε ενισ-χύσω ?
'Andy'-lag - Σαβ 04 Ιούν 2011, 15:21:57
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
oι παραπανω F40 μια χαρα μου φανηκαν!
Δλδ τι καγκουρικο ειχαν οι μαυρες enkei ζαντες?

Αυτοι που ειναι πραγματικοι καγκουρες και σιχαμενοι ειναι οι Αραβες που αγοραζουν ferrari

http://www.google.gr/search?q=ferrari+gold&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=el&tab=wi&biw=1280&bih=703

http://www.google.gr/search?um=1&hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&biw=1280&bih=703&tbm=isch&sa=1&q=ferrari+arabs&oq=ferrari+arabs&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=116969l129530l0l9l9l0l4l4l0l321l1107l0.3.1.1

Πάντως αυτές οι ακριβοκαγκουριές εμένα μου αρέσουν........... Confused
Ghost Dog - Σαβ 04 Ιούν 2011, 15:36:12
Θέμα δημοσίευσης:
'Andy'-lag έγραψε:

Εισαι ενας.........χλιδο-καγκουρας!!! Razz Laughing Laughing Laughing
'Andy'-lag - Σαβ 04 Ιούν 2011, 15:39:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
'Andy'-lag έγραψε:

Εισαι ενας.........χλιδο-καγκουρας!!! Razz Laughing Laughing Laughing

χαχαχαχαχα...... Laughing Laughing Laughing Να χρυσονικελώσω και το 207.....?
Ghost Dog - Σαβ 04 Ιούν 2011, 15:41:48
Θέμα δημοσίευσης:
'Andy'-lag έγραψε:

Ικανο σε εχω.........!! Shocked Laughing Laughing Laughing Razz
'Andy'-lag - Σαβ 04 Ιούν 2011, 16:31:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
'Andy'-lag έγραψε:

Ικανο σε εχω.........!! Shocked Laughing Laughing Laughing Razz

Oυουουρτ ρε παλιοκαβουρμά.......!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
206kwn - Σαβ 04 Ιούν 2011, 19:36:04
Θέμα δημοσίευσης:
Σκεφτείτε αυτοί δηλαδή, πώς μας βλέπουν εμάς που πάμε και δίνουμε ένα σκασμό λεφτά, για να βάλουμε αναρτήσεις ράβδους στρέψης και άλλα τέτοια πράγματα στα 1,4 και στα 1,6 και κυνηγάμε χρόνους με τα καροτσάκια τα 206,τα 106, τα 207 και όλα αυτά τα απλά καθημερινά αυτοκίνιτα.........

Εμείς παίρνουμε ένα 206 (πχ) 7000 ευρώ (πχ) , του βάζουμε αναρτήσεις, σασμάν, μπλοκέ, φρένα κλπ κλπ κλπ και το φτάνουμε 25000 ευρώ (πχ) στην ,δίχως αποτέλεσμα, προσπάθειά μας να το κάνουμε αυτοκίνιτο και δεν είμαστε κάγκουρες Exclamation

Αυτοί τσιμπάνε ένα φεράρι 300000 ευρώ και επειδή δεν υπάρχει κάτι άλλο να βάλουν (εκτός από ένα χρώμα) , το βάφουν και το φτάνουν πχ 301000 ευρώ και είναι κάγκουρες Exclamation .........

Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω.....:

1)Μήπως τελικά κάπου, κάποιοι έχουν φανατιστεί νομίζοντας ότι κάνουν την καλύτερη επένδυση χρημάτων στο αμάξι τους κατακρίνοντας όλους τους υπόλοιπους?

2)Μήπως θα 'πρεπε να σταματήσουμε να κατακρίνουμε τα περίεργα χρώματα στις ζάντες κλπ κλπ κλπ?

3)Μήπως θα πρεπε να σκεφτούμε ότι ο καθένας έχει την ελευθερία βούλησης να κάνει ότι θέλει με τα δικά του χρήματα και στο δικό του αμάξι?
makis106 - Σαβ 04 Ιούν 2011, 19:44:14
Θέμα δημοσίευσης:
Κώστα η καγκουριά δεν γνωρίζει οικονομικά επίπεδα, όταν κάτι είναι καγκούρικο, απλά θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, είτε είναι πάνω στο LADA, είτε είναι πάνω στη VEYRON. Τώρα το τι θα πρέπει να θεωρείται καγκουριά κ τι όχι, τα όρια δηλαδή, είναι άλλη ιστορία! Wink
Sinanai - Σαβ 04 Ιούν 2011, 19:53:07
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει τεράστια διαφορά, συνονόματε. Περιγράφεις από τη μια επεμβάσεις που αποσκοπούν στην βελτίωση της απόδοσης του αυτοκινήτου στοχευμένα σε κάποιους τομείς, με σκοπό την καλύτερη αίσθηση και απόδοσή του σε "χρόνο" σε κάποια πίστα - μιλώ για εμένα προσωπικά, αλλά παράλληλα νομίζω πως περιγράφω και τη νοοτροπία κι άλλων ομοϊδεατών - και από την άλλη για αισθητικές επεμβάσεις σε οχήματα, των οποίων μέρος της τεράστιας αξίας του αποτελεί και η αισθητική τους. Μόνος σκοπός, στη δεύτερη περίπτωση, είναι να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Και αν παρατηρήσεις τη γενική νοοτροπία αυτών που προβαίνουν σε τέτοιες "καλλιτεχνίες" θα δεις ότι βρίθει τέτοιων συμπεριφορών σε όλες τις πτυχές της ζωής τους. Wink

Edit: Μιλώ συγκρίνοντας τις δυο περιπτώσεις που ανέφερε ο Κώστας. Για τη γενική συζήτηση περί καγκουριάς, γενικώς συμφωνώ με Μάκη, αν και είναι μεγάλη κουβέντα.
rallos180 - Σαβ 04 Ιούν 2011, 19:57:25
Θέμα δημοσίευσης:
δεν μπορεσα να το τραβηξω..ειδα mx3 με 3 εξατμισεις κολημενες σε τετοιο στυλ

Ο
ΟΟ
206kwn - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:01:01
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Τώρα το τι θα πρέπει να θεωρείται καγκουριά κ τι όχι, τα όρια δηλαδή, είναι άλλη ιστορία! Wink

Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνω.....

Γιατί είναι κάγκουρας κάποιος που έχει δώσει μαξιμουμ 3000 ευρώ για να βάψει ένα αυτοκίνιτο αξίας 300000 και βάλε ευρω

και ΔΕΝ είναι κάγκουρας κάποιος που σε ένα αυτοκίνιτο αξίας 5000 ευρώ, έχει βάλει αναρτήσεις και εξτρά αξίας πάνω από 4000 ευρώ (ή και παραπάνω).......

Ή μάλλον ακόμα πιο σωστά:

Αυτός που έχει βαμμένες ζάντες είναι κάγκουρας....
Αυτός που έχει βαμμένο χρυσαφί αυτοκίνιτο είναι κάγκουρας...
Αυτός που έχει νικελένιες ζάντες είναι κάγκουρας....
Αυτός που έχει ξένον είναι κάγκουρας....
και ούτω καθ' εξής...
Αυτός που δεν έχει τίποτε από τα παραπάνω και έχει αναρτήσεις φρένα μοτερικές και σασμανικες βελτιώσεις μπλοκέ, μπάκετ και όλα αυτά που ΔΕΝ θεωρούνται ,κατά τα δικά σας λεγόμενα, καγκουριές Τί είναι?????
Sinanai - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:02:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πχιουρίστας.
king207cc - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:03:26
Θέμα δημοσίευσης:
όταν θες να βελτιώσεις την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου θεωρείται καγκουριά?
MEMsound - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:06:41
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Αυτός που δεν έχει τίποτε από τα παραπάνω και έχει αναρτήσεις φρένα μοτερικές και σασμανικες βελτιώσεις μπλοκέ, μπάκετ και όλα αυτά που ΔΕΝ θεωρούνται ,κατά τα δικά σας λεγόμενα, καγκουριές Τί είναι?????

αν τα χρησιμοποιεί/αξιοποιεί (για αυτο που ειναι φτιαγμενα αυτα τα ανταλλακτικα) τοτε ειναι ενας ανθρωπος που του αρεσει η οδηγηση και μηχανολογικη βελτιωση.

αν ομως ΔΕΝ τα αξιοποιεί/χρησιμοποιεί τοτε ειναι χειροτερος και απο εκείνος με τις επιχρυσες ζαντες

(επισης ξεχνατε οτι υπαρχει κοσμος που αγοραζει φερραρι και παει και τους αλλαζει αναρτησεις ή τις κανει πχ μπιτουρμπο, ενώ υπαρχει και κοσμος με 1000αρι αμαξι και μποντυκιτ...)
206kwn - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:08:48
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
όταν θες να βελτιώσεις την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου θεωρείται καγκουριά?

Ας υποθέσουμε ότι όχι, δεν είναι.....

Εγώ που έχω
1)ηχοσύστημα επειδή μου αρέσει η ποιοτική μουσική όταν οδηγάω
2)17ρες νικελένιες ζάντες επειδή αρέσουν σε ΜΕΝΑ
3) Ξένον για καθαρά λειτουργικούς λόγους (για να βλέπω καλύτερα τη νύχτα)
4) φανάρια πίσω led επειδή αρέσουν σε ΜΕΝΑ

γιατί είμαι κάγκουρας???
Sinanai - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:09:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το δεύτερο, Μάνθε, αν και θα ήθελα πολύ να το ξεχάσω, η καθημερινότητα μου το υπενθυμίζει... Laughing

Όσο γι' αυτό:

Καγκουρομάνθος Laughing έγραψε:
αν τα χρησιμοποιεί/αξιοποιεί (για αυτο που ειναι φτιαγμενα αυτα τα ανταλλακτικα) τοτε ειναι ενας ανθρωπος που του αρεσει η οδηγηση και μηχανολογικη βελτιωση.

αν ομως ΔΕΝ τα αξιοποιεί/χρησιμοποιεί τοτε ειναι χειροτερος και απο εκείνος με τις επισχρυσες ζαντες

+1000 Wink
king207cc - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:14:06
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
king207cc έγραψε:

Εγώ που έχω

γιατί είμαι κάγκουρας???

για μένα κάγκουρας είναι η υπερβολή, ο επιδηξίας, αυτος που θέλει να τραβήξει τα βλέματα και την προσοχή που συνήθως ειναι κ κομπλεξικά ατομα Laughing
nikolas206gti - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:15:45
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

για μένα κάγκουρας είναι η υπερβολή

+100000000 Wink
206kwn - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

για μένα κάγκουρας είναι η υπερβολή, ο επιδηξίας, αυτος που θέλει να τραβήξει τα βλέματα και την προσοχή που συνήθως ειναι κ κομπλεξικά ατομα Laughing

Αυτό που έχεις στην υπογραφή σου δεν είναι καγκουριά???? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
king207cc - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:17:40
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
king207cc έγραψε:

Αυτό που έχεις στην υπογραφή σου δεν είναι καγκουριά???? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

δεν είναι δικό μου Laughing
206kwn - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:19:26
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

Ναι αλλά για να το έχεις στην υπογραφή σου σημαίνει ότι σου αρέσει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
king207cc - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:22:26
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
king207cc έγραψε:

Ναι αλλά για να το έχεις στην υπογραφή σου σημαίνει ότι σου αρέσει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αν μου βρεις κάποια foto με motorsport 207cc την αλλάζω Laughing , είναι η ποιο κοντινή φωτο που βρήκα σε motorsport αλλα για μενα είναι υπερβολικό αυτό.
206kwn - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:23:38
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

Αυτό που έχεις στην υπογραφή σου

είναι υπερβολή + είναι επειδικτικό + θέλει να τραβήξει τα βλέματα και την προσοχή = είσαι κομπλεξικός και κάγκουρας

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing (πλάκα κάνω εννοείται)
Sinanai - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:24:29
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγέλη μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι mortorsport και CC συνδυάζονται. Είναι χάσιμο χρόνου και φαιάς ουσίας. Laughing
king207cc - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:24:37
Θέμα δημοσίευσης:
στην υπογραφή μου ναι Laughing
king207cc - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Βαγγέλη μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι mortorsport και CC συνδυάζονται. Είναι χάσιμο χρόνου και φαιάς ουσίας. Laughing

http://www.forum-auto.com/uploads/200502/rufus_1108201374_206rcc.jpg

http://www.rallycross-news.com/galeriphotos/galeriebargueden.htm

δεν καταλαβαινω τι εννοείς Laughing
Sinanai - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:29:57
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα απαντήσεις έτσι, να αναφέρω ότι σε κανένα απ' αυτά η οροφή δεν άνοιγε... Laughing Laughing Laughing
king207cc - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:35:07
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα απαντήσεις έτσι, να αναφέρω ότι σε κανένα απ' αυτά η οροφή δεν άνοιγε... Laughing Laughing Laughing

όταν θα βάλω και γω roll cage δεν θα την ανοίγω Laughing Laughing Laughing

δεν μπορώ να καταλάβω γιατι otan λεμε motorsport σκεφτόμαστε τα κουβαδάκια Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:37:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ποια εννοείς ρε; Rolling eyes

Δεν το λέω ειρωνικά. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Wink
king207cc - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:40:48
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Ποια εννοείς ρε; Rolling eyes

Δεν το λέω ειρωνικά. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Wink

στα cc που έβαλα φωτο δεν εννούσες βρε?
Sinanai - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:44:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, αυτά που πόσταρες εννοούσα. Ε, είναι από τα λίγα σύγχρονα αγωνιστικά βασισμένα σε ανοιχτό, γι' αυτό το 'πα.
MEMsound - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:47:47
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
king207cc έγραψε:

Εγώ που έχω

το καλο ηχοσυστημα ακουγεται μεσα στο αμαξι (ανεξαρτητα κοστους χρησιμοποιουμενων συσκευων εξαρτηματων - ξερεις οτι μπορει να φτιαχτει και να μην φαινεται τιποτα και να παιζει σα να εχεις την αιθουσα του Μεγαρου μουσικης μεσα στο αμαξι... Wink
οταν φτανουμε απο το ηχοσυστημα ενος αυτοκινητου να ακουει καλα ενα ολοκληρο γηπεδο ποδοσφαίρου υπαρχει διαφορα...

206kwn έγραψε:

για εμενα ειναι στο οριο... - και ξεγευγει και λιγο Laughing - αρκει να μη σου μπει καμμια ιδεα για spiners... Laughing

206kwn έγραψε:

αρκει τα φαναρια να ειναι τετοια που να μην στραβωνεις τους απεναντι...

206kwn έγραψε:

πλεον σχεδον ολα τα αμαξια εχουν εργοστασικα...αλλα τα περισσότερα ειναι σχετικα "διακριτικα" και αρμονικα συνδυασμενα με το υπολοιπο αμαξι...ενω πολλα αφτερμαρκετ ακριβως επειδη δεν σχεδιαστηκαν μαζι με το υπολοιπο αμαξι αλλα εκ των υστερων δειχνουν ξενα...
φυσικα αμα σου αρεσουν δικο σου ειναι Cool Cool Cool
κι εμενα μου αρεσουν καποια...ενω καποια αλλα τα θεωρω απλα τραγικα...

οπως ειπε και ο Βαγγελης πιο πάνω:
Παράθεση:
η υπερβολή, ο επιδηξίας, αυτος που θέλει να τραβήξει τα βλέματα και την προσοχή

και προχωραμε και σε υποκατηγοριες...
καγκουρακος...
ή υπερκαγκουρας...
κλπ κλπ

king207cc - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:52:38
Θέμα δημοσίευσης:
το ξέρω οτι δεν ανοίγει κράτησαν το ένα c απο τα δύο Laughing Laughing

ντάξει δεν είπαμε να το κάνουμε και αγωνιστικό με roll cage, ξηλώματα κτλ. αλλά μια γευση μπορούμε να την έχουμε και μεις με τις κατάλληλες προσθηκες όπως σε ένα 207 (δλδ μπλοκέ, αναρτηση κτλ) ... νταξει σχεδον .... Laughing
MEMsound - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
επισης καγκουρια ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΠΙΤΣΟΜΠΑΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ...

αιντε..κλειστε το ρημαδι και πηγαιντε καμμια βολτα...
εγω την κάνω Laughing Laughing Laughing Laughing
king207cc - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:55:32
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
επισης καγκουρια ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΠΙΤΣΟΜΠΑΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ...

στις 10 θα είσαι μόνος σου στο μπιτσόμπαρο Laughing μετα τις 12 πάει ο κόσμος στα μπιτσόμπαρα Laughing
'Andy'-lag - Σαβ 04 Ιούν 2011, 20:57:32
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
king207cc έγραψε:

Εγώ που έχω

γιατί είμαι κάγκουρας???

Koίτα...Αν η ποιοτική μουσική που σου αρέσει περιορίζεται μέσα στο αυτοκίνητό σου δεν πρόκειται κανείς να σε πει κάγκουρα....Για τα ξένον το μόνο που έχω να πω είναι οτι βελτιώνουν μεν την ορατότητα, αλλά για να δουλέψουν σωστά χρειάζονται και το σωστό φανάρι και την σωστή θερμοκρασία.....!!Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, αν δεν ενοχλείς τους γύρω σου δεν πρόκειται κανένας να ασχοληθεί μαζί σου....Τώρα για τις νίκελ ζάντες και τα πίσω led είναι προσωπικό σου γούστο.....άλλωστε βγαίνουν από το εργοστάσιο αυτοκίνητα και με νίκελ ζάντες και με led φανάρια......
'Andy'-lag - Σαβ 04 Ιούν 2011, 21:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ε Μάνθο την ώρα που έγραφα πόσταρες κι εσυ ρε...?
MEMsound - Κυρ 05 Ιούν 2011, 06:18:16
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
MEMsound έγραψε:

στις 10 θα είσαι μόνος σου στο μπιτσόμπαρο Laughing μετα τις 12 πάει ο κόσμος στα μπιτσόμπαρα Laughing

ναι αλλα δε βρισκεις να κάτσεις σε "στρατηγικό" σημείο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

'Andy'-lag έγραψε:
Ε Μάνθο την ώρα που έγραφα πόσταρες κι εσυ ρε...?

κοιτα να δεις που σε λιγο καιρο θα βαλεις καρμπον καπο και θα σκεφτείς για εγχρωμες ζαντες Laughing Laughing Laughing Laughing

edit...
αααα βλέπω το 2ο το εκανες ηδη...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
206kwn - Κυρ 05 Ιούν 2011, 10:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τεσπα ο καθένας έχει την δική του προσωπική άποψη...

Εγώ πχ πιστεύω ότι Άν θες να ασχοληθείς με τέτοιες ιστορίες στριψίματος, οδηγηκής απόλαυσης κλπ κλπ κλπ πάρε κανένα 206 διλιτράκι ή κανένα κλιό διλιτράκι ή, στη χειρότερη των περιπτώσεων, κανένα 106 γτι, που έχουν μια-κάποια ροπή... Έχουν πέσει αρκετά οι τιμές....

Δεν λέω ότι εγώ έκανα καλά που έριξα 1500 ευρώ ήχο στο αμάξι και γενικά ένα σκασμό λεφτά για την εμφάνιση απλά πιστεύω ότι άν έκανα φρενομπλοκεμοτερομπακετοβελτιώσεις δεν θα κατάφερνα κάτι.... 1400 κυβικά ψοφίμι είναι....Όπως ,χωρίς παρεξήγηση για τους 16ρηδες, πιστεύω ότι είναι και το 1600....
Sinanai - Κυρ 05 Ιούν 2011, 10:36:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εχμ... Αυτό το 206 έχει το μοτεράκι σου. Wink

Ok, αλλαγμένο το 90% του αυτοκινήτου, αλλά απεχθάνομαι τους αφορισμούς του στυλ "το 1.4 και το 1.6 είναι ψοφίμια, πάρε δίλιτρο". Cool

Τέσπα, οδεύει μετά βεβαιότητος προς τον οφφτοπικισμό η κουβέντα. Αυτό που πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι μότορσπορτ είναι ακόμη και τα 1.1 Cinquecento/Seicento που τρέχουν ακόμα και προσφέρουν απόλαυση αντιστρόφως ανάλογη των κυβικών τους. Καθείς έχει ένα μπάτζετ στο οποίο κινείται, και καλά κάνει. Καγκουριά, στο συγκεκριμένο τομέα, είναι να μην έχεις "τελειώσει" το 1.1, 1.4, 1.6 και ούτω καθ' εξής και να πα' να πάρεις 2λιτρο, για να μη σε πουν κάγκουρα. Wink
206kwn - Κυρ 05 Ιούν 2011, 10:45:00
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:

Καθείς έχει ένα μπάτζετ στο οποίο κινείται, και καλά κάνει.

Τεσπα είναι αυτό που είπα παραπάνω....Ο καθένας με τις απόψεις του.... Κάποιοι,από το να χώσουν σε ένα 206 (όπως αυτό του βίντεο) ή ένα 106 τόσα λεφτά,θα προτιμούσαν να πάρουν ένα έτοιμο έβο ή ένα τυπε-ρ και να του βάλουν το πολύ μία ανάρτηση!!....
Sinanai - Κυρ 05 Ιούν 2011, 10:51:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εννοείς να καταλάβεις Κώστα ότι δε συγκρίνονται τα κόστη.

Ούτε του 206 με το Civic, ούτε του Civic με το Mitsubishi, πόσο μάλλον του 206 με του Mitsubishi. Confused

Εκτός αν εννοείς αγωνιστικό 206, με δρομίσιο Evo. Που όμως δε μπορείς να τα συγκρίνεις. Τέσπα, δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, γιατί αυτά δεν είναι απόψεις, είναι η πραγματικότητα. Άλλο πως ερμηνεύει κανείς την πραγματικότητα, και τι επιλογές κάνει. Wink
206kwn - Κυρ 05 Ιούν 2011, 11:03:16
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:

Εκτός αν εννοείς αγωνιστικό 206, με δρομίσιο Evo.

Μπορεί και να έχω εγώ κάπου λάθος αλλα πιστεύω ότι ένα "δρομίσιο" έβο με λίγες αλλαγές στα περιφερειακά θα μπορεί να προσφέρει απείρως περισσότερες συγκινήσεις από ένα 206 1,4 Α5 (και μη μου συγκρίνεις κόστη που έχει ένα σχεδόν μαμά έβο με ένα 206 που το 90% του αυτοκινίτου είναι μετατροπή) τόσο από άποψη δύναμης όσο από άποψη στριψίματος...

Sinanai έγραψε:
Τέσπα, δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, γιατί αυτά δεν είναι απόψεις, είναι η πραγματικότητα.

Τεσπα πήγε πολύ μακριά η βαλίτσα και εκτός του ότι πήγαμε πολύ οφτόπικ, δεν θα βγει και πουθενά η κουβέντα!!.... Αυτό που θεωρείς εσύ πραγματικότητα για κάποιους άλλους είναι άποψη Wink
Sinanai - Κυρ 05 Ιούν 2011, 11:12:50
Θέμα δημοσίευσης:
Συγκρίνοντας οποιοδήποτε πολιτικό με οποιοδήποτε αγωνιστικό συγκρίνεις πούτσες με βούρτσες. Τα υπόλοιπα σε καφέ, Πάτρα, όταν ξανακατέβω. Laughing
206kwn - Κυρ 05 Ιούν 2011, 11:19:20
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Συγκρίνοντας οποιοδήποτε πολιτικό με οποιοδήποτε αγωνιστικό συγκρίνεις πούτσες με βούρτσες. Τα υπόλοιπα σε καφέ, Πάτρα, όταν ξανακατέβω. Laughing

Σιγά μην μιλάμε για βουρτσες και πουτσες στον καφέ!!!! Έλα Πάτρα να πάμε σε κανένα μπιτσόμπαρο να δούμε καναν κώλο τώρα που είναι καλοκαίρι!!!! :Ρ
'Andy'-lag - Κυρ 05 Ιούν 2011, 13:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
E είστε Κάγκουρες.............!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
sps - Κυρ 05 Ιούν 2011, 18:17:47
Θέμα δημοσίευσης:
Κωστη 206kwn επετρεψε μου να διαφωνησω με ολα αυτα που εχεις γραψει εως τωρα.

απλα σου υπενθυμιζω οτι το evo ειναι ενα αμαξι playstation οκ, ειναι πολυ γρηγορο, σε κανει μαγκα αλλα οδηγικη απολαυση δεν προσφερει εκτος αν μπορεις να το πας σαν το Βωβο.

Ενα αγωνιστικο 106 καπισιο, βγαζει μεγαλυτερη πλευρικη επιταχυνση απο ενα αγωνιστικο evo!
Ταδε εφη APR σε δοκιμες πολλων αγωνιστικων 106 πριν απο καποιο Αχαιος.

Οσον αφορα για τις χρυσαφι Ferrari, η καγκουρια δεν ειναι θεμα κοστους αλλα υπερβολης, ή γουστου κατα τη γνωμη μου.
abaleo - Κυρ 05 Ιούν 2011, 19:06:26
Θέμα δημοσίευσης:
σε ένα βαθμό ο κώστας (206κων) είναι σωστός...
και η αναρτησιακή-μοτερική βελτίωση περνάει στα όρια της καγκουριάς αν ξεπεράσει ένα σημείο, όσον αφορά τα αυτοκίνητα δρόμου!

σκεφτείται ολα τα αμάξια που έχουν 700 άλογα τροχό για να πάνε από φανάρι σε φανάρι
ή την τέζα σκληρή ανάρτηση για τους ελληνικούς κατσικόδρομους (να βάζεις πχ ανάρτηση σε μ3 γιατί η εργοστασιακή σου πέφτει λίγη...)

οι αγώνες είναι αλλού παπα ευαγγέλιο
αλλά νομίζω ότι τα αμάξια των 700 ίππων δεν κατέβηκαν ποτε σε ντράγκστερ (γι αυτό πεθανε κιολας)
και οι τραπεζοειδείς αναρτήσεις δε χωράνε καν στα μέγαρα

αν μια κατασκευή δεν προορίζεται για μοτορσπορ και δέχεται τέτοιες αλλαγές τότε δεν είναι παρά καγκουρομότορσπορ Laughing
sps - Κυρ 05 Ιούν 2011, 19:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
abaleo έγραψε:
σε ένα βαθμό ο κώστας (206κων) είναι σωστός...
και η αναρτησιακή-μοτερική βελτίωση περνάει στα όρια της καγκουριάς αν ξεπεράσει ένα σημείο, όσον αφορά τα αυτοκίνητα δρόμου!
Συμφωνω μονο που αυτη η "καγκουρια" δε φαινεται!Εμεις κρινουμε το οπτικοαισθητικο αποτελεσμα...νομιζω

σκεφτείται ολα τα αμάξια που έχουν 700 άλογα τροχό για να πάνε από φανάρι σε φανάρι
ή την τέζα σκληρή ανάρτηση για τους ελληνικούς κατσικόδρομους (να βάζεις πχ ανάρτηση σε μ3 γιατί η εργοστασιακή σου πέφτει λίγη...)

οι αγώνες είναι αλλού παπα ευαγγέλιο
αλλά νομίζω ότι τα αμάξια των 700 ίππων δεν κατέβηκαν ποτε σε ντράγκστερ (γι αυτό πεθανε κιολας)
και οι τραπεζοειδείς αναρτήσεις δε χωράνε καν στα μέγαρα

αν μια κατασκευή δεν προορίζεται για μοτορσπορ και δέχεται τέτοιες αλλαγές τότε δεν είναι παρά καγκουρομότορσπορ Laughing
αρα ησουν και εσυ καγκουρομοτορσπορτ και ολοι μας εδω μεσα που εχουμε ενα κομπετισιον εξαρτημα στο αμαξι μας
Laughing
thodwrhs - Κυρ 05 Ιούν 2011, 21:04:38
Θέμα δημοσίευσης:
λπν ο 206 κων επειδη καθε μερα σχεδον ειμαστε μαζι ειναι καγκουρας για μενα για εναν και μονο λογο.ρε κεφτε σε 1.4 206 πας και μου πετας 17αρες λες και εισαι τομι μακκινεν με 300 αλογα.(εβαλε 15αρες οποτε για αυτο δεν τον ξανακραζω)
ηχο εχει γιατι γουσταρει και σου παιρνει τα αυτια...
ξενον 4300 η μια λαμπα 6000 η αλλη Very happy Very happy Very happy

αλλα γενικα σαν συνολο δεν ειναι καγκουρικο.
καγκουρας ειναι οταν εχει αναψει μονο τα δακτυλιδια στα ειντζελ
και τα προβολακια απο κατω το βραδυ και οχι τα ξενον.να γιατι εισαι καγκουρας.χαχαχαχαχαχαχαχα

το αμαξι το χει φτιαξει ωραια....
ελα πες και για μενα τωρα που οτι λαμπα ειχε το αμαξι την εχω κανει λεντ

προσφατα εκανα πατεντα και στο πορπαγκαζ στην πλαφονιερα με 6 smd αλλα τουλαχιστον το βραδυ βλεπω μεσα τι γινεται.

καγκουρας πχ εγω ειμαι γιατι στο 1.1 εχω αναρτηση μπιλσταιν πιτα κατω φρενα αλλαγμενα ειντζελ και θελω να βαλω χωστο τιμονι και μπακετ.

οκ γενικα αν το δει κανεις θα με πει καγκουρα και δεν θα χει αδικο.
αλλα αφου μονο αυτο εχω να κυκλοφορω???Sad σε εναν ιδανικο κοσμο θα ειχα ενα αναβασιαρικο με φουλ αγωνιστικο εξοπλισμο....
ιδανικος κοσμος δεν υπαρχει οποτε....

αν παλι βρω ομως σαλονι 106 gti μπακετ δεν βαζω.και θα ντυσω το μαμα τιμονι αλκανταρα με κοκκινο σημαδακι πανω πανω σαν τα αγωνιστικα...

ειδομεν....
206kwn - Δευ 06 Ιούν 2011, 09:05:42
Θέμα δημοσίευσης:
Θοδωρή τράβα αυτοκτόνα παλικάρι μου!! Razz !!!Είσαι λάθος ΚΑΙ στις ζάντες ΚΑΙ στα ξένον!!!!! Razz
206kwn - Δευ 06 Ιούν 2011, 09:28:35
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:

Συμφωνω μονο που αυτη η "καγκουρια" δε φαινεται!Εμεις κρινουμε το οπτικοαισθητικο αποτελεσμα...νομιζω

Ναι αλλά και αυτή είναι καγκουριά ωστόσο δεν είδα να αναφερθεί κανείς σε αυτό!!! Όσον αφορά το οπτικοαισθητικό αποτέλεσμα είναι κάτι υποκειμενικό και όχι κάτι αντικειμενικό, γιατί σε κάποιους μπορεί να αρέσει!!! Δηλαδή το καινούριο το φόκους το ΡΣ που είναι λαχανι Exclamation δεν είναι ωραίο ???

sps έγραψε:

αρα ησουν και εσυ καγκουρομοτορσπορτ και ολοι μας εδω μεσα που εχουμε ενα κομπετισιον εξαρτημα στο αμαξι μας

Σαφώς και οτιδήποτε τοποθετήσεις πάνω σε ένα εργοστασιακό καθημερινό αυτοκίνιτο πέραν των μαμά ανταλλακτικών είναι καγκουριά..... Το θέμα πίστας είναι άλλου παπά ευαγγέλιο....

Είτε αυτό είναι για βελτίωση ήχου, είτε είναι για βελτίωση επιδόσεων, είτε είναι για βελτίωση κρατημάτων, είτε για βελτίωση εμφάνισης!! Όλα αυτά είναι στον τομέα του κάγκουρα (άν το αυτοκίνιτο προορίζεται για καθημερινή-βολτάδικη χρήση) !! Από εδώ και πέρα είναι οι υποκατηγορίες του κάγκουρα που έλεγε ο Μάνθος..........

Όσο κάγκουρας είναι αυτός:

http://www.motorward.com/wp-content/uploads/2009/04/konigseder-porsche-carrera-gt-1.jpg

Άλλο τόσο είναι και αυτός:

http://www.whatsonni.com/blog/wp-content/uploads/2011/04/modified1.jpg

ή αυτός:

http://audiocarplus.com/files/gallery/car-audio-photos/Car%20Audio%20Systems%2008.jpeg
Steve - Δευ 06 Ιούν 2011, 13:45:32
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
ε ναι...αφου εχουν εσενα για σήμα...να μην σε ενισ-χύσω ?
3way cumshot?

Sinanai έγραψε:
Ω ρε το πρώην μου... Crying or Very sad

Όσο για την πλαφονιέρα, υπάρχει κι άλλη λύση... πολύ πιο φθηνή και έτοιμη (4 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, το έχω ήδη βάλει Cool )

thodwrhs - Δευ 06 Ιούν 2011, 14:14:18
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Θοδωρή τράβα αυτοκτόνα παλικάρι μου!! Razz !!!Είσαι λάθος ΚΑΙ στις ζάντες ΚΑΙ στα ξένον!!!!! Razz

σημασια εχει οτι εβαλες 15αρες και γινεσαι ανθρωπος και με λαστιχο ΜΑΜΑΤΟ
gulik - Δευ 06 Ιούν 2011, 14:50:42
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1426268/
thodwrhs - Δευ 06 Ιούν 2011, 20:24:28
Θέμα δημοσίευσης:
gulik έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1426268/

μετα το χρυσομμαλο δερας ερχεται το χρυσομαλλο σαξο.ελεος
Sinanai - Δευ 06 Ιούν 2011, 20:27:30
Θέμα δημοσίευσης:
Χρυσόμαλλο τέρας είναι αυτό... Confused
thodwrhs - Δευ 06 Ιούν 2011, 21:02:14
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Χρυσόμαλλο τέρας είναι αυτό... Confused

αυτος πρεπει να σου δωσει 5500 για να το παρεις οχι να του τα δωσεις
abaleo - Δευ 06 Ιούν 2011, 22:59:57
Θέμα δημοσίευσης:
βρήκα το επόμενο αμάξι μου, τέλος.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1534847/

(η περιγραφή είναι ολα τα λεφτα)
Closed Topic
king207cc - Δευ 06 Ιούν 2011, 23:04:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟ αμάξι ειναι μπόμπα, χαρτί και μούναρος ταυτόχρονα.Το δίνω επειδη ειναι τρελή μουνοπαγίδα και θα με χωρίσει η γυναίκα μου γιατι ολο μου την πεφτούν κοριτσάκια και χαλάω τα λευτά μου στις βενζίνες

Worthy Rotfl
MEMsound - Δευ 06 Ιούν 2011, 23:33:49
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως το παρον τοπικ πρεπει να κλειδωθεί
οκ εχει πολυ πλακα και βγαζει πολυ γελιο με τα διαφορα τραγικα που βλεπουμε εδω μεσα....ΑΛΛΑ εχουν ηδη γινει παρεξηγησεις με ιδιοκτητες αυτοκινήτων
δεκτό το οτι "ας προσεχαν να μην τα εκαναν ετσι" αλλα, εδω δεν ειμασταν λαικο δικαστηριο ιδιως οταν σχολιαζονται αυτοκινητα απο Ελλάδα...
abaleo - Δευ 06 Ιούν 2011, 23:48:20
Θέμα δημοσίευσης:
το να κάνεις quote την περιγραφή δε νομίζω ότι προσβάλλει τον γράφοντα παντως...
MEMsound - Δευ 06 Ιούν 2011, 23:54:36
Θέμα δημοσίευσης:
εσυ κανεις quote την περιγραφή και μπαίνει ο επόμενος και σχολιάζει
δεν μιλάω "συγκεκριμενα"
γενικά μιλάω
δες το τοπικ απ την αρχη και θα καταλάβεις
αν ηταν απλά "παραθεση"
δεν θα ετρεχε τιποτα (σχετικο ειναι κι αυτό αλλα εν πάση περιπτωση "μπαλωνεται")
ομως ο σχολιαχμός μετα ειναι αλλο κεφαλαιο
Πάνος - Τρι 07 Ιούν 2011, 08:48:15
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai - Τρι 07 Ιούν 2011, 08:55:10
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο πιες καφέ. Cool Razz
thodwrhs - Τρι 07 Ιούν 2011, 08:55:45
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:

237 αλογα ροδα με δευτερο σταδιο.....χαχαχαχαχαχα
δλδ το ΑΧ του πολιτη τι ειναι?μαμισιο???
ελπιζω να κανουν πλακα σε καποιον γιατι ειναι τραγικη η περιγραφη
Vini - Τρι 07 Ιούν 2011, 08:56:29
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:

Shocked Silly Crazy Shoot W00t Hunter Tease
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες