android έγραψε: |
εγω παντως δεν εχω τπτ πορτ παγκαζ κ εχω 24500 χλμ
στα δικα μας τωρα καμια αλοιφουλα για πλαστικα του περασες? sonax πχ?λογικα οι σταμπες θα φυγουν θα ναι απο νερα που στεγνωσαν....οσοι εχουμε μαυρα ξερουμε απο τετοιες σταμπες ![]() ![]() ![]() |
kostasvti έγραψε: | ||
Φιλε android να σου υπενθυμησω πως δεν μιλαω για το χρωμα του αυτοκινητου μιλαω για τις λωριδες των πλαστικων στην οροφη. και ειναι κουφο γιατι δεν ειναι νερο που εχει στεγνωσει στο πλαστικο. ειναι λες και εχεις ζεστανει με αναπτηρα το πλαστικο και εχει πιασει πετσα!!!! το περασα με ειδικα πανακια για πλαστικα και τιποτα. α και για το πορτ μπαγκαζ νομιζω εισαι απο τους τυχερους... |
kostasvti έγραψε: |
καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.
εχω το 207 1,4 vti εδω και 4 μηνες εχω κανει περι τα 4000χλμ ενω το εχω παρει ηδη μια μεσα για αλλαγη καθρεφτη γιατι σφυριζε και για ευθυγραμμιση γιατι εφευγε φορτσα δεξια τωρα εχουμε αλλα. το σαββατο μετα το πλυσιμο που του εκανα η μια λωριδα η πλαστικη στον ουρανο του αυτοκινητου ειναι λες και εχει καει απο τον ηλιο εχει σημαδια σταμπες σταμπες. ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο θα μου βγει. το πρηγουμενο αμαξι ρε παιδια ενα polo 16v του 99 δεν μου ειχε βγαλει εκτος απο φυσικες φθορες το παραμικρο. ελεος |
giannis27 έγραψε: |
άσχετο αλλά πρέπει να δίνουμε μεγάλη προσοχή στο πλύσιμο του αυτοκινήτου γιατί υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες πλυντηρίων αυτοκινήτου που δεν ξέρουν την τύφλα τους για τα χημικά που χρησιμοποιούν ! |
ironman02 έγραψε: |
Βασικά το δικό μου απ'οταν το πήρα δεν το έχω πάει σε πλυντήριο. Στο χέρι το πλένω με ένα σαμπουάν που είναι ειδίκο για αυτοκίνητα. Τώρα αν είναι τόσο άθλιο το σαμπουάν και το έκανε από αυτό δεν ξέρω...Αλλά δεν νομίζω ρε παιδιά. Για αυτοκίνητα είναι δεν είναι palmolive, δηλαδή έλεος. Το θυμάμαι από την αρχή πάντως το ξεθώριασμα εκτός αν το έκανε στο πρώτο πλύσιμο και δεν το πρόσεξα. |
android έγραψε: | ||
12 ευρω μεσα εξω σε βλεπουν κ απο αυτα τα 12 πρεπει να βγαλουν οσα περισοτερα μπορουν...οποτε μεχρι και ΟΜΟ μπορει να βαλουν ![]() κ αμα το αφησεις κ φυγεις....κλαφτα χαραλαμπε.... |