PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - βλαβες σε πλαστικα

kostasvti - Τρι 21 Απρ 2009, 12:54:07
Θέμα δημοσίευσης: βλαβες σε πλαστικα
καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.
εχω το 207 1,4 vti εδω και 4 μηνες εχω κανει περι τα 4000χλμ ενω το εχω παρει ηδη μια μεσα για αλλαγη καθρεφτη γιατι σφυριζε και για ευθυγραμμιση γιατι εφευγε φορτσα δεξια τωρα εχουμε αλλα. το σαββατο μετα το πλυσιμο που του εκανα η μια λωριδα η πλαστικη στον ουρανο του αυτοκινητου ειναι λες και εχει καει απο τον ηλιο εχει σημαδια σταμπες σταμπες. ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο θα μου βγει.
το πρηγουμενο αμαξι ρε παιδια ενα polo 16v του 99 δεν μου ειχε βγαλει εκτος απο φυσικες φθορες το παραμικρο. ελεος
MEMsound - Τρι 21 Απρ 2009, 13:45:06
Θέμα δημοσίευσης:
ιδιας χρονολογίας το πολο 16ν ενος κολλητου εβγαλε θερμοστατη και θελησε φτιάξιμο το καπάκι... μετα μοτερ ρελαντι το οποίο ποτε δεν φτιάχτηκε σωστα παρα τα εξουσιοδοτημένα...
α και από τον πρωτο μηνα ετριζε το τελικο της εξάτμισης
τι σημαίνει αυτό δηλαδη?
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
kostasvti - Τρι 21 Απρ 2009, 14:02:52
Θέμα δημοσίευσης:
δεν μιλησα για φυσιολογικες λογω χρονου φθορες. και εγω στο πολο οσο θυμαμαι ειχα αλλαξει πολλαπλασιαστη 6φορες αλλα την πρωτη τον αλλαξα στον 1,5 χρονο οχι στους 3 μηνες. και τελικα δεν μιλαω αυτη τη στιγμη για μηχανικα μερη (δοξα το θεο ο γαλλος ειναι πολυ καλος) αλλα για θεματα εμφανισιακα και προχειροδουλειες που τελικα τις βλεπουμε στην πορεια.
επιτρεπετε σε καινουριο αμαξι 14000 η 22000 ευρω (γιατι το ιδιο συμβαινει και στο rc ) να βαζουμε velctro στο πορτμπαγκαζ?? που ακουστικε
kostasvti - Τρι 21 Απρ 2009, 14:09:41
Θέμα δημοσίευσης:
παρεπιπτωντως σου μιλαω για ενα αμαξι που το εσκιζα στην κυριολεξια και που οταν το πουλησα ηταν δυναμομετρημενο 148 αλογα και 170000 χλμ!!!!!! θελω να σου τονισω την ταλαιπωρια που ειχε υποστει ουτε τριγμοι ουτε πλαστικα ουτε τιποτα. στα δεκα χρονια ειχε φθαρει το τιμονι απο τον ηλιο...
android - Τρι 21 Απρ 2009, 14:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντως δεν εχω τπτ πορτ παγκαζ κ εχω 24500 χλμ

στα δικα μας τωρα καμια αλοιφουλα για πλαστικα του περασες? sonax πχ?λογικα οι σταμπες θα φυγουν θα ναι απο νερα που στεγνωσαν....οσοι εχουμε μαυρα ξερουμε απο τετοιες σταμπες Laughing Laughing Laughing
kostasvti - Τρι 21 Απρ 2009, 15:15:32
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

στα δικα μας τωρα καμια αλοιφουλα για πλαστικα του περασες? sonax πχ?λογικα οι σταμπες θα φυγουν θα ναι απο νερα που στεγνωσαν....οσοι εχουμε μαυρα ξερουμε απο τετοιες σταμπες Laughing Laughing Laughing

Φιλε android να σου υπενθυμησω πως δεν μιλαω για το χρωμα του αυτοκινητου μιλαω για τις λωριδες των πλαστικων στην οροφη. και ειναι κουφο γιατι δεν ειναι νερο που εχει στεγνωσει στο πλαστικο. ειναι λες και εχεις ζεστανει με αναπτηρα το πλαστικο και εχει πιασει πετσα!!!!
το περασα με ειδικα πανακια για πλαστικα και τιποτα.

α και για το πορτ μπαγκαζ νομιζω εισαι απο τους τυχερους...
android - Τρι 21 Απρ 2009, 15:52:56
Θέμα δημοσίευσης:
kostasvti έγραψε:
android έγραψε:

Φιλε android να σου υπενθυμησω πως δεν μιλαω για το χρωμα του αυτοκινητου μιλαω για τις λωριδες των πλαστικων στην οροφη. και ειναι κουφο γιατι δεν ειναι νερο που εχει στεγνωσει στο πλαστικο. ειναι λες και εχεις ζεστανει με αναπτηρα το πλαστικο και εχει πιασει πετσα!!!!
το περασα με ειδικα πανακια για πλαστικα και τιποτα.

α και για το πορτ μπαγκαζ νομιζω εισαι απο τους τυχερους...

εσυ εισαι τυχερος που εχεις λυση στο προβλημα αυτο εγω εχω αλλα που δεν εχουν Laughing
ναι καταλαβα οτι ειναι το πλαστικο γι αυτο σου πα για πλαστικα αλοιφη...
στην χειροτερη βγαζουν για πλαστικα μαυρα κτλ μια αλοιφη που χει κ χρωμα
βεβεα κ αυτο με τον καιρο και τα τριψιματα παλι φευγη αλλα κατι κανει αν το βαζεις καμια 10αρια φορες το χρονο...αλλιως εγγυηση και γνωστη ταλαιπορια η κανα μαγαζι γυαλισματος κτλ.
εμενα ακομα ειναι μια χαρα τα πλαστικα φτου φτου!!!
παντως οτι κ να παρεις κατι θα σου βγει ελατωματικο ρε γμτ...
Crying or Very sad
kostasvti - Τρι 21 Απρ 2009, 15:58:06
Θέμα δημοσίευσης:
σιγουρα..
πανε οι καλες εποχες που αγοραζες αμαξι και αγοραζες νταμαρι. αυτα τελειωσαν απο εποχες 106, polo 16v, σχεδον 10 χρονια πριν.. μολις μιλησα με γκ@@λο και παει να περαστει εγγυηση με το σερβις των 5000.. (λαδια)
MEMsound - Τρι 21 Απρ 2009, 15:59:38
Θέμα δημοσίευσης:
κατι μου ελεγε καποιος πωλητης οτι τα μαυρα πλαστικα εχουν κατι σαν βερνικι πανω τους απο το εργοστασιο προκειμενου να προστατευονται οσο καιρο θα ειναι "αραγμενα" τα αμαξια σε τελωνεία/υπαίθριες αποθήκες κλπ κλπ μέχρι να φτάσουν στον εκαστοτε αγοραστη και οτι αυτο μετα απο 1-2 πλυσιματα φευγει και μενει το πλαστικο μονο του...
δεν ξερω αν αναφερεσε σε αυτο...
giannis27 - Τρι 21 Απρ 2009, 20:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
μήπως κέρωσες το αμάξι?

οι άσπροι λεκέδες στα πλαστικά δημιουργούνται από τα δυνατά χημικά,τις περισσότερες φορές φταίει ένα φτηνό σαμπουάν,φτηνός αφροποιητής ,κερί(τις περισσότερες φορές)κ διάφορα άλλα καθαριστικά τα οποία δεν έχουν αραιωθεί σωστά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

υπάρχει ειδική αλοιφή αποκατάστασης κατεστραμμένων πλαστικών,την χρησιμοποιείς στα άβαφα πλαστικά κ γίνονται καινούργια! η sonax έχει ένα πολύ καλό σπρέυ αποκατάστασης άβαφων πλαστικών !

άσχετο αλλά πρέπει να δίνουμε μεγάλη προσοχή στο πλύσιμο του αυτοκινήτου γιατί υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες πλυντηρίων αυτοκινήτου που δεν ξέρουν την τύφλα τους για τα χημικά που χρησιμοποιούν !
ironman02 - Τρι 21 Απρ 2009, 22:50:50
Θέμα δημοσίευσης: Re: βλαβες σε πλαστικα
kostasvti έγραψε:
καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.
εχω το 207 1,4 vti εδω και 4 μηνες εχω κανει περι τα 4000χλμ ενω το εχω παρει ηδη μια μεσα για αλλαγη καθρεφτη γιατι σφυριζε και για ευθυγραμμιση γιατι εφευγε φορτσα δεξια τωρα εχουμε αλλα. το σαββατο μετα το πλυσιμο που του εκανα η μια λωριδα η πλαστικη στον ουρανο του αυτοκινητου ειναι λες και εχει καει απο τον ηλιο εχει σημαδια σταμπες σταμπες. ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο θα μου βγει.
το πρηγουμενο αμαξι ρε παιδια ενα polo 16v του 99 δεν μου ειχε βγαλει εκτος απο φυσικες φθορες το παραμικρο. ελεος

Και εμένα απ'οταν το πήρα (το έχω 3 μήνες τώρα) έτσι ήταν οι 2 πλαστικές λωρίδες που είναι στην οροφή. Σαν ξεθωριασμένες. Αλλά υπέθεσα οτι έτσι είναι αφού το αμάξι είναι καινούργιο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ο "χαζός" οτι μπορεί όντως να είναι προβληματικές σε καινούργιο αμαξί.Τώρα που το λες όμως όντως...Δεν φαίνονται και πολύ φυσιολογικές. Πρέπει να το κοιτάξω νομίζω και εγώ στα πλαίσια της εγγύησης. Δηλάδη τι πάμε και παίρνουμε καινούργια αμάξια ρε παιδί μου δεν το καταλαβαίνω. Παίρναμε και μεταχειρισμένα αν είναι έτσι τα καινουργια...
android - Τρι 21 Απρ 2009, 23:00:09
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:

άσχετο αλλά πρέπει να δίνουμε μεγάλη προσοχή στο πλύσιμο του αυτοκινήτου γιατί υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες πλυντηρίων αυτοκινήτου που δεν ξέρουν την τύφλα τους για τα χημικά που χρησιμοποιούν !

12 ευρω μεσα εξω σε βλεπουν κ απο αυτα τα 12 πρεπει να βγαλουν οσα περισοτερα μπορουν...οποτε μεχρι και ΟΜΟ μπορει να βαλουν Wink
κ αμα το αφησεις κ φυγεις....κλαφτα χαραλαμπε....
ironman02 - Τρι 21 Απρ 2009, 23:23:44
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά το δικό μου απ'οταν το πήρα δεν το έχω πάει σε πλυντήριο. Στο χέρι το πλένω με ένα σαμπουάν που είναι ειδίκο για αυτοκίνητα. Τώρα αν είναι τόσο άθλιο το σαμπουάν και το έκανε από αυτό δεν ξέρω...Αλλά δεν νομίζω ρε παιδιά. Για αυτοκίνητα είναι δεν είναι palmolive, δηλαδή έλεος. Το θυμάμαι από την αρχή πάντως το ξεθώριασμα εκτός αν το έκανε στο πρώτο πλύσιμο και δεν το πρόσεξα.
android - Τετ 22 Απρ 2009, 00:17:04
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Βασικά το δικό μου απ'οταν το πήρα δεν το έχω πάει σε πλυντήριο. Στο χέρι το πλένω με ένα σαμπουάν που είναι ειδίκο για αυτοκίνητα. Τώρα αν είναι τόσο άθλιο το σαμπουάν και το έκανε από αυτό δεν ξέρω...Αλλά δεν νομίζω ρε παιδιά. Για αυτοκίνητα είναι δεν είναι palmolive, δηλαδή έλεος. Το θυμάμαι από την αρχή πάντως το ξεθώριασμα εκτός αν το έκανε στο πρώτο πλύσιμο και δεν το πρόσεξα.

αν ηταν θα κανε σε ολα τα πλαστικα οχι μονο εκει... Wink
xalkiadakhs 207gt - Τετ 22 Απρ 2009, 03:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
giannis27 έγραψε:

12 ευρω μεσα εξω σε βλεπουν κ απο αυτα τα 12 πρεπει να βγαλουν οσα περισοτερα μπορουν...οποτε μεχρι και ΟΜΟ μπορει να βαλουν Wink
κ αμα το αφησεις κ φυγεις....κλαφτα χαραλαμπε....

τωρα μιλησες πολυ σωστα!!!εχω κανει αυτη τη δουλεια αρκετα παλιοτερα και ειναι πολυ σωστη γνωμη!!!και οσο για εσενα κωσταvti στην θεση σου εφοσον το εχεις 4 μηνες θα ετρεχα απο εκει που το πηρα και θα (επαιζα τρελος) τους ελεγα να μου το αλλαξουνε ως ελλατωματικο!!!!!
RoadRunner122 - Τετ 22 Απρ 2009, 08:36:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοείται αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω. Εφόσον είσαι ακόμα μέσα στην εγγύηση πήγαινε στην αντιπροσωπία και ζήτα τους να στα αλλάξουν.

Ξεκινάς ζητώντας το ευγενικά και αν δεις ότι αρνούνται (που δυστυχώς έτσι γίνεται, λες και τα βάζουν απ'την τσέπη τους), θα αναγκαστείς να φωνάξεις οπότε θα υποχωρήσουν.
makis106 - Τετ 22 Απρ 2009, 09:02:19
Θέμα δημοσίευσης:
Για το θέμα των σημαδιών που λέει ο Κώστας, το είχα και εγώ σε κάποια φάση στα πλαστικά της οροφής, αλλα υποθέτω ότι δημιουργήθηκε επειδή στέγνωσαν πάνω σταγόνες βροχής τις μέρες που έριχνε σκέτο κοκκινόχωμα απο Σαχάρα! Μετα απο δεύτερο πλύσιμο και λίγο πιο επίμονο τρίψιμο με το σφουγγάρι -και σαμπουάν αυτοκινήτου πάντα- έφυγαν τα σημάδια.
Πάντως απο αυτά που βλέπω και διαβάζω, υπάρχει θέμα με τα πλαστικά των 207. Και μπορώ να πω ότι και τα δικά μου απο την πρώτη μέρα κιόλας έδειχναν θαμπά και καμμένα, τώρα λέω να δοκιμάσω μερικά προιόντα για να τα επαναφέρω. Ο αδερφός μου έχει μαγαζί που κάνει γυαλίσματα, κερώματα κλπ. οπότε θα δούμε τι είναι πιο αποδοτικό...
kostasvti - Τετ 22 Απρ 2009, 12:07:10
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι δεν ειναι απλα σταμπα απο πλυσιμο και πιστεψτε με το προσεχω περισοτερο απο εμενα. πλυντηριο δεν εχει παει ποτε και για σαμπουαν χρησιμοποιω ενα καλο υποτιθετε της σοναξ. μιλωντας τηλεφωνικα να μου τα παραγγειλουνε για να μου τα περασουνε οταν θα παω για λαδια στα 5000 εφαγα ακυρο γιατι πρεπει να βγουν φωτογραφια και σταλουν με εμαιλ γαλλια. παλι καλα που στην αντιπροσωπεια ενα συγκεκριμενο παιδι ειναι και γ@μω τα παιδια και σπαθι.
α και κατι αλλο! το αμαξι δεν εχει κερωθει, δηλεδη εκτος απο σαμπουν δεν εχει πεσει αλλο χημικο πανω του ουτε στο μεταλλο ουτε στο πλαστικο.
Αυτα τα ολιγα..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες