Road_Runner έγραψε: |
Αρκει να βρούμε αμάξι για δοκιμές ![]() ![]() |
Sentin3L έγραψε: |
Αντε Αντε την αλλη Κυριακη Ολοι Κυμη θα εχει Λαο αρκετο περα...αντε να κανονισουμε τπτ..... |
face έγραψε: |
Εγώ το έχω τραβήξει ναι, αλλά επειδή κάποιος έγραψε στο you tube ότι ο Ascona εκτόξευε απειλές στα Pits (ένδικες και εξώδικες) θέλω να τον βρω (106) να του το στείλω σε υψηλή ανάλυση και όχι κομμένο σε διάρκεια. |
Lef205 έγραψε: |
Γενικως υπαρχει θεμα για τα warm up στις αναβασεις.
Ο ρολος του warm up οπως και ο ρολος του γυρου σχηματισμου στα σιρκουι εχει το νοημα του να κανει ενα τελευταιο "τσεκ" ο οδηγος στο αυτοκινητο οτι ειναι ενταξει και μπορει να τρεξει ωστε αν υπαρχουν οι πιθανοτητες να παθει βλαβη να μην τρεξει και να δημιουργθει προβλημα και καθυστερηση στον αγωνα. Επισης αλλος ενας ρολος ειναι παλι ενα τελευταιο "τσεκ" του αγωνιστικου χωρου λιγο πριν αρχησει ο αγωνας, πραγμα που ειναι -πιστεψτε με- πολυ χρησιμο ειδικα τον χειμωνα στις αναβασεις που καποιες στροφες μαζευουν υγρασια και δεν ξερουμε αν εχει στεγνωσει απο τη στιγμη που κλεινει ο δρομος μεχρι τη στιγμη που ξεκιναει ο αγωνας. Πως παρερμινευεται αυτο γενικα και ειδικα . . . Στα σιρκουι το 99% σπινιαρει στον γυρο γυρω σχηματισμου ωστε να καθισει γομα στην ασφαλτο στο σημειο εκκινησης και οταν δωθει η κανονικη εκκινηση του αγωνα να εχει το αγωνιστικο καλυτερη προσφυση οταν θα ξεκινησει.Μην ξεχνατε οτι οι εκκινησεις στα σιρκουι πολλες φορες προδικαζουν και το αποτελεσμα του αγωνα. Στις αναβασεις αυτο που γινεται ειναι οτι νομιζουν πως το warm up ειναι κατι σαν ελευθερο δοκιμαστικο και αυτο που κανουν ειναι να φρεναρουν, να αφησουν αποσταση απο το μπροστινο αυτοκινητο και να περασουν καθε στροφη ουσιαστικα σε ρυθμο αγωνα. Αυτο ισως εγινε στην Κυμη και συνεβη οτι βλεπετε στο βιντεο, γιατι ναι μεν φρεναρε για να αφησει αποσταση απο τον μπροστινο αλλα δεν υπολογισε τι γινονταν πισω του οποτε σε συνδυασμο με το γλιστερο οδοστρωμα κλωτσισε το ραλλακι την ασκονα. Αυτο που ειδατε ειναι πταισμα μπροστα στο τι εχει συμβει, εχει τυχει μεχρι και καραμπολα 9 αγωνιστικων σε αναβαση απλα εδω ετυχε να υπαρχει βιντεο. |