Road_Runner έγραψε: |
Κυριε Τεχνικέ έφορε για μάθε αυτό:
Ένα κράνος πχ το shoei του φιλου και αδερφου Ζηση, το οποίο είναι για μηχανή, αλλά έιναι επίσης και shell. Μπορει αυτό να τρέξει σε αγώνες?? Άσχετα από το χανς.. |
Παράθεση: |
current test standard: 05
homologation number: 0055 kind of helmet: P (full face) test center: E6 (Belgium) |
glf έγραψε: |
τα κράνη δεν λήγουν με ημερομηνίες. γι'αυτο τα λήγουν με άλλα κόλπα τα εργοστάσια..... |
volvos έγραψε: |
οπως τωρα που ουσιαστικα το 13-14 θα σου βγαλουν ολα τα κρανη που εχει ο κοσμακης αχρηστα.... ![]() |
des noymero kai tha to paroyme kai arketa ftinotera απο τον μπιπ μπιπ ![]() ![]() ![]() ![]() |
micra_iro έγραψε: | ||
αγαπητο μου παιδι αυτο ειναι το προβλημα πως θα δω τι μεγεθος θελω? |
@@ θα παρετε... για 40 ευρω μιλαμε διαφορα?
![]() ![]() ![]() ![]() Τεσπα, ηρω αυτη η τιμη που ειδες ειναι χωρις χανς. |
460 ειναι με χανς και χωρις την εκτπωση
ασε νικολακη θα το φυσας και δε θα κρυωνει σου λεω στο τελος ![]() |
ωπααα ηρω
οταν εμεις με νικο λεμε χανς εννουμε τα κλιπσακια του που τα χρεωνουν +100ευρω εξτρα οχι ολοκληρο το χανς που εχει απο 500κατι ως 900 ![]() ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: |
Εντος του επομενου 15ημερου θα υπαρξει παραγγελια Oreca.
Οσοι εχετε κατασταλαξει καπου,με ενημερωνετε,προκαταβαλετε τα χρηματα και γινεται η παραγγελια. Σε γενικες γραμμες να υπολογιζετε περιπου ενα 10-15% κατω απο τις τιμες του καταλογου οσο αφορα το κοστος αγορας. |
Steve έγραψε: |
Εγώ θέλω ένα σετάκι 283 μπροστινούς με DS2500 για 4πίστονες από 406... |
Πάνος έγραψε: |
Για μας που δεν εχουμε το καταλογο αν γινοταν να μαθω ακριβη τιμη των δισκων και των ds2500.
Τακουλη ειναι σιγουρα 249€; Στελιο το πολυ πολυ βαζω παραπανω και μου κανεις επιστροφη μετα. ![]() |
στελιο και εγω θα σου πω εντος ημερων. μαλλον παω για το μπελ να ησυχασω.... |
Ρε συ το εχω κοιταξει αλλα δνε πολυ βγαζω ακρη.
Μιλαω για απλους οχι χαραχτους τρυπητους. Την τιμη αυτη αναφερει ο Τακης πιο πριν. Σε γρηγορες ματιες που εριξα στους γρουπ ν δενε χει για c2 BTS αλλα και για 206 εχει κατι s16 και δεν συμμαζευεται. Επισης δεν ξερω αν κανουν και αυτοι του 307. Γενικα για 206 με 266χ22 ξεκαθαρο δεν το εχει. Εκτος αν δεν το εχω δει. ![]() |
Steve έγραψε: |
Εγώ θέλω ένα σετάκι 283 μπροστινούς με DS2500 για 4πίστονες από 406... |
Pughell έγραψε: | ||
![]() |
κιτ ενδοσυνενοησης πελτορ για φουλ φεις κρανος?
Τιμη? |
Λοιπον,να το τελειωνουμε σιγα-σιγα; ![]() Αντε,απο βδομαδα να γινει η παραγγελια. Σχετικα με χρηματα,θα στειλω pm με στοιχεια στους ενδιαφερομενους. |
283χ26 με Pagid 4-4 gia 406v6 gia ton steve |
Βρε γοργονα σε επαιρνα τηλ το πρωι αλλα δεν το σηκωνες.....
Θελω μια διευκρινηση για ενα πραμα.. Σ στελνω πμ... |
Α,ο καλαματιανος ειπαμε,να μας δωσει δειγμα απο τακακι για να μην γινει κανενα μπερδεμα,ε9δινει κωδικο Ferodo για 206 XS 1600 16v αλλα το ψιλοφοβαμαι το λαθος)! ![]() |
...
αρα εχουμε bell mag6 +hans clips (μεγεθος θα σου πω) 266δισκοτακακια ds2500 gia c2vts για τον πανο 283χ26 με Pagid 4-4 gia 406v6 gia ton steve καποιος αλλος? ... |
σταυρος θελει 4.2 ή 4-4 παγκιντ? |
πανος θελει μοντελο τακακια αλλα δε νομιζω οτι εχεις καποιο θεμα λογικα αν μανθος βρει το κωδικο απο τα τακακια του (ds2500) θα ειναι ιδια |
επισης στελιο σκεφτομουνα για την ομολογκε τη βαση του καθισματος της σπαρκο για 206 που ειναι ασυμετρο το πιασιμο (απο τη εσωτερικη μερια πιανει τουνελ απο την αλλη στις βασεις καθισματος) την εχεις δει απο κοντα? |
+ 8SP01642977NR
(sparco bag for helmet) |
Η βαση που λεω ειναι αυτηστελιο http://www.rallyshop.it/index.php?main_page=product_info&cPath=30_28_365_374&products_id=179 thn exei dokimasei kaneis? |
MEMsound έγραψε: | ||
θα ενημερωσω αυριο |
MEMsound έγραψε: | ||||
για 206 gti 2,0 5/2005 - 266mmχ22mm ds2500 -> FCP1399H |
αρα εχουμε
bell mag6 +hans clips (μεγεθος θα σου πω) 266δισκοτακακια ds2500 gia c2vts για τον πανο 283χ26 με Pagid 4-4 gia 406v6 gia ton steve Ενδοσυνεννοηση syscom για φουλ φεις κρανος (αυτη με τα 79 ευρω) |
... αν εχουμε καποια προσφορα για χανς και τσαντα για χανς περαν απο το κρανος που ειμαι μεσα 100%
|
bell mag6 +hans clips (μεγεθος θα σου πω)
266δισκοτακακια ds2500 gia c2vts για τον πανο 283χ26 με Pagid 4-4 gia 406v6 gia ton steve Ενδοσυνεννοηση syscom για φουλ φεις κρανος (αυτη με τα 79 ευρω) |
Ναι, αυτα ειναι. Σορρυ στελιο δεν εχω τον καταλογο να δω κωδικο... Την πεμπτη θα ξερω... |
|
Τεταρτη(που πληρωνεστε) το αργοτερο να ειναι μεσα. |
Βρε δεν γμστε και οι δυο... ![]() |
Ρε μλκα,τωρα το ειδα... ![]() Την Syscom την εχει μονο η BPS,οχι η Oreca,οποτε... |
Steve έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
kατσε μην αρματωθει καιτον περασει αυτη ενα χερι πρωτα με τετοιο καραγκιοζη που εμπλεξε ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||||
απο την BPS δν μπορουμε να κανουμε τιποτα? καμια μοντα δεν παιζει??? ΤΗΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩ ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΕΓΩ παιδια ειμαι εκτος λογω οικονομικων δυσκολιων
ξαναγυρναμε στο ελευθερο επαγγελμα ![]() |
Μου εστειλαν τα 3 πρωτα Marie Claire του ετους αποκλειστικα για σενα παλιοgay... ![]() Τα πραγματα σας τα πηραν απλα το τραιναρω για να μην πληρωστε μεταφορικα. Αμα θελετε,σκατε περι τα 50-60Ε επιπλεον για τα μεταφορικα και ξεκινανε την Δευτερα απο Γαλλια. ![]() |
Η παραλαβη εγινε προ ολιγου.
Πανο(Καλαματα) με ΚΤΕΛ ή καπως αλλιως; ![]() |
sps έγραψε: |
Προς ενημερωση των ενδιαφερομενων, θα ειμαι Κατερινη μεχρι κυριακη.
Αν θελει καποιος κατι να παρω απο το Στελιο μου λεει. |
Steve έγραψε: | ||
Αν σε βολεύει ( που λογικά ΔΕΝ ), πάρε τα πράγματα ΜΟΥ και, πάρε με τηλέφωνο να δούμε για την παραλαβή (πριν περάσεις από Λάρισα ![]() Πτηνό, τα ίδια και για εσένα. Άλλο νέο? |
Πανο θα τα παρουμε μαζι μας και θα τα δωσω στον Volvo αυριο το πρωι,εκτος και αν δεν ξυπνησει και δεν τον δουμε καν... ![]() |
Πανο θα τα παρουμε μαζι μας και θα τα δωσω στον Volvo αυριο το πρωι,εκτος και αν δεν ξυπνησει και δεν τον δουμε καν... ![]() |
kane έγραψε: |
αμα δν ξυπνησει ο τριμαλακς,μα τη παναγια θα τα αφησουμε στο λιμανι... |
Στελιο εχεις μιλησει με το Τακη τηλεφωνικως; Του εχω στειλει πμ απο τη Δευτερα μιας και Σκ θα ανεβω Αθηνα να βρεθουμε να τα παρω αλλα δεν το εχει παρει ακομα. Ειναι Αθηνα; |
Πάνος έγραψε: | ||
Οχι αγαπη μου για το Πανουλη σου. Σε περικαλω. ![]() |
Απο οτι ξερω ειναι στο κατσικοχωρι του και σημερα θα γυρνουσε αλλα θα ξαναφυγει. ![]() |
Δεν ξερω περισσοτερα για το λιμανι,νομιζω ο εβραιος εχει τα εισητιρια... ![]() Εναλλακτικα παρε με τηλ κατα τις 6-7 για να σου πω ![]() ![]() |
9 ή 10 φευγει το καραβι ρε; ![]() Γιατι εγω για 10 ξερω απο τον Προφ... ![]() |
kane έγραψε: |
Η πιο απλα...βαζουμε το στιβ να βγει εθνικη κατα τις 1-2 το βραδυ σημερα να του τα δωσουμε και να σας τα φερει,μιας και θα ειναι αθηνα αυριο...
Ε στιβ? |
tora grysia pano tha ta paro ego ta pramata ayrio proi kai ksanakatebaino xorio gia kidiea prin to ga**.
poytsa kai deos ayrio tha odigo 8ores ![]() |
tora grysia pano tha ta paro ego ta pramata ayrio proi kai ksanakatebaino xorio gia kidiea prin to ga**.
poytsa kai deos ayrio tha odigo 8ores ![]() |