fynos έγραψε: |
Ρε Νίκο, δεν παλέυεσαι !
Οι αντιπροσωπείες δεν τοποθετούν τίποτα μη γνήσιο . . . . και οι αεροτομές φυσικά και τοποθετούνται εδώ και βάφονται ! Εσύ τώρα, πώς είσαι σίγουρος ότι δεν είναι γνήσιο αξεσουάρ ? |
Παράθεση: |
Το αντικλεπτικό που σου βάλανε δεν είναι συμβατό για αυτό το αυτοκίνητο, είναι διεθνή* για όλα τα αυτοκίνητα που έχουν μαμά χειρισμό και έτσι δεν οπλίζει / ξεοπλίζει φυσιολογικά , (έχει της αδυναμίες του) ! |
fynos έγραψε: |
Για τους συναγερμούς το ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια, όποιος νομίζει το αντίθετο μάλλον αφελής θα ήταν ! Άλλωστε νομίζω ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι γράφουμε για φανοποιεία και όχι ηλεκτρικά – ηλεκτρονικά καλούδια !
Τώρα για ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα να βάζει ιμιτασιόν φτερά και αεροτομές . . . . δεν το έχω ξανά ακούσει, ξέρεις κάτι εσύ πάνω σε αυτό ? |
Παράθεση: |
Οι αντιπροσωπείες δεν τοποθετούν τίποτα μη γνήσιο . . . . |
Vini έγραψε: |
Εγώ γιατί νομίζω ότι τις βάφουν οι κατά τόπου έμποροι κατά την παραγγελία; |
amafic έγραψε: | ||
Η αεροτομή-δώρο στο δικό μου αυτοκίνητο δεν ήταν τοποθετημένη κατα την παράδοση γιατί είχαν έλλειψη, τοποθετήθηκε τρεις μέρες μετά στο συνεργείο-φανοποιείο της αντιπροσωπείας και φυσικά βάφτηκε επι τόπου. Μάλιστα, έπρεπε να αφήσω το αυτοκίνητο εκεί για πέντε ώρες περίπου γιατί ήθελαν να πάρουν δείγμα από το χρώμα του (τριων ημερών) αυτοκινήτου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ύποπτο;;;;;;;;;;;;;;;;; ![]() |
Δείγμα; χα!χα! πολύ γέλιο!...!
Ακόμη δεν τους είπαν εκεί ότι αρκεί ο κωδικός χρώματος του αυτοκινήτου; ![]() Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν στις 5 ώρες έβαψαν και την αεροτομή.... χμμμ... βρε λες; ![]() μπα, δεν θέλω να το πιστέψω αυτό. |
amafic έγραψε: |
Ακριβώς!!! Γι'αυτό το άφησα πέντε ώρες, για να πάρουν δείγμα χρώματος, να βάψουν και να τοποθετήσουν την αεροτομή. |
amafic έγραψε: | ||
Ακριβώς!!! Γι'αυτό το άφησα πέντε ώρες, για να πάρουν δείγμα χρώματος, να βάψουν και να τοποθετήσουν την αεροτομή. Κουφό δεν είναι να παίρνουν δείγμα χρώματος σε καινούριο αυτοκίνητο; Μήπως "ξεθώριασε" το χρώμα μέσα σε τρεις μέρες που το κυκλοφόρησα; Ή μήπως κάτι άλλο...........;;;;;; Λέω εγώ τώρα.............................................................. ![]() ![]() ![]() |
Εγώ έχω άλλη ποιο σοβαρή ερώτηση.
Τις αεροτομές τις βιδώνουν χωρίς να βάλουν σιλικόνη μαύρη; Εδώ σας θέλω ... ![]() ![]() |