mikevas έγραψε: |
Τι είναι αυτά τα βελάκια που λέτε;;;;; |
volvos έγραψε: |
παιιδια σορυ μας εχουν μαμησει πατοκορφα...
τελικα δε μας δινουν τη πιστα κυριακη οποτε επιστρεφουμε στο αρχικο πλανο της δευτερας απο 1 ως 8 με 30κατι συμμετοχες οριο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jerroukos έγραψε: |
Παιδιά τα χρήματα ποτε θα τα δώσουμε; Γίνετε να τα βάλω σε κάποιον λογαριασμό; |
MEMsound έγραψε: |
1 - volvos (1.12)
2 - Στελος mx5 (1.18) 3 - iro micra (1.30) 4 - drulic (1.14) 5 - 6 - ναυσικα (1.20) 7 - Speedpark_track (1.07) 8 - fotis z4m coupe(1.13) 9 - filos foti m3 e46 (1.11) 10 - stazzy (1.20) 11 - billkaza (1.16) 12 - Jim207GT (1.15) 13 - κωστας τσιγκος (1.06) 14 - Αντωνίου Χρήστος (1:11) 15 - Σικαλιάς Γιώργος (1:13) 16 - Jerroukos grande punto abarth(-) 17 - abaleo (-) 18 - mikevas (1.14) 19 - kostas_73 ( 1.20 ) 20 - φιλος ναυσικας 1 (-) 21 - φιλος ναυσικας 2 (1.22) |
Sidobre έγραψε: |
1 - volvos (1.12 χαμηλα με βλέψεις για 1.11) [OK]
2 - Στελος mx5 (1.18) 3 - iro micra (1.30) [OK] 4 - drulic (1.14) 5 - kavac (1.14) 6 - ναυσικα (1.20) [OK - Στέλιος] 7 - Speedpark_track (1.07) [OK] 8 - fotis z4m coupe(1.13) [OK] 9 - filos foti m3 e46 (1.11) [OK] 10 - stazzy (1.20) 11 - billkaza (1.16) [OK] 12 - Jim207GT (1.15) [OK] 13 - κωστας τσιγκος (1.06) 14 - Αντωνίου Χρήστος (1:11) [OK] 15 - Σικαλιάς Γιώργος (1:13) [OK] 16 - Jerroukos grande punto abarth(-) [OK] 17 - abaleo (-) 18 - mikevas (1.14) [OK] 19 - kostas_73 ( 1.20 ) [OK] 20 - φιλος ναυσικας 1 (-) [OK] 21 - φιλος ναυσικας 2 (1.22) [OK] 22 - eli_trd 23 - Δήμος Μιχαηλίδης [OK] 24 - Στέργιος Λιώτας 25 - Μιχάλης Πιτσίλκας 26 - Kούτρας 27 - Φίλος Κούτρα 28 - Zωγκος Χαράλαμπος [OK] 29 - Ζαφειρόπουλος Γιάννης [OK] 30 - Στάθης Ιωάννης [OK] (μήπως υπάρχει και με username και το έχω ξαναγράψει;) 31 - Αλλος φίλος Κούτρα... Οπου ΟΚ είναι πληρωμένα και επιβεβαιωμένα. Αν έχετε κάνει κατάθεση και δεν με έχετε ενημερώσει, παρακαλώ κάντε το άμμεσα... |
nai θελω να δω τι κανει το πουντο πιστα!!!
(κανενα προβλημα) |
to 4 με εχει ενημερωσει οτι ειναι εκτος (ντρουλικ) |
NosSystems έγραψε: |
1 - [OK] volvos (1.12 )
2 - [OK] Στελος mx5 (1.18) (ΟΚ σε μενα) 3 - [OK] iro micra (1.30) 4 - [OK] στελιος φιεστα (1.20) 5 - [OK] kavac (1.14) (οκ στη πιστα ) 6 - [OK] ναυσικα (1.20) (οκ μανθο) 7 - [OK] Speedpark_track (1.07) 8 - [OK] fotis z4m coupe(1.13) 9 - [OK] filos foti m3 e46 (1.11) 10 - stazzy (1.20) (? χρηματα) 11 - [OK] billkaza (1.16) 12 - [OK] Jim207GT (1.15) 13 - 14 - [OK] Αντωνίου Χρήστος (1:11) 15 - [OK] Σικαλιάς Γιώργος (1:13) 16 - [OK] Jerroukos grande punto abarth (-) 17 - abaleo (-) (? χρηματα) 18 - [OK] mikevas (1.14) 19 - [OK] kostas_73 ( 1.20 ) 20 - [OK] φιλος ναυσικας 1 (-) 21 - [OK] φιλος ναυσικας 2 (1.22) 22 - eli_trd (1.19) (? χρηματα) 23 - [OK] Δήμος Μιχαηλίδης (χρονο ????) 24 - [OK] Στέργιος Λιώτας (χρονο ????) 25 - Μιχάλης Πιτσίλκας (? χρηματα) (χρονο ????) 26 - Kούτρας (? χρηματα) (χρονο ????) 27 - Φίλος Κούτρα 1 (? χρηματα) (χρονο ????) 28 - [OK] Zωγκος Χαράλαμπος (χρονο ????) 29 - [OK] Ζαφειρόπουλος Γιάννης (χρονο ????) 30 - [OK] Στάθης Ιωάννης (χρονο ????) 31 - Φίλος Κούτρα 2 (? χρηματα) (χρονο ????) 32 - φίλος eli_trd - NosSystems Starlet Glanza (1.19) (? χρηματα) |
ενα μπραβο σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν.
ηταν τοσο καλα και ανετα τα πραματα που δε χρειαστηκε να βαλουμε γκρουπ και σεσιον. οποτε εβλεπε ελευθερη πιστα ο καθε ενας εμπαινε. ![]() αλλωστε ναι μεν ηταν 30 συμμετοχες αλλα δεν ηταν ολοι μαζι. αλλοι ηταν νωρις και αλλοι αργοτερα. να ευχαριστησω ολα τα παιδια που ξεμπουκωσαν το 206 μου καθως ζησης,νικος και ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ ![]() ![]() ![]() καλυτερος χρονος 1.13.6 δικαβαλος ![]() και τα ιδια σκ**α φρενα επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο τζερουκου που μου παραχωρησε το κλιο του (r27) για μια καλη βολτα στα μεγαρα και μου εφυγε το αγχος και σταματησα να ασχολουμαι με τις μαλ***ες που ελεγε το παπακι τοσο καιρο... μολις γυρισα σπιτι πεταξα και φυλλαδια που ειχα παρει και ησυχασα.....ΚΙΤΚΑΡΟΣ και ξερο ψωμι ![]() ![]() |
επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο τζερουκου που μου παραχωρησε το κλιο του (r27) για μια καλη βολτα στα μεγαρα και μου εφυγε το αγχος και σταματησα να ασχολουμαι με τις μαλ***ες που ελεγε το παπακι τοσο καιρο... μολις γυρισα σπιτι πεταξα και φυλλαδια που ειχα παρει και ησυχασα.....ΚΙΤΚΑΡΟΣ και ξερο ψωμι ![]() ![]() |
επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο τζερουκου που μου παραχωρησε το κλιο του (r27) για μια καλη βολτα στα μεγαρα και μου εφυγε το αγχος και σταματησα να ασχολουμαι με τις μαλ***ες που ελεγε το παπακι τοσο καιρο... μολις γυρισα σπιτι πεταξα και φυλλαδια που ειχα παρει και ησυχασα.....ΚΙΤΚΑΡΟΣ και ξερο ψωμι ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
άσε ότι πήγα βόλτα με τα 2 αμάξια που ήθελα (τάκη και τζιμ)... |
συμπεράσματα γι αυτά αύριο το πρωί! |
μιχαλη χαρηκα που τα παμε μετα απο τοσα χρονια την αλλη φορα θα σου εχω και αλλους πρωην απο το ams ![]() kai na πω οτι μαλλον βρηκα το επομενο μου και σου αυτοκινητο.... M3 e46 με 6πιστονα AP pss9 kai αντιστρεπτικες. απο τα ελαχιστα (3-4) αμαξια που με εχουν πορωσει τοσο πολυ σε πιστα χωρις να ειναι αγωνιστικα. απιστευτη ΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ακριβεια και αμεσοτητα στις εντολες του οδηγου. τρομερη προσφυση (παρολα τα κοντι 3 καποιων ετων) γενικα το αμαξι ειδικα με την αναρτηση ηταν αλλου.αυτο που λενε απολυτο μηχανημα οδηγησης.... εν αντιθεσει με τη z4m coupe που δε με ενθουσιασε ιδιαιτερα... τρομερη δυναμη αλλα αδυνατο να τη περασει σωστα στο δρομο νευρικες αντιδρασεις και απαραδεκτα για πιστα φρενα (απορω με αυτη την εμμονη τους να μη βαζουν πολυπιστονες) jeroukos gia ayto eipa filos jeroukoy γιατι δε θυμομουνα ονομα ![]() μη παρεξηγηθω τρομερο μηχανημα το κλιο αλλα για εργοστασιακα δεδομενα σημερινης εποχης |
jeroukos gia ayto eipa filos jeroukoy γιατι δε θυμομουνα ονομα ![]() μη παρεξηγηθω τρομερο μηχανημα το κλιο αλλα για εργοστασιακα δεδομενα σημερινης εποχης |
.....ΚΙΤΚΑΡΟΣ και ξερο ψωμι ![]() ![]() |
jerroukos έγραψε: | ||
A τώρα το πρόσεξα ότι λες φίλος! Εμενα με λένε Γεράσιμο και τον φίλο Aντώνη. ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
καποιος αγαπησε παλι το αυτοκινητο του! ![]() Ζηλεψα πολυ με αυτα που διαβασα για σημερα! |
μιχαλη χαρηκα που τα παμε μετα απο τοσα χρονια την αλλη φορα θα σου εχω και αλλους πρωην απο το ams ![]() kai na πω οτι μαλλον βρηκα το επομενο μου και σου αυτοκινητο.... M3 e46 με 6πιστονα AP pss9 kai αντιστρεπτικες. απο τα ελαχιστα (3-4) αμαξια που με εχουν πορωσει τοσο πολυ σε πιστα χωρις να ειναι αγωνιστικα. απιστευτη ΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ακριβεια και αμεσοτητα στις εντολες του οδηγου. τρομερη προσφυση (παρολα τα κοντι 3 καποιων ετων) γενικα το αμαξι ειδικα με την αναρτηση ηταν αλλου.αυτο που λενε απολυτο μηχανημα οδηγησης.... εν αντιθεσει με τη z4m coupe που δε με ενθουσιασε ιδιαιτερα... τρομερη δυναμη αλλα αδυνατο να τη περασει σωστα στο δρομο νευρικες αντιδρασεις και απαραδεκτα για πιστα φρενα (απορω με αυτη την εμμονη τους να μη βαζουν πολυπιστονες) jeroukos gia ayto eipa filos jeroukoy γιατι δε θυμομουνα ονομα ![]() μη παρεξηγηθω τρομερο μηχανημα το κλιο αλλα για εργοστασιακα δεδομενα σημερινης εποχης |
volvos έγραψε: | ||||
αρχισε αγγελιες για χοντα σου λεω ηταν μια απο εκεινες τις κλασικες μερες που πηγαιναμε και λιωναμε μεγαρα...καρεκλιτσα καφεδακι και κουτσομπολιο μεχρι αηδιας. πρσωπικα βαριομουνα και να μπω πιο πολυ απολαυσα το απεξω |
τάκη.... ΠΩΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΕΤ;;;; Είχα βάλει το ένα κωλομέρι και πήγαινα ![]() |
Μακάρι κάποια στιγμή να φτάσω και το δικό μου 206 σε παραπλήσιο επίπεδο! |
Ομως στα θετικά:
- Το 1.15κάτι που έχει κάνει ήδη ο Jim είναι φανταστικός χρόνος, και όχι μόνο αυτό, είναι αποτέλεσμα που το έχει κάνει χωρίς να ιδρώσει (πραγματικά μέσα σε αυτό το κάθισμα παραείσαι άνετος) Αυτό υπόσχεται πολλά... |
- Το μπλοκέ στο 207 ΜΑΜΑΕΙ!!!! |
Road_Runner έγραψε: |
Πολυ ωραια και χαλαρα χθες. Πλακα ειχε..
Thanks στον τακη και στην ηρω που μ εμπιστευτηκαν τα αμαξια τους για μερικους γυρους |
micra_iro έγραψε: |
και του υποσχομαι οτι την αλλη φορα θα το σπασουμε το ρεκορ ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Steve έγραψε: |
Αν σπάσεις τις ζαμφόρ πάρε ένα τηλ για να σε βάλουν στο βιβλίο Guiness ![]() |
ΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΓΥΑΛΙΝΗΣ ΟΡΟΦΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.... |
![]() ![]() ειμαι 99,99% σιγουρος οτι ο Παναγιώτης σου εδωσε το αμαξι του να το κανεις βολτα στην πίστα... πριν οδηγήσει το κλιο και αποφασίσει οτι τελικα θα "το κρατησει" και δεν το αλλαξει με κλιο... ευκαιρία εψαχνε να βγει τροπέτο ο Κιτκαρος... ![]() ![]() |
paidia βοηθειστε το steve na μαζεψει τα 5 λιτρα...
αλλα ενας ενας με τη σειρα μη πιτσιλισουμε το τοπο |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Προσωπικά πάντως δεν χριάστηκε να αναγκαστώ να αγοράσω αυτοκίνητο επειδή το έκανα τροπέτο σε δεντρα κτλ ![]() Α και μή βιάζεσαι να καταραστείς έχω κάνει αντι-Μάνθος ξόρκι.... ![]() |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
από τη νύφη που αντί για νυφικό την έντυσες με αποκριάτικα!! |
ckbond έγραψε: |
Με εκείνες τις φωτογραφίες έχουμε κανένα νέο...???? |
να σταματησεις να το ονειρευεσαι...
δεν κανει 3πορτο αμαξι για οικογενειακο... ![]() ![]() μ5 και αμα θες... ![]() ![]() |