gemilonas έγραψε: |
Καλή σας ημέρα ,
Εδώ και ένα χρόνο και κάτι έχω ένα rallye 207 στην ιδιοκτησία μου . Το Σαββάτο που μας πέρασε έκανα ένα ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς Πελλοπόνησο . Όλα καλά αλλά με λύπη μου διαπίστωσα οτι κατεβάσματα σε τετάρτη , ανεξάρτητα στροφές , κρεμάει σαν τρελό . Καλύτερα να γεμίζεις πέμπτη . Άλλος από εσάς , έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο ? Μήπως λέω κουταμάρες ? Αν όχι μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό σαν βελτίωση ή είναι θέμα σασμάν και συνεπώς λίγες οι επιλογές? ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ, |
mrkaza έγραψε: |
1) Βρηκες λυση ?
2) Το κανει μονο σε κατεβασμα ? Πχ αν πας 1,2 3 ,τεταρτη θα κρεμαση και παλι ? 3) Επισης οταν λες κατεβασμα απο πεμπτη σε τεταρτη ποσες στροφες παει μετα η τεταρτη καθως αν κατεβασεις και πας 5-5,2k αν δεν κανω λαθος εκει κρεμαει ετσι και αλιος. Δωσε πληροφοριες μπας και καποιος μπορεσει να σε βοηθησει (οχι εγω) |
dope207 έγραψε: |
Πλάκα στην πλάκα, το έχω παρατηρήσει και εγώ 1-2 φορές όταν σε πλακώματα κατέβαζα τετάρτη και το αμάξι απλά μούγκριζε. δεν έδινε αυτό το κάτι παραπάνω που σου δίνει το κατέβασμα.ί ![]() |
gemilonas έγραψε: | ||
Ακριβώς αυτό που λες νοιώθω και εγώ .... είναι θέμα αναλογίας αέρα καυσίμου και πίεσης - υποπίεσης τουρμπίνας μου εξήγησαν από e-tuners . Δεν γνωρίζω και πολλά και δεν μπαίνω σε λεπτρομέρειες διότι θα σου πώ μάλλον κουταμάρες.....αλλά οπωσδήποτε το αμάξι στη τετάρτη και δη στα κατεβάσματα από πέμπτη για να κάνεις γρήγορη προσπέραση , δυστυχώς δεν την παλεύει καλά ή τουλάχιστον όπως θα περίμενες από ένα τούρμπο... καλύτερα είναι να γεμίζεις πέμπτη που δουλεύει πολύ καλύτερα.....εμένα έτσι μου φαίνεται...και αυτό κάνω.....Το να το πειράξω τώρα το έχω υπόψι μου και μάλλον θα το κάνω στο μέλλον....... ![]() |
dope207 έγραψε: | ||||
![]() περιμένω από τη δεύτερη δουλειά να μαζέψω το παραδάκι που θέλω... |