glf έγραψε: |
βασικά προβλέπεται φοβερός αγώνας.. δεν είδα και καμια πρόβλεψη για καιρό...
αν δεν το είδατε, τρέχω συνοδηγός στον Αργυρίου. αυτά είναι.. μάχες και αντίπαλοι και πάντα φίλοι, και τώρα και πλήρωμα άμα λάχει! |
Pughell έγραψε: |
Δεν εχω χωρο να το βαλω ρε... ![]() Μαλλον για καμια χοανη με βλεπω. Κατσε να μιλησω και με εβραιο μπας και εχει τιποτα προχειρο. ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
επιστρέφω στην Ε9 με 205,χαχα!
θα τρέξουμε με Σαρητζόγλου, κωδικό όνομα οι "ΦΑΛΑΚΡΟΔΑΙΜΟΝΕΣ"! με το πλάι και όπου πάει ![]() άντε και στον επόμενο με το δικό μου. ωραίες συμμετοχές, ΤΕΛΕΙΕΣ ειδικές ελπιζω σε έναν όμορφο αγώνα χωρίς μικρότητες. Τί να πούμε? Πολυδέντρι? όλα τα λεφτά, Σέλι? δώσε και σε μένα μπάρμπα! αλλά και το Κωστοχώρι μεταμορφώθηκε... (το καινούριο κομμάτι μετά το Κωστοχώρι είναι για πολλά @@) Πάντως βλέποντας συμμετοχές..προμηνύονται πολλές μάχες!! |
kane έγραψε: |
Ευχαριστη μορφή ο γκαλφας ως συνοδηγός του αργυριου,υπαρχει και η αναλογη φωτο νικολή! |
glf έγραψε: | ||
έχω γίνει γραφική μορφή των αγώνων δηλαδή ? ![]() |
zikosdog έγραψε: |
Παιδια εγω ειμαι κανουργιος στην παρεα.Δεν γνωριζω κανενα απο εσας αλλα θα ηθελα να βρεθουμε και να τα πουμε.Το καλοκαιρι του 08 αγορασα ενα 207 s/w rc και λεω να ερθω μεχρι την βεροια.Απο την θεσ/νικη ειναι μιση ωρα. |
zikosdog έγραψε: |
Παιδια εγω ειμαι κανουργιος στην παρεα.Δεν γνωριζω κανενα απο εσας αλλα θα ηθελα να βρεθουμε και να τα πουμε.Το καλοκαιρι του 08 αγορασα ενα 207 s/w rc και λεω να ερθω μεχρι την βεροια.Απο την θεσ/νικη ειναι μιση ωρα. |