kane - Πεμ 02 Απρ 2009, 14:53:18 Θέμα δημοσίευσης:
αντε μανθο,με το καλό παιδι μου Sidobre - Πεμ 02 Απρ 2009, 15:15:58 Θέμα δημοσίευσης:
Nαι ρε Μάνθο, πετάξου μία πάνω στα παιδιά να μας φέρεις καμια μπουγάτσα... sod - Πεμ 02 Απρ 2009, 15:39:38 Θέμα δημοσίευσης:
Μια με κιμα παρακαλω..........εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε STELIOS - Πεμ 02 Απρ 2009, 15:46:52 Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον Αυτοκινητο-μορφο αεροπλανο θα το λεγα παρα ιπταμενο αυτοκινητο...
* Η αμερικανική εταιρία ιδρύθηκε το 2006 και κατοικοεδρεύει στην Βοστώνη. Δέχεται ήδη παραγγελίες και οι τιμές πώλησης ξεκινούν από $194.000.
Ειμαι σιγουρος οτι θα πουλαει σαν ζεστο ψωμι (ειδικα τωρα στις ΗΠΑ)
* Εξοπλίζεται με δύο κινητήρες Rotax 912S που αποδίδουν 100 ίππους έκαστος. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας υπάρχει μεγάλο αλεξίπτωτο για όλο το όχημα!
Παλι καλα που το σκεφτικαν και αυτο...
* Στον αέρα μπορεί να διασχίσει τους αιθέρες με μέγιστη ταχύτητα 184 χλμ/ώρα ενώ η αυτονομία του αγγίζει τα 736 χλμ. Χρειάζεται το λιγότερο 50 μέτρα ευθείας για να απογειωθεί.
* Όταν βρίσκεται στον δρόμο είναι προσθιοκίνητο και μπορεί να πιάσει μέχρι και 104 χλμ/ώρα.
Απο'κει και και περα απογειωνεται...
* Έχει χώρους για δύο επιβάτες και το μήκος του φτάνει περίπου τα 5,7 μέτρα. Για να μετατραπεί από αυτοκίνητο σε αεροπλάνο χρειάζεται περίπου μισό λεπτό.
Και περιπου 40 τετραγωνικα χωρο... Road_Runner - Πεμ 02 Απρ 2009, 16:10:58 Θέμα δημοσίευσης:
Tα σπαει το πραμα... Το επαιρνα ανετα...
Και εκει που εισαι στο ποταμι και πηζεις, ξεδιπλωνεις τα φτερα σου και πεταααααςς MEMsound - Πεμ 02 Απρ 2009, 16:29:37 Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα περιμενω το αυτοκινητο ελικόπτερο...
που ειναι και περισσότερο της μόδας...
εκτός και αν κάνουν καμια εικαστικη παρεμβαση στο παραπάνω με καμπρον εμπρός φτερό και πορτοκαλί ζαντουλες οπότε
κάτι μπορει να γίνει...
geo106xs - Πεμ 02 Απρ 2009, 16:34:21 Θέμα δημοσίευσης:
Αμα ηταν υπερηχιτικο θα το 'παιρνα ε! μου πεφτει λιγο αργο ααα! και φθηνο Αραγε με 100αρα βενζινη να γιναν οι μετρησεις ... AlienHack - Παρ 17 Απρ 2009, 19:01:10 Θέμα δημοσίευσης:
τι νομικό πλαίσιο εχει δημιουργηθεί γιαυτα? ή υπάρχει κενό?
αν παω να παρω εγω ενα αυριο.. χριάζομαι αδεια πιλότου? διπλομα οδήγησης? τι σκ@Τ@?
αντε και βρηκα τα 50 μετρα δρόμο και απογειώθηκα.. σχεδιο πτήσης δεν χρειάζομαι? πετάω οπου γουστάρω? χρειαζεται να έχω επικοινωνία με καποιον πυργο ελένχου πλησιέστερου αεροδρομίου? και φτανω απο Θεσνικη Αθήνα και δεν βρίσκω που να το προσγειώσω!!?? τελειώνουν και τα καύσημα !! τι κανω? παω στο ελευθέριος Βενιζέλος για αναγκαστική προσγείωση?? venzinas - Παρ 17 Απρ 2009, 19:28:03 Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
εγω θα περιμενω το αυτοκινητο ελικόπτερο...
μ@λ@κιες εγω θα περιμενω να το στουκαρις και να παρο τον ελικα και να τον βαλο στο saxo WilDuck - Σαβ 18 Απρ 2009, 09:00:50 Θέμα δημοσίευσης:
ΟΧΙ ΡΕ!!!
Και μου τα 'λεγε ένα φιλαράκι μου αλλά του είχα ρίξει τρελό δούλεμα...
Πάντως, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Θα χρειαστεί να παρακολουθήσεις και μαθήματα για να πετάς, και να καταθέτεις σχέδιο πτήσης.
Τι, σηκώνεσαι ένα πρωί και βολτάρεις πάνω απ'την Αθήνα ??? AlienHack - Σαβ 18 Απρ 2009, 14:07:14 Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό λεω και εγώ... αν και πιστευω οτι υπάρχει κενό νομου για τετοια οχήματα προς το παρόν... sod - Σαβ 18 Απρ 2009, 14:20:30 Θέμα δημοσίευσης:
Θα παιζει και skydive.....super.....