PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

tanto - Σαβ 28 Μάρ 2009, 23:29:11
Θέμα δημοσίευσης: ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ
Χθες μου διερρηξαν το αυτοκινητο (206),το βρηκα το πρωι με σπασμενη τη κλειδαρια του συνοδηγου με κατσαβιδι,η πορτα στο σημειο εκεινο λυγισμενη και η ασφαλεια στη πορτα δεν κλειδωνει.Οταν βαζω συναγερμο η αλλη πορτα και το πορτμπαγκαζ κλειδωνουν, αλλα η σπασμενη οχι. Γνωριζει καποιος ποσο περιπου κοστιζει μια τετοια ζημια? Θα το παω τη τριτη βεβαια, αλλα καλο θα ηταν να γνωριζω περιπου το κοστος.

Η διαρρηξη εγινε στο τελος της οδου Δοξαπατρη,στο σημειο που συναντα τον περιφερειακο του Λυκαβηττου.Εχει ενα μικρο παρκακι εκει και ειναι καπως σκοτεινα αν κα σχεδον παντα γεματο απο αυτοκινητα,φιλικη συμβουλη αν ποτε βρεθειτε εκει μην το παρκαρετε,καλυτερα ψαξτε λιγο παραπανω.
kostasvti - Κυρ 29 Μάρ 2009, 00:49:43
Θέμα δημοσίευσης:
Κριμα ρε φιλε, ειναι κ@@παιδα ρε γα**το. H πορτα στο σημειο αυτο ειναι πολυ λιγισμενη? ερχετε πισω δηλαδη ωστε με λιγο στοκο να γινει κομπλε? η ειναι ξυλωμενη εντελως?
Συνηθως παντως αυτοι δρουνε σε παρκακια η αλανες εστω και αν εχει πολλα αυτοκινητα μεσα, προφανως επειδη δεν ειναι τοσο πυκνωκατοικημενα κια εχουν καλυψη
alekoukos106 - Κυρ 29 Μάρ 2009, 02:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
το ιδιο συνεβη και σε μενα και στον αδερφο μου...απο εμενα πηραν ραδιοσιντι και απτον αδερφο μου γυαλια ηλιου....150 ευρω στο 206 του αδερφου μου με βαψιμο της πορτας...
tanto - Κυρ 29 Μάρ 2009, 10:12:54
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα αυτο που με καιει ειναι αν πρεπει να ερθει απο γαλλια η κλειδαρια,δηλαδη αν θα μεινω κανα μηνα χωρις αυτοκινητο.Η πορτα εχει λυγισει λιγο και δεν θα την φτιαξω ή μπορει και με λιγη προσπαθεια να ερθει στα ισα της. Αυτο που μου τη δινει εινα οτι η διαρρηξη εγινε 150 μετρα πανω απο το σπιτι του βουλγαρακη.Να φανταστειτε οταν πηγα προς το σπτι της φιλης μου, αφου αφησα το αυτοκινητο,περασα εξω απο το σπιτι και βγηκαν εξω 3 πανοπλοι γιατι ακουσαν τα τακουνια της φιλης μου.

Οταν χτυπουσε ο συναγερμος ομως.....στα τετοια τους.
vamvakoolas - Δευ 30 Μάρ 2009, 10:44:31
Θέμα δημοσίευσης:
εκεινο το σημειο ειναι κλασσικο για κλοπες (εμενα παλια εκει), καθε μερα ολο σπασμενα τζαμια ευρισκα, τυχερος εισαι που δε σου το σπασαν
tanto - Δευ 30 Μάρ 2009, 14:40:15
Θέμα δημοσίευσης:
εχεις δικιο φιλε μου,προς το τελος του δρομου που ειναι και το σχολειο μαζευονται διαφορα περιεργα ατομα. Απλα οταν γυρνας απο βραδυνη εξοδο και εχεις ηδη κανει 2-3 βολτες και δεν εχεις βρει θεση να παρκαρεις τελικα το βαζεις εκει.

Βεβαια αν εσπαζαν ενα τζαμι θα ηταν πιο ευκολη η αντικατασταση,ενω η κλειδαρια ειναι μεγαλο μπερδεμα τελικα
vamvakoolas - Δευ 30 Μάρ 2009, 14:42:42
Θέμα δημοσίευσης:
Για το παρκαρισμα εχεις δικιο απλως να σου πω οτι μια νυχτα σα και εσενα ηταν μερικοι τυποι μεσα στα αμαξια και περιμεναν(η σπειρα?) οποτε αποτοτε το παρκαρα σε αλλο σημειο εστω και μακρυα Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες