DIMIP έγραψε: |
1. Μου ειπαν (εκει που το πηρα) πως η ανακυκλωση του αερα (δηλ. το να "ρουφαει" τον αερα μεσα απο την καμπινα-να τον ψυχει και να το γυρναει παλι μεσα) πρεπει να ειναι παντοτε on οταν λειτουργει το a/c (air condition) και ποτε off. Στο καλοριφερ το χειμωνα μπορει να ειναι ειτε on ειτε off. Mε λιγα λογια ποτε να μην περνει απο εξω αερα το a/c. Ειναι αυτο ορθο? σημειωνω πως αν και ειχα κοιταξει το manual δεν θυμαμαι τι γραφει.. |
Παράθεση: |
2. Πως αντιμετωπιζεται το φαινομενο να "βρωμαει" το a/c μετα απο λιγο χρονο αχρηστειας ? |
3. Κανονικα θα πρεπει πρωτα να κλεινουμε τη ροη αερα και μετα να κλεινουμε (off) το κουμπι του a/c, οταν θελουμε να κλεισουμε το a/c. ετσι? -Ειναι ορθή τακτικη να κλεινουμε (off) πρωτα το κουμπακι του a/c χωρις να σταματαμε τη ροη αερα λιγο πριν κλεισουμε εντελως το a/c (δηλ. σταματησουμε το αυτοκινητο), ώστε να μην δουλευει το a/c -όμως να συνεχισει να βγαινει αερας που σιγα-σιγα ζεσταινεται μεχρι που κλεινουμε εντελως τη ροη αερα και σταματαμε; Αυτο (μου ειπαν) αποτρεπει την μυρωδια απο το a/c την επομενη φορα που θα το ανοιξουμε !!!!. |
4. ..... θα πρεπει να περιμενουμε 10-30 sec πριν σβησουμε εντελως τη μηχανη του αυτοκινητου (ωστε να δωσουμε χρονο να σταματησει το a/c), ή δεν πειραζει και μπορουμε να σβηνουμε αμεσως ; |
6. Τις πολυ ζεστες μερες (καυσωνας) θα πρεπει να μπαινει το α/c αμεσως μολις αναψουμε τη μηχανη ή πρεπει να περιμενουμε να κανει κανα χιλιομετρο το 206 μας? |
Miltellas έγραψε: |
Αλέξανδρε, εάν ανάψω το aircondition, πόσο θα κόψει το 206 μου; |
Τα 1100 με Turbo και Νίτρο θα με φτάνουν; ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Αλέξανδρε, δώσ' μου λίγο από αυτό που πίνεις μπάς και πιάσω τα 2λιτρα στην ευθεία.... ![]() |
alexandros έγραψε: |
]Σκεψου ομως οτι ο κινητηρας σου λογω του επιπλεον αερα δεν ανεβαζει θερμοκρασιες αλλα λειτουργει στην ιδανικη θερμοκρασια δηλ τωρα το καλοκαιρι επωφελειται και δεν εχει αυξημενες φθορες
|
DIMIP έγραψε: |
alexandros εμενα δουλευει συνεχεια , ποτε δεν εκανε διαλειμα.
για ψαξτο |
alexandros έγραψε: |
ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΧΙγια Clima:
Το A/c του 206 σας δουλευει συνεχεια η κανει και διαλλειματα? ρωτω γιατι το εβαλα after(ειναι το a/c του εργοστασιου-απο τρακαρισμενο- οχι το ALEX που βαζει η αντιπροσωπια εκ των υστερων)και φοβαμαι μηπως εκτος απο την μ@@κια με το ρρουλεμαν μου εκαναν και καμμια αλλη |
Sidobre έγραψε: |
Χαλκιδαίε, χάθηκες!
Χάρηκα που επέστρεψες! Κάτι λέγαμε την άλλη φορά για ψαράκι αλλά ναυάγησε!! ![]() ![]() Που εξαφανίστηκες καλέ? |
fpug έγραψε: |
Εχεις ανοιχτες ολες τις εισαγωγες αερα? |
1 |
zuper206 έγραψε: |
Exthes apofasisa na anoixo to clima gia ligo.
Ti to hthela...... Me to pou mpainei se leitourgia akougetai enas hxos san "xrrrrrrr" metaliko kai enas allos poli mistirios hxos (den mporo na ton perigrapso). Kati san baria anasa.....Les na paithenei....????? Siga siga h entash tou hxou elatonetai alla den ejafanizetai. An pathsw to koumpi ECO den akougetai.... Kamia idea prin to paw sto giatro? Xexasa na sas po oti eixa pano apo 2 mhnes na to doulepso....... |
Vini έγραψε: | ||
Φίλε μου! Τόσο καιρό μιλώ για αυτό το πρόβλημα και κανείς δεν το είχε ξανακούσει.... Ηχοι μυστήριοι από σαν αλυσίδες, μεταλλικοί...και κάτι γκραν και γκρουννν!! Στην Peugeot (LION + Eξουσιοδοτημένο) μου είπαν ότι όλα έτσι κάνουν.... ![]() ![]() Φυσικά όταν μπήκα στο 206 του Christhehealer διαπίστωσα ότι αυτό δεν έκανε θόρυβο καθόλου..... Τελικά ποιον να πιστέψεις....? Και το έψαξα....και βρήκα την λύση και τώρα ΔΕΝ ακούγεται τίποτα.... Κάθε πρωί μόλις το βάλω μπροστά κλείνω στο OFF το clima... και το ανοίγω μετά για 1-2 λεπτά.... Τις πρώτες φορές έκανε τον θόρυβο....και με την χρήση σταμάτησε ΕΝΤΕΛΩΣ! Τώρα πλέον δεν ακούγεται καθόλου.... Αρα το γιατρικό είναι η τακτική χρήση.... Οσο για το ECO είναι το απλό βεντυλατέρ χωρίς χρήση κλιματιστικού.... ![]() |