PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 - Κλειδί με remote control εφεδρικό...

Vini - Παρ 27 Μάρ 2009, 13:50:45
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Κλειδί με remote control εφεδρικό...
Tελικά αυτό το 207 συνέχεια στη πρίζα με έχει ...

Έχει βγάλει κανείς δεύτερο κλειδί με τηλεχειρισμό, αυτό το περίεργο που είναι flip (που κλείνει με κουμπί) ...;...;

Πρέπει να βγάλω υποχρεωτικά ... γιατί ο συναγερμός μας έβαλε φωτιές αντί να μας τις σβήσει ... Sad Exclamation Sad
android - Παρ 27 Μάρ 2009, 15:43:18
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Κλειδί με remote control εφεδρικό...
Vini έγραψε:
Tελικά αυτό το 207 συνέχεια στη πρίζα με έχει ...

Έχει βγάλει κανείς δεύτερο κλειδί με τηλεχειρισμό, αυτό το περίεργο που είναι flip (που κλείνει με κουμπί) ...;...;

Πρέπει να βγάλω υποχρεωτικά ... γιατί ο συναγερμός μας έβαλε φωτιές αντί να μας τις σβήσει ... Sad Exclamation Sad

αχ τι μου θυμισες...απο τον γεναρη το κλεισα το χα παρει ιουνιο το 2ο κλειδι...ειχε μια αναμπουμπουλα τοτε με τα κλειδια...
θελει ταυτοτητα κ τα serial απο τα κλειδια...
σχεδον 100 παει το κλειδι κ 10-15 ο προγραμματισμος του....οπου πρεπει να πας το αμαξι εκει με τα αλλα τα κλειδια μαζι για μερικα λεπτακια
Vini - Παρ 27 Μάρ 2009, 15:52:29
android έγραψε:
αχ τι μου θυμισες...απο τον γεναρη το κλεισα το χα παρει ιουνιο το 2ο κλειδι...ειχε μια αναμπουμπουλα τοτε με τα κλειδια...
σχεδον 100 παει το κλειδι κ 10-15 ο προγραμματισμος του....οπου πρεπει να πας το αμαξι εκει με τα αλλα τα κλειδια μαζι για μερικα λεπτακια

αχά! ενδιαφέρον αυτό!

Πρέπει να το κλείσω άμεσα, μπας και το πάρω δηλαδή σε δυο-τρεις μήνες.
Την άλλη βδομάδα θα το κανονίσω.
Την "ταυτοτητα κ τα serial απο τα κλειδια..." πρέπει να τους τα πάω τώρα; Question
android - Παρ 27 Μάρ 2009, 16:14:06
Vini έγραψε:
android έγραψε:

αχά! ενδιαφέρον αυτό!

Πρέπει να το κλείσω άμεσα, μπας και το πάρω δηλαδή σε δυο-τρεις μήνες.
Την άλλη βδομάδα θα το κανονίσω.
Την "ταυτοτητα κ τα serial απο τα κλειδια..." πρέπει να τους τα πάω τώρα; Question

και την αδεια του αυτοκινητου απ οτι θυμαμαι ηθελε για να γινει η παραγγελια...παρε καλυτερα ενα τηλ. πριν πας να σου πουν τι ακριβως χρειαζεται για παραγγελια γιατι περασε και 1μιση χρονος απο τοτε Laughing
τοτε που θελα εγω ειχαν ενα μπερδεμα με τα κλειδια παντως γι αυτο περιμενα τοσο
Vini - Κυρ 05 Απρ 2009, 20:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
1. Φωτοτυπία ταυτότητας
2. Βεβαίωση που δηλώνουμε ότι το αυτοκίνητο είναι δικό μας και ότι ζητάμε δεύτερο κλεδί με τηλεχειρισμό.
3. Φωτοτυπία αδείας κυκλοφορίας
4. Τα κλειδιά με το κωδικό / σειριακό αριθμό
5. 120euro (η τιμή παίζει, μπορεί να είναι και παραπάνω)

Παραλαβή σε 20 μέρες...

Δεν αξίζει τελικά για ενα κλειδί. Με ένα κόστος παραπάνω βάζω άλλο καλύτερο συναγερμό και μου δίνουν ξεχωριστά remote controls ...
rubal - Κυρ 05 Απρ 2009, 20:47:44
Θέμα δημοσίευσης:
εχω δυο κλειδια τετοια καινουργια εξτρα... αμα το βιαζεσαι μπορω να σε εξυπηρετησω στειλε μου πμ.
amafic - Κυρ 05 Απρ 2009, 20:52:09
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
1. Φωτοτυπία ταυτότητας
2. Βεβαίωση που δηλώνουμε ότι το αυτοκίνητο είναι δικό μας και ότι ζητάμε δεύτερο κλεδί με τηλεχειρισμό.
3. Φωτοτυπία αδείας κυκλοφορίας
4. Τα κλειδιά με το κωδικό / σειριακό αριθμό
5. 120euro (η τιμή παίζει, μπορεί να είναι και παραπάνω)

Παραλαβή σε 20 μέρες...

Και παραπονιόμαστε για τη γραφειοκρατία στις δημόσιες υπηρεσίες Mad . Εντάξει για τα 1,3,4, τη βεβαίωση τί τη θέλουν Shocked ; Αυτοί δεν μας το πούλησαν; Πάλι καλά που δεν ζητάνε φορολογική ενημερότητα και τα 120 ευρω σε παράβολα του δημοσίου Evil Evil Evil .
rubal - Κυρ 05 Απρ 2009, 20:53:46
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια απλα πας σε μια αντιπροσωπεια με το αμαξι και μια καρτουλα με τον κωδικο (που εμενα μου την εδωσαν οταν το πηρα) για τον προγραμματισμο.

5 λεπτα δουλεια ειναι...
Vini - Δευ 06 Απρ 2009, 08:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τι 5 λεπτά;

Και εγώ σε αντιπροσωπεία πήγα και σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

amafic έγραψε:
... τη βεβαίωση τί τη θέλουν Shocked ; Αυτοί δεν μας το πούλησαν; ....

Aπό ότι μου είπαν την θέλει η LION Hellas. Θέλει χαρτί από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη ότι ζητά κλειδί και ότι είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Φοβούνται λέει ότι μπορεί να το ζητήσει το κλειδί κάποιος άλλος.
Vini - Δευ 06 Απρ 2009, 08:55:11
Θέμα δημοσίευσης:
rubal έγραψε:
εχω δυο κλειδια τετοια καινουργια εξτρα... αμα το βιαζεσαι μπορω να σε εξυπηρετησω στειλε μου πμ.

Σε ευχαριστώ αλλά θεωρώ το κόστος μεγάλο για ένα κλειδί.

Προτιμώ να βάλω έναν άλλο συναγερμό ...
IAKOVOS - Τετ 08 Απρ 2009, 19:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλη λυση ειναι να παραγγειλησ κλειδι που δεν ειναι χαραγμενο και να πασ σε ενα κλειδαρα να σου το χαραξει (μαζι με το εφεδρικο),και μετα να πασ στην αντιπρωσοπια και να στο προγραματισουν συνολικο κοστοσ 80 ευρο και χωρισ
υπευθυνεσ δηλωσεισ κ.λ.π. και χρονοσ αναμονησ το πολυ 5 μερεσ αφου ακοπα κλειδια υπαρχουν στην ελληνικη αντιπρωσοπια .αυτο ειχα κανει οταν εσπασα το κλειδι μου :idea
android - Τετ 08 Απρ 2009, 20:14:07
Θέμα δημοσίευσης:
σε αλλες μαρκες περναν τις 200αρες τετοια κλειδια
mathanas - Τετ 08 Απρ 2009, 20:39:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα δε μου εδωσαν καμια καρτα που διαβαζω παραπανω και επειδη ρωτησα τη μερα που το πηρα μου παν οτι δε δινουν , αν θελω θα παω με ταυτοτητα και αδεια για να μου βγαλουν.....

Και τα serial ποια ειναι ? Αυτα που γραφει στο κλειδι με ενα αυτοκολλητο ?
και οταν ξεκολησει το αυτοκολητο τι κανεις δλδ.....
smoki - Τετ 08 Απρ 2009, 21:12:10
Θέμα δημοσίευσης:
mathanas έγραψε:
Εμενα δε μου εδωσαν καμια καρτα που διαβαζω παραπανω και επειδη ρωτησα τη μερα που το πηρα μου παν οτι δε δινουν , αν θελω θα παω με ταυτοτητα και αδεια για να μου βγαλουν.....

Και τα serial ποια ειναι ? Αυτα που γραφει στο κλειδη με ενα αυτοκολλητο ?
και οταν ξεκολησει το αυτοκολητο τι κανεις δλδ.....

Δεν σε νοιαζει αν ξεκολλησει γιατι γραφει τα ιδια με την καρτα που ΕΠΡΕΠΕ να σου ειχαν δωσει...
Touristas - Τετ 08 Απρ 2009, 21:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχουν κάρτες immobilizer πλέων τις έχουν καταργήσει όπως και να σου βγάλουν καινούργια επίσης έχει καταργηθεί.
mathanas - Τετ 08 Απρ 2009, 21:28:07
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Δεν έχουν κάρτες immobilizer πλέων τις έχουν καταργήσει όπως και να σου βγάλουν καινούργια επίσης έχει καταργηθεί.

Με τι καρτα αυτο μου παν οτι δε δινουν (και ελπιζω να ναι ετσι) αλλα οταν λες "...και να μου βγαλουν καινουργια επισης εχει καταργηθει" τι κλειδια?
και αμα το χασω τι κανω δλδ? Question Question
Touristas - Τετ 08 Απρ 2009, 21:34:46
Θέμα δημοσίευσης:
Την κάρτα με των κωδικό του immobilizer που έδιναν παλιά με τα κλειδιά του αυτοκινήτου τώρα δεν την δίνουν.
Ο κωδικός είναι περασμένος μέσα στο σύστημα τις Peugeot και μόνο από εκεί μπορείς να των πάρεις ένα των χρειαστείς π.χ. για να βγάλεις και άλλο κλειδί.
Έτσι και αλλιώς για να σου διαβάσουν τα κλειδιά στην Peugeot θα πας.
Vini - Πεμ 09 Απρ 2009, 08:28:20
Θέμα δημοσίευσης:
IAKOVOS έγραψε:
Αλλη λυση ειναι να παραγγειλησ κλειδι που δεν ειναι χαραγμενο και να πασ σε ενα κλειδαρα να σου το χαραξει (μαζι με το εφεδρικο),και μετα να πασ στην αντιπρωσοπια και να στο προγραματισουν συνολικο κοστοσ 80 ευρο και χωρισ
υπευθυνεσ δηλωσεισ κ.λ.π. και χρονοσ αναμονησ το πολυ 5 μερεσ αφου ακοπα κλειδια υπαρχουν στην ελληνικη αντιπρωσοπια .αυτο ειχα κανει οταν εσπασα το κλειδι μου :idea

που θα βρεις κλειδί τύπου flip?

Question

Στο ebay τα πουλάνε αυτά 30euro !...!

Μπορώ να φτιάξω απλό κλειδί;;;;; Question

Θα με βόλευε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!
Στο συνεργείο μου είπαν ένα ΞΕΡΟ ΟΧΙ χωρίς καν να ρωτήσουν ή να το ψάξουν ... Sad

IAKOVOS - Παρ 10 Απρ 2009, 20:34:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω απο αντιπροσωπια το παραγγειλα
AlienHack - Πεμ 23 Απρ 2009, 08:58:25
Θέμα δημοσίευσης:
τα ίδια ισχύουν και για μή flip κλειδί του 206 ε? εχω μονο ενα και θελω για παν ενδεχόμενο να βγαλω ενα δεύτερο..
Vini - Πεμ 23 Απρ 2009, 09:47:40
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
τα ίδια ισχύουν και για μή flip κλειδί του 206 ε? εχω μονο ενα και θελω για παν ενδεχόμενο να βγαλω ενα δεύτερο..

Τα ίδια ισχύουν. Αν σε βολεύει το flip τότε βγάζεις άνετα... Smile
blaze ocean - Σαβ 09 Μάϊ 2009, 16:44:45
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια εγω θελω να βγαλω ενα μονο για την ταπα βενζινης.
ξερει κανεις τι μπορω να κανω?Σε κλειδαρα εφαγα πορτα λογω της πλαινης χαραξης του κλειδιου...αλλο με χειρισμο συναγερμου τελικα πως μπορω να βγαλω αν χρειαστω??
ακομα,το αυτοκινητο εχει μονο 2 θεσεις : μια που αναβουν ολα τα οργανα μεσα μαζι με το ραδιο και τα παραθυρα και μια που μιζαρει για να παρει μπροστα.αλλη θεση εχει η υπαρχει καποιο θεμα με την κλειδαρια μου?επειδη ειναι ενεργοβορο να ειναι ολα ανοιχτα οταν πχ θελω να ακουσω μονο ραδιο Exclamation
Touristas - Κυρ 10 Μάϊ 2009, 07:00:11
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι ανάγκη να έχεις ανοιχτό διακόπτη για να παίξει το ράδιο δουλεύει και με κλειστό.
Μόνο για την τάπα τη να το κάνεις το κλειδί…?
Να υποθέσω για να βάζεις βενζίνη χωρίς να σβήνεις το αμάξι…?
blaze ocean - Κυρ 10 Μάϊ 2009, 22:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Δεν είναι ανάγκη να έχεις ανοιχτό διακόπτη για να παίξει το ράδιο δουλεύει και με κλειστό.
κι ομως δε παιζει το ραδιο με κλειστο διακοπτη Rolling eyes
το θελω για να μην δινω το "καλο" κλειδι στον καθε βενζινα επειδη το κοβω ψιλοευαισθητο λογω φλιπ απ σχεδιασης Rolling eyes
makis106 - Κυρ 10 Μάϊ 2009, 23:37:21
Θέμα δημοσίευσης:
blaze ocean έγραψε:
Touristas έγραψε:
το θελω για να μην δινω το "καλο" κλειδι στον καθε βενζινα επειδη το κοβω ψιλοευαισθητο λογω φλιπ απ σχεδιασης Rolling eyes

207 έχεις? Πιέζεις το κουμπί του ραδιοcd με κλειστό τον διακόπτη και δεν δουλεύει? Περίεργο Rolling eyes
Τι μπορεί να πάθει το κλειδί σου αν το πιάσει ο βενζινάς Question Αλλα ακόμα κ αν δεν θέλεις να του το δώσεις, δεν έχεις δεύτερο εφεδρικό? Πάντως δε θα στο συνιστούσα να χρησιμοποιείς άλλο κλειδί για να βάζεις βενζίνη. Θα πρέπει κάθε φορά που δίνεις το δεύτερο στο βενζινά, να βγάζεις το δικό σου απ τον διακόπτη. Και αν μια φορά το ξεχάσεις επάνω, υπάρχει περίπτωση να δείχνει άλλα γι' άλλα ο δείκτης βενζίνης μετά και να χρειαστεί συνεργείο. Έχει τύχει σε κάποιον απο 'δω πριν απο καιρό.
blaze ocean - Δευ 11 Μάϊ 2009, 12:01:55
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
blaze ocean έγραψε:
Touristas έγραψε:

207 έχεις? Πιέζεις το κουμπί του ραδιοcd με κλειστό τον διακόπτη και δεν δουλεύει? Περίεργο Rolling eyes
Τι μπορεί να πάθει το κλειδί σου αν το πιάσει ο βενζινάς Question Αλλα ακόμα κ αν δεν θέλεις να του το δώσεις, δεν έχεις δεύτερο εφεδρικό? Πάντως δε θα στο συνιστούσα να χρησιμοποιείς άλλο κλειδί για να βάζεις βενζίνη. Θα πρέπει κάθε φορά που δίνεις το δεύτερο στο βενζινά, να βγάζεις το δικό σου απ τον διακόπτη. Και αν μια φορά το ξεχάσεις επάνω, υπάρχει περίπτωση να δείχνει άλλα γι' άλλα ο δείκτης βενζίνης μετά και να χρειαστεί συνεργείο. Έχει τύχει σε κάποιον απο 'δω πριν απο καιρό.
ναι βλακεια μου.επειδη στα μεχρι τωρα αμαξια που ειχα εμπειρια επρεπε να ειναι καπως γυρισμενο το κλειδι για να εχει ρευμα,πιστευα πως ετσι ειναι κι αυτο.ναι δουλευει το ραδιο οποτε ακυρη η πρωτη ερωτηξης.
ναι 207 ειναι.
απο την αντιπροσωπεια δωσανε μονο 2 κλειδια,αυτο με το φλιπ απ και τα κουμπια τηλεχειρισμου και ενα απλο.δε θα ηθελα να κουβαλαω και τα 2 μαζι(ποτε δε ξερεις τι μπορει να γινει,καλο ειναι να υπαρχει ενα καβαντζα στο σπιτι).τωρα αυτο με το φλιπ απ δε θα ηθελα να το δινω στον καθε βενζινα(επειδη δε βαζω παντα απο εναν γνωστο μου) επειδη το βλεπω να ειναι λιγακι ευαισθητο...σε παλιοτερο σιτροεν(με ιμομπιλαηζερ κανονικα) ειχα βγαλει κλειδι σε κλειδαρα και δεν εχω προβλημα στα 10 χρονια και 160000 χλμ...τωρα επειδη ειναι αλλη τεχνολογια το πεζακι,ισως κατι να παιζει οπως λες κι εσυ... Rolling eyes
Bill207 - Κυρ 24 Αύγ 2014, 12:41:00
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα
το κλειδί από τη χρήση "τρύπησε" στο ένα κουμπί

και επειδή δεν έχω εφεδρικό με κουμπάκια (όπως επίσης και μια σπασμένη κλειδαριά Evil )
σκέφτομαι να αγοράσω από e-bay μόνο το εξωτερικό του
κάτι τέτοιο δηλαδή:
http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-207-307-407-308-607-2-Button-Remote-Flip-Key-Fob-Case-shell-blade-/221365703131?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item338a6c91db

http://www.ebay.co.uk/itm/2-Button-Remote-Flip-Key-Fob-Case-shell-blade-FOR-Peugeot-207-307-407-308-607-SW-/271470254610?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item3f34e35a12

http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-107-207-307-406-408-607-Remote-Key-FOB-2-BUTTON-Case-/110840827908?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item19cea0d004

είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου;
Δηλαδή ότι έχει το κλειδί μου (μαζί με τη λεπίδα), να το βάλω στο νέο πλαστικό και να δουλεύει κανονικά χωρίς προγραμματισμούς και λοιπά τραβήγματα;
makis106 - Κυρ 24 Αύγ 2014, 13:53:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, αγορασε το αφοβα, το εχω ηδη αλλαξει μια φορα και ειναι σαν καινουργιο. Βαζεις στο καινουργιο case την πλακετα και την λεπιδα και εισαι κομπλε.
Vini - Κυρ 24 Αύγ 2014, 16:42:01
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
Καλησπέρα
το κλειδί από τη χρήση "τρύπησε" στο ένα κουμπί

...

Shocked

Βρε θηρίο πως το κατάφερες αυτό;
Τι χρήση έχεις κάνει στο κλειδί και έγινε έτσι;;;
Bill207 - Κυρ 24 Αύγ 2014, 17:33:01
Θέμα δημοσίευσης:
Κανονική χρήση
άνοιξε - κλείσε Laughing
βέβαια και η λεπίδα δεν "κλείνει" όπως ήταν καινούριο.

οπότε να η ευκαιρία να το αντικαταστήσω Laughing
Vini - Κυρ 24 Αύγ 2014, 18:32:23
Θέμα δημοσίευσης:
Με κανονική χρήση και έγινε έτσι; Confused

Καλά που έβαλες την φωτό να έχουμε το νου μας... Razz
Kostaswannabe - Σαβ 25 Οκτ 2014, 09:48:05
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα, ψες εχασα το βασικο κλειδι με τα κουμπια απο το 207 μου.Εγω ειχα παραγγειλει πριν κατι μερες για να αλλαξω το εξωτερικο ελαιω φουσκωμα κουμπιων αυτο http://www.ebay.com/itm/321174788551?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και το περιμενω μεσα στην εβδομαδα. Απο κει και περα αυτο δεν εχει πλακετα μεσα.Με αντιπροσωπεια ακομα δεν εχω μιλησει να δω τι και πως.. Μιλησα μ ενα φιλο που εχει εκθεση και μου πε γυρω στο 70-100 σε κλειδαρα. Απο κει και περα μου πε οτι αν ο κλειδαρας δεν ειναι γενικα καλος παιζει να κλειδωσει εγκεφαλοσ?? Question Shocked.Μιας και τ αμαξι ειναι αγορασμενο μεσα του 10 δεν υπαρχει καρτα με κωδικους, υπηρχε πανω στο 2ο ενα αυτοκολλητακι κολλημενο το οποιο εχει χαθει πανω σε μια μετακομιση,απο τριβες πιθανολογω.. Τωρα απο δω και περα τι κανω.. Απο αντιπροσωπια ξερει κανεις τι παιζει?? και χωρις κιολας το αυτοκολλητο με τους κωδικους. Ο κλειδαρας του φιλου λεει μπορει να βγαλει και χωρις κωδικους αρκει να του παω το αλλο κλειδι και θα παρει απο κει τους κωδικους. Και κατι αλλο γνωριζει κανεις αν μπορω να βρω πλακετα μονη της η θα πρεπει παλι να παρω αλλο κουτακι μαζι με πλακετα κομπλε?? και πανω κατω αν γνωριζει κανεις τιμες για την ολη υποθεση ετσι για να χω μια εικονα και μην μου λεει ο καθε κλειδαρας τα δικα του..
reselie-206 - Σαβ 25 Οκτ 2014, 11:03:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ekaton κάτι κάνει στην αντιπροσωπία. Εγώ απο εκεί θα έπερνα

(εγώ πάλι έχω 3 γνήσια με πλακέτα και 1 εφεδρικό οπότε και να χάσω κάτι πάλι κομπλέ είμαι Laughing Laughing )
Kostaswannabe - Σαβ 25 Οκτ 2014, 11:13:16
Θέμα δημοσίευσης:
Κατι αλλο που εχω ακουσει οτι μπορει να παρει καιρο μεχρι να το φτιαξουν παιζει η οχι?? Κ επισης δεν παιζει καποιο θεμα με τους κωδικους απο τη στιγμη που δεν εχω το αυτοκολλητο,ετσι??
reselie-206 - Σαβ 25 Οκτ 2014, 11:53:50
Θέμα δημοσίευσης:
Kostaswannabe έγραψε:
Κατι αλλο που εχω ακουσει οτι μπορει να παρει καιρο μεχρι να το φτιαξουν παιζει η οχι?? Κ επισης δεν παιζει καποιο θεμα με τους κωδικους απο τη στιγμη που δεν εχω το αυτοκολλητο,ετσι??

me tην άδεια κυκλ. θα πας αντιπροσωπία και όλα οκ. λογικά θα στο αργήσουν λίγο διότι γίνεται παραγγελία απο γαλλία με το πλαίσιο όμως έχεις το εφεδρικό εώς τότε οπότε νο πρόμπλεμ απλά δεν θα έχεις συναγερμό
Kostaswannabe - Σαβ 25 Οκτ 2014, 12:02:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραιοτατα λεπον, απο Δευτερα εχει αντιπροσωπεια! Ευχαριστω για το info!!!
reselie-206 - Σαβ 25 Οκτ 2014, 12:14:34
Θέμα δημοσίευσης:
Kostaswannabe έγραψε:
Ωραιοτατα λεπον, απο Δευτερα εχει αντιπροσωπεια! Ευχαριστω για το info!!!

Np..

Υ.Γ. που θα είναι παρκαρισμένο το αμάξι αυτές τις μέρες? μου λείπουν κάτι ανταλλακτικά Lol Lol Lol
Kostaswannabe - Σαβ 25 Οκτ 2014, 12:29:34
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχα το αμαξι αυτες τις μερες θα ειναι παρκαρισμενο οπως και τις υπολοιπες στο υπογειο παρκινγκ του και τις ωρες που δεν ειμαι σπιτι φροντιζω να το παρκαρω κοντα σε μαγαζια με καμερες Cool .Ασε που ειμαι μαμα ακομα οποτε δεν εχεις και τοσο μεγαλη γκαμα να διαλεξεις απο μενα.! Laughing
Kostaswannabe - Τετ 29 Οκτ 2014, 14:14:01
Θέμα δημοσίευσης:
Επικοινωνησα σημερα με αντιπροσωπεια του **νταση νοτια προαστια για το κλειδι (να ξαναβγαλω παλι με buttons) και μου λεει 108€ για το κλειδι,10 κοψιμο και 20 προγραμματισμος. Τωρα για το κλειδι φανταζομαι θα λεει το κουτακι με την λαμα ακοπη μαζι με το τσιπ μεσα.Εγω εχω ενα κουτακι με λαμα αλλα ειναι αδειο,χωρις τσιπακι δηλαδη. Υπαρχει στο εμποριο μονο το τσιπακι, ξερει κανενας??
reselie-206 - Τετ 29 Οκτ 2014, 14:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
Kostaswannabe έγραψε:
Επικοινωνησα σημερα με αντιπροσωπεια του **νταση νοτια προαστια για το κλειδι (να ξαναβγαλω παλι με buttons) και μου λεει 108€ για το κλειδι,10 κοψιμο και 20 προγραμματισμος. Τωρα για το κλειδι φανταζομαι θα λεει το κουτακι με την λαμα ακοπη μαζι με το τσιπ μεσα.Εγω εχω ενα κουτακι με λαμα αλλα ειναι αδειο,χωρις τσιπακι δηλαδη. Υπαρχει στο εμποριο μονο το τσιπακι, ξερει κανενας??

Eγώ πάντως ξέρω πως έρχεται παραγγελία απο Γαλλία... Τώρα για κοψιμο εδώ κτλπ δεν ξέρω , περίεργο μου φαίνεται για γνήσιο..

*στο 206 μου που είχα πάρει απο αντιπροσωπία ήρθε έτοιμο απο γαλλία
**στο 207 μου και τα 3 που έχω ΔΕΝ φαίνονται σε καμία περίπτωσ κομμένα. είναι παραπάνω απο άψογα όσον αφορά το φινίρισμα της λάμας
Kostaswannabe - Τετ 29 Οκτ 2014, 14:38:53
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα εγω που πηρα πρωτα aiglon μου λεει ερχεται ετοιμο το κλειδι απο γαλλια μετα απο μια εβδομαδα ετοιμο και απλα μονο το προγραμματιζεις. μου λεει παρε σ εναν αντιπροσωπο κοντα σου μηπως εχει αποθεμα να μην περιμενεις γιατι ετσι κ αλλιως εμεις δεν εχουμε εμπορικο τμημα και παιρνω καπακια και τον νταση δινω αριθμο πλαισιου και μου λεει εχω ετοιμο κλειδι για να ερθεις ακομα και αυριο απο νωρις ομως για να προγραμματισουμε. Και μετα που ρωταω τιμη μου λεει 108 κλειδι 10 κοψιμο και κανα 20αρι προγραμματισμος.Βεβαια δεν ξερω αν μου ελεγε γενικα γιατι του ειπα οτι λογικα θα παω απο εβδομαδα που θα πληρωθω για να μην μου το κρατησει, και οποτε μου λεγε τιμες σε περιπτωση που δεν υπαρχει κλειδι.. εκανα και βιαστικα το τηλεφωνο γιατι εφευγα για δουλεια και δεν σκεφτηκα να ρωτησω εκεινη την ωρα,και τα σκεφτομαι τωρα ολα Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες