Vini έγραψε: |
Tελικά αυτό το 207 συνέχεια στη πρίζα με έχει ...
Έχει βγάλει κανείς δεύτερο κλειδί με τηλεχειρισμό, αυτό το περίεργο που είναι flip (που κλείνει με κουμπί) ...;...; Πρέπει να βγάλω υποχρεωτικά ... γιατί ο συναγερμός μας έβαλε φωτιές αντί να μας τις σβήσει ... ![]() ![]() ![]() |
android έγραψε: |
αχ τι μου θυμισες...απο τον γεναρη το κλεισα το χα παρει ιουνιο το 2ο κλειδι...ειχε μια αναμπουμπουλα τοτε με τα κλειδια...
θελει ταυτοτητα κ τα serial απο τα κλειδια... σχεδον 100 παει το κλειδι κ 10-15 ο προγραμματισμος του....οπου πρεπει να πας το αμαξι εκει με τα αλλα τα κλειδια μαζι για μερικα λεπτακια |
Vini έγραψε: | ||
αχά! ενδιαφέρον αυτό! Πρέπει να το κλείσω άμεσα, μπας και το πάρω δηλαδή σε δυο-τρεις μήνες. Την άλλη βδομάδα θα το κανονίσω. Την "ταυτοτητα κ τα serial απο τα κλειδια..." πρέπει να τους τα πάω τώρα; ![]() |
Vini έγραψε: |
1. Φωτοτυπία ταυτότητας
2. Βεβαίωση που δηλώνουμε ότι το αυτοκίνητο είναι δικό μας και ότι ζητάμε δεύτερο κλεδί με τηλεχειρισμό. 3. Φωτοτυπία αδείας κυκλοφορίας 4. Τα κλειδιά με το κωδικό / σειριακό αριθμό 5. 120euro (η τιμή παίζει, μπορεί να είναι και παραπάνω) Παραλαβή σε 20 μέρες... |
amafic έγραψε: |
... τη βεβαίωση τί τη θέλουν ![]() |
rubal έγραψε: |
εχω δυο κλειδια τετοια καινουργια εξτρα... αμα το βιαζεσαι μπορω να σε εξυπηρετησω στειλε μου πμ. |
mathanas έγραψε: |
Εμενα δε μου εδωσαν καμια καρτα που διαβαζω παραπανω και επειδη ρωτησα τη μερα που το πηρα μου παν οτι δε δινουν , αν θελω θα παω με ταυτοτητα και αδεια για να μου βγαλουν.....
Και τα serial ποια ειναι ? Αυτα που γραφει στο κλειδη με ενα αυτοκολλητο ? και οταν ξεκολησει το αυτοκολητο τι κανεις δλδ..... |
Touristas έγραψε: |
Δεν έχουν κάρτες immobilizer πλέων τις έχουν καταργήσει όπως και να σου βγάλουν καινούργια επίσης έχει καταργηθεί. |
IAKOVOS έγραψε: |
Αλλη λυση ειναι να παραγγειλησ κλειδι που δεν ειναι χαραγμενο και να πασ σε ενα κλειδαρα να σου το χαραξει (μαζι με το εφεδρικο),και μετα να πασ στην αντιπρωσοπια και να στο προγραματισουν συνολικο κοστοσ 80 ευρο και χωρισ
υπευθυνεσ δηλωσεισ κ.λ.π. και χρονοσ αναμονησ το πολυ 5 μερεσ αφου ακοπα κλειδια υπαρχουν στην ελληνικη αντιπρωσοπια .αυτο ειχα κανει οταν εσπασα το κλειδι μου :idea |
AlienHack έγραψε: |
τα ίδια ισχύουν και για μή flip κλειδί του 206 ε? εχω μονο ενα και θελω για παν ενδεχόμενο να βγαλω ενα δεύτερο.. |
Touristas έγραψε: |
Δεν είναι ανάγκη να έχεις ανοιχτό διακόπτη για να παίξει το ράδιο δουλεύει και με κλειστό.
Μόνο για την τάπα τη να το κάνεις το κλειδί…? Να υποθέσω για να βάζεις βενζίνη χωρίς να σβήνεις το αμάξι…? |
blaze ocean έγραψε: | ||
![]() το θελω για να μην δινω το "καλο" κλειδι στον καθε βενζινα επειδη το κοβω ψιλοευαισθητο λογω φλιπ απ σχεδιασης ![]() |
makis106 έγραψε: | ||||
207 έχεις? Πιέζεις το κουμπί του ραδιοcd με κλειστό τον διακόπτη και δεν δουλεύει? Περίεργο ![]() Τι μπορεί να πάθει το κλειδί σου αν το πιάσει ο βενζινάς ![]() |
Bill207 έγραψε: |
Καλησπέρα
το κλειδί από τη χρήση "τρύπησε" στο ένα κουμπί ![]() ... |
Kostaswannabe έγραψε: |
Κατι αλλο που εχω ακουσει οτι μπορει να παρει καιρο μεχρι να το φτιαξουν παιζει η οχι?? Κ επισης δεν παιζει καποιο θεμα με τους κωδικους απο τη στιγμη που δεν εχω το αυτοκολλητο,ετσι?? |
Ωραιοτατα λεπον, απο Δευτερα εχει αντιπροσωπεια! Ευχαριστω για το info!!! |
Επικοινωνησα σημερα με αντιπροσωπεια του **νταση νοτια προαστια για το κλειδι (να ξαναβγαλω παλι με buttons) και μου λεει 108€ για το κλειδι,10 κοψιμο και 20 προγραμματισμος. Τωρα για το κλειδι φανταζομαι θα λεει το κουτακι με την λαμα ακοπη μαζι με το τσιπ μεσα.Εγω εχω ενα κουτακι με λαμα αλλα ειναι αδειο,χωρις τσιπακι δηλαδη. Υπαρχει στο εμποριο μονο το τσιπακι, ξερει κανενας?? |