fynos έγραψε: |
Στο foroum γράφονται σχεδόν τα πάντα για το αυτοκίνητο σου . . ..
e-tuners |
stefplak έγραψε: |
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω τους γνωστες πανω στο θεμα της τουρμπινας.Καποιοι μου ειπαν πως οταν ειναι να σβησω το αμαξι πρεπει να το αφησω για λιγα λεπτα ανοιχτο ωστε να κρυωνει η τουρμινα και μετα να το κλεινω.Ισχυει κατι τετοιο;Συγγνωμη εαν ειναι ηλιθια η ερωτηση αλλα ειμαι τελειος ασχετος πανω στο θεμα.Ευχαριστω |
stefplak έγραψε: |
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω τους γνωστες πανω στο θεμα της τουρμπινας.Καποιοι μου ειπαν πως οταν ειναι να σβησω το αμαξι πρεπει να το αφησω για λιγα λεπτα ανοιχτο ωστε να κρυωνει η τουρμινα και μετα να το κλεινω.Ισχυει κατι τετοιο;Συγγνωμη εαν ειναι ηλιθια η ερωτηση αλλα ειμαι τελειος ασχετος πανω στο θεμα.Ευχαριστω |
drdino έγραψε: |
.
Από κει και πέρα, αν το έπινες πριν σταματήσεις, καλό είναι να περιμένεις μερικά λεπτά ακόμα να πέσουν οι θερμοκρασίες. |
Ilias207Rallye έγραψε: |
Οντως ειναι λιγο περιεργη αισθηση να θες να το πλακωσεις και η φωνη της λογικης να σου λεει ΟΧΙ!
Δοκιμασε να ορισεις ενα σημειο, στην καθημερινη σου διαδρομη, και πες οτι μεχρι να φτασω εκει πχ θα κανω αλλαγες πολυ χαμηλα. Εγω τουλαχιστον ετσι το κανω. Μεχρι να βγω στον ανοιχτο δρομο, αλλαζω σχεδον ρελαντι. Απο κει και υστερα αναλογα την ορεξη ή αν υπαρξει κατι ενδιαφερον στο δρομο θα το πλακωσω. Βεβαια τωρα τελευταια το παω τελειως κυρια! ![]() |