salex έγραψε: |
Καλορίζικο Σωτήρη! Πολύ καλό φαίνεται. |
Scotty308 έγραψε: |
Οχι φιλε μου , ολα δουλευουν ..δεν εχουν σχεση τα χειριστηρια με τις ρυθμισεις του συστηματος , γινονται και απο εκει και απο το μηχανημα ...η οθονη , δειχνει οτι εδειχνε ..απλα δεν ακουγεται ο ηχος , και αυτος ειπαμε οτι μπορει να συνδεθει , αλλα δεν υπαρχει λογος .Εμενα με ενδιέφεραν , να μπορω να εχω προσβαση στις ρυθμισεις του αυτοκινητου |
Giannis307 έγραψε: |
Μαλλον εσυ εχεις χασει την μπαλα ελαφρως.....
1) και να εβγαζες την μαμα πηγη οι ρυθμησεις της οθονης και παλι θα γινοταν με το χειρηστηριο... 2)Απο την στιγμη που δεν επικοινωνει το χειρηστριο του τιμονιου με την πηγη τοτε τι λες οτι εχει συνδεθει? 3)Πως δηλωνεις οτι δουλευει το μαμα ραδιο αφου τα ηχεια τα τρεχει το αλλο μηχανιμα? Μαλλον κατι εχασες... Οποτε συμπερασμα τα χειρηστηρια του τιμονιου οσον αφορα τον ηχο ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ!!! |
2) Ειπαμε το μαμα μηχανημα δουλευει μονο για τις ρυθμισεις του αυτοκινητου , το ραδιο παιζει , το Mp3 παιζει , αλλα δεν ακουγονται στα ηχεια , πραγμα που ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.. αφου χρησιμοποιω το καινουργιο .. |
MHTSOS90 έγραψε: |
Φιλε πολη ωρεο φενεται και πολυ προσεγμενει τοποθετηση!
[...] |
velvet έγραψε: | ||
Για κοίτα λίγο καλύτερα... ![]() |
Οκ οτι πεις.....
Απλα μπορει εγω να εχω πλακα....ετισ οπως τα λες με αλλον γελανε...! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και οταν λεμε εχεσες τα χειρηστηρια δεν εννουμε οτι δεν λειτουργουν αλλα οτι πλεον δεν μπορεις να ρυθμησεις τον ηχο σου απο αυτα.... |
MEMsound έγραψε: | ||
επειδη γράφεις οτι το ραδιο παίζει, εχω 2 ερωτησεις. από που συντονίζεις τους σταθμους? σου δείχνει πιο σταθμό εχεις επιλέξει στην κεντρικη οθόνη του 308? |
Vini έγραψε: | ||||
Εβγαλαν κάποιο παλιό ή εκεί είχε κενό με μία θήκη αντικειμένων; ![]() Εκτός αν το "έσφαξαν" για να βγάλουν τη θήκη. Δεν ξέρω. Υποθέσεις κάνω. Πάντως γενικότερα οι εγκαταστάστες πλέον δεν τα προσέχουν. Και αυτοί που ήταν καλοί στην αγορά (και ορισμένοι ίσως καταλάβουν σε ποιον αναφέρομαι) χάλασαν και αυτοί. Δεν αξίζει το κόπο το "σφάξιμο" του αυτοκινητου. Αρκεί μία θύρα USB για ατελείωτη μουσική και μια χαρά όλα. Άσε που στην μεταπώληση αυτά τα σημάδια/σφαξίματα τα προσέχουν από χιλιόμετρο και δυστυχώς δύσκολα θεραπεύονται. |
MEMsound έγραψε: |
δεν μου απαντησες ![]() να στο πω πιο απλα. για να ακουσεις ραδιο τι κάνεις? |
2) Ειπαμε το μαμα μηχανημα δουλευει μονο για τις ρυθμισεις του αυτοκινητου , το ραδιο παιζει , το Mp3 παιζει , αλλα δεν ακουγονται στα ηχεια , πραγμα που ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.. αφου χρησιμοποιω το καινουργιο .. |
Στη θεση που μπηκε το νεο συστημα , υπηρχε πρωτα ενας χωρος για μικροαντικειμενα , βγηκε αυτο και μπηκε το μηχανημα ..δεν ειναι κατσαβιδιασμενο ..απλα δεν εχει τοποθετηθει ακομα το πλαισιο γυρω απο το μηχανημα για να κλεισει τελειως , το "μαυρο" κενο που φενεται γυρω απο το μηχανημα .
Οσο για το Usb , εμενα δεν με ενδιαφερει τοσο η μουσικη οσΟ το GPS που ειναι εγκατεστημενο... ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
εσυ θα μας τρελανεις γιατι πιο πάνω αλλα εγραψες:
|
Vini έγραψε: |
υ.γ. δεν ξέρω πως είναι μέσα ακριβώς το 308 για αυτό κάνω υποθέσεις και ερωτήσεις. Για κανένα άλλο λόγο ... ![]() ![]() |
ΕΥΓΕ ΡΕ vini ..να και ενας που καταλαβε τι παιζει ..Νικο ..μπορω να οδηγησω την εξοδο των ηχειων στην εισοδο (LINE IN ) του νεου μηχανηματος με "μειωτηρα" ..αλλα για ποιον λογο να το κανω αυτο ??? ![]() ![]() |
Vini έγραψε: |
Οχι δεν μπορεί γιατί θα κάψεις την νέα σου πηγή. Το Line IN των συσκευών δέχονται σήματα χαμηλής ισχύος (mWatt) π.χ. κάποια έξοδο ακουστικών από Mp3 Player ή CDman κλπ...κλπ... Οι έξοδοι των ηχείων της εργοστασιακής πηγής είναι 45Watt ανά κανάλι. Που σημαίνει ότι αν τα ρίξεις στο blaupunkt θα το ΚΑΨΕΙΣ! Προσοχή λοιπόν!!!!!! |
king207cc έγραψε: |
παιδια εχω βρει ενα car cinema στα saturn huyndai, 1 din στα 350 euro. exei k tv tuner k δωρο κεραια αυτοκολλητη. για τη τιμη μου φενεται καλο. τι λετε? μακρια? η γιατι οχι??!! |
king207cc έγραψε: |
αφου το εχει η επισημη αντιπροσωπια της hyundai. κατι τετοιο ψαχνω. νομιζω με 350 ειναι καλα αυτα που διαθετει. νταξει μονο gps δεν εχει.
νομιζω για επωνημο κ με χαμηλη τιμη ειναι καλο. μετα παμε στα κινεζικα ανονημα κ λιγοτερο αξιοπιστα. |
Οτι λεω επανω λεω και τωρα ..οταν λεμε δουλευει ..σημαίνει εργαζετε , ειναι συνδεμενο , ειναι σε λειτουργια , το display φέγγει , πως αλλιως να το πω...Αλλα δεν εχει ΗΧΟ γιατι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Βρε αδερφε ο ηχος απο το μαμισιο ...ΜΟΝΟ οι ενδειξεις με ενδιαφερουν.....και οι ενδειξεις δουλευουν και απο την κυρια μοναδα και απο τα χειριστηρια ..
Τεσπα ....ισως δεν καταλαβαινεται την ολη δομη και συνδεση και εχετε μπερδευτει ... Εγω ανεβασα το ποστακι απλα να δειτε τι παιζει για το 308 σε 1Din και πως μπορει να γινουν οι συνδεσεις .. και δεν υπαρχει λογος ο καθενας να λεει ανακριβιες και να χλευάζει την στιγμη που δεν γνωριζει ... απλα λεει κατι γιατι θελει να πει.... |
vamvakoolas έγραψε: |
Σου απαντησε πιο πανω. ΟΧΙ. ![]() |
ΑΡΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟ και συντονίζει τους σταθμους από εκεί?
εχω ρωτησει 2~3 συγκεκριμένα πράγματα και μου εχετε απαντησει "οτι να ναι" |
επειδη γράφεις οτι το ραδιο παίζει, εχω 2 ερωτησεις.
από που συντονίζεις τους σταθμους? σου δείχνει πιο σταθμό εχεις επιλέξει στην κεντρικη οθόνη του 308? |
MEMsound έγραψε: | ||||
σορρυ αλλα οταν γράφει πιο πάνω:
εσυ τι καταλαβαίνεις? οτι απλά παίρνει ρευμα και αναβουν τα λαμπάκια στα κουμπια του? ![]() ή οτι πιάνει και σταθμους? και αυτό ρωτησα από την αρχη αλλα ΞΕΚΑΘΑΡΗ απάντηση δεν πήρα ακομα
![]() |
Παράθεση: |
εχω ρωτησει 2~3 συγκεκριμένα πράγματα και μου εχετε απαντησει "οτι να ναι" Οι συδεσμολογίες που γίνονται στα ηχοσυστηματα ειναι συγκεκριμένες. Επειδη από χόμπι εχω κάνει πάρα πολλες εγκαταστασεις τα παραπάνω που γράφονται απλά δεν γίνονται ή ειναι ελλειπης η περιγραφη των συσκευών / ανταπτορων κλπ που εχουν χρησιμοποιηθεί |
παιδακια κατι λετε λάθος απαντησε μου αν απο το εργοστασιακο χειρηστηριο στο τιμονι μπορεις να αλλάξεις σταθμους? μην μου απαντησεις κατι αλλο - μονο αυτο |
Aγορινα μου η παπαρια που εβαλες τωρα την χειρηζεται το τιμονι...?οχι...την οθονη του αυτοκινητου χειρηζεσαι..!!!Τι ανακριβειες για δες πιο κλα τι σου γραφω...και μετα κατηγορησε για ανακριβεια! |
Αυτο παντως που εχει κανει το παλικαρι το εχω δει απο πολλους. Τωρα αν ο αλλος θελει να εχει 2 ηχοσυστηματα που το ενα να ειναι διακοσμητικο ειναι δικαιωμα του ![]() |
δε βγαζω ακρη....παραιτουμαι. Ο τυπος θα με τρελανει ![]() ![]() |
δε βγαζω ακρη....παραιτουμαι. Ο τυπος θα με τρελανει ![]() ![]() |
notis1313 έγραψε: |
ρε μαγκες ειλικρινα απορω τι καθεστε κ ψαχνεται τοσες μερες!το παλικαρι εβαλε κατι πανω στο αμαξι του το οποιο προφανως του αρεσει (κ οντως ειναι πολυ ομορφο κ μενα μ αρεσει) κ ειχε την ευγενη καλοσυνη να ανεβασει καποιες φωτο κ καποια βιντεακια για να το δουμε κ εμεις οι υπολοιποι κ να παρουμε ιδεες!τωρα τι καθεστε κ ψαχνεται αφου ολοι πανω κατω ειμαι σιγουρος πως εχουμε καταλαβει πως λειτουργει!σιγουρα παντως ειναι μεγαλη μαλ***α να αποδιδουμε χαρακτηρισμους τυπου "παπαρια" κ τετοια!δεν ειναι ωραιο να γραφονται σε ενα τετοιο φορουμ αυτα κ να αισθανεται ασχημα στο τελος το παλικαρι που ανοιξε το θεμα!οποιος εχει ενστασεις μπορει να τις διατυπωσει αλλιως! |
...ελπιζοντας , να μην με πιασουν παλι απο την μουρη ![]() |
lionking(t) έγραψε: |
Α,οκ.Απλα επειδη εμεις στα 207 GT to parktonic συνδεεται μεσω της μαμα πηγης και απο εκει στα ηχεια εχουμε και αυτο το προβλημα.Δηλαδη αν θελουμε να κρατησουμε τα χειρηστηρια και το parktonic με την aftermarket πηγη χρειαζεται γυρω στα 240€ και για του 2 ανταπτορες,κοινος πολλα λεφτα.
Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε τοση φασαρια,εγω γιατι καταλαβα απο το πρωτο σου ποστ τι εκανες? |
Οτι πεις αρχηγε...! ![]() |
glf έγραψε: |
ερώτηση. γιατί κάποιος να πάρει το 2din και όχι το 1din ? στο corsa έχει 2din εργοστασιακή θήκη. σκέφτομαι ένα που να έχει σταθερή την οθόνη. λιγότερα κινούμενα μέρη, λιγότερες πιθανότητες για βλάβη. γνώμες ? |
Scotty308 έγραψε: | ||
Φιλε μου δεν εχω δυο ηχοσυστηματα , και δεν εχω το εργοστασιακο για διακοσμητικο , , απλα ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να υπαρχει για τις παραμετρους του αυτοκινητου , γιατι απλα αν θα το εβγαζα και αυτο και εβαζα 2DIN μηχανημα δεν θα ειχα τις παραμετρους και δεν θα μπορουσα να τις ρυθμιζω , αναλογα με τις αναγκες μου. ![]() |
Εσυ ξερεις καλυτερα μια και εισαι του επαγγέλματος ..
Για πες μου ετσι , να εχω μια ιδεα ..ποσο πανε αυτοι οι ανταπτορες για να μην χαθουν οι ενδείξεις απο το πανελ βγαζοντας τελειως την μαμα πηγη και βαζοντας ενα 2DIN..και για το συγκεκριμενο Alpine που αναφερεις στο βιντεο ..η τιμη του ??? |
θα ηθελα να μου πεις τι προγραμμα πλοηγησης χρησιμοποιει , και αν μπορει να δεχτει αλλα προγραμματα πλοηγησης οπως Destinator , i go klp |
sotos 207Gt έγραψε: |
τωρα σε κανα δυο μερες τα αναβαθμιζουμε και μαλλον για i go θα την κανουμε με 99% καλυψη. Με το μαμα μονο Αθηνα Πατρα και Θεσσαλονικη + τους κεντρικους. Θα ξερω σε 2 μερες περιπου που θα τελειωσουμε τα πειραματα... |
Scotty308 έγραψε: | ||
Αν θα βαλεις Igo8 δεν υπαρχει καλυψη για την ελλαδα 99% ,σε κανεναν χαρτη ουτε της Teleatlas αλλα και ουτε της navteq ..αν θα το "ξεκλειδωσετε" και βαλτε Destianαtor τοτε θα ηταν προτιμότερο , μια και οι χαρτες της Gi einai πληρεστεροι των υπολοιπων για την Ελλαδα . |
για να μην ανοιγω αλλο θεμα, εχει πειραματιστει κανεις να συνδεσει 2 πηγες οπου να πεζουν και οι 2?(μοιρασμενα ηχεια) |
drdino έγραψε: | ||||
Το iGO8 μια χαρά κάλυψη έχει. ![]() |
sotos 207Gt έγραψε: |
Το iGO8 μια χαρά κάλυψη έχει. οντως ... και μια μικρη διορθωση 93% καλυψη οχι 99 σορρυ.. |
παντως ρε σωτηρη και εσυ κρατησες την μαμα πηγε αποτι ειδα στη φωτο. |
sotos 207Gt έγραψε: | ||
εγω?? |
παντως ρε σωτηρη και εσυ κρατησες την μαμα πηγε αποτι ειδα στη φωτο. |
και για οσους εχουν 308
http://www.autoprocn.com/PEUGEOT%20307-08.html |
mrkaza έγραψε: |
Όταν λεω δουλεύουν εννοώ ανεβάζω volume απο το τιμόνι το βλέπω στην εργοστασιακή οθόνη ανεβαίνει η ένταση που άκουω και το βλέπω και στην οθόνη του νέου μου R/cd . |