PSClub - Hellas
Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - αγορά 106 ή saxo 1100
thanassis - Τετ 25 Μάρ 2009, 16:41:20
Θέμα δημοσίευσης: αγορά 106 ή saxo 1100
καλησπέρα σε όλους παιδιά!!!
υπάρχει ήδη στην οικογένεια ένα peugeot (307) και τώρα σκέφτομαι και εγώ ένα 106 ή saxo (1100cc) για να το έχω στην πόλη που σπουδάζω...
σκέφτομαι για τα τελευταία μοντέλα (νομίζω είναι μετά το 98)
θα ήθελα να με ενημερώσετε τι πρέπει να προσέξω, αν βγάζουν προβλήματα, αν πρέπει να το ξανασκεφτώ κλπ, γενικώς την άποψή σας στο θέμα!!!
(τα λεφτά που σκοπεύω να διαθέσω είναι 2000-3000€)
ευχαριστώ πολύ!
Θανάσης!
geo106xs - Τετ 25 Μάρ 2009, 19:23:16
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον φιλε thanassi τα 106 και saxo ειναι στην ουσια δυο ιδια αυτοκινητα αφου μοιραζονται το ιδιο πατωμα και μηχανικα μερη το ποιο απ'τα δυο θα διαλεξεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα αφου το μονο που διαφερουν(τουλαχιστον τα απλα μοντελα) ειναι η εμφανιση,γνωμη μου ειναι αν σε ενδιαφερουν οι στροφες να διαλεξεις το 1400 αφου ειναι σαφως πιο δυνατο και μπορει να σε "ξελασπωσει" πιο ευκολα σε μια δυσκολη στροφη οσο για οικονομια τα 1100 και 1400 εκαιγαν σχεδον τα ιδια,οσον αφορα στα προβληματα τα απλα saxaκια και 106(περαν δηλαδη vts και rallye) δεν εβγαζαν προβληματα αφου πολλα απο αυτα αποκτηθηκαν απο γυναικες
και ουτως ή αλλως η δυναμη τους δεν ηταν τερατωδης για να βγαλουν προβληματα...αυτα που θα προσεξεις ειναι τα εξης:τυχον τρακαρισματα,δισκος συμπλεκτη,αμορτισερ,μπαλακια και γενικα "τρωτα"μερη του αυτοκινητου που πιθανον να χρειαζονται αλλαγη ααα!και αν υπαρχει ζητα και το service book(απαραιτητα!) και μια συμβουλη
επειδη και εγω ειμαι φοιτητης παρε διπορτο γιατι οταν εισαι με το αισθημα δε θες να σου φορτωνονται ενα ματσο μπακουραιοι στο πισω καθισμα
Ελπιζω να σε βοηθησα! και να ξερεις,ενα γαλλικο αυτοκινητο ποτε δε θα σε ξενερωσει...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες