PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 gt "service" μετα απο ενα χρονο
baden - Σαβ 21 Μάρ 2009, 01:33:22
Θέμα δημοσίευσης: 207 gt "service" μετα απο ενα χρονο
Μολις εκλεισα 1 χρονο με 13000 χλμ .Λαδια αλλαζω στις 5000 μαζι με φιλτρο .Οταν το πηγα στο συνεργειο ειδαν μονο τα τακακια και μου ειπαν πως δεν θελει τιποτα ?!Ουτε ενας οπτικος ελεγχος .Διαβασα στο manual πως θα πρεπει να αλλαξω φιλτρο καμπινας . μερικοι απο εδω αλλαζουν και βαλβολινες και μπουζι μεχρι τα 15000χλμ.Και φυσικα δεν εγινε η παραμικρη ενημερωση στο βιβλιαρακι.Θα υπαρξει περιπτωση να μου πουν πως δεν το πηγα πανω στο χρονο και να εχω προβλημα με εγγυηση.Στη toyota αυτο που σας λεω εγινε και μαλιστα για μια τσιμουχα.Ευχαριστω!
amafic - Σαβ 21 Μάρ 2009, 10:51:12
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt "service" μετα απο ενα χρονο
Εγώ έκλεισα χρόνο πριν 10 μέρες με 14000χλμ και είχα αλλάξει λάδια και φίλτρο στα 10000χλμ. Πήγα μια ωραία πρωία στο συνεργείο (λίγες μέρες πριν κλείσω χρόνο) και τους είπα ότι θα σας το φέρω στο χρόνο να μου αλλάξετε φίλτρα κι ότι άλλο προβλέπεται για το πρώτο σέρβις (δλδ τίποτα), αλλά λάδια δεν πληρώνω για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες και 4000χλμ. Η απάντησή τους ήταν ότι δεν νοείται σέρβις χωρίς αλλαγή λαδιών. Τελικά συμβιβαστήκαμε να πάω λίγο πριν ή λίγο μετά το Πάσχα ώστε να έχω κάνει λίγα χλμ παραπάνω (ίσως θα έχω φτάσει τα 20000χλμ) χωρίς να έχω πρόβλημα με την εγγύηση.
Κάρτα καυσαερίων έχει βγάλει κανένας στο χρόνο;
dimkeras - Κυρ 22 Μάρ 2009, 10:45:00
Θέμα δημοσίευσης:
@ amafic
Ναι για κάρτα, στο χρόνο για να είσαι κομπλέ..
@ baden
Όταν τους είπα για βαλβολίνες μου λένε "ο κατασκευαστής λέει στα 100 - 120.000km" Και όταν τους είπα πως τις άλλαξα στα 50 με κοιτούσαν περίεργα!
amafic - Τετ 22 Απρ 2009, 16:15:11
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα έκανα το πρώτο service των 20000χλμ, 13,5 μήνες μετά την αγορά και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα σχετικά με την ισχύ της εγγύησης. Ούτε καν το σχολίασαν, ίσως γιατί το είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει κανα δίμηνο πριν.
Σχετικά με το σασμάν, επειδή έχει "σφίξει" λίγο τον τελευταίο καιρό, μου είπαν ότι το γρασάρισαν κι αν συνεχίζει να με ενοχλεί, να πάω να μου αλλάξουν την ντίζα(
.
peugeot_ς - Τετ 22 Απρ 2009, 19:50:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομιζω να ειναι με ντιζα... ο αργυρης καπου το ανεφερε
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες