PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - CARBON LOOK - εξωτερικές λεπτομέρειες σε 207 GT

207 GT HRAKLEIO - Σαβ 21 Μάρ 2009, 00:10:11
Θέμα δημοσίευσης: CARBON LOOK - εξωτερικές λεπτομέρειες σε 207 GT
Γειά σας παιδιά!!! Very happy
Θέλω τη γνώμη σας για κάτι που σκεφτομαι να κάνω στο 207 GT μου.
Λοιπόν τα πολλα και υπερβολικά στο εξωτερικό αμάξωμα δεν τα πολυ γουστάρω.
Όμως κάτι διακριτικό και συγχρόνως να τραβάει το έμπειρο μάτι θα το τολμούσα. Σκέφτομαι συγκεκριμένα να πάω να μου φτιάξουν τους καθρέπτες-αεροτομή-το πλαστικό που ειναι άβαφτο στον μπροστινό προφυλακτήρα με αυτοκόλλητο carbon look.
Καγκουριά ή καλή σκέψη ??????
Τις γνώμες σας παιδια!!! Confused
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!! Laughing
206kwn - Σαβ 21 Μάρ 2009, 00:17:20
Θέμα δημοσίευσης:
τη στιγμη που δεν θα ειναι καρμπον γνησιο αλλα αυτοκολλητα δεν θα ειναι σωστο.....
king207cc - Σαβ 21 Μάρ 2009, 00:19:55
Θέμα δημοσίευσης:
φίλε βασίλη το 207gt της οικογένιας μεσα στις λεπτομεροιες που ειναι με ασημι πλαστικο δλδ γριλιες air condition κ οθονης πολαπλων λειτουργειων
ειναι ντυμενα με carbon ταιριαζει πολυ γιατι ειναι κ μαυρο το gtaki, βεβαια ετσι ηταν οταν το πηραμε απο γερμανια!! για εσωτερικα στο προτεινω αφοβα!!! Wink
sotos 207Gt - Σαβ 21 Μάρ 2009, 10:10:26
Θέμα δημοσίευσης:
ριξτε μια ματια εδω
giannis27 - Κυρ 22 Μάρ 2009, 10:40:13
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ καλή σκέψη κ θα δείξει πολύ ωραίο .
υπάρχει πολύ καλό αυτοκόλλητο καρμπόν 3D από την 3Μ,το είδα πάνω σε c2 κ έπαθα πλάκα Shocked ,τρομερή ποιότητα μιας κ μιλάμε για την 3Μ αλλά κ λίγο τσουχτερό σε τιμή όπως είναι φυσικό.
εγώ σκέφτομαι να ντύσω τα χερούλια,τις κολόνες στα μπροστινά παράθυρα,την αεροτομή κ το μπροστά μέρος του προφυλακτήρα που είναι μαύρο.
αναλόγως βέβαια κ με την τιμή που θα μου πούνε για αυτά!
android - Κυρ 22 Μάρ 2009, 12:07:41
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
πολύ καλή σκέψη κ θα δείξει πολύ ωραίο .
υπάρχει πολύ καλό αυτοκόλλητο καρμπόν 3D από την 3Μ,το είδα πάνω σε c2 κ έπαθα πλάκα Shocked ,τρομερή ποιότητα μιας κ μιλάμε για την 3Μ αλλά κ λίγο τσουχτερό σε τιμή όπως είναι φυσικό.
εγώ σκέφτομαι να ντύσω τα χερούλια,τις κολόνες στα μπροστινά παράθυρα,την αεροτομή κ το μπροστά μέρος του προφυλακτήρα που είναι μαύρο.
αναλόγως βέβαια κ με την τιμή που θα μου πούνε για αυτά!

ναι ειναι σαν πανι αυτο αυτοκολλητο...ειναι σκετο μαυρο ομως οποτε σε μαυρο αμαξι δεν θα διχνει Wink
207 GT HRAKLEIO - Κυρ 22 Μάρ 2009, 12:28:55
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρά ακούγονται αυτα που θέλεις και εσύ να φτιάξεις φιλε μου Γιάννη!!!!
Αντε με το καλό! Εγώ σκέφτομαι μόνο λίγο λεπτομέρειες εξωτερικές αλλα διακριτικές..δεν μ αρέσουν τα υπερβολικα, μη μας κοροιδευουν κιόλασς:oops:
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες