GIANNIS206 έγραψε: |
Ταπετσαρίες και καρέκλες με αφρό που καθαρίζουν τα χαλιά!Ρώτα την μαμά σου! ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Σωστότατος!Το φοβόμουν πριν το χρησιμοποιήσω αλλά έκανε περίφημα την δουλειά του... |
micho έγραψε: |
π.χ. spray sonax για τις ταπετσαρίες - καθίσματα: 5 euro απο praktiker συμπέρασμα: μουφαααααα με την μια τελειώνει κ ο λεκες οχι μόνο δεν εφυγε αλλα εκανε και περισοτερα σημαδια με τα χημικα. (εσεις πως καθαριζετε τις ταπετσαριες σας? ειναι μεγαλος μπελας αν δεν έχεις καλυματα) spray sonax για ταμπλό: 3.5 euro πρακτικερ, Θεικό... γυαλίζει το ταμπλό πολύ καλα και δεν πιάνει μετα για πόσο καιρο σκόνη! αλλα προσοχή ποτε μην ψεκάζετε μερα μεσημερι με ντάλα ήλιο γιατι θα κολλαει για 10 χρόνια! κ ποτε μην ψεκασετε στα πλαστικα εξω γιατι αντι να γυαλισουν θα γινουν οσο πιο ματ γινετε!!! ![]() ![]() ![]() κατι σκουπάκια τωρα επαναφορτιζόμενα η με τον αναπτηρα ειναι εντελως χαλια γιατι καιγονται γρηγορα και δεν ρουφανε και πολυ so μπαλαντεζα και σκουπα philips να ρουφαει την σκονη! (μακρια απο τα σκουπακια!) Αυτα! ps και αν μπορει κανεις να μου πει πως καθαρίζει τις ταπετσαριες? ![]() ![]() ![]() |
Vini έγραψε: | ||
ρε συ jim!!! δεν ρωτάς πρώτα??? Mακρυά από SONAX ... μεγάλη απάτη ... Aπό PRAKTIKER μόνο από: NIGΡΙΝ - ΤURTLE - ARMOR ALL Οσο για σκουπάκι έχω πάρει αυτό της BLACK'N'DEKER το έχω δύο χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα .... αλλά έκανε και 11.000δρχ ..... Ασχετο αλλά ενδιαφέρον! Πριν δύο βδομάδες έπεσε στα χέρια μου ένα ΚΑΝΑΔΙΚΟ σαμπουάν αυτοκινήτου με κερί carnauba .... σε δοχείο 2 κιλών .... Αυτός που μου το έδωσε (μαγαζί στην Κατεχάκη) μου το παρουσίασε κλάσεις καλύτερο ακόμη και από τα autoglym ... Το δοκίμασα ... και έπαθα πλάκα ... καταρχήν μύριζε μέχρι αηδίας νέφτι (το κερί μύριζε έτσι) ενώ το σαμπουάν είχε κερί ορατό ... που ανέμιζε μέσα στο δοχείο ... Αποτέλεσμα? Ολες οι βρωμιές εξαφανίστηκαν εντελώς, γυάλισμα φανταστικό - καθρέπτης ... Επαθα πλάκα .... Η φάση είναι ότι αρκεί ένα πλύσιμο το μήνα με ένα μικρό καπάκι σε 10 κιλά νερό. Με αυτό το σαμπουάν με βλέπω να το κρατώ για καμιά δεκαετία .... Τιμή 15euro ... ![]() |
πες μας μαρκα του σαμπουαν!!! να ψαξω να το βρω εδω πανω! |
DimiP έγραψε: |
- επισης για οσους εχουν μαυρα πλαστικα (προφυλακτηρες, χερουλια, καθρεφτες) υπαρχει προιον σε μορφη σπρευ που "μαυριζει" εως καλυπτει ελαφρες γρατσουνιες σε τετοιες πλαστικες επιφανιες (θα πουμε μαρκα αργοτερα ειπαμε...) και πραγματικα κανει θαυματα. |
κατι λιγο ασχετο! καλο θα ειναι οταν πλενουμε το αμαξι μας να ριχνουμε με πιεση νερο και κατω απο τους θολους και μεσα στις ροδες γιατι ειδικα στις πισω μαζευεται πολυ βρωμα/λασπη και πολλα αλλα... |
νίκο μια που αναφερες τον αντωνη! να σου στειλω καμια αρμαθια με νέες αφίξεις! ![]() ![]() |
Vini έγραψε: | ||
αυτό με ενδιαφέρει ιδιαίτερα!!!! περιμένουμε πληροφορίες...!!!! |
Vini έγραψε: | ||||
Τελικά αυτό ποιο είναι???? |
ρε μεθυσμενος εισαι; ; για ταλαιπωρημενα εξωτερικα πλαστικα χρησιμοποιουσα ! (τωρα ειναι βαμενα) το turtlewax "Black in a Flash". κανει πολυ καλη δουλεια , αρκει να μην ειναι εντελως χαλια τα πλαστικα . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vini έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Με πείραξαν τα χθεσινά σουβλάκια .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
ady έγραψε: | ||
Εφαγες και τα τέσσερα ;; ![]() |
Και τελικά πλήρωσα και για 4 σουβλάκια ... 11,5 euro ... μήπως πλήρωσα και τα δικά σας τελικά ??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
ady έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οχι μόνο πλήρωσες και τα δικά μας, του έδωσες και τόκο !! |
σιγά μην σκάσουμε για 11,5 euro ...
η παρέα και η καλή ατμόσφαιρα πάνω από όλα ... και σημασία έχει ότι περάσαμε καλά και γελάσαμε .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nαι έχουμε και τον dimip.... ![]() ![]() ![]() τα sonax που λες, αν τα κανεις σύγκριση με καποια άλλη μάρκα π.χ. armor all θα δεις ότι έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό ... π.χ. τα σαμπουάν ... και για αυτό είναι και ποιο φτηνά ... αλλά και ποιο "νερομένα" ... αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και τα χειρότερα... υπάρχουν άλλες μάρκες που είναι για τα μπάζα εντελώς... π.χ. Guard |
γγκκκρρρρρρρ...ρρρ...γαβ!..γαβ!!! ρε Νικο, η καθε μαρκα βγαζει ολα τα προιοντα σχεδον, αλλα εχω καταλαβει πως τελικα καταληγουμε σε πολλες μαρκες αναλογα το τι θελουμε. ετσι εγω χρησιμοποιω 3-4 και οχι μονο 1 γιατι απλα κοιταω πολλα επι μερους στοιχεια οπως ποιοτητα (οπως ειπες), ποσοτητα, κοστος, προσφορες, ευχρηστια και αλλα. Ετσι βλεπω πως αλλου η μια μαρκα μου κανει και αλλου οχι. Δεν υπερασπιζομαι τη Guard η οποια αλλη , αλλα ας μην αφοριζουμε... με την αλη ενοια ετσι ;;; αληθεια , μαθαινω πως εισαι πολυ κουβαρντας με τα σουβλακια, ποτε θα παμε καμια βολτιτσα για σουβλακι;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
γιαννη μη ρωτας τετοια πραματα ρε συ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Καλά βρε μέσα στο αυτοκίνητο θα τα φάς?
κατέβα 2 λεπτά και φάτα έξω! |
Επειδή μπλέχτηκαν, σουβλακια-μπουγάτσες-πίτες με σαμπουάν πάρτε και την μάρκα του θαυματουργού σαμπουάν που έπεσε στα χέρια μου:
ΤANNERY Wash n'Wax Golden Formula |
micho έγραψε: | ||
αυτο ειναι για μέσα ε? (σαλόνι) ποσο παει περιπου? |
15euro το 3κιλο ειναι αρκετα καλα! ουτως η αλλως αντε να αραιωνεις 250gr στον κουβα σε καθε πλυσιμο δηλαδη 1.25 euro την φορα! τζάμπα! |
ΤANNERY Wash n'Wax Golden Formula |
mick206 έγραψε: | ||
Νίκο απο πού μπορουμε να το προμηθευτούμε; Υπάρχει στα carrefour ή σε μαγαζιά που εμπορεύονται είδη αυτοκινήτου; |
για 10κιλά νερό θέλει 2 καπάκια των 10 γραμμαρίων ... |
bouboulis έγραψε: |
Χρήστο έκανες τον κόπο να ρωτήσεις την αγαπητή σου μητέρα? Πολλές φορές δίνουν την καλύτερη λύση. (ειδικά σε θέματα καθαριότητας). Απ'ότι φαίνεται πάντως θα χρειαστεί πολύ τρίψιμο και υπομονή. Περαστικά! |
KIRILAS 307cc έγραψε: |
Μετα κοροιδευεις εμενα οτι το καθαριζω και κυνυγαω και τον παπα απο πισω. βαψτο τωρα ξερεις εσυ, πετα το και βαλε ασπρο δερμα ![]() ![]() |
tirokomos έγραψε: |
Παιδες σημερα εκανα τη μ!$^@%#α και αγορασα απο ενα super market ενα αφρο για τα υφασματα του αυτοκινητοου για να βγαλω τους λεκεδες.( |
KIRILAS 307cc έγραψε: |
το κακο ποιο ειναι, οτι την αφησε σχεδον ολη πανω στο καθισμα μου. |
crusader έγραψε: | ||
Την υπόλοιπη την άφησε πάνω σε μια καρέκλα της Λέσχης! ![]() ![]() Μήπως ξέρετε πώς μπορεί να βγει και από εκεί, γιατί έφαγα τα νύχια μου σήμερα αλλά ΔΕΝ...? |
nikos 206cc έγραψε: |
Σημερα θα παω απο praktiker να παρω καθαριστικα καλουδια για το εσωτερικο του cc ![]() ![]() |
Driver ///M έγραψε: |
To προϊόν της 3Μ που λες για γυάλισμα, αν δεν απατώμαι χρησιμοποιείται με αλοιφαδόρο. Οπότε αν δεν έχεις το εν λόγω εργαλείο και θες προϊόν που να δουλεύεται με το χέρι, πας σε κάτι άλλο.
Επίσης, το προϊόν που αγόρασες της Σόναξ, αν είναι ένα μαύρο που έχει σφουγγαράκι από πάνω, είναι αποκλειστικά για εξωτερικά πλαστικά και επίσης, δεν ενυδατώνει απλά βάφει! Μόνο λοιπόν σε ξεβαμμένα πλαστικά πρέπει να εφαρμόζεται και πουθενά αλλού. Για τη δερματίνη, πιστεύω ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για δέρματα θα είναι μια χαρά. Πάντως και ένα καλό ενυδατικό γαλάκτωμα εσωτερικού (όπως της poorboys το natural dressing) κάνει μια χαρά, αφού η δερματίνη είναι ουσιαστικό κατεργασμένο πλαστικό. |