theflame έγραψε: |
Το 206 μου (XS 1.4) μικρότερο από 2 μηνών και με λιγότερα από 1500χλμ παρουσιάζει ένα τρίξιμο (σαν νιαούρισμα) την ώρα που σβήνει! Δεν το κάνει πάντα (μάλλον μόνο αν ζεσταθέι - πιεστεί) με αποτέλεσμα στο συνεργείο να με κοιτάζουν σαν τρελλό!
Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Τι να κάνω; Να το αφήσω να επιδεινωθεί προκειμένου να βρώ λύση; Καταλαβένετε το άγχος μου. Ευχαριστώ..... Ενα νέος στο club... :D |
Φίλε Αλέξανδρε το "τρίξιμο" (ένα ινκ-ινκ λίγο μακρόσυρτο) δεν διαρκεί περισσότερο από 1 sec και ακολουθεί το σβήσιμο της μηχανής.
Σαν να συντονίζει η μηχανή με το σβήσιμο (!!!) - σαν να ακολουθεί τις κινήσεις τις μηχανής. Αν ήταν θόρυβος μηχανικός θα έλεγα ότι παίρνει το μοτέρ ανάποδες (αν γίνομαι κατανοητός) είναι όμως μάλλον σαν από πλαστικό ή από μέταλλο που τρίβετε, και δεν το κάνει πάντα. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα μια και πίσω από το τιμόνι δεν καταλαβαίνεις και πολλά - μόνο ότι όταν είναι ανοιχτό το καπό του κινητήρα ακούγεται πιο δυνατά, άρα... Ελπίζω να μπορέσω να βάλω κάποιο γνωστό να ακούσει ή όταν το πιάσει να το σβήσει εκείνος και να είμαι πάνω από το καπό. |
"Έτσι κάνουν τα 206" και να είμαι προετοιμασμένος και για το χειμώνα που θα το κάνει μέχρι να ζεσταθεί!
Τι σας λένε όλα αυτά; |
DIMIP έγραψε: |
παιδια καποιους θορυβους ακουω κι εγω μετα το σβησιμο της μηχανης.η διαφορα ειναι οτι προερχονται απο ολο το αμαξωμα (δεν εκατσα να το ψαξω και πολυ να πω την αληθεια) και ακουγονται αφου σταματησω και σβησω και βγω απο το αμαξι κι οχι πανω που σβηνω τη μηχανη.
Θα ελεγα οτι μοιαζουν πολυ με θορυβους συστολης η διαστολης μεταλλων παρα με κατι αλλο. Ειναι καποια μικρα "τικ" και "ντανκ" (μη γελατε ρε... πως να το πειγραψω αλλιως;) και μαλιστα 3-4 τον αριθμο. Πρεπει να ανυσηχουμε; Απο αλλα αυτοκινητα που παρκαρουν και τα κλειδωνουν και φευγουν οι ιδιοκτητες τους δεν ακουγεται ουτε ψιθυρος (καθομαι στο μπαλκονι και παρακολουθω), τα δικα μας τι στο καλο κανουν ετσι; |
teoman έγραψε: |
Εμένα πάντως όλα αυτά μου ακούγονται σαν μελωδίες ![]() Ειδικά όταν πριν το σβήσιμο της μηχανής έχουν προηγηθεί κάμποσα "γρήγορα" χιλιόμετρα.... |
Απο αλλα αυτοκινητα που παρκαρουν και τα κλειδωνουν και φευγουν οι ιδιοκτητες τους δεν ακουγεται ουτε ψιθυρος (καθομαι στο μπαλκονι και παρακολουθω), τα δικα μας τι στο καλο κανουν ετσι; |
christhehealer έγραψε: | ||||
Σωστοοοοοςςςςςςςςςςςςς
Δηλαδή υπάρχουν αυτοκίνητα που έχουν μέταλα που δεν υπακούουν στους νόμους της συστολής και διαστολής. Eδώ τώρα μιλάμε για Nobel, που δεν έχει δωθεί ακόμα και πρέπει να το καταγγείλουμε ως Club. Mάλλον πλαστικούρα μου μυρίζει και μακριά από εμάς. |
ΤΟ 206 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΚΟΜΗ ΚΙΟΤΑΝ ΣΒΗΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ, ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ.
ΚΡΑΑΝΑΝΚ ΣΝΤΟΥΠ,ΓΡΡΡΡΡ, ΞΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! |