PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Διαβάστε τι έπαθα

Gr13 - Τετ 18 Μάρ 2009, 10:43:53
Θέμα δημοσίευσης: Διαβάστε τι έπαθα
Πήγαινα από Μεσολόγγι προς Ναύπακτο στην ευθεία που έχει πριν αρχίσουν οι στροφές της παληοβούνας για όσους γνωρίζουν κάνω προσπεράσει με καμια 160-170km και μπαίνω στην ανοιχτή στροφή,ακούω ένα kraaaaak και πέφτει ο καθρέφτης από το "παπριζ", κρεμάστηκε από τα καλώδια.
EEEleos μου έκοψε την χολή.Και για όσους τους τύχει ο καθρέφτης είναι συρταρωτός μπαίνει από κάτω προς τα πάνω.
alekoukos106 - Τετ 18 Μάρ 2009, 12:06:21
Θέμα δημοσίευσης:
πωωωωω τυχερος που ζεις φιλε....θελει προσοχη η προπερασει...
Gr13 - Τετ 18 Μάρ 2009, 12:22:45
Tι να πω ρε Αλέξανδρε ,καινούριο αμάξι να πέσει στα καλά καθούμενα ο καθρέφτης του παπρίζ απο μόνος του.Ελεος
Puzzle - Τετ 18 Μάρ 2009, 14:10:57
Θέμα δημοσίευσης:
Xaxaxaxa....Γαλλικη φινετσα...!!!
Κολπο ειναι για να μπορουν να φρεσκαρονται και οι πισω...τραβας τον καθρεπτη και ολα καλα...χαχαχαχαχα!!!!!
Τι αλλο θα δουμε με αυτα τα γαλλακια που πηραμε θεε μου...
Ευτυχως που εισαι καλα φιλε μου γιατι αλλιως δεν θα γελαγαμε τωρα..!!!
Πλεον οταν θα κανω προσπεραση θα βαζω τη κοπελα μου να κραταει οσα περισσοτερα μερη μπορει απο το αμαξι...χαχαχαχαχα!!!!
Ρεζιλιιι.....
dimkeras - Τετ 18 Μάρ 2009, 19:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Πλεον οταν θα κανω προσπεραση θα βαζω τη κοπελα μου να κραταει οσα περισσοτερα μερη μπορει απο το αμαξι...

Το τιμόνι και το χειρόφρενο και είσαι τζετ Razz
android - Τετ 18 Μάρ 2009, 20:56:39
Θέμα δημοσίευσης:
ελα ρε γι αυτο κανεις ετσι ???στις αρχες ειχα ελατωματικο μπαμπριζ...μου το αλλαξαν κ απο τοτε ειχα φαει 3-4 φορες τον καθρευτη στο κεφαλι στα χερια οπου θες...ειχα μαθει ανετα να τον βαζω εν κινηση....θελουν λιγο κλεισιμο τα λαμακια του καθρευτη ωστε να μην κανει μποσικα....αν μπαινει ευκολα θα ξαναβγει Wink
Gr13 - Τετ 18 Μάρ 2009, 23:57:16
Laughing Λέω να αγοράσω μια κολα λόγγο στιγμής και να τα κολησω ολα απο την αρχή.Το επόμενο στάδιο είναι να ανοίξει απο μόνη τησ η οροφή μετά απο προσπέραση. Very happy Very happy Very happy
vamvakoolas - Πεμ 19 Μάρ 2009, 10:42:43
Θέμα δημοσίευσης:
οχι και η οροφη , εδω ειχε αναφερθει πριν λιγο καιρο, οπου κυρια της εφυγε....ο πισω προφυλακτηρας (μετα απο τοποθετηση parktronic) Laughing Laughing Laughing Shocked
Athens - Πεμ 19 Μάρ 2009, 10:53:05
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
οπου κυρια της εφυγε....ο πισω προφυλακτηρας (μετα απο τοποθετηση parktronic) Laughing Laughing Laughing Shocked
....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Rotfl Rotfl Rotfl
αισχος! πως εγινε παλι αυτο? δεν τον "κουμπώσαν" καλά? Laughing Laughing
Giannis307 - Πεμ 19 Μάρ 2009, 10:55:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως απλα να κοψεις τις προσπερασεις...μαλλον εχει ενστασεις το αυτοκινητο σου...!
birbilakos - Πεμ 19 Μάρ 2009, 11:39:26
Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαβάστε τι έπαθα
Gr13 έγραψε:
Πήγαινα από Μεσολόγγι προς Ναύπακτο στην ευθεία που έχει πριν αρχίσουν οι στροφές της παληοβούνας για όσους γνωρίζουν κάνω προσπεράσει με καμια 160-170km και μπαίνω στην ανοιχτή στροφή,ακούω ένα kraaaaak και πέφτει ο καθρέφτης από το "παπριζ", κρεμάστηκε από τα καλώδια.
EEEleos μου έκοψε την χολή.Και για όσους τους τύχει ο καθρέφτης είναι συρταρωτός μπαίνει από κάτω προς τα πάνω.

Wtf Shocked
170 Km/h εκεί; Too much για τέτοιο δρόμο. Να προσέχεις γιατί δεν είναι αστεία αυτά Mad
Giannis307 - Πεμ 19 Μάρ 2009, 11:48:25
birbilakos έγραψε:
Gr13 έγραψε:

Wtf Shocked
170 Km/h εκεί; Too much για τέτοιο δρόμο. Να προσέχεις γιατί δεν είναι αστεία αυτά Mad

Aσε το αλλο...οπως επεφτε ο καθρεπτης χτυπησε τον αναπτηρα και αυτος με το μπαμ πεταχτηκε και αναψε το τσιγαρο που μολις ειχε βαλει στο στομα του και ετοιμαζοταν να ανψει..... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Gr13 - Πεμ 19 Μάρ 2009, 13:24:46
Giannis307 έγραψε:
birbilakos έγραψε:
Gr13 έγραψε:

Wtf Shocked

Aσε το αλλο...οπως επεφτε ο καθρεπτης χτυπησε τον αναπτηρα και αυτος με το μπαμ πεταχτηκε και αναψε το τσιγαρο που μολις ειχε βαλει στο στομα του και ετοιμαζοταν να ανψει..... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Ουτε μπροστά να ήσσουν Laughing Laughing Laughing
Gr13 - Πεμ 19 Μάρ 2009, 13:28:54
birbilakos έγραψε:
Gr13 έγραψε:

Wtf Shocked

Tο ξέρω αλλα τον κάνω τόσα χρονια διότι ήμουν και φοιτητής Mεσολόγγι που τον πάω και με κλειστά ματια. Cool
CHRIS106 - Κυρ 22 Μάρ 2009, 13:36:34
Θέμα δημοσίευσης:
Xρησταρα μην το κανεις Μεσολογγι Ναυπακτο 15 λεπτα ρε φιλε. Καντο 25'!!!!! Smile Smile Smile Θα το σκορπισεις το αμαξι με τις διαδρομες σου!!!..Ή παρε το αλλο..!!! Wink Whip
Gr13 - Δευ 23 Μάρ 2009, 11:10:48
CHRIS106 έγραψε:
Xρησταρα μην το κανεις Μεσολογγι Ναυπακτο 15 λεπτα ρε φιλε. Καντο 25'!!!!! Smile Smile Smile Θα το σκορπισεις το αμαξι με τις διαδρομες σου!!!..Ή παρε το αλλο..!!! Wink Whip

Αμα πάρω το άλλο ξέρεις τι θα συμβεί .......Θα πέσω κάτω απο τα 15' Very happy Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες