sotos27 έγραψε: |
παιδιά δεν ήξερα που να γράψω και έγραψα εδω.το αμάξι είναι 1ο στάδιο και πάει πολυ καλά. εδώ και 3-4 μέρες το αμάξι έχει πέσει η απόδοσή του.το ειχα φουλαρει με άρα και στην μέση του ντεπόζιτου μου το έκανε.δεν τραβάει οπως τράβαγε.οταν φορτώνω 3η και πάει για κόφτη μου κάνει κόμπιασμα στις 5500 στροφές σαν να κόβει κάτι τα καύσιμά.το ίδιο και χαμηλά,δεν σκάβει όπως έσκαβε. έβαλα καινούργια βενζίνα μήπως είναι αυτό και το αποτέλεσμά είναι σχεδόν το ίδιο. κάνει πάλι όμως κόμπιασμα στις 3ες. έχετε καμιά ιδέα? |
sotos 207Gt έγραψε: |
να παω και καρφι για χρονισμα. |
mez έγραψε: |
Το θέμα είναι ότι, υπάρχει πιθανότητα να συμβεί ή είναι αναγκαιότητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα να πηγαίνουμε τα αμάξια μας για χρόνισμα? |
εκκεντροφορων
βασικα το χανει απο κατω απο την τροχαλια μεταδοσης.. |
Arvas έγραψε: |
εμενα μου κανει κατι πολυ μικρα τρανταγματα στο ρελαντι αλλα καθολου διακοπες και οταν ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι δεν ειναι τιποτα... αυτο εννοειτε;; |
Touristas έγραψε: |
Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί να δουλέψει σωστά το VVT του εκεντροφόρου εισαγωγής για αυτό σου τα έκανε αυτά.
Να έχεις κατά νου και την ηλεκτροβάνα του VVT όμως μπορεί να αυτή να σου δημιουργήσει προβλήματα. |
Το νερο ναι αλλα το λαδι οχι.Καποια στιγμη κολλαει σε λαθος θεση και πρεπει να πας μια χαλαρη βολτα να ζεστανει το λαδι κανονικα μεχρι τη μεση και μετα να το αφησεις να κρυωσει για να ερθει στη θεση του.. |
αν ειχε καποιο προβλημα θα εβγαζε check. |
ρε συνονοματε να σε ρωτησω κατι.και εμενα ειναι 1ο σταδιο το αμαξι.προγραμμα plex tuning,εισαγωγη,και εξατμιση.τωρα του εβαλα downpipe και καταλυτη js racing με 200 τρυπες.μηπως πρεπει να παω ανδριαννακη παλι για ρυθμιση?μου φενεται οτι δεν τραβαει ετσι οπως τραβαγε |
AlienHack έγραψε: |
Α ρε! να τετοια βλέπω και αναπολώ την εποχή των καρμπιρατερ!
με τα χιλια μυρια ηλεκτρονικα υποβοηθηματα ελενχου και δουλέματος της μηχανης που εχουν τα αμαξια μας ποια σε λιγο θα μας λενε "τι ξαφνικα δεν δουλευε η τουρμπινα? κανε επανεκίνηση την ECU, κλεισε το ρευμα και ξαναβαλε μρος!!" ![]() ![]() |
sotos 207Gt έγραψε: | ||
Απο και κλειεται με καρμπυρατερ ομως να εχεις φτασει να χεις 150 αλογα και 26 κιλα ροπη με αυτους τους ρυπους ![]() ![]() ![]() |