Jim207GT έγραψε: |
To ESP στο Ibiza 1.4sport είναι προερετικός εξοπλισμός και άν έχει απενεργοποιήτε πλήρως απ΄οτι θυμάμαι, και το 207 χωρίς κουμπάκι απλά δεν το βάζεις σε καμία πίστα πόσο άλλοστε στο καρτόδρομο, δεν νομίζω να σβήνει εκει μέσα καθόλου το ESP. |
Steve έγραψε: |
Σύγκριση 2 αυτοκινήτων σε πίστα που βάζεις 2 ταχύτητες, 1η και 2α.
Άκρως ενδιαφέρουσα σύγκριση, αντιπροσωπευτικότατη. |
mikerrgp έγραψε: |
ρε παιδια ημαρτον http://www.gtcc.gr/gtcc/gtcc_results/race_id=12.htm δειτε μονη κ οχι το 1400 αλλα το κουπρα στο 1.05 μανθο νομιζω μαζι ημαστα που εβγαινε απο την κολονα κ κοιτουσε χρονομετρα μην ασχολιστε ρε με seatakides
κ με περιοδικα |
mikerrgp έγραψε: |
ρε παιδια ημαρτον . . . μην ασχολιστε ρε με seatakides
κ με περιοδικα |
Jim207GT έγραψε: |
Συζήτησή μου με Ολύμπιο (οι βόριοι τον ξέρουν) απο τα μηχανάκια. |
kostas207rc έγραψε: |
Παίδες μην ανχώνεστε το θέμα έχει αναφερθεί και σε άλλο topic που να δείτε τι γράφουν στο forum της seat θα γελάτε!!!
Εγώ το μόνο που έχω να πω σαν πρώην κάτοχος seat ibiza στο θέμα του στησίματος φρεναρίσματος ελαστικών και λοιπά το αμάξι σε μαμά μορφή ήταν απλά τραγικό!Τι να πω δεν μπορώ να πιστέψω ότι η seat έκανε τόσο μεγάλη διαφορά σε 1 με 2 χρόνια ώστε να περνάει σε χρόνους ένα αμάξι σαν το 207 Rallye |
Arvas έγραψε: |
Ειναι πολυ απλο... το μεγαλο βαρος του 207 σε συνδιασμο με το μαλακο setup και την πολλη δυναμη δεν το αφηνει να γραψει χρονους στο καρτοδρομο που ειναι σχεδιασμενο για οχηματα πλατους 1 μετρου... |
ypovoleas έγραψε: |
συμφωνω!!!!!!!τα rally,gt,rc ειναι βαρκες!!!!!!!!απορω πως μιλανε για καλη οδηγικη συμπεριφορα οταν δεν μπορει να παρει μια κλειστη στροφη με 200km οπως μια formula 1.ενταξει,τι περιμενετε οταν τα peugeot δεν φιμιζονταν ποτε για το στριψιμο τους,να κανουν θαυματα τωρα?απο εγκυρες πηγες τωρα......το drive θα κανει test ενα idiza χωρις κινητηρα και ενα 207rc,σε μια κατηφορα 2m,μαντεψτε ποιο κερδιζει...........με διαφορα κιολλας!!!!!!!!!!!!!πες τα ρε arva να μαθει την αληθεια ο κοσμος!!!!!οτι τα 207rc ειναι στα ΟΡΙΑ του αποδεκτου και οχι τα ψεματα που λενε για κορυφαιο στριψιμο για να ξεγελασουν τον κοσμο να το αγορασει.αληθεια,ποιο WRC οδηγουσες?γνωμη μου ειναι πως το κορυφαιο αμαξι που περασε ποτε σε θεμα οδηγικη συμπεριφορα ηταν το fiat punto 1γενιας!!!!!!!!!!!!οποιος δεν συμφωνει ειναι ασχετος ![]() |