PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Μαντραδες!

geo106xs - Σαβ 14 Μάρ 2009, 23:46:21
Θέμα δημοσίευσης: Μαντραδες!
Λοιπον παιδια εψαξα και δε βρηκα παρομοιο topic,ετσι ειπα να ανοιξω εγω ενα με αφορμη αυτο που μου συνεβη πριν κανα τριμηνο. Ειχα ξεκινησει να βρω ενα ατρακαριστο 106 rallye αντε quiksilver,βρηκα αρκετα αυτοκινητα αλλα στραβα και φθηνα αλλα ισια και απλησιαστα(καποιος τολμησε και ξεστομησε τιμη 10000ευρα με αιτιολογια την εξατμιση και το εξωτερικο look βλεπε ζαντες φιμε κ.α),ενα βραδυ παιρνωντας με καποιους φιλους μου απο μια ομολογουμενως εντυπωσιακη μαντρα εντοπισε το ανησυχο ματι μου ενα 106quiksilver 1.1,αμεσως αρχισα να το περιεργαζομαι και βιαστηκα να πω "αχ το εργαλειο εμενα περιμενε!"
Την επομενη βρισκομουν ηδη στον πωλητη για να το δω και αν μ'αρεσει να το κλεισω,αφου το ειδα και μ'αρεσε του ειπα του τυπου να το παμε σε ενα δικο μου συνεργειο για να το δω καλυτερα,ευγενεστατα μου απαντησε "ναι" και μου ζητησε να του πω ωρα και ημερομηνια ωστε να γνωριζει,μετα απο κανα δυο μερες που ηταν το ραντεβου και αφου στο μεταξυ του ειχα πει οτι "εκλεισε" πηγα στη μαντρα για να παμε το 106 στο συνεργειο μου ειπαν οτι δεν μπορουν εκεινη τη μερα τελικα και κανονισαμε για την επομενη,την ιδια μερα το 106 ελειπε απο τη μαντρα την επομενη που πηγα ηταν εκει φρεσκοπλυμενο σα να με περιμενε οταν ειπα στον πωλητη οτι ηρθα για να το παρω και φυσικα να κανονιζαμε τις διαδικασιες(χαρτια,ασφαλεια κ.α) εκεινος απαντησε οτι το αυτ/το πουληθηκε οταν τον ρωτησα γιατι το εδωσε ενω τα ειχαμε "μιλημενα" προσπαθουσε να βρει δικαιολογιες που ουτε αξιζει να αναφερω...γεματος θυμο και στενοχωρια(ειχα κανει οπως ηταν λογικο ονειρα!)οπως ειμουν μου πεταει το αλλο..."μηπως θες καποιο αλλο" και του κανω την εξης ερωτηση:"τι σου ζητησα εγώ;" και μου λεει "ελα μωρε σιγα"...τελως παντων πιστευω πως δεν ειμαι ο μονος που του εχει συμβει κατι τετοιο...Το xs το αγορασα απο ιδιωτη...

Χωρις παρεξηγηση δεν εχω καποιο προβλημα με τους μαντραδες απλα του συγκεκριμενου η σταση ηταν ασχημη απεναντι μου και δε ξερω το λογο!

Περιμενω τις δικες σας εμπειριες Exclamation Exclamation Exclamation
Steve - Κυρ 15 Μάρ 2009, 05:08:07
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτός δεν ήταν μαντράς... μαντράχαλος ήταν Laughing
Giannis307 - Κυρ 15 Μάρ 2009, 13:04:03
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Αυτός δεν ήταν μαντράς... μαντράχαλος ήταν Laughing

Kαι τυρεμπορας μην σου πω.....
RoadRunner122 - Δευ 16 Μάρ 2009, 12:38:07
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μαντραδες!
geo106xs έγραψε:
..."μηπως θες καποιο αλλο" και του κανω την εξης ερωτηση:"τι σου ζητησα εγώ;" και μου λεει "ελα μωρε σιγα"...

Αυτό μου θυμίζει τη διαφήμιση ενός τυριού με τον τύπο που μπαίνει σε ένα δισκάδικο και ζητάει ένα cd και ο πωλητής του πιάνει ένα στην τύχη...
TiMoRiS - Δευ 16 Μάρ 2009, 13:28:53
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα να δείς η απάντηση ήταν απαράδεκτη!Δεν το συζητάμε αυτό, αλλά επειδή κάνω την ίδια δουλιά με το παλικάρι τα πράγματα είναι κάπως παράξενα.

Τι ενοώ...Εσύ πήγες κ ζήτησες να ελένξεις το αυτοκίνητο πριν το πάρεις, και πολύ καλά έκανες, αν τώρα στο μεσοδιάστημα πήγε κάποιος άλλος με τα λέφτα στο χέρι να το αγοράσει δεν μπορούσε να πεί όχι, γιατί αν του έλεγε του αλλουνου ότι έχει μια δέσμευση για έναν έλενχο και τελικά δεν το αγόραζες εσυ για το Α ή Β λόγο μετά τι θά έλεγε στον υπεύθηνο που το αμάξι θα έμενε απούλητο???
geo106xs - Δευ 16 Μάρ 2009, 14:13:27
Θέμα δημοσίευσης:
TiMoRiS έγραψε:
Κοίτα να δείς η απάντηση ήταν απαράδεκτη!Δεν το συζητάμε αυτό, αλλά επειδή κάνω την ίδια δουλιά με το παλικάρι τα πράγματα είναι κάπως παράξενα.

Τι ενοώ...Εσύ πήγες κ ζήτησες να ελένξεις το αυτοκίνητο πριν το πάρεις, και πολύ καλά έκανες, αν τώρα στο μεσοδιάστημα πήγε κάποιος άλλος με τα λέφτα στο χέρι να το αγοράσει δεν μπορούσε να πεί όχι, γιατί αν του έλεγε του αλλουνου ότι έχει μια δέσμευση για έναν έλενχο και τελικά δεν το αγόραζες εσυ για το Α ή Β λόγο μετά τι θά έλεγε στον υπεύθηνο που το αμάξι θα έμενε απούλητο???

Δε λεω εχεις απολυτο δικιο αλλα ο τυπας ειχε το τηλεφωνο μου,θα μπορουσε να με ειχε ειδοποιησει οτι εχει ενδιαφερθει παραλληλα καποιος αλλος για το ιδιο οχημα και με το χρημα cash,αυτο ειναι που δε μπορω να χωνεψω... Mad
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες