ironman02 έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά,
Είχα ένα ατυχηματάκι σήμερα και ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα με κάποιο τρόπο. Πήγα να βάλω σήμερα καθαριστικό υγρό στους υαλοκαθαριστήρες και όπως το γέμιζα έπεσε μέσα στο δοχείο το πλαστικό δαχτυλίδι που ήταν γύρω από το στόμιο του μπουκαλιού! Ξέρετε αυτό που έχουν και τα πλαστικά μπουκάλια του νερού για παράδειγμα. Ήταν πολύ λάσκα και δεν το πρόσεξα και έπεσε μέσα...Ξέρετε κανέναν τρόπο να το βγάλω? Το γέμισα μέχρι πάνω μπάς και βγεί στην επιφάνεια επιπλέωντας αλλά δεν το είδα πουθενά. Φοβάμαι μην βουλώσει κάτι αν και νομίζω οτι είναι ανεξάρτητο το σύστημα των υαλοκαθαριστήρων και δεν θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα... |
ironman02 έγραψε: |
Μπα....:D. Δε νομίζω! ![]() |
android έγραψε: | ||
εμενα το μοτερακι το χει καψει χωρις να πεσει τπτ παντως ![]() |
ironman02 έγραψε: | ||||
Θα πάρω στην αντιπροσωπία κανένα τηλέφωνο να ρωτήσω αν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα και αν πρέπει να τους το πάω από εκεί για να το βγάλουν... Αχ ρε γα**το, όλο γκάφες είμαι! ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Πάρε έναν δυνατό φακό και ένα σύρμα (καλώδιο ρεύματος 1,5ρι μονόκλωνο είναι ότι πρέπει).
Φέγγεις και όλο και κάπου θα το πάρει τι μάτι σου, οπότε με το καλώδιο το ψαρεύεις ![]() Καλό είναι να το χεις τιγκαρισμένο ώστε να ανέβει όσο το δυνατόν προς την επιφάνεια. |
alekou έγραψε: |
Εγώ που είχα στο πορτμπαγκαζ ένα ξεχασμένο μπουκάλι ούζο, το οποίο πέρασα για νερό και το έβαλα στο δοχείο υγρών των υαλοκαθαριστήρων λέτε να έχω κανένα πρόβλημα;;;
Πάντως όταν καθαρίζω τα τζάμια έρχεται μια ωραία μυρωδιά ούζου... και όταν ανοίγω το καπό, ακόμη χειρότερα!!!! |
alekou έγραψε: |
Αφού το γέμισα με ούζο μετά έχωσα μέσα το λάστιχο και το άφησα να ξεχειλίσει, αλλά ακόμη μυρίζει.... |