PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 GT - ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ?????

207 GT HRAKLEIO - Πεμ 12 Μάρ 2009, 00:44:06
Θέμα δημοσίευσης: 207 GT - ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ?????
Γειά σας παιδιά!
Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό τοπικ, γι αυτο και συγχωρεστε με αν κανω λάθος.
Εχω το 207 GT ενα χρόνο περίπου και στον 5 μήνα , όταν εκλεινα το παράθυρο του οδηγού με την επίλογή στο αυτόματο μου έκανε το εξής: μόλις ανέβαινε τέρμα και έκλεινε εκανε ενα παράξενο τρίξιμο σαν να συνέχιζε για κλάσματα δευτερολέπτου να σπρώχνει κι άλλο.Επίσης όταν το είχα κλειστό και το άνοιγα, όπου το σταματούσα ετριζε και πάλι μόλις το αυτοκίνητο έπεφτε σε ελαφρα ανωμαλία δρόμου.
Πήγα στην αντιπρωσοπεία και μου εβγαλαν το "νταμπλάζ" απο την πόρτα, καθάρισαν το μηχανισμο και όλα καλά για 2-3 μήνες.
Εδω και αρκετούς μήνες πάλι εχει αρχίσει να γίνεται το ιδιο σκηνικό με αποτέλεσμα να καταντάει ενοχλητικό και πολύ εκνευριστικό!!!!! Evil
τι έχετε να προτείνετε ρε παιδια?
κάθε τρεις και λιγο στην αντιπροσωπεια?
καμια λύση μια για πάντα δεν υπάρχει?
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Puzzle - Πεμ 12 Μάρ 2009, 08:05:14
Θέμα δημοσίευσης:
Μια λυση για παντα ειναι να τα βγαλεις τελειως... Laughing
Δεν νομιζω οτι θα γλυτωσουμε ποτε απο αυτα...
Και σε μενα μια απο τα ιδια με τα παραθυρα αλλα δεν εχω μπει καν στο κοπο να το ξαναπαω..μια φορα το αφησα και το πηρα ακριβως με τους ιδιους ηχους πισω..τι να πεις..
Δυνατη μουσικουλα και ολα μια χαρα..χαχαχα!!!
akis23 - Πεμ 12 Μάρ 2009, 10:38:24
Θέμα δημοσίευσης:
Καποιες φορες τους ακουω κι εγω τους θορυβους.
207 GT HRAKLEIO - Πεμ 12 Μάρ 2009, 11:53:55
Θέμα δημοσίευσης:
Κατάλαβα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
IAKOVOS - Πεμ 12 Μάρ 2009, 20:42:15
Θέμα δημοσίευσης:
τι να πεις ολα τα μοντελα τα ιδια εγω αλλαξα γρυλουσ και μοτερ και μετα απο 5 μηνες παλι τα ιδια . Και το τριξιμο γα**τ@ ,μου ειπαν οτι θα τα ξανα αλλαξουν αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια Confused
climbonice - Πεμ 12 Μάρ 2009, 20:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και στα δύο παράθυρα. Πήγα τα έφτιαξαν αλλά τώρα τελευταία έχουν αρχίσει πότε - πότε να ξανακάνουν τριξίματα. Ας είναι καλά το JBL που με κάνει και ξεχνάω τα όποια τριξίματα...
207 GT HRAKLEIO - Πεμ 28 Μάϊ 2009, 10:49:30
Θέμα δημοσίευσης:
Τα χω πάρει κρανίο με αυτά τα παράθυρα και τα κολ@τρυξίματα τους!!!!!!!!!!!!!!!
Μήπως αν μου αλλάξουν τους μηχανισμούς να σταματήσει να κάνει σαν 15 χρονών αμάξι???? Confused Crying or Very sad
πολύ τρίξιμο..Σπαστικό!
CHRIS106 - Κυρ 07 Ιούν 2009, 12:13:22
Θέμα δημοσίευσης:
Aπ ότι ξέρω στα πιο πολλά αυτοκίνητα υπαρχει αυτο το προβλημα με το τρίξιμο.
Το προβλημα είναι μεχρι να το συνηθησεις...
GeoMel - Τετ 17 Ιούν 2009, 14:07:08
Θέμα δημοσίευσης:
Και σε μενα το ιδιο. Ο ιδιος θορυβος Στην αρχη νομιζα οτι ετριζαν τα πλαστικα απο τις πορτες αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν τα παραθυρα Και οντως ειναι παρα πολυ εκνευριστικος θορυβος.
xalkiadakhs 207gt - Τετ 17 Ιούν 2009, 16:00:00
Θέμα δημοσίευσης:
207 GT HRAKLEIO έγραψε:
Μήπως αν μου αλλάξουν τους μηχανισμούς να σταματήσει να κάνει σαν 15 χρονών αμάξι???? Confused Crying or Very sad
πολύ τρίξιμο..Σπαστικό!

τι να σου αλλαξουνε ρε βασιληηηηηηηηηηηηηηη?????απο τις 2 του μηνα ιουνιου εχω παραγγειλει 2 διακοπτες,,,ενα του παραθυρου και ενα του alarm,,,πηγα σημερα και ξερεις τι μου ειπανε?οτι τα παραγγειλανε λεει απο γαλλια...και οτι θα ερθουνε λεει σε συνολικα 20 μερες!!!!!απο τοτε που τα παραγγειλα!!!ε λ ε ο ς !!!!
μαλλον τα παιδια εδω στο ηρακλειο αντιμετωπιζουν πολυ σοβαρο ψυχολογικο προβλημα με τα 207.....εχω μεινει αφωνος!!!!
dimkeras - Τετ 17 Ιούν 2009, 20:26:04
Θέμα δημοσίευσης:
xalkiadakhs 207gt έγραψε:
207 GT HRAKLEIO έγραψε:
πολύ τρίξιμο..Σπαστικό!

τι να σου αλλαξουνε ρε βασιληηηηηηηηηηηηηηη?????απο τις 2 του μηνα ιουνιου εχω παραγγειλει 2 διακοπτες,,,ενα του παραθυρου και ενα του alarm,,,πηγα σημερα και ξερεις τι μου ειπανε?οτι τα παραγγειλανε λεει απο γαλλια...και οτι θα ερθουνε λεει σε συνολικα 20 μερες!!!!!απο τοτε που τα παραγγειλα!!!ε λ ε ο ς !!!!
μαλλον τα παιδια εδω στο ηρακλειο αντιμετωπιζουν πολυ σοβαρο ψυχολογικο προβλημα με τα 207.....εχω μεινει αφωνος!!!!

Διακόπτη alarm μάλλον δεν έχει στοκ Ελλάδα.

Πρέπει να τους τελείωσαν αφού ήδη έχω αλλάξει 3! Laughing Laughing Laughing
Bill207 - Τετ 17 Ιούν 2009, 22:58:11
Θέμα δημοσίευσης:
και μένα στο δικό μου, σε λακούβες ή σε ψιλοανώμαλο δρόμο, ακούγεται στο παράθυρο του οδηγου ενα τσικ τσικ μικρο αλλα εκνευριστικό...
και προέρχεται καθαρά από το τζάμι γιατί το πιάνω και το κουνάω λίγο και το κάνει πάλι.

τώρα θα πάω για το σέρβις των 20,000χλμ και θα τους το πω
ΑΛΛΑ!
έχω βάλει φιμέ, λέτε να μου το φορτώσουν εκει? Rolling eyes
dimkeras - Τετ 17 Ιούν 2009, 23:45:26
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
και μένα στο δικό μου, σε λακούβες ή σε ψιλοανώμαλο δρόμο, ακούγεται στο παράθυρο του οδηγου ενα τσικ τσικ μικρο αλλα εκνευριστικό...

Έλα να σε πάω βόλτα να ακούσεις τα δικά μου, να μη σε ενοχλεί τίποτα μετά! Laughing
xalkiadakhs 207gt - Δευ 20 Ιούλ 2009, 15:40:13
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχα!!!να μαι και εγω βασιληηηη!!!εχτες το βραδυ καθως γυρνουσα απο ενα πολυ ωραιο διημερο μου εβγαλε ακριβως το ιδιο προβλημα με το παραθυρο του οδηγου συγκεκριμενα!!!((((βλεπεις βασιλη που σου λεω μην κοροιδευεις ποτε γιατι οποιος κοροιδευει παθαινει τα ιδια??? Smile Smile ))))
παιδια ειναι να γελας απο την μια και να κλαις απο την αλλη ετσι..δηλαδη τι εννοω,εκει που πατας το παραθυρο να κλεισει, αυτο οταν κλεισει κανει ενα "ντουκ" και μετα σαν να συνεχιζει ακομα ο μηχανισμος του και ακουγεται "χρονομετρημενα εμενα Smile " για 6 δευτερολεπτα!!!
υ.γ. ε ρε γλεντια τωρα που θα παω και εγω στην peugeot βασιλη αφου για 2 διακοπτες κανανε 1,5 μηνα για μηχανισμο ποσο θα κανουνε?θα το προλαβω πριν τον οκτωμβρη που τελειωνει η εγγυηση τι λες? Smile
akis1987 - Δευ 20 Ιούλ 2009, 15:58:29
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια εκτος απο την αμφιθεας που αλλου εχει σερβις γιατι προχτες πιαστηκα με τον υπευθυνο γιατι μου λεγαν μαλ***ες για τα παραθυρα...τριζουν και μενα...
xalkiadakhs 207gt - Δευ 20 Ιούλ 2009, 16:04:57
Θέμα δημοσίευσης:
akis1987 έγραψε:
ρε παιδια εκτος απο την αμφιθεας που αλλου εχει σερβις γιατι προχτες πιαστηκα με τον υπευθυνο γιατι μου λεγαν μαλ***ες για τα παραθυρα...τριζουν και μενα...

δεν ξερω τι κανετε εσεις εκει πανω αλλα εδω κρητη και συγκεκριμενα ηρακλειο ολοι αυτοι οι κυριοι στην αντιπροσωπεια αντιμετωπιζουν πολυ σοβαρο προβλημα!!!γενικως ειναι ασχετοι τελειως..το μονο που μπορουμε και κανουμε ειναι οτι τους αντιμετωπιζουμε με μεγαααααλη υπομονη και τιποτα αλλο!!!υπομονη στην ασχετοσυνη,εαν ομως υπηρχε και γνωση ποοοοοσο θα επρεπε να περιμενουμε για ψιλομαλακιες,,ελεος πια Sad Sad
Ilias207Rallye - Δευ 20 Ιούλ 2009, 18:04:28
Θέμα δημοσίευσης:
Στο cc μου ετριζε και μενα του συνοδηγου, σαν να εβρισκε το λαστιχο στο παραθυρο.

Το πηγα σε εναν φιλο μου που ασχολειται γενικα με περιποιηση αυτοκινητων και το ψεκασε με ενα σπρεϊ σιλικονης, απο τοτε δε βγαζει κιχ.

Βεβαια με το cc το προβλημα ειναι στο πλυσιμο με το πιεστικο, οπου δακρυζουν τα τζαμια απο την μεσα πλευρα, αλλα γιαυτο φταιει που δεν εχουν τελαρα οι πορτες!
akis1987 - Δευ 20 Ιούλ 2009, 22:32:35
Θέμα δημοσίευσης:
akis1987 έγραψε:

δεν ξερω τι κανετε εσεις εκει πανω αλλα εδω κρητη και συγκεκριμενα ηρακλειο ολοι αυτοι οι κυριοι στην αντιπροσωπεια αντιμετωπιζουν πολυ σοβαρο προβλημα!!!γενικως ειναι ασχετοι τελειως..το μονο που μπορουμε και κανουμε ειναι οτι τους αντιμετωπιζουμε με μεγαααααλη υπομονη και τιποτα αλλο!!!υπομονη στην ασχετοσυνη,εαν ομως υπηρχε και γνωση ποοοοοσο θα επρεπε να περιμενουμε για ψιλομαλακιες,,ελεος πια Sad Sad

κοιτα να δεις αυτο που με τσαντιζει ειναι οτι το χουν γα**σει το θεμα με την εγγυηση,αν τα ξερα τα χαλια αυτα θα το παιρνα μεταχειρισμενο και θα το κανα και 300 αλογα με τα υπολοιπα φραγκα,επισης με φερνει εκτος εαυτου που πανε ολοι μιλημενοι και αλλαζουν ακριβα ανταλλακτικα εντος εγγυησης και οταν δεν ξερεις καποιον δεν σου αλλαζουν τιποτα,ετσι μου ρχεται να πιασω τον προισταμενο να τον ρωτησω ποσα θελει να μου αλλαξει εντος εγγυησης 2-3 πραγματα...
king207cc - Τρι 21 Ιούλ 2009, 00:34:06
Θέμα δημοσίευσης:
akis1987 έγραψε:
akis1987 έγραψε:

κοιτα να δεις αυτο που με τσαντιζει ειναι οτι το χουν γα**σει το θεμα με την εγγυηση,αν τα ξερα τα χαλια αυτα θα το παιρνα μεταχειρισμενο και θα το κανα και 300 αλογα με τα υπολοιπα φραγκα,επισης με φερνει εκτος εαυτου που πανε ολοι μιλημενοι και αλλαζουν ακριβα ανταλλακτικα εντος εγγυησης και οταν δεν ξερεις καποιον δεν σου αλλαζουν τιποτα,ετσι μου ρχεται να πιασω τον προισταμενο να τον ρωτησω ποσα θελει να μου αλλαξει εντος εγγυησης 2-3 πραγματα...

τι θέλεις να σου αλλάξουν ρε Άκη και δεν θέλουν?? και γω στην Αμφιθέας πάω, είναι λίγο μακάκες. Αλλα τι να κάνεις...
akis1987 - Τρι 21 Ιούλ 2009, 01:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
τριζει το παραθυρο του οδηγου ρε φιλε ειναι 5 μηνων το αμαξι δλδ ελεος τα ιδια καλα με του 206 ε οχι,ασε που κλεινουν και ραντεβου 1 βδομαδα μετα δηλαδη πρωτα προηγειται αυτος που τα σκαει αμεσα και οχι εσυ και γω που χουμε τουτου εντος εγγυησης...για πεστου να σου κλεισει ραντεβου για σερβις να δεις για ποτε θα βρει...αλλα εφοσον τα πραματα ειναι ετσι ακριβως οπως τα περιεγραψα και ας μου το αρνηθει καποιος δεν μπορουμε να κανουμε κατι περα απο υπομονη,φυσικα αυτο το φαινομενο δεν ισχυει μονο στην πεζο,ισχυει και στη εφορια και στο δημο και για οτι δουλεια θες να κανεις...
gemilonas - Τρι 21 Ιούλ 2009, 07:41:49
Θέμα δημοσίευσης:
Καλή σας ημέρα παιδιά

Αν και off topic θα σας πώ πώς οι Ελληνικές αντιπροσωπείες λειτουργούν ακριβώς όπως και το Ελληνικό δημόσιο τελικά , θα συμφωνήσω με το προλαλήσαντα . Λες και εκεί μαζεύονται ότι πιο χάλια μηχανικοί παίζουν στην αγορά οι οποίοι ενίοτε σου δίνουν την εντύπωση , πώς εμείς που απλά ασχολούμαστε ερασιτεχνικά , ίσως να κατέχουμε περισσότερα .
Τέλος πάντων σε σχέση με τα παράθυρα είναι ένα γενικό φαινόμενο που δεν βελτιώνεται , όπως ήταν και το θέμα με το πορτ μπαγκάζ που με πατέντες λύθηκε , τους πολλαπλασιαστές , τους τεντωτήρες καδένας , τα πλαστικά που τρίζουν και πάει λέγοντας . Είναι κάποιες αστοχίες . Φυσικά δεν παραβλέπουμε και τα θετικά . Θα ήθελα για παράδειγμα να πώ πώς με 17900 πρίν ένα χρόνο , στις άλλες μάρκες μόνο 1400 cc έπαιρνες ψόφια , με εξοπλισμό μέτριο . Δεν είναι δυνατόν να δίνεις την οικονομικότερη δαπάνη για αυτοκίνητο και να περιμένεις ποιότητα porche . Το θέμα είναι το ότι οι αντιπροσωπείες κατά τόπους είναι πολύ κακές και καθόλου ενημερωμένες ........... Evil Evil Evil
climbonice - Τρι 21 Ιούλ 2009, 17:42:17
Θέμα δημοσίευσης:
Έκλεισα ραντεβού την άλλη Τρίτη στην Automotivo στο Μοσχάτο. Είναι το 4ο εξουσιοδοτημένο που δοκιμάζω καθώς μέχρι τώρα σε κανένα από τα προηγούμενα δεν έμεινα ικανοποιημένος.
Θα κάνω το 2ο service και μεταξύ των άλλων θα τους αναφέρω και το πρόβλημα στο παράθυρο του οδηγού.
Για να δούμε, θα βγάλουμε καμιά άκρη και μ' αυτούς;

***Ενημερωτικά αναφέρω ό,τι μιας και είναι το τελευταίο service πριν τη λήξη της εγγύησης θα ζητήσω να αλλαχθούν/ελεγχθούν τα εξής:

1. Παράθυρο οδηγού (τριγμοί)
2. Οροφή (τα γνωστά γρασαρίσματα, σφιξίματα κτλ για να σταματήσουν τα κοπανήματα για κανά 4μηνο και μετά πάλι τα ίδια)
3. Αντλία βενζίνης (όταν ζεσταίνεται κάνει υπερβολικό θόρυβο)
4. Χειρολαβές στο εσωτερικό των θυρών (τα μαύρα πλαστικά που είναι πάνω οι διακόπτες των ηλεκτρικών παραθύρων και που άρχισαν να ξεφτίζουν)
paranoia - Τετ 22 Ιούλ 2009, 00:47:07
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά η εμπειρία μου από την αντιπροσωπεία και από εξουσιοδοτημένα είναι μακράν ότι χειρότερο έχω συναντήσει.
Έχω γυρίσει τα μισά εξουσιοδοτημένα της Αθήνας για πρόβλημα με τριγμούς στα παράθυρα. Πραγματικά βαρέθηκα και έχω σταματήσει να ασχολούμαι.

Δεν πρόκειτε να ξεχάσω ποτέ μου την πρώτη επίσκεψη στα κεντρικά της lion.
Γίνεται ο παρακάτω διάλογος στην υποδοχή του συνεργείου:

- Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το αμάξι μου και θα ήθελα να το δει κάποιος μια στιγμή.
- Τι πρόβλημα;
- Tρίζουν τα παράθυρα και λίγο το πίσω αμάξωμα σε λακούβες και σε ανώμαλους δρόμους.
- Ωραία, πότε θέλετε ραντεβού;
- Ραντεβού; Μα δεν γίνεται να το δεί κάποιος μια στιγμή να μου πει τι είναι και από κει και πέρα το κανονίζουμε...
-Όχι κύριε υπάρχει πολύ δουλειά αυτές τις μέρες.
- Ωραία μπορώ τότε να έρθω αύριο ή μεθαύριο να το δείτε; (ήταν Δευτέρα)
- Δεν γίνεται κύριε την άλλη Δευτέρα αν θέλετε στις 9 το πρωί.
- ..... Καλώς τα λέμε την άλλη Δευτέρα λοιπόν.

Πάω την άλλη βδομάδα από τις 8 είμαι εκεί... Πάει 9 πάει 10 πάει 11 πάει 12 πάει μία!!!! και ακόμα περιμένω......
Ξαφνικά σκάει ένα τυπάκι με ένα 207 rallye χαιρετάει έναν από την υποδοχή και βγαίνει μετά από λίγο ένας από το συνεργείο και πάει στο αμάξι του να το δει.
Και εγώ ήμουν στο περίμενε 4 ώρες (και βάλε) με τα νεύρα μου να έχουν γίνει άστα να πάνε....
Μετά έγινε το σώσε, πήγα στους προισταμένους, τους έκανα φασαρία,δικαιολογήθηκαν αμέσως για κακή εξυπηρέτηση και μου υποσχέθηκαν και έναν ακόμα επιπλέον έλεγχο δωρεάν στο αμάξι που οντως τον έκαναν (μην φανταστείτε τίποτα τρελό ε, απλό έλεγχο πάνω στη ράμπα έκαναν).
Μετά από μισή ώρα βγήκε ένα παιδί απο το συνεργείο είδε το πρόβλημα και κανόνισα περαιτέρω κινήσεις. Εντωμεταξύ ο χρόνος που έκανε το παιδί να το δει ήταν 10 λεπτά και για αυτό τον "τεράστιο' χρόνο με είχαν μια βδομάδα στο περίμενε με ραντεβού κιόλας.

Δυστυχώς όμως τα άσχημα συνεχίστηκαν. Ενώ είπαμε το αμάξι να έμπαινε συνεργείο από την πρώτη μέρα που το άφησα, πήγα τη δεύτερη μέρα και το αμάξι ήταν ακόμα εκτός συνεργείου. Cussing out Cussing out
Ξανά τα ίδια, πάνω στον προιστάμενο, πιο έντονο ύφος αυτή τη φορά και μετά από λίγο το αμάξι στο συνεργείο.

Πραγματικά παιδιά εκείνες τις μέρες εκτός του ότι τα νεύρα μου ήταν σε τρελά άσχημη κατάσταση, ένιωθα.... λες και με κορόιδευαν. Πιστεύω αν είχα ένα γνωστό θα είχα ξεμπλέξει από την πρώτη βδομάδα. Επίσης αν τους έλεγα ότι θα τους τα έσκαγα το αμάξι θα ήταν μέσα από το πρώτο δευτερόλεπτο (αν και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος ).

Ένα tip όπως καταλαβαίνετε μπας και σας προσέξουν λίγο είναι οι φωνές παιδιά. Όπου έχετε δίκιο φυσικά ορμάτε (με την καλή την έννοια) μπας και δώσουν σημασία γιατί αλλιώς πέρα βρέχει.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εξυπηρέτηση και το είπα και στους ίδιους. Και μετά περιμένουν να είναι ευχαριστημένος ο κόσμος.

Για εξουσιοδοτημένα τι να πώ; Ενώ από θέμα εξυπηρέτησης ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα, οι περισσότεροι μηχανικοί είναι για γέλια (τουλάχιστον σε αυτά που έχω γυρίσει). Έτοιμες απαντήσεις πετάνε, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τριγμούς και οροφές και πολλές φορές τελίως διαφορετικές.
Έχω συναντήσει σε φανοποιείο εξουσιοδοτημένο έναν μάστορα που μου απαγόρευσε να βάζω σιλικόνη στα λάστιχα γιατί τα ξηραίνει και μετά τα σκάει!!!
Και όποιος θέλει να του πω που μου το είπαν αυτό σε pm...

Ένας μάστορας από τους δεκάδες που έχω συναντήσει δεν έχει κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.

Και για να κλείσω... με αυτά που βλέπω από τις αντιπροσωπείες και τα εξουσιοδοτημένα της lion θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν το επόμενο αμάξι μου θα είναι peugeot. Σόρρυ κιόλας.

Υγ: Σόρρυ και αν κρίνετε ότι είναι σε λάθος ενότητα το ποστ μου, αν θέλετε βάλτε το στην κατάλληλη.
akis1987 - Τετ 22 Ιούλ 2009, 01:30:53
Θέμα δημοσίευσης:
gemilonas έγραψε:
Καλή σας ημέρα παιδιά

Αν και off topic θα σας πώ πώς οι Ελληνικές αντιπροσωπείες λειτουργούν ακριβώς όπως και το Ελληνικό δημόσιο τελικά , θα συμφωνήσω με το προλαλήσαντα . Λες και εκεί μαζεύονται ότι πιο χάλια μηχανικοί παίζουν στην αγορά οι οποίοι ενίοτε σου δίνουν την εντύπωση , πώς εμείς που απλά ασχολούμαστε ερασιτεχνικά , ίσως να κατέχουμε περισσότερα .
Τέλος πάντων σε σχέση με τα παράθυρα είναι ένα γενικό φαινόμενο που δεν βελτιώνεται , όπως ήταν και το θέμα με το πορτ μπαγκάζ που με πατέντες λύθηκε , τους πολλαπλασιαστές , τους τεντωτήρες καδένας , τα πλαστικά που τρίζουν και πάει λέγοντας . Είναι κάποιες αστοχίες . Φυσικά δεν παραβλέπουμε και τα θετικά . Θα ήθελα για παράδειγμα να πώ πώς με 17900 πρίν ένα χρόνο , στις άλλες μάρκες μόνο 1400 cc έπαιρνες ψόφια , με εξοπλισμό μέτριο . Δεν είναι δυνατόν να δίνεις την οικονομικότερη δαπάνη για αυτοκίνητο και να περιμένεις ποιότητα porche . Το θέμα είναι το ότι οι αντιπροσωπείες κατά τόπους είναι πολύ κακές και καθόλου ενημερωμένες ........... Evil Evil Evil

κοιτα φιλε εγω ειμαι ο πρωτος που λεω οτι το 207 ειναι ενα αμαξι πολυ μετριο αλλα εξαρταται τι εισαι...αλλο να το παρεις στα 20 αλλο στα 30φευγα...αλλα δεν μπορω το συστημα αυτο που υπαρχει με τις εγγυησεις,ενδεικτικα αναφερω οτι ενας φιλος μου στην παιανια απο μεγαλη αντιπροσωπεια ακριβων γερμανικων αυτοκινητων βγαζουν αχρηστες δαγκανες 4πιστονες και πανω,με αστειες δικαολογιες και σε συνεργασια με τον υπευθυνο των ανταλλακτικων τα πουλανε και βαζεις φρεναρες πιο φτηνα και απο του rc...οσον αφορα την ποιοτητα εσωτερικου κατι εχω μαθει απο πεζο,πιστευα πως το χαμηλωμα φταιει...ε λοιπον αυτο και δεν το χαμηλωσα και το προσεχω και στο 5μηνο ειναι κουδουνιστρα...και εχω και τον καθε παπαρα να λεει και τα δικα του...φταινε τα λαδια που δεν αλλαζεις σε μας,τα μπουζι works,η φιλτροχοανη κ.α.
mathanas - Τετ 22 Ιούλ 2009, 09:24:27
Θέμα δημοσίευσης:
Eτσι ειναι δυστυχος, το 207 ειναι μαλλον μετριο, ειναι θορυβοδες (τριγμοι , αναρτηση) πρεπει να ριξει κανεις δουλεια προσωπικη αν θελει να διορθωσει μερικα για να μην εχει αυτοκινουμενη κουδουνιστρα.

Στις αντιπροσωπειες η εικονα που περιγραφει ο φιλος paranoia ειναι καλσικη και μαλλον παντου η ιδια..... Δεν ξερουν και αν ξερουν δεν ασχολουνται και για κατι που θα παρει 10 λεπτα σου κλεινουν ραντεβου μετα απο μια βδομαδα, περιμενεις κανα 3ωρο σα μλκς εκει και στο τελος διαπιστωνεις οτι δε κανανε τιποτα αλλα ΤΙΠΟΤΑ.

Η peugeot μαλλον δε ξερει καν τι σημαινει after sales και φυσικα ουτε και γω θα ξαναγορασω ποτε στη ζωη μου peugeot μονο και μονο γι αυτο το λογο....
Jim207GT - Τετ 22 Ιούλ 2009, 09:42:22
Θέμα δημοσίευσης:
Πώς εγώ και αρκετοι από αυτούς που ξέρω δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις αντ/πίες δεν ξέρω. Μάλλον πάτε σε τελείως άσχετους ή η συμπεριφορά σας ρε παιδιά κάτι έχει και τους βγάζετε την άρνηση.

Και γώ είχα θέμα με παράθυρα, και πορτ παγκάζ και στο τελευταίο service τους έδωσα τις παρατηρήσεις μου και πήρα ένα αυτοκίνητο τελείως αθόρυβο.Και έχω 40.000χλμ και 3ς φορές πίστα και και και...

Και μην ακούσω για άλλες μάρκες γιατι τα πράγματα είναι και εκεί τραγικά και έχω πάρα πολλά παραδείγματα να αναφέρω, και σοβαρότερα απο το χτυπάει λίγο η κλειδαριά......και από την Νο 1 στην Ελλάδα Toyota και τα 6χρόνια μη χέσω εγγύηση και το καλύτερο my ass after sales.
fynos - Τετ 22 Ιούλ 2009, 09:53:52
Θέμα δημοσίευσης:
+1 και . . . .
Wink
mathanas - Τετ 22 Ιούλ 2009, 09:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι πως βλεπει ο καθενας τα πραγματα εσυ μαλλον βλεπεις το ποτηρι μισογεματο.....

Αμα εισαι ευχαριστημενος απο το αμαξι σου και πως σου συμπεριφερονται παω πασο εγω ομως δεν ειμαι και δεν εχω προβληματικη συμπεριφορα για να τους βγαλω αρνηση που ειναι αστειο να το συζητμαε γιατι πελατης ειμαι και δεν υφισταται "αρνηση" εκ μερους τους.

και επειδη τυχαινει να εχουμε και mondeo στην οικογενεια η αντιπροσωπεια ποτε δε μου πε για να δουν κατι και να πουνε τη γνωμη τους φερτο σε μια βδομαδα με ραντεβου στις 8.30. Μη τρελαθουμε τωρα.
mathanas - Τετ 22 Ιούλ 2009, 10:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
Α και δε με απασχολει να βγαλω το αμαξι μου καλυτερο απο τα ΤΟΥΟΤΑ ουτε ειμαι απο αυτους που θα αναλωθει να αποδειξει οτι το αμαξακι που αγορασε ειναι καλυτερο απ ολα τ αλλα και στρουθοκαμηλιζω... Εγω λεω οτι ειδα και μαλον τα ειδανε και αλλοι, εσυ τωρα αν εχεις πιασει φιλιες με το x,y μαστορακο σ ενα συνεργειο της peugeot και ασχολειται λιγο παραπανω και εισαι ευχαριστημενος γιατι σου λυσανε το τριγμο στο πορτ παγκαζ δε μου λεει τιποτα.
Jim207GT - Τετ 22 Ιούλ 2009, 10:04:37
Θέμα δημοσίευσης:
Το βλέπω σαν ανθρωπός που από το 93 έχω Peugeot(106 1.3r, 106 1.6r, 207GT) που έχουν γράψει συνολικά 370.000χλμ και δεν με έχουν αφήσει ποτέ στο δρόμο παρά την πάρα πολύ "καλή" χρήση που τους κάνω. Και επίσης έχοντας πάρα πολλούς φίλους με Mercedes-BMW και Toyota και μερικοί από αυτούς δουλεύουν κιόλας εκεί γιανα ξέρω να μείνω μακρυά Wink

Οπότε μπορείς να πείς οτι το βλέπω τελείως υποκειμενικά. Ο καθένας μιλάει με τα βιώματά του.
Dimitris_thess - Τετ 22 Ιούλ 2009, 12:00:37
Θέμα δημοσίευσης:
+ 100000 me τον paranoia.
Εμενα καν δεν το ειδαν το αμαξι στην αντιπροσωπεια. Μου ειπαν οτι ειναι λογικο να τριζει το cc μου. Σε λιγο ρε jim207gt θα μας πεις οτι εμεις φταιμε κιολας που τριζουν σαν τρελα τα αμαξια μας. 8 μήνες το έχω και κοπανάει σαν τρελό. Μήπως εισαι στη peugeot η εχεις κανα γνωστο σε συνεργειο για να τα γραφεις αυτα;
Σοβαρεψου σε παρακαλω.
akis1987 - Τετ 22 Ιούλ 2009, 13:02:34
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Πώς εγώ και αρκετοι από αυτούς που ξέρω δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις αντ/πίες δεν ξέρω. Μάλλον πάτε σε τελείως άσχετους ή η συμπεριφορά σας ρε παιδιά κάτι έχει και τους βγάζετε την άρνηση.

Και γώ είχα θέμα με παράθυρα, και πορτ παγκάζ και στο τελευταίο service τους έδωσα τις παρατηρήσεις μου και πήρα ένα αυτοκίνητο τελείως αθόρυβο.Και έχω 40.000χλμ και 3ς φορές πίστα και και και...

Και μην ακούσω για άλλες μάρκες γιατι τα πράγματα είναι και εκεί τραγικά και έχω πάρα πολλά παραδείγματα να αναφέρω, και σοβαρότερα απο το χτυπάει λίγο η κλειδαριά......και από την Νο 1 στην Ελλάδα Toyota και τα 6χρόνια μη χέσω εγγύηση και το καλύτερο my ass after sales.

λογικο αμα ξερεις καποιον και σου φερονται φιλαρακια και ετσι να μην εχεις προβλημα,ελα στη θεση μας και αν δεν αντιδρασεις αναλογα τοτε κρινε...τουλαχιστον εγω δεν πηρα το gt η το cc που ξερω οτι αργα η γρηγορα θα γινει λουνα παρκ γι αυτο τσαντιζομαι...και στα vag χαλανε φιλε μου οι μηχανισμοι στα παραθυρα και τους βαζουν κινεζικους μετα που κανουν θορυβο αλλα τουλαχιστον ας μου τα αλλαζαν και εμενα και ας μου βαζαν taiwan...
Jim207GT - Τετ 22 Ιούλ 2009, 14:12:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον έχετε μπλέξει με άσχετους ή με μη επαγγελματίες. Αλλά και γώ κάνω 15χλμ και πάω εκεί που ξέρω οτι θα μου κάνουν δουλειά και δεν πάω στον τοπικό οπου είναι για τα πανηγύρια.Φυσικά μετά από τόσα χρόνια να με ξέρει καλά αλλά πίστεψέ με μετά την εγγύηση όλα τα αμάξια μου τα πάω σε άλλο δικό μου μηχανικό.

Όσο για τα CC τα μεταξοτά βρακιά θέλουν και.......Όλα τα CC ανεξαρτήτος μάρκας μετά από κάποια χλμ κοπανάνε και θέλουν μαζεματάκια στην οροφή. Βρήτε ενα συνεργείο που σας κάνει δουλειά και γίνετε κολλητάρια. Ο φίλος μου ο Στάθης έχει πάει τουλάχιστον 3ς φορές αλλά ποτέ δεν του είπαν τίποτα, την τελευταία το πέτυχαν κιόλας και είναι μιά χαρά το CC του. Razz

Πάντως εγώ αναφέρω οτι οποισδήποτε πρόβλημά μου, αντιμετωπίστηκε άμεσα με αντικατάσταση χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ειδικά για το παράθυρο μου άλλαξαν πρώτα λάστιχα και μετά γρύλο. Το πρόβλημα βρισκόταν σε μία λάθος τοποθετημένη βίδα και το εμφάνισαν πάρα πολλά 207 ανεξαρτήτος έκδοσης, πράγμα που πλέον πρέπει να γνωρίζουν όλα τα επίσημα καθώς και το πρόβλημα με την καδένα.Αν σας λένε μα μου τότε σας κοροιδεύουν.
Dimitris_thess - Τετ 22 Ιούλ 2009, 15:19:59
Θέμα δημοσίευσης:
Λες να τους ζητάμε και τηλέφωνα να πηγαίνουμε για καφέ;
Θεε και κύριε τι άλλο θα ακούσουμε. Άρα παραδέχεσαι και εσύ ο ίδιος ότι οι τύποι δεν είναι επαγγελματίες.
Αυτό είναι το χειρότερο όλων. Δηλαδή πρέπει να τους κάνουμε και φίλους για να μας δώσουν σημασία; Πές το έτσι απο την αρχη βρε αδερφε τώρα καταλαβα γιατι δεν εισαι δυσαρεστημενος πελατης της peugeot.
Και εγώ από το Δημοσίο ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, ποτέ όμως και κακώς πολλοί το βρίζετε και το κατακρίνετε.
Σόρρυ αλλά έχω τη μητέρα μου που δουλεύει σε δημόσια υπηρεσία και πάντα βγάζουμε άκρη...
Εσάς μάλλον θα κοιτάνε τις φάτσες σας και δεν θα σας εξυπηρετούν.
giannis27 - Τετ 22 Ιούλ 2009, 15:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
τι να πω ρε παιδιά ,εδώ(Σέρρες) πάντως η αντιπροσωπεία είναι πολύ εξυπηρετική έχει κ το μονοπώλιο για όλο τον νομό Σερρών κ παρόλο αυτά όλοι μέσα από τους πωλητές μέχρι τους μηχανικούς είναι πολύ εξυπηρετικοί!
τώρα από θέματα ποιότητας ναι είμαστε πίσω από τις άλλες μάρκες ένα απλό παράδειγμα ,δεν γίνεται να ανοίγεις πόρτα από κία seed κ να έχει διπλά κ τριπλά λάστιχα στις πόρτες κ εγώ που έδωσα 23,000€ να έχω ένα ,παράπονο δεν έχω από το δικό μου αμάξι προβλήματα τριγμούς κ τέτοια δεν έχω αλλά ανοίγεις την μία πόρτα κ βλέπεις ότι από μέσα τα πάντα είναι πεντακάθαρα κ ανοίγεις την άλλη κ βλέπεις νυχτερίδες κ αράχνες!
δεν τα βγάζω από την φαντασία μου έτυχε να βοηθήσω για μερικές μέρες έναν φίλο μου που έχει πλυντήριο αυτοκινήτων κ πραγματικά ψιλό απελπίστηκα σχετικά με την ποιότητα του 207 σε σχέσει με τις άλλες μάρκες κ δεν μιλάω για ακριβότερα μοντέλα bmw,μερσεντα(εκεί έριχνες με το πιεστικό στην πόρτα κ όταν την άνοιγες ήταν στεγνή κ πεντακάθαρη καινούργια)μιλάω για μοντέλα ποιο φθηνά από το 207.
android - Τετ 22 Ιούλ 2009, 15:29:45
Θέμα δημοσίευσης:
καλα το περιμενε που χει η πεζο για ανταλακτικα τον τελευταιο καιρο ειναι αντε γεια....ολο περιμενε να ρθει απο γαλλια...το στοκ το χουν ξεχασει μαλλον λογο κρισεις... πας πρωι κ φευγεις μεσημερι δεν σου κλεινει ωρα για ραντεβου ερχετε το ανταλακτικο κ σου κλεινει μετα απο 10 μερες ραντεβου να στο βαλει....ασε η τουοτα ειναι πολυ μπρωστα σ αυτο το θεμα
αμα μεσα σε 2 χρονια που δινει εγγυηση σου πει κ οχι να σου βαλει κατι εγγυηση που το πολυ να χεις κανει μεχρι τελος 50χιλ χιλ ε ενταξει ελεος

οσο για το proceed εχει μακραν καλυτερη πορτα απ ολα golf,astra,ayris,megane,focus,308
xalkiadakhs 207gt - Τετ 22 Ιούλ 2009, 18:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
Dimitris_thess έγραψε:
Λες να τους ζητάμε και τηλέφωνα να πηγαίνουμε για καφέ;
Θεε και κύριε τι άλλο θα ακούσουμε. Άρα παραδέχεσαι και εσύ ο ίδιος ότι οι τύποι δεν είναι επαγγελματίες.
Αυτό είναι το χειρότερο όλων. Δηλαδή πρέπει να τους κάνουμε και φίλους για να μας δώσουν σημασία; Πές το έτσι απο την αρχη βρε αδερφε τώρα καταλαβα γιατι δεν εισαι δυσαρεστημενος πελατης της peugeot.
Και εγώ από το Δημοσίο ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, ποτέ όμως και κακώς πολλοί το βρίζετε και το κατακρίνετε.
Σόρρυ αλλά έχω τη μητέρα μου που δουλεύει σε δημόσια υπηρεσία και πάντα βγάζουμε άκρη...
Εσάς μάλλον θα κοιτάνε τις φάτσες σας και δεν θα σας εξυπηρετούν.

σιγα να μην τους ζητησω να παμε για καφε..και για ποτο το βραδυ και ολα τα εννοουμενα!!!αυτα τα κανουνε ορισμενοι π.χ. να ειναι ολοι μερα στους κολλητους τους που δουλευουνε στις αντιπροσωπειες και να φτιαχνει ο ενας τον αλλο και πρασινα αλογα!!!οποτε μην κανουμε αυτα που κοροιδευουμε ετσι?κακα τα ψεμματα παιδια ειμαστε στην ελλαδα και αυτη ειναι η αληθεια..δεν νομιζω οτι εξω συμβαινουνε τετοια πραγματα,δεν υπαρχουνε τετοιοι ανθρωποι που να σε κοροιδευουνε επειδη εισαι ενας "τυχαιος πελατης" και οχι κολλητος τους!!!
συγκεκριμενο παραδειγμα εαν θελετε μιλαω και ονομαστικα στα π@π@ρι@ μου εγινε με εναν φιλο μου εδω ηρακλειο που του αλλαξανε και 2 αμορτισερ στην εγγυηση στα 25000χλμ,οταν πηγα εγω και μου τα μετρησανε και μου ειπανε 25% αποδοση και τους ειπα αλαχτε τα,,γελουσανε τα βληματα ολοι τους!και οταν τους ειπα "και καλα μα του γιαννη το gt γιατι τα αλλαξατε?" εκει μαλλον τους κοπηκε το γελιο και ψαχνανε δικαιολογιες κοιταζοντας ο ενας τον αλλο!!ε βεβαια εμεις και μαλλον οι πιο πολλοι δεν ειμαστε για καφε στις αντιπροσωπειες και εχουμε κανει και κολλητους τους μηχανικους η τους παραγιους η ακομα και τα παιδια των ιδιοκτητων των αντιπροσωπων!!!!!
Dimitris_thess - Τετ 22 Ιούλ 2009, 22:38:19
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι ακριβώς. Εγώ στη θέση σου θα έκανα μια ωραία καταγγελία στα κεντρικά της peugeot, να δεις μετά ποιος θα γέλαγε.
Αυτά τα ξέρουν μέχρι και οι πέτρες εκτός από κάτι "περίεργους" που μας λένε ότι δεν μας εξυπηρετούν επειδή φταίει η φάτσα μας και δεν τους μιλάμε καλά...
Φανταστείτε τι μπορεί να κάνουν τέτοιοι τύποι στις αντιπροσωπείες για να τους εξυπηρετούν Rolling eyes Rolling eyes
Και οκ ας δεχτούμε τη γνωριμία ώς λύση για να φτιάξουν το αμάξι μας, αλλά ξέρετε ρε παιχταράδες έχουμε και δουλειές κάθε μέρα, δεν μπορούμε να τρέχουμε στις αντιπροσωπείες για δημόσιες σχέσεις και π@π@ριες.
Επαγγελματίες ζητάμε να βρούμε (που θα εξυπηρετούν τους πάντες) και όχι "γνωστούς" για να κάνουμε το κομμάτι μας Wink
Jim207GT - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 00:06:13
Θέμα δημοσίευσης:
Dimitris_thess έγραψε:
Έτσι ακριβώς. Εγώ στη θέση σου θα έκανα μια ωραία καταγγελία στα κεντρικά της peugeot, να δεις μετά ποιος θα γέλαγε.
Αυτά τα ξέρουν μέχρι και οι πέτρες εκτός από κάτι "περίεργους" που μας λένε ότι δεν μας εξυπηρετούν επειδή φταίει η φάτσα μας και δεν τους μιλάμε καλά...
Φανταστείτε τι μπορεί να κάνουν τέτοιοι τύποι στις αντιπροσωπείες για να τους εξυπηρετούν Rolling eyes Rolling eyes
Και οκ ας δεχτούμε τη γνωριμία ώς λύση για να φτιάξουν το αμάξι μας, αλλά ξέρετε ρε παιχταράδες έχουμε και δουλειές κάθε μέρα, δεν μπορούμε να τρέχουμε στις αντιπροσωπείες για δημόσιες σχέσεις και π@π@ριες.
Επαγγελματίες ζητάμε να βρούμε (που θα εξυπηρετούν τους πάντες) και όχι "γνωστούς" για να κάνουμε το κομμάτι μας Wink

Τώρα τι να σου πώ έχε χάρη.
Δε θα πέσω στο επίπεδό σου. Αμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου λέω πρόβλημα σου, κατάλαβε ότι γουστάρεις........
smoki - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 02:16:36
Θέμα δημοσίευσης:
Και η Peugeot θα του κλεινε το μαγαζακι...
Απλα τα πραγματα, δεν σε ικανοποιουν πας αλλου, και μην περιμενεις απο την πρωτη επισκεψη να σου στρωνουν κοκκινα χαλια. Και εγω εφερα βολτα 3-4 αντιπροσωπειες μεχρι να βρω την πιο "σωστη" κατα την γνωμη μου και πιστεψε με ο μηχανικος αυτης που βρηκα νοιαστηκε και φαινεται να νοιαζεται για το αμαξι μου πιο πολυ απο εμενα. Μαλλον φαινεται ειμαι απο τους "περιεργους", αεργους και τεμπελοχαναδες που δεν ξερουν τι να κανουν και τρεχουν καθημερινα στις αντιπροσωπειες. Τωρα να σου πω τον τροπο μου δεν ξερω απλα πηγα κατω στο σερβις διπλα στο αμαξι και τον ρωταγα συνεχεια τις απορειες μου για το αμαξι και τους θορυβους που κανει απλα με ευγενεια διχως να το παιζω ξερολας απλα υποψιασμενος.

ΥΓ1: Δεχθειτε την βοηθεια που σας προσφερει αυτο το φορουμ και μην βιαζεστε να κρινετε τους αλλους
ΥΓ2 Απλα να αναφερω οτι το αμαξι με εχει κανει αρχοντα και οπουδηποτε να το παρκαρω-παω αντι να με παρατηρησουν με ρωτανε ποσα αλογα ειναι και αν στριβει Smile Cool Smile Cool
akis1987 - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 02:18:29
Θέμα δημοσίευσης:
smoki έγραψε:
ΥΓ2 Απλα να αναφερω οτι το αμαξι με εχει κανει αρχοντα και οπουδηποτε να το παρκαρω-παω αντι να με παρατηρησουν με ρωτανε ποσα αλογα ειναι και αν στριβει Smile Cool Smile Cool

τι οδηγας???
smoki - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 02:21:47
Θέμα δημοσίευσης:
akis1987 έγραψε:
smoki έγραψε:

τι οδηγας???

207 rallye
akis1987 - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 02:22:20
Θέμα δημοσίευσης:
α οκ....ποσα παιζει πανω απο 250???
Dimitris_thess - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 02:32:13
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:

Δε θα πέσω στο επίπεδό σου. Αμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου λέω πρόβλημα σου, κατάλαβε ότι γουστάρεις........

Ούτε εγώ θα πέσω στα 4 ρε φίλε για να μου φτιάξουν το αμάξι όπως πρέπει ειδικά όταν είμαι σε εγγύηση. Αυτά είναι αυτονόητα ότι πρέπει να γίνουν είτε με ξέρουν είτε δε με ξέρουν. Ελπίζω να έχεις λίγο τσίπα πάνω σου και να παραδεχτείς ότι σου φτιάχνουν το αμάξι επειδή τους ξέρεις ή έχεις κάποιο γνωστό.
Η κατάσταση πάντως αυτή τη στιγμή στις αντιπροσωπείες και στα εξουσιοδοτημένα είναι από μέτρια ώς κακή από άποψη εξυπηρέτησης είτε σ αρέσει είτε δε σαρέσει και δεν το λέω μόνο εγώ αυτό.
Αν μπορείς να το καταλάβεις (και δεν είσαι κολλημένος) έχει καλώς αλλιώς καλύτερα να μην το συνεχίσουμε.
Και σόρρυ αν προσβλήθηκες με κάτι αλλά όχι και να μας λες ότι η peugeot είναι καλή σε εξυπηρέτηση και ότι εμείς είμαστε οι ξυνοί που τρίζουν τα αμάξια μας...
akis1987 - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 02:35:02
Θέμα δημοσίευσης:
Dimitris_thess έγραψε:
Jim207GT έγραψε:

Ούτε εγώ θα πέσω στα 4 ρε φίλε για να μου φτιάξουν το αμάξι όπως πρέπει ειδικά όταν είμαι σε εγγύηση. Αυτά είναι αυτονόητα ότι πρέπει να γίνουν είτε με ξέρουν είτε δε με ξέρουν. Ελπίζω να έχεις λίγο τσίπα πάνω σου και να παραδεχτείς ότι σου φτιάχνουν το αμάξι επειδή τους ξέρεις ή έχεις κάποιο γνωστό.
Η κατάσταση πάντως αυτή τη στιγμή στις αντιπροσωπείες και στα εξουσιοδοτημένα είναι από μέτρια ώς κακή από άποψη εξυπηρέτησης είτε σ αρέσει είτε δε σαρέσει και δεν το λέω μόνο εγώ αυτό.
Αν μπορείς να το καταλάβεις (και δεν είσαι κολλημένος) έχει καλώς αλλιώς καλύτερα να μην το συνεχίσουμε.
Και σόρρυ αν προσβλήθηκες με κάτι αλλά όχι και να μας λες ότι η peugeot είναι καλή σε εξυπηρέτηση και εμείς είμαστε οι ξυνοί...

ηρεμησε φιλος,ο καθενας τα βλεπει απο την δικη του μερια...αμα εισαι ευχαριστημενος ειναι γαματοι κτλ κτλ,απλα δεν γουσταρω ειρωνιες απο τους βλακες στα συνεργεια και συγκεκριμενα στην αμφιθεας,και αμα το δει ας μου πει και κατι εγω ειμαι επωνυμος αυτος δεν ειναι...
Puzzle - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 07:34:41
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Μάλλον έχετε μπλέξει με άσχετους ή με μη επαγγελματίες. Αλλά και γώ κάνω 15χλμ και πάω εκεί που ξέρω οτι θα μου κάνουν δουλειά και δεν πάω στον τοπικό οπου είναι για τα πανηγύρια.Φυσικά μετά από τόσα χρόνια να με ξέρει καλά αλλά πίστεψέ με μετά την εγγύηση όλα τα αμάξια μου τα πάω σε άλλο δικό μου μηχανικό.

Όσο για τα CC τα μεταξοτά βρακιά θέλουν και.......Όλα τα CC ανεξαρτήτος μάρκας μετά από κάποια χλμ κοπανάνε και θέλουν μαζεματάκια στην οροφή. Βρήτε ενα συνεργείο που σας κάνει δουλειά και γίνετε κολλητάρια. Ο φίλος μου ο Στάθης έχει πάει τουλάχιστον 3ς φορές αλλά ποτέ δεν του είπαν τίποτα, την τελευταία το πέτυχαν κιόλας και είναι μιά χαρά το CC του. Razz

Πάντως εγώ αναφέρω οτι οποισδήποτε πρόβλημά μου, αντιμετωπίστηκε άμεσα με αντικατάσταση χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ειδικά για το παράθυρο μου άλλαξαν πρώτα λάστιχα και μετά γρύλο. Το πρόβλημα βρισκόταν σε μία λάθος τοποθετημένη βίδα και το εμφάνισαν πάρα πολλά 207 ανεξαρτήτος έκδοσης, πράγμα που πλέον πρέπει να γνωρίζουν όλα τα επίσημα καθώς και το πρόβλημα με την καδένα.Αν σας λένε μα μου τότε σας κοροιδεύουν.

Μιας και η συζητηση εχει ξεφυγει...Jim μπορω να σε ρωτησω κατι?
Τον κονδωρα σαν επισημο εξουσιοδοτημενο, σαν επισημο peugeot σπορτ, και σαν επισημος συνεργατης με το club μπορεις να μου πεις την αποψη σου?
Εχω περασει απο τα 4 εξουσιοδοτημενα μεσα και η Lion και μπορω να πω πως τα παιδια στα περισσοτερα που αναφερουν εχουν δικιο...
Αλλα επειδη ξερω την αποψη σας περι κονδωρ σε γεννικες γραμμες να αναφερω τα εξης:
1 μερα με το αμαξι μου....απο πεμπτη σε τεταρτη δεν κατεβαινει καπου βρισκει...
Παμε λοιπον κονδωρα μιας και το αγορασαμε...κατεβασμα ολο το σασμαν σε 10 μερες αυτοκινητο...αλλαζει κατι λαδακια ....περνει τηλ ετοιμο το αμαξι σας...
Το παραλαμβανω....παμε παλι πισω γιατι φυσικα δεν εχει λυθει το προβλημα...με περνουν τελικα πρεπει να αλλαχτει ενα σιδερακι εκει και θα ξανακατεβει το σασμαν...
Παλι τηλ το μεσημερακι το αμαξι σας θα ειναι ετοιμο...
Παω εκει πιο νωρις εγω και χωρις να πω τιποτα κατεβαινω στο συνεργειο(να πω εδω οτι απαγορευεται στο κονδωρ και θα καταλαβετε γιατι)...βλεπω το αμαξι μου...βιδες το σασμαν δεν ειχε δεθει ακομα...κοιταζω μεσα και τι να δω...
Ολα τα εργαλεια του μαστορα παρατημενα μεσα στη λαδιλα και στη γρασιλα πανω στο καθισμα του συνοδηγου...
Δεν αναφερω κατι γιατι λεω ασε μη μου κανουν και καμια λαδια τωρα...το παιρνω και φευγω ακρως εκνευρισμενος...
Μερικες μερες μετα αρχιζει συναγερμος να βαραει μονος του...και τα παραθυρα να τριζουν...
Παμε παλι κονδωρα....με περνουν τηλ το αμαξι σας ετοιμο...το περνω φευγω τα παραθυρα ουτε καν τα ειχαν κοιταξει...
Επειδη δεν ειχα αλλες αντοχες το αφηνω ετσι και επιστρεφω στο κονδωρα μετα απο ενα αλλο προβλημα...τους αναφερω αυτο που ειχε γινει με τα παραθυρα...και τι μου λεει ο υπευθυνος υποδοχης...εισαι ΨΕΥΤΗΣ λεει το τυπακι...πολυ ηρεμα του λεω οτι δεν εδωσα 22,000 για να λεω σε εσενα ψεματα...και αποχωρησα ηρεμα...
Λοιπον δεν θα παψω ουτε στιγμη να δυσφημω το εν λογω συνεργειο σε οποιαδηποτε τετοια συζητηση..νομιζω οτι αυτο και μονο μιας και δεν εχω ορεξη για καταγγελιες αρκει...
Δεν λεω οτι μπορει να μην εχει καλους μαστορους αλλα μετα απο αυτα που ειδα με τα ματια μου και αυτα που ακουσα....αρκουν για να μην ξαναπατησω εγω και πολυ φιλοι το ποδαρι τους εκει...
Να πω επισης οτι για το πρωτο ετησιο service μου ζηταγε ενδεικτικη τιμη 170-240 ευρω και το εκανα σε εξουσιοδοτημενο με 80 ευρω...
Πλεον τα συμπερασματα δικα σας...
Puzzle - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 07:50:47
Θέμα δημοσίευσης:
paranoia έγραψε:
Παιδιά η εμπειρία μου από την αντιπροσωπεία και από εξουσιοδοτημένα είναι μακράν ότι χειρότερο έχω συναντήσει.
Έχω γυρίσει τα μισά εξουσιοδοτημένα της Αθήνας για πρόβλημα με τριγμούς στα παράθυρα. Πραγματικά βαρέθηκα και έχω σταματήσει να ασχολούμαι.

Δεν πρόκειτε να ξεχάσω ποτέ μου την πρώτη επίσκεψη στα κεντρικά της lion.
Γίνεται ο παρακάτω διάλογος στην υποδοχή του συνεργείου:

- Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το αμάξι μου και θα ήθελα να το δει κάποιος μια στιγμή.
- Τι πρόβλημα;
- Tρίζουν τα παράθυρα και λίγο το πίσω αμάξωμα σε λακούβες και σε ανώμαλους δρόμους.
- Ωραία, πότε θέλετε ραντεβού;
- Ραντεβού; Μα δεν γίνεται να το δεί κάποιος μια στιγμή να μου πει τι είναι και από κει και πέρα το κανονίζουμε...
-Όχι κύριε υπάρχει πολύ δουλειά αυτές τις μέρες.
- Ωραία μπορώ τότε να έρθω αύριο ή μεθαύριο να το δείτε; (ήταν Δευτέρα)
- Δεν γίνεται κύριε την άλλη Δευτέρα αν θέλετε στις 9 το πρωί.
- ..... Καλώς τα λέμε την άλλη Δευτέρα λοιπόν.

Πάω την άλλη βδομάδα από τις 8 είμαι εκεί... Πάει 9 πάει 10 πάει 11 πάει 12 πάει μία!!!! και ακόμα περιμένω......
Ξαφνικά σκάει ένα τυπάκι με ένα 207 rallye χαιρετάει έναν από την υποδοχή και βγαίνει μετά από λίγο ένας από το συνεργείο και πάει στο αμάξι του να το δει.
Και εγώ ήμουν στο περίμενε 4 ώρες (και βάλε) με τα νεύρα μου να έχουν γίνει άστα να πάνε....
Μετά έγινε το σώσε, πήγα στους προισταμένους, τους έκανα φασαρία,δικαιολογήθηκαν αμέσως για κακή εξυπηρέτηση και μου υποσχέθηκαν και έναν ακόμα επιπλέον έλεγχο δωρεάν στο αμάξι που οντως τον έκαναν (μην φανταστείτε τίποτα τρελό ε, απλό έλεγχο πάνω στη ράμπα έκαναν).
Μετά από μισή ώρα βγήκε ένα παιδί απο το συνεργείο είδε το πρόβλημα και κανόνισα περαιτέρω κινήσεις. Εντωμεταξύ ο χρόνος που έκανε το παιδί να το δει ήταν 10 λεπτά και για αυτό τον "τεράστιο' χρόνο με είχαν μια βδομάδα στο περίμενε με ραντεβού κιόλας.

Δυστυχώς όμως τα άσχημα συνεχίστηκαν. Ενώ είπαμε το αμάξι να έμπαινε συνεργείο από την πρώτη μέρα που το άφησα, πήγα τη δεύτερη μέρα και το αμάξι ήταν ακόμα εκτός συνεργείου. Cussing out Cussing out
Ξανά τα ίδια, πάνω στον προιστάμενο, πιο έντονο ύφος αυτή τη φορά και μετά από λίγο το αμάξι στο συνεργείο.

Πραγματικά παιδιά εκείνες τις μέρες εκτός του ότι τα νεύρα μου ήταν σε τρελά άσχημη κατάσταση, ένιωθα.... λες και με κορόιδευαν. Πιστεύω αν είχα ένα γνωστό θα είχα ξεμπλέξει από την πρώτη βδομάδα. Επίσης αν τους έλεγα ότι θα τους τα έσκαγα το αμάξι θα ήταν μέσα από το πρώτο δευτερόλεπτο (αν και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος ).

Ένα tip όπως καταλαβαίνετε μπας και σας προσέξουν λίγο είναι οι φωνές παιδιά. Όπου έχετε δίκιο φυσικά ορμάτε (με την καλή την έννοια) μπας και δώσουν σημασία γιατί αλλιώς πέρα βρέχει.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εξυπηρέτηση και το είπα και στους ίδιους. Και μετά περιμένουν να είναι ευχαριστημένος ο κόσμος.

Για εξουσιοδοτημένα τι να πώ; Ενώ από θέμα εξυπηρέτησης ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα, οι περισσότεροι μηχανικοί είναι για γέλια (τουλάχιστον σε αυτά που έχω γυρίσει). Έτοιμες απαντήσεις πετάνε, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τριγμούς και οροφές και πολλές φορές τελίως διαφορετικές.
Έχω συναντήσει σε φανοποιείο εξουσιοδοτημένο έναν μάστορα που μου απαγόρευσε να βάζω σιλικόνη στα λάστιχα γιατί τα ξηραίνει και μετά τα σκάει!!!
Και όποιος θέλει να του πω που μου το είπαν αυτό σε pm...

Ένας μάστορας από τους δεκάδες που έχω συναντήσει δεν έχει κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.

Και για να κλείσω... με αυτά που βλέπω από τις αντιπροσωπείες και τα εξουσιοδοτημένα της lion θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν το επόμενο αμάξι μου θα είναι peugeot. Σόρρυ κιόλας.

Υγ: Σόρρυ και αν κρίνετε ότι είναι σε λάθος ενότητα το ποστ μου, αν θέλετε βάλτε το στην κατάλληλη.

Τι μου θυμησες...
Πρωτες μερες με το αμαξι και λογω του περιεργου βυθισματος των βαλβιδων που εχει ο κινητηρας παω στη lion για εναν περιεργο θορυβο που νομιζα οτι ακουγα...
Καλησπερα σας θα ηθελα καποιος να ακουσει 2 λεπτακια εναν θορυβο να μου αν εχει προβλημα ή ειναι φυσιολογικό?
Μου λεει λογω φορτου εργασιας θα πρεπει να κλεισετε ραντεβου...
Για να ακουσει μονο εναν θορυβο ραντεβου? ναι μου λεει...
Του λεω εισαι σοβαρος ανθρωπε μου...δωσαμε τοσα λεφτα να παρουμε ενα αμαξι και μου λες παπατζες για εναν θορυβο...κι αν ειναι κατι σημαντικο και με αφησει το αμαξι μεχρι το ραντεβου...
Τεσπα μετα το χεσ.μο που επεσε ηρθε ενας ανθρωπος ευγενικος και τελικα οντως ο θορυβος ηταν φυσιολογικος...1 λεπτο δουλεια...μιση ωρα τσακωνομουν με την υποδοχη...
Μετα τα προβληματα που ανεφερα με τον κονδωρα...λεω ας το παω για τα τριξιματα στη Lion...Περνω τηλ...καλημερα σας...θα ηθελα να μου κλεισετε οποτε μπορειτε το πρωτο ραντεβου...αλλα να ειναι το πρωτο σας παρακαλω...
Οκ μου λεει ελατε την ταδε του μηνα..
τι ωρα ανοιγετε λεω? μου απανταει στις 8 αν θυμαμαι καλα...
Φτανει εκεινη η ημερα... 7 30 εξω απο το συνεργειο...βλεπω και αλλα αμαξια μπροστα μου...
Μπενω μεσα στην υποδοχη λεω εχω κλεισει το πρωτο ραντεβου τις ημερας...
Μου λεει κυριε μου εχουν αλλα αμαξια προτεραιοτητα...μα του λεω για διαφορους λογους εχω κλεισει το πρωτο ραντεβου...τεσπα του λεω σε ποση ωρα θα παρετε το αμαξι μου? μου λεει αν ειστε τυχερος σε κανα 2 ωρο θα αρχισουμε να το κοιταμε...
Του λεω κι εγω οτι ειστε γελοιοι και αναξιοπιστοι και σηκωθηκα και εφυγα...
Να πω οτι σε συζητηση με μηχανικο περι τριξιματων....η απαντηση του ηταν ετσι ειναι το cabrio κυριε μου τι να κανουμε...
Του λεω κι εγω οχι κυριε μου ετσι δυστυχως εχετε μαθει στα peugeuot τα cabrio σας και νομιζετε οτι ετσι ειναι ολα..
Ενδεικτικα να αναφερω οτι σε 2 εος που εχουμε στην οικογενεια οροφες παραθυρα κτλ δεν κανουν ουτε κιχ...και ουτε διανοουντε να κανουν..
Να μην αναφερω περι συμπλεκτη που θυμιζει αμαξια του 90...
Εχε χαρη που γουσταρω τοσο πολυ την εμφανιση του...και την αναθεματισμενη τη κριση...
Ιαπωνας και παλι ιαπωνας...!!!
SAKIS-LEMANS - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 08:19:28
Θέμα δημοσίευσης:
Κάποιος όμως να μας πεί πως έλυσε το θέμα του τριξίματος των παραθύρων όμως...
Puzzle - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 08:33:33
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Να σου πω μονο οτι εμενα λυνεται κατα περιοδους μονο του και μετα εμφανιζεται παλι...και παει λεγοντας...
Ειναι ενα φυσικο φαινομενο στο οποιο δεν εχει βρεθει η λυση επισημως...
Περα απο αυτου αν το πας τη πρωτη φορα θα σου γρασαρουν λιγο το μηχανισμο...
Αν συνεχιστει μετα πολυ πολυ να σου αλλαξουν κανα λαστιχακι...
Ε και την τριτη στη καλυτερη να σου αλλαξουν ολο το μηχανισμο!!!
Οποτε δυναμωσε τη μουσικη ωστε να μην ακους τιποτα...ειναι η μονη λυση!!!
SAKIS-LEMANS - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 08:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Να σου πω μονο οτι εμενα λυνεται κατα περιοδους μονο του και μετα εμφανιζεται παλι...και παει λεγοντας...

αυτό ακριβώς γίνεται. Θεωρώ πως είναι από την ζέστη, περναει ύστερα, ή περνάει αν κάνω λίγο πάνω η κάτω το παράθυρο. Βέβαια τελευταία άρχισε να μου το κάνει αυτό.
Πάντως δεν είμαι υπέρ της δυνατής μουσικής, οπότε θα το ακούω μουχαχαχ!
Jim207GT - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 10:11:34
Θέμα δημοσίευσης:
Dimitris_thess έγραψε:
Jim207GT έγραψε:

Και σόρρυ αν προσβλήθηκες με κάτι αλλά όχι και να μας λες ότι η peugeot είναι καλή σε εξυπηρέτηση και ότι εμείς είμαστε οι ξυνοί που τρίζουν τα αμάξια μας...

Πες μου τι από τα παρακάτω δεν κατάλαβες.
Jim207GT έγραψε:
Μάλλον πάτε σε τελείως άσχετους ή η συμπεριφορά σας ρε παιδιά κάτι έχει και τους βγάζετε την άρνηση.

Και άμα δεν είσουν τόσο νέος στην παρέα θα καταλάβαινες οτι πιο πολύ το λέω χιουμοριστικά παρά προσβλητικά όπως και το
Jim207GT έγραψε:
]Όσο για τα CC τα μεταξοτά βρακιά θέλουν και.......Όλα τα CC ανεξαρτήτος μάρκας μετά από κάποια χλμ κοπανάνε και θέλουν μαζεματάκια στην οροφή. Βρήτε ενα συνεργείο που σας κάνει δουλειά και γίνετε κολλητάρια. Ο φίλος μου ο Στάθης έχει πάει τουλάχιστον 3ς φορές αλλά ποτέ δεν του είπαν τίποτα, την τελευταία το πέτυχαν κιόλας και είναι μιά χαρά το CC του.

Άν διάβαζες και δεν έψαχνες να μου τι πείς θα το καταλάβαινες

Jim207GT έγραψε:

Και εννοείτε φίλε μου οτι μετά από σχεδον 17χρόνια στο μαγαζάκι τους φυσικά και με βλέπουν αλλιώς μιας και τους έχω ακουμπίσει όσο κάνει το CC σου, και να στο πώ αλλίώς αυτό συμβαίνει σε οποιοδήποτε επάγγελμα με ανθρώπους που έχουν χρόνια πελάτες, δεν χρειάζετε να βγαίνω για καφέ μαζί τους ούτε να τους γλύφω τα παπ***α, πράγμα που και στο ανέφερα

Jim207GT έγραψε:
]Το βλέπω σαν ανθρωπός που από το 93 έχω Peugeot(106 1.3r, 106 1.6r, 207GT) που έχουν γράψει συνολικά 370.000χλμ και δεν με έχουν αφήσει ποτέ στο δρόμο παρά την πάρα πολύ "καλή" χρήση που τους κάνω.
....................................................................................................
Οπότε μπορείς να πείς οτι το βλέπω τελείως υποκειμενικά. Ο καθένας μιλάει με τα βιώματά του.

Όσο για το πρόβλημά σας σας είπα την γνώμη μου καθώς και το ξέρουν και είναι απαράδεκτο να μην το αντικαταστήσουν.
Jim207GT έγραψε:
Το πρόβλημα βρισκόταν σε μία λάθος τοποθετημένη βίδα και το εμφάνισαν πάρα πολλά 207 ανεξαρτήτος έκδοσης, πράγμα που πλέον πρέπει να γνωρίζουν όλα τα επίσημα καθώς και το πρόβλημα με την καδένα.Αν σας λένε μα μου τότε σας κοροιδεύουν.

Αλλά από ότι φαίνετε το μόνο που σε νοιάζει είναι να προσπαθείς να δημιουργείς τις εντυπώσεις που θές προσβάλωντάς με σε όλα σου τα post.
mrkaza - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 10:15:28
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως το να αλαζετε συνεργειο δεν κανει καλο στο αμαξι σας .
Καθως ο καθε ενας λέει το εξεις αλου παει και το κανει service "δινει τα οραια του λεφτακια" και θα βγάλω εγω το φυδι απο την τρυπα ?

Δειτε το λογικα σκας σε ενα συνεργειο που ΔΕΝ σε ξερουν ΔΕΝ εισαι πελατης τους και καθως εχεις ΝΕΥΡΑ γιατι δεν στο φτιαξανε οι αλοι ΕΧΕΙΣ ΥΦΟΣ .

Ο δε ανθρωπος θα προσπαθισει να στο φτιαξει για να σε πιασει πελατη και οχι γιατι ειναι υποχρεομενος θα γραψει οτι παπατζα του ερθει στο κεφαλι για να σου αλαξει μηχανισμο (με ρισκο να θεωριθει κλεφτεις) καθως δεν μπορει να τον αλαξει γιατι τριζει το παραθηρο και εσυ τον βριζεις απο πανω .

http://www.peugeot.gr/minisites/aftersales/pdf/e9584b.pdf Σελιδα 5 μεσαια γραμμή .

Απλα η αποψη μου
Puzzle - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 11:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
mrkaza έγραψε:
Καθως ο καθε ενας λέει το εξεις αλου παει και το κανει service "δινει τα οραια του λεφτακια" και θα βγάλω εγω το φυδι απο την τρυπα ?

Δειτε το λογικα σκας σε ενα συνεργειο που ΔΕΝ σε ξερουν ΔΕΝ εισαι πελατης τους και καθως εχεις ΝΕΥΡΑ γιατι δεν στο φτιαξανε οι αλοι ΕΧΕΙΣ ΥΦΟΣ .

Ο δε ανθρωπος θα προσπαθισει να στο φτιαξει για να σε πιασει πελατη και οχι γιατι ειναι υποχρεομενος θα γραψει οτι παπατζα του ερθει στο κεφαλι για να σου αλαξει μηχανισμο (με ρισκο να θεωριθει κλεφτεις) καθως δεν μπορει να τον αλαξει γιατι τριζει το παραθηρο και εσυ τον βριζεις απο πανω .

http://www.peugeot.gr/minisites/aftersales/pdf/e9584b.pdf Σελιδα 5 μεσαια γραμμή .

Απλα η αποψη μου

Τα πραγματα ειναι στο περιπου οπως τα αναφερεις...τι εννοω...
Προσωπικα ειμαι στο τμημα πωλησεων σε μια απο τις μεγαλυτερες βιομηχανιες της ελλαδος...
Προσπαθεια μου ειναι φυσικα να κερδισω εναν πελατη του ανταγωνισμου...ομως το δυσκολοτερο κομματι εν συνεχεια ειναι να μπορεσω και να τον κρατησω...με οτι συνεπαγεται...
Ειτε αυτο θα γινει μεσω τιμων, ειτε μεσω εξυπηρετησεων κτλ κτλ ....
και φυσικα για να κρατησω εναν πελατη θα πρεπει να ξερω καλα και τη δουλεια μου....δεν μπορει να μου λεει αυτο ειναι ελλατωματικο και εγω να του λεω ''ε ετσι ειναι ολα τι να κανουμε''...
Ετσι δεν μπορω με τιποτα να δεχτω οτι πχ τα τζαμια τριζουν, οι οροφες τριζουν αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα....ή οτι ετσι ειναι ολα τα cabrio...
Δεν μπορει το eos που αναφερεται σε ολα τα test ως το πιο στοιβαρο cabrio...να το τηραναμε μεσα στους χωματοδρομους και αυτο με 50,000χλμ να μην εχει ακουστει κιχ (ενα παραδειγμα που ζω αναφερω)....
Αρα δεν ειναι ετσι ολα....επαναλαμβανω ετσι εχουν μαθει αυτοι που ζουν στα cabrio της peugeot...και οχι μονο...γιατι το προβλημα εμφανιζεται ειτε στα κλειστα ειστε στα cc...
Ara η δικαιολογια πλεον του cc οτι δεν εχει γυρω γυρω το τζαμι βαση ειναι παπατζα πλεον...
Απλα ειναι peugeot και πρεπει να το χωνεψουμε...
Εδω το ιβιζακι το ελιωσα επι 4 χρονια και οχι τριγμο δεν εκανε...αλλα δεν πηγα και ποτε για τιποτα αλλο εκτος απο τα τυπικα service του...
smoki - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 11:36:22
Θέμα δημοσίευσης:
akis1987 έγραψε:
α οκ....ποσα παιζει πανω απο 250???

Εδω ειναι η πλακα, δεν εχω κανενα "τουμπανο" ενα συνηθισμενο 207 rallye. Οσο για το συνεργειο στην αμφιθεας θα συμφωνησω με τα 1000 οτι ειναι γτπ
mrkaza - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 12:21:13
Θέμα δημοσίευσης:
Καθως δεν γνωριζω ενα EOS με οσα πραγματα εχει μεσα ενα cc ποσα ευρω κανει ?

Καθως οταν κοιταξα εγω για golfακη οχι τιποτα αλλη κατηγορια ευγενε πολυ επανω απο τα 15.600 που μου βγεικε πριν 2 μηνες το δικο μου χωρις να βαλω μεσα και τα εχτρα .

Το να συγρινουμε το 207 με ενα αμαξι ιδιας κατηγοριας που κοστιζει 40 % παραπανω ειναι αδικο καθως για να βγει φτηνο καπου θα εχουν γινει καποιες εκπτωσεις στην ποιοτητα δυστηχος Sad .

Αν και το δικο μου το 14αρη 207 δεν ειχε τριξει μετα απο 32κ το rallye που πειρα τωρα τριζει στη ζωνη Evil οπου το σκαλισαν ελαδα εχει φυγη το χρωμα στο παξιμαδη
paranoia - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 12:31:33
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Puzzle ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι.

Εγώ πλέον έχω βρει ένα εξειδικευμένο εδώ (έχει περάσει η εγγύηση) και ότι θέλω πάω εκεί.
Ο τύπος απλά μου εξήγησε ότι τα συγκεκριμμένα cabrio τα έχουν τα προβλήματα τους με τριγμούς και μάλιστα μου είπε ξεκάθαρα ότι cabrio από άλλες μάρκες δεν έχουν πάντα τέτοια προβλήματα. Για να μην κοροιδευόμαστε.

Στην αντιπροσωπεία και στα εξουσιοδοτημένα το κλασσικό που μου έφερναν ως παράδειγμα: "Μέχρι και porsche κάμπριο τρίζει κύριε" .
Και όποιος το πιστεύει αυτό πραγματικά είναι θύμα. Εδώ σε mx5 φίλου μοντέλο 2001 μπαίνω (και προσπαθώ να ακούσω θορύβους) και πραγματικά ΔΕΝ τρίζει ποράθυρο δεν πα να πεσεις και σε 2 μέτρα λακούβα. Το ξέρω από πρώτο χερι.
Βέβαια του βγάζει άλλα προβληματάκια το αμάξι αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Από θορύβους όμως 0.

Παιδιά και επειδή όντως ξέφυγε λίγο το θέμα, το πρόβλημα με τους τριγμούς στα παράθυρα ΔΕΝ λύνεται (κυρίως σε cc). Και αν λυθεί θα λυθεί προσωρινά και μετά ξανά τα ίδια, τσάμπα χρόνος και χρήμα για όσους είναι εκτός εγγύησης ειδικά.
Κρίμα εμένα και το 206 cc μου αρέσει πολύ και το 207 cc, όμως πάρα πολύ δύσκολα το επόμενο αμάξι μου ειδικά αν είναι κάμπριιο θα είναι peugeot. Ε δε θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.
Puzzle - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 12:35:11
Θέμα δημοσίευσης:
mrkaza έγραψε:
Καθως δεν γνωριζω ενα EOS με οσα πραγματα εχει μεσα ενα cc ποσα ευρω κανει ?

Καθως οταν κοιταξα εγω για golfακη οχι τιποτα αλλη κατηγορια ευγενε πολυ επανω απο τα 15.600 που μου βγεικε πριν 2 μηνες το δικο μου χωρις να βαλω μεσα και τα εχτρα .

Το να συγρινουμε το 207 με ενα αμαξι ιδιας κατηγοριας που κοστιζει 40 % παραπανω ειναι αδικο καθως για να βγει φτηνο καπου θα εχουν γινει καποιες εκπτωσεις στην ποιοτητα δυστηχος Sad .

Αν και το δικο μου το 14αρη 207 δεν ειχε τριξει μετα απο 32κ το rallye που πειρα τωρα τριζει στη ζωνη Evil οπου το σκαλισαν ελαδα εχει φυγη το χρωμα στο παξιμαδη

Οταν λεει ο καθε μαστορας εδω οτι ολα τα cc τριζουν εννοουν ολα τα cc...δεν ξεχωριζουν αξιες...
Αλλα αφου το θετεις ετσι και θες αξιακα θα σου πω οτι το 307cc εχει την ιδια τιμη με το eos...Για ρωτα τωρα τους 307αρηδες για τριξιματα....και περιμενε να δεις τι θα σου πουν σε λιγο καιρο και οι 308αρηδες ccδες...
Και αν θες και την αντιθετη οψη...ρωτα και τους cabrio tigraδες που ειναι πιο φτηνιαρικοι...περι τετοιων τριξιματων...
Μαλλον θα βαλουν τα γελια...
Τετοιες κουδουνιστρες με λυπη λεω οτι δεν βγαινουν πουθενα αλλου...
Αλλα εκτος απο τα cabrio που τριζουν λογω σκελετου οροφης κτλ....γιατι τα κλειστα 207 κανουν σαν καραμουζα τα τζαμια τους?
Και μη μου πεις παλι οτι συγκρινω αξιες...γιατι σε αυτη τη περιπτωση και to picanto να σου βαλω παλι κιχ δεν ακουγεται...
akis1987 - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 13:06:16
Θέμα δημοσίευσης:
mrkaza έγραψε:

Απλα η αποψη μου

φιλε δεν τα λες σωστα...δηλαδη εγω τι φταιω που εκλεισε το συνεργειο της αντιπροσωπειας του φιξ απο οπου το πηρα εκει μπορουσα να πω και κατι αφου υποτιθεται με ξερανε,αλλα τωρα αλλου ακουω της παναγιας τα θαυματα...
mrkaza - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 13:11:59
Θέμα δημοσίευσης:
Πραγματι το Picanto δεν τριζει και αντεχει τα πανδινα (αδελφη μου) αλλα οταν αναφερομε σε αξια εχει να κανει με την κατηγορια του .

Ενα Smart πχ ειναι ΠΟΛΥ ακριβο για Κουβας οπως και ενα mini s .

Σε λιγο θα συγρινουμε ενα smart με ενα 207 με μια μηχανη ιδιας αξιας ελεος δλδ.

Ενα 107 συγρινετε με c1 με ενα polo κτλ κτλ ενα smart με ενα fiat 500 . Ενα 407 με ενα A4 ενα 308 με ενα A3 κτλ κτλ .

Αλλα οκ τριζει τοσο που με τι μουσικη στο 3-4 να ακουγετε ?

Αν και εγω αγορασα peugeot για οδικη συμπεριφορα τι να το κανω να μην τριζει και στην πρωτη στροφη να γινω αγγελακη στην καλλιτερη ή αν ειμαι γκαντεμης να καβαλισω καροτσακη καθως το χουι δεν φευγει Sad τρεχω ρητο μου καλλιτερα στο συνεργιο παρα στο φαναατζιδικο ή στο νοσοκομειο .

Παντος καθως εμενα δεν μου το εκανε κανενα απο τα 2 207 μου (οχι cabrio) το ενα το εδωσα στα 32κ και ιδικα στο τελος που το ειχα παρει αποφαση οτι θα το δοσω περναγα γραμμες τρενου με 80 km και δεν ετριζε , προσπαθωντας να καταλαβω πως τριζουν μηπως το κανει με ανοικτο παραθηρο ? καθως τα δικα μου δεν ανοιξαν ποτε αντε 2 φορες στα 2 χρονια με ενοχλη ο ηχος απο τα ελαστικα .

Φιλε ακή οχι δεν φταις εσυ αλλα ετσι σε βλέπουν Sad περισοτερα λεσχη λογικα θα κατεβω σημερα γιατι απο εδω θα παρεξιγιθουμε και δεν κανει Wink
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 15:46:21
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχα!!!να μαι και εγω βασιληηηη!!!εχτες το βραδυ καθως γυρνουσα απο ενα πολυ ωραιο διημερο μου εβγαλε ακριβως το ιδιο προβλημα με το παραθυρο του οδηγου συγκεκριμενα!!!((((βλεπεις βασιλη που σου λεω μην κοροιδευεις ποτε γιατι οποιος κοροιδευει παθαινει τα ιδια??? Smile Smile ))))
παιδια ειναι να γελας απο την μια και να κλαις απο την αλλη ετσι..δηλαδη τι εννοω,εκει που πατας το παραθυρο να κλεισει, αυτο οταν κλεισει κανει ενα "ντουκ" και μετα σαν να συνεχιζει ακομα ο μηχανισμος του και ακουγεται "χρονομετρημενα εμενα Smile " για 6 δευτερολεπτα!!!
υ.γ. ε ρε γλεντια τωρα που θα παω και εγω στην peugeot βασιλη αφου για 2 διακοπτες κανανε 1,5 μηνα για μηχανισμο ποσο θα κανουνε?θα το προλαβω πριν τον οκτωμβρη που τελειωνει η εγγυηση τι λες? Smile

γεια σας και απο εμενα παιδια...εισαστε ετοιμοι!! Very happy Very happy Very happy Very happy
επειτα απο τηλεφωνημα μου κλεινω ραντεβου για σημερα 10 ηωρα!!παω 10 και κατι..καλημερα λεω ...καλημερα λενε!ετσι και ετσι λεω με το παραθυρο..ναι μου λεει καθιστε στην αναμονη να το δει ο φανοποιος,ετσι και καθομαι!!!! Very happy
μετα απο καναμισαωρο οπου βαρεθηκα να καθομαι σηκωθηκα και παω και λεω στον κυριο φανοποιο που συγκεκριμενα συζητησουσε δεν εκανε κατι"ε συγνωμη μου ειχατε πει για ραντεβου για ενα παραθυρο και τλπ μπορειτε να ριξετε μια ματια?" ναι σε λιγακι ευχαριστως μου κανει!
πολυ ωραια λεω!!περιμενω καμια ωριτσα-ουτε και παω και τον ξαναπιανω μονος μου και λεω χιλια συγνωμη κιολας αλλααααααα!!!!οοο ναι μου λεει παμε!!ακουστε guys Very happy
ακουει το παραθυρο που τριζει και ανεβαινει και οταν τελειωσει το γ@μημενο το ανεβασμα συνεχιζει ακομα ο μηχανισμος.. και τι γυρναει και μου λεει!!!φιλε θελει ψαξιμο!δηλαδη?ε θελει ψαξιμο μονο ελα λιγο..παμε μεσα κοιταει το "καρνε του" και τι μου λεει?Ε Λ Ε Ο Σ!!!!φερτο απο βδομαδα Very happy Very happy Very happy Very happy αλλα πιο πρωι φιλε και μπορει να το παρεις και την ιδια μερα!!!
χιλια συγνωμη παιδια αλλα ουτε να μου το ανοιξει για σπρευ εστω ουτε κατι!!δεν ξερω αλλα καταλαβα οτι ισως τελικα να ισχυει αυτο ανεφερε καποιος οτι ορισμενοι δειχνουμε αντιπαθητικοι,,συγνωμη αλλα εγω προσωπικα εχω ξενερωσει παρα πολυ με το θεμα παραθυρων-εγγυησης-αντιπροσωπειας!!!!
salex - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 16:09:59
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω και τη δική μου εμπειρία;

Στο δικό μου 207 τα παράθυρα τρίζουν όταν βρίσκονται στα 3/4 της διαδρομής τους. Με ό,τι ταχύτητα και να πας έτσι ώστε να κουνιούνται, θα τα ακούσεις να τρίζουν.
Σημασία δεν δινω, γιατί συνήθως τα έχω κλειστά ή εντελώς ανοικτά. Αλλά το χειμώνα είναι σπαστικό.

Το αυτοκίνητο έχει ακόμα εγγύηση.
Αλλά ξέρω ότι η διαδικασία να το πάω, να το αφήσω, να το κοιτάξουν και να ξεβιδώσουν όλη την πόρτα για να βάλουν γράσσο στο μηχανισμό ή να αλλάξουν λάστιχα ενδεχομένως να μου αφήσει περισσότερα κουσούρια από ό,τι ήδη έχω. Να πάω για τα παράθυρα και να τρίζουν οι πόρτες μετά - το έχω δει κι αυτό.

Όχι επειδή φταίει κάποια αντιπροσωπεία ή κάποιος μάστορας, αλλά γιατί είναι πόρτα, με πλαστικά σπειρώματα για βίδες που χαλάνε με τα βάλε/βγάλε και σίγα σιγά γίνεται κουδουνίστρα.

Τώρα εις ό,τι αφορά τις ιδιοτροπίες του ίδιου του μηχανισμού, αν τυχόν πάθαινα αυτό που γράφει ο Χριστόφορος τότε την επόμενη μέρα θα το άφηνα στην αντιπροσωπεία για εγγύηση.

Οπότε θα έχω φάει ήδη 1-2 ημέρες χωρίς αυτοκίνητο, μερικά ευρώπουλα σε ταξί και αγγαρείες για να φύγω και να πάω στο συνεργείο, πόρτες που να τρίζουν και μερικούς κοπρίτες παραπάνω που θα έχουν βάλει χέρι στο αμαξάκι μου χωρίς να ξέρω τί ακριβώς έκαναν.

Εγγύηση ξε-εγγύηση, ας τρίζουν. Peugeot είναι στο κάτω κάτω, το ήξερα για την ποιότητα κατασκευής όταν το πήρα ότι κάποια μέρα θα γίνει κουδουνίστρα.
android - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 17:24:21
Θέμα δημοσίευσης:
ουτε εγω ασχολουμε με τα παραθυρα αφου ανοιγει κ κλεινει σωστα αστο να κανει κ ενα τσικ τσικ....χειροτερα θα γινει πιστευω αν μπει χερι Laughing

που κ που κανω ολα τα πλαστικα μπανιο με σπρει σιλικονης κ οτι γλυτωσω γλυτωσα
climbonice - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 19:52:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ με ποιούς έχουμε μπλέξει τέλος πάντων! Διάβασα όλα τα posts για το συγκεκριμένο θέμα και ήταν σαν να ζω ξανά όσα έχω ζήσει κι εγώ κατά καιρούς σε συνεργεία της Peugeot.

Το 207 CC που έχω είναι το τέταρτο κατά σειρά αυτοκίνητο που έχω στην ιδιοκτησία μου. Από τα χέρια μου έχουν περάσει κατά σειρά: Honda Civic, Fiat Bravo, Ford Fiesta και τώρα το 207. Έχω γυρίσει πολλές αντιπροσωπείες και εξουσιοδοτημένα όλα αυτά τα χρόνια. Μπορώ λοιπόν να πω ότι έχω μία γνώμη παραπάνω στο θέμα. Το επίπεδο εξυπηρέτησης της Peugeot είναι δυστυχώς πολλά χρόνια πίσω από τον ανταγωνισμό. Δύο χρόνια τώρα για ό,τι προκύπτει γυρνάω από εξουσιοδοτημένο σε εξουσιοδοτημένο προκειμένου να βρω συνεργείο της προκοπής (κι ακόμη δεν έχω βρει).

Κρίμα. Καταλαβαίνω απόλυτα όσους λένε ότι δε θα ξαναγόραζαν Peugeot λόγω της δυσαρέσκειάς τους από το επίπεδο εξυπηρέτησης. Όπως κατανοώ γιατί κι εγώ πολλές φορές όταν σκέφτομαι το επόμενό μου αυτοκίνητο σκέφτομαι έντονα το όνομα Ford όπου η εξυπηρέτηση είναι συνήθως υποδειγματική.

Δυστυχώς για μένα βέβαια όταν πρόκειται για αυτοκίνητο σκέφτομαι πρώτα με την καρδιά και μετά με το μυαλό. Έτσι όταν έρθει εκείνη η ώρα (της αγοράς νέου αυτοκινήτου) φοβάμαι μην καταλήξω στο Peugeot RCZ!
mathanas - Πεμ 23 Ιούλ 2009, 20:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
climbonice έγραψε:
Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ με ποιούς έχουμε μπλέξει τέλος πάντων! Διάβασα όλα τα posts για το συγκεκριμένο θέμα και ήταν σαν να ζω ξανά όσα έχω ζήσει κι εγώ κατά καιρούς σε συνεργεία της Peugeot.

Το 207 CC που έχω είναι το τέταρτο κατά σειρά αυτοκίνητο που έχω στην ιδιοκτησία μου. Από τα χέρια μου έχουν περάσει κατά σειρά: Honda Civic, Fiat Bravo, Ford Fiesta και τώρα το 207. Έχω γυρίσει πολλές αντιπροσωπείες και εξουσιοδοτημένα όλα αυτά τα χρόνια. Μπορώ λοιπόν να πω ότι έχω μία γνώμη παραπάνω στο θέμα. Το επίπεδο εξυπηρέτησης της Peugeot είναι δυστυχώς πολλά χρόνια πίσω από τον ανταγωνισμό. Δύο χρόνια τώρα για ό,τι προκύπτει γυρνάω από εξουσιοδοτημένο σε εξουσιοδοτημένο προκειμένου να βρω συνεργείο της προκοπής (κι ακόμη δεν έχω βρει).

Κρίμα. Καταλαβαίνω απόλυτα όσους λένε ότι δε θα ξαναγόραζαν Peugeot λόγω της δυσαρέσκειάς τους από το επίπεδο εξυπηρέτησης. Όπως κατανοώ γιατί κι εγώ πολλές φορές όταν σκέφτομαι το επόμενό μου αυτοκίνητο σκέφτομαι έντονα το όνομα Ford όπου η εξυπηρέτηση είναι συνήθως υποδειγματική.

Δυστυχώς για μένα βέβαια όταν πρόκειται για αυτοκίνητο σκέφτομαι πρώτα με την καρδιά και μετά με το μυαλό. Έτσι όταν έρθει εκείνη η ώρα (της αγοράς νέου αυτοκινήτου) φοβάμαι μην καταλήξω στο Peugeot RCZ!

+1 για τη ford !
αμα σκεφτεσαι πρωτα με τη καρδια τοτε ενα ειναι (focus rs) Wink
climbonice - Παρ 24 Ιούλ 2009, 10:53:19
Θέμα δημοσίευσης:
mathanas έγραψε:
+1 για τη ford !
αμα σκεφτεσαι πρωτα με τη καρδια τοτε ενα ειναι (focus rs) Wink

Αααχ, πάτησες εκεί που πονάει!
Δυστυχώς τα 2.5cc του RS (ή ακόμη και του ST, δε με χάλαγε) είναι πολλά για την... τσέπη.
Και τώρα με τα νέα τέλη κυκλοφορίας τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα.
Ευτυχώς που έγινε "μόδα" το τούρμπο στους μικρούς κινητήρες και θα δει κι ο "λαός" κανά αλογάκι παραπάνω.
AlienHack - Τρι 28 Ιούλ 2009, 11:05:45
Θέμα δημοσίευσης:
ας δουμε πρωτα το 308RCZ με τον 1.6 220hp Και μετα αποφασιζουμε για focus.. ή οχι.. Laughing
climbonice - Τρι 28 Ιούλ 2009, 16:38:01
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, πριν από λίγο παρέλαβα το CC μου από το δεύτερο service.
Εκτός από τα τυπικά του service τους ανέφερα και όσα έγραψα στο προηγούμενο post.

- Για την οροφή είπαν ότι έκαναν την προβλεπόμενη συντήρηση με αποτέλεσμα οι θόρυβοι και τα κοπανήματα να εξαφανιστούν στο 95%. Όντως για κανά 4μηνο πιστεύω θα είμαι οκ.

- Με τη λίπανση της οροφής λέει έφτιαξε και το παράθυρο του οδηγού! Η αλήθεια είναι ότι ο θόρυβος σταμάτησε. Άντε να δούμε.

- Τα ξεφτισμένα χερούλια στο εσωτερικό των θυρών δε δέχτηκαν να τα περάσουν στην εγγύηση γιατί είναι λέει φυσιολογική φθορά. "Φυσιολογική φθορά λέω 1.5 χρόνο αυτοκίνητο;" "Ναι", λέει "είναι από το ρολόι του χεριού." "Ας υποθέσουμε" του λέω "ότι από την πλευρά του οδηγού ακουμπάει στο σημείο εκείνο το ρολόι. Στην πλευρά του συνοδηγού πώς το εξηγείς;" "Ε, άμα σου λέω τώρα είναι φυσιολογική φθορά, λες να θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας, έρχεσαι και πρώτη φορά;" "Καλά" λέω "άστο θα ρωτήσω κι αλλού."

Διαπίστωση: Άλλο ένα εξουσιοδοτημένο που υπολείπεται μακράν του ανταγωνισμού, αλλά θα έλεγα ότι η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη από τα υπόλοιπα εξουσιοδοτημένα.
babinos207 - Τρι 26 Ιαν 2010, 15:56:57
Θέμα δημοσίευσης: my story!!
Οτι και να λετε για τα παραθυρα ολα τα διπορτα εχουν προβλημα...
δεν ειναι τυχαιο οτι τριζει συνηθως πρωτα του συνοδηγου..αμα κοπανανε τισ πορτες σπαει ο γρυλλος αν δεν ειναι κλειστο το παραθυρο!!(και ειναι και βαρια η ατιμη)
εγω αλλαξα 2 φορες του συνοδηγου και μια του οδηγου(οσες φορες προλαβα στην εγγυηση)απο εδω και περα αν θελω 200Ε..
ααααακαι μη το ξεχασω πρωτη του λεξη:φταινε τα φημε!
ουτε ζωγραφιστο δεν με ξαναειδαν!!!
SAKIS-LEMANS - Τρι 26 Ιαν 2010, 16:01:10
Θέμα δημοσίευσης:
Στο δικό μου έτριζε του οδηγού. Τώρα όμως με τα κρύα, έσφιξαν οι τσιμούχες και δεν κάνει τσιμουδιά.

τώρα το καλοκαίρι λέω να κοιτάξω λίγο τις τσιμούχες...
sonermgb - Τρι 26 Ιαν 2010, 18:27:15
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να πουνε αλλοι σαν και εμενα που εχω παει 2φορες το αμαξι στην αντιπροσωπια για τα παραθυρα τα οποια παταω να αναιβουν και αυτα κατεβουν και ανεβαινουν μονο εφοσον φτασουν κατω........και εξακολουθουν να το κανουν
kostasvti - Τρι 26 Ιαν 2010, 18:27:17
Θέμα δημοσίευσης:
να σας πω και εγω τον πονο μου εμενα αν εινια εστω και λιγο ανοιχτα δεν ακουγετε κιχ αν ειναι εντελως κλειστα σε σαγρε δρομο γινεται της ....ανας...
κατι εκαναν τωρα στο σερβις που τους το ειπα και γλυκανε λιγο αλλα ακομη πχ κατω απ την γεφυρα της κηφισιας στην παπανικολη που ειναι σαγρε ο δρομος...γινεται πανικος...
drdino - Τρι 26 Ιαν 2010, 19:01:18
Θέμα δημοσίευσης:
sonermgb έγραψε:
Τι να πουνε αλλοι σαν και εμενα που εχω παει 2φορες το αμαξι στην αντιπροσωπια για τα παραθυρα τα οποια παταω να αναιβουν και αυτα κατεβουν και ανεβαινουν μονο εφοσον φτασουν κατω........και εξακολουθουν να το κανουν

Δοκίμασε να καθαρίσεις λίγο τους οδηγούς στις πόρτες.
sonermgb - Τρι 26 Ιαν 2010, 19:19:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση Smile .... Αν με προσανατολησεις και λιγο ως προς το καθαρισμ θα σου ημουν πολυ ευγνωμων
drdino - Τρι 26 Ιαν 2010, 19:27:13
Θέμα δημοσίευσης:
παρε μερικες μπατονετες πχ και λιγο οινοπνευμα και καθαρισε εκει που ανεβοκατεβαινει το κρυσταλλο... μαζευουν επικη μπιχλα και αμα κανει οτι κολλαει το παραθυρο, ο μηχανισμος ανιχνευει εμποδιο και τα στελνει κατω με τη μια.

Αν επιμενει, μαλλον ειναι προβλημα του μηχανισμου... Sad
sonermgb - Τρι 26 Ιαν 2010, 19:32:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια σε ευχαριστω πολυ...θα το δοκιμασω......και αν οντως ειναι αυτο...απλ λοιπαμε τα λεφτα που εχω δωσει στην αντιπρωσοπια....Εαν παλι δεν φταιει αυτο......τι να κανω με αυτον τον μηχανισμο?να τους πω να μου τον αλλαξουν ολο?
drdino - Τρι 26 Ιαν 2010, 19:39:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εισαι στην εγγυηση;
sonermgb - Τρι 26 Ιαν 2010, 19:46:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα....εδω και ενα χρονο οχι......η πρωτη φορα που το πηγα για το συγεκριμενο ηταν την δευτερη οχι....και τωρα πλεον οχι.....και τρεμει η καρδουλα μου καθε φορα με αυτους εκει...και τα υπερογκα ποσα τους Confused
dimkeras - Τετ 27 Ιαν 2010, 00:31:11
Θέμα δημοσίευσης:
@ salex

Προμηθεύσου ένα σακκουλάκι πλαστικά κουμπωματάκια για την ταπετσαρία
κι όποτε βρεις ευκαιρία ξήλωσέ τη μόνος σου.
(Ευκαιρία? Κάτι είπα τώρα κι εγώ!)
Και μιας και κάνεις τη δουλειά
φρόντισε να βάλεις και μονωτικό (αφρώδες κατά προτίμηση)
όπου φαίνεται να εφάπτονται μέταλλα και πλαστικά.
Ως δια μαγείας, θα "γλυκάνουν" όλα Wink
ironman02 - Κυρ 05 Δεκ 2010, 16:24:28
Θέμα δημοσίευσης:
Να πώ και εγώ τι έχω παρατηρήσει στο δικό μου.

Όταν κατεβάζω το παράθυρο στα (3/4 πιο πολύ το έχω παρατηρήσει) μπορεί να ψιλοτρίζει ανάλογα και τον δρόμο περισσότερο ή λιγότερο.

Αν όμως το κατεβάσω στο ύψος που θέλω και μετά του δώσω μια προς τα πάνω (ένα μικρό κλικ δηλαδή, απλά να μείνει ανοιχτό με την τελευταία κίνηση να είναι προς τα πάνω) τότε δεν τρίζει..

Καλό? Για δοκιμάστε.. Very happy
Bill207 - Κυρ 05 Δεκ 2010, 17:28:35
Θέμα δημοσίευσης:
σωστός!
όπως επίσης έχω παρατηρήσει ότι τρίζουν περισσότερο τον χειμώνα απότι το καλοκαίρι..
κουλο
manosm3 - Κυρ 05 Δεκ 2010, 17:40:37
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
σωστός!
όπως επίσης έχω παρατηρήσει ότι τρίζουν περισσότερο τον χειμώνα απότι το καλοκαίρι..
κουλο

Λογικο το βρισκω, καθως διαστελλονται (εστω και λιγο) το καλοκαιρι
kostasvti - Κυρ 05 Δεκ 2010, 18:19:53
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη ανοιξα ενα νεο τοπικ στο dy για το συντονισμο παραθυρων και τα γενικοτερα τριξιματα, εχει βρει κανεις καμμια λυση? Παρακαλω καποιος admin να το σβησει η να το μεταφερει.

**το εσβησα μονος μου!
vasilisalessia - Κυρ 05 Δεκ 2010, 18:50:10
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια οσον αφορα το θεμα αθτο δεν υπαρχει λθση.εχει ο αδερφος μοθ το 207 και το κανει απο το 2006,ο αντιπροσωπος ο οποιος και ειναι συγγενης ανεφερε οτι φταινε το πιαστρακια ποθ κρτανε το παραθυρο.ειναι πλαστικα και το τζαμι βαρυ τους δημιουργει το θορυβο.απλα το ανοιγει και το κλεινει για το χειμωνα και καμμια φορα σταματαει.οσον το καλοκαιρι το τραβαει λιγο πιο πανω η κατω να δεσει καλυτερα το πιασιμο.ειναι καθαρα κατασκευαστικο ελλατωμα.
kostasvti - Κυρ 05 Δεκ 2010, 19:30:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αλλα εμενα που το κανει πολυ εντονοτερα οταν ακουω μουσικη? Μηπως υπαρχει καποιο μονοτικο υλικο που μπανει μεσα απο τα πλαστικα της πορτας και δεν αφηνει τον ηχο να περνα?
Vini - Κυρ 05 Δεκ 2010, 20:17:16
Θέμα δημοσίευσης:
Κάπου παραπάνω αναφέρθηκε ότι τα 5πορτα δεν έχουν τριξίματα.

Πιθανό να ισχύει. Στο δικό μου δεν έχει βγει ο παραμικρός τριγμός.
Ίσως όλα αυτά να οφείλονται στο βάρος των τζαμιών.
kostasvti - Κυρ 05 Δεκ 2010, 20:35:47
Θέμα δημοσίευσης:
Για μας τους 3πορτους εχει παρει κατι το αυτι μου για ενα ηχομωνοτικο υλικο ricofon το οποιο δεν ειναι και πολυ ακριβο. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο μια τετοια διαδικασια ειναι ευκολη για do it yourself..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες