207 GT HRAKLEIO έγραψε: |
Τα χω πάρει κρανίο με αυτά τα παράθυρα και τα κολ@τρυξίματα τους!!!!!!!!!!!!!!!
Μήπως αν μου αλλάξουν τους μηχανισμούς να σταματήσει να κάνει σαν 15 χρονών αμάξι???? ![]() ![]() πολύ τρίξιμο..Σπαστικό! |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
τι να σου αλλαξουνε ρε βασιληηηηηηηηηηηηηηη?????απο τις 2 του μηνα ιουνιου εχω παραγγειλει 2 διακοπτες,,,ενα του παραθυρου και ενα του alarm,,,πηγα σημερα και ξερεις τι μου ειπανε?οτι τα παραγγειλανε λεει απο γαλλια...και οτι θα ερθουνε λεει σε συνολικα 20 μερες!!!!!απο τοτε που τα παραγγειλα!!!ε λ ε ο ς !!!! μαλλον τα παιδια εδω στο ηρακλειο αντιμετωπιζουν πολυ σοβαρο ψυχολογικο προβλημα με τα 207.....εχω μεινει αφωνος!!!! |
Bill207 έγραψε: |
και μένα στο δικό μου, σε λακούβες ή σε ψιλοανώμαλο δρόμο, ακούγεται στο παράθυρο του οδηγου ενα τσικ τσικ μικρο αλλα εκνευριστικό... |
akis1987 έγραψε: |
ρε παιδια εκτος απο την αμφιθεας που αλλου εχει σερβις γιατι προχτες πιαστηκα με τον υπευθυνο γιατι μου λεγαν μαλ***ες για τα παραθυρα...τριζουν και μενα... |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
δεν ξερω τι κανετε εσεις εκει πανω αλλα εδω κρητη και συγκεκριμενα ηρακλειο ολοι αυτοι οι κυριοι στην αντιπροσωπεια αντιμετωπιζουν πολυ σοβαρο προβλημα!!!γενικως ειναι ασχετοι τελειως..το μονο που μπορουμε και κανουμε ειναι οτι τους αντιμετωπιζουμε με μεγαααααλη υπομονη και τιποτα αλλο!!!υπομονη στην ασχετοσυνη,εαν ομως υπηρχε και γνωση ποοοοοσο θα επρεπε να περιμενουμε για ψιλομαλακιες,,ελεος πια ![]() ![]() |
akis1987 έγραψε: | ||||
κοιτα να δεις αυτο που με τσαντιζει ειναι οτι το χουν γα**σει το θεμα με την εγγυηση,αν τα ξερα τα χαλια αυτα θα το παιρνα μεταχειρισμενο και θα το κανα και 300 αλογα με τα υπολοιπα φραγκα,επισης με φερνει εκτος εαυτου που πανε ολοι μιλημενοι και αλλαζουν ακριβα ανταλλακτικα εντος εγγυησης και οταν δεν ξερεις καποιον δεν σου αλλαζουν τιποτα,ετσι μου ρχεται να πιασω τον προισταμενο να τον ρωτησω ποσα θελει να μου αλλαξει εντος εγγυησης 2-3 πραγματα... |
gemilonas έγραψε: |
Καλή σας ημέρα παιδιά
Αν και off topic θα σας πώ πώς οι Ελληνικές αντιπροσωπείες λειτουργούν ακριβώς όπως και το Ελληνικό δημόσιο τελικά , θα συμφωνήσω με το προλαλήσαντα . Λες και εκεί μαζεύονται ότι πιο χάλια μηχανικοί παίζουν στην αγορά οι οποίοι ενίοτε σου δίνουν την εντύπωση , πώς εμείς που απλά ασχολούμαστε ερασιτεχνικά , ίσως να κατέχουμε περισσότερα . Τέλος πάντων σε σχέση με τα παράθυρα είναι ένα γενικό φαινόμενο που δεν βελτιώνεται , όπως ήταν και το θέμα με το πορτ μπαγκάζ που με πατέντες λύθηκε , τους πολλαπλασιαστές , τους τεντωτήρες καδένας , τα πλαστικά που τρίζουν και πάει λέγοντας . Είναι κάποιες αστοχίες . Φυσικά δεν παραβλέπουμε και τα θετικά . Θα ήθελα για παράδειγμα να πώ πώς με 17900 πρίν ένα χρόνο , στις άλλες μάρκες μόνο 1400 cc έπαιρνες ψόφια , με εξοπλισμό μέτριο . Δεν είναι δυνατόν να δίνεις την οικονομικότερη δαπάνη για αυτοκίνητο και να περιμένεις ποιότητα porche . Το θέμα είναι το ότι οι αντιπροσωπείες κατά τόπους είναι πολύ κακές και καθόλου ενημερωμένες ........... ![]() ![]() ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Πώς εγώ και αρκετοι από αυτούς που ξέρω δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις αντ/πίες δεν ξέρω. Μάλλον πάτε σε τελείως άσχετους ή η συμπεριφορά σας ρε παιδιά κάτι έχει και τους βγάζετε την άρνηση.
Και γώ είχα θέμα με παράθυρα, και πορτ παγκάζ και στο τελευταίο service τους έδωσα τις παρατηρήσεις μου και πήρα ένα αυτοκίνητο τελείως αθόρυβο.Και έχω 40.000χλμ και 3ς φορές πίστα και και και... Και μην ακούσω για άλλες μάρκες γιατι τα πράγματα είναι και εκεί τραγικά και έχω πάρα πολλά παραδείγματα να αναφέρω, και σοβαρότερα απο το χτυπάει λίγο η κλειδαριά......και από την Νο 1 στην Ελλάδα Toyota και τα 6χρόνια μη χέσω εγγύηση και το καλύτερο my ass after sales. |
Dimitris_thess έγραψε: |
Λες να τους ζητάμε και τηλέφωνα να πηγαίνουμε για καφέ;
Θεε και κύριε τι άλλο θα ακούσουμε. Άρα παραδέχεσαι και εσύ ο ίδιος ότι οι τύποι δεν είναι επαγγελματίες. Αυτό είναι το χειρότερο όλων. Δηλαδή πρέπει να τους κάνουμε και φίλους για να μας δώσουν σημασία; Πές το έτσι απο την αρχη βρε αδερφε τώρα καταλαβα γιατι δεν εισαι δυσαρεστημενος πελατης της peugeot. Και εγώ από το Δημοσίο ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, ποτέ όμως και κακώς πολλοί το βρίζετε και το κατακρίνετε. Σόρρυ αλλά έχω τη μητέρα μου που δουλεύει σε δημόσια υπηρεσία και πάντα βγάζουμε άκρη... Εσάς μάλλον θα κοιτάνε τις φάτσες σας και δεν θα σας εξυπηρετούν. |
Dimitris_thess έγραψε: |
Έτσι ακριβώς. Εγώ στη θέση σου θα έκανα μια ωραία καταγγελία στα κεντρικά της peugeot, να δεις μετά ποιος θα γέλαγε.
Αυτά τα ξέρουν μέχρι και οι πέτρες εκτός από κάτι "περίεργους" που μας λένε ότι δεν μας εξυπηρετούν επειδή φταίει η φάτσα μας και δεν τους μιλάμε καλά... Φανταστείτε τι μπορεί να κάνουν τέτοιοι τύποι στις αντιπροσωπείες για να τους εξυπηρετούν ![]() ![]() Και οκ ας δεχτούμε τη γνωριμία ώς λύση για να φτιάξουν το αμάξι μας, αλλά ξέρετε ρε παιχταράδες έχουμε και δουλειές κάθε μέρα, δεν μπορούμε να τρέχουμε στις αντιπροσωπείες για δημόσιες σχέσεις και π@π@ριες. Επαγγελματίες ζητάμε να βρούμε (που θα εξυπηρετούν τους πάντες) και όχι "γνωστούς" για να κάνουμε το κομμάτι μας ![]() |
smoki έγραψε: |
ΥΓ2 Απλα να αναφερω οτι το αμαξι με εχει κανει αρχοντα και οπουδηποτε να το παρκαρω-παω αντι να με παρατηρησουν με ρωτανε ποσα αλογα ειναι και αν στριβει ![]() ![]() ![]() ![]() |
akis1987 έγραψε: | ||
τι οδηγας??? |
Τώρα τι να σου πώ έχε χάρη. Δε θα πέσω στο επίπεδό σου. Αμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου λέω πρόβλημα σου, κατάλαβε ότι γουστάρεις........ |
Dimitris_thess έγραψε: | ||
Ούτε εγώ θα πέσω στα 4 ρε φίλε για να μου φτιάξουν το αμάξι όπως πρέπει ειδικά όταν είμαι σε εγγύηση. Αυτά είναι αυτονόητα ότι πρέπει να γίνουν είτε με ξέρουν είτε δε με ξέρουν. Ελπίζω να έχεις λίγο τσίπα πάνω σου και να παραδεχτείς ότι σου φτιάχνουν το αμάξι επειδή τους ξέρεις ή έχεις κάποιο γνωστό. Η κατάσταση πάντως αυτή τη στιγμή στις αντιπροσωπείες και στα εξουσιοδοτημένα είναι από μέτρια ώς κακή από άποψη εξυπηρέτησης είτε σ αρέσει είτε δε σαρέσει και δεν το λέω μόνο εγώ αυτό. Αν μπορείς να το καταλάβεις (και δεν είσαι κολλημένος) έχει καλώς αλλιώς καλύτερα να μην το συνεχίσουμε. Και σόρρυ αν προσβλήθηκες με κάτι αλλά όχι και να μας λες ότι η peugeot είναι καλή σε εξυπηρέτηση και εμείς είμαστε οι ξυνοί... |
Μάλλον έχετε μπλέξει με άσχετους ή με μη επαγγελματίες. Αλλά και γώ κάνω 15χλμ και πάω εκεί που ξέρω οτι θα μου κάνουν δουλειά και δεν πάω στον τοπικό οπου είναι για τα πανηγύρια.Φυσικά μετά από τόσα χρόνια να με ξέρει καλά αλλά πίστεψέ με μετά την εγγύηση όλα τα αμάξια μου τα πάω σε άλλο δικό μου μηχανικό.
Όσο για τα CC τα μεταξοτά βρακιά θέλουν και.......Όλα τα CC ανεξαρτήτος μάρκας μετά από κάποια χλμ κοπανάνε και θέλουν μαζεματάκια στην οροφή. Βρήτε ενα συνεργείο που σας κάνει δουλειά και γίνετε κολλητάρια. Ο φίλος μου ο Στάθης έχει πάει τουλάχιστον 3ς φορές αλλά ποτέ δεν του είπαν τίποτα, την τελευταία το πέτυχαν κιόλας και είναι μιά χαρά το CC του. ![]() Πάντως εγώ αναφέρω οτι οποισδήποτε πρόβλημά μου, αντιμετωπίστηκε άμεσα με αντικατάσταση χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ειδικά για το παράθυρο μου άλλαξαν πρώτα λάστιχα και μετά γρύλο. Το πρόβλημα βρισκόταν σε μία λάθος τοποθετημένη βίδα και το εμφάνισαν πάρα πολλά 207 ανεξαρτήτος έκδοσης, πράγμα που πλέον πρέπει να γνωρίζουν όλα τα επίσημα καθώς και το πρόβλημα με την καδένα.Αν σας λένε μα μου τότε σας κοροιδεύουν. |
paranoia έγραψε: |
Παιδιά η εμπειρία μου από την αντιπροσωπεία και από εξουσιοδοτημένα είναι μακράν ότι χειρότερο έχω συναντήσει.
Έχω γυρίσει τα μισά εξουσιοδοτημένα της Αθήνας για πρόβλημα με τριγμούς στα παράθυρα. Πραγματικά βαρέθηκα και έχω σταματήσει να ασχολούμαι. Δεν πρόκειτε να ξεχάσω ποτέ μου την πρώτη επίσκεψη στα κεντρικά της lion. Γίνεται ο παρακάτω διάλογος στην υποδοχή του συνεργείου: - Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το αμάξι μου και θα ήθελα να το δει κάποιος μια στιγμή. - Τι πρόβλημα; - Tρίζουν τα παράθυρα και λίγο το πίσω αμάξωμα σε λακούβες και σε ανώμαλους δρόμους. - Ωραία, πότε θέλετε ραντεβού; - Ραντεβού; Μα δεν γίνεται να το δεί κάποιος μια στιγμή να μου πει τι είναι και από κει και πέρα το κανονίζουμε... -Όχι κύριε υπάρχει πολύ δουλειά αυτές τις μέρες. - Ωραία μπορώ τότε να έρθω αύριο ή μεθαύριο να το δείτε; (ήταν Δευτέρα) - Δεν γίνεται κύριε την άλλη Δευτέρα αν θέλετε στις 9 το πρωί. - ..... Καλώς τα λέμε την άλλη Δευτέρα λοιπόν. Πάω την άλλη βδομάδα από τις 8 είμαι εκεί... Πάει 9 πάει 10 πάει 11 πάει 12 πάει μία!!!! και ακόμα περιμένω...... Ξαφνικά σκάει ένα τυπάκι με ένα 207 rallye χαιρετάει έναν από την υποδοχή και βγαίνει μετά από λίγο ένας από το συνεργείο και πάει στο αμάξι του να το δει. Και εγώ ήμουν στο περίμενε 4 ώρες (και βάλε) με τα νεύρα μου να έχουν γίνει άστα να πάνε.... Μετά έγινε το σώσε, πήγα στους προισταμένους, τους έκανα φασαρία,δικαιολογήθηκαν αμέσως για κακή εξυπηρέτηση και μου υποσχέθηκαν και έναν ακόμα επιπλέον έλεγχο δωρεάν στο αμάξι που οντως τον έκαναν (μην φανταστείτε τίποτα τρελό ε, απλό έλεγχο πάνω στη ράμπα έκαναν). Μετά από μισή ώρα βγήκε ένα παιδί απο το συνεργείο είδε το πρόβλημα και κανόνισα περαιτέρω κινήσεις. Εντωμεταξύ ο χρόνος που έκανε το παιδί να το δει ήταν 10 λεπτά και για αυτό τον "τεράστιο' χρόνο με είχαν μια βδομάδα στο περίμενε με ραντεβού κιόλας. Δυστυχώς όμως τα άσχημα συνεχίστηκαν. Ενώ είπαμε το αμάξι να έμπαινε συνεργείο από την πρώτη μέρα που το άφησα, πήγα τη δεύτερη μέρα και το αμάξι ήταν ακόμα εκτός συνεργείου. ![]() ![]() Ξανά τα ίδια, πάνω στον προιστάμενο, πιο έντονο ύφος αυτή τη φορά και μετά από λίγο το αμάξι στο συνεργείο. Πραγματικά παιδιά εκείνες τις μέρες εκτός του ότι τα νεύρα μου ήταν σε τρελά άσχημη κατάσταση, ένιωθα.... λες και με κορόιδευαν. Πιστεύω αν είχα ένα γνωστό θα είχα ξεμπλέξει από την πρώτη βδομάδα. Επίσης αν τους έλεγα ότι θα τους τα έσκαγα το αμάξι θα ήταν μέσα από το πρώτο δευτερόλεπτο (αν και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος ). Ένα tip όπως καταλαβαίνετε μπας και σας προσέξουν λίγο είναι οι φωνές παιδιά. Όπου έχετε δίκιο φυσικά ορμάτε (με την καλή την έννοια) μπας και δώσουν σημασία γιατί αλλιώς πέρα βρέχει. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εξυπηρέτηση και το είπα και στους ίδιους. Και μετά περιμένουν να είναι ευχαριστημένος ο κόσμος. Για εξουσιοδοτημένα τι να πώ; Ενώ από θέμα εξυπηρέτησης ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα, οι περισσότεροι μηχανικοί είναι για γέλια (τουλάχιστον σε αυτά που έχω γυρίσει). Έτοιμες απαντήσεις πετάνε, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τριγμούς και οροφές και πολλές φορές τελίως διαφορετικές. Έχω συναντήσει σε φανοποιείο εξουσιοδοτημένο έναν μάστορα που μου απαγόρευσε να βάζω σιλικόνη στα λάστιχα γιατί τα ξηραίνει και μετά τα σκάει!!! Και όποιος θέλει να του πω που μου το είπαν αυτό σε pm... Ένας μάστορας από τους δεκάδες που έχω συναντήσει δεν έχει κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα. Και για να κλείσω... με αυτά που βλέπω από τις αντιπροσωπείες και τα εξουσιοδοτημένα της lion θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν το επόμενο αμάξι μου θα είναι peugeot. Σόρρυ κιόλας. Υγ: Σόρρυ και αν κρίνετε ότι είναι σε λάθος ενότητα το ποστ μου, αν θέλετε βάλτε το στην κατάλληλη. |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Κάποιος όμως να μας πεί πως έλυσε το θέμα του τριξίματος των παραθύρων όμως... |
Puzzle έγραψε: | ||
Να σου πω μονο οτι εμενα λυνεται κατα περιοδους μονο του και μετα εμφανιζεται παλι...και παει λεγοντας... |
Dimitris_thess έγραψε: | ||
Ούτε εγώ θα πέσω στα 4 ρε φίλε για να μου φτιάξουν το αμάξι όπως πρέπει ειδικά όταν είμαι σε εγγύηση. Αυτά είναι αυτονόητα ότι πρέπει να γίνουν είτε με ξέρουν είτε δε με ξέρουν. Ελπίζω να έχεις λίγο τσίπα πάνω σου και να παραδεχτείς ότι σου φτιάχνουν το αμάξι επειδή τους ξέρεις ή έχεις κάποιο γνωστό. Η κατάσταση πάντως αυτή τη στιγμή στις αντιπροσωπείες και στα εξουσιοδοτημένα είναι από μέτρια ώς κακή από άποψη εξυπηρέτησης είτε σ αρέσει είτε δε σαρέσει και δεν το λέω μόνο εγώ αυτό. Αν μπορείς να το καταλάβεις (και δεν είσαι κολλημένος) έχει καλώς αλλιώς καλύτερα να μην το συνεχίσουμε. Και σόρρυ αν προσβλήθηκες με κάτι αλλά όχι και να μας λες ότι η peugeot είναι καλή σε εξυπηρέτηση και ότι εμείς είμαστε οι ξυνοί που τρίζουν τα αμάξια μας... |
Μάλλον πάτε σε τελείως άσχετους ή η συμπεριφορά σας ρε παιδιά κάτι έχει και τους βγάζετε την άρνηση. |
]Όσο για τα CC τα μεταξοτά βρακιά θέλουν και.......Όλα τα CC ανεξαρτήτος μάρκας μετά από κάποια χλμ κοπανάνε και θέλουν μαζεματάκια στην οροφή. Βρήτε ενα συνεργείο που σας κάνει δουλειά και γίνετε κολλητάρια. Ο φίλος μου ο Στάθης έχει πάει τουλάχιστον 3ς φορές αλλά ποτέ δεν του είπαν τίποτα, την τελευταία το πέτυχαν κιόλας και είναι μιά χαρά το CC του. |
Μάλλον έχετε μπλέξει με άσχετους ή με μη επαγγελματίες. Αλλά και γώ κάνω 15χλμ και πάω εκεί που ξέρω οτι θα μου κάνουν δουλειά και δεν πάω στον τοπικό οπου είναι για τα πανηγύρια.Φυσικά μετά από τόσα χρόνια να με ξέρει καλά αλλά πίστεψέ με μετά την εγγύηση όλα τα αμάξια μου τα πάω σε άλλο δικό μου μηχανικό. |
]Το βλέπω σαν ανθρωπός που από το 93 έχω Peugeot(106 1.3r, 106 1.6r, 207GT) που έχουν γράψει συνολικά 370.000χλμ και δεν με έχουν αφήσει ποτέ στο δρόμο παρά την πάρα πολύ "καλή" χρήση που τους κάνω.
.................................................................................................... Οπότε μπορείς να πείς οτι το βλέπω τελείως υποκειμενικά. Ο καθένας μιλάει με τα βιώματά του. |
Το πρόβλημα βρισκόταν σε μία λάθος τοποθετημένη βίδα και το εμφάνισαν πάρα πολλά 207 ανεξαρτήτος έκδοσης, πράγμα που πλέον πρέπει να γνωρίζουν όλα τα επίσημα καθώς και το πρόβλημα με την καδένα.Αν σας λένε μα μου τότε σας κοροιδεύουν. |
mrkaza έγραψε: |
Παντως το να αλαζετε συνεργειο δεν κανει καλο στο αμαξι σας .
Καθως ο καθε ενας λέει το εξεις αλου παει και το κανει service "δινει τα οραια του λεφτακια" και θα βγάλω εγω το φυδι απο την τρυπα ? Δειτε το λογικα σκας σε ενα συνεργειο που ΔΕΝ σε ξερουν ΔΕΝ εισαι πελατης τους και καθως εχεις ΝΕΥΡΑ γιατι δεν στο φτιαξανε οι αλοι ΕΧΕΙΣ ΥΦΟΣ . Ο δε ανθρωπος θα προσπαθισει να στο φτιαξει για να σε πιασει πελατη και οχι γιατι ειναι υποχρεομενος θα γραψει οτι παπατζα του ερθει στο κεφαλι για να σου αλαξει μηχανισμο (με ρισκο να θεωριθει κλεφτεις) καθως δεν μπορει να τον αλαξει γιατι τριζει το παραθηρο και εσυ τον βριζεις απο πανω . http://www.peugeot.gr/minisites/aftersales/pdf/e9584b.pdf Σελιδα 5 μεσαια γραμμή . Απλα η αποψη μου |
akis1987 έγραψε: |
α οκ....ποσα παιζει πανω απο 250??? |
Καθως δεν γνωριζω ενα EOS με οσα πραγματα εχει μεσα ενα cc ποσα ευρω κανει ?
Καθως οταν κοιταξα εγω για golfακη οχι τιποτα αλλη κατηγορια ευγενε πολυ επανω απο τα 15.600 που μου βγεικε πριν 2 μηνες το δικο μου χωρις να βαλω μεσα και τα εχτρα . Το να συγρινουμε το 207 με ενα αμαξι ιδιας κατηγοριας που κοστιζει 40 % παραπανω ειναι αδικο καθως για να βγει φτηνο καπου θα εχουν γινει καποιες εκπτωσεις στην ποιοτητα δυστηχος ![]() Αν και το δικο μου το 14αρη 207 δεν ειχε τριξει μετα απο 32κ το rallye που πειρα τωρα τριζει στη ζωνη ![]() |
Παντως το να αλαζετε συνεργειο δεν κανει καλο στο αμαξι σας .
Καθως ο καθε ενας λέει το εξεις αλου παει και το κανει service "δινει τα οραια του λεφτακια" και θα βγάλω εγω το φυδι απο την τρυπα ? Δειτε το λογικα σκας σε ενα συνεργειο που ΔΕΝ σε ξερουν ΔΕΝ εισαι πελατης τους και καθως εχεις ΝΕΥΡΑ γιατι δεν στο φτιαξανε οι αλοι ΕΧΕΙΣ ΥΦΟΣ . Ο δε ανθρωπος θα προσπαθισει να στο φτιαξει για να σε πιασει πελατη και οχι γιατι ειναι υποχρεομενος θα γραψει οτι παπατζα του ερθει στο κεφαλι για να σου αλαξει μηχανισμο (με ρισκο να θεωριθει κλεφτεις) καθως δεν μπορει να τον αλαξει γιατι τριζει το παραθηρο και εσυ τον βριζεις απο πανω . http://www.peugeot.gr/minisites/aftersales/pdf/e9584b.pdf Σελιδα 5 μεσαια γραμμή . Απλα η αποψη μου |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
χαχαχαχα!!!να μαι και εγω βασιληηηη!!!εχτες το βραδυ καθως γυρνουσα απο ενα πολυ ωραιο διημερο μου εβγαλε ακριβως το ιδιο προβλημα με το παραθυρο του οδηγου συγκεκριμενα!!!((((βλεπεις βασιλη που σου λεω μην κοροιδευεις ποτε γιατι οποιος κοροιδευει παθαινει τα ιδια??? ![]() ![]() παιδια ειναι να γελας απο την μια και να κλαις απο την αλλη ετσι..δηλαδη τι εννοω,εκει που πατας το παραθυρο να κλεισει, αυτο οταν κλεισει κανει ενα "ντουκ" και μετα σαν να συνεχιζει ακομα ο μηχανισμος του και ακουγεται "χρονομετρημενα εμενα ![]() υ.γ. ε ρε γλεντια τωρα που θα παω και εγω στην peugeot βασιλη αφου για 2 διακοπτες κανανε 1,5 μηνα για μηχανισμο ποσο θα κανουνε?θα το προλαβω πριν τον οκτωμβρη που τελειωνει η εγγυηση τι λες? ![]() |
climbonice έγραψε: |
Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ με ποιούς έχουμε μπλέξει τέλος πάντων! Διάβασα όλα τα posts για το συγκεκριμένο θέμα και ήταν σαν να ζω ξανά όσα έχω ζήσει κι εγώ κατά καιρούς σε συνεργεία της Peugeot.
Το 207 CC που έχω είναι το τέταρτο κατά σειρά αυτοκίνητο που έχω στην ιδιοκτησία μου. Από τα χέρια μου έχουν περάσει κατά σειρά: Honda Civic, Fiat Bravo, Ford Fiesta και τώρα το 207. Έχω γυρίσει πολλές αντιπροσωπείες και εξουσιοδοτημένα όλα αυτά τα χρόνια. Μπορώ λοιπόν να πω ότι έχω μία γνώμη παραπάνω στο θέμα. Το επίπεδο εξυπηρέτησης της Peugeot είναι δυστυχώς πολλά χρόνια πίσω από τον ανταγωνισμό. Δύο χρόνια τώρα για ό,τι προκύπτει γυρνάω από εξουσιοδοτημένο σε εξουσιοδοτημένο προκειμένου να βρω συνεργείο της προκοπής (κι ακόμη δεν έχω βρει). Κρίμα. Καταλαβαίνω απόλυτα όσους λένε ότι δε θα ξαναγόραζαν Peugeot λόγω της δυσαρέσκειάς τους από το επίπεδο εξυπηρέτησης. Όπως κατανοώ γιατί κι εγώ πολλές φορές όταν σκέφτομαι το επόμενό μου αυτοκίνητο σκέφτομαι έντονα το όνομα Ford όπου η εξυπηρέτηση είναι συνήθως υποδειγματική. Δυστυχώς για μένα βέβαια όταν πρόκειται για αυτοκίνητο σκέφτομαι πρώτα με την καρδιά και μετά με το μυαλό. Έτσι όταν έρθει εκείνη η ώρα (της αγοράς νέου αυτοκινήτου) φοβάμαι μην καταλήξω στο Peugeot RCZ! |
mathanas έγραψε: |
+1 για τη ford !
αμα σκεφτεσαι πρωτα με τη καρδια τοτε ενα ειναι (focus rs) ![]() |
sonermgb έγραψε: |
Τι να πουνε αλλοι σαν και εμενα που εχω παει 2φορες το αμαξι στην αντιπροσωπια για τα παραθυρα τα οποια παταω να αναιβουν και αυτα κατεβουν και ανεβαινουν μονο εφοσον φτασουν κατω........και εξακολουθουν να το κανουν |
Bill207 έγραψε: |
σωστός!
όπως επίσης έχω παρατηρήσει ότι τρίζουν περισσότερο τον χειμώνα απότι το καλοκαίρι.. κουλο |