PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - HOWTO - Αφαίρεση προφυλακτήρα 206

chatasos - Τετ 14 Μάϊ 2003, 07:15:22
Θέμα δημοσίευσης: HOWTO - Αφαίρεση προφυλακτήρα 206
1. Εξαγωγή pins πλαστικής μετώπης

2. Ξεβίδωμα βίδας torx, πλαστικού με το λιοντάρι

3. Εξαγωγή πλαστικής μετώπης

3. Ξεβίδωμα βίδας torx, εσωτερική πλευρά προφυλακτήρα

5. Εξαγωγή clips πλαστικού με το λιοντάρι

6. Μετά την εξαγωγή πλαστικής μετώπης και πλαστικού με το λιοντάρι

7. Εξαγωγή pin πάνω μέρος θόλου

8. Εξαγωγή pin εσωτερικό μέρος θόλου

9. Ξεβίδωμα βίδας torx κάτω από τον προφυλακτήρα

10. Ξεβίδωμα δεύτερης βίδας torx κάτω από τον προφυλακτήρα

11. Εξαγωγή θόλου

12. Ξεβίδωμα πλαστικών στηριγμάτων προφυλακτήρα με αμάξωμα

13. Εξαγωγή φίσας προβολέα ομίχλης

14. Ξεβίδωμα βίδας εσωτερικά το φτερού

15. Ξεβίδωμα βίδας torx κάτω από τους προβολείς

16. Μετά την εξαγωγή προφυλακτήρα

Το τελικό αποτέλεσμα...

Οι διάφορες γραφιστικές πινελιές είναι εκβιασμοί των γνωστών και μη εξαιρετέων γραφιστών του Club Evil Evil Evil
p206Mike - Τετ 14 Μάϊ 2003, 10:16:39
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια παιδιά για την πολύ καλή δουλειά και φωτογράφηση....
Συχγαρητηρια στον Ady που έχει γίνει αρχιμηχανικός...του club...!!!! Γερά....Adoyli.......

MAKAΡΙ να έχουμε και άλλες τέτοιες .... παρουσιάσεις....!

Για άλλη μια φορά ΕΥΓΕ!!!!!!!!
Ady - Τετ 14 Μάϊ 2003, 10:59:57
Θέμα δημοσίευσης:
Θα φωτογραφίζαμε και τη διαδικασία εγκατάστασης της σίτας, αλλά τελείωσε η μπαταρία στη φωτογραφική μηχανή.... Crying or Very sad
teoman - Τετ 14 Μάϊ 2003, 11:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
Θα φωτογραφίζαμε και τη διαδικασία εγκατάστασης της σίτας, αλλά τελείωσε η μπαταρία στη φωτογραφική μηχανή.... Crying or Very sad

Άστα αυτά Αδριανέ.... Απλά δεν θέλεις να αποκαλύψεις τα επαγγελματικά μυστικά... Laughing
GIANNIS206 - Τετ 14 Μάϊ 2003, 14:24:20
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλό!!!
Alex - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 01:54:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ady thanks.. Ωστε ετσι βγαινουν τα pins ε (με κατσαβιδακι).. χμμ.. καλη φαση.. καλα που δεν τα τραβηξα.. νομιζα οτι ηταν ιδια pins με αυτα που εχει το αμαξι σε αλλα μερη οπου απλα τα τραβας και σηκωνονται...

Παράθεση:

Alex, όσον αφορά τον πνίχτη, τι να πω, δεν ξέρω... Ισως να άλλαξε τη στηριξή του η Peugeot....

Ναι απ'οσο βλεπω υπαρχει μια μικροδιαφορά και στον θολο αρα υπαρχει πιθανοτητα να ειναι λιγο διαφορετικα.. Πχ στη φωτογραφια που κρατας το πλαστικο του θολου που αποτελειται απο το καμπυλωτο και το οριζοντιο κομματι (ισα με το πατωμα), εμενα φαντασου οτι ο αντιστοιχος θολος ειναι το καμπυλωτο και το οριζοντιο αλλα σε 2 ξεχωριστα κομματια. Ενα το καμπυλωτο και ενα το οριζοντιο. Δηλαδη εβγαλα μονο το οριζοντιο και δεν χρειαζοταν να ξεσυνδεσω [b]ολο/b] το θολο...
Ady - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 07:35:20
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Ady thanks.. Ωστε ετσι βγαινουν τα pins ε (με κατσαβιδακι).. χμμ.. καλη φαση.. καλα που δεν τα τραβηξα.. νομιζα οτι ηταν ιδια pins με αυτα που εχει το αμαξι σε αλλα μερη οπου απλα τα τραβας και σηκωνονται...

Το κατσαβίδι είναι ένα παράδειγμα....

Μπορείς να τα βγάλεις και με το νύχι σου, αν τα καταφέρεις....

Ναι, είναι τα ίδια pins που έχει και σε άλλα μέρη το αμάξι, αλλά πρώτα σηκώνεις το μικρό κύκλο και μετά το μεγάλο για να βγει....
micho - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 09:29:06
Θέμα δημοσίευσης:
α ρε και να χαμε αυτο το post οταν περνούσαμε τις δικές μας!!!!!! Very happy Very happy Very happy
πολυ καλο και παρα πολυ χρήσιμο!
τι θα λεγατε να το καναμε pdf και να το βάζαμε να το κανουν download για να μην υπαρχει μονο στο φορουμ σαν ποστ?
μπορω να σας το κανω αν θέλετε!
TZAG - Παρ 16 Μάϊ 2003, 12:43:15
Θέμα δημοσίευσης:
Eρώτηση: Το μαύρο "καπάκι" του προφυλακτήρα πως βγαίνει;; Με το χέρι; Μιλώ και γιά τα δύο καπάκια των προφυλακτήρων εμπρός και πίσω.
Ady - Παρ 16 Μάϊ 2003, 12:48:22
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Eρώτηση: Το μαύρο "καπάκι" του προφυλακτήρα πως βγαίνει;; Με το χέρι; Μιλώ και γιά τα δύο καπάκια των προφυλακτήρων εμπρός και πίσω.

Με το χέρι (αν έχεις και κανένα κατσαβιδάκι να σπρώχνεις) και με πολύ υπομονή γιατί το καθένα έχει καμιά εικοσαριά κλιπς. Και είναι και σκληρά τα άτιμα !
TZAG - Σαβ 17 Μάϊ 2003, 06:20:34
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ευχαριστώ Ady. Very happy
Mimis - Κυρ 28 Σεπ 2003, 18:07:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο παιδιά, πολύ καλό......
Ελπίζω να γίνουν και άλλες τέτοιες χρίσιμες παρουσιάσεις...
DimiP - Κυρ 28 Σεπ 2003, 18:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:
Μπράβο παιδιά, πολύ καλό......
Ελπίζω να γίνουν και άλλες τέτοιες χρίσιμες παρουσιάσεις...

καλομελετα κι ερχεται η παρουσιαση τοποθετησης σκουπας!
PHSYBORG - Κυρ 28 Σεπ 2003, 18:44:53
Θέμα δημοσίευσης:
Κριμα ρε παιδια που δεν εχουμε την διαδικασια για την σιτα Sad
Σκεφτομαι να το κανω μονος κ θα ηταν πολυ χρησιμο!

Tomcat - Δευ 29 Σεπ 2003, 00:03:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ψαξε στο γαλλικο club και εχουν πληρες αφιερωμα στην τοποθετηση σιτας!
www.206tuning.fr.st
nik7 - Δευ 29 Σεπ 2003, 21:00:01
Θέμα δημοσίευσης:
adouli an thes kai mporeis tha ithela na valoume kai se emena tin sitoula kapia mera pou tha ise eleftheros........
TZAG - Σαβ 04 Οκτ 2003, 07:13:01
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ADY!!!
O αγαπητός σε όλους Ανδριαννός έκανε πάλι το θαύμα του! Τοποθέτησε με περίσσεια τέχνη, τη νέα μου εργοστασιακή σίτα, με αδιαμφισβήτητη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός του από όλους ως ο BEST INSTALLER!
Ο Ady δεν είναι μάστορας, είναι...ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ!!
Κατά "διαβολική" σύμπτωση, ενώ πήρα την μηχανή μαζί μου, για να αποθανατίσω τα έργα του Ady, μου είχε ήδη τελειώσει το φιλμ! (Και καλά..) Η τέχνη σου Ανδριαννέ θα πάραμείνει κρυφή από μένα Twisted evil
Ελπίζω τουλάχιστον να σου άρεσε η τούρτα... Very happy
Ady - Δευ 06 Οκτ 2003, 07:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ADY!!!
O αγαπητός σε όλους Ανδριαννός έκανε πάλι το θαύμα του! Τοποθέτησε με περίσσεια τέχνη, τη νέα μου εργοστασιακή σίτα, με αδιαμφισβήτητη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός του από όλους ως ο BEST INSTALLER!
Κατά "διαβολική" σύμπτωση, ενώ πήρα την μηχανή μαζί μου, για να αποθανατίσω τα έργα του Ady, μου είχε ήδη τελειώσει το φιλμ! (Και καλά..) Η τέχνη σου Ανδριαννέ θα πάραμείνει κρυφή από μένα Twisted evil
Ελπίζω τουλάχιστον να σου άρεσε η τούρτα... Very happy

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, Γιώργο, αν και δεν είναι και τίποτα σπουδαίο αυτό που κάνω. Χώρος και χρόνος να υπάρχει και όλα γίνονται...

Η τούρτα σφαγιάστηκε μέσα σε μία μέρα !!!
Miltellas - Τρι 07 Οκτ 2003, 00:04:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο! Πολύ καλή δουλειά! Very happy
Ghost Dog - Τρι 07 Οκτ 2003, 13:14:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΔΡΙΑΝΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!! Very happy Very happy Very happy
Vasso - Τρι 07 Οκτ 2003, 13:39:49
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ADY!!!

Τι εννοείς εργοστασιακή σίτα ?????
konstantinos - Τρι 07 Οκτ 2003, 13:42:46
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:
TZAG έγραψε:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ADY!!!

Εννοεί την σίτα που εφοδιάζει η Peugeot τα 206 μετά το καλοκαιρινό "φρεσκάρισμα".
Ady - Τρι 07 Οκτ 2003, 13:44:17
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:
TZAG έγραψε:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ADY!!!

Εννοεί την πλαστική, μαύρη, που βάζουν στα καινούρια face-lifting 206, με μία επιπλέον καμπυλωτή λωρίδα από νίκελ στο κάτω μέρος του χαμόγελου και η οποία δεν έχει οριζόντιες γραμμές παράλληλα με το έδαφος, αλλά ρομβοειδής τρύπες...
Vaggelis - Τρι 07 Οκτ 2003, 14:33:31
Θέμα δημοσίευσης:
EIΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ....
ε, να μην ευχαριστήσω και εγώ τον Ανδριανό με τον τρόπο μου;;;
Η διαδικασία για το πως θα αφαιρέσουμε το πορτακι από το ντουλαπάκι του συνοδηγού, είναι απλούστατη, χάρη στις φωτο του ady.... (πρέπει να σου πήρα λίγη ώρα για να γράψεις το e-mail, ε;;; )
Χίλια ευχαριστώ...!!!!!
mick206 - Τρι 07 Οκτ 2003, 16:17:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!! Very happy
το θέμα είναι όμως οτι δεν ξέρω τι θέλω... Rolling eyesSillyScratchLaughing
Μπράβο ρε Αδριαννέ! WinkThumb right
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!
Ydwr - Τετ 11 Φεβ 2004, 09:32:46
Θέμα δημοσίευσης:
Κατ'αρχην ενα μεγαλο μπραβο στον Ady που πραγματικα ξερει να κανει βιδες το λεωντα αλλα (και εδω ειναι το σημαντικο) να τον ξανασυρναμολογει. Ελπιζω μονο να μην του περισσευουν βιδες μετα απο καθε εγχειρημα Laughing (μην τα παρεις Ady Twisted evil Πλακα κανω)

Κατα δευτερον.....
Θελετε να με καταστρεψετε Question Question
Τετοια Post θα πρεπει να απαγορευτουν για εμενα.. Ή τουλαχιστον να υπαρχει σχετικη προειδοποιηση οπως τα νεκροσημα στα πακετα των τσιγαρων. " Το Club 206 προειδοποιεί: Να μην επιχειρείτε απο κουλους" Laughing
Δεν πιανει το χερι μου ρε παιδια. Ενα τιμονι και αυτο με σχετικη κουλαμαρα. Μην με δαιμονιζεται. Γιατι τον βλεπω τον Λεωντα να χανει ισα με 10 κιλα απο "περισσευουμενες" βιδες...... Laughing
Steve - Τρι 20 Απρ 2004, 14:03:29
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ λέω σε κάποιο meeting να αλλάξουμε καμιά 10αριά άτομα τις σίτες μας με επίβλεψη και (εάν χρειαστεί) βοήθεια του Ady. Θα είναι αρκετά καλή δουλειά και σε ελάχιστο χρόνο! Cool

Ady μπράβο και πάλι μπράβο!!! Very happy
George4 - Τρι 20 Απρ 2004, 15:03:16
Θέμα δημοσίευσης:
μπραβο ρε παιδια απιστευτη λεπτομερια και πολυ καλη φωτογραφιση. αν και για αλλα θεματα εχουμε τετοια βοηθεια ισως να γλιτωνουμε αρκετα χρηματα
nik7 - Τρι 20 Απρ 2004, 19:25:37
Θέμα δημοσίευσης:
meta apo allagi sitas kai se opel corsa to neo opou ithele patenta gia na stiriksoume ta provolakia giati afta stirizontousan kathara epano ston profilaktira(kai sto kommati pou allaksame) pleon mporo na po oti dexome pelates giati opos mou eixe pei kai o ady exei kourastei to pedi na vazei sites (pros theou den to eipe me tin kaki enoia..).....
Steve - Τετ 21 Απρ 2004, 13:00:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αν καταφέρω και κατέβω ή ανέβει κάποιος και μου δείξει, τότε θα έχετε και αντιπρόσωπο της Power Oust στην Λάρισα Razz
Ady - Τετ 21 Απρ 2004, 13:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Αν καταφέρω και κατέβω ή ανέβει κάποιος και μου δείξει, τότε θα έχετε και αντιπρόσωπο της Power Oust στην Λάρισα Razz

Πολύ ευχαρίστως να σου δείξουμε....
Steve - Τετ 21 Απρ 2004, 21:39:38
Θέμα δημοσίευσης:
Δείξτε μου πρώτα από που να πάρω και εγώ ΑΣΠΡΗ σίτα για το μεγάλο "χαμόγελο" του XS μου και μετά συνεχίζουμε με το δείξιμο της τοποθέτησής του!
Baphomet - Τετ 21 Απρ 2004, 22:32:32
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Δείξτε μου πρώτα από που να πάρω και εγώ ΑΣΠΡΗ σίτα για το μεγάλο "χαμόγελο" του XS μου και μετά συνεχίζουμε με το δείξιμο της τοποθέτησής του!

Ασημι ειναι οχι ασπρη αν δεν κανω λάθος...
Steve - Τετ 21 Απρ 2004, 23:38:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εχμ... Πέτρο... έχω την άδεια σου σε παρακαλώ να βάλω άσπρη σίτα στο 206 μου? Cool

(ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΣΠΡΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΟΥ...)

Ευχαριστώ προκαταβολικά! Razz
nik7 - Τετ 21 Απρ 2004, 23:54:55
Θέμα δημοσίευσης:
den nomizo oti tha vreis to sigekrimeno xroma alla an pas se ena magazi pou na poulaei profilaktires kai alla tetoia eidi tha vreis afto pou zitas....
Steve - Πεμ 22 Απρ 2004, 00:08:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπίζω να βρω σε άσπρη της Foliatec (την οποία απότι έχω καταλάβει την προτιμήσανε τα περισσότερα μέλη του club) και να μου την αγοράσει κάποιος άλλος και να μου την στείλει ακόμα καλύτερα για να μην αγοράσω εγώ ως νέος καμια μ Cussing out κεία Twisted evil Evil
kovac - Πεμ 22 Απρ 2004, 03:22:42
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Ελπίζω να βρω σε άσπρη της Foliatec (την οποία απότι έχω καταλάβει την προτιμήσανε τα περισσότερα μέλη του club)...

Θα σε στεναχωρήσω, αλλά νομίζω πως τα περισσότερα μέλη έχουν προτιμήσει ασημένια! Wink
Στο λέω επειδή έχω διαβάσει και τις 24 (τότε) και πλέον 27!!!!!! (α ρε Ady τι μας κάνεις Razz Wink ) σελίδες για τη σίτα, και απ' όσο θυμάμαι μόνο ένας (βασικά νομίζω κοπέλα ήταν Scratch ) είπε για άσπρη. Wink

Όσο για το ασημί που είπε ο Πέτρος, μιλάει για το χρώμα της σίτας του Όλκιμου, μήπως και νόμισες πως είναι άσπρη και θες να βάλεις την ίδια, μιας και λες "να πάρω και εγώ άσπρη". Wink
Αλλά εννοούσες πως θες την ίδια σε άσπρη. Σωστά? Cool

Να τρώμε και κανένα τοστ που και που!!!!! Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
Steve - Πεμ 22 Απρ 2004, 17:55:44
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έχεις δίκιο που δεν κατάλαβες, αλλά αναφέρομαι στην μάρκα Foliatec και όχι στο χρώμα ασημί (για το τί έχουνε επιλέξει οι περισσότεροι από εδώ μέσα)! Δικό μου το λάθος που δεν το διευκρίνησα!!! Beer Black eye

Εγώ στο δικό μου θέλω να βάλω άσπρη και απλά ρωτάω αν μπορεί
Dj-Steve έγραψε:
να μου την αγοράσει κάποιος άλλος και να μου την στείλει ακόμα καλύτερα για να μην αγοράσω εγώ ως νέος καμια μ Cussing out κεία Twisted evil Evil

nik7 - Πεμ 22 Απρ 2004, 19:08:54
Θέμα δημοσίευσης:
ego alla pou meneis???
Baphomet - Πεμ 22 Απρ 2004, 19:40:48
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Εχμ... Πέτρο... έχω την άδεια σου σε παρακαλώ να βάλω άσπρη σίτα στο 206 μου? Cool

(ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΣΠΡΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΟΥ...)

Ευχαριστώ προκαταβολικά! Razz

Dj-Steve έγραψε:

όταν λες "να παρω ΚΑΙ εγω άσπρή σίτα" σημαινει πως έχει και κάποιος άλλος άσπρη σίτα και μαλιστα το ξέρουμε και οι υπόλοιποι. Επειδή η μόνη εμφανής σίτα στο τόπικ όμως ειναι του Όλκιμου και είναι ασημί και όχι ασπρη, εγώ απλά διευκρίνησα το χρώμα της. Δε σου είπα τι να βάλεις. Βάλε και ροζ με πράσινα πουά άμα θες. τι με νοιάζει εμένα? Idea
Steve - Πεμ 22 Απρ 2004, 20:01:59
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
ego alla pou meneis???

Λάρισα. Για περισσότερες πληροφορίες στείλε πμ ή email και πες μου καμιά τιμή για την σιτούλα! Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες