ady έγραψε: |
Θα φωτογραφίζαμε και τη διαδικασία εγκατάστασης της σίτας, αλλά τελείωσε η μπαταρία στη φωτογραφική μηχανή.... ![]() |
Παράθεση: |
Alex, όσον αφορά τον πνίχτη, τι να πω, δεν ξέρω... Ισως να άλλαξε τη στηριξή του η Peugeot.... |
Alex έγραψε: |
Ady thanks.. Ωστε ετσι βγαινουν τα pins ε (με κατσαβιδακι).. χμμ.. καλη φαση.. καλα που δεν τα τραβηξα.. νομιζα οτι ηταν ιδια pins με αυτα που εχει το αμαξι σε αλλα μερη οπου απλα τα τραβας και σηκωνονται... |
TZAG έγραψε: |
Eρώτηση: Το μαύρο "καπάκι" του προφυλακτήρα πως βγαίνει;; Με το χέρι; Μιλώ και γιά τα δύο καπάκια των προφυλακτήρων εμπρός και πίσω. |
Mimis έγραψε: |
Μπράβο παιδιά, πολύ καλό......
Ελπίζω να γίνουν και άλλες τέτοιες χρίσιμες παρουσιάσεις... |
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ADY!!!
O αγαπητός σε όλους Ανδριαννός έκανε πάλι το θαύμα του! Τοποθέτησε με περίσσεια τέχνη, τη νέα μου εργοστασιακή σίτα, με αδιαμφισβήτητη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός του από όλους ως ο BEST INSTALLER! Ο Ady δεν είναι μάστορας, είναι...ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ!! Κατά "διαβολική" σύμπτωση, ενώ πήρα την μηχανή μαζί μου, για να αποθανατίσω τα έργα του Ady, μου είχε ήδη τελειώσει το φιλμ! (Και καλά..) Η τέχνη σου Ανδριαννέ θα πάραμείνει κρυφή από μένα ![]() Ελπίζω τουλάχιστον να σου άρεσε η τούρτα... ![]() |
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ADY!!!
O αγαπητός σε όλους Ανδριαννός έκανε πάλι το θαύμα του! Τοποθέτησε με περίσσεια τέχνη, τη νέα μου εργοστασιακή σίτα, με αδιαμφισβήτητη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός του από όλους ως ο BEST INSTALLER! Ο Ady δεν είναι μάστορας, είναι...ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ!! |
Vasso έγραψε: | ||
Τι εννοείς εργοστασιακή σίτα ????? |
Vasso έγραψε: | ||
Τι εννοείς εργοστασιακή σίτα ????? |
Dj-Steve έγραψε: |
Αν καταφέρω και κατέβω ή ανέβει κάποιος και μου δείξει, τότε θα έχετε και αντιπρόσωπο της Power Oust στην Λάρισα ![]() |
Δείξτε μου πρώτα από που να πάρω και εγώ ΑΣΠΡΗ σίτα για το μεγάλο "χαμόγελο" του XS μου και μετά συνεχίζουμε με το δείξιμο της τοποθέτησής του! |
Ελπίζω να βρω σε άσπρη της Foliatec (την οποία απότι έχω καταλάβει την προτιμήσανε τα περισσότερα μέλη του club)... |
να μου την αγοράσει κάποιος άλλος και να μου την στείλει ακόμα καλύτερα για να μην αγοράσω εγώ ως νέος καμια μ ![]() ![]() ![]() |
Εχμ... Πέτρο... έχω την άδεια σου σε παρακαλώ να βάλω άσπρη σίτα στο 206 μου? ![]() (ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΣΠΡΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΟΥ...) Ευχαριστώ προκαταβολικά! ![]() |
Δείξτε μου πρώτα από που να πάρω και εγώ ΑΣΠΡΗ σίτα για το μεγάλο "χαμόγελο" του XS μου και μετά συνεχίζουμε με το δείξιμο της τοποθέτησής του! |
nik7 έγραψε: |
ego alla pou meneis??? |