MEMsound έγραψε: |
-> 25% εκπτωση σε όλα* τα γυαλιά οράσεως. Όσοι ενδιαφέρεστε μου λέτε... ![]() |
mikerrgp έγραψε: |
καλη κ διμιουργικη συνεχεια μανθουκο |
@206kwn αν εχεις κατι υποψιν σου που σε ενδιαφερει κανονιζουμε την τιμη τωρα με μια προκαταβολη και για την εξοφληση τα βρισκουμε στην πορεια... νο γουοριες |
καλά αυτό με τα σπασίματα γυαλίων το ακουω πολυ τελευταία... και ειναι λίγο κρίμα... |
σχετικά με το οικονομικό, καλά κάνεις και δεν μπλέκεις με τέτοια - κι εγω το ιδιο κάνω γενικώς...και οταν κάνω προμήθειες για το μαγαζί αλλά και οταν ψωνίζω για εμένα (εκτός και αν σε κάτι παίζουν ατοκες δόσεις μέσω κάρτας όπου και ειτε μετρητα ειτε μεσω της κάρτας εφόσον την εξοφλείς εγκάιρως... ειναι το ιδιο πράγμα) ![]() |
Πάντως αν θες κάτι μου λες κλπ κλπ...
|
abaleo έγραψε: |
παίζουνε και μάσκες για σκι/snowboard στο κατάστημα σου ![]() |
kovac έγραψε: |
Το πιθανότερο είναι να περάσω μια βολτίτσα από κει... |
sps έγραψε: |
Θελω να αλλαξω τα γυαλια ορασεως μου, οποτε θα μιλησουμε συντομα.
(μαλλον οταν ερθω αθηνα και για αλλες δουλειες, θα περασω και απο το καταστημα για να δουμε τα νεα μοντελακια απο κοντα!) |
yokagyla έγραψε: |
καλημερα ... μια ερωτηση ακομα. ποσες μερες θα μας παρει να φτιαξουμε τους φακους για ενα σκελετο που θα διαλεξω απο το μαγαζι? με καιει πολυ το ζητημα γιατι πρεπει να φυγω απο αθηνα και σημερα ξυπνησα με κοκκινα ματια απο την πολυχρησια των φακων επαφης. επιπεφικιτιδα μυριζομαι.
πες μου ποσες μερες για να δω αν προλαβαινω αν ειναι να το επιταγχυνω το θεμα.σημερα κιολας δλδ... |
καλημερα ... μια ερωτηση ακομα. ποσες μερες θα μας παρει να φτιαξουμε τους φακους για ενα σκελετο που θα διαλεξω απο το μαγαζι? |
με καιει πολυ το ζητημα γιατι πρεπει να φυγω απο αθηνα και σημερα ξυπνησα με κοκκινα ματια απο την πολυχρησια των φακων επαφης. επιπεφικιτιδα μυριζομαι.
πες μου ποσες μερες για να δω αν προλαβαινω αν ειναι να το επιταγχυνω το θεμα.σημερα κιολας δλδ... |
Ghost Dog έγραψε: |
Πηρα και'γω γυαλια απο τον Μανθοοοο.......! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
Μάνθο...
το RB3296, πόσο και πότε? ![]() ![]() |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: |
Μανθο το μαγαζι που βρισκεται? |
SnakeMJK έγραψε: |
post of the year 2009...
![]() ![]() ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
Απο το΄59 προσέχουμε τα μάτια σας σαν τα @@ μας !!!!! ![]() |
το σκεφτομαι... ![]() ![]() ![]() ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
Απο το΄59 προσέχουμε τα μάτια σας σαν τα @@ μας !!!!! |
Steve έγραψε: |
![]() ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ |
Steve έγραψε: | ||
Πέρισυ το καλοκαίρι πάντως, ο Αλεκουκουρούκου δεν έβλεπε @ρχίδια...
ΜΑΛΛΟΝ φταίει το μαγαζί ![]() |