PSClub - Hellas
Γενικές Συζητήσεις - Τραγωδία στο Ντράφι με ένα νεκρό... κρίμα
MEMsound - Σαβ 07 Μάρ 2009, 11:40:09
Θέμα δημοσίευσης: Τραγωδία στο Ντράφι με ένα νεκρό... κρίμα
μου το ειπε η αδελφή μου οταν ηρθα στην δουλεια και το βρηκα και ονλινε...
http://www.zougla.gr/news.php?id=27715
κρίμα...
επειδή η διαδρομή ειναι "σκανδαλιστική" ας ειμαστε πιο προσεκτικοί... (Ισως βεβαια απλα να ηταν αφηριμενος και να μην ηταν θεμα ταχητυτας) - αλλα δεν ειναι ακεί το θεμα
ειναι κρίμα να γίνονται τετοια πράγματα...
δεν ειναι το 1ο... εχουν γίνει κι άλλα κατα καιρους κι εχω μαζέψει κι εγω κάμποσους από τα γυρω ρεματα...
soler - Σαβ 07 Μάρ 2009, 11:42:45
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 - Σαβ 07 Μάρ 2009, 14:19:30
Θέμα δημοσίευσης:
...ειναι κριμα νεοι ανθρωποι να φευγουν ετσι...
MEMsound - Τρι 10 Μάρ 2009, 01:59:36
Θέμα δημοσίευσης:
Κυριακή μεσημέρι με το ψιλόβροχο αφηγε αλλο ενα αμάξι...
αυτυχως σταμάτησε με την πόρτα του οδηγου μετα από ενα τετακε...σε ενα δεντρο στο πεζοδρόμιο και δεν συνέχισε με τουμπες στον παραδίπλα γκρεμό...
από εκείνο ακριβώς το σημείο πριν καμια 10αρια χρόνια ειχα "μαζεψει" 2 συνομηλικους πιτσιρικάδες τότε... που δεν "πέτυχαν" το δεντρο αλλά "εφυγαν από κάτω"... ευτυχως χωρίς να χτυπήσουν εκτός από κάποιες γρατζουνιές...
αυτά... τι να πεις...
ayrton - Τρι 10 Μάρ 2009, 09:16:07
Θέμα δημοσίευσης:
Κριμα
και εγω επειδη μενω εκει κοντα σε αυτη την περιοχη και το ξερω πολυ καλα το Ντραφι (το εχω ανεβω-κατεβει απειρες φορες και νορμαλ αλλα και γρηγορα) και εχω δει και ερκετα εκει πανω, στεναχωριεμαι οταν συμβαινει κατι τοσο κακο γιατι η περιοχη και η διαδομη της ειναι σουπερ(αν εξερεσουμε οτι το εχουν καψει παμπολλες φορες
! ). για το συγκεκριμενο ατυχημα υποθετω οτι για να του φυγει και να πεσει απο κατω μαλλον θα πηγαινε μαλλιοκουβαρα, δυστηχως το παλικαρη
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες