GIANNIS206 έγραψε: |
Λοιπόν το αυτοκίνητο έμεινη στη LION από την τρίτη έως και την παρασκευή το μεσημέρι.Με πήραν τηλέφωνο να πάω να το πάρω.
Πάω εκεί και μου λεν τι άλλαξαν: α.Εγκέφαλος, β.Αισθητήρα πίεσης γκαζιού, γ.αισθητήρα ταχύτητας. και μετά πάμε στο θέμα εγγύησης.... Μου λεν ότι θα πληρώσεις το 60% του 708 ευρώ(τόσο στοίχιζαν αυτά) Τους λέω δεν δίνω δραχμή κρατήστε το αυτοκίνητο εγώ φεύγω! Με τα πολλά και με τα λίγα φώναξα τον γενικό επιθεωρητη και λέει εγγύηση! Το παίρνω επιτέλους και παρατηρώ τα εξής: α.Πλέον τα πεντάλ όλα(και του γκαζιού) είναι στο ίδιο ύψος! και β.από την κάτω μεριά του αισθητήρα λάμδα που βρίσκεται στην πολλαπλή ,έχει δημιουργηθεί ένα ράγισμα. Αυτά εκεί και λεώ την δευτέρα πάλι εδώ θα είμαι! Αλλά... πριν φτάσω σπίτι(10χλμ) ΞΑΝΑ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΒΗΣΙΜΟ! ![]() Τρελάθηκα!Αμέσως τηλέφωνο.Έλα πίσω! μέχρι να πάω με παίρνουν αυτοί και μου λεν δοκίμασε άλλη βενζίνη και έλα την Δευτέρα. Ρε παιδιά τόσο γκαντέμης πώς γίνεται να είμαι ![]() Να το βάχω μπλε και να το ρίξω στο Θερμαϊκό να δώ αν κολυμπάει? Υ.Γ για το εν λόγω πρόβλημα σε λιγότερο από ένα χρόνο έχω αλλάξει τα εξής: 1.πεταλούδα γκαζιού 2.αισθητήρα υποπίεσης 3.πολλαπλασιαστή 4.αισθητήρα λ(πανω) 5.πεταλούδα σκαζιού (δεύτερη) 6.πλεξούδα κινητήρα 7.εγκέφαλο 8.αισθητήρα πίεσης γκαζιού 9.αισθητήρα ταχύτητας. ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ!!!!! |
Δημήτριος έγραψε: |
Στο έχω ξαναγράψει, εσύ πρέπει να έχεις αγοράσει ξανά το αυτοκίνητο με τις τόσες βλάβες που έβγαλε (αν υποθέσουμε πως δεν σε κάλυπτε η εγγύηση)...Εγώ, ένα τσικ κάνει, και εκνευρίζομαι αφάνταστα...(είναι γεγονός πως κάποιες φορές μιζεριάζω λίγο) Σίγουρα το εγκεφαλικό θα το είχα στο τσεπάκι μου αν έβγαζε το αυτοκίνητό μου το 1/5 από τα προβλήματα που έβγαλε το δικό σου... Προς τον υποφαινόμενο : Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα ΜΗΝ λες... |
teoman έγραψε: |
Σου προτείνω πάντως να στείλεις (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) και ένα mail προς peugeot Γαλλίας με όσα προβλήματα έχει βγάλει και τις ενέργειες που έχουν γίνει.Συνήθως τα λαμβάνουν υπ'όψιν τους... |
zzzleepy έγραψε: |
Άντε να δούμε... Εύχομαι να βρεθεί μια λύση στα προβλήματα του 206 σου έστω και μετά από ενάμιση χρόνο. Να μπορέσεις να χαρείς το αμάξι χωρίς άγχος ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
- the diagnosis of your car dealer,
|