stamatis_vts έγραψε: |
παιζει να φταιει και ο μετασχηματιστης...
4 ειχα αλλαξει... ![]() |
Bill207 έγραψε: |
ωραια
και στην περιπτωση που εχει καει ο μετασχηματιστής? θέλει αλλαγή μόνο ο μετασχηματιστης ή όλο το σύστημα? ρωτάω, γιατί όταν τα είχα βάλει τα φώτα είχε πονέσει η τσέπη μου αρκετά |
για να μην ανοιγω καινούριο θέμα, ξέθαψα ένα παλιο μου που έχει παρόμοιο περιεχόμενο
τον τελευταίο καιρό, το ένα από τα 2 φωτα ξένον που έχω στο αμάξι, έχει αρχίζει σαν να πέφτει η "φωτεινότητα" του δηλαδή, σε τοίχο ή σε μπροστινό αμάξι, φαίνεται η διαφορά σαν να κιτρινίζει να το πω; τι μπορεί να είναι; υπάρχει περίπτωση να είναι πάλι λάμπα; ή μετασχηματιστής; έβγαλα και μια φώτο για να καταλάβετε τι εννοώ... ![]() |
dimkeras έγραψε: |
για την ακρίβεια πρόβλημα ποιότητας της λάμπας ![]() |
πάλι στο τρέξιμο δηλαδή... ![]() που μπορώ να βάλω καλής ποιότητας φώτα ξένον ρε παιδιά? γιατί με το όλο θέμα, έχω αρχίσει και ξενερώνω και μου φαίνεται θα βάλω 2 απλές λάμπες άσπρες να ησυχασω δηλαδή ![]() |
πάλι στο τρέξιμο δηλαδή... ![]() που μπορώ να βάλω καλής ποιότητας φώτα ξένον ρε παιδιά? γιατί με το όλο θέμα, έχω αρχίσει και ξενερώνω και μου φαίνεται θα βάλω 2 απλές λάμπες άσπρες να ησυχασω δηλαδή ![]() |
By the way, είναι κάποιο συγκεκριμένο κιτ το δικό σου ή όχι? Έχει κάποια μάρκα δηλαδή, Hella, Trifa, XTR, κοκ? |
Bill207 έγραψε: | ||
κοιταξε, όταν τα έβαλα, δεν είχα ιδέα από αυτά τα πράγματα και απο μάρκες για φώτα (όχι ότι τώρα έμαθα κάτι παραπάνω) γιαυτό δεν την είχα συγκρατίσει την μάρκα και δυστυχώς το κουτί τους το έχω πετάξει πολύ καιρό τώρα τώρα, αν σου πω ότι ήταν σε ένα "αλουμινένιο" βαλιτσάκι, βοηθάει? ![]() |
Αυτές λένε Philips burner. Στην ουσία είναι σωλήνας της Philips αλλά οι βάσεις και τα καλώδια της Type-R. Πιάσ'το αυγό και κούρευτο.
Αυτές που βρήκα είναι γνήσιες Philips D2S 85122 για xenon projector, δηλαδή πάμε για πατεντούλες! ![]() |
android έγραψε: |
εεεεεεεε κατι ξεχασατε...θελει βγαλε φαναρι...ανοιξε φαναρι και να δω πως θα το ανοιξετε με τοση μπαμπριζοκολα που χει κ μεσα βαθεια κ τελος βαλε προτζεκτορα για xenon στο φαναρι...
βασικο για την ποιοτητα του φωτισμου ειναι ο προτζεκτορας... |
dimkeras έγραψε: | ||
Μα γι'αυτό πάμε εξάλλου! ![]() |