PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - 206 - Superflex silentblocks

volvos - Σαβ 28 Φεβ 2009, 13:56:19
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Superflex silentblocks
http://www.superflex.co.uk/results.php?maker=36&man_name=Peugeot&searchmodel=175&Search=Go

οδηγιεσ τοποθετησης για να παρεις καστερ καμπερ
στο pdf πατατε διπλα κωδικο

εγω ψηνομαι και για βαση πανω μηχανης αν καταλαβα καλα

ακουω παραγγελιες Laughing
MEMsound - Σαβ 28 Φεβ 2009, 14:10:26
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα αυτό το ποσταρες για "καινουργιο" ?
τοσο καιρό το λέμε...
και οταν ειχαμε παραγγείλει από εκεί με αργυρη μια βάση μηχανής (τελικά με λάθος κωδικο αλλά την βρηκαμε την ακρη στο τελος... αλλουνου παπα ευαγγελίο αυτό βεβαια...)....
...του ειχα δειξει τα παραπάνω συνμπλοκ ψαλιδιων και ειχε ενα προβληματισμό σχετικά με το πως τα κεντράρουμε/πρεσσαρουμε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ (και οχι "στο περίπου) στο ιδιο σημείο και τα δυο ωστε να υπάρχει ομοιομορφία.

αποψη μου οσοι ενδιαφερόμαστε να βάλουμε από 5~10ε να παραγγείλουμε για αρχη 1 σετ να δοκιμαστεί σε ενα αμάξι (πχ στον κιτκαρο) και αν ολα οκ τότε προχωράμε για περισσότερα σετ (και ο δοκιμαστής δινει τα υπόλοιπα χρηματα του δικου του σετ).
εγω ειμαι μέσα πάντως
volvos - Σαβ 28 Φεβ 2009, 16:52:56
Θέμα δημοσίευσης:
ayto που ποσταρα ουφο ειναι το pdf που λεγαμε προηγουμενη βδομαδα για το πως τποθετουνται και πως παιρνει καστερ απο το πισω...

ουσιαστικα εμεις θα το βαλουμε στη μεγιστη θεση καθως με 1εκατοστο που μετακινειται το κεντρο δε πιστευω να εχει πανω απο 1 μοιρα εξτρα καστερ...
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Σαβ 28 Φεβ 2009, 17:17:22
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω μεσα! Wink
MEMsound - Δευ 02 Μάρ 2009, 22:27:34
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ayto που ποσταρα ουφο ειναι το pdf που λεγαμε προηγουμενη βδομαδα για το πως τποθετουνται και πως παιρνει καστερ απο το πισω...

ουσιαστικα εμεις θα το βαλουμε στη μεγιστη θεση καθως με 1εκατοστο που μετακινειται το κεντρο δε πιστευω να εχει πανω απο 1 μοιρα εξτρα καστερ...

ουφο να λες το πρωτο εξωγυινο παιδι σου Laughing Laughing
το ΠΩΣ πρεπει να μπουν το ξέρω κι εγω και ο Αργυρης.
(στο εγραψα και πιο πάνω, αλλα προφανώς δεν το καταλαβες) ο προβληματισμός του ηταν στο πως θα μπουν ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ και στα δυο ψαλιδια ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΑ και δεν θα εχει διαφορα δεξια-αριστερα.
βεβαια τοτε που το συζηταγαμε δεν ειχαμε "παρε-δωσε" με τον Τόλη (μηχανουργείο - για οσους δεν τον γνωρίζουν).
Τώρα που εχω δει πως δουλευει και με πόση ακρίβεια, θεωρω οτι το να μπουν (=πρεσσαριστουν/κεντραριστουν) σωστα και συμμετρικά και τα δυο ειναι κάτι που μπορει να γίνει με επιτυχια.

παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να πειραματιστουμε αγοραζεντας με την μια 3~4 σετ ρισκάρωντας τοσαο πολλά λεφτα.
ας πάρουμε 1 σετ να δοκιμαστεί σε ενα αμάξι και αν κάνει ουσιαστική δουλεια τελικά, παραγγελνουμε και για τα υπολοιπα Wink
volvos - Δευ 02 Μάρ 2009, 22:41:10
Θέμα δημοσίευσης:
καλα συνεμπλοκ εγω θα τα βαλω με ντοκτορα που εχει πρεσα και θα μπορουμε επιτοπου να βλεπουμε τι γινεται με ρυθμισεις...
απλως θελω 2 ψαλιδια για να μη χαλασω δικα μου που να εχουν χαλασμενα συνεμπλοκ...

ερωτηση απο τα υπολοιπα με βασεις τι μπορω να παρω?
αν καταλαβα ειναι ενα σετ για κατω που δε το θελω (αυτη με πειρο) εχω τη παουερφλεξ
και το αλλο σετ ειναι του κιντηρηα που φτιαχνει αν καταλαβα καλα αυτους τους δυο αποστατες απο τεφλον με τα αυτακια για να μη κουνιεται περα δωθε.
σωστα? τι παιρνω απο εκει για να παραγγελω
MEMsound - Δευ 02 Μάρ 2009, 22:52:09
Θέμα δημοσίευσης:
ε τιποτα!!!!

γιατι
αυτα SPF2437K :
http://www.superflex.co.uk/photopage.php?part_id=936
ειναι για να μπει στην μαμα κοντρα βαση
αντί να βαλεις της powerflex, παιρνεις τα παραπάνω και τα "σφηνώνεις" στην μαμα κοντρα. Αφου εχεις την powerflex δεν σου χρειάζονται.

ενώ αυτό SPF2436K :
http://www.superflex.co.uk/photopage.php?part_id=935
μπαίνει στο αλλο ακρο του βραχίονα που πιάνει η κοντρα βάση της μηχανής και αν δεις και το αντίστοιχο μαμα σινεμπλοκ ειναι σχεδόν ιδια και δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερη σημασία/διαφορα από το μαμα.

δεν εχει κάτι άλλο σχετικά με βαση μηχανης

Wink
volvos - Δευ 02 Μάρ 2009, 22:58:37
Θέμα δημοσίευσης:
ayta piso ti einai?
http://www.superflex.co.uk/photopage.php?part_id=937
sps - Δευ 02 Μάρ 2009, 23:18:28
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα για πισω βαζεις τα αλουμινενια της πεζω σπορτ, εκτος κι αν δε θες να ακους τσικ-τσικ!
MEMsound - Τρι 03 Μάρ 2009, 00:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ayta piso ti einai?
http://www.superflex.co.uk/photopage.php?part_id=937

σινεμπλοκ ολόκληρου του πισω αξονα αν καταλαβα καλα
volvos - Τρι 03 Μάρ 2009, 08:47:17
Θέμα δημοσίευσης:
μεταλλικα?
ουτε με σφαιρες

αργυρηηηη Laughing
RoadRunner122 - Τρι 03 Μάρ 2009, 10:51:57
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά εγώ τα μεταλλικά πίσω θα τα βάλω μες τον άλλο μήνα...

... και μη μου πείτε ότι θα κοπανάει γιατί ήδη είναι κουδουνίστρα οπότε χειρότερα δε νομίζω να γίνεται... Rolling eyes Laughing
nikolas206gti - Τρι 29 Ιούν 2010, 21:23:44
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην ανοίξω νέο τόπικ, είπα να γράψω εδώ. Ψάχνω σινεμπλόκ powerflex για το 206 πίσω. Κοίταξα ebay αλλά δεν βρήκα κάτι. Τυχαίνει να φοράμε με κάποιο άλλο αυτοκίνητο ίδια ? Ή το 106 ή το 306 ? Confused
nikolas206gti - Τετ 30 Ιούν 2010, 19:07:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλωντας σήμερα με Λούη μου είπε πως η powerflex δεν περιλαμβάνει σινεμπλοκ για πίσω για 206. Συνεπώς καταλήγουμε στα πεζοσπορίσια αλουμινίου από Ντίνο ή Κόνδωρα.

Θα έχουμε θόρυβο παραπάνω αλλά δεν πειράζει. Σκεφτόμουν να τα καταργήσω τελείως αλλά είναι ακραία λύση Laughing Laughing
volvos - Τετ 30 Ιούν 2010, 23:37:40
Θέμα δημοσίευσης:
για ποιο λογο αυτο?
nikolas206gti - Τετ 30 Ιούν 2010, 23:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
για ποιο λογο αυτο?

Μπήκα σε 106 φίλου που έχει σταθερές βάσεις(έχει καταργήσε σινεμπλόκ) και φοράει και ράβδους στρέψης και είναι φοβερό ! Δεν "τσακάει" και αυτό μου αρέσει. Έτσι το θέλω. Άλλοι βέβαια έχουν αντίθετη άποψη. Wink

Θα τα βάλω και θα γράψω εντυπώσεις.
nikolas206gti - Τρι 13 Ιούλ 2010, 13:59:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μία μικρή βοήθεια σχετικά με τα σινεμπλόκ. Πήρα Ντίνο δν έχει και ούτε πρόκειται σύντομα να φέρει. Λοιπόν στην σελίδα της peugeot σπορτ και στο ακόλουθο link θέλω να μου επιβεβαιώσετε αν όντως είναι αυτά:

http://www.peugeotsport-racingshop.com/Catalogue/Pno002_01.aspx?nom=206

Πατώντας TRAIN ARRIERE/BARRE DE TORSION και την πρώτη υποκατηγορία είναι το no1 τα σινεμπλόκ ?

Και τα 4 τα ίδια είναι σωστά ? Το δικό μας έχει σινεμπλόκ και μπροστά και αν ναι που τα έχει στο σαιτ για να τα παραγγείλω και αυτά Cool
nikolas206gti - Τετ 14 Ιούλ 2010, 17:04:13
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
Μία μικρή βοήθεια σχετικά με τα σινεμπλόκ. Πήρα Ντίνο δν έχει και ούτε πρόκειται σύντομα να φέρει. Λοιπόν στην σελίδα της peugeot σπορτ και στο ακόλουθο link θέλω να μου επιβεβαιώσετε αν όντως είναι αυτά:

http://www.peugeotsport-racingshop.com/Catalogue/Pno002_01.aspx?nom=206

Πατώντας TRAIN ARRIERE/BARRE DE TORSION και την πρώτη υποκατηγορία είναι το no1 τα σινεμπλόκ ?

Και τα 4 τα ίδια είναι σωστά ? Το δικό μας έχει σινεμπλόκ και μπροστά και αν ναι που τα έχει στο σαιτ για να τα παραγγείλω και αυτά Cool

Κάποιος να με βοηθήσει ? Cool
nikolas206gti - Παρ 23 Ιούλ 2010, 08:02:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ύστερα από 3 ώρες εργασία στο συνεργείο όπου έπρεπε να κατέβει όλος ο άξονας, η αίσθηση πλέον είναι ακόμα καλύτερη. Και για όσους λένε για τριξίματα κ.λ.π. δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο.

Πιστεύω πως αξίζει Cool
Ghost Dog - Δευ 26 Ιούλ 2010, 19:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ακριβως εβαλες??
Φωτογραφια, κωδικο και τιμη μπορεις να μας πεις???
nikolas206gti - Τρι 27 Ιούλ 2010, 10:38:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Τι ακριβως εβαλες??
Φωτογραφια, κωδικο και τιμη μπορεις να μας πεις???

Παρήγγειλα από Peugeot Sport Γαλλίας τέσσερα σινεμπλόκ αλουμινίου για τον πίσω άξονα του 206 μου. Εδώ στην Ελλάδα ΔΕΝ υπήρχαν και έτσι τα πήρα μόνος μου.

Συνολικά μαζί με μεταφορικά κ.λ.π. έφτασαν τα 103 € και τα παρέλαβα σε μία εβδομάδα. Φωτό δεν έχω. Στο παραπάνω λινκ που έχω δώσει φαίνεται ξεκάθαρα τι λέω. Wink
volvos - Τρι 27 Ιούλ 2010, 10:57:57
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν κανεις 2000χλμ θελω ριβιου για θορυβους και τριξιματα...τωρα ειναι ακομα καινουργια Laughing
nikolas206gti - Τρι 26 Απρ 2011, 11:57:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ύστερα από 8 μήνες που έχω τα εν λόγω σινεμπλοκ επάνω στο αυτοκίνητο, μπορω να πω, πως ψαχνω την αεροτομη στο δρομο, τα τριξιματα της εταζερας και των λοιπων εκει πισω μου εχουν σπασει απιστευτα νευρα και δεν μπορω να παω καπου ησυχα. Laughing

Γενικα, κοπανουν αρκετα και για την δουλεια που κανουν δεν αξιζουν να τα βαλετε επανω. Απλα το λεω μην μπλεξει κανενας και τα βαλει. Για βολταδικο αυτοκινητο δεν κανουν. Cool

Θα τα βγαλω αμεσα και θα τα αντικαταστησω με τα μαμισια και καλυτερα να πληρωσω 22αρες ραβδους για να βαλω πισω Cool
MEMsound - Τρι 26 Απρ 2011, 12:59:04
Θέμα δημοσίευσης:
διακρινω μια "διαφοροποιηση" απο την πρωτη περιγραφη μολις τα ειχες βάλει Laughing Laughing Laughing
nikolas206gti - Τρι 26 Απρ 2011, 13:20:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ναι, απλα τωρα δεν παλευεται η κατασταση Cool Δεν στεκεται ανθρωπος μεσα στην καμπινα Laughing
Pughell - Τρι 26 Απρ 2011, 14:06:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι χαζο να πληρωσεις 22αρες και να μην εχεις επανω silent block της προκοπης... Confused
nikolas206gti - Τρι 26 Απρ 2011, 14:12:05
Θέμα δημοσίευσης:
Και τι προτεινεις ρε Στελιο ??? Confused Να αφησω επανω τα σινεμπλοκ αλουμινιου της Peugeot Sport και να διαλυσω το αμαξι απο την μεση και πισω ??? Laughing
Pughell - Τρι 26 Απρ 2011, 15:38:19
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν παθαινει τιποτα η καροτσα.
Αμα ηθελες να μην τριζει,ας μην επαιρνες γαλλικο...
MEMsound - Τρι 26 Απρ 2011, 16:24:25
Θέμα δημοσίευσης:
Μ' αρεσει που ειμαστε "των ακρων".
δεν το χουν ολοι για αποκλειστικο τρακντει καρ ή αγωνιστικο το αμαξι τους
θα μου πεις τοτε τι τις θες τις 22 - αλλο αυτό...

το θεμα ειναι αν υπαρχει και κάτι "ενδιαμεσο", που προφανώς θα χάνει λιγο σε σχεη με το αλουμινενιο, αλλα θα ειναι λιγο καλύτερο απο το μαμα.

τεφλόν??
ή χειροποιητο αλουμινενιο με ενα κομματι λαστιχο αναμεσα?

εχω στα χερια μου ενα σετακι PS (του Τάσου ειναι) και λεγαμε οταν πάω καμμια βολτα απ τον Τόλη να του τα δειξω να μας πει τι αλλο μπορουμε να φτιάξουμε
volvos - Τρι 26 Απρ 2011, 17:53:39
Θέμα δημοσίευσης:
Eμενα παντως εχει 160000χλμ και μια χαρα τη παλευει με τις 22αρες και τα μαμα συνεμπλοκ.
AlienHack - Τρι 26 Απρ 2011, 21:07:27
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια, αυτα ειναι πισο σινεμπλοκ?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120610541798&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

και

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290465054190&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

οχι τιποτα αλλα ειναι τοσο φτηνα (15Ε το ενα) που μπορουμε να τα αλλαζουμε σαν αναλοσημα καθε 1-2 χρονια... για να εχουμε τελοια αισθηση στον πισω αξονα χωρις τριξηματα και κενα...
Pughell - Τετ 27 Απρ 2011, 00:20:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειπα οτι δεν δουλευει με τα μαμα σινεμπλοκ αλλα οταν εχεις ηδη κατι που ειναι σκαλες ανωτερο(ασχετα αν ειναι πιο "ειδικο"),θα το βγαλεις για να βαλεις κατι υποδυεστερο; Confused
MEMsound - Τετ 27 Απρ 2011, 00:55:06
Θέμα δημοσίευσης:
αφου το ενοχλει η βαβουθρα του ρε συ!
δηλαδη "σωνει και καλα να κανει σαν τενεκς το αμαξι"

καμμια ενδιαμεση λυση δεν υπαρχει?
Pughell - Τετ 27 Απρ 2011, 08:30:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε μλκα,δεν μιλαμε για μεταλλικα σινεμπλοκ,για σκληροτερα πολυουρεθανης μιλαμε...
Ποσο πιο σκληρα να ειναι δηλαδη;
Ειναι σαν να μου λες οτι αλλαξες την κατω βαση μηχανης με Powerflex και κοντευει να κοπει το αμαξι στην μεση...
MEMsound - Τετ 27 Απρ 2011, 10:36:27
Θέμα δημοσίευσης:
σωστα...
σορρυ ρε μπερδευτηκα απο αυτα που μου εχει δωσει ο Τάσος που ειναι αλουμινενια Laughing Laughing Laughing Laughing

μα καλα τοσο πολυ βαβουρα περνανε τα πολυουρεθανης?

Νικο οποτε μπορεσουμε να συντονιστουμε θελω να με κανεις μια βολτα να δω για τι ποσοτητα βαβουρας μιλαμε.
nikolas206gti - Τετ 27 Απρ 2011, 11:11:05
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια η powerflex, σαν την βαση σασμαν που βαζουμε, δεν βγαζει σινεμπλοκ για τον πισω αξονα. Τα δικα μου ειναι μεταλλικα, δηλαδη ακουμπαει σιδερο με σιδερο και λογικο ειναι να την ακουει το αυτοκινητο. Cool

Αν υπηρχε καποια πατεντα να δοκιμασουμε, ή κατι αλλο για να μειωθουν οι τριγμοι, πολυ ευχαριστως να το βλεπαμε Cool
MEMsound - Τετ 27 Απρ 2011, 11:14:47
Θέμα δημοσίευσης:
αααααααααα αρα σωστα καταλαβα...
AlienHack - Τετ 27 Απρ 2011, 12:24:37
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
ρε παιδια, αυτα ειναι πισο σινεμπλοκ?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120610541798&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

και

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290465054190&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

.

anybody? εστειλα και μυνημα στον μαστορα που εχει την αγγελια αλλα ουτε απαντησε...
nikolas206gti - Σαβ 18 Ιούν 2011, 23:45:18
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλωντας με Στελιο, οπως εγραψε και σε καποιο αλλο τοπικ, ενδεχεται το ΤΑΚ που ακουω πισω οταν περναω απο σαμαρι ή λακουβα να οφειλεται σε κενο που εχει δημιουργηθει στα σινεμπλοκ.

Και εγώ ερωτώ, είναι δυνατόν να φαγωθούν στα 20.000 χλμ ??? Μα απο τοτε που τα εβαλα, υστερα απο κανα 2-3000 χιλιομετρα αρχισε να κανει τον εν λογω θορυβο Confused
MEMsound - Κυρ 19 Ιούν 2011, 04:39:54
Θέμα δημοσίευσης:
ναι
Pughell - Κυρ 19 Ιούν 2011, 07:39:00
Θέμα δημοσίευσης:
Θεωρητικα ειναι καπως δυσκολο να φαγωθουν σε 20.000 χλμ αλλα ποτε δεν ξερεις... Sad
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες