PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Το νεο μου 207 gt

manjokos - Παρ 27 Φεβ 2009, 11:51:36
Θέμα δημοσίευσης: Το νεο μου 207 gt
καλησπερα παιδια... μολις χθες παρηγγειλα και εγω ενα 207 gt...αρχικα το ηθελα σε ασπρο αλλα μετα την απαντηση του αντιπροσωπου για 4 μηνη καθυστερηση λογω των εξτρα το προτημησα σε κοκκινο...
Το ωραίο είναι οτι ο τυπος για να πουλησει μου εκανε δωρο cruise aretomh kai συναγερμο και κατι κουκουλες...Lol.
το θεμα μου ειναι οτι το gt που ειναι παραγωγεις απο το 09' και μετα εχει και το ssp.....τι είναι αυτο???διαβασα καποια πραγματα ελπιζω να αξιζε τα 250 ευρω....
Τώρα απλα πρέπει να περιμενω 12 μερούλες και μετα......

Υ.Γ καιρος να δουμε διαφορες απο τον ιάπωνα(ΜΧ5 mkII) και της τουρμπινας... Rolling eyes Shocked Confused
Vini - Παρ 27 Φεβ 2009, 12:02:04
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο!...Kαλοτάξιδο!

Από ότι βλέπω σου έκαναν αρκετά δωράκια. Ελπίζω και εγώ αύριο να βγάλω άκρη.
Εσύ πως το είδες; Είναι συζητήσιμοι ή σε έδιωξαν; Θέλουν να πουλήσουν ή απαξιούν τους πελάτες;
Εγώ θέλω να πάρω το Gt το 5θυρο ...
Υπάρχει λέει σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι...

Μπορείς να μου στειλεις με PM το όνομα την εμπορίας;
Τουλάχιστον αν δεν βγάλω άκρη Sad να πάω και κάπου αλλού... Smile
manjokos - Παρ 27 Φεβ 2009, 12:13:26
Θέμα δημοσίευσης:
thanks a lot...κοιτα δεν ειναι οτι θα πεθανουν για σενα..απλα ειναι ακριβως οπως το ειπες , θελουν να πουλησουν και για αυτο οτι και να τους πεις για δωρο δεν νομιζω να αρνηθουν..τωρα δεν ξερω αν παιζει ρολο που τα λεφτα θα ειναι μετρητα...οσο για το καταστημα ειναι στην μιχαλακοπουλου στο κεντρο...δεν ειναι κακο να λες κατι αν εισαι αυχαριστημενος.... Razz
Vini - Παρ 27 Φεβ 2009, 12:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
manjokos έγραψε:
thanks a lot...κοιτα δεν ειναι οτι θα πεθανουν για σενα..απλα ειναι ακριβως οπως το ειπες , θελουν να πουλησουν και για αυτο οτι και να τους πεις για δωρο δεν νομιζω να αρνηθουν..τωρα δεν ξερω αν παιζει ρολο που τα λεφτα θα ειναι μετρητα...οσο για το καταστημα ειναι στην μιχαλακοπουλου στο κεντρο...δεν ειναι κακο να λες κατι αν εισαι αυχαριστημενος.... Razz

Ντάσιος... χε!χε! ... μια χαρά σε βρίσκω ... Smile

Εγω θα πάω στον Ροδίτη και αν δεν βγάλω άκρη θα κατέβω και Ντάσιο...

Αν θέλουν να πουλήσουν τότε ίσως να μην με διώξουν ... Smile
vama51 - Παρ 27 Φεβ 2009, 13:11:54
Θέμα δημοσίευσης:
"SSP:Η τεχνολογία SSP επιτρέπει την σύζευξη της ηλεκτρικής υποβοήθησης του συστήματος διεύθυνσης με το ESP. Η λειτουργία αυτή αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες πέδησης του αυτοκινήτου, αυξάνει τη σταθερότητα και μειώνει δραστικά τις αποστάσεις ακινητοποίησης."

Laughing Laughing Laughing
Steve - Παρ 27 Φεβ 2009, 13:55:36
Θέμα δημοσίευσης:
SSP : Steering Stability Program

Υπήρχε και ένα video στο youtube που το έδειχνε έμπρακτα, αλλά δεν μπορώ να το βρω για την ώρα.

(Ήταν από μια εκπομπή στο εξωτερικό που γινόταν παρουσίαση του 207RC)
Miss 207 GT - Παρ 27 Φεβ 2009, 14:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
SSP έχει και το δικό μου που είναι του '08 .

Γιατί λες για νέο 207 GT ;
vama51 - Παρ 27 Φεβ 2009, 14:47:00
Θέμα δημοσίευσης:
Miss 207 GT έγραψε:
SSP έχει και το δικό μου που είναι του '08 .

Γιατί λες για νέο 207 GT ;

Γιατί το παρήγγειλε τώρα... Laughing Laughing Laughing
Miss 207 GT - Παρ 27 Φεβ 2009, 14:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
Silly Mr. Green Wink
manjokos - Παρ 27 Φεβ 2009, 15:26:38
Θέμα δημοσίευσης:
τι να σας πω ρε παιδια εμενα μου ειπε οτι το ssp ειναι standart μονο σε μοντελα παραγωγεις μετα την αλλαγη του ετους και αμα δεν το εβαζα το αμαξι και καλα θα ηταν απο αυτα που εχουν μεινει στην Pug πριν το καλοκαιρι...τωρα τι να σας πω...και σορρυ για τον παραπλανητικο τιτλο..για μενα νεο ειναι Wink
Miss 207 GT - Παρ 27 Φεβ 2009, 16:27:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ίσως εννοούσαν ότι τώρα το βάζουν σε ΟΛΑ τα GT που παράγονται.
Μέχρι τώρα, απ' ό,τι ξέρω, υπήρχαν και GT χωρίς SSP.

Το θυμάμαι καλά γιατί ήθελα οπωσδήποτε ασημί χρώμα και ήταν ετοιμοπαράδοτο αλλά χωρίς το SSP. Και προτίμησα άλλο χρώμα ετοιμοπαράδοτο προκειμένου να έχω το SSP.

Smile
manjokos - Παρ 27 Φεβ 2009, 16:51:18
Θέμα δημοσίευσης:
κατι τετοιο ειπαν και σε μενα...μου ειπε οτι βγαινει και χωρις το ssp απλα θα ηταν παραγωγης του 08'....Τωρα τι να σου πω... Rolling eyes
Miss 207 GT - Παρ 27 Φεβ 2009, 16:56:42
Θέμα δημοσίευσης:
Τίποτα, το ξεκαθαρίσαμε.
Θα το πάρεις με SSP, άλλωστε τόσα χρήματα δίνεις, δε νομίζω πως αξίζει να το πάρεις χωρίς. Smile
kos_argyris - Παρ 27 Φεβ 2009, 20:00:42
Θέμα δημοσίευσης:
Αν φρενάρεις χωρίς να έχεις τα χέρια σου στο τιμόνι σε οδόστρωμα με διαφορετική πρόσφυση δεξιά και αριστερά, μπορεί να σου φανεί χρήσιμο Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες