GIANNIS206 έγραψε: |
Πολύ καλό λάστιχο!Το φορά ο Poliths και του αρεσει πολύ!Το είδα και εγώ σε βρεγμένο με την κούλα και πήγαινε πολύ καλά!
χωρίς ζάντες πόσο κοστίζει? |
Alex έγραψε: |
Παντως στο εξωτερικο σε κατι βαθμολογιες που του δωσαν ενω στο S02 & S03 της bridgestone δινανε γυρω στο 6.5 και 7.5 αντιστοιχα βαθμολογια για τη φθορα, το goodyear πηρε πανω απο 8.. που σημαινει οτι συμβιβαστικα με την αποδοση που δινει κραταει καλα (απο αποψη φθορας)..
Καλη φαση.. |
nik7 έγραψε: |
dioti afto pou thelo ine na bgazei arketa xiliometra to lastixo den to mporo afto to pragma sinexeia opos me ta mama pou ta pira kai sta 25 ante na katsoune mexri ta 30 xiliades xiliometra...an ine na skao kathe xrono kamia katostara (Xines) gia lastixa ta piasame ta money mas....... |
Παράθεση: |
continental premium contact πανε 460 |
nik7 έγραψε: |
nai mick206 alla to thema ine oti ego kano kathe xrono toulaxiston 25000 fetos evgala 26500 kai tou xronou me vlepo gia perissotera......ara?ti na kano den ta mporo afta ta 100xiliarika ego toulaxiston kai san foititis den tha vgeno pera.... |
Γιωργος77 έγραψε: |
Ξερει κανεις ποσο πανε αυτα τα goodyear; |
ευχαριστω προκαταβολικα. |
Εγω θα τα αλλαξω μεχρι τελος του μηνα γιατι παιζει ταξιδακι! |
Η διασταση που θελω ειναι 195/55/15 |
mick206 έγραψε: | ||
ΝΕΑ απο το μέτωπο για τιμές στo F1!!!! ![]() Πήγα σήμερα στο μαγαζί και ρώτησα... ![]() Λοιπόν έχουμε και λέμε... Για διάσταση 185/60 R14 πάει στα 325Ε... Δέν είναι άσχημα ![]() Τώρα για διάσταση 195/50 R15 πάει στα 340Ε... Πιστεύω πως είναι καλούτσικη και αυτή...
Δυστυχώς φίλε Γιώργο δέν μπηκα καθόλου στο νετ το μεσημερι και βλέπω τώρα τη διάσταση που θέλεις. ![]() ![]() ![]() Μήπως ήρθε ο καιρός να περάσεις το προφίλ του ελαστικού σου στο 50άρι;; ![]() ![]() ![]() Λέμε τώρα! ![]() ![]() ![]() Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει π.μ και πάμε μαζί μία βόλτα απο εκεί... ![]() Δέν του είπα τίποτα για την ύπαρξη του club μας και πιθανόν άν έχουμε ανταπόκριση κόσμου και του το πούμε υπάρχει πιθανότητα να μας κόψει και τίποτα... ![]() ![]() Το μαγαζί είναι στο Πειραια και λέγεται Κεκεράκης Υ.Γ:Να υπενθυμίσω πως δέν κάνω διαφήμηση στο συγκεκριμένο κατάστημα ούτε έχω κάποια οφέλη απο τυχών πωλήσεις του ελαστικού αυτού. |
Sidobre έγραψε: |
Kατ'αρχήν όποιος θέλει να αλλάξει ελλαστικά όντως να το κάνει φθινόπωρο.
Και μέχρι τότε μάλλον θα υπάρχει και κάποια έκπληξη.... ![]() ![]() ![]() Oπότε μην το δένετε σχοινί-κορδόνι.... ![]() |
Dimip έγραψε: |
μιχαλακη εισαι τρελα με Goodyear για...σαμπρελα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kατ'αρχήν όποιος θέλει να αλλάξει ελλαστικά όντως να το κάνει φθινόπωρο. |
mick206 έγραψε: |
Θα ρωτήσω και θα σου πώ γιατί τα ζαχαρώνω και εγώ(μετά το καλοκαίρι φυσικά!). |
Poliths έγραψε: |
185/60/14 ? Δεν υπαρχει τετοια διάσταση... για το F1 GS-D3 μολισ κοιταξα τον κατάλογο.. |
Και μέχρι τότε μάλλον θα υπάρχει και κάποια έκπληξη.... ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Aυτό όμως το "πιάσατε" ?? ![]() |
Sodpbre έγραψε: |
Aυτό όμως το "πιάσατε" ?? |
PoLiThS έγραψε: |
185/60/14 ? Δεν υπαρχει τετοια διάσταση... για το F1 GS-D3 μολισ κοιταξα τον κατάλογο.. |
Οταν τα πράγματα θα είναι οριστικά θα σας πέσουν τα μάτια.... |
Παιδιά για λόγους τακτικής ακόμα δεν μπορώ να πώ τίποτα...
Οταν τα πράγματα θα είναι οριστικά θα σας πέσουν τα μάτια.... ![]() |
DimiP έγραψε: |
να τα μας παλιιιι..... εχεις ακουσει το "σουξε" ....αναβεις φωτιες.... [u]πες μας τωρα η τουλαχιστον δωσε καποιο στοιχειο... |
mick206 έγραψε: |
Γιώργο πώς τις είδες τις τιμές; |
Sidobre έγραψε: | ||
Δεν μπορώ να πώ αλλά ξέρεις ότι όταν ανοίγω το στοματάκι μου είναι για καλό ![]() Υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις με κάποιον εισαγωγέα/αποκλειστικό αντιπρόσωπο για κάποια προϊόντα.... Α Υ Τ Α. Τα υπόλοιπα αν (και το τονίζω ΑΝ) έρθουμε σε συμφωνία! |
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ηταν πολυ καλο που είχαμε άμεσα τιμές για να συγκρίνουμε. |
PoLiThS έγραψε: |
185/60/14 ? Δεν υπαρχει τετοια διάσταση... για το F1 GS-D3 μολις κοιταξα τον κατάλογο.. |
αντε ρε mick τι εγινε ;;;
σου εκοψαν το τηλεφωνο ;;; |
Όχι ρε Δημήτρη,δέν μου κόψαν το τηλέφωνο! ![]() Έχω κάποια τρεξίματα με εξεταστικές και πέφτει τρελό διάβασμα. ![]() Θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε γιατί παίζει να μην συμβαδίζουν και τα ωράρια μας,μην ανησυχείς. Εξάλλου κάνω καλούς λογαριασμούς στην εταιρία σας... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εταιρια μας ;;;; |
Πάντως τα Toyo είναι στα 95 ευρώ και το σκεφτομαι πλέον σοβαρα. |
Ναι ρε μπαγάσα... ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν θυμάσαι που μου είχες πεί που δουλεύεις;;; Εγώ δίνω ψωμί στους άλλους και με τη σειρά τους δίνουν σε σένα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
παξιμαδι της παρηγοριας δινουν , οχι και ψωμι! |