PSClub - Hellas

Ελαστικά και Τροχοί - 206 - F1 GOODYEAR

nik7 - Δευ 12 Μάϊ 2003, 22:26:46
Θέμα δημοσίευσης: 206 - F1 GOODYEAR
Ti pistevete?
to exete dokimasei?
mou prothathike apo gnosto lastixa kai mallon ekei tha katalikso me zanta oz chrono kai 195/50/15 ola mazi sta 960 euro an thelo superlegera(to skeftome trela)-1020euro....perimeno apopseis gia to elastiko vasika pou anaferete ston titlo oso gia zantes mallon tha pao se superleggera logo texnologias kai mikrou varous......

to thema ine oti diavasa sto http://www.karlis.gr/ellastika/popup/eagle-f1-3gsd.htm oti to elastiko ine slick alla to thema ine oti afto mallon simenei oti tha xaso apo prosfisi sto vregmeno dromo kai tha xano poli goma an spiniaro.....exo dikio Question Question
GIANNIS206 - Δευ 12 Μάϊ 2003, 22:38:32
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλό λάστιχο!Το φορά ο Poliths και του αρεσει πολύ!Το είδα και εγώ σε βρεγμένο με την κούλα και πήγαινε πολύ καλά!
χωρίς ζάντες πόσο κοστίζει?
Alex - Δευ 12 Μάϊ 2003, 22:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
Το λαστιχο δεν ειναι σλικ, εχει τεχνολογια σλικ αλλα ειναι πολυ καλο και στο βρεμενο.. σε πολλα τεστ το εχουν σαν το λαστιχο με τις υψηλοτερες συνδιασμενες επιδοσεις στον κοσμο αυτη τη στιγμη..!! Μονο μουφα δεν πρεπει να ναι...
glf - Δευ 12 Μάϊ 2003, 23:05:01
Θέμα δημοσίευσης:
το φορούσα εδώ και καιρό στο 106. Μια χαρά είναι το λάστιχο, και ΄σε γλιστερό δρόμο και στο βρεγμένο. Αλλά αν το σκίσετε σε καμιά γερή ανάβαση, θα φύγει πολύ λάστιχο γιατί είναι μαλακή η γόμα.
Alex - Δευ 12 Μάϊ 2003, 23:13:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως στο εξωτερικο σε κατι βαθμολογιες που του δωσαν ενω στο S02 & S03 της bridgestone δινανε γυρω στο 6.5 και 7.5 αντιστοιχα βαθμολογια για τη φθορα, το goodyear πηρε πανω απο 8.. που σημαινει οτι συμβιβαστικα με την αποδοση που δινει κραταει καλα (απο αποψη φθορας)..

Καλη φαση..
nik7 - Δευ 12 Μάϊ 2003, 23:56:19
Θέμα δημοσίευσης:
diladi lete oti sto thema fthoras tha ine kalo?dioti afto pou thelo ine na bgazei arketa xiliometra to lastixo den to mporo afto to pragma sinexeia opos me ta mama pou ta pira kai sta 25 ante na katsoune mexri ta 30 xiliades xiliometra...an ine na skao kathe xrono kamia katostara (Xines) gia lastixa ta piasame ta money mas.......

efxaristo gia tis gnomes....
Alex - Τρι 13 Μάϊ 2003, 09:24:19
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομιζω οτι υπαρχει λαστιχο υπερ-υψηλων επιδοσεων που να βγαζει πανω απο 25.000 χιλιομετρα...

Ειναι δηλαδη σχετικα καλο, για τη μαλακοτητα του.. Δηλαδη δεν μπορεις να συγκρινεις touring λαστιχο με λαστιχο επιδοσεων γιατι η χιλιομετρικη ανθεκτικοτητα τους ειναι μερα με τη νυχτα αλλα και η αποδοση τους επισης διαφερει μερα με τη νυχτα.. Το καλο ισως ειναι οτι ακομα και στα τελειωματα ενα πολυ καλο υπερ-ηψηλων επιδοσεων λαστιχο, κραταει πολυ καλυτερα απ'οτι θα κραταγε ενα touring στη μεση της ζωης του, αλλα και παλι η ζωη του ειναι ασυγκριτα μικροτερη απο ενα touring λαστιχο που μπορει να κραταει και 40.000 χιλιομετρα...

Επισης εχει και σχεση με το χρονο.. δηλαδη ακομα και χιλιομετρα να μην εχεις το λαστιχο φυσιολογικα θα ξεραινεται με την παροδο του χρονου...
alxdr74 - Τρι 13 Μάϊ 2003, 09:33:41
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Πολύ καλό λάστιχο!Το φορά ο Poliths και του αρεσει πολύ!Το είδα και εγώ σε βρεγμένο με την κούλα και πήγαινε πολύ καλά!
χωρίς ζάντες πόσο κοστίζει?
Επισης οι ζαντες ποσο κοστιζουν? το offset ειναι καταλληλο για το 206? και εαν ειναι ευκολο και τι πλατος εχει η ζαντα! Smile
glf - Τρι 13 Μάϊ 2003, 09:39:55
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Παντως στο εξωτερικο σε κατι βαθμολογιες που του δωσαν ενω στο S02 & S03 της bridgestone δινανε γυρω στο 6.5 και 7.5 αντιστοιχα βαθμολογια για τη φθορα, το goodyear πηρε πανω απο 8.. που σημαινει οτι συμβιβαστικα με την αποδοση που δινει κραταει καλα (απο αποψη φθορας)..

Καλη φαση..

Η δική μου εμπειρία δεν συμβαδίζει με αυτά...
Μιλώντας καθαρά και μόνο για τη φθορά από σκληρή χρήση, τα S-03 (που φορούσα πριν τα F1) έχουν σκληρότερη γόμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν σκορπίζουν λάστιχο στις στροφές σαν το F1 (στην πρώτη ανάβαση που τα έκανα τα F1 έκλαγα τα λεφτάκια που έδωσα!). Ενώ με τα S-03 είχα βγάλει 1,5 χρόνο με αλύπητη χρήση που περιελάμβανε πολλές πολλές αναβάσεις στην Καστανιά, λίγους γύρους μέσα στο Αιγίνιο !!! και μια δεξιοτεχνία στην Κοζάνη. Στην Καστανιά το S-03 είναι πιο ΣΤΑΘΕΡΟ από το F1 (πιο σκληρά πλαϊνά το S-03 και επίσης τα "κυματιστά τακούνια" του F1 πρέπει να παραμορφόνωνται προς τα πλάγια όταν στρίβεις με πολλά, ένιωθα μια μικρη αβεβαιότητα).
Για μένα το S-03 είναι καθαρά ημιαγωνιστικό λάστιχο ενώ το F1 έχει μια μαλακή γόμα που δουλεύει βέβαια στην Ελλάδα και καλύπτει πάρα πολύ κόσμο με τον καλύτερο τρόπο. Έχει και ωραία σχεδίαση Smile
mick206 - Τρι 13 Μάϊ 2003, 10:42:04
Θέμα δημοσίευσης:
Το τελευταίο καιρό παίζει πολύ διαφήμιση στην τηλεόραση με το συγκεκριμένο ελαστικό. Όντως απο αισθητικής πλευράς έχει πολύ όμορφη σχεδίαση(θυμίζει το TOYO Proxes και το Yokohama) αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει πιο πολύ είναι οι επιδόσεις...
Ακόμα καλύτερα θα ήταν να ύπήρχε κάποιος φίλος απο το club που να το είχε δοκιμάσει... Wink
Το F1 το έχει ο αδερφός ενός φίλου μου στην Celica και έχει πολύ καλές εντυπώσεις εν' τω μεταξύ και η διάσταση 205/50 R15 που έχει,βοηθάει αρκετά έτσι ώστε να ξεδιπλώσει τη χάρη του στο δρόμο.
Επειδή έχω πάει αρκετές φορές βόλτες με το φίλο μου(παίρνει καμιά φορά τη Celica) έχω διαπιστώσει πως έχει αρκετά καλά κρατήματα,σταθερότητα και στα φρεναρίσματα... απίστευτο!(εχω κάτσει συνοδηγός και εχω νιώσει αρκετές φορές την αδρεναλίνη να κυλάει άφθονη στα πόδια μου...) LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Πρέπει να έχει και αρκετά καλή γόμα γιατί ο φίλος μου έχει μία τάση να χρησιμοποιεί αρκετά το χειρόφρενο... LaughingLaughingLaughing
mick206 - Τρι 13 Μάϊ 2003, 11:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
Και επειδή το ξέχασα πρίν...
nik7 έγραψε:
dioti afto pou thelo ine na bgazei arketa xiliometra to lastixo den to mporo afto to pragma sinexeia opos me ta mama pou ta pira kai sta 25 ante na katsoune mexri ta 30 xiliades xiliometra...an ine na skao kathe xrono kamia katostara (Xines) gia lastixa ta piasame ta money mas.......

Φίλε Nik εδώ είσαι λάθος... Καλύτερα να σκάς 100 χήνες κάθε δύο χρόνια ή έστω ανα 25-30 χιλιάδες χλμ. έτσι ώστε να έχεις κάποιο καλό ελαστικό που να κρατάει παρά να παίζεις με το κίνδυνο... Wink Στο λέω γιατί εγώ με τα δικά μου τα σαπουνολάστιχα(λέγε με PIRELLI 3000) έχουν ξεπεραστεί τα όρια τους(έχουν φάει γλύστρες... Confused).Και όπως σωστά λένε οι φίλοι απο εδώ,ασχέτως τα χιλιόμετρα που έχεις κάνει, πως πολλοί παράγοντες επιρρεάζουν την κατάσταση των ελαστικών μας... Γι αυτό καλύτερα να δώσω τις χήνες για να προχωράω σίγουρος παρά να με ψάχνουν... Wink
nik7 - Τρι 13 Μάϊ 2003, 18:15:51
Θέμα δημοσίευσης:
nai mick206 alla to thema ine oti ego kano kathe xrono toulaxiston 25000 fetos evgala 26500 kai tou xronou me vlepo gia perissotera......ara?ti na kano den ta mporo afta ta 100xiliarika ego toulaxiston kai san foititis den tha vgeno pera....

simera piga apo ton karli pou ine konta stin sxoli mou kai mou ipe oti ftores den exei oti san elastiko ine panalafro kai oti den exei kanena provlima (ixous...ktl ktl)oso gia ta mikra (tipou rallye kai 206 kai alla)ine oti kalitero giati den kovei sxedon katholou sta mpam akoma kai stin arxi pou ipoithete prepei na figei i proti goma......
emena diladi mou ipe oti akoma kai me tin zanta tha do poli mikres diafores sta mpam......
Γιωργος77 - Τρι 13 Μάϊ 2003, 20:05:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ειχα ρωτησει για τα toyo proxes 1s 195/55/15 και μου ειπαν 380 τα 4.
τα continental premium contact πανε 460.

Ξερει κανεις ποσο πανε αυτα τα goodyear;
overgr - Τρι 13 Μάϊ 2003, 23:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
continental premium contact πανε 460

Ναι, έμεινα τόσο ικανοποιημένος που θα τα αγοράσω ξανά...
mick206 - Τετ 14 Μάϊ 2003, 15:56:40
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
nai mick206 alla to thema ine oti ego kano kathe xrono toulaxiston 25000 fetos evgala 26500 kai tou xronou me vlepo gia perissotera......ara?ti na kano den ta mporo afta ta 100xiliarika ego toulaxiston kai san foititis den tha vgeno pera....
Καταλαβαίνω οτι δέν είσαι για να σκας 100 χήνες κάθε δύο χρόνια για λάστιχα(χώρια τις ασφάλειες,το service κτλ κλτ Sad ).Ποιός είναι άλλωστε; Για το θέμα χρήσης και καταπόνησης των ελαστικών απο εμάς και απο τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν χρειάζεται πολύ συζήτηση. Εσύ ξέρεις (και κρίνεις) καλύτερα για τα λάστιχά σου.Εσύ τα φοράς.

Γιωργος77 έγραψε:
Ξερει κανεις ποσο πανε αυτα τα goodyear;

Θα περάσω αύριο απο έναν λαστιχά που φέρνει Goodyear(είναι στον Πειραιά).Θα ρωτήσω και θα σου πώ γιατί τα ζαχαρώνω και εγώ(μετά το καλοκαίρι φυσικά!). Wink
Γιωργος77 - Τετ 14 Μάϊ 2003, 17:38:04
Θέμα δημοσίευσης:
Περιμένω με πολυ ενδιαφερον mick206.ευχαριστω προκαταβολικα. Εγω θα τα αλλαξω μεχρι τελος του μηνα γιατι παιζει ταξιδακι!
mick206 - Τετ 14 Μάϊ 2003, 18:39:22
Θέμα δημοσίευσης:
Άν μπορείς πές μου τη διάσταση που έχεις ή που θέλεις για να ξέρω τί θα του πώ. Wink
Υπάρχουν μικρές διαφορές τιμών ανάμεσα στα ελαστικά 14'' και 15''.
Εκεί που εκτινάσσεται η τιμή στα ύψη είναι στο προφίλ! Εγώ (για μένα)θα τον ρωτήσω για 185/60 R14. Οπότε καλό θα ήταν να ξέρω την διάσταση που σε ενδιαφέρει.
Γιωργος77 έγραψε:
ευχαριστω προκαταβολικα.

Τίποτα.Να 'σαι καλά! Μην ξεχνάς πως εδώ είμαστε "όλοι για έναν και ένας για όλους". Wink Θα κάνω που θα κάνω το κόπο να ρωτήσω.γιατί να μήν ρωτήσω και για σένα που ενδιαφέρεσαι; Wink
Γιωργος77 έγραψε:

Εγω θα τα αλλαξω μεχρι τελος του μηνα γιατι παιζει ταξιδακι!

Άντε με το καλό Smile
Γιωργος77 - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 16:51:19
Θέμα δημοσίευσης:
Η διασταση που θελω ειναι 195/55/15". Ιδια με τα εργοστασιακά.
PoLiThS - Παρ 16 Μάϊ 2003, 00:46:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αισίως κλείνω 8 μηνες συμβίωσης με τα Goodyear F1 GD-D3.
Εν ολιγοις... Πολύ καλο λάστιχο ανεξερέτου οδοστρόματος πλήν χιονιού !
Λέω το χιονιού γιατι ας πούμε το Avon ZV1 που είχα ή το Bridgestone RE 720 παλιότερα είχαν την δυνατότητα να περπατήσουν λιγακι χιόνι ενώ το F1 αδυνατεί !

Στεγνό : Μαλακό λαστιχο με ικάνα σκληρό σκελετό Καλή ακρίβεια στις στροφές Πολύ ομαλές αντιδράσεις. ΠΟΛΥ καλό φρενάρισμα και πολύ καλό κράτημα στις στροφές.

Βρεγμένο : ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΚΡΑΝ ! σε ΟΛΑ και εννοώ σε ΟΛΑ

Η παραπάνω συγκριση έγινε με τα λάστιχα που φορούσα

Goodyear GT2 175/65/14 79Τ (εργοστασιακή τοποθέτηση)
Bridgestone RE 720 185/60/14 82H
Bridgestone RE 720 195/50/15 82H
Michelin Excalto 195/50/15 82H
Avon ZV1 195/50/15 82V
Goodyear F1 GS-D3 195/50/15 82V

Φθορές: Τηρουμένων των αναλογιών οδήγησης (ΤΕΖΑ) και του μέρους που μένω (βλέπε Πηλιο - Πορταρια) απο άποψη αντοχής ειναι μακράν καλυτερα των RE720 Excalto λίγω κάτω απο τα GT2 και ZV1

Επίλογος: Κατ εμε πάντα το πλέον καλό λάστιχο που φόρεσα με ικανά αποθέματα ελκτικής και πλευρικής πρόσφυσης με πολύ καλή συμπεριφορά ειδικά στο βρεγμένο, ζεστένεται εύκολα, και ακόμα και στο δικό μου που είναι 1400cc δείχνει να δένει αρμονικά.. Περιμένω τώρα να ρυθμίσω γωνία Camber σε -1 με -1,5 μοιρα για να δώ εκεί συμπεριφορά

Τα πίσω ελαστικά είναι σε άριστη κατάστασηγ παρ'ολα τα χειρόφρενα για αυτό η επόμενη αλλαγή ελαστικών θα αφορά ΜΟΝΟ τα 2 μπροστά με ιδίου τύπου και διάστασης ελαστικά.

Μέχρι τώρα έχω κάνει 15,000km
mick206 - Παρ 16 Μάϊ 2003, 03:55:13
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΕΑ απο το μέτωπο για τιμές στo F1!!!! Smile
Πήγα σήμερα στο μαγαζί και ρώτησα... Smile
Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Για διάσταση 185/60 R14 πάει στα 325Ε... Δέν είναι άσχημα Wink Εσείς τί λέτε;
Τώρα για διάσταση 195/50 R15 πάει στα 340Ε... Πιστεύω πως είναι καλούτσικη και αυτή...
Γιωργος77 έγραψε:
Η διασταση που θελω ειναι 195/55/15

Δυστυχώς φίλε Γιώργο δέν μπηκα καθόλου στο νετ το μεσημερι και βλέπω τώρα τη διάσταση που θέλεις. EmbarassedRolling eyesConfused
Μήπως ήρθε ο καιρός να περάσεις το προφίλ του ελαστικού σου στο 50άρι;; Twisted evilTwisted evilTwisted evil
Λέμε τώρα! Rolling eyesRolling eyesRolling eyes
Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει π.μ και πάμε μαζί μία βόλτα απο εκεί... Wink
Δέν του είπα τίποτα για την ύπαρξη του club μας και πιθανόν άν έχουμε ανταπόκριση κόσμου και του το πούμε υπάρχει πιθανότητα να μας κόψει και τίποτα... Wink Σωστόοοοοοοοοοοοοοοςςςςςς; Laughing
Το μαγαζί είναι στο Πειραια και λέγεται Κεκεράκης
Υ.Γ:Να υπενθυμίσω πως δέν κάνω διαφήμηση στο συγκεκριμένο κατάστημα ούτε έχω κάποια οφέλη απο τυχών πωλήσεις του ελαστικού αυτού.
DimiP - Παρ 16 Μάϊ 2003, 07:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
ΝΕΑ απο το μέτωπο για τιμές στo F1!!!! Smile
Πήγα σήμερα στο μαγαζί και ρώτησα... Smile
Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Για διάσταση 185/60 R14 πάει στα 325Ε... Δέν είναι άσχημα Wink Εσείς τί λέτε;
Τώρα για διάσταση 195/50 R15 πάει στα 340Ε... Πιστεύω πως είναι καλούτσικη και αυτή...
Γιωργος77 έγραψε:
Η διασταση που θελω ειναι 195/55/15

Δυστυχώς φίλε Γιώργο δέν μπηκα καθόλου στο νετ το μεσημερι και βλέπω τώρα τη διάσταση που θέλεις. EmbarassedRolling eyesConfused
Μήπως ήρθε ο καιρός να περάσεις το προφίλ του ελαστικού σου στο 50άρι;; Twisted evilTwisted evilTwisted evil
Λέμε τώρα! Rolling eyesRolling eyesRolling eyes
Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει π.μ και πάμε μαζί μία βόλτα απο εκεί... Wink
Δέν του είπα τίποτα για την ύπαρξη του club μας και πιθανόν άν έχουμε ανταπόκριση κόσμου και του το πούμε υπάρχει πιθανότητα να μας κόψει και τίποτα... Wink Σωστόοοοοοοοοοοοοοοςςςςςς; Laughing
Το μαγαζί είναι στο Πειραια και λέγεται Κεκεράκης
Υ.Γ:Να υπενθυμίσω πως δέν κάνω διαφήμηση στο συγκεκριμένο κατάστημα ούτε έχω κάποια οφέλη απο τυχών πωλήσεις του ελαστικού αυτού.

μιχαλακη εισαι τρελα με Goodyear για...σαμπρελα Wink Rolling eyes Crying or Very sad Laughing Laughing
παμε να ριξουμε μια ματια ;; αν και εγω θα αλλαξω πατουμενα απο Φθινοπωρο αλλα παμε παρεουλα να δουμε απο κοντα.
στειλε PM/SMS/fax/telex/ταχυδρομικο περιστερι για να συνενοηθουμε.
Sidobre - Παρ 16 Μάϊ 2003, 08:20:25
Θέμα δημοσίευσης:
Kατ'αρχήν όποιος θέλει να αλλάξει ελλαστικά όντως να το κάνει φθινόπωρο.

Και μέχρι τότε μάλλον θα υπάρχει και κάποια έκπληξη.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Oπότε μην το δένετε σχοινί-κορδόνι.... Very happy
DimiP - Παρ 16 Μάϊ 2003, 08:43:45
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Και μέχρι τότε μάλλον θα υπάρχει και κάποια έκπληξη.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Oπότε μην το δένετε σχοινί-κορδόνι.... Very happy

το φθινοπωρο στην ουσια κανει ..μινι-καυσωνα.
τελικα καλυτερη εποχη ειναι ο Χειμωνας .
ελα ομως που το χειμωνα με τα χιονια και τις βροχες και τη λασπουρια δεν τα χαιρεσαι τα λαστιχακια... Confused Confused
PoLiThS - Παρ 16 Μάϊ 2003, 08:54:06
Θέμα δημοσίευσης:
185/60/14 ? Δεν υπαρχει τετοια διάσταση... για το F1 GS-D3 μολισ κοιταξα τον κατάλογο..
mick206 - Παρ 16 Μάϊ 2003, 09:01:30
Θέμα δημοσίευσης:
Dimip έγραψε:
μιχαλακη εισαι τρελα με Goodyear για...σαμπρελα Wink Rolling eyes Sad Laughing Laughing
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Θα σε πάρω τηλεφωνάκι απο βδομάδα να πάμε προς τα κεί καμία βολτίτσα Wink

Sidobre έγραψε:
Μα και εγώ όπως θα δείς Arrow
mick206 έγραψε:
Θα ρωτήσω και θα σου πώ γιατί τα ζαχαρώνω και εγώ(μετά το καλοκαίρι φυσικά!).
για μετά το καλοκαίρι προορίζομαι για αλλαγή ελαστικών...(σύν αμορτισέρ-ελατήρια) Wink
Εγώ πιο πολύ πήγα και για το φίλο Γιώργο που ενδιαφερόταν για τιμούλα Wink
mick206 - Παρ 16 Μάϊ 2003, 09:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
Poliths έγραψε:
185/60/14 ? Δεν υπαρχει τετοια διάσταση... για το F1 GS-D3 μολισ κοιταξα τον κατάλογο..

Και σε εμένα πώς μου έδωσε και τιμή; Rolling eyes
Sidobre - Παρ 16 Μάϊ 2003, 09:26:43
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Aυτό όμως το "πιάσατε" ?? Very happy
Vini - Παρ 16 Μάϊ 2003, 09:32:23
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Aυτό όμως το "πιάσατε" ?? Very happy

Εγώ το έπιασα με την 1η!!! (ξύπνησε ο επιχειρηματίας μέσα μου... Shocked )

Για πες .... τι έκπληξη? ?
Πάντως με βλέπω και μένα με λάστιχα το φθινόπωρο ... οπότε το κανονίζουμε ομαδικα .... Wink
mick206 - Παρ 16 Μάϊ 2003, 09:32:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sodpbre έγραψε:
Aυτό όμως το "πιάσατε" ??

Ομολογώ πως όχι EmbarassedConfused
Αυτό πρέπει να είναι το ρεζουμέ της υπόθεσης απ' ότι καταλαβαίνω... Twisted evil
Εξάλλου περιμένουμε που περιμένουμε δέν έχουμε να χάσουμε και τίποτα... Wink Γιάαααααααααααα λέγε λέγε!!!!! Smile
Γιωργος77 - Παρ 16 Μάϊ 2003, 09:59:58
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.goodyear.co.uk/services/tyreguide/feat_eagle_f1_gsd3.html
Ειναι ο κατάλογος της goodyear. Για τις διαστάσεις που μας ενδιαφέρουν εχει μονο το μοντελο gsd2.
Το καινούριο gsd3 δε βγαίνει στις ίδιες διαστάσεις. Πάντως και τα δυο φαίνεται να έχουν τα ίδια πάνω κάτω χαρακτηριστικά.
mick206 - Παρ 16 Μάϊ 2003, 10:32:28
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργο πώς τις είδες τις τιμές;
Sidobre - Παρ 16 Μάϊ 2003, 11:07:01
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά για λόγους τακτικής ακόμα δεν μπορώ να πώ τίποτα...

Οταν τα πράγματα θα είναι οριστικά θα σας πέσουν τα μάτια.... Shocked
mick206 - Παρ 16 Μάϊ 2003, 11:56:29
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Οταν τα πράγματα θα είναι οριστικά θα σας πέσουν τα μάτια....

Θα προτιμούσα να μου πέσουν τα μαλλιά παρά τα όμορφα,μεγάλα και μπιρμπιλομάτικα γαλαζο-πράσινα μου μάτια...
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
χούμορ κάνω έτσι;; Smile
DimiP - Παρ 16 Μάϊ 2003, 14:33:26
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Παιδιά για λόγους τακτικής ακόμα δεν μπορώ να πώ τίποτα...

Οταν τα πράγματα θα είναι οριστικά θα σας πέσουν τα μάτια.... Shocked

να τα μας παλιιιι.....
εχεις ακουσει το "σουξε"
....αναβεις φωτιες....

πες μας τωρα η τουλαχιστον δωσε καποιο στοιχειο , αλλιως θα ανοιξω 10 topics με υπερπροσφορες και σπανιες ευκαιριες απο bodykit μεχρι εκκεντροφορους αλλα δεν θα μπορω να δωσω πληροφοριες μεχρι...χμ...μουμπλε..μουμπλε...τον Αυγουστο του 2004 και θα σας φαει η αγωνια...
Confused Confused Confused Confused Confused
Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Παρ 16 Μάϊ 2003, 16:52:56
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

να τα μας παλιιιι.....
εχεις ακουσει το "σουξε"
....αναβεις φωτιες....

[u]πες μας τωρα η τουλαχιστον δωσε καποιο στοιχειο...

Δεν μπορώ να πώ αλλά ξέρεις ότι όταν ανοίγω το στοματάκι μου είναι για καλό Wink

Υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις με κάποιον εισαγωγέα/αποκλειστικό αντιπρόσωπο για κάποια προϊόντα....

Α Υ Τ Α.

Τα υπόλοιπα αν (και το τονίζω ΑΝ) έρθουμε σε συμφωνία!
Γιωργος77 - Παρ 16 Μάϊ 2003, 17:58:22
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Γιώργο πώς τις είδες τις τιμές;

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ηταν πολυ καλο που είχαμε άμεσα τιμές για να συγκρίνουμε.
Απο αυτά που βρήκες υποθέτω οτι η διάσταση που με ενδιαφέρει θα είναι περίπου 380 ευρά. Μου φαίνεται λογική μια και τόσο κάνει περίπου και ο ανταγωνισμός (ΤΟΥΟ). Θα το ψαξω λίγο ακόμα και αν είναι θα έχεις νεα μου σύντομα.
DimiP - Σαβ 17 Μάϊ 2003, 07:58:35
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
DimiP έγραψε:

να τα μας παλιιιι.....
εχεις ακουσει το "σουξε"
....αναβεις φωτιες....

[u]πες μας τωρα η τουλαχιστον δωσε καποιο στοιχειο...

Δεν μπορώ να πώ αλλά ξέρεις ότι όταν ανοίγω το στοματάκι μου είναι για καλό Wink

Υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις με κάποιον εισαγωγέα/αποκλειστικό αντιπρόσωπο για κάποια προϊόντα....

Α Υ Τ Α.

Τα υπόλοιπα αν (και το τονίζω ΑΝ) έρθουμε σε συμφωνία!

ωραιαααα! αυτο ηταν ! ειδες ; δεν επαθες τιποτα που το ειπες κι εμεις καταλαβαμε κιεσυ εισαι μια χαρα.
ΑΝ λεμε ΑΝ...
mick206 - Δευ 19 Μάϊ 2003, 12:43:40
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργος77 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ηταν πολυ καλο που είχαμε άμεσα τιμές για να συγκρίνουμε.

Κάθε μέρα που γυρνάω απο τη δουλειά μου υπάρχει στη Νίκαια στην Πέτρου Ράλλη πιο συγκεκριμένα (κάτω απο τη γέφυρα της Γρ. Λαμπράκη)κοντά στο Village άλλος ένας που φέρνει Goodyear. Σήμερα θα κάνω και εκεί μία στάση για να δώ τί παίζει απο διαστάσεις και τιμούλες... Wink
Δέν χάνουμε και τίποτα να ρωτήσουμε... Cool

προς Dimip: Θα πάμε που θα πάμε Πειραιά,ας πάμε και μία βολτίτσα στη Νίκαια... Wink Τί λές;Εξάλλου είσαι και σχετικά κοντά... Smile
Θα σε πάρω τηλέφωνο να συννενοηθούμε καλύτερα Wink
mick206 - Δευ 19 Μάϊ 2003, 14:42:31
Θέμα δημοσίευσης:
Το ψάξιμο συνεχίζεται... Laughing Laughing Laughing

PoLiThS έγραψε:
185/60/14 ? Δεν υπαρχει τετοια διάσταση... για το F1 GS-D3 μολις κοιταξα τον κατάλογο..

Είσαι σίγουρος;; Smile

Όσοι ενδιαφέρεστε για διαστάσεις,δείκτες ταχύτητας κτλ κτλ και βαριέστε να ψάχνετε... Cool Wink
Γιά κοιτάχτε και αυτό...
http://www.goodyear.co.uk/services/tyreguide/feat_eagle_f1_gsd3.html

Θα μου πείτε:"Μα καλά,τόοοοοσο πορωμένος είσαι και ψάχνεις;"
Και η απάντηση... "Όχι αλλά καλύτερα να ψάχνω τώρα και να έχω κατασταλλάξει μέχρι το φθινόπωρο για το τί θα μπεί και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρά να τρέχω και να μην φτάνω τότε"
Το μόνο που θα μένει είναι οι τιμούλες απο τον σύντροφο Sidobre Wink
Σωστόοοοοοοοοοοοοοοςς;; Wink Cool Twisted evil
Έχω καταλήξει σε τρείς εταιρίες...(michelin,avon και goodyear)
Άντε να δούμε... Rolling eyes Smile [/url]
DimiP - Δευ 19 Μάϊ 2003, 15:27:07
Θέμα δημοσίευσης:
αντε ρε mick τι εγινε ;;;
σου εκοψαν το τηλεφωνο ;;;

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Γιωργος77 - Δευ 19 Μάϊ 2003, 23:41:19
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα πήγα σε έναν που πουλάει λάστιχα στους αμπελοκηπους και ρώτησα για τιμες διαστάσεις κ.λ.π. Για τα 195/55/15" μου είπε ~114ευρώ και ότι υπάρχουν μόνο τα gs-d2. oxi ta gs-d3! Επίσης, την ώρα που δεν πρόσεχε κρυφοκοίταξα τον κατάλογο της εταιρίας και η τιμή που έγραφε ήταν 109,κατι ευρώ το ένα και όντως μόνο τα gs-d2 υπάρχουν στην παραπάνω διάσταση.

Πάντως τα Toyo είναι στα 95 ευρώ και το σκεφτομαι πλέον σοβαρα.
mick206 - Τρι 20 Μάϊ 2003, 05:01:14
Θέμα δημοσίευσης:
Dimip έγραψε:

Όχι ρε Δημήτρη,δέν μου κόψαν το τηλέφωνο! Smile
Έχω κάποια τρεξίματα με εξεταστικές και πέφτει τρελό διάβασμα. Sad
Θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε γιατί παίζει να μην συμβαδίζουν και τα ωράρια μας,μην ανησυχείς.
Εξάλλου κάνω καλούς λογαριασμούς στην εταιρία σας... Wink
DimiP - Τρι 20 Μάϊ 2003, 12:52:26
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Dimip έγραψε:

Όχι ρε Δημήτρη,δέν μου κόψαν το τηλέφωνο! Smile
Έχω κάποια τρεξίματα με εξεταστικές και πέφτει τρελό διάβασμα. Sad
Θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε γιατί παίζει να μην συμβαδίζουν και τα ωράρια μας,μην ανησυχείς.
Εξάλλου κάνω καλούς λογαριασμούς στην εταιρία σας... Wink

εταιρια μας ;;;; Shocked Shocked Question Question
..χμ.. Rolling eyes Rolling eyes
λοιπον... οι αλλοι ... σε ευχαριστουν για τους λογαριασμους... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
mick206 - Τρι 20 Μάϊ 2003, 12:59:27
Θέμα δημοσίευσης:
Dimip έγραψε:
εταιρια μας ;;;;

Ναι ρε μπαγάσα... LaughingLaughingLaughingLaughing
Δεν θυμάσαι που μου είχες πεί που δουλεύεις;;;
Εγώ δίνω ψωμί στους άλλους και με τη σειρά τους δίνουν σε σένα...
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
TZAG - Σαβ 24 Μάϊ 2003, 22:08:25
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργος77 έγραψε:
Πάντως τα Toyo είναι στα 95 ευρώ και το σκεφτομαι πλέον σοβαρα.

Επειδή με ενδιαφέρει το ΤΟΥΟ Τ1, πιστεύω ότι αναφέρεσαι σε αυτό. Η τιμή είναι η τελική;; Γιατί θέλω να ρωτήσω την άλλη εβδομάδα γνωστό μου που φέρνει ΤΟΥΟ. Αν γίνεται να πέσει λίγο η τιμή.
Γιωργος77 - Κυρ 25 Μάϊ 2003, 01:01:02
Θέμα δημοσίευσης:
Η τιμή για τα TOYO PROXES T1s ειναι τελική 380 ευρώ (95 το ένα) αλλά την έμαθα από το τηλέφωνο. Δεν πήγα από εκεί να τον ψήσω καθόλου.Το μαγαζί είναι επί της Καραθεοδωρή στο Ν. Ψυχικό (κάθετος στην κατεχάκη)

Για τα Goodyear βρήκα νέα τιμή 385 η τετράδα στή Μεσογείων λίγο πιο πάνω από το σταθμό μετρό στον παράδρομο που ανεβαίνει τη μεσογείων. Ο ίδιος δινει 410ευρώ με κάρτα και 8 άτοκες δόσεις
DimiP - Κυρ 25 Μάϊ 2003, 01:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Dimip έγραψε:
εταιρια μας ;;;;

Ναι ρε μπαγάσα... LaughingLaughingLaughingLaughing
Δεν θυμάσαι που μου είχες πεί που δουλεύεις;;;
Εγώ δίνω ψωμί στους άλλους και με τη σειρά τους δίνουν σε σένα...
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

ψωμι;;;; Shocked Question
παξιμαδι της παρηγοριας δινουν , οχι και ψωμι! Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
mick206 - Κυρ 25 Μάϊ 2003, 18:42:09
Θέμα δημοσίευσης:
Dimip έγραψε:
παξιμαδι της παρηγοριας δινουν , οχι και ψωμι!

Τί να κάνεις ρε Δημήτρη; SadRolling eyesSad
Τί περίμενες να σου δίνουν ποσοστά;
Anyway,ας μήν ξεφεύγουμε απο το θέμα του topic και μας κράξουν.
Θα τα πούμε απο κοντά τις μία απο τις προσεχείς μέρες Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες