Pughell έγραψε: |
Στην περιπτωση του Rallye συγκεκριμενα απο τα 17700Ε που ειναι η αρχικη τιμη καταλογου,πεφτει στα 16400Ε(συν πινακιδες & μεταλλικο χρωμα). |
SnakeMJK έγραψε: |
Όχι... τα "κλασσικά" χρώματα (λευκό, μαύρο, κόκκινο) δεν είναι μεταλλικά. |
...Αμα μαλιστα μπορει να δωσει και το 25% μπροστα(περιπου 4500Ε),τοτε εχει και ουσιαστικα εναν χρονο ατοκα(για αποπληρωμη εντος του 12μηνου εννοειται). |
Εβγαλαν και ενα 48μηνο ατοκο που θελει 30% προκαταβολη ![]() ![]() Οποτε εκει επιλεγεις τι σε βολευει(εκπτωση ή πολλοι μηνες ατοκο). |
Παράθεση: |
Μειώνεται από αύριο 4 Απριλίου 2009 κατά 50% το τέλος ταξινόμησης για τα καινούργια και εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, όπως προβλέπεται σε νομοσχέδιο που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή. Η μείωση του τέλους ταξινόμησης που θα επιφέρει μειώσεις και στις τιμές πώλησης των ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών θα ισχύσει μέχρι τις 7.8.2009.
Παράλληλα καταργείται το τέλος μεταβίβασης για τα ΙΧ αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες που κυκλοφορούν ήδη στη χώρα και πρόκειται να μεταβιβαστούν. Η κατάργηση θα ισχύσει μέχρι τις 31.12.2009. Το ίδιο προβλέπεται και για το τέλος αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσικλετών το οποίο επίσης προβλέπεται ότι θα καταργηθεί για το διάστημα μέχρι και τις 31.12.2009. Σε ότι αφορά τα εισαγόμενα καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο νομοσχέδιο προβλέπεται ότι στην περίπτωση που για αυτά έχουν εκδοθεί αποδεικτικά είσπραξης του τέλους ταξινόμησης πλην όμως δεν έχουν ταξινομηθεί μπορούν μετά από αίτηση των εμπορικών επιχειρήσεων ή των ιδιοκτητών τους να υπαχθούν στις διατάξεις του μειωμένου τέλους ταξινόμησης. Έτσι, θα επανυπολογιστεί το τέλος ταξινόμησης και θα επιστραφεί η διαφορά. Ειδικότερα, το τέλος ταξινόμησης προκύπτει από την επιβολή συντελεστών από 5% έως και 50% στη φορολογητέα αξία (τιμή χονδρικής μείον μείωση για μεταχειρισμένα οχήματα συν έξοδα ασφάλισης και μεταφοράς) των νέων αυτοκινήτων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Για παράδειγμα, σε ένα καινούργιο Ι.Χ. 1.600 κυβικών εκατοστών, φορολογητέας αξίας 20.000 ευρώ, το τέλος ταξινόμησης είναι 4.000 ευρώ. Με τη μείωση κατά 50%, η εξοικονόμηση για τον αγοραστή θα είναι 2.000 ευρώ. Οι συντελεστές των τελών ταξινόμησης αυξάνονται περισσότερο όσο πιο παλιά είναι τα Ι.Χ. και φτάνουν έως και το 364% για συμβατικής τεχνολογίας αυτοκίνητα άνω των 2.000 κυβικών. Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται ακόμη, σειρά άλλων διατάξεων μεταξύ των οποίων η παράταση μέχρι 15.6.2009 της περαίωσης των ανέλεγκτων χρήσεων των επιχειρήσεων, η επιβολή προστίμου 5.000 σε νομικά πρόσωπα που δεν υπέβαλαν δηλώσεις ΕΤΑΚ, ενώ θεσπίζεται η γενική διεύθυνση μισθών και ειδική επιτελική ομάδα για το σχεδιασμό και τη διενέργεια διασταυρώσεων φορολογικών στοιχείων. Παράλληλα, τόσο για τα ταξί όσο και για τα φορτηγά αυτοκίνητα δημόσιας χρήσης παρατείνεται ο σημερινός τεκμαρτός τρόπος φορολόγησής τους για το 2009. |
xrisa-xs έγραψε: |
μου φαίνεται πως αντί να ψάχνω για μεταχείρα θα πάω να πάρω ένα καινούριο!!!!
ξέρετε τι χρόνο παράδοσης έχουν τα rallye\GT? αν παραγγείλει κάποιος τώρα και έχει 5 μήνες παράδοση, δλδ Σεπτέμβριο, προλαβαίνει το μέτρο αυτό? ή θα το πάρει χωρίς αυτή την έκπτωση???? |
η τιμή κλείνει με την παραγγελία, όχι με την παράδοση! |
p206Mike έγραψε: |
Όχι Μάνθε ο Σταυρος μου πε πως προλαβαίνουμε με παραγγελία τα νεα μέτρα δλδ μαξ 3 μήνες για να έρθει αλλά δεν ξέρουμε ποια θα ναι η εκπτωση της Peugeot τότε 1300 λίγοτερα ~ περισσότερα ή καθόλου??
Και μενα παράξενο μου φαίνεται,,,,, να αγοράζεις ενα αμάξι και να μην ξέρεις πόσα θα δώσεις...., αλλά απ ότι μου είπε κατα την παραγγελία δεν δίνεις φράγκο όποτε μια λύση θα ταν να παρεγγείλεις, και αν δεν σου κάνει η τιμή όταν ερθει να ακυρώσεις.... (λέω εγώ τώρα....) ![]() |
volvos έγραψε: |
to rc ειναι γα** τα αμαξια αρκει να μην εχει οδηγησει κλιο...
ταδε εφη παπακι ![]() |
κατάλαβα... πάει η ηλιοροφή.... ![]() |
clio rs 21900....αν ειχα σοβαρη δουλεια θα ημουν ηδη εκει ![]() |
Περι διλιτρων,περιμενετε και μην κανετε βιαστικες κινησεις,αργα ή γρηγορα θα μας "ξαναματωσουν"... ![]() |
kane έγραψε: |
Εχε χαρη που δν θελω να παρω δάνειο,αλλιως θα ειχα κι εγω ενα,οπως και ο τακης. |
ενα μικρό στράβωμα με το Le mans.... |
...προτιμω RC |
Steve έγραψε: |
20500 (τιμή κλειδί) 207 le mans μαύρο ετοιμοπαράδοτο στην αντιπροσωπεία της Λάρισας... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Την γκαντεμιά μου γα**... ![]() |
Υ.Γ. σταυρε,αυτο το "20.000" παντου σε ακολουθει τελικα ε? |
MEMsound έγραψε: | ||
εννοεις προτιμας GT |
p206Mike έγραψε: | ||||
οχι RC καλά το γραψα έχουμε αλλαγή πλεύσης... ***Πλέον κατα παραγγελία διαθέσιμο και με γυάλινη**** |
ayrton έγραψε: |
εγω μαλλον για εκει θα κοιταγα τωρα (και πιο ειδικα το r27!!!!!) |
Η τιμη του clio rs ειναι ακρως δελεαστικη ![]() ![]() |
σα σκληρη πορνο τσοντα |
kala παρασκευη τα ξηλωνω ολα αργυρη
και το αφηνω ολη τη μεγαλη βδομαδα στο μετρο χαλανδρι. του πο**τη* καποιος θα το παρει ![]() |
Manavis207Gt έγραψε: |
Το rallye 207 κοστιζει με το κλειδι στο χερι με ολες τις ελαφρυνσεις(μειωση peugeot-τελη ταξιν.κτλπ) 16350.
Το gt το "απλο" (χωρις δερματινα- cruize con.-γυαλινη οροφη) εχει 18400,το φουλ extra 19300,και για το rc δεν ξερω.. ![]() |
και για clio r27 22.750
![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΡΓΑΛΗΘΕΙΣ ΛΕΩ ΓΩ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ!!!!! αι σιχτιρ!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ΗΔΟΝΗ ΕΙΝΑΙ!!!!) υ.γ. το τοπικ βεβαια ειναι για πεζω αλλα τελος πάντων) |
Τα πα και πιο πισω...
το κλιο ρς εχει με το κλειδι στο χερι 21920ε... και το Ρ27 εχει 23850 με το κλειδι στο χερι επισης.(εκτος αν θελεις το κιτρινο χρωμα,+1500-2000ε,κατι τετοιο μου πε). |
πηρε το αυτάκι μου οτι η μερσεντες σ200 αβαντγκαρντ απο 43.000 πεφτει στα 36000 ![]() ![]() ![]() |
το r27 εχει και αισθητηρες κανονικα για φωτα βροχη φιλε αιρτον....
και διζωνικο κλιματισμο! απλα εχει αβολα και κουραστικα καθισματα και πιανεται το πουκαμισο σου στα γραμματακια τους...κατι πεκαρο λεει!! r27 υπαρχει κανονικοτατα (μονο με παραγγελια) μαλλον αυριο δινει προκαταβολη φιλος ![]() ![]() ![]() ισως λοκαλ να θελει να σπρωξει τα ετοιμοπαραδοτα |
E KRATA TO RC
apla μη το οδηγεις. μονο να καθεσαι ![]() ![]() ![]() |
Υ.Γ. επειδη τα καναμε ήδη πουτανα με τα κλιο, πηρε το αυτάκι μου οτι η μερσεντες σ200 αβαντγκαρντ απο 43.000 πεφτει στα 36000 ![]() ![]() ![]() |
sps έγραψε: | ||
Πιστευω πως αυτο το αυτοκινητο ειναι must για μελλοντικο εργολαβο με ιδιοκτητο ασφαλτικο συγκροτημα! ![]() |