PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Το radiocd τρελλαθηκε?

tanto - Πεμ 19 Φεβ 2009, 22:46:53
Θέμα δημοσίευσης: Το radiocd τρελλαθηκε?
Εχω ενα 206 xs με το μαμισιο clarion.Eδω και λιγες μερες μου κανει το εξης,ενω το ραδιοφωνο δουλευει μια χαρα μετα απο μιση ωρα αρχιζουν τα παρασιτα,χανει σταθμους,δεν μπορει να συντονισει και ακουγονται κατι βουητα και εκρηξεις.

Εχει συμβει σε κανεναν? Εννοειται δεν πειραζω καποιο κουμπακι και την επομενη μερα κανει ακριβως το ιδιο,μιση ωρα καλα και μετα παρασιτα.
Touristas - Παρ 20 Φεβ 2009, 08:40:13
Θέμα δημοσίευσης:
Να πας στην αντιπροσωπεία να το δουν και θα του κάνουν μια φόρμα αντικατάστασης εφόσον έχει πρόβλημα.
tanto - Παρ 20 Φεβ 2009, 18:07:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα ....τι εννοεις με το "φορμα αντικαταστασης"? Μηπως καποια σεταρισμα απο την αρχη ή κατι αλλο?
Το θεμα ειναι οτι αν ειναι να δωσω καμια 100αρα ε βαζω αλλα τοσα και του βαζω κανενα συγχρονο radiocd με mp3,usb κλπ.
Giannis307 - Παρ 20 Φεβ 2009, 18:09:39
Θέμα δημοσίευσης:
Πεταμα!
tanto - Παρ 20 Φεβ 2009, 22:58:10
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη τι εννοεις με το πεταμα? ειχες κατι αναλογο ή οτι δεν αξιζει να ασχοληθω?οκ δεν παιζει και καλα το μαμισιο αλλα γενικα δεν εχω απαιτησεις απο το συστημα του αυτοκινητου
tanto - Παρ 20 Φεβ 2009, 22:58:21
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη τι εννοεις με το πεταμα? ειχες κατι αναλογο ή οτι δεν αξιζει να ασχοληθω?οκ δεν παιζει και καλα το μαμισιο αλλα γενικα δεν εχω απαιτησεις απο το συστημα του αυτοκινητου
Touristas - Σαβ 21 Φεβ 2009, 09:20:28
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είπε κανείς πως θα πληρώσεις το R/CD ίσως την εργασία που είναι πολύ μικρό ποσό.
Από την άλλη αν θέλεις με την ευκαιρία να το αλλάξεις με κάτι καλύτερο αυτό είναι άλλο θέμα.
tanto - Σαβ 21 Φεβ 2009, 10:02:56
Θέμα δημοσίευσης:
Βλεπεις εχουν γινει τοσο προσιτα τα radiocd που ακομα και 60 ευρω να κοστισει η επισκευη (πιο χαμηλα αποκλειεται μιας και η εργατοωρα στα συνεργεια ειναι περιπου 45 ευρω) αρχιζεις και το σκεφτεσαι.Απο την αλλη δεν θελω να χασω αλλη μια μερα για να το παω στο συνεγειο.

Το θεμα ειναι οτι μαλλον μεχρι το πασχα θα το δωσω και δεν θελω να ριξω ουτε ευρω πανω του (εκτος φυσικα οτι αφορα την ασφαλεια του αυτοκινητου)
Touristas - Σαβ 21 Φεβ 2009, 10:07:24
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα φας μια ολόκληρη μέρα είναι πολύ απλό το να γίνει μία φόρμα όπως επίσης και η αντικατάσταση όταν θα έρθει το R/CD.
Ξέρω πόσο έχει η ώρα αλλά δεν νομίζω πως χρεώνουν τόσο.
Από την στιγμή πάντως που σκέφτεσαι να το δώσεις καλύτερα βάλε και πάλι το εργοστασιακό
Giannis307 - Σαβ 21 Φεβ 2009, 10:12:16
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα αν ειναι να το δωσεις απλα μην ασχοληθεις......
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες