smoki έγραψε: |
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14897&start=60
Δες τι ειπαν στον isim αν και δεν νομιζω να ειναι αυτη η απαντηση. Εμενα παντως μου σταματησε οταν το πηγα για αλλαγη λαδιων και μου κανανε μαζι και τον χειμερινο ελεγχο. Οποτε υποθετω πως το πιθανοτερο ηταν να ηθελε συμπληρωμα το υγρο για το υδραυλικο τιμονι |
mario207 έγραψε: |
αμαξι πηρα η τηλεκατευθυνομενο ? ηλεκτρικο τιμονι, ηλεκτρικο γκαζι τι αλλο ? καμια κιθαρα εχει ? τι παιζει με το θορυβο ομως /. ? μαλλον μονο το δικο μου το κανει ?? επισης μηπωσ ξερει κανεις αμα γινετε να αλλαξεις τιμονι ? η επειδη ειναι ηλεκτρικο δεν υπαρχει στην αγορα ? |
εννοω την ροδα ειδα κατι momo πολυ ωραια |
Giannis307 έγραψε: |
Ετσι απλα για το αρχειο ηλεκτρικο τιμονι δεν σημαινει οτι δεν εχει υγρα αλλα σημαινει οτι η ανλτι του τιμονιου δεν κινηται απο τον ιμαντα του κινητηρα αλα απο ανξαρτητο ηλεκτρικο μοτερ.... |
thanx gia to info οποτε λογικα θα περνει αλλο τιμονι |
καλησπερα σε ολους
εχω ενα 207 ραλυ 1 χρονο τωρα και απο τη πρωτη μερα παρατηρησα ενα περιεργο θορυβο στο τιμονι οταν ειναι σταματημενο το αμαξι και περιστρεφεις το τιμονι πχ το γυρνασ δεξια και αποτομα αριστερα και ακουγεται αυτος ο ηχος. Το πηγα στην αντιπροσωπεια για ελεγχο και ειπανε οτι δεν ειναι τιποτα κι οτι ετσι κανει οτι ειναι φυσιολογικο. Τυχαια βρηκα ενα αλλο ραλυ στο δρομο ιδιο και ζητησα απτον κατοχο να δοκιμασω και στο δικο του να δω αν οντως κανει τον ιδιο θορυβο... και διαπιστωσα οτι δεν ακουγοτανε τιποτα... Οι μ*****ς στην αντιπροσωπεια φοβαμαι οτι με το που ληξη η εξξυηση θα μου πουνε "φιλε εχεισ προβλημα στο τιμονι κρεμαριερα" η κατι παρομοιο.... Εχει καποιος κατι να σχολιασει περι του θεματος ? |
MHTSOS90 έγραψε: |
Φιλε δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο και κατα ποσο θα σε βοηθεισω αλλα το 206 κανει ενα θοριβο μετο που στριβο το τιμονι αλλα ειναι επιδει ειναι υδραβλικο και μπενει η τρομπα. Ισως ειναι κατι παρομιο ανεφ λογου και ετιας.
ΥΓ:παρακαλουντε η φιλη του psclub να μην πεταξουν ντοματες για τυχον μ@@@@α που ειπα! ![]() |