xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
αυτα που δινει ο οικος www.irmscher.com ο οποιος δημιουργει για λογαριασμο της peugeot.. |
Steve έγραψε: |
![]() ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
καλησπερα σε ολους σας!!!εχω ενα προβληματακι παιδια,,θελω να βαλω απο το αγγλικο bodykit του 207gti τα δυο πλαινα μαρσπιε,,απο οτι βλεπω εδω μεσα μαλλον τα ψαχνετε πολυ αλλα δεν ξερω..τελικα τα εχει παρει κανενας?αυτα που δινει ο οικος www.irmscher.com ο οποιος δημιουργει για λογαριασμο της peugeot..ειναι τα ιδια με αυτα του gti που ονομαζουνε οι αγγλοι?εμενα μου τα βρηκε ο κολλητος μου που μενει κυπρο κατευθειαν απο αγγλια 450 ευρω ομως μεσα απο την peugeot αγγλιας....γνωριζει κανενας κατι σχετικο?η lion δεν εχει φερει ποτε κατι οσον αφορα το θεμα bodykit για 207!!!εχει βαλει κανενας κατι?πειτε ρε παιδια μια συμβουλη................... |
Manavis207Gt έγραψε: | ||
Δυστιχος εδω στη lion δεν ξερουν τιποτα.Σε προσφατο τηλ μαζι τους μου ειπανε οτι φερανε μονο για το 107 κοματια,και πλαινα....Για 207 δεν ξερουν η (δεν θελουν να ξερουνε!!!)Μονο αν τα φερεις ο ιδιος απο εξω,που θα σου βγει ο κουκος αιδονι???Δεν συμφερει με τοποτα..Εκτος και αν μαζευτουμε καμια 10αρια και τα φερουμε για να μας συμφερει.....Αν περιμενουμε απο τη μαμα peugeot καηκαμε. ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Αργύρη τι εχει η Peugeot για το 207?
εχεις κανα λινκ? |
Manavis207Gt έγραψε: |
Αργυρη καμια σχεση με αυτα που εβαλες.Ο Χαλκιας λεει για αυτα..
![]() ![]() Απλα τελεια............... ![]() ![]() |
κατι μου λεει (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) οτι και στις 2 περιπτώσεις αυτά τα μαρσπιε δεν ειναι "από εργοστασιο της peugeot" (όπως ειναι πχ τα υπόλοιπα ανταλλακτικά/τμήματα του αυτοκινήτου)...
...αλλα η αντιπροσωπία της κάθε χώρας "συνεργάζεται" με κάποια εταιρία που φτιάχνει τετοια "εξτρα" και τα προσθέτει ανάλογα στον στανταρ ή στον εξτρα εξοπλισμο του καθε μοντελου, ανάλογα με το αγοραστικό της κοινό προκειμένου να το προωθήσει. ετσι πχ στην αγγλία το 207 γτι 175 (=ρψ) πουλιεται με "στανταρ" τα Χ μαρσπιε ενω πχ στην Ελλαδα υπάρχουν στο "εξτρα" εξοπλισμό τα Ξ μαρσπιε... δεν ξερω αν καταλαβαίνεται τι θελω να πω ![]() |
Alexis22 έγραψε: |
σκεφτομαι να τοποθετησω κ εγω το bodykit απο το gti..ποσο κοστιζει περιπου??? |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
εαν σου αρεσει στις φωτο παρα πολυ!!!!σου ευχομαι να μην το δεις και απο κοντα!!!θα τρεχεις να βρεις καποιον να στα φερει!!!!εγω τα εβαλα και εχω παθει πλακα!!!ειναι πανεμορφα φιλε...διακριτικα...και γενικα ειναι οτι λειπει απο το 207 για δειξει εξωτερικα!!!!!κριμα παντως που η ΕΔΩ peugeot δεν μας τα φερνει και κριμα που δεν γνωριζουν καν τι ειναι!!!! κοστιζουν 170 τα πλαινα και 120 τα μπροστινα...χωρις μεταφορικα περιπου 100...και χωρις βαψιμο!!!! |
Alexis22 έγραψε: |
απο που μπορω να προμηθευτω το bodykit για gti..???μονο απο εξωτερικο γινεται?? |
ωραίος... ![]() ![]() ![]() ερωτηση, σου ηρθαν βαμμένα ή τα εβαψες εσυ? ειναι αρκετα μπερδεμένο ΑΛΛΑ...αν υπάρχει ενδιαφέρον από σεβαστό αριθμό μελών (ανω πχ των 2-3) μπορουμε να το κανονησουμε για κάποια ομαδικη αγορα με ενδεχομένως κάποια έκπτωση και σιγουρα λιγότερα ανα ατομο μεταφορικά... |
spyros_rallye έγραψε: |
πηρα και εγω μεταχειρ απο ebay αυτα ![]() |