Arvas έγραψε: |
κανεις δεν εχει ψαχτει;; ολοι με τα εργοστασιακα;; ποποοο καταντιες..... |
kostas207rc έγραψε: |
Λογικά με άλλα τακάκια δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα αυτά είναι πολύ μαλακά που φοράμε τώρα |
nikos68 έγραψε: |
Παίδες να ρωτήσω κι εγώ τώρα ποια είναι η γνώμη σας για τακάκια ΕΒC για τα αυτοκίνητά μας?...Διάβασα ότι βγάζουν πολύ λιγότερη μάκα και είναι φιλικά προς τις δισκόπλακες...τα κόκκινα μάλλον ταιριάζουν στα δικά μας αυτοκίνητα ![]() |
kostas207rc έγραψε: |
Βγάζει για Rc ferodo premier τα φόρεσα εγώ τρίβουν σαφώς λιγότερο από τα μαμά αλλά μην φανταστείτε ότι έχουν καμιά τρελή διαφορά...Δυστυχώς δεν βγάζουν μεγάλη ποικιλία για το Rc όπως έχουν στα Gt-rallue... |
nikos68 έγραψε: |
Παίδες να ρωτήσω κι εγώ τώρα ποια είναι η γνώμη σας για τακάκια ΕΒC για τα αυτοκίνητά μας?...Διάβασα ότι βγάζουν πολύ λιγότερη μάκα και είναι φιλικά προς τις δισκόπλακες...τα κόκκινα μάλλον ταιριάζουν στα δικά μας αυτοκίνητα ![]() |
Παράθεση: |
και η διαφορα στην διαρκεια (αποδοση σε απανωτα φρεναρισματα εννοω) ειναι αισθητη Wink |
ParisMcridis έγραψε: |
Ναι...τα περιμενω... |
μιας κ στρωνονται στη Βόρεια Εύβοια |
Ναι...τα περιμενω... |
ωραιος ο Γκαγκα |
Ασε μαρτύριο.Αλλά είχε κ κινηση οπότε τη γλυτωσαν.. ![]() 142 έχουν κ τα πήρα από Γκαγκασταθη.είναι ο μόνος που τα είχε.ούτε η ελτρεκα δε τα χε. ![]() |
χαχαχα! και να φανταστείς τα μικρότερα του ραλλύ είναι ακριβότερα.... |
GGiannis έγραψε: |
Καλησπερα σε ολους, γνωριζει κανεις καπιο site που να μπορω να παραγγειλω τακακια για 207 rc ? γιατι θελω να τα αλλαξω μονος μου. Ευχαριστω |
GGiannis έγραψε: |
Ευχαριστω, αλλα στα τακακια βρισκω μονο τα μπροστινα, καμια ιδεα? |
Μαριάνα έγραψε: |
Βάσει της εμπειρίας σας, τα πίσω τακάκια πόσα χιλιόμετρα αντέχουν (στο περίπου) ;
Για την ιστορία, όταν πήγα στην αντ/πεία για σέρβις στα 21000 χλμ είχαν αλλάξει τα εμπρός τακάκια και για τα πίσω μου είχαν πει ότι ήταν εντάξει. Τώρα κοντεύω τα 40000 χλμ, να περιμένω αλλαγή ; Συνθήκες πόλης ως επί το πλείστον και τρόπος οδήγησης πότε ήρεμος και πότε πιο ''σβέλτος'' με φρένα. |
Μαριάνα έγραψε: |
υγ. Πότε πρόλαβες τόσα χιλιόμετρα στο 207 σου;! ![]() ![]() |
Samer έγραψε: |
Οπως στριβω αριστερα πατωντας τα φρενα ταυτοχρονα για να μπω στο παρκινγκ, σφυρανε. Τωρα η το δεξι η το αριστερο η τα δυο μαζι δεν ξερω, αλλα σφυρανε μονο προς αριστερα μπαινοντας στο παρκινγκ. Ουατ κουλντ ιτ μπι;; |