volvos έγραψε: |
re μαμακα και το σκεφτομουνα...
τετοια τσιμπουσια σα της λεσχης ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ μηπως να οργανωθειτε για ρεφενε πραματα απο σημερα? ![]() |
mikerrgp έγραψε: |
μηπως κ η κληρωσει να γινει την αλλη πεμπτη? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Να δω αν υπάρχει η ψησταριά ![]() ![]() ![]() |
NAI
TOYLAXISTON ΤΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ? |
Ghost Dog έγραψε: |
OXI, ολο το μπουγιο ειναι στην "ψητουρα"......! ![]() Αναλαμβανω και'γω ψηστης....! ![]() Βρηκα και ψησταρια ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
ΟΧΙ! |
Road_Runner έγραψε: | ||||
NAIIIIII! |
xrisa-xs έγραψε: |
πω πω αναβρασμός!!!!!
λοιπόν έχουμε και λέμε! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το μόνο που με ανησυχεί είναι μην γίνει καμία παρεξήγηση όπως η προηγούμενη (u know what I am talking about ![]() καλύτερα να το ξεκαθαρίσουμε από τώρα τα υπόλοιπα το βράδυ στη λέσχη! |
206kwn έγραψε: |
για να δουμε θα τα καταφερω να ερθω εστω και την τσικνοπεμπτη??
γα** τα κωλομαθηματα και την κωλοεξεταστικη μου μεσα ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Λυστε μου το θεμα της ψυσταριας η ψυστιερας σε 1η φάση
Μία ΔΕΝ φτάνει ΟΥΤΕ για πλάκα.... ![]() ![]() ![]() Χρειαζόμαστε... Ή μία με καρβουνα για εξω... ή τουλάχιστον 2 ηλεκτρικές για να γίνει παιχνίδι μέσα ακουω προτάσεις. και μετα για τα κρεατικά... πάντως εκ πείρας τα λουκάνικα εχω δει οτι γινονται αναρπαστα... ααααααααααα και οι σαλάτες της Χρύσας... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
μη φάτε! έχουμε γλαρόσουπα! ![]() είναι και οι δύο παντρεμένες με παιδιά και μιας κάποιας ηλικίας! sorry Steve ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Ελα μωρε.... Μαθηματα... Και εγω παρασκευη δινω το τελευταιο! Ελα και θα σου φερουμε και κοσμο!.... |
απλά και μεγαλα πραγματα θελουμε... ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Ααααααχ αγαπη μου! ![]() Εχω αυτο που ζητας...... ![]() |
Λευτέρης έγραψε: |
Εγώ δεν ξέρω τι παίζει ακόμα για το αν θα καταφέρω να έρθω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αρη...
δανεικό από τον steve? ![]() ![]() ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Έφερα χθες το πρώτο κρασί ![]() ![]() ![]() |
Αρη...
δανεικό από τον steve? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jim207GT έγραψε: | ||
Εσύ δεξια εγώ αριστερά να δώ αν θα φάει κανένας ![]() ![]() ![]() |
kane έγραψε: | ||
καλα θα πιειτε κρασι με καλαμακι? αν ειναι δυνατον τυφλα θα γινετε... ![]() |
kane έγραψε: | ||
καλα θα πιειτε κρασι με καλαμακι? αν ειναι δυνατον τυφλα θα γινετε... ![]() |
Λεω να βαλουμε ολοι απο 10 ευρω και οτι μεινει (ααααν μεινει!) να παει για τη λεσχη, τι λετε και οι υπολοιποι?? ![]() |
ποσο κρασι να φερω τελικα?
λες να φερω και ναργιλε? |
Το ζητημα ειναι "λεπτό", και εχει γίνει παρεξήγηση στο παρελθόν, και δεν θέλουμε να ξαναγίνει. ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ, ΟΧΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ! ![]() |
kovac έγραψε: |
Εγώ είμαι Πάτρα από τις 16 |
Βρηκα και δευτερη ψησταρια..... ![]() Το θεμα ειναι οτι ακομα και στο Evo δε χωρανε και οι δυο..... Υπαρχει κανεις που να βοηθησει???? Προμηθευτηκα καρβουνα, λουκανικα και χαρτοπετσετες.....! (Την Πεμπτη θα παω να παρω 2 κιλα ψωμι.....) Χρειαζομαστε κατι αλλο??? ![]() Λεω να βαλουμε ολοι απο 10 ευρω και οτι μεινει (ααααν μεινει!) να παει για τη λεσχη, τι λετε και οι υπολοιποι?? ![]() |
επίσης θα χρειαστούν πλαστικά πιάτα, πιρούνια, ποτήρια και χαρτοπετσέτες! όποιος πάει σ\μ να θυμηθεί να πάρει ![]() |
pygolabida έγραψε: |
Είπα στον πατέρα μου να φέρει από το σούπερ αλλά μου θυμήθηκε μόνο τα πιρουνάκια.... ![]() ![]() ![]() ![]() BTW το αρνάκι σιγοψήνεται ήδη στο φούρνο & μοσχοβολάει ![]() ![]() ![]() ![]() |
στα πιατα αναφερεσαι? |
ποιά πούπουλα?? οεο??? |