| volvos έγραψε: |
| re μαμακα και το σκεφτομουνα...
τετοια τσιμπουσια σα της λεσχης ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ μηπως να οργανωθειτε για ρεφενε πραματα απο σημερα? |
| mikerrgp έγραψε: |
| μηπως κ η κληρωσει να γινει την αλλη πεμπτη? |
| COOL ALEXIS έγραψε: |
| Να δω αν υπάρχει η ψησταριά |
| NAI
TOYLAXISTON ΤΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ? |
| Ghost Dog έγραψε: |
| OXI, ολο το μπουγιο ειναι στην "ψητουρα"......! Αναλαμβανω και'γω ψηστης....! Βρηκα και ψησταρια |
| Ghost Dog έγραψε: | ||
ΟΧΙ! |
| Road_Runner έγραψε: | ||||
NAIIIIII! |
| xrisa-xs έγραψε: |
| πω πω αναβρασμός!!!!!
λοιπόν έχουμε και λέμε! Το μόνο που με ανησυχεί είναι μην γίνει καμία παρεξήγηση όπως η προηγούμενη (u know what I am talking about καλύτερα να το ξεκαθαρίσουμε από τώρα τα υπόλοιπα το βράδυ στη λέσχη! |
| 206kwn έγραψε: |
| για να δουμε θα τα καταφερω να ερθω εστω και την τσικνοπεμπτη??
γα** τα κωλομαθηματα και την κωλοεξεταστικη μου μεσα |
| MEMsound έγραψε: |
| Λυστε μου το θεμα της ψυσταριας η ψυστιερας σε 1η φάση
Μία ΔΕΝ φτάνει ΟΥΤΕ για πλάκα.... Χρειαζόμαστε... Ή μία με καρβουνα για εξω... ή τουλάχιστον 2 ηλεκτρικές για να γίνει παιχνίδι μέσα ακουω προτάσεις. και μετα για τα κρεατικά... πάντως εκ πείρας τα λουκάνικα εχω δει οτι γινονται αναρπαστα... ααααααααααα και οι σαλάτες της Χρύσας... |
| μη φάτε! έχουμε γλαρόσουπα! είναι και οι δύο παντρεμένες με παιδιά και μιας κάποιας ηλικίας! sorry Steve |
| Road_Runner έγραψε: | ||
Ελα μωρε.... Μαθηματα... Και εγω παρασκευη δινω το τελευταιο! Ελα και θα σου φερουμε και κοσμο!.... |
| απλά και μεγαλα πραγματα θελουμε... |
| Ghost Dog έγραψε: | ||
Ααααααχ αγαπη μου! Εχω αυτο που ζητας...... |
| Λευτέρης έγραψε: |
Εγώ δεν ξέρω τι παίζει ακόμα για το αν θα καταφέρω να έρθω ![]() |
| Αρη...
δανεικό από τον steve? |
| SnakeMJK έγραψε: |
| Έφερα χθες το πρώτο κρασί |
| Αρη...
δανεικό από τον steve? |
| Jim207GT έγραψε: | ||
Εσύ δεξια εγώ αριστερά να δώ αν θα φάει κανένας |
| kane έγραψε: | ||
καλα θα πιειτε κρασι με καλαμακι? αν ειναι δυνατον τυφλα θα γινετε... |
| kane έγραψε: | ||
καλα θα πιειτε κρασι με καλαμακι? αν ειναι δυνατον τυφλα θα γινετε... |
| Λεω να βαλουμε ολοι απο 10 ευρω και οτι μεινει (ααααν μεινει!) να παει για τη λεσχη, τι λετε και οι υπολοιποι?? |
| ποσο κρασι να φερω τελικα?
λες να φερω και ναργιλε? |
| Το ζητημα ειναι "λεπτό", και εχει γίνει παρεξήγηση στο παρελθόν, και δεν θέλουμε να ξαναγίνει. |
| SnakeMJK έγραψε: |
|
ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ, ΟΧΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ! |
| kovac έγραψε: |
| Εγώ είμαι Πάτρα από τις 16 |
| Βρηκα και δευτερη ψησταρια..... Το θεμα ειναι οτι ακομα και στο Evo δε χωρανε και οι δυο..... Υπαρχει κανεις που να βοηθησει???? Προμηθευτηκα καρβουνα, λουκανικα και χαρτοπετσετες.....! (Την Πεμπτη θα παω να παρω 2 κιλα ψωμι.....) Χρειαζομαστε κατι αλλο??? Λεω να βαλουμε ολοι απο 10 ευρω και οτι μεινει (ααααν μεινει!) να παει για τη λεσχη, τι λετε και οι υπολοιποι?? |
| επίσης θα χρειαστούν πλαστικά πιάτα, πιρούνια, ποτήρια και χαρτοπετσέτες! όποιος πάει σ\μ να θυμηθεί να πάρει |
| pygolabida έγραψε: |
| Είπα στον πατέρα μου να φέρει από το σούπερ αλλά μου θυμήθηκε μόνο τα πιρουνάκια.... BTW το αρνάκι σιγοψήνεται ήδη στο φούρνο & μοσχοβολάει |
| στα πιατα αναφερεσαι? |
| ποιά πούπουλα?? οεο??? |