PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Recife Blue GTI στο PSClub...

Sinanai - Τρι 10 Φεβ 2009, 10:38:35
Θέμα δημοσίευσης: Recife Blue GTI στο PSClub...
Από χτες το απόγευμα έχω στην κατοχή μου το πολυπόθητο GTI, πηγαίνοντας, έτσι, ένα βήμα παραπέρα από το 1400άρι XS. Τρεις φωτογραφιούλες από το δρόμο για Πάτρα, χτες βράδυ...

Το βράδυ το χρώμα αδικείται, πάντως... Cool
Πάνος - Τρι 10 Φεβ 2009, 10:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
Κουκλι Κωστα.
Καλοταξιδο και παλι.
Αντε και καμια φωτογραφια πρωινη,γυαλισμενο και ξυρισμενο. Laughing
Λευτέρης - Τρι 10 Φεβ 2009, 10:45:44
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο!!!!Πολλα χαρούμενα χιλιόμετρα!!!!! Very happy Very happy
MEMsound - Τρι 10 Φεβ 2009, 10:54:49
Θέμα δημοσίευσης:
μεγειες και καλοτάξιδο...
αυτες οι ρημάδες οι ουραγκαν κάποτε δεν μου αρεσαν καθόλου...
αλλα από κάποιο σημείο και μετα μου αρέσουν όλο και περισσότερο...

...καλές βελτιώσεις... Razz
SnakeMJK - Τρι 10 Φεβ 2009, 10:55:50
Θέμα δημοσίευσης:
Θεότρελο είναι! Εύχομαι αγρατζούνιστο, ασκόνιστο και καλοτάξιδο!! Cool
206kwn - Τρι 10 Φεβ 2009, 11:00:38
Θέμα δημοσίευσης:
αν και τα ειπαμε και μσν καλοταξιδο και απο μενα, ασφαλη χιλιομετρα και ολα τα υπολοιπα.... Wink

αντε και με μια καλη 18ρα Razz Razz Razz Razz
Sinanai - Τρι 10 Φεβ 2009, 11:02:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ σας, παίδες, όλους! Πιστεύω ότι ήταν από τις περιπτώσεις που δεν έπαιρναν πολλή σκέψη. Σπάνια βλέπω τόσο περιποιημένα μεταχειρισμένα. Και χαίρομαι που "χτύπησα" ένα απ' αυτά! Σήμερα μπαίνουν αυτοκολλητάκια του club. Wink

Μετά το quickshift, που θα μπει τις επόμενες μέρες, θα ακολουθήσει μια περίοδος υπομονής και οικονομίας μέχρι την απόκτηση της peugeot sport ανάρτησης, μιας και σ' αυτό δε θα γίνουν "πειραματισμοί" με record και λοιπές λύσεις... Οι ράβδοι στρέψης του rc ήδη αναμένονται, ενώ υπομονετικά στο σπίτι περιμένει τη μεταμόσχευσή της και η πίσω αντιστρεπτική των 21mm. Σειρά μετά θα έχει ένα ATB. Cool
RoadRunner122 - Τρι 10 Φεβ 2009, 11:03:49
Θέμα δημοσίευσης:
Κουκλάρα Very happy

Καλοτάξιδο μαν με πολλά γρήγορα, απολαυστικά και πάνω απ' όλα ασφαλή km Wink
mikerrgp - Τρι 10 Φεβ 2009, 11:04:04
Θέμα δημοσίευσης:
καλοταξιδο κωστη Wink
denlafkas - Τρι 10 Φεβ 2009, 12:10:53
Θέμα δημοσίευσης:
καλα διασκεδαστικα γρηγορα ασφαλη κ ομορφα χιλιομετρα....
Road_Runner - Τρι 10 Φεβ 2009, 12:31:40
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριζικο Κωστη!!!
Καλα χλμ και ελπιζω να βγαζεις γουστα με το νεο "τερας" Laughing Laughing
Jim207GT - Τρι 10 Φεβ 2009, 12:35:29
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο Κωστή, και πάντα αγρατσούνιστο !!
Stevon - Τρι 10 Φεβ 2009, 12:35:45
Θέμα δημοσίευσης:
Καλές βόλτες !! και καλά χιλιόμετρα!! Wink Wink
Steve - Τρι 10 Φεβ 2009, 12:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
Με γειά σου Smile

Καλοτάξιδο και πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σου εύχομαι.

Επίσης, να σου προτείνω να ξεχάσεις τα σχέδια, και να το αφήσεις το κάθε πράμα να έρθει μόνο του όσον αφορά την βελτίωση.

Απλά βάλε μια προτεραιότητα και πες όταν θα έχω τα Χ λεφτά θα βάλω πρώτα αυτό, μετά εκείνο μετά το άλλο.

Έτσι όπως έχουν πάει οι τιμές, στην θέση σου θα έπαιρνα ένα Quaife πριν από όλα γιατί η τιμή του είναι... κόλαση Twisted evil
xrisa-xs - Τρι 10 Φεβ 2009, 13:11:53
Θέμα δημοσίευσης:
καλοτάξιδο!
peugeot_ς - Τρι 10 Φεβ 2009, 14:01:03
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοταξιδο, ασφαλη χιλιομετρα και συμφωνω με τον steve
abaleo - Τρι 10 Φεβ 2009, 14:09:25
Θέμα δημοσίευσης:
καλορίζικο και απολαυστικότατο!

να κανονίσουμε και την εμβαπτιση του στο παραρτημα πάτρας!
πλέον θα έιμαστε 2 μπλε και 2 μαυρα!

αντε καλές βελτιώσεις τώρα!!! (με ρέγουλα, μη μας ξεπεράσεις κιόλας...χεχεχε)
Πάνος - Τρι 10 Φεβ 2009, 14:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μεγειες και καλοτάξιδο...
αυτες οι ρημάδες οι ουραγκαν κάποτε δεν μου αρεσαν καθόλου...
αλλα από κάποιο σημείο και μετα μου αρέσουν όλο και περισσότερο...

...καλές βελτιώσεις... Razz

Και εγω στην αρχη οταν τις εβαλα ημουν ντεμι αλλα ηθελα εργοστασιακο λουκ οσο παει.
Τωρα πια τις κοιταω και τις χαζευω.
Ταιριαζουν πολυ στο συγκεκριμενο μοντελο,ζαντα διαχρονικη και παντα στην εργοστασιακη οψη.
isim - Τρι 10 Φεβ 2009, 15:51:13
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοταξιδο Κωστακι Smile
206kwn - Τρι 10 Φεβ 2009, 16:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδη στην επομενη συναντηση θα παιξουμε και ξυλο

μαυροι -VS- μπλε ????

W00t W00t W00t W00t
Silly Silly Silly Silly
Sinanai - Τρι 10 Φεβ 2009, 17:04:33
Θέμα δημοσίευσης:
Το μπλοκέ η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι για σύντομα, Σταύρο, αλλά σίγουρα θα συνοδευτεί με μια peugeot sport, κάποια στιγμή, μαζί με τις ράβδους, που όπως είπα τις περιμένω. Άλλωστε το παλιό το έζησα για 80.000 χιλιόμετρα με "μαμά" στήσιμο και καμιά 40αριά χιλιάδες χιλιόμετρα με record-koni, οπότε κάποια συμπεράσματα έχουν βγει. Στο καινούργιο θα γίνουν "σωστές" κινήσεις, γι'αυτό και θα γίνουν χωρίς καμιά βιασύνη. Οι ouragan μου αρέσουν και εμένα, αλλά τα 16άρια λάστιχα είναι ακριβά, οπότε μάλλον θα πωληθούν όταν τα Goodyear που έχουν πάνω τους τελειώσουν, σαν την Πετρούλα. Έτσι θα μείνω με τις 15άρες (πεντάμπρατσες) μου για τα όποια λάστιχα δρόμου και ίσως ακόμα μια τετράδα εξαμισάρες με 20 συν-πλην λίγο όφσετ για τα semi. Πάντως αν και ουσιαστικά ίδιο αμάξι με το προηγούμενο, τα διαφορετικά στοιχεία του σε φτιάχνουν όταν κάθεσαι μέσα. Σε θέματα επιδόσεων και οδικής συμπεριφοράς θα αναφερθώ εκτενέστερα αργότερα, αλλά μια πρώτη, σαφής εικόνα, είναι ότι χαμηλά το 1400άρι δεν υστερούσε πολύ, προφανώς και λόγω κοντού κορωνοπήνιου, αλλά στις μεσαίες και ψηλές το GTI δε συγκρίνεται. Η παραπάνω ροπή εκεί είναι εμφανής. Εδώ να πω ότι όπως παρατηρήσατε δεν αναφέρθηκα καθόλου σε επεμβάσεις στον κινητήρα, ακριβώς επειδή θεωρώ ότι πρώτα κανείς πρέπει να μάθει να αξιοποιεί/εκμεταλλεύεται αυτό που έχει, πριν ζητήσει κάτι παραπάνω. Μετά τις ουσιστικές (κατά τη γνώμη μου) επεμβάσεις σε ανάρτηση-μετάδοση, βλέπουμε και για τα άλλα. Επίσης επιτέλους δεν έχω ηλιοροφή, που ήταν ίσως το πιο ενοχλητικό στοιχείο για μένα στο προηγούμενο... Thumb Down

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Yahoo!
notis1313 - Τρι 10 Φεβ 2009, 17:59:17
Θέμα δημοσίευσης:
Απλα μ...αρα!!!!!καλοριζικο κ καλοταξιδο!!!
kammenos - Τρι 10 Φεβ 2009, 18:05:59
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο Κωστή!Τα 'παμε κ από το τηλέφωνο το πρωί! Wink
Μα καλά εκεί το πλυνες? Πεντακάθαρο είναι!
Και βγάλε στην πίσω πινακίδα το διαφημιστικό πλαστικό! Είναι η μόνη παραφωνία! Wink
Sinanai - Τρι 10 Φεβ 2009, 18:32:35
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι, δεν το 'πλυνα εκεί. Το 'χαν πλύνει πριν το παραλάβω (παρεπιπτόντως, πριν λίγο συμπληρώθηκε η πρώτη μου μέρα μαζί του). Όσο για τα πλαστικά πλαίσια των πινακίδων, ήδη ξηλώθηκαν, μαζί με το αυτοκολλητάκι του μαντρά και το στραβό της LION, κάτω από το "PEUGEOT", στο πορτ-μπαγκάζ. Wink
sps - Τρι 10 Φεβ 2009, 23:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
Κωστη καλοταξιδο κι απο εμενα!
Ανυπομονω να το δω απο κοντα!
Athens - Τετ 11 Φεβ 2009, 08:00:28
Θέμα δημοσίευσης:
Κωστή, καλορίζικο και καλοτάξιδι! Και πάνω από ολα ασφαλή και υγιής χιλιομετράκια εεεεε???? Cool Cool
Touristas - Τετ 11 Φεβ 2009, 21:56:47
Θέμα δημοσίευσης:
καλορίζικο και καλοτάξιδο Κώστα Very happy
Ghost Dog - Πεμ 12 Φεβ 2009, 01:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
καλοριζικο, καλοταξιδο με απειρα και απροβληματιστα χιλιομετρα!!! Very happy Very happy Very happy
Sinanai - Πεμ 12 Φεβ 2009, 09:47:06
Θέμα δημοσίευσης:
Σας ευχαριστώ όλους! Laughing
Sinanai - Πεμ 12 Φεβ 2009, 15:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
Με μια υποψία λιακάδας, σήμερα το πρωί, ακόμη και μη πλυμένο ήταν γοητευτικό...

206kwn - Πεμ 12 Φεβ 2009, 15:58:23
Θέμα δημοσίευσης:
πραγματι πολυ ωραιο Wink
πολυ καλη ποιοτητα οι φωτογραφειες σου....
πρεπει να κανονισουμε να βγαλουμε καποια στιγμη πολλες Wink μολις ανοιξει ο καιρος ομως Wink

οι ouragan πολυ ωραιες πραγματικα....
τις ειχα ψιλουποτιμησει να σου πω την αληθεια μου Embarassed
MEMsound - Πεμ 12 Φεβ 2009, 16:15:09
Θέμα δημοσίευσης:
κουκλακι...

(και λιγο οφτοπικ - αλλα δεν τρεχει και τιποτα ) και οι φώτο πολυ καλές... (χρωματικά αλλα και από πλευρας εστίασης)
αν και εγω...
α) ή θα εβαζα κάποιο εφε (οτιδήποτε) στην υπόλοιπη φώτο προκειμένου να "χάνεται" και να αναδεικνύεται περισσότεορ το αντικείμενο = το 206.
β) ή θα εβγαζα τις φώτο από λίγο πιο μακριά ωστε να φαίνεται περισσότερο και το μέρος που εχουν τραβηχτεί και μέσα σε αυτό το 206... Wink

υ.γ. εντιτ... τωρα ειδα την υπογραφη σου... nice... αυτό ενοουσα στο "α"

Sinanai - Πεμ 12 Φεβ 2009, 16:23:17
Θέμα δημοσίευσης:
Δε διαφωνώ, Μάνθο. Γενικά, καμιά φορά τις πειράζω λίγο, ως πειραματισμό κιόλας... Αν δεις και τη φωτό που έβαλα για υπογραφή έκανα ασπρόμαυρο το φόντο. Έτσι, παιχνίδι να γίνεται δλδ... Smile Και για το καδράρισμα, φαντάζομαι εννοείς κάτι πιο κοντά στη δεύτερη, ε; Ναι, δεν είναι άσχημο, σαν από διαφημιστικό είναι. Razz
MEMsound - Πεμ 12 Φεβ 2009, 16:28:04
Θέμα δημοσίευσης:
το αυτό...
δες το εντιτ στο προυγουμενο ποστ...
Wink Wink
οπως και να χει... (γιατι στο τελος θα το ματιασουμε)
νταξυ μωρε καλό ειναι...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. να δω πότε θα βρω 1 ή 2 195/40-16 να κλεισει η τετραδα να ξαναβάλω πάνω τις ουραγκαν και στο δικο μου... μου λειψαν... Laughing Laughing (πρέπει να πάνε και οι αςπρες για σολαριουμ... Rolling eyes ή εστω να βρει ο σοδ τις 15άρες που θέλει...Laughing
sps - Πεμ 12 Φεβ 2009, 16:40:41
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ελεγε κανεις Κωστη οτι εβαψες μπλε το 206 σου(το παλιο) και εισαι ετοιμος να το πεταξεις στη θαλασσα. Laughing Laughing Laughing
drdino - Πεμ 12 Φεβ 2009, 16:50:47
Θέμα δημοσίευσης:
To recife είναι και γ@μω τα χρώματα. Cool 3χρόνια μετά και ακόμα τρελαίνομαι όταν βλέπω το δικό μου. Cool \

Καλά χιλιόμετρα!
Steve - Πεμ 12 Φεβ 2009, 17:11:30
Θέμα δημοσίευσης:
Λύσε το γαμήδι το χειρόφρενο... Laughing
kammenos - Πεμ 12 Φεβ 2009, 17:29:27
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε Κωστή αστο βρώμικο! Θα στο ματιάξουμε!
Δεν βλέπεις το δικό μου?
Μόνο η βροχή το καθαρίζει! Wink
Πάνος - Πεμ 12 Φεβ 2009, 18:45:32
Θέμα δημοσίευσης:
195-40-16 ρε;
MEMsound - Πεμ 12 Φεβ 2009, 19:47:03
Θέμα δημοσίευσης:
...μεγάλη ιστορία... οχι για φορουμ... για καφε ειναι βασικά αυτό...
απλά επεσε στα χερια μου και μια τετοια 4αδα (50ε και τα 4 με κάμποσο "ψωμι" ακομα) η οποία εγινε 3αδα στο ζανταρισμα και μιας και εχω 2 (και σε λιγο 3... σετ 16άρες) ε λέω να τα δοκιμάσω ετσι για το χαβαλέ... Laughing

abaleo - Πεμ 12 Φεβ 2009, 20:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ ωραίες φώτο!
αντε να κανουμε καμια συνάντηση οι της πάτρας μέρα να βγάλουμε καμια φωτογραφία της προκοπής (να βγαλεις δλδ γιατι εμενα οι φωτογραφίες μου είναι abaleς τελείως!!!!)

Sinanai έγραψε:
Οι ouragan μου αρέσουν και εμένα, αλλά τα 16άρια λάστιχα είναι ακριβά
περιπου 100 € πάνω η τετραδα σε σχέση με τα 15άρια και περισσότερο γκάπα γκούπα στην πόλη. Αλλά σε λουκ είναι το κάτι παραπάνω και ταιριάζουν πολύ στο 206!
Sinanai - Πεμ 12 Φεβ 2009, 21:01:10
Θέμα δημοσίευσης:
205/45R16...
abaleo - Πεμ 12 Φεβ 2009, 21:17:40
Θέμα δημοσίευσης:
για 195/45/16 λεω εγώ που αν και δεν είναι η διάσταση που "πουλάει" η πεζώ μαμά με τις 16άρες, ταιριάζουν ίσως καλύτερα στη φιλοσοφία του αυτοκινήτου. Ακόμα και για το 2λιτρο που έχει περισσοτερη ιποδύναμη. Και ελαχιστα πιο κοντό από το μαμά 195/55/15
206kwn - Παρ 13 Φεβ 2009, 00:25:46
Θέμα δημοσίευσης:
abaleo έγραψε:
πολύ ωραίες φώτο!
αντε να κανουμε καμια συνάντηση οι της πάτρας μέρα να βγάλουμε καμια φωτογραφία της προκοπής (να βγαλεις δλδ γιατι εμενα οι φωτογραφίες μου είναι abaleς τελείως!!!!)

αχ αχ γιατι φωναζω εγω????
τεσπα τα υπολοιπα στο παραρτημα πατρας Wink
smoki - Παρ 13 Φεβ 2009, 21:38:16
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοταξιδο με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα!!! Κουκλι ειναι το ατιμο
Sinanai - Παρ 13 Φεβ 2009, 22:49:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ πολύ, Σπύρο! Όντως, είναι ομορφούλι... Laughing
dimkeras - Κυρ 15 Φεβ 2009, 03:16:42
Θέμα δημοσίευσης:
Κούκλα είναι! Καλοτάξιδο!
Άντε, να σε δούμε κι από κοντά να σε ασημώσουμε!
Fotigos - Δευ 16 Φεβ 2009, 14:40:19
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο,καλά χιλιόμετρα!
Πράγματι είναι όμορφο το χρώμα και στις φωτό εκεί στην γέφυρα εντυπωσιάζει πολύ.
Το 206 πάντως σαν αυτοκίνητο είναι μέσα στα 10 best seller στην ιστορία του αυτοκινήτου (μιλάμε από το 1ο αμάξι τότε με τις μανιβέλες μέχρι σήμερα) και η δεκάδα έχει μέσα σκαραβαίο,2cv,fiat uno κ.α.
Είναι πλέον αμάξι ορόσημο και διαχρονικό.
Steve - Δευ 16 Φεβ 2009, 14:45:56
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
Το 206 πάντως σαν αυτοκίνητο είναι μέσα στα 10 best seller στην ιστορία του αυτοκινήτου (μιλάμε από το 1ο αμάξι τότε με τις μανιβέλες μέχρι σήμερα) και η δεκάδα έχει μέσα σκαραβαίο,2cv,fiat uno κ.α.
Βάσει προσωπικών απόψεων, ή από κάποια επίσημη πηγή?
Fotigos - Δευ 16 Φεβ 2009, 14:49:14
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Fotigos έγραψε:
Βάσει προσωπικών απόψεων, ή από κάποια επίσημη πηγή?

Το διάβασα καιρό τώρα σε δημοσίευμα περιοδικού αυτοκινήτων.
Steve - Δευ 16 Φεβ 2009, 15:35:58
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
Αν σου είναι εύκολο, σκάνναρε το και στείλε το μου Smile
Fotigos - Δευ 16 Φεβ 2009, 17:11:28
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Fotigos έγραψε:
Αν σου είναι εύκολο, σκάνναρε το και στείλε το μου Smile

Δεν κρατάω περιοδικά τα πετάω Confused .Ήταν ένα μονοσέλιδο άρθρο με μικρές φωτογραφίες όλων των μοντέλων σε κυκλική διάταξη,εντύπωση μου είχε κάνει ένα αυτοκίνητο της FORD (αντίκα) του 1917 νομίζω που το έδινε πρώτο-δευτερο.
Δεν περίμενα να δω το 206 εκεί κι όμως έχει πάρει 7η -8η θέση στη δεκάδα.
Η peugeot παρόλο που έβγαλε τον αντικαταστάτη του 206 με το 207 δεν έκοψε την παραγωγή του 206 (λένε μέχρι το 2010 θα το βγάζουν), ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Laughing
ultra-one - Τετ 24 Ιούν 2009, 12:45:21
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
To recife είναι και γ@μω τα χρώματα. Cool 3χρόνια μετά και ακόμα τρελαίνομαι όταν βλέπω το δικό μου. Cool \

Καλά χιλιόμετρα!

Συμφωνώ και επαυξάνω! Thumb Left

Το δικό μου το έχω σχεδόν 5 χρόνια και θάλεγα ότι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή σε χρώμα για το 206 ειδικά Smile

Ειδικά όταν το βλέπω πλυμένο σχεδόν με κ@$%*νει! Laughing Laughing Laughing

Η άλλη μου επιλογή ήταν Κίτρινο Persepolis και χαίρομαι που τελικά το πήρα σε Blue Recife (ή άλλως Aegean Blue σε Αγγλία/Κύπρο/Ιρλανδία/Αυστραλία)!!!!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες