Παράθεση: |
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ |
Ποιά ακαμψία? |
Πολύ αδύναμος σκελετός |
Ανθεκτικά στα καρούμπαλα |
Απλώς ικανοποιητικά |
Επίσης τα τελευταία cc έχουν ενισχυμένα σινεμπλόκ μπροστα! |
Blue_Devil έγραψε: |
2.Λόγω έλλειψης βάρους πίσω πετάει και <<*ώλο>> πιο εύκολα. |
overgr έγραψε: |
Οδική Συμπεριφορά
ΧΩΣΙΜΑΤΑ (π.χ. λιμανάκια - συνοικιακές πλατείες κ.λ.π.) Δεν λέει τίποτα! Απλώς υπερστροφικό, αλλά με έναν αρρωστημένο τρόπο - ουδεμία σχέση με πραγματική σπορ συμπεριφορά. |
GIANNIS206 έγραψε: |
Τα φρένα της Peugeot πατάτες?Όχι ρε παιδιά!Φρενάρες για εμένα!Mιntex?πρώτη φορά τα ακούω! |
Εδώ θα διαφωνήσω... Είναι απίστευτα διασκεδαστικό! (205/45/16 Avon ZZ-1). |
overgr έγραψε: | ||
Πρέπει να παίζει μεγάλο ρόλο η διαφορά στη διάσταση. Και εγώ προσανατολίζομαι στην παραπάνω διάσταση (είμαι έτοιμος να υποστώ το παραπάνω κοπάνημα) γιατί έχω βάσιμες υποψίες ότι βελτιώνει σημαντικά κάποια τρωτά της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου. |
TZAG έγραψε: |
Αλλά θα αλλάζατε προφίλ χωρίς να αλλάζατε διάσταση ![]() |
TZAG έγραψε: |
Αλοίμονο, το ίδιο αυτοκίνητο οδηγούμε! ![]() Αλλά θα αλλάζατε προφίλ χωρίς να αλλάζατε διάσταση ![]() |
peugeot206cc έγραψε: | ||
Να αλλάξουμε για να κερδίσουμε τι ; Να γίνει πιο άμεσο ; Η έλλειψη αμεσότητας δεν είναι προκύπτει από τα λάστιχα αλλά από την ανάρτηση και είναι τόσο μεγάλη που δεν θα δείς καμία βελτίωση εάν μικρύνεις το προφίλ. Το μόνο κέρδος θα είναι ότι θα κοντύνεις λίγο τις σχέσεις. |
Περικλής έγραψε: |
Φίλοι του club δεν ξέρω αν θα σας βοηθήσω αλλά μπορώ να σας πω τη γνώμη μου για το 206GTI (το οποίο έχω) σε σχέση με το 206cc 2.0lt το οποίο οδήγησα πρόσφατα (ένα από τα δημοσιογραφικά της Lion).Το cc όντως υστερεί σε ακαμψία.. |
peugeot206cc έγραψε: | ||
Να αλλάξουμε για να κερδίσουμε τι ; Να γίνει πιο άμεσο ; Η έλλειψη αμεσότητας δεν είναι προκύπτει από τα λάστιχα αλλά από την ανάρτηση και είναι τόσο μεγάλη που δεν θα δείς καμία βελτίωση εάν μικρύνεις το προφίλ. Το μόνο κέρδος θα είναι ότι θα κοντύνεις λίγο τις σχέσεις. |
overgr έγραψε: |
Οδική Συμπεριφορά ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ Αρκετά καλό και ευθύβολο στην Εθνική οδό, μπορεί άνετα και ταξιδεύει με 180+. Εκεί το βοηθάει η καλή αεροδυναμική του, και συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά. Παραμένει πολύ καλό ακόμα και μετα τα 200 (κοντερίσια). ΠΟΛΗ Καλό, και και λίγο απότομο κάποιες φορές ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΟΛΤΑ (π.χ. παραλιακή) Πολύ καλό ΧΩΣΙΜΑΤΑ (π.χ. λιμανάκια - συνοικιακές πλατείες κ.λ.π.) Δεν λέει τίποτα! Απλώς υπερστροφικό, αλλά με έναν αρρωστημένο τρόπο - ουδεμία σχέση με πραγματική σπορ συμπεριφορά. |
pezomania έγραψε: |
Lia μου, έχω διαβάσει το post σου 3 φορές & ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι το έχει γράψει γυναίκα!!! Μπράβο σου ![]() |
lia206cc έγραψε: |
Σε σλικ άσφαλτο ![]() ![]() ![]() ![]() [ |
GIANNIS206 έγραψε: | ||
Αυτό το είχα δεί εγώ!Είμασταν όλοι μαζί και βγέναμε από την πόλη για να πάτε για Περτούλι!Ε λιάνα έτσι δεν είναι? |
GIANNIS206 έγραψε: |
Γιατί Λιάνα όταν πηγαίναμε στο μαγαζί να βρούμε τα παιδιά δεν είχε κ..........???
Ή στο γυρισμό που πετύχαμε όλους εκείνους τους φτιαγμένους??? Αν ήμασταν μόνοι μας θα γινόταν καλός τζερτζελές!!!! Τζούλια μην νευριάσεις!!! |
lia206cc έγραψε: | ||||
Μπουχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Με συγχωρείτε για την έκφραση που ακολουθεί: Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΙΧΕ ΚΛ*ΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ !!! ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||||||
Γιαααααα μισό λεπτό... Αυτό το είχες δεί ή κόντεψες κι εσύ να στουκάρεις πάνω μου; εεεεεεεε;;; (φαντάζεσαι ξεφτίλα; ![]() ![]() ![]() ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: | ||||||||
Χε χε!!!Εγώ το φανάρι το είδα πολύ πιο πριν από τον Πάνο και εκτός από το ότι φρέναρα μπήκα δεξιά και γελούσα με τα χάλια σας που δεν μπορςείτε να δείτε ένα φανάρι!!! Είχατε χεστεί(συγνώμη για την έκφραση)!!!Από την χαρά σας που φεύγατε για εκδρομή! ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||||||||||
Ο Πάνος προλάβαινε να περάσει... απλά προτίμησε να μας περιμένει: "καραβάνι - 206club" ![]() |
206xs έγραψε: |
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι μέχρι τις 4 χιλ στροφές (στρώσιμο γαρ) βγάζει σχεδόν τα ίδια χλμ στις αντίστοιχες στροφές με το 1.4 που είχα πριν! |