nik7 έγραψε: |
Παιδιά έχω μια μικρή τρύπα στην εξάτμιση και δεν μπορώ να βγάλω κάρτα καυσαερίων.Μήπως ξέρετε κανέναν εξατμισά φτηνό και καλό (όχι ΖΑΠΑΤΙΝΑΣ κ.λ.π.)για να μου την βουλώσει και να βγάλω και μια κάρτα καυσαερίων διότι είμαι ψιλοπαράνομος.....περιμένω plz όσο πιο γρήγορα μπορείτε γιατί πρέπει να το λίξω το θέμα. |
Παράθεση: |
εχω φιλο κολητο εξατμησα. αλλα ειναι στη Νικαια,
αν σε ενδιαφερει παμε μαζι. στειλε PM η παρε τηλεφωνο |
Παράθεση: |
nik7:An 8es karta pame na bgaloyme mazi se enan diko moy......... |
Hannibal_Jr έγραψε: |
Dimip to mastro-HLIA les?
nik7:An 8es karta pame na bgaloyme mazi se enan diko moy......... |
Vasso έγραψε: |
Επανέρχομαι στο θέμα εξατμισάς διότι σήμερα θα παραλάβω και εγώ την εξάτμισή μου Devil !! |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Βασω μηπως θα μπορουσες να παρεις και τη δικια μου??? ![]() ![]() |
nik7 έγραψε: |
poisoner giati na tin parei?den exoume toutou..... ![]() ![]() ta ematha ta nea apo enan simfititi mou o opios entelos tixea mou ipe oti se kserei kai lipame gia tin katastasi......psinome gia tin eksatmisi sou an den tin exeis dosei se kanenan....... (tin palia-sebring an den kano lathos) |
Επανέρχομαι στο θέμα εξατμισάς διότι σήμερα θα παραλάβω και εγώ την εξάτμισή μου Devil !! από τον Χρήστο και θα ήθελα να κανονίσω το συντομότερο (αύριο ![]() ![]() ![]() Μπορείτε να με βοηθήσετε να μου πείτε κάποιον καλό και φθηνό ώστε να μου τοποθετήσει χωρίς μελλοντικά προβλήματα την εξάτμιση ?? Please?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τεό ευχαριστώ πολύ για το τηλέφωνο , τον πήρα και μου είπε πως δεν ξέρει ακριβώς τι έχω στα χέρια μου , θα χρειαστεί περίπου 2 ώρες για τοποθέτηση και γύρω στα 60 ευρώ ![]() ![]() ![]() Ο πιο αξιόπιστος ήταν αυτός στην Ηλιούπολη και θα πάω σήμερα τελικά ![]() |
Poisoner έγραψε: |
Βασω μηπως θα μπορουσες να παρεις και τη δικια μου??? |
Vasso έγραψε: | ||
Άρη χίλια συγνώμη αλλά δεν είδα το post σου ... |