Crowgr έγραψε: |
Χειρότερα και από πίστα αν σκεφτείς ότι ήμουν εγώ από πίσω του! ![]() ![]() |
isim έγραψε: |
Λοιπον, μετα την χθεσινη καφεδοβολτα οπου και πιεσα αρκετα το αυτοκινητο ελεγξα τα λαδακια του. Ειχε καει περιπου ενα δαχτυλο. συμπληρωσα το λαδι, αλλα εχω την εξης απορια. Θα επρεπε να καψει τοσο πολυ λαδι;;; Το πρωι πριν ξεκινησω για την βολτα ηταν μεχρι πανω!!!! Μηπως να παει για ελεγχο;;; |
isim έγραψε: |
Κατεβηκε ενα εκατοστο κατω απο το μεγιστο. |
Jim207GT έγραψε: |
Μάλλον τα έχετε καλομάθει, 2-3ς τέτοιες βολτούλες και θα στρώσει. ![]() |
Jim207GT έγραψε: | ||
|
android έγραψε: | ||
θα στο πω απλα κ μπακαλικα...απλα τοσο καιρο πηγενες κυρια κ τωρα που το πλακωσες φυγαν υγρασιες κτλ κ εμεινε μονο λαδι... ![]() εμενα που παει καθε μερα ετσι δεν επεσε τπτ ![]() |
isim έγραψε: | ||||
![]() |
mathanas έγραψε: |
Καρχην καλημερά σ ολη τη παρέα,
Ειμαι κάτοχος ενος 207 rallye εδω και 3 εβδομαδες περιπου, τελικά παρά τις αμφιβολίες μου αρχικά το παράγγειλα και μπορώ να πω οτι το αμαξι ειναι εκπληκτικό, μεχρι εδω καλά γιατι χτες και ενω το οδομετρο γράφει 902 Km κοιταξα τα λαδια τα οποία είχαν κατέβει στο μισό του min-max, το ξέρω οτι δεν ειναι καλό σιγουρα αυτο , δε ξερω και πόσο ακριβως ειχε οταν το πηρα αλλα εχοντας ριξει μια βιαστικη ματια τη πρωτη μερα αν και δυσκολευτικα με το δεικτη νομιζω ηταν στο οριο του max! πηγα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι καιει γενικα λαδια , μου συμπληρωσαν 500-600ml (δυστιχώς βαλανε και λιγο παραπανω απο το max διοτι δε το αφησαν να κρυωσει καθολου τ αμαξι, αλλα δε μ ανυσηχει αυτο αφου θα τα καψει :-p) Να μη πολυλογώ μου ειπαν να ξαναπάω σε 1000km να δουμε πόσο θα καψει και συνολικά θα κανουμε αλλους 3 ελεγχους αν η κατανάλωση ειναι μεγάλη τοτε θα δουμε τι προβλημα υπαρχει. βαλανε τα shell 5-30 και δεν ειναι η ιδεα μου με τη συμπηρωση ο δεικτης θερμοκρασίας λαδιού δίχνει πιο κατω απο οσο έδειχνε απο την πρωτη μερα που το πηρα.... ολα τα Km δυστηχώς η ευτυχώς τα χει κάνει μεσα στη πόλη , εθνική δεν το χω βγάλει ακομα.. δε ξέρω αν επαιξε και αυτο το ρόλο του... |
mathanas έγραψε: |
Καρχην καλημερά σ ολη τη παρέα,
Ειμαι κάτοχος ενος 207 rallye εδω και 3 εβδομαδες περιπου, τελικά παρά τις αμφιβολίες μου αρχικά το παράγγειλα και μπορώ να πω οτι το αμαξι ειναι εκπληκτικό, μεχρι εδω καλά γιατι χτες και ενω το οδομετρο γράφει 902 Km κοιταξα τα λαδια τα οποία είχαν κατέβει στο μισό του min-max, το ξέρω οτι δεν ειναι καλό σιγουρα αυτο , δε ξερω και πόσο ακριβως ειχε οταν το πηρα αλλα εχοντας ριξει μια βιαστικη ματια τη πρωτη μερα αν και δυσκολευτικα με το δεικτη νομιζω ηταν στο οριο του max! πηγα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι καιει γενικα λαδια , μου συμπληρωσαν 500-600ml (δυστιχώς βαλανε και λιγο παραπανω απο το max διοτι δε το αφησαν να κρυωσει καθολου τ αμαξι, αλλα δε μ ανυσηχει αυτο αφου θα τα καψει :-p) Να μη πολυλογώ μου ειπαν να ξαναπάω σε 1000km να δουμε πόσο θα καψει και συνολικά θα κανουμε αλλους 3 ελεγχους αν η κατανάλωση ειναι μεγάλη τοτε θα δουμε τι προβλημα υπαρχει. βαλανε τα shell 5-30 και δεν ειναι η ιδεα μου με τη συμπηρωση ο δεικτης θερμοκρασίας λαδιού δίχνει πιο κατω απο οσο έδειχνε απο την πρωτη μερα που το πηρα.... ολα τα Km δυστηχώς η ευτυχώς τα χει κάνει μεσα στη πόλη , εθνική δεν το χω βγάλει ακομα.. δε ξέρω αν επαιξε και αυτο το ρόλο του... |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
παιδια το αμαξι μαας δεν καιει λαδια...μην ανησυχειτε αδικα!!!εαν οπως λετε τα τσεκαρετε σωστα και κανετε ολες τις διαδικασιες που θελουν θα το δειτε!!!το μοτερ ειναι εγγυηση!!!!! |
climbonice έγραψε: | ||
Με νορμάλ ρυθμούς δεν καίει. Όταν πιεστεί όμως καιει και παρακαίει. Γι' αυτό όσοι "χαίρονται" το gt τους καλό θα είναι να έχουν το νου τους να ελέγχουν τακτικά και τη στάθμη λαδιού. |
climbonice έγραψε: |
Με νορμάλ ρυθμούς δεν καίει. Όταν πιεστεί όμως καιει και παρακαίει. Γι' αυτό όσοι "χαίρονται" το gt τους καλό θα είναι να έχουν το νου τους να ελέγχουν τακτικά και τη στάθμη λαδιού. |
Jim207GT έγραψε: | ||
Xmm δεν συμφωνώ ΔΕΝ έχω συμπληρώσει ποτέ,(10.000χλμ αλλαγές) μάλλον φταίει που το πηγαίνω χαλαρά και γώ σαν τον Android, Bagosgt, Fynos και τα άλλα ύσηχα παιδάκια του club ![]() |
Στα κοντά 2 χρόνια που έχω το αμάξι στην Peugeot έχω πληρώσει 180€ το service 20.000(για να ισχύει εγγύηση), αγόρά τακάκια 60€ και μπουζί 36 και κάτι ψιλά. Αν περιμένουν από εμένα να βγουν από την κρίση σωθήκανε.
Όλα τα άλλα εκτός Peugeot και με δικά μου υλικά ![]() |
Στα κοντά 2 χρόνια που έχω το αμάξι στην Peugeot έχω πληρώσει 180€ το service 20.000(για να ισχύει εγγύηση), αγόρά τακάκια 60€ και μπουζί 36 και κάτι ψιλά. Αν περιμένουν από εμένα να βγουν από την κρίση σωθήκανε.
Όλα τα άλλα εκτός Peugeot και με δικά μου υλικά ![]() |
android έγραψε: |
αν αλλαζεις καθε 7500 χλμ δεν καιει τπτ....αυτο στο λεει καποιος που ουτε καν στα 15000 χλμ ειχε κανει σλικ τα p zero nero ![]() |
ayrton έγραψε: |
απλα απο το εργοστασιο πολλες φορες δεν το γεμιζουν στο max τα λαδια. |
amafic έγραψε: | ||
το ίδιο μου είπαν κι εμένα. Συμπλήρωσαν λάδι στα 5000χλμ (έλεγχος εγγύησης), τα άλλαξα στα 10000χλμ, έχω 15000 και δεν έχει κάψει σταγόνα. |