PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - Καφεδοβόλτα Νο4 01/02/2009

Jim207GT - Πεμ 29 Ιαν 2009, 11:54:20
Θέμα δημοσίευσης: Καφεδοβόλτα Νο4 01/02/2009
Λοιπόν αυτή τη φορά και αναμένοντας τα μπλοκέ προτείνω βολτούλα Χαλκίδα-Αγ.Ιωάννη Ρώσο για Λουκουμάδες μετα φραπόγαλου στο στέκι που πήγαινα παλιά με τη μοτοσυκλέτα. Έτσι θα μαζέψουμε και τα Χαλκιδαία μέλη μας. Να μπορέσω να έχω και μέτρο σύγκρησης για όταν βάλω το ΑΤΒ.

Η διαδρομή είναι πανέμορφη με πάρα πολύ λίγες ευθείες, άπειρες στροφές και απίστευτη βλάστιση και φυσική ομορφιά. Θερμή παράκληση σε όσους αποφασίσουν να έρθουν να είναι υπερ-προσεκτικοί σε αυτό το δρόμο γιατι απλά δεν συγχωρεί. Πάμε να διασκεδάσουμε και να γνωριστούμε όχι να κινδυνέψουμε και να αποδείξουμε πιανού είναι η μεγαλύτερη....οδηγική ικανότητα. Η απόσταση είναι κάμποση, 135χλμ από την Αθήνα(από τη Λέσχη), αλλά σε αποζημιώνει με το παραπάνω.

Εδώ στο περίπου πού θα πάμε.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο καιρός θα είναι σε γενικές γραμμές καλός.
Επίσης πολύ κοντά είναι και το Μοναστήρι για τα πολυαναμενόμενα ευχέλεα σε μερικά αυτ/τα Laughing Laughing

¶ντε να βλέπω χεράκια......
MEMsound - Πεμ 29 Ιαν 2009, 12:01:16
Θέμα δημοσίευσης:
η διαδρομη ειναι σουπερ...
για εμενα δεν ξέρω αν θα μπορεσω αυτη την φορα να συμμετεχω γιατι εχω κανονισει κάποια πραγματακια...
αν μπορεσω να τα κάνω το Σάββατο το απογευμα
θα ερ8ω...
οχι με την νυφη... για να μην πιέζεται ο jim Laughing Laughing Laughing
Stevon - Πεμ 29 Ιαν 2009, 12:15:04
Θέμα δημοσίευσης:
είδωμεν....ο προορισμός με ψήνει τρελά.....
Αλλά 2 μέρες πρίν....??

Κουμπάρε τι λές?? Laughing Laughing
Jim207GT - Πεμ 29 Ιαν 2009, 12:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
Μέχρι στιγμής είμαστε:

1. jim207gt
2. Stazzy
3. Fynos
4. Memsound ?? (με τη νύφη με τα semi μη μου έχεις και δικαιολογίες Laughing )
5. Stevon
Jim207GT - Πεμ 29 Ιαν 2009, 12:17:42
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Αλλά 2 μέρες πρίν....??

Μα έπρεπε να έχω μία πρόβλεψη καιρού, αμα έριχνε καρέκλες θα είμασταν στην μιση ευχαρίστιση Wink

Σκασμός μέσα και συ!!
MEMsound - Πεμ 29 Ιαν 2009, 12:19:04
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
....Αλλά 2 μέρες πρίν....??

δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό.
γιατί ΔΕΝ ειναι "επίσημη εκδήλωση του Συλλόγου" (για αυτό και δεν θα γίνει "ανακοίνωση"_
ειναι "off the record" βολτα που όποιος θέλει και μπορεί πάει...
ετσι για τον χαβαλέ Wink Wink
(ίσως αυτα τα εκτακτα μεταξυ των μελών/φίλων εντός του PS να ειναι και τα πιο ομορφα)

@jim... ναι-ναι για να με δουλευεις μετα στην ευθεία που θα σερνεται... (ακόμα περισσότερο) Laughing Laughing Laughing Laughing
που θα πάει... θα τα βάλω τα (πιο = 2ετων) "φρεσκά" 195/45 και θα σου πω εγω μετα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
smoki - Πεμ 29 Ιαν 2009, 13:27:40
Θέμα δημοσίευσης:
1. jim207gt
2. Stazzy
3. Fynos
4. Memsound ?? (με τη νύφη με τα semi μη μου έχεις και δικαιολογίες Laughing )
5. Stevon
6. Smoki

Θα λειψω απο τα μερη μου? Δεν παιζει με την καμια...
peugeot_ς - Πεμ 29 Ιαν 2009, 13:32:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΧΙ τωρα ρε παιδια!!!! Εχω εξεταστικη, παντως η διαδρομη ειναι λουκουμι και θελει πολυ προσοχη.
Road_Runner - Πεμ 29 Ιαν 2009, 14:36:16
Θέμα δημοσίευσης:
Aν ερθει ο Μπιλιος για τα....γνωστα.... τοτε μαλλον θα ερθω.....
Δν ειναι σιγουρο γιατι εχουμε και εξεταστικη...
MEMsound - Πεμ 29 Ιαν 2009, 14:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot_ς έγραψε:
ΟΧΙ τωρα ρε παιδια!!!! Εχω εξεταστικη, παντως η διαδρομη ειναι λουκουμι και θελει πολυ προσοχη.

ε δεν μας εμποδίζει τιποτα να ξαναπάμε και κι άλλη φορα εν καιρό...

ασε που για μετα την περίοδο της εξεταστικής εχω στο μυαλό μου διαδρομή / βόλτα εκπληξη... Wink
Giannis307 - Πεμ 29 Ιαν 2009, 16:25:49
Θέμα δημοσίευσης:
im out..... Rolling eyes
Ghost Dog - Πεμ 29 Ιαν 2009, 17:12:43
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Αλλά 2 μέρες πρίν....??

Θα το ηθελα πολυ, αλλα παιζει πακετο λογω εξεταστικης! Crying or Very sad
Ειναι και ο αγωνας στο Μπραλο σε 2 βδομαδες,οποτε......καταλαβαινεις! Embarassed
Η διαδρομη παντως θελει το Εβο της, για να βγει σε χρονο ρεκορ, ετσι??? Laughing Laughing Laughing Laughing
android - Πεμ 29 Ιαν 2009, 17:26:35
Θέμα δημοσίευσης:
ατιμε...με νυχια κ με δοντια παλευω να κρατησω τα λαστιχα καλα για το μπλοκε...κ συ μας πας για ειδικη Laughing
εκτος καμιας αναποδιας θα ρθω
να δω κ ποσο αντεχουν τα τακακια που βαλα Wink
isim - Πεμ 29 Ιαν 2009, 17:31:16
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Μαλακωντα Ερετριας εχω εξοχικο οποτε ψηνομαι και εγω. Πως θα γινει η επικοινωνια για να βρεθουμε γιατι εκει δεν εχω νετ; Μεσα παντως Cool
Steve - Πεμ 29 Ιαν 2009, 18:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν το κάνετε Καμμένα Βούρλα ή Αγ. Κωνσταντίνο για να μπορούμε να έρθουμε και μερικοί "από πάνω"?

Με το καλημέρα, θέλουμε 20 ευρώ το καράβι για να περάσουμε απέναντι με αμάξι και να γυρίσουμε, συν διόδια συν βενζίνες συν ότι πρέπει να το διαλύσουμε και νωρίς για να προλάβουμε καράβι και να ΜΗΝ κάνουμε τον κύκλο μετά... Pale
kane - Πεμ 29 Ιαν 2009, 18:42:48
Θέμα δημοσίευσης:
re στιβ, δε δινουμε ραντεβου στο μπραλο για των αγωνα κια μετα μασα? αφου θα τρεχει και ο μιτσουμπος...
Steve - Πεμ 29 Ιαν 2009, 19:21:27
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
re στιβ, δε δινουμε ραντεβου στο μπραλο για των αγωνα κια μετα μασα? αφου θα τρεχει και ο μιτσουμπος...
Αυτήν την Κυριακή?
Road_Runner - Πεμ 29 Ιαν 2009, 21:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
14-15 φλεβαρη
Steve - Πεμ 29 Ιαν 2009, 21:53:45
Θέμα δημοσίευσης:
μαλ**ας εβραίος, τί περιμένεις Rolling eyes
bagosgt - Πεμ 29 Ιαν 2009, 22:34:54
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ειμαι μεσα,καλα να ειμαστε.σε περιπτωση που κανονιστει,στειλτε καποιος ενα πμ(να μη χασω κανενα επισοδιο) κ θα σας περιμενω στο παρκιν στην καινουρια γεφυρα.οντως ο δρομος θελει πολυ προσοχη κ κυριος αν δε τον ξερεις,κ αυτο γιατι εχει κινηση κ ειναι πολλοι αυτοι που νομιζουν οτι βρισκονται σε αγγλικο δρομο(ολο αριστερα δλδ).εχουν γινει πολλα με φιλους εκει,κ με αμαξια κ με μηχανες.
kostas207rc - Πεμ 29 Ιαν 2009, 23:28:09
Θέμα δημοσίευσης:
Κατά 90% είμαι και εγώ μέσα αν και μου άρεσε η πρόταση του Steve για Καμένα βούρλα και Αγιο...Να μην ήμαστε μόνο 4-5 άτομα...
Road_Runner - Παρ 30 Ιαν 2009, 01:53:29
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι τοτε δν κρατιεστε να την κανετε σε 2 βδομαδες αντι σε 1 ωστε να ερθετε στον Μπραλο που θα τρεχουμε 4μιση ατομα στον αγωνα?
SnakeMJK - Παρ 30 Ιαν 2009, 09:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
Που είναι ο μπράλος; Razz Καλύτερα να πάμε στα παιδιά πάντως!
Jim207GT - Παρ 30 Ιαν 2009, 09:50:50
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
γιατι τοτε δν κρατιεστε να την κανετε σε 2 βδομαδες αντι σε 1 ωστε να ερθετε στον Μπραλο που θα τρεχουμε 4μιση ατομα στον αγωνα?

Και γιατι να μην πάμε και τώρα και σε 2 βδομάδες που τρέχουν τα παιδιά Wink

Που είναι το πρόβλημα??
mikerrgp - Παρ 30 Ιαν 2009, 10:07:37
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

Που είναι το πρόβλημα??

γιατι μιτσο κακα τα ψεματα η βολτα με το αμαξη δεν ειναι οπως καποτε με της μηχανες τωρα θες για πλακα ενα 80ε κ δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε ολοι μας 2 βολτες μεσα σε ενα μηνα
MEMsound - Παρ 30 Ιαν 2009, 10:26:55
Θέμα δημοσίευσης:
mikerrgp έγραψε:
Jim207GT έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

Που είναι το πρόβλημα??

γιατι μιτσο κακα τα ψεματα η βολτα με το αμαξη δεν ειναι οπως καποτε με της μηχανες τωρα θες για πλακα ενα 80ε κ δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε ολοι μας 2 βολτες μεσα σε ενα μηνα

οκ εχει ενα κόστος και συμφωνω απολύτως οτι δεν εχουν όλοι την ιδια οικονομικη ανεση
αλλά μην υπερβάλουμε για "80ε το ατομο" για ημερησια εκδρομή εκτός και αν κάποιος θέλει να πάει μόνος του (1 ατομο σε 1 αμάξι) και "κόφτες" (= μπόλικη κατανάλωση) και φάι ενα σκασμό πράγματα...

για την Κυριακή ενα οικονομικό προτζεκτ θα μπορουσε να ειναι 2~3 ατομα σε ενα αμάξι = από 10ε εως μαξ 15ε για "βενζίνη και διόδια" ο καθένας
και πες 10ε για καφε/γλυκό κλπ και άλλα 15ε για φαί το άτομο (μπόρουμε μάλιστα να ειμαστε σχετικά διακριτικοι στο φαί) είσαι στα 40ε μαξ...

επίσης και "Αθήνα" να κάτσει κανείς ε δεν θα κάτσει και ΄λολη μέρα μέσα οπότε... (αν υποθέσουμε οτι τρως σπίτι και οχι εξω - πράγμα ισως λιγο περίεργο για Κυριακή αλλα ας υποθέσουμε οτι ετσι γίνεται)
βάλε πάλι αλλά 10ε για καφε/γλυκάκι/ποτακι ή οτι τελος πάντων...
οπότε η "διαφορα" από την εκδρομή ειναι 30ε
αν μάλιστα δεν πάας "στην παρακείμενη πλατεία" για καφέ αλλά πας λιγο παραπέρα πάλι θα ξοδέψεις λιγη βενζίνη οπότε πες 5ε (δεν λέω να πείς για πουθενα πιο μακρία)...

κοινώς συζητάμε για την "εκδρομή" εγω το υπολογιζω σε 25~30 ε περισσότερα χρήματα από το να "κάτσει" κανείς εντός Αθήνας...

ε το Σάββατο βράδυ αντί να πιείς 3 ποτά όπου πάς... πινεις 1 μπύρα και τα υπόλοιπα τα βάζεις στην εκδρομη και κάνεις και τον χαβαλέ με τους φίλους σου...

μια ευγενική χορηγία του τμήματος "skoutz" του Πι Ες Κλαμπ Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Παρ 30 Ιαν 2009, 10:29:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΚ, τον βρήκα τον μπράλο... Ποιοι 4,5 τρέχουν ρε; Razz
Jim207GT - Παρ 30 Ιαν 2009, 11:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ απόλυτα με τον Σκρου...Μάνθο ήθελα να πώ. ¶μα είμαστε 2+ άτομα στο αμάξι μιά χαρά βγαίνει και ξεσκάς και λίγο ρε αδερφέ από το μπουρδ... Αυτό για μένα δεν έχει τιμή Wink
Jim207GT - Παρ 30 Ιαν 2009, 12:38:12
Θέμα δημοσίευσης:
Update μεχρι στιγμής

1. jim207gt
2. Stazzy
3. Fynos
4. Memsound
5. Stevon ??
6. Smoki
7. android
8. Isim
9. Kostas207RC
10. Salex(αν προλάβει να επιστρέψει απο Θεσ/κη)
11. bagosgt (o τοπικός μας ήρωας Laughing )

Θέλω να πώ οτι μερικοί από μας μπορεί να είναι μόνοι,οπότε και όσοι θέλετε να έρθετε αλλά είστε σφιγμένοι(με τον ένα ή τον άλλο τρόπο Laughing ) μπορείτε να μας κάνετε την τιμή να συνοδηγήσετε.

@Steve: Σταύρο αν δεν μπορείτε, σας χρωστάμε μία μονοήμερη προς τα πάνω. Απλά ήταν παράκληση μερικών η συγκεκριμένη διαδρομή για να δούμε και να έχουμε νοπή τη πρό-μπλοκέ εποχή των 207 μας. Και άν έρθουμε Καμμένα είναι απλά μια ευθεία Crying or Very sad
Gr@lly - Παρ 30 Ιαν 2009, 13:27:34
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω μεσα ειμαι....
Sidobre - Παρ 30 Ιαν 2009, 13:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εσκασε ταξιδάκι στο χωριό (από την αλλη μεριά) για δουλίτσες.
Δυστυχώς δεν θα καταφέρω να έρθω αν και το ήθελα πολύ. Crying or Very sad
Gr@lly - Παρ 30 Ιαν 2009, 13:40:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια δεν μου δινεις το 206 να το στρωσω ρε αδερφακι μου...
Βεβαια αν δεν κατσει καφεδοβολτα υπαρχουν και περιοχες στην Αθηνα που μπορουμε να παμε μια καθημερινη οπως παλαιοτερα...

Κουβαρα Σουνιο κερατεα +++
Steve - Παρ 30 Ιαν 2009, 13:50:32
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
@Steve: Σταύρο αν δεν μπορείτε, σας χρωστάμε μία μονοήμερη προς τα πάνω. Απλά ήταν παράκληση μερικών η συγκεκριμένη διαδρομή για να δούμε και να έχουμε νοπή τη πρό-μπλοκέ εποχή των 207 μας. Και άν έρθουμε Καμμένα είναι απλά μια ευθεία Crying or Very sad
Από πλευράς μου, δεν έχω πρόβλημα, έχω λεφτά για πέταμα. Απλά το θεωρώ πιο "τίμιο" να αρχίσουμε να βρισκόμαστε κάπου προς την "μέση" για να μπορούν να έρθουν κι άλλοι που ΔΕΝ έχουν λεφτά για πέταμα Razz
Sidobre - Παρ 30 Ιαν 2009, 14:00:31
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Από πλευράς μου, δεν έχω πρόβλημα, έχω λεφτά για πέταμα.

Αφού έχεις λεφτά για πέταμα, δεν δίνεις και σε εμάς που δεν έχουμε; Laughing
Road_Runner - Παρ 30 Ιαν 2009, 14:44:52
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
ΟΚ, τον βρήκα τον μπράλο... Ποιοι 4,5 τρέχουν ρε; Razz

εγω, αρης, τακης, λευτερης, και η μιση ειναι η ναυσικα
Stevon - Παρ 30 Ιαν 2009, 14:51:08
Θέμα δημοσίευσης:
Jim , θα μιλήσω με Λευτέρη , και θα γράψω με σιγουριά άυριο. Wink
Steve - Παρ 30 Ιαν 2009, 15:47:57
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Και να σας τα δώσω, πάλι σε γυφτιές θα τα φάτε όπως τρύπια φανάρια, κομμένες δισκόπλακες για αποστάτες κλπ. Cool
Sidobre - Παρ 30 Ιαν 2009, 16:34:54
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Και να σας τα δώσω, πάλι σε γυφτιές θα τα φάτε όπως τρύπια φανάρια, κομμένες δισκόπλακες για αποστάτες κλπ. Cool

Τελείως γυφτιές ρε παιδί μου... Baccι μπλοκέ, Κάρμπον επενδύσεις και αγωνιστικό καπό Mcracing, τιμόνια, καθίσματα κλπ, μπαταρίες, φιαγμενα μοτερ με (μ)πιστονια και λοιπές σαχλαμάρες και και και.... Πολλές γυφτιές ρε παιδί μου! Αυτό το φορτηγό με τα τσουβάλια χρήματα που χάθηκε; Το σταματήσαν οι αγρότες;

Ε, σορρυ ρε steve, δεν είμαι κανένας 'μυριούχος. Με ότι μπορώ το φιάχνω...άλλωστε το κέφι μου κάνω! Αλλά όχι και γύφτος ρε

Crowgr - Παρ 30 Ιαν 2009, 18:12:05
Θέμα δημοσίευσης:
Για βάλτε και μένα στην λίστα να σας γνωρίσω και καλύτερα! Να δω και τι θαύματα έχει κάνει ο Salex στα τουτου σας…. Wink
Steve - Παρ 30 Ιαν 2009, 18:57:52
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Αυτό το φορτηγό με τα τσουβάλια χρήματα που χάθηκε; Το σταματήσαν οι αγρότες;

Ναι Laughing
bagosgt - Παρ 30 Ιαν 2009, 19:54:14
Θέμα δημοσίευσης:
αποτι βλεπω,μαζευομαστε σιγα σιγα.αν ισχυσει η βολτα,πειτε τι ωρα θα ξεκινησεται ετσι ωστε να υπολογισω τι ωρα να σας περιμενω στην καινουρια γεφυρα της χαλκιδας.φιλε jim ενημερωσε οποιον δε ξερει το δρομο,οτι εκτος απο ευχαριστος κ στροφες ειναι κ αρκετα επικινδυνος,οποτε τυχον "ενθουσιασμοι" μπορουν να ειναι επικυνδοι κ να χαλασει η μερα μας.εχει τυχει πολλες φορες σε αυτον τον δρομο Crying or Very sad
kostas207rc - Παρ 30 Ιαν 2009, 22:13:47
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά κάτι άκουσα για βροχές το σ/κ σήμερα στο ραδιόφωνο σε περίπτωση τέτοια τι κάνουμε?
Εγώ πάντως θα είμαι μόνος οπότε όποιος θέλει μου λέει να έχω και εγώ παρέα
Crowgr - Παρ 30 Ιαν 2009, 22:31:21
Θέμα δημοσίευσης:
Για δείτε και τις προβλέψεις Confused
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=68
kostas207rc - Παρ 30 Ιαν 2009, 22:43:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θέλω να πάμε όλοι αύριο να τα πλύνουμε να ήμαστε έτοιμοι για τη βόλτα και την Κυριακή να μας πιάσει καμιά βρόχα στην πορεία και να γίνουνε τα λιονταράκια μας μπεζ...θα έχουμε πολύ πλάκα
isim - Παρ 30 Ιαν 2009, 23:11:51
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πιστευω να βρεχει, αλλα θα εχει πολυ συννεφια...
Jim207GT - Σαβ 31 Ιαν 2009, 01:47:44
Θέμα δημοσίευσης:
Update μεχρι στιγμής

1. jim207gt
2. Stazzy
3. Fynos
4. Memsound
5. Stevon ??
6. Smoki
7. android
8. Isim
9. Kostas207RC
11. bagosgt (o τοπικός μας ήρωας)
12. Crowgr

Αύριο θα κανονήσουμε και τα σημεία συνάντησης καθώς την ώρα.
Το τηλ. μου 6974565749 για παν ενδεχόμενο. Isim kai Bagosgt μαλλον θα βρεθήτε πρώτα εσείς μαζί και θα συναντηθούμε είτε γέφυρα(στο παρκιν πριν), είτε στα ΚΤΕΛ.

¶ν αρχήσει να βρέχει(που δεν το βλέπω) μάλλον θα περιοριστούμε προς Χαλκίδα μεριά. Εκτός και δεν μασάτε και συνεχήσουμε παντός καιρού
Road_Runner - Σαβ 31 Ιαν 2009, 02:53:47
Θέμα δημοσίευσης:
Kανονιστε να μην ερθετε μετα στον Μπραλο Laughing Laughing Laughing
bagosgt - Σαβ 31 Ιαν 2009, 08:11:27
Θέμα δημοσίευσης:
οι μαχημοι δεν κολανε στον καιρο,αφου ξερεται.αν βρεχει κ δε θελετε να ανεβουμε αγιο,μπορουμε να παμε κ προς την στενη.θα μιλησουμε με isim(αν βρισκεται μαλακωντα) κ θα σας περιμενουμε καπου χαλκιδα;)
Jim207GT - Σαβ 31 Ιαν 2009, 12:33:03
Θέμα δημοσίευσης:
Update μεχρι στιγμής

1. jim207gt
2. Stazzy
3. Fynos
4. Memsound
5. Stevon ??
6. Smoki
7. android
8. Isim
9. Kostas207RC
12. Crowgr

Το τηλ. μου 6974565749 για παν ενδεχόμενο.

Λοιπόν οι Αθηναίοι 11 ωρα στα διόδια στα Κιούρκα, οι Χαλκιδαίοι 11:45 στο πάρκιν πρίν τη Γέφυρα(απο Αθήνα πρός Χαλκίδα).

@Αθηναίους και λίγο πιό νωρίς δε βλάπτει γιατι 11:15-11:20 πρέπει το αργότερο να φύγουμε γιατι τα παιδιά θα περιμένουν Χαλκίδα, όποιος δεν μας βρεί εκεί επειδή άργησε το πλακώνει και μας βρίσκει στη Γέφυρα, το τηλέφωνό μου το έχετε.
Όπως είπε και ο Bagosgt άμα βρέχει α. δεν μασάμε β. Πάμε Στενη και αναστενάζουμε στα κοψίδια Laughing

isim - Σαβ 31 Ιαν 2009, 12:37:23
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
οι μαχημοι δεν κολανε στον καιρο,αφου ξερεται.αν βρεχει κ δε θελετε να ανεβουμε αγιο,μπορουμε να παμε κ προς την στενη.θα μιλησουμε με isim(αν βρισκεται μαλακωντα) κ θα σας περιμενουμε καπου χαλκιδα;)
Εχω το τηλ σου Βαγγελη, οποτε θα σε παρω καποια στιγμη προς το απογευμα που θα κατεβω και Μαλακωντα. Το καλυτερο σημειο συναντησης οπως ειπες και 'συ ειναι στο παρκινγκ πριν την γεφυρα της Χαλκιδας. Οποτε μιλαμε Wink
Stevon - Σαβ 31 Ιαν 2009, 13:01:23
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Update μεχρι στιγμής

1. jim207gt
2. Stazzy
3. Fynos
4. Memsound
5. Stevon & ΛΕΥΤΕΡΗΣ(χωρίς ερωτηματικό... Laughing )
6. Smoki
7. android
8. Isim
9. Kostas207RC
12. Crowgr

Λευτέρης - Σαβ 31 Ιαν 2009, 13:48:56
Θέμα δημοσίευσης:
Crowgr έγραψε:
Για δείτε και τις προβλέψεις Confused
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=68

http://www.youtube.com/watch?v=QpM83iL1Myk
Laughing Laughing Laughing Laughing
salex - Κυρ 01 Φεβ 2009, 01:54:10
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά είμαι εκτός για αύριο. Πρόλαβα να επιστρέψω, αλλα προβλέπεται κουβάλημα την ώρα της καφεδοβόλτας λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

Καλά να περάσετε παιδιά!
peugeot_ς - Κυρ 01 Φεβ 2009, 08:25:20
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα, λεω να ρθω να ξεσκασω απο δω μεσα, εχει και ωραιο καιρο. Τι ωρα υπολογιζεται στο περιπου να αποχωρησουμε ?
bagosgt - Κυρ 01 Φεβ 2009, 08:54:05
Θέμα δημοσίευσης:
oi αθηναιοι,στις 11 στα διοδια στα κιουρκα.
kostas207rc - Κυρ 01 Φεβ 2009, 09:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
Βάγγο έρχομαι και εγώ με τον CR207...ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!
Ghost Dog - Κυρ 01 Φεβ 2009, 09:14:38
Θέμα δημοσίευσης:
Aντε, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!! Very happy
Βγαλτε και καμια φωτο για μας που δε θα ειμαστε εκει....
MEMsound - Κυρ 01 Φεβ 2009, 09:35:20
Θέμα δημοσίευσης:
...λογικα...
...θα προλαβω... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αλλα λεω να ρθω με του φινου... και να αφησω την νυφη για ξεκουραση στο γκαραζ... Laughing
bagosgt - Κυρ 01 Φεβ 2009, 18:53:52
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Βάγγο έρχομαι και εγώ με τον CR207...ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!

ακομα να φτασεις σπιτι,κωστα??? Laughing
MEMsound - Κυρ 01 Φεβ 2009, 20:20:04
Θέμα δημοσίευσης:
....απο σταρμπακς κατω κηφισσιας...

ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ σημερα!
στο χαβαλε...12 αμαξια...
20 ατομα...
11 207 και το ηρωικο 13αρι του Λευτερη!
παντα τετοια ομορφα!
φωτος αργοτερα
bagosgt - Κυρ 01 Φεβ 2009, 20:39:05
Θέμα δημοσίευσης:
καλα,εσεις ξεκινησατε κ μετα απο εμας.πως φτασατε πριν τον κωστα???
κ του ειπα να μη φαει τοσο πολυ Confused λιγο το παραπανισιο βαρος,μια τα κερματα,συν το βαρος απο τα αυτοκολητα,να το αποτελεσμα...ακομα να φτασει ο κωστας Crying or Very sad οντως ηταν ωραια.αν εξαιρεσουμε οτι ειχε λιγακι κρυο,κ οι πρωτοι που φαγαμε λουκουμαδες φαγαμε τους μπαγιατικους,κατα τα αλλα ολα καλα.μονο ο λευτερης εμεινε απολυτα ευχαριστημενος,εφαγε κ μπαγιατικους κ φρεσκους κ με μερεντα Shocked κ κλεισαμε κ εναν ολοκληρο δρομο για παρτη του Rolling eyes
CHR207 - Κυρ 01 Φεβ 2009, 20:45:55
Θέμα δημοσίευσης: καφεδοβολτα
Κωστα που εισαι ρε σε ψαχνει ο Βαγγος!! Very happy
isim - Κυρ 01 Φεβ 2009, 20:50:40
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα βρεθηκε οΚωστας ρε παιδια ή να βαλουμε την Νικολουλη Laughing
kostas207rc - Κυρ 01 Φεβ 2009, 20:56:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ είμαι...
android - Κυρ 01 Φεβ 2009, 21:23:35
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα γεμισαμε ασπρα αυτοκινητα.... Laughing πολυ ωραια μπραβο!
bagosgt - Κυρ 01 Φεβ 2009, 21:47:51
Θέμα δημοσίευσης:
μια χαρα ηταν.αν κ ο android ηταν πολυ ησυχος,μαλλον επειδη ηταν η γυναικα μαζι Laughing αντε ρε κωστα μας αγχωσες...την επομενη φορα ξερεις,λιγοτερο φαι κ κατουρημα καθε 5 λεπτα Wink
kostas207rc - Κυρ 01 Φεβ 2009, 21:55:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ κρατιόμουνα μπας και πάρει και από εκεί λίγο βάρος το αμάξι και υπάρχει συναγωνισμός γιατί αλλιώς...
kostas207rc - Κυρ 01 Φεβ 2009, 21:57:32
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

Ναι ρε όντως μόνο οι 2μας ήμασταν μαύροι και εγώ ήμουν και άπλυτος...
όχι σαν κάτι άλλους που άργησαν στα διόδια και πλένανε πρωί πρωί....
MEMsound - Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:10:12
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing
δεν πλέναμε μοναχα...
ξεδιαλέγαμε και τα μπουφαν
...και τελικά ξεχασαμε τα medium
Laughing Laughing Laughing

enjoy:

Cool Cool Cool
android - Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:13:29
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
android έγραψε:

αν ερχομουν με απλητο θα σουν ομως ο μονος με μαυρο γιατι εμενα κατι σε ανθρακι εκανε.... Laughing
Steve - Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:16:40
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά τα πήγατε!

Δεν βλέπω κανα άσπρο 207 και στεναχωριέμαι Sad

Silly
kostas207rc - Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:22:31
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
android έγραψε:

αν ερχομουν με απλητο θα σουν ομως ο μονος με μαυρο γιατι εμενα κατι σε ανθρακι εκανε.... Laughing

Για άλλον χτυπάει η καμπάνα Γιώργο...
bagosgt - Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:30:23
Θέμα δημοσίευσης:
ναι,για ενα ασπρο με μπλοκε Laughing εμ,το μοναδικο ρουσου ησουν,τι να κανουμε οι υπολοιποι με τα ταπεινα ραλλακια μας.... Rolling eyes Laughing

ωχ,που εινα τωρα ο jim k ο λευτερης????
fynos - Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:36:02
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο jim207gt, bagosgt !
Μικρή εκδρομή – βολτούλα αλλά μια χαρά οργανωμένη από όλες της πλευρές !
Μάνθο ευτυχώς που έφερες αυτοκόλλητα, μπουφάν κτλ μίας και υπήρχε κόσμος που ήθελε από αυτά !

Μερικές φωτογραφίες ->

Πάω να κάνω και ένα update για της σκάστρες τώρα !
MEMsound - Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:52:04
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
...Μάνθο ευτυχώς που έφερες αυτοκόλλητα, μπουφάν κτλ μίας και υπήρχε κόσμος που ήθελε από αυτά !

......

μια σκάλα θα φερνω για να βγάζω τις φωτο οπως θελω...
...επρεπε να σκαρφαλωσω στο δεντρο τελικά...
fynos - Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
ή στο Λευτέρη Laughing
bagosgt - Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:59:12
Θέμα δημοσίευσης:
ναι,την καλη που ετρεχε μεσα στη μεση του δρομου ανεβαστε Laughing
Jim207GT - Κυρ 01 Φεβ 2009, 23:31:38
Θέμα δημοσίευσης:
Νά με και γώ!! ¶ψογα όλα σήμερα, μας έκανε και το χατήρι ο καιρός(το ξέρα από πρίν δεν με πόνεσε το βράδυ το πόδι μου Razz ) και περάσαμε υπέροχα. Απίστευτη πλάκα και πειράγματα!! Ακόμα θυμάμαι φάσεις και γελάω μόνος μου.

Έχω και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΝΝΗ(Fynos), άντε και από την επόμενη βδομάδα και με το μπλοκέ!!! Laughing Laughing

Όσοι 207ακιδες δεν έχετε βγάλει το esp απλά δεν ξέρετε τι χάνετε!!
¶μα τους πάω τη μονάδα του esp πίσω λέτε να μου την κάνουν τράμπα με δαγκάνες από 807???

Λευτέρης - Δευ 02 Φεβ 2009, 10:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέραααα Very happy Very happy Απλα τέλεια και πολύ καλή η οργάνωση χθές!!!!!

bagosgt έγραψε:
οντως ηταν ωραια.αν εξαιρεσουμε οτι ειχε λιγακι κρυο,κ οι πρωτοι που φαγαμε λουκουμαδες φαγαμε τους μπαγιατικους,κατα τα αλλα ολα καλα.μονο ο λευτερης εμεινε απολυτα ευχαριστημενος,εφαγε κ μπαγιατικους κ φρεσκους κ με μερεντα Shocked κ κλεισαμε κ εναν ολοκληρο δρομο για παρτη του Rolling eyes

Δεν φταίω εγώ για τους λουκουμάδες απλά περνάγανε απο μπροστά μου Laughing Laughing
Πραγματικά πολύ πείραγμα και γέλιο εχθές Laughing
Μέχρι και οι δρόμοι κλείσανε για πάρτυ μου Cool και πάλι καλά χωρίς να μου κοψει κανένας το αμάξι στη μέση!!χεχε
Λέτε να φτάσαμε και εμείς πριν τον Κώστα??? Shocked
Να λέτε πάντως παλι καλά που ήμουνα και εγώ αλλιώς θα μας περνάγανε για το 207 κλαμπ!!! Laughing Laughing Laughing
ΑΑΑ κ Ευχαριστώ που με περιμένατε!!!!Πάντως έκανα τρελή εμφάνιση και στις φωτό αλλα και φτάνωντας στην ταβέρνα (ακούστικα λίγο εε??) Laughing Laughing Laughing Δεν άργησα εεε???? Επιστροφή πάντως έγινε απο Ριτσώνα μεριά ψευτοκηνυγώντας ένα lotusaki!!! Laughing
Παιδία και πάλι μπράβο είχα καιρό να περάσω τόσο καλά!!!!
Τζιμ πές του Φύνου πιος το κάνει πιο γρήγορα το κομμάτι Βαρυμπόμπη διόδια!!!! Laughing
Λευτέρης - Δευ 02 Φεβ 2009, 10:13:17
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
ναι,την καλη που ετρεχε μεσα στη μεση του δρομου ανεβαστε Laughing

Την έχει ο μάνθος!!!χαχαχ
Ελα Μάνθοοοοο πού είναι οι άλλες?????? Laughing
MEMsound - Δευ 02 Φεβ 2009, 11:10:21
Θέμα δημοσίευσης:
αργοτερα...
...φτιάχνω τα δωράκια σας... (πίτα/λαχιοφόρος)
smoki - Δευ 02 Φεβ 2009, 13:00:23
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως η χθεσινη βολτα ηταν καταπληκτικη και με πολυ χαβαλε. Μια καλη ευκαιρια για μας να ξεδωσουμε πριν την εξεταστικη. Jim μολις βαλεις το μπλοκε να ξαναπαμε να δεις διαφορες Wink Wink Wink
MEMsound - Δευ 02 Φεβ 2009, 15:56:19
Θέμα δημοσίευσης:
...ετοιμα τα δωράκια...
σε λιγο online...

εντομεταξύ...
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/ekdromes/kafedobolta_Rwso_01_01_09/IMAG0189e3c.jpg Cool [/list]
isim - Δευ 02 Φεβ 2009, 16:17:42
Θέμα δημοσίευσης:
smoki έγραψε:
Jim μολις βαλεις το μπλοκε να ξαναπαμε να δεις διαφορες Wink Wink Wink
+1000
Ειδικα η στροφοδιαδρομη ηταν ολα τα λεφτα Cool Cool
Crowgr - Δευ 02 Φεβ 2009, 21:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως περάσαμε πολύ καλά να το επαναλάβουμε με περισσότερα λευκά 207 Wink

Fynos για ανέβασε και ένα από τα video που τράβηξα
peugeot_ς - Δευ 02 Φεβ 2009, 21:24:04
Θέμα δημοσίευσης:
Όποτε θυμάμαι την στροφόδιαδρομή, το χαμ'ογελο φτάνει μέχρι τ'αυτιά Very happy Very happy. 'Αλλος με ατμόσφαιρα και 207 δέν υπάρχει? τις τουρμπίνες σας μεσα Evil
Jim207GT - Δευ 02 Φεβ 2009, 23:59:39
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot_ς έγραψε:
Όποτε θυμάμαι την στροφόδιαδρομή, το χαμ'ογελο φτάνει μέχρι τ'αυτιά Very happy Very happy. 'Αλλος με ατμόσφαιρα και 207 δέν υπάρχει? τις τουρμπίνες σας μεσα Evil

Μη μασάς ρε...μια χαρά πάει το εργαλείο,και δεν έχει και esp Laughing Laughing (Εμείς κάναμε αμάν να το βγάλουμε)
Έτσι να ξεχωρίζεις από την μάζα Razz Razz

Υ.Γ Υπάρχει ο Zaf με το 110ps αλλά δεν ήρθε.
ath7 - Τρι 03 Φεβ 2009, 00:21:38
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια τα αλογα δεν ειναι στραγαλια!

Γιωργο να αλλαξουμε μια βδομαδα αμαξια?Να δεις τι παει να πει δυναμη 1,2 45 ολοκληρα αλογα!Μετα αεροπλανο θα το ανεβαζεις πυραβλο θα το κατεβαζεις το 207!
Laughing Laughing Laughing Laughing
Gr@lly - Τρι 03 Φεβ 2009, 00:57:55
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
...ετοιμα τα δωράκια...
σε λιγο online...

εντομεταξύ...
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/ekdromes/kafedobolta_Rwso_01_01_09/IMAG0189e3c.jpg Cool [/list]

Ο 13αρος συνανταει το μελλον....
Stevon - Τρι 03 Φεβ 2009, 16:01:22
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν...2-3 λόγια και απο εμένα......

Καλά ήταν...για "γρήγορη" βόλτα μαζευτηκε αρκετός κόσμος.....πολλά 207...και ακόμα ποιο πολλά τα λευκά...... Laughing Laughing η χαρά του Μάνθου δλδ....lol...

Βεβαια...τιμή και δόξα....στο μοναδικό 13άρι. Wink Wink

και....

περιμένοντας στα δυόδια...

μία απο τα ίδια....

μας κοινήγαγαν.....αλλά μόνο στον καθρέπτη τα βλέπαμε...χιχι

είπαμε , παντού λευκά....

πάλι πίσω μας....

κυκλοφοριάκο δημιουργήσαμε...

...ακόμα και στα δυόδια

βαριέμαι να γράψω κάτι....χαχα

συνάντηση με Bagogt..κτλ...

συνέχεια

πολύς κόσμος.....

απο όπου και αν το δείς.....παρά τα χρόνια του...ΚΟΛΑΣΗ...

διασχίζοντας την γέφυρα

peugeot-κίνηση.....(έ και ένα micra για το ξεκάρφωμα)

είπαμε.....

διάσπαρτα στην πλατεία.....{την γεμήσαμε πλάκα-πλάκα....}

όλα τα γρήγορα στην σειρά Laughing

τον κλείσαμε τον δρόμο....

ένα με την άσφαλτο...πολύ χαμήλωμα.... Laughing Laughing Laughing

μία απο πίσω....

...και μία ακόμα...γιατί είναι καλύτερα...

είπαμε...πολύ χαμήλωμα.....
ath7 - Τρι 03 Φεβ 2009, 16:56:47
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
συνάντηση με Bagogt..κτλ...

Aυτο το παρκιν πρεπει να το θυμουνται πολοι!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
bagosgt - Τετ 04 Φεβ 2009, 22:10:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο το παρκιν ειναι σημα κατατεθεν σε οσους εχουν συναντηση για ευβοια! Χαθηκα αυτες τις μερες γιατι ειχα προβλημα με το ιντερνετ...
ath7 - Τετ 04 Φεβ 2009, 23:26:59
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα Βαγγελη για μια προηγουμενη εκδρομη μιλαω συγκεκριμενα!
Ξερουν οσοι ητανε!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
bagosgt - Παρ 06 Φεβ 2009, 16:24:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αααα,παω πασο τοτε.εγω παντως δ ημουν στην προηγουμενη που λες. Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες