Stevon έγραψε: |
είδωμεν....ο προορισμός με ψήνει τρελά.....
Αλλά 2 μέρες πρίν....?? Κουμπάρε τι λές?? ![]() ![]() |
....Αλλά 2 μέρες πρίν....?? |
peugeot_ς έγραψε: |
ΟΧΙ τωρα ρε παιδια!!!! Εχω εξεταστικη, παντως η διαδρομη ειναι λουκουμι και θελει πολυ προσοχη. |
είδωμεν....ο προορισμός με ψήνει τρελά.....
Αλλά 2 μέρες πρίν....?? Κουμπάρε τι λές?? ![]() ![]() |
kane έγραψε: |
re στιβ, δε δινουμε ραντεβου στο μπραλο για των αγωνα κια μετα μασα? αφου θα τρεχει και ο μιτσουμπος... |
Road_Runner έγραψε: |
γιατι τοτε δν κρατιεστε να την κανετε σε 2 βδομαδες αντι σε 1 ωστε να ερθετε στον Μπραλο που θα τρεχουμε 4μιση ατομα στον αγωνα? |
Jim207GT έγραψε: | ||
Και γιατι να μην πάμε και τώρα και σε 2 βδομάδες που τρέχουν τα παιδιά ![]() Που είναι το πρόβλημα?? |
mikerrgp έγραψε: | ||||
γιατι μιτσο κακα τα ψεματα η βολτα με το αμαξη δεν ειναι οπως καποτε με της μηχανες τωρα θες για πλακα ενα 80ε κ δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε ολοι μας 2 βολτες μεσα σε ενα μηνα |
Jim207GT έγραψε: |
@Steve: Σταύρο αν δεν μπορείτε, σας χρωστάμε μία μονοήμερη προς τα πάνω. Απλά ήταν παράκληση μερικών η συγκεκριμένη διαδρομή για να δούμε και να έχουμε νοπή τη πρό-μπλοκέ εποχή των 207 μας. Και άν έρθουμε Καμμένα είναι απλά μια ευθεία ![]() |
Steve έγραψε: |
Από πλευράς μου, δεν έχω πρόβλημα, έχω λεφτά για πέταμα. |
SnakeMJK έγραψε: |
ΟΚ, τον βρήκα τον μπράλο... Ποιοι 4,5 τρέχουν ρε; ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Αφού έχεις λεφτά για πέταμα, δεν δίνεις και σε εμάς που δεν έχουμε; ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Sidobre έγραψε: |
Αυτό το φορτηγό με τα τσουβάλια χρήματα που χάθηκε; Το σταματήσαν οι αγρότες; |
bagosgt έγραψε: |
οι μαχημοι δεν κολανε στον καιρο,αφου ξερεται.αν βρεχει κ δε θελετε να ανεβουμε αγιο,μπορουμε να παμε κ προς την στενη.θα μιλησουμε με isim(αν βρισκεται μαλακωντα) κ θα σας περιμενουμε καπου χαλκιδα;) |
Jim207GT έγραψε: |
Update μεχρι στιγμής
1. jim207gt 2. Stazzy 3. Fynos 4. Memsound 5. Stevon & ΛΕΥΤΕΡΗΣ(χωρίς ερωτηματικό... ![]() 6. Smoki 7. android 8. Isim 9. Kostas207RC 10. Salex(αν προλάβει να επιστρέψει απο Θεσ/κη) 11. bagosgt (o τοπικός μας ήρωας) 12. Crowgr |
Crowgr έγραψε: |
Για δείτε και τις προβλέψεις ![]() http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=68 |
kostas207rc έγραψε: |
Βάγγο έρχομαι και εγώ με τον CR207...ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!! |
android έγραψε: |
τελικα γεμισαμε ασπρα αυτοκινητα.... ![]() |
kostas207rc έγραψε: | ||
Ναι ρε όντως μόνο οι 2μας ήμασταν μαύροι και εγώ ήμουν και άπλυτος... όχι σαν κάτι άλλους που άργησαν στα διόδια και πλένανε πρωί πρωί.... |
android έγραψε: | ||||
αν ερχομουν με απλητο θα σουν ομως ο μονος με μαυρο γιατι εμενα κατι σε ανθρακι εκανε.... ![]() |
fynos έγραψε: |
...Μάνθο ευτυχώς που έφερες αυτοκόλλητα, μπουφάν κτλ μίας και υπήρχε κόσμος που ήθελε από αυτά !
... ![]() |
οντως ηταν ωραια.αν εξαιρεσουμε οτι ειχε λιγακι κρυο,κ οι πρωτοι που φαγαμε λουκουμαδες φαγαμε τους μπαγιατικους,κατα τα αλλα ολα καλα.μονο ο λευτερης εμεινε απολυτα ευχαριστημενος,εφαγε κ μπαγιατικους κ φρεσκους κ με μερεντα ![]() ![]() |
ναι,την καλη που ετρεχε μεσα στη μεση του δρομου ανεβαστε ![]() |
smoki έγραψε: |
Jim μολις βαλεις το μπλοκε να ξαναπαμε να δεις διαφορες ![]() ![]() ![]() |
peugeot_ς έγραψε: |
Όποτε θυμάμαι την στροφόδιαδρομή, το χαμ'ογελο φτάνει μέχρι τ'αυτιά ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
...ετοιμα τα δωράκια...
σε λιγο online... εντομεταξύ... http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/ekdromes/kafedobolta_Rwso_01_01_09/IMAG0189e3c.jpg ![]() |
συνάντηση με Bagogt..κτλ... |