nOkpos έγραψε: |
μια χρονια πιστευω καλο θα ηταν να γινει η κοπη και στα βορεια ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Παρών... ![]() |
salex έγραψε: |
Άρη, κράτησέ μου 2 θέσεις για αρχή με προοπτική να γίνουν 4!!! |
Άρη, κράτησέ μου 2 θέσεις για αρχή με προοπτική να γίνουν 4!!! |
Road_Runner έγραψε: |
http://www.acapela.tv/Sam-1-bc33f0baeae1 |
Ghost Dog έγραψε: |
Ghost Dog (1 ατομο) SnakeMJK (1 ατομο) sod (1 ατομο) Gr@lly (1 ατομο) Sinanai (1 ατομο) salex (2 ατομα) volvos (2 ατομα) mikerrgp (2 ατομα) Giannis307 (2 ατομα) Touristas (2 ατομα) MEMsound (2 ατομα) |
ath7 έγραψε: |
Ghost Dog (1 ατομο)
SnakeMJK (1 ατομο) sod (1 ατομο) Gr@lly (1 ατομο) Sinanai (1 ατομο) salex (2 ατομα) volvos (2 ατομα) mikerrgp (2 ατομα) Giannis307 (2 ατομα) Touristas (2 ατομα) MEMsound (2 ατομα) zaf+ath7 (2ατομα) Stevon (1) |
Stevon έγραψε: | ||
|
MEMsound έγραψε: |
προστεθηκαν μερικά ακομα δωράκια.... check στην 1η σελίδα ![]() |
Λευτέρης έγραψε: |
Ghost Dog (1 ατομο)
SnakeMJK (1 ατομο) sod (1 ατομο) Gr@lly (1 ατομο) Sinanai (1 ατομο) salex (2 ατομα) volvos (2 ατομα) mikerrgp (2 ατομα) Giannis307 (2 ατομα) Touristas (2 ατομα) MEMsound (3 ατομα) zaf+ath7 (2 ατομα) Stevon (2 ατομα) isim (1 ατομο) sasasj (1 ατομο) (??) pygolabida (1 ατομο) xrisa-xs (1 ατομο) ------------- 24~25 ατομα μέχρι στιγμής Λευτέρης (1-2 ατομα) |
Athens έγραψε: |
Για πείτε μου λίγο, τι ώρα υπολογίζετε για την κοπή της πίτας, και για τις κληρώσεις και όλα αυτά που έχετε κανονίσει? Αμα είναι να μπω στο λούκι να κατέβω από Μαρούσι στις 11,30 γιατί θέλω πολύ να έρθω αλλά δεν ξέρω αν θα σας προλάβω ρε παιδάκια ![]() ![]() ![]() |
Αντε να ερχονται και οι υπολοιποι! |
Ghost Dog....(1 ατομο)
SnakeMJK.....(1 ατομο) sod..............(1 ατομο) Gr@lly..........(1 ατομο) Sinanai.........(1 ατομο) salex............(2 ατομα) volvos..........(2 ατομα) mikerrgp.......(2 ατομα) Giannis307....(2 ατομα) Touristas.......(2 ατομα) MEMsound.....(3 ατομα) zaf+ath7.......(2 ατομα) Stevon..........(2 ατομα) isim..............(1 ατομο) pygolabida....(1 ατομο) xrisa-xs........(1 ατομο) Λευτέρης.......(1-2 ατομα) pappaki........(1 άτομο) Scotty308.....(2 ατομα) smoki...........(1 ατομο) p206Mike......(2 άτομα) jim207GT......(2 άτομα) grpap............(2 ατομα) Athens...........(1~2ατομα) Crowgr..........(3 ατομα) sotos 207Gt....(2 ατομα) Κρίτωνας........(2 ατομα)--------46 μέχρι στιγμής update (προσθηκη) στα δωράκια σε λίγο..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206kwn έγραψε: |
επειδη οπως ειπα και παραπανω δεν ειναι σιγουρο αν θα ερθω και εγω το ναι η το οχι θα το ξερω τελευταια στιγμη μαλλον μπορω να ερθω χωρις να ενημερωσω?? δηλαδη χωρις να υπαρξει καποιο προβλημα??
απλα δεν θελω να κλεισω θεση μην κρεμασω κανεναν........ ![]() ![]() |
επειδη οπως ειπα και παραπανω δεν ειναι σιγουρο αν θα ερθω και εγω το ναι η το οχι θα το ξερω τελευταια στιγμη μαλλον μπορω να ερθω χωρις να ενημερωσω?? δηλαδη χωρις να υπαρξει καποιο προβλημα??
απλα δεν θελω να κλεισω θεση μην κρεμασω κανεναν........ ![]() ![]() |
αν γινει ομως απο αρκετους θα εχουμε! |
sotos 207Gt έγραψε: |
Μαλλον και για μενα μια θεση μιας και θα ειμαι Αθηνα για δουλειες.
Ghost σου εστειλα και ενα πμ και κατι σου προτεινα.. Πες μου αν ειναι να ερθω ετοιμος.. |
206kwn έγραψε: | ||
οκ αν ειναι αλλοι που εχουν καποιο παρομοιο προβλημα με μενα ας το πουν οσο ειναι καιρος για να δουμε και παω πασο ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||||
τα ρεστα μου |
Road_Runner έγραψε: | ||
τα ρεστα μου |
οκ αν ειναι αλλοι που εχουν καποιο παρομοιο προβλημα με μενα ας το πουν οσο ειναι καιρος για να δουμε και παω πασο ![]() |
Ρε οργιο, να στο θεσω αλλιως........... ΑΝ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ, χωρις καν να το σκεφτεις!!!!!!!!!!!!!! ![]() ΑΑΑΑΝ ομως ερθει καιποιος Road Runnder, Sidobre κτλ, ΠΟΥ ΔΕΕΕΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, θα τους ριξω πορτα, παραθυρο ακομα και ψευτοκασα...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΤΕΤΟΙΑ σωστά ΜΕΛΗ ΘΕΛΟΥΜΕ! και οχι τσιφουτηδες δραχμοφονιαδες ... ![]() ![]() ![]() |
AAAAΝ ομως ερθει καιποιος Road Runnder |
xrisa-xs έγραψε: |
...τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες και την καλύτερη μουσική της Αθήνας.... |
Eγώ είμαι στα maybe... Θα προσπαθήσω να έρθω ![]() |
Eγώ είμαι στα maybe... Θα προσπαθήσω να έρθω ![]() |
Παιδια προσοχη στην δεξια φουρκετα!
Γλυστραει απιστευτα και εχω δει πανω απο 40 αμαξια καβαλημενα στα χορταρια με οτι αυτο συνεπαγεται! ![]() |
volvos έγραψε: |
μανθο εγω θα αργησω λιγακι μη τη κοψετε χωρις εμενα
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΛΟΓΟΟΟΟ ![]() |
yokagyla έγραψε: |
ειναι και γα** τις φουρκετες... απολαυστε την αλλα προσοχη στο κρασπεδο. μουτρα μεσα |
Τελικα ο ghοst dog θα γινει (3 ατομα) ![]() Καλα να περασουμε λοιποοον! ![]() |
yokagyla έγραψε: | ||
ειναι και γα** τις φουρκετες... απολαυστε την αλλα προσοχη στο κρασπεδο. μουτρα μεσα |
abaleo έγραψε: |
αυτό το 350 πολλοί το γύρεψαν!!! |
salex έγραψε: | ||
Nαι αλλά κανείς δεν το βρήκε! Άρηηηηηηηηηηη! ![]() ![]() ![]() |
μολις παραγγειλα γυαλια στο μανθο με τα 80ευρω σου
σε ευχαριστω πολυ παπι και σου ευχομαι και με κλιο του χρονου στο ρενο κλαμπ ![]() |
Crowgr έγραψε: |
ειχα βρει το 351 κερδιζω κατι...... ![]() |
ρε το γυφτο ![]() |
Steve έγραψε: |
![]() |
Steve έγραψε: |
![]() |
ahh7 έγραψε: |
ΥΣ:Χρυσα που ειναι η φωτο με τον Steve? ![]() |
pygolabida έγραψε: |
Την έβαλα! Η Γιάννα είμαι βρε...![]() |
ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ?????????? |
ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ?????????? |
Πρόεδρε, βρες τρόπο να διανεμηθούν τα δώρα! Ξέμειναν στα φακελάκια τελικά και οι χορηγοί τραβάνε τα μαλλιά τους (όσοι έχουν). ![]() |
...τρόπο να διανεμηθούν τα δώρα! |
η λαχιοφόρος συνεχίζετε... την Πέμπτη στην Λέσχη...
...αλλίως αφήνουμε τα δώρα στην "κάβα" για αλλη εκδήλωση... *παρακαλώ στειλτε μου ενημερωτικό πμ ή γράψτε το εδω όσοι εχετε τυχερο λαχνό στα χέρια σας για να κάνω την σχετική αντιστοιχία. |
xrisa-xs έγραψε: |
εγώ πάντως κέρδισα το no.598 Συλλεκτική Καρφίτσα!!!!
θα την πάρω την Πέμπτη φαντάζομαι ![]() μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και του χρόνου!!!! |
Πάνος έγραψε: |
Δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτη η αγριοφωναρα στο τηλεφωνο αντιστοιχει σε αυτη τη φατσα. ![]() ![]() ![]() |
φυσικά και υπάρχει
ποιον τυχερο λαχνό βρηκες? επίσης πες ενα μέλος που θες (εκτός από εμένα) να διαλέξει λαχνους για εσένα την Πέμπτη στην Λέσχη ![]() ![]() υ.γ. εχετε καταλάβει πιστευω οτι τα χρηματα που μαζευονται από τους πάνε όλα στην Λέσχη και οχι αυτή την φορά τα "εξοδα" για οτι αυτή την οργάνωση τα ελάχιστα δυνατά και αν πουληθουν όλοι οι λαχνοί πάμε ποοοολύ καλά. ![]() |
kammenos έγραψε: |
Τον ποιό γκαντέμη θέλω! ![]() |
Δεν βρήκα κάποιο τυχερό λαχνό! (είχα το 360, το παίρνω το προγραμματάκι?)![]() Εννοούσα για αυτούς που έχουν μείνει! Δεν έχω υπόψιν μου κάποιο άτομο να διαλέξει! Τον ποιό γκαντέμη θέλω! ![]() 2 φακελάκια! πέμπτη/παρασκευή θα πάω να βάλω τα λεφτά στην τράπεζα στον λογαριασμό που θα μου πείτε! |
νομιζω οτι ο τάκης 69......1313 ειναι ο ανθρωπός σου...
![]() ![]() ![]() 2 φακελακια = 10ε μην πας στην τράπεζα γι αυτό θα το διευθετησουμε κάποια στιγμη από κοντα ![]() |
η παραλαβη των δώρων από τους τυχερους την ερχόμενη Πέμπτη στην Λέσχη εννοείται οτι πρέπει να εχουν μαζί τους τον τυχερό λαχνό...
πάντως από οτι κατάλαβα και μου ειπαν οι τυχεροι μέχρι στιγμής*, ελάχιστα δώρα εχουν βρεθεί... και αν δεν μπερευτηκε κανείς και πέταξε κατα λάθος κάνα τυχερό λαχνό... δεν εχουν βρεθεί τα "ακριβα" δώρα... άποψη μου... η λαχιοφόρος συνεχίζετε... την Πέμπτη στην Λέσχη... ...αλλίως αφήνουμε τα δώρα στην "κάβα" για αλλη εκδήλωση... εχουν μείνει πάντως.... πολλοιοιοιοιοιοιιιιιιιι λαχνοί... *παρακαλώ στειλτε μου ενημερωτικό πμ ή γράψτε το εδω όσοι εχετε τυχερο λαχνό στα χέρια σας για να κάνω την σχετική αντιστοιχία. |
313 ----- Σέτ προστατευτικά μαρσπιέ 3πορτο PVC |
manaros έγραψε: |
παιδια να κανω μια ερωτηση;ποσοι λαχνοι εχουν περισσεψει;;; ![]() |
abaleo έγραψε: | ||
![]() με το που ανοίγει το φακελάκι η αδερφή μου και βλεπει το συγκεκριμένο νούμερο, λέει πω...αυτό θα κερδίσει! και...
δεν έλεγε και τίποτα άλλο? ![]() |
volvos έγραψε: | ||
ase filaraki το εχουμε σκεφτει και εμεις ενα ραδιοσιντι+ ενα προγραμμα στο 207 σου ειναι 800+ αρα μεχρι και 100λαχνους σε συμφερει να παριες ολη τη κουτα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Εεεεεεεεεεε θέλω κι εγώ λαχνούς…..
Εμένα ποιος θα μου πάρει????? |
salex έγραψε: | ||
Σου πήρα εγώ την Παρασκευή. Αλλά δεν βρήκαμε ούτε αυτοκόλλητο!!! ![]() |
..........................
....................... Και μου χατε προτείνει τον volvo για 'τυχερό'! ![]() |