PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - 206 - Devil exhaust manifold για 206 2.0lt

Larry69 - Τρι 27 Ιαν 2009, 19:07:01
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Devil exhaust manifold για 206 2.0lt
Υπαρχει περίπτωση να γνωρίζει κανείς κάποιο link για να παραγγείλω χταπόδι της Devil για το 206 GT ?
Sidobre - Τρι 27 Ιαν 2009, 20:31:41
Θέμα δημοσίευσης:
Λαζαρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Πω-πω συγκινήσεις μέσα σε μία ημέρα!!!!
Καλά είσαι βρε; Ζεις;

O Pughell ξέρει λογικά περισσότερα για devil.

Τιμές εδώ:
http://www.devil-exhaustcar.com/
Pughell - Τετ 28 Ιαν 2009, 10:41:21
Θέμα δημοσίευσης:
Απο Γαλλια μονο.
Ελλαδα δεν υπαρχει αντιπροσωπος.
Εκτος και αν παρεις απο Γερμανια γιατι εχω την εντυπωση οτι εχει καλυτερη τιμη...
Jim207GT - Τετ 28 Ιαν 2009, 10:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Απο Γαλλια μονο.
Ελλαδα δεν υπαρχει αντιπροσωπος.
Εκτος και αν παρεις απο Γερμανια γιατι εχω την εντυπωση οτι εχει καλυτερη τιμη...

Βρε Στελλάρα πες παραπάνω πληροφορίες γιατι ζαχάρωνω το μεσαίο τελικό που δίνει για το 207. Άσχετο είναι χωρίς μεσαίο καζάνι ή χρησιμοποιεί το μαμά?? Rolling eyes
Pughell - Τετ 28 Ιαν 2009, 11:03:38
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα THP δινει 60αρη σωληνα και αλλαζει μονο το τελικο.
Σχεδον 900Ε το κοστολογιο μαζι με τα μεταφορικα. Sad

Ενταξει,δεν λεω,καμια επαφη σε ποιοτητα και θορυβο με εξατμισεις της φουτσας(Milltek,χειροποιητες,κλπ) αλλα και τα 900Ε δεν ειναι λιγο.
Απο την αλλη ομως περνας και ΚΤΕΟ και ξερεις οτι ακομα και στα 3-5 χρονια,οσο και να καουνε τα "σωθικα" της,ο θορυβος θα ειναι παντα σε ανεκτο επιπεδο.
Ειναι αυτο που λενε,οτι πληρωσεις-παιρνεις... Sad
Jim207GT - Τετ 28 Ιαν 2009, 11:13:26
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ θα ήθελα στο Γαλλάκι μου να βάλω Γαλλική εξατμηση αλλά τα 900€ είναι πάρα πολλά για catback με μόνο τελικό. Η Miltek από Αγγλία βγαίνει 1100€(χωρίς μεταφορικά) κομπλέ με dp-καταλύτη-και 2 καζάνια. Αν και το 60Φ μου αρέσει καλύτερα από το 63,5 τις Μiltek.
Pughell - Τετ 28 Ιαν 2009, 11:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα,οπως ειπα και πριν,οτι πληρωνεις παιρνεις... Confused
Εμενα αν θα με ρωτησεις,Milltek δεν θα εβαζα ποτε στο αμαξι μου,παρα το σχετικα χαμηλο κοστολογιο της.

Η Milltek ειναι μια εταιρια της φουτσας(κυριολεκτικα) που ηρθε στο προσκηνιο της αγγλικης βιομηχανιας την τελευταια 5ετια,ασχετα αν υπαρχει εδω και 20 σχεδον χρονια σαν εταιρια.
Ηταν για κλεισιμο και σωθηκε τελευταια στιγμη αρχιζοντας να παραγει συστηματα για 20VT τα οποια εκαναν θορυβο και οι εγχωριοι βλαχοι τα αγοραζαν μιας και λιγοι ηταν εκεινοι που εβγαζαν εξατμισεις για αυτα τα μοτερ που να αξιζουν πραγματικα τα λεφτα τους.
Απο την περιφημη τεχνογνωσια που διαφημιζουν,παπ***α εχουν απλα οταν ο αγγλαρας δεν μπορουσε να πληρωσει την Supersprint ή την Devil γιατι δεν εκανε αρκετο θορυβο και στην τοπικη pub θα τον θεωρουσαν φλωρο,τοτε αγοραζε Milltek.

Σχετικα με το 207 αμα δεις και φωτογραφιες απο Milltek,οι κολλησεις,οι ραφες και γενικοτερα η ποιοτητα της ειναι για τον φουτσο αναλογικα για τα χρηματα που δινεις,οποτε αν ηταν να δωσω τα πχ 750-800Ε που κοστιζει το cat back της μαζι με τα μεταφορικα,προτιμω να δωσω 900Ε και να παρω την Devil ή εναλλακτικα θα αναζητουσα μια ποιοτικη δουλεια σε κατι χειροποιητο.

Απλα η βλακεια του ελληνα ειναι η ξενομανια του.
Αντε,οι αγγλοι ειναι βλακες(στον μεσο ορο τους) αλλα απο τους ελληνες περιμενα κατι παραπανω(καλα,μην τρελλαινεσαι κιολας ομως! Laughing ).
Καντε υπομονη παντως και θα δειτε πως θα ακουγονται οι Milltek σε 2-3 χρονια.
Τενεκες σκετος θα ειναι... Laughing
alekoukos106 - Τετ 28 Ιαν 2009, 13:02:51
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Κοιτα,οπως ειπα και πριν,οτι πληρωνεις παιρνεις... Confused
Εμενα αν θα με ρωτησεις,Milltek δεν θα εβαζα ποτε στο αμαξι μου,παρα το σχετικα χαμηλο κοστολογιο της.

Η Milltek ειναι μια εταιρια της φουτσας(κυριολεκτικα) που ηρθε στο προσκηνιο της αγγλικης βιομηχανιας την τελευταια 5ετια,ασχετα αν υπαρχει εδω και 20 σχεδον χρονια σαν εταιρια.
Ηταν για κλεισιμο και σωθηκε τελευταια στιγμη αρχιζοντας να παραγει συστηματα για 20VT τα οποια εκαναν θορυβο και οι εγχωριοι βλαχοι τα αγοραζαν μιας και λιγοι ηταν εκεινοι που εβγαζαν εξατμισεις για αυτα τα μοτερ που να αξιζουν πραγματικα τα λεφτα τους.
Απο την περιφημη τεχνογνωσια που διαφημιζουν,παπ***α εχουν απλα οταν ο αγγλαρας δεν μπορουσε να πληρωσει την Supersprint ή την Devil γιατι δεν εκανε αρκετο θορυβο και στην τοπικη pub θα τον θεωρουσαν φλωρο,τοτε αγοραζε Milltek.

Σχετικα με το 207 αμα δεις και φωτογραφιες απο Milltek,οι κολλησεις,οι ραφες και γενικοτερα η ποιοτητα της ειναι για τον φουτσο αναλογικα για τα χρηματα που δινεις,οποτε αν ηταν να δωσω τα πχ 750-800Ε που κοστιζει το cat back της μαζι με τα μεταφορικα,προτιμω να δωσω 900Ε και να παρω την Devil ή εναλλακτικα θα αναζητουσα μια ποιοτικη δουλεια σε κατι χειροποιητο.

Απλα η βλακεια του ελληνα ειναι η ξενομανια του.
Αντε,οι αγγλοι ειναι βλακες(στον μεσο ορο τους) αλλα απο τους ελληνες περιμενα κατι παραπανω(καλα,μην τρελλαινεσαι κιολας ομως! Laughing ).
Καντε υπομονη παντως και θα δειτε πως θα ακουγονται οι Milltek σε 2-3 χρονια.
Τενεκες σκετος θα ειναι... Laughing

αντε τωρα να πουλησεις τη miltek της υπογραφης σου.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
mikerrgp - Τετ 28 Ιαν 2009, 13:24:05
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Sidobre"]Λαζαρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Πω-πω συγκινήσεις μέσα σε μία ημέρα!!!!
Καλά είσαι βρε; Ζεις;

τασο μια χαρα ειναι κ τον ψηνω να σκασει κ απο λεσχη Cool
Pughell - Τετ 28 Ιαν 2009, 13:38:52
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:
αντε τωρα να πουλησεις τη miltek της υπογραφης σου.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αντε καλα... Confused Αμα δεν το ελεγες Alex,ακομα εκει θα ηταν.
Larry69 - Τετ 28 Ιαν 2009, 16:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση...

Πού να είμαι ρε Τάσο, τρέχω. Πάντως καλά είμαι Very happy
Τώρα για το αν θέλω Μιχάλη να έρθω είναι δεδομένο, όμως κάθε Πέμπτη παίζω Μπάλα οπότε ...

Sorry για τα λίγα off topic...

Γενικά , και στο site που είπε ο Τάσος και στα παρακλάδια του, δεν υπάρχει τρόπος για order, απλά βλέπεις τα προϊόντα. Από πού μπορούμε να παραγγείλουμε?
Μήπως γνωρίζουμε το link κάποιου dealer?
Pughell - Τετ 28 Ιαν 2009, 16:57:27
Θέμα δημοσίευσης:
Καλη τιμη βρηκα απ Γερμανια στον Reichard.
Χτυπα στο google reicard tuning και θα στο βγαλει. Wink
Εχει στοκ αν δεν κανω λαθος για αυτο και το χαμηλο κοστολογιο.
Απλα ξεκαθαρισε οτι θελεις και το δευτερο κομματι του χταποδιου και οχι μονον τα 4-1.
Larry69 - Τετ 28 Ιαν 2009, 17:17:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνο το 4-1 νομίζω ότι θέλω...
Αφού αν δεν κάνω λάθος η συνέχεια του είναι ουσιαστικά το κομάτι που καταργεί τον καταλύτη.
action_peugeot - Τετ 28 Ιαν 2009, 23:12:15
Θέμα δημοσίευσης:
Larry69 έγραψε:
Μόνο το 4-1 νομίζω ότι θέλω...
Αφού αν δεν κάνω λάθος η συνέχεια του είναι ουσιαστικά το κομάτι που καταργεί τον καταλύτη.
Ρε παιδί μου θες φάπες
Που χάθηκες
Είπαμε το κομμάτι που κάνη σαν κατσαρόλα ,είναι το χταπόδι
Καλού κακού ρώτα και για το μεσαίο
Τελικά δεν μας είπες για το ύψος οκ
LIONKING - Πεμ 18 Ιούν 2009, 13:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια εγω δε ψαχνω χταποδι αλα για εξατμιση απο καταλυτη και μετα της devil, παιζει τιποτα ελλαδα?γιατι με το n μου εχουν σπασει τα παπ***α στην εθνικη απο το θορυβο, ξερει κανεις τιμες?
Pughell - Πεμ 18 Ιούν 2009, 14:23:11
Θέμα δημοσίευσης:
Μπες στο site που εδωσα,δες κωδικους και τσεκαρε και τιμες.
Οι τιμες που αναφερουν ειναι τσιμπημενες βεβαια αλλα η Oreca συνεργαζεται με την Devil οποτε αμα θες ρωταμε.Ειναι και η εκπτωση του group buy στην μεση οποτε πολυ πιθανον να ειναι προσιτο το νουμερο.
LIONKING - Πεμ 18 Ιούν 2009, 14:27:44
Θέμα δημοσίευσης:
ποσο το κοβεις περιπου στελιο?επειδη δε κατεχω πολυ το θεμα απο εξω παραγγελιες κλπ
Pughell - Πεμ 18 Ιούν 2009, 14:33:16
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι φτηνα παντως... Sad
290Ε ζητανε για το καζανι και 150Ε για τον σωληνα συμφωνα με το site.
Εγω παντως θα προτεινα να παρεις μια βολτισια Oreca που δεν εχει πολυ θορυβο.
Σαν τιμη θα ειναι σαφως πιο προσιτη...
Δυστυχως δεν εχω καταλογο Best of Tuning και δεν τα εχει και στο site οποτε δεν μπορω να σου πω τιμη αν δεν ρωτησω. Sad
LIONKING - Πεμ 18 Ιούν 2009, 14:40:51
Θέμα δημοσίευσης:
για devil παιζει 1 καζανι και σωληνα μονο?η ορεκα ειναι με 2 καζανια? παντως 450 για επωνυμη δεν ειναι τραγικα αν φανταστεις οτι για καλο χειροπειητο το θες τα 300αρικο,αα και κατι αλλο δεν εχω και καρτα για παραγγελειες
Pughell - Πεμ 18 Ιούν 2009, 15:28:22
Θέμα δημοσίευσης:
Κατσε να ρωτησω και θα σου πω,300 να ειναι οι ωρες του εξατμισα που θελει τοσα για hand made... Evil

Οσο για το gb,ειναι για ολους,οχι μονον για τα μελη.

LIONKING - Πεμ 18 Ιούν 2009, 15:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
stelio της ορεκα ειναι αυτη που ειναι group n?για αυτη λες? παιζει ορεκα μεσαιο τελικο και σωληνα? που θα βρω κωδικο?το ειδα το group buy αμα ειναι μπορει να τσιμπησω και καταλυτη Rolling eyes
Pughell - Παρ 19 Ιούν 2009, 13:39:04
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι,οι gr N ειναι αγωνιστικες και βγαζουν σχεδον ιδια βαβουρα με χειροποιητες.
Στον καταλογο τους Best of Tuning(τουλαχιστον παλιοτερα) ειχαν street legal εξατμισεις... Confused

Περι καταλυτη αστο,θα ρωτησω αν πουλανε τους φθηνους της HJS(200αρης με 300Ε περιπου) αλλα χλωμο το κοβω... Sad

Εχω βρει και 200αρηδες με 200Ε παντως οποτε αν παρω για μενα,θα ενημερωσω και αλλους,μπας και θελετε.
LIONKING - Παρ 19 Ιούν 2009, 14:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
ποτε θα κανετε παραγγελεια ?εχεις κωδικο γιατην εξατμιση που λες?στης ορεκα το site μονο n εχει ,καλα αν δε παιζει τιποτα θα κοιταξω σε τιποτα αλλο επωνυμο:scratch:στη σελιδα του ο ζαπατινας διαφημηζει κατι devil αυτες ειναι original η τιποτα L.A?
Pughell - Παρ 19 Ιούν 2009, 14:33:01
Θέμα δημοσίευσης:
Η παραγγελια θα γινει πολυ συντομα,ευελπιστω να τελειωσει μεχρι την Τεταρτη.
Κωδικο για την εξατμιση δεν εχω,σου ειπα,δεν εχω φετινο καταλογο Best of Tuning στα χερια μου. Sad

Οσο για τον Ζαπατινα,ιδεα δεν εχω ρε...Στο site δεν βρηκα καν κατι που να αναφερεται ως Devil.
LIONKING - Παρ 19 Ιούν 2009, 15:02:19
Θέμα δημοσίευσης:
sto site του αν και δε τις εχει στα προιοντα εχει ομως φωτο αποτην εκθεση του με εξατμισεις επωνυμες.νταξει ειναι κασερος ο τυπος στα χειροποιητα αλα στην επωνυμη τι να πω
LIONKING - Παρ 19 Ιούν 2009, 15:11:32
Θέμα δημοσίευσης:
LIONKING έγραψε:
sto site του αν και δε τις εχει στα προιοντα εχει ομως φωτο αποτην εκθεση του με εξατμισεις επωνυμες.νταξει ειναι κασερος ο τυ πος στα χειροποιητα αλα στην επωνυμη τι να πω

στελιο πηρα τηλ. Dizzy2 ρε συ τις κοβω για μαιμου γιατι μου ειπε πολυ φτηνα.εχει 5 ειδων (τελικα μονο,)απο 150 εως περιπου 250ευρο. πως μπορω να το ελενξω?ασε που ειπε οτι εχει και n devil Shocked
LIONKING - Τετ 24 Ιούν 2009, 21:10:59
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον η καινουργεια μου εξατμιση,ολη devil.απλα γα**τη,ησυχη και καλη κατασκευη 450 πηγε -80 τα κερατιατικα(θα καταλαβετε γιατι)αρα κανει 370

μεσαιο με σωληνα

τελικο

και το τριτο που θα το βαλω στο κωλι μου γιατι το πηρα τσαμπα γιατι ειναι για καταργηση καταλυτη,αλα νταξει δε σωνομαστε με 80 ευρο

dope207 - Πεμ 25 Ιούν 2009, 07:09:16
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικη Very happy
Pughell - Πεμ 25 Ιούν 2009, 09:34:27
Θέμα δημοσίευσης:
Βασιλη μετρα με ενα παχυμετρο το παχος του σωληνα ειτε στο μεσαιο,ειτε στο decat.
Αν ειναι 1mm,τοτε ειναι γνησια αν και εμενα ολα σαν γνησια μου φαινονται με μονη παραφωνια τις ραφες που εχει το μεσαιο καζανι στο σημειο που ενωνεται με τον σωληνα.
Σαν τιμη παντως ειναι τζαμπα για Devil.

Υ.Γ.Τα χαρτοκιβωτια παντως,οπως και οι γκρι σακουλες που εχουν μεσα,ειναι ολοιδια με την γνησια που εφερα για εναν φιλο οποτε κατα 90% μιλαμε για γνησια. Smile
RoadRunner122 - Πεμ 25 Ιούν 2009, 15:15:28
Θέμα δημοσίευσης:
Bασίλη, από που την πήρες τη devil? Υπάρχει κάποιος e-κατάλογος?
LIONKING - Πεμ 25 Ιούν 2009, 15:18:57
Θέμα δημοσίευσης:
στελιο την εβαλα αμεσως αλα μετρησα απο το κοματι που μου εμεινε και ειναι οντως 1 χιλ.οντως και μενα μου φανηκαν λιγα αλα μου ειπε για εκπτωση και καλα, κανονικα ειχε 630 .τι να πω Rolling eyes
LIONKING - Πεμ 25 Ιούν 2009, 15:28:51
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
Bασίλη, από που την πήρες τη devil? Υπάρχει κάποιος e-κατάλογος?

γιαννη δε βρηκα καποιο καταλογο .στο site της ειχε τα κοματια χωρις φωτο πραγματικες.σε ενα παλιο power cataloque eixe μια devil και εγραφε την gaston για αντιπροσωπο,και πηρα τηλ και την ειχε ολοκληρη και οχι τελικο μονο οπως βρηκα κανα δυο στην αθηνα
Pughell - Πεμ 25 Ιούν 2009, 15:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως,αμα δεις τιμες που εχουν στο site,θα ζαλιστεις,παραδοξως ομως οι dealer τους ανα την Ευρωπη πουλανε σαφως χαμηλοτερα... Confused
Μια χαρα χρηματα ειναι παντως! Wink

Για περισσοτερα,δειτε εδω
http://www.devil-exhaustcar.com/
LIONKING - Πεμ 25 Ιούν 2009, 15:52:53
Θέμα δημοσίευσης:
στελιο ο εξατμισας τη κοιταγε και την ξανακοιταγε,κατι μουειπε οτι εχει καλο συστημα για τα καυσαερια κατι τετοιο, δε το επιασα ,παντως του αρεσε
αα επειδη δε μπηκε ο σωληνας απο το διχαλο το χειλακι του μεσαιου δεν εμπαινε και κοπηκε το χειλακι του μαμα καταλυτη(μετα τον λ)και μπηκε κουτι Thumb Left .ασε που πιστευω οτι ψηλα δε κρεμαει οπως πριν
Pughell - Πεμ 25 Ιούν 2009, 15:57:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα μπεις στην διαδικασια να αλλαξεις καταλυτη καποια στιγμη,κρατα τον σωληνα της Devil,αγορασε τον καταλυτη και κοψε οσο χρειαζεται βαζωντας τον καταλυτη εκει πανω. Wink

Μετρα παντως το κομματι του decat,εξωτερικα ειναι 48 ή 50;
LIONKING - Πεμ 25 Ιούν 2009, 16:05:16
Θέμα δημοσίευσης:
50 ειναι στελιο ,εχει χωρια και δικο του στρογγυλο κοματι μεταλο που βαζεις στο ζοαν
Pughell - Πεμ 25 Ιούν 2009, 16:24:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα ειναι 50αρα,ειναι ιδια η PS απλα σε ανοξειδωτο οποτε χαλαλι τα χρηματα της... Smile
LIONKING - Πεμ 25 Ιούν 2009, 16:34:33
Θέμα δημοσίευσης:
χαλαλι δε λες τιποτα ειναι αυτο που ηθελα Yahoo! ,ωραια και η ιδεα σου για τον σωληνα γιατι σε λιγο καιρο θα αλαχτει και ο καταλυτης Thumb Left
sps - Πεμ 25 Ιούν 2009, 19:50:19
Θέμα δημοσίευσης:
LIONKING έγραψε:
χαλαλι δε λες τιποτα ειναι αυτο που ηθελα Yahoo! ,ωραια και η ιδεα σου για τον σωληνα γιατι σε λιγο καιρο θα αλαχτει και ο καταλυτης Thumb Left

Απο θορυβο πως ειναι, δε μας ειπες?
LIONKING - Πεμ 25 Ιούν 2009, 22:15:35
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον απο θορυβο ειναι σχεδον αθορυβη,κανει ενα μικρο μπασακι πολυ μικρο 2-4 στρ. και τιποτα παραπανω .το σκ θα βγω εθνικη να δω τι λεει σε ψηλες στρ. συνεχομενα
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες