Pughell έγραψε: |
Απο Γαλλια μονο.
Ελλαδα δεν υπαρχει αντιπροσωπος. Εκτος και αν παρεις απο Γερμανια γιατι εχω την εντυπωση οτι εχει καλυτερη τιμη... |
Pughell έγραψε: |
Κοιτα,οπως ειπα και πριν,οτι πληρωνεις παιρνεις... ![]() Εμενα αν θα με ρωτησεις,Milltek δεν θα εβαζα ποτε στο αμαξι μου,παρα το σχετικα χαμηλο κοστολογιο της. Η Milltek ειναι μια εταιρια της φουτσας(κυριολεκτικα) που ηρθε στο προσκηνιο της αγγλικης βιομηχανιας την τελευταια 5ετια,ασχετα αν υπαρχει εδω και 20 σχεδον χρονια σαν εταιρια. Ηταν για κλεισιμο και σωθηκε τελευταια στιγμη αρχιζοντας να παραγει συστηματα για 20VT τα οποια εκαναν θορυβο και οι εγχωριοι βλαχοι τα αγοραζαν μιας και λιγοι ηταν εκεινοι που εβγαζαν εξατμισεις για αυτα τα μοτερ που να αξιζουν πραγματικα τα λεφτα τους. Απο την περιφημη τεχνογνωσια που διαφημιζουν,παπ***α εχουν απλα οταν ο αγγλαρας δεν μπορουσε να πληρωσει την Supersprint ή την Devil γιατι δεν εκανε αρκετο θορυβο και στην τοπικη pub θα τον θεωρουσαν φλωρο,τοτε αγοραζε Milltek. Σχετικα με το 207 αμα δεις και φωτογραφιες απο Milltek,οι κολλησεις,οι ραφες και γενικοτερα η ποιοτητα της ειναι για τον φουτσο αναλογικα για τα χρηματα που δινεις,οποτε αν ηταν να δωσω τα πχ 750-800Ε που κοστιζει το cat back της μαζι με τα μεταφορικα,προτιμω να δωσω 900Ε και να παρω την Devil ή εναλλακτικα θα αναζητουσα μια ποιοτικη δουλεια σε κατι χειροποιητο. Απλα η βλακεια του ελληνα ειναι η ξενομανια του. Αντε,οι αγγλοι ειναι βλακες(στον μεσο ορο τους) αλλα απο τους ελληνες περιμενα κατι παραπανω(καλα,μην τρελλαινεσαι κιολας ομως! ![]() Καντε υπομονη παντως και θα δειτε πως θα ακουγονται οι Milltek σε 2-3 χρονια. Τενεκες σκετος θα ειναι... ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
αντε τωρα να πουλησεις τη miltek της υπογραφης σου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Larry69 έγραψε: |
Μόνο το 4-1 νομίζω ότι θέλω...
Αφού αν δεν κάνω λάθος η συνέχεια του είναι ουσιαστικά το κομάτι που καταργεί τον καταλύτη. |
LIONKING έγραψε: |
sto site του αν και δε τις εχει στα προιοντα εχει ομως φωτο αποτην εκθεση του με εξατμισεις επωνυμες.νταξει ειναι κασερος ο τυ πος στα χειροποιητα αλα στην επωνυμη τι να πω |
RoadRunner122 έγραψε: |
Bασίλη, από που την πήρες τη devil? Υπάρχει κάποιος e-κατάλογος? |
LIONKING έγραψε: |
χαλαλι δε λες τιποτα ειναι αυτο που ηθελα ![]() ![]() |