PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Έχω νέο θέμα...PEUGEOT 207 Rallye/GT

Vini - Τρι 27 Ιαν 2009, 18:04:05
Θέμα δημοσίευσης: Έχω νέο θέμα...PEUGEOT 207 Rallye/GT
Whistling

χε!χε!...
Στην πρώτη συνάντηση είμασταν μόλις 5 Peugeot...

Από ότι βλέπω από το 2002 έχουν αλλάξει πολλά. Πάρα πολλά.
Αυτό είναι ευχάριστο... Exclamation

Ελπίζω όλοι (μα όλοι) γνωστοί και άγνωστοι να είναι καλά Exclamation
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ... Κάποτε η παρέα ήταν 5-6 παιδιά, τώρα είναι από ότι βλέπω χιλιάδες, με οικογένειες πλέον με παιδιά ... χαμός...!...

Ναι, εγώ είμαι... ο Vini (ο γνωστός άγνωστος!) ... χε!χε!

Και ξανά εδώ... Rolling eyes ...

Όχι δεν ξαναπήρα Peugeot ... αλλά ... αλλά πάντα υπάρχει ένα αλλά ... Exclamation

Θα χρειαστώ βοήθεια!... Και χωρίς βοήθεια και απόψεις βήμα ΔΕΝ κάνω...
Το θέμα μου...
PEUGEOT 207 Rallye

Το είδα σε λευκό ... και άσπρισα και εγώ ...
Το κοιτώ και το ξανακοιτώ ...
Κοιτώ και το ABARTH Grande Punto και γενικά αυτή την κατηγορία μέχρι 18000euro...

Αλλά το Rallye είναι πρόκληση.
Τουλάχιστον έτσι δείχνει.

Τι θέλω; Θέλω απόψεις. Θέλω εμπειρίες. Θέλω να διαβάσω ιδιοκτήτες. Βγάλτε τα όλα στη φόρα... Στην πορεία θα θέσω ερωτήσεις αλλά και το τι θέλω γενικότερα από το rallye... Twisted evil

Να γυρίσω στην Γαλλία, να πάω Ιταλία ή να παραμείνω στην Κορέα...; Question

Ευχαριστώ

Νίκος (Vini) Wink

υ.γ. ελπίζω να μην ενόχλησε που άνοιξα νέο θέμα. Άλλωστε ως επίτιμος Twisted evil νομίζω ότι το δικαιούμαι ... Silly Ha Ha
volvos - Τρι 27 Ιαν 2009, 18:07:46
Θέμα δημοσίευσης:
η επιδρομη των βρυκολακων??? Laughing
welcome back

ποια θεωρεις τα συν του πουντο ?

για να στα καταριψω μετα ενα ενα Cool

για το 207 θεωρω οτι το μεγαλυτερο μειον του ειναι οτι δεν ειναι 207rc Crying or Very sad

y.g. η φωτο να γινει μπανερ πανω παρακαλω
Sidobre - Τρι 27 Ιαν 2009, 18:30:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ωωωωωωωωω! Τί τιμή!

Καλως ήλθες, και να σε βλέπουμε.

Για το 207, προτίμησα (η γυναίκα) το GT γιατι τα λίγα πραγματάκια που έχει επιπλέον από το Rallye, τα αξίζει τα λεφτά του. Αλλωστε είμαστε μεγάλοι άνθρωποι.... και τα θέλουμε τα γκατζετάκια μας.

Στα κατά του είναι ότι (παρ'ότι καμία σχέση με 206) την θέλει λίγο την προσοχή του για ψιλοτριγμούς. Κάτι το πορτ-παγκαζ, κάτι κάποια άλλα χαζά πραγματάκια, ψιλοακούγεται, αλλά χαίρεσαι όταν τα φιάξεις και δεν ξανακάνει τπτ.

Στιβαρό, φιλτραρισμένο (αρκετά) αλλά σβέλτο.

Το μόνο που μπορώ να πω αυτή την στιγμή, σε μία μόνο λέξη είναι "αποτελεσματικό" σε όλα του. Ούτε πρωτοπόρος, ούτε ουραγός. Τίμιο γι'αυτά που έχει και αυτά που κάνει.

Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή (από τον ανταγωνισμό) αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο τίμια σχέση τιμής/απόδοσης.

Πέρνα και μια μέρα από την Λέσχη να σε δούμε!
bagosgt - Τρι 27 Ιαν 2009, 18:39:31
Θέμα δημοσίευσης:
εννοειται το 207.το πουντο το εχει ο αδερφος μου.πολυ καλο αμαξι αλλα αν το οδηγησεις θα νομιζεις οτι ανηξει σε μικροτερη κατηγορια.κ οταν λες ασπρο,εννοεις τετοιο ασπρο???? http://img502.imageshack.us/my.php?image=24012009095vl0.jpg
Laughing Laughing Laughing
διαφημιση κ τετοια Laughing Laughing
Vini - Τρι 27 Ιαν 2009, 19:37:15
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σας! Γεια σας!

Που'σαι ρε συ SID;;;;;; Question
Τι κάνουν οι υπόλοιποι; Είστε καλά όλοι; Οι οικογένειές σας;;;;
Ελπίζω να είναι εδώ γύρω και οι υπόλοιποι... Exclamation

Λοιπόν τι θέλω από το υποψήφιο αμάξι;

Θέλω:
* Σβελτάδα (0-100 κάτω από 9΄΄, τελική πάνω από 190χιλ/ώρα)
* Να είναι σβέλτο στα φανάρια... Να τραβάει δηλαδής!
* Να είναι πολιτισμένο στην Εθνική και ξεκούραστο, θέλω καλή ηχομόνωση...
* Καλή ποιότητα στα μηχανικά και ηλεκτρολογικά!
* Να μην έχει εγκεφαλικά προβλήματα!Βασικότατο!
* Σκουρόχρωμο ταμπλό, κονσόλα κλπ...
* Ηλεκτρικά παράθυρα, καθρέπτες, κλείδωμα θυρών
* Βucket καθίσματα
* Προβόλια για ομίχλη ... νέφους ...
* Clima
* 17άρες ζάντες
* Υπολογιστή ταξιδίου (με ενδιαφέρει το υπόλοιπο βενζίνης)

Επιθυμώ να μπορώ να τοποθετήσω:
* USB (always ΜP3 maniac!)
* Συναγερμό
* Υποβραχιόνιο (απαραίτητο πάντα)
* Αεροτομή (all time classic)

Δεν θέλω:
* Ηλιοροφή (μακρυά από μένα!)
* Δερμάτινα καθίσματα

Εχω ζητήσει καταλόγους από την Peugeot και τους περιμένω. Ξέρετε κάποιον έμπορα που να έχει Rallye για test drive;

Αν όλα πάνε καλά και καλυφθώ σε αυτά που ζητώ τότε ελπίζω (εκτός απροόπτου) να καταλήξω κάπου ...

Φαντάζομαι ότι μου επιτρέπετε να χρησιμοποιώ αυτό το θέμα ως προσωπικό για το επόμενο διάστημα ώστε να περνώ τις απορίες μου ε; Question

Εδώ γύρω θα είμαι και θα διαβάζω... Wink
makis106 - Τρι 27 Ιαν 2009, 19:41:53
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Θέλω:
* Σβελτάδα (0-100 κάτω από 9΄΄, τελική πάνω από 190χιλ/ώρα)
* Να είναι σβέλτο στα φανάρια... Να τραβάει δηλαδής!
* Να είναι πολιτισμένο στην Εθνική και ξεκούραστο, θέλω καλή ηχομόνωση...
* Καλή ποιότητα στα μηχανικά και ηλεκτρολογικά!
* Να μην έχει εγκεφαλικά προβλήματα!Βασικότατο!
* Σκουρόχρωμο ταμπλό, κονσόλα κλπ...
* Ηλεκτρικά παράθυρα, καθρέπτες, κλείδωμα θυρών
* Βucket καθίσματα
* Προβόλια για ομίχλη ... νέφους ...
* Clima
* 17άρες ζάντες
* Υπολογιστή ταξιδίου (με ενδιαφέρει το υπόλοιπο βενζίνης)

Επιθυμώ να μπορώ να τοποθετήσω:
* USB (always ΜP3 maniac!)
* Συναγερμό
* Υποβραχιόνιο (απαραίτητο πάντα)
* Αεροτομή (all time classic)

Δεν θέλω:
* Ηλιοροφή (μακρυά από μένα!)
* Δερμάτινα καθίσματα
Νομίζω ότι το 207 Rallye είναι αυτό που ψάχνεις Exclamation Wink
peugeot_ς - Τρι 27 Ιαν 2009, 19:47:10
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα λιγο στις αγγελιες- ενα παιδι πουλαει το 207 rallye + τα παιδια απο βορρα το ξερουν τ'αμαξι
Vini - Τρι 27 Ιαν 2009, 19:55:07
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:

Νομίζω ότι το 207 Rallye είναι αυτό που ψάχνεις Exclamation Wink

χε!χε! Το ξέρω.
Απλά προσπαθώ να το παίξω συνειδητοποιημένος πελάτης, σκεπτόμενος και προσεχτικός.

Ερώτηση!

Το C2 VTS 1600 πράγματι έχει τις επιδόσεις που αναφέρει η CITROEN;

Και 2η ερώτηση, πολύ-πολύ σημαντική!!
Το Rallye για πόσο καιρό ακόμα θα είναι προς διάθεση;;;;;
Υπάρχει περίπτωση η Lion να το σταματήσει το επόμενο διάστημα;;;;;

υ.γ. το rallye στις αγγελίες το έχω δει, όπως και στο car.gr. Αλλά δυστυχώς εγώ πάω για ανταλλαγή...
Sidobre - Τρι 27 Ιαν 2009, 20:29:22
Θέμα δημοσίευσης:
To rallye δεν υπάρχει περίπτωση να το σταματήσουν, αφού πουλάει αρκετά περισσότερο (λόγω τιμής) από τις υπόλοιπες εκδόσεις (sport pack, GT).

Κατ'αρχήν πλέον είσαι εδώ; Γύρισες;

Αν είσαι, έλα την Πέμπτη στην Λέσχη να δεις από κοντά αρκετά 207 (μαμά, τσιτωμένα κλπ κλπ).

Αν εξακολουθείς να είσαι όσο ψείρας είσουν πάντως (από τον λόγο που έδωσες το 206) θα σου πρότεινα να βρείς κάποιον Ιαπωνέζο.

Κατά τα άλλα όπως σου είπα και πριν, και αρκετά αντικειμενικά (και όχι υποκειμενικά) το 207 σε εκδόσεις rallye και GT είναι αυτή την στιγμή best value for money! Wink
Vini - Τρι 27 Ιαν 2009, 20:38:58
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

...Αν εξακολουθείς να είσαι όσο ψείρας είσουν πάντως (από τον λόγο που έδωσες το 206) θα σου πρότεινα να βρείς κάποιον Ιαπωνέζο...

Εδώ είμαι Αθήνα... Η λέσχη που είναι;

Τον μοναδικό "γιαπωνέζο" από Ουγγαρία που κοιτώ είναι το Swift Sport ... Aλλά και για αυτό δεν έχω ακούσει τα καλύτερα περί ποιότητας τριγμών, πλαστικών κλπ...
greenpug106 - Τρι 27 Ιαν 2009, 21:10:11
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θες μέχρι να έρθουν τα Ελληνικά δες το αυτό

http://ww3.peugeot.co.uk/ppp/PPPWEBUK/Brochures_Peugeot/vp/207/207.pdf

Είναι το φυλλάδιο του 207 από Αγγλία

Το Rallye δεν το έχει γιατί φαίνεται ότι είναι μόνο για την Ελλάδα?
Ούτε στην Κύπρο το έχω δει πάντως

Και ακόμη ένα σε Ελληνικά

http://www.peugeot.gr/prospectus/images/207_tech.pdf
MEMsound - Τρι 27 Ιαν 2009, 21:12:19
Θέμα δημοσίευσης:
welcome back... Wink

εμένα το swift ποτε δεν μου γέμισε το μάτι
δεν ξέρω γιατί

το Punto καλό χρυσο εντυπωσιακό... αλλά αν ημουν μεταξυ τους θα επαιρνα το 207...
ισως γιατί απλά το θεωρώ πιο "οικείο"... Wink [/img]
volvos - Τρι 27 Ιαν 2009, 21:27:39
Θέμα δημοσίευσης:
το θεμα ξεκινα και τελειωνει σε ενα τομεα στα σημερινα μικρα σπορ
ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ πραγμα που εχει προελθει απο μια δευτερη αναγκη ΤΗ ΡΟΠΗ που μας εχει προκυψει απο μια τριτη καταρα ΤΟ ΒΑΡΟΣ

για αυτο και απορριπτεις οτιδηποτε αλλο δυστυχως δεν εχει τουρμπο...ενα τεστ ντραιβ θα σε πεισει...

πουντο ειναι παλιο μοντελο αλλαζει και εχει κακα πλαστικα και εσωτερικο. το 207 μπροστα του ειναι τανκς αν μπεις μεσα... το ιδανικο ειναι ιαπωνικο με τουρμπο και καλο κρατημα αλλα δυστυχως δεν υπαρχει τετοιο πραμα προς το παρον...
android - Τρι 27 Ιαν 2009, 21:28:39
Θέμα δημοσίευσης:
το swift ειναι αρκετα πιο μικρο σε χωρους απο το 207 κ σε μετατροχιο κ σε μεταξονιο πιο ψευτικο κτλ. τριγμους ...σαν κατασκευη πλαστικα...η πισω θολοι κανουν μπλολικη φασαρια ειδικα οταν περνας απο βροχη που χει πετραδακια κτλ...εκει λες χαλαλι τι μοκετα που χει πισω το 207 κ ας φευγει με το πιεστικο απο την θεση της
χαλια after sales suzuki τα χω φαει στην μαπα εκτος απο αυτα βαλε οτι καθε 7500 h 6μηνες πρεπει να το πας για λαδια στην suzuki
και η fiat μια απο τα ιδια σε after sale κ χειοροτερη...ταμπλο κτλ τα ιδια κ για το punto
η peugeot μου θυμιζει τουοτα σε after sales ...αυτο τα λεει ολα...απλα τις λειπουν τα 4 χρονια εγγυηση ακομα Wink
207 rallye με προγραμμα εχει ο κονδωρ ακομα για τεστ?
στην λαιον ειχα πετυχη 1 πριν καιρο παντως μαμα για τεστ
ath7 - Τρι 27 Ιαν 2009, 21:39:42
Θέμα δημοσίευσης:
Βλεπω συνεχεια εξω απο τη Lion στον Κηφησο ενα rallye με το εργοστασιακο bodykit παρακαλω που ειναι test drive!

Kαι σε λευκο! Laughing Laughing
Tomakos - Τρι 27 Ιαν 2009, 22:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
Γειά σου Νικόλα!!!!Τι συγκίνηση..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ακόμα θυμάμαι πόσα χλμ είχα κάνει για εκείνη τη φιλτροχοάνη!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Welcome back.... Wink

Όσο για τις απορίες σου, τα παιδιά θα στις λύσουν μια χαρά!!Εγώ με τον αδερφό μου βλέπεις το γυρίσαμε προς Ιταλία μεριά.... Wink
pezomania - Τρι 27 Ιαν 2009, 22:32:48
Θέμα δημοσίευσης:
Νικόλα καλώς ήρθες και από μένα!!! (Να κανονίσουμε συνάντηση στη λέσχη)

Εγώ αν και το γύρισα στα Ιταλικά, στο δικό σου δίλημμα θα έλεγα 207 rallye (E οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται Laughing )
smoki - Τρι 27 Ιαν 2009, 23:18:48
Θέμα δημοσίευσης:
Το swift σε σχεση με το 207 ειναι απλα αδειο. Το εσωτερικο του ειναι αθλιο (για μενα το εσωτερικο ειναι απτα βασικα στην επιλογη ενος αμαξιου). Το rallye για μενα ειναι η καλυτερη επιλογη σαυτα τα λεφτα (μεχρι 18.000). Εγω το εχω σε λευκο καραμαμα, την Πεμπτη αν θες μπορω να στο δωσω μια βολτα να το τσεκαρεις, αρκει τα τροπετα σου να ειναι κατω του 2. Laughing Laughing
Εγω παντως εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος και δεν εχω μετανοιωσει ευρω γιαυτο το αμαξι. Το μονο που εχει παθει ειναι οτι αρχιζει να φθειρεται το πισω αυτοκολλητο του rallye
Lef205 - Τρι 27 Ιαν 2009, 23:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
smoki έγραψε:
Το μονο που εχει παθει ειναι οτι αρχιζει να φθειρεται το πισω αυτοκολλητο του rallye

Γιατι μπορει να τους ειχε μεινει στοκ απο τα 106! Laughing
Μονο εκει εβαλε το χερακι του Ελληνας και οριστε τι εγινε! Laughing Laughing
smoki - Τρι 27 Ιαν 2009, 23:39:37
Θέμα δημοσίευσης:
και το χρεωνουν 80 ευρω...
Steve - Τρι 27 Ιαν 2009, 23:58:08
Θέμα δημοσίευσης:

Sinanai - Τετ 28 Ιαν 2009, 00:13:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ότι; Τι; Τυραννόσαυρος το Rallye Question Laughing

Εγώ, πάλι (μόνο και μόνο αν είχα να επιλέξω μεταξύ των 2), θα επέλεγα Swift. Αλλά εγώ είμαι σε πιο "ανώριμη" (για να μην το θέσω αλλιώς) φάση, απ' ό,τι καταλαβαίνω, στην οποία η επιλογή Swift είναι μονόδρομος. Πιο ψυχωμένο, ατμοσφαιρικό μοτέρ, πιο ελαφρύ αμάξωμα, φο-βε-ρή ορατότητα, πράγμα καρα-σημαντικό στη σπορ (όπως και να την εννοεί καθένας) οδήγηση και πιο φτηνό. Όχι πολύ, αλλά πιο φτηνό. Αλλά γνώμη μου είναι ότι δεν απευθύνονται στο ίδιο κοινό τα 2 αυτά αμάξια... Θα μπορούσα να πω ότι το 207 Rallye θα μπορούσε να είναι το επόμενο αμάξι αυτού που είχε Swift Sport πριν και μεγάλωσε, ωρίμασε, ησύχασε κτλ. Γι' αυτό που εκπροσωπεί το Rallye, πέρα από την αισθητική πλευρά, που το βρίσκω κακάσχημο, ειδικά συγκρινόμενο με Punto και δη Abarth, είναι πολύ καλό σύνολο. Το 'χα γράψει και παλαιότερα, πριν ξεκινήσω να γράφω στο Forum, εδώ. Άσχετα αν δε θα το έπαιρνα ποτέ... Confused
Jim207GT - Τετ 28 Ιαν 2009, 00:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Ότι; Τι; Τυραννόσαυρος το Rallye Question Laughing

Εγώ, πάλι (μόνο και μόνο αν είχα να επιλέξω μεταξύ των 2), θα επέλεγα Swift. Αλλά εγώ είμαι σε πιο "ανώριμη" (για να μην το θέσω αλλιώς) φάση, απ' ό,τι καταλαβαίνω, στην οποία η επιλογή Swift είναι μονόδρομος. Πιο ψυχωμένο, ατμοσφαιρικό μοτέρ, πιο ελαφρύ αμάξωμα, φο-βε-ρή ορατότητα, πράγμα καρα-σημαντικό στη σπορ (όπως και να την εννοεί καθένας) οδήγηση και πιο φτηνό. Όχι πολύ, αλλά πιο φτηνό. Αλλά γνώμη μου είναι ότι δεν απευθύνονται στο ίδιο κοινό τα 2 αυτά αμάξια... Θα μπορούσα να πω ότι το 207 Rallye θα μπορούσε να είναι το επόμενο αμάξι αυτού που είχε Swift Sport πριν και μεγάλωσε, ωρίμασε, ησύχασε κτλ. Γι' αυτό που εκπροσωπεί το Rallye, πέρα από την αισθητική πλευρά, που το βρίσκω κακάσχημο, ειδικά συγκρινόμενο με Punto και δη Abarth, είναι πολύ καλό σύνολο. Το 'χα γράψει και παλαιότερα, πριν ξεκινήσω να γράφω στο Forum, εδώ. Άσχετα αν δε θα το έπαιρνα ποτέ... Confused

Ναι και εμείς τα Rallye/GT/RC για να ηρεμήσουμε τα πήραμε και γιαυτό τώρα τα έχουμε 200+ άλογα με (προσεχώς) μπλοκέ, με ESP OFF και και και...
και μετά μου λέτε για swift sport με "ψιχωμένo ατμοσφαιρικό μοτέρ" τι να απαντήσω τώρα, άντε πάρτε το τώρα που έχει και cyber station όταν οργώνετε τις αναβάσεις με την τέλεια ωρατότητα να βλέπετε και κανα DVD...... Laughing Laughing Laughing
MTerry - Τετ 28 Ιαν 2009, 02:50:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Για το 207, προτίμησα (η γυναίκα) το GT γιατι τα λίγα πραγματάκια που έχει επιπλέον από το Rallye, τα αξίζει τα λεφτά του. Αλλωστε είμαστε μεγάλοι άνθρωποι.... και τα θέλουμε τα γκατζετάκια μας.
Συμφωνω !!!
Και εγώ αν το ειχα ψάξει το GT θα αγόραζα !
Με +2.000 Ευρώ παίρνεις εξοπλισμό πολύ μεγαλύτερη αξίας . . . και κατά την γνώμη μου ειναι το πιό ομορφο 207 !!!!

Όπως και να έχει όμως το Rallye στο σύνολο ειναι το καλύτερο στην κατηγορία του και αξίζει τα λεφτά του!
Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος όπως έμεινα εγώ και αρκετοί εδώ μέσα !!!! Very happy Very happy Very happy
. . . και μιλάμε πάντα για ΑΣΠΡΟ !!!!! Thumbs Up

Για το Swift (έχω κάνει 3.500-4.000 χλμ) να πώ ότι δικαια η Suzuki το χαρακτηρίζει Sport και όχι GTι
Εχει πιό sport αισθηση (τιμόνι,επιλογέας ταχυτήτων,κοντές σχέσεις,μπάκετ,μικρό βάρος-1100 Κιλά) αλλά υστερεί σε επιδόσεις,κατανάλωση (η 5η έχει 120χλμ/4000 σ.α.λ.) και το βασικότερο για μένα η ποιότητα . . . όταν βρέχει πολύ , νομίζεις ότι σε πέτροβολάνε . . . Σκέτος τενεκές . . .
Και το έχουμε πάει και δύο φορές για ανάκληση (σωληνάκι βενζινης,καλωδίωση πλαινού αερόσακου,μοκέτες στο πορτ μπαγκαζ-όλα προληπτικά)

Vini - Τετ 28 Ιαν 2009, 09:14:52
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Νικόλα καλώς ήρθες και από μένα!!! (Να κανονίσουμε συνάντηση στη λέσχη)

Εγώ αν και το γύρισα στα Ιταλικά, στο δικό σου δίλημμα θα έλεγα 207 rallye (E οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται Laughing )

Tomakos έγραψε:
Γειά σου Νικόλα!!!!Τι συγκίνηση..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ακόμα θυμάμαι πόσα χλμ είχα κάνει για εκείνη τη φιλτροχοάνη!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Welcome back.... Wink

Όσο για τις απορίες σου, τα παιδιά θα στις λύσουν μια χαρά!!Εγώ με τον αδερφό μου βλέπεις το γυρίσαμε προς Ιταλία μεριά.... Wink

Βρε, βρε τα παλιόπαιδα !!!!!!!!!!
Τι κάνετε βρε σεις;;;;; Είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα εχει παντρευτεί και ίσως έχει και παιδί; Αναρωτιέμαι... Rolling eyes

Παίδες ελπίζω να είστε καλά....
Πάει το Γαλλικό; Το δώσατε; Sad
Δώσατε μαζί και το εξατμισόνι το L&W;;;;; Twisted evil

Ιταλία πήγατε; Για πείτε! ... ! Ποιο Ιταλικό προϊόν προτιμήσατε!!!!!
Περιμένω εντυπώσεις!...!
Και σύντομα θα έρθω και από τη Λέσχη να τα πούμε και από κοντά...
android - Τετ 28 Ιαν 2009, 09:24:25
Θέμα δημοσίευσης:
ξεχασα να γραψω οτι τα φρενα του swift ειναι για πεταμα...ενα αμαξι 10ετιας εχει καλυτερη αισθηση...πατας μισο φρενο κ τπτ νεκρα...μετα αρχηζει κ ποιανει με μια σαπουνοδες αισθηση αλλα κ παλι ελεος...οποιος παρει swift sport full κ οχι rallye μιλαμε για 500 ευρω διαφορα...απλα δεν παει καλα...απο ποτε η suzuki εγινε μεγαλη εταιρια κ βγαζει τετοια αμαξια ρε παιδια...και ειναι συγκρινομενα?μια βολτα κ μετα τα 2 θα σου δειξει οτι ειναι πισω το αμαξι σε πολλα...οσο για το τιμονι ναι ειναι πιο βαρη απο το 207 μεχρι τα 50-60 κ σου σπαει τα νευρα στην πολη...χαιρομαι που το 207 ειναι ελαφρυ σε εκεινα τα χλμ γιατι δεν εχουν πουθενα νοημα αυτα τα χλμ μονο στην πολη...για σασμαν καλυτερο σχετικο πολλοι κλεγοντε για γρατζουνισματα κτλ...δεν ειναι γνησιο ιαπωνικο το swift ουγγαρια βλεπεις Laughing
Vini - Τετ 28 Ιαν 2009, 09:25:50
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:
Με +2.000 Ευρώ παίρνεις εξοπλισμό πολύ μεγαλύτερη αξίας . . . και κατά την γνώμη μου ειναι το πιό ομορφο 207 !!!!

Παιδιά σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις πληροφορίες.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα 2000euro τι εξοπλισμό παραπάνω προσφέρει;

Φυσικά περιμένω και άλλες απόψεις, ειδικά από όσους έχουν πάνω από 10.000χιλιόμετρα. Δίνω ειδικό βάρος στην πορεία του αυτοκινήτου στο χρόνο. Θεωρώ ότι όλα τα αυτοκίνητα για 1 ή 1,5 χρόνο είναι φρέσκα, όμορφα και ποιοτικά. Μετά είναι το θέμα.Όταν το αυτοκίνητο πατίσει καλά στην άσφαλτο.
(προβλήματα, κακή συναρμολόγηση, εργοστασιακές ατέλειες, αστοχίες υλικών κλπ...)

Έχω ακούσει ότι κάποια 207 turbo έχουν βγάλει πρόβλημα στην τουρμπίνα και είναι αρκετοί που τα πουλάνε για αυτό το λόγο. Ισχύει η είναι παραμύθια;

υ.γ. ευχαριστώ για τα στοιχεία που μου δίνετε (εικόνες, Pdfs,κλπ...)
Αν ξέρετε και κανένα site με εικόνες του RALLYE σε ΜΕΓΑΛΗ ανάλυση περάστε το και εδώ γιατί όπως καταλαβαίνετε έχω αρχίσει ήδη και φτιάχνω την βάση ... Rolling eyes
Vini - Τετ 28 Ιαν 2009, 09:39:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μέχρι στιγμής κοιτώ (πολύ προσεχτικά) τα:

Peugeot 207 Rallye 1600
Abarth Grande Punto 1400
Suzuki Swift Sport 1600
Citroen C2 VTS 1600

Δεν κοιτώ και αδιαφορώ:
Mitsubishi COLT CZT RALLIART
Alfa Romeo Mito
Abarth 500
Fiat Bravo 150ps
Opel Corsa GSi

Tην peugeot και την suzuki τις ξέρω σχετκά καλά (ως πρώην κάτοχος)
Για την ABARTH υπάρχει θέμα σοβαρό (sales και after sales) με τον κο Παζαρόπουλο (αντιπρόσωπος abarth)

Την Citroen την θεωρώ πολύ ποιοτική και το C2 εργαλείο ...
Λίγο μικρό αλλά εργαλείο ...
android - Τετ 28 Ιαν 2009, 09:42:35
Θέμα δημοσίευσης:
Vini το gt εχει μια βασικη διαφορα που πιο πανω ειδα δε θες εχει δερμα υφασμα τα καθισματα...οροφη πανοραμικη γριλια προφυλακτηρα ασημι κ οχι μαυρι τα πλαινα του αμαξωματος βαμενα στο χρωμα του...στο ραλακι ειναι μαυρα...παραθυρο συνοδηγου αυτοματο ανεβα κατεβα στο ραλακι ειναι μονο οδηγου...φωτα στροφης κ αυτοματο αναμα προβολεων στο gt οπως κ ο καθρευτης ο μεσαιος σκουρενει ηλεκτρικα...η οθονη του trip τα βγαζει πιο λεπτομερεστατα απ οτι στο ραλλακι

το C4 το τουρμπακι με τα 150 κανει καπου στα 19000 το χεις δει?
Vini - Τετ 28 Ιαν 2009, 09:57:17
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Vini το gt εχει μια βασικη διαφορα που πιο πανω ειδα δε θες εχει δερμα υφασμα τα καθισματα...οροφη πανοραμικη γριλια προφυλακτηρα ασημι κ οχι μαυρι τα πλαινα του αμαξωματος βαμενα στο χρωμα του...στο ραλακι ειναι μαυρα...παραθυρο συνοδηγου αυτοματο ανεβα κατεβα στο ραλακι ειναι μονο οδηγου...φωτα στροφης κ αυτοματο αναμα προβολεων στο gt οπως κ ο καθρευτης ο μεσαιος σκουρενει ηλεκτρικα...η οθονη του trip τα βγαζει πιο λεπτομερεστατα απ οτι στο ραλλακι

το C4 το τουρμπακι με τα 150 κανει καπου στα 19000 το χεις δει?

Eυχαριστώ για τις πληροφορίες!

Βλέπω όμως και διαφορά εδώ:
Ραδιο-cd RD4 (4 ηχεία+2 tweeters)
Ραδιο-cd RD4 + ΜΡ3
Ραδιο-cd RD4 συµβατό µε ΜΡ3

Τι εννοεί η Peugeot με τα παραπάνω;;;;

Το rallye έχει αυτό: Ραδιο-cd RD4 (4 ηχεία+2 tweeters)
Δεν υποστηρίζει MP3;
Δεν βλέπω επίσης και υποστήριξη USB... Question Question

(το C4 είναι -για μένα- άθλιο εσωτερικά και όχι πολύ όμορφο εξωτερικά. Με χαλάει που δεν έχει κεντρικό πίνακα οργάνων μπροστά στον οδηγό.)
Sinanai - Τετ 28 Ιαν 2009, 09:58:31
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Ναι και εμείς τα Rallye/GT/RC για να ηρεμήσουμε τα πήραμε και γιαυτό τώρα τα έχουμε 200+ άλογα με (προσεχώς) μπλοκέ, με ESP OFF και και και...[...]

Αυτό ακριβώς επισημαίνω, Δημήτρη. Ό,τι για να γίνει πιο Fun2Drive το 207 αρχίζεις τις μοντιφιές. Βάλε πρόγραμμα να βγαίνει το esp, βάλε μπλοκέ να πατάει, βάλε πρόγραμμα γιατί δεν ξεσπάει, και νομίζουμε ότι είναι ψόφιο (τούμπανο είναι, και προσωπικά θεωρώ τα 150 τουρμπίσια από 1.6 μοτέρ, άλογα, υπεραρκετα για overall χρήση μη πίστας, ειδικά λόγω καλών καμπύλων ροπών που έχουν όλοι οι σύγχρονοι τέτοιου είδους κινητήρες).

Άρα τι κάνουμε; Φτιάχνουμε εν τέλει ένα σύνολο, που με το βάρος, την αδράνεια και τις αντίστοιχες φθορές που προκαλούνται σε ένα αμάξι 1250-1300κιλών παλεύει να προσομοιάσει συμπεριφορά αμαξιού 1000 κιλών, ατμοσφαιρικού (με την έννοια της κοφτερής απόκρισης του μοτέρ) και λίγο ή πολύ φθηνότερου σε κόστος κτήσης και χρήσης.

Επαναλαμβάνω: Δε λέω ότι του Rallye/GT/RC είναι κακό αμάξι, προς Θεού! Είναι ένα μάξι που έχει λάβει σοβαρά υπόψην του το τι θέλει ο κόσμος σήμερα από ένα "σπορ" χάτσμπακ και με τη σειρά του διαμορφώνει τον κόσμο, σε σχέση με το τι θέλει από ένα "σπορ" χάτσμπακ. Κύκλος είναι. Μπορεί φαύλος, μπορεί όχι, αλλά κύκλος...

Για να γυρίσουμε, λοιπόν, στο αρχικό θέμα του topic, μις και η σύγκριση με το Swift (του 207) προφανώς δεν έχει νόημα, απ' όσα έχω καταλάβει, σε σχέση με τις απαιτήσεις του Vini, και επειδή αναφέρθηκε το Punto Abarth, να πω ότι αβλεπί θα πήγαινα στον Ιταλό, μόνο και μόνο λόγω αισθητικής. Θεωρώ ότι η Peugeot το ζήτημα το 'χει ψιλοχάσει. Η αρμονία, η στιβαρότητα και η συμπυκνωμένη αίσθηση ενός 106, 306 ή έστω 206 χάθηκε για πάντα και αμφότερα τα 207/308 μου φαίνονται λίγο απ' όλα. Θεωρώ ότι έχουν πολλά σχεδιαστικά φάουλ. Αυτό, βέβαια, έγκειται στην κρίση του καθενός.

Οπότε, Vini, σε σχέση με τις ανησυχίες σου για τουρμπίνες κτλ, να σε καθησυχάσω πλήρως. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει, με κανένα σύγχρονο αμάξι (ή μάλλον, σε όλα μπορεί να τύχει μια στραβή, αλλά δεν είναι ο κανόνας αυτός), ούτε με το Rallye/GT, που το έχει φίλος και είναι απόλυτα ευχαριστημένος, όπως και όλα τα παιδιά από εδώ, όπως διαβάζω...

Είναι απλά θέμα προτεραιοτήτων... Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα πολύ-επιμένω, δεν είναι λίγα τα 150 άλογα-γρήγορο, ασφαλές, ποιοτικό, σχετικά οικονομικό σε κόστος χρήσης και αρκετά οικονομικό, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, σε κόστος κτήσης αμάξι, τσίμπα το.

Group buys για μπλοκέ γίνονται συχνά, άλλωστε...

Edit: Μόλις είδα ότι γράφεις και το c2, άρα δεν είσαι και τελείως σίγουρος τι θες, ε; Εννοώ είναι πολύ διαφορετικά σε χαρακτήρα μεταξύ τους τα αυτοκίνητα που αναφέρεις... Ουσιαστικά, δηλαδή έχεις 2+2 επιλογές. Όχι μόνο λόγω turbo, αλλά και μεγέθους, ποιότητας κτλ... C2 vs Swift & 207 vs Punto. Που προσανατολίζεσαι περισσότερο, από άποψη χρήσης; Που θα κινείσαι πιο πολύ, κτλ.... Idea
Jim207GT - Τετ 28 Ιαν 2009, 10:30:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μην ξεχνάτε και τον τομέα ΑΣΦΑΛΕΙΑ αφού το 207 σε αυτό τον τομέα σκίζει. Πήγαινε σε ένα φαναρτζή που έχει δεί λυμμένο 207 να δείς τι θα σου πεί. Εξού και τα 1300κιλά του γιαυτό φαίνετε νοχελικό μαμά, αλλά το καλό με τα Peugeot είναι οτι οι χάρες που τα αγαπήσαμε είναι εκεί απλά στο 207 είναι κρυμμένες και περιμένουν τον "ανύσηχο" .Ίσος καλύτερα έτσι για να μην αποθαρρίνει και τον αδαή. Πάντος για μένα πλέον η ασφάλεια είναι το Α και ο Ω σε αγορά αυτοκινήτου και μετά όλα τα άλλα. Ούτε να σκεφτώ οτι είχα το 106 και πήγαινα όπως πήγαινα, μπρρρρ ανατρίχιασα.

Πάντος μετά από 32.000χλμ με το 207 έχω να πώ οτι είμαι super ευχαριστημένος παρά τα ψιλολόγια που μου έβγαλε(όλα αλλάχτικαν άμεσα και ταχύτατα μέσα στην εγγύηση και μάλιστα αυθημερόν), τα οποία έχουν διορθοθεί στα καινούργια. Είναι ένα αμάξι που τελέιως μαμά αντέχει 200αλογα και νομίζεις οτι φτιάχτικε για τόσα απλά το κόψαν στα 150. Το Punto επειδή το έχει φίλος το θεωρώ και γω και αυτός πολύ κατώτερο αμάξι. Εμφανισιακά είναι καθαρά υποκειμενική η άποψη του καθενός, εγώ θεωρώ το 207 από τα πιό όμορφα μικρά χωρίς τις υπερβολές του Abarth ή του Corsa OPC και όταν είδα live 308GT με τις 18αρες παραμήλαγα για μέρες.......
WilDuck - Τετ 28 Ιαν 2009, 10:46:37
Θέμα δημοσίευσης:
- Ο ΑΚΥΡΟΣ - Laughing

Γιατί δεν κοιτάς κάτι τέτοιο?

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/154529
Sinanai - Τετ 28 Ιαν 2009, 10:53:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μα με σχεδόν όλα όσα λές τώρα, Δημήτρη, συμφωνώ. Δε νομίζω ότι λέμε κάτι διαφορετικό. Αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς: Με ποιά έννοια θεωρείτε (εσύ και ο φίλος σου) το Punto κατώτερο; Σε ποιόν τομέα; Ok, το αισθητικό κομμάτι ασ' το... Και 'γω ίσως κακώς το έμπλεξα. Αλλά σε τι άλλο; Ίδια λεφτά είναι, ίδιος εξοπλισμός, ίδια ασφάλεια, ίδιες επιδόσεις, ίδια ποιότητα.

Ειδικά σε θέματα ασφάλειας, και 'γω δίνω μεγάλη προσοχή. Γι' αυτό π.χ. δε θα έπαιρνα 106 για καθημερινή χρήση, εφόσον ταξιδεύω κιόλας αρκετά κτλ. Αλλά, να, ένα 206, π.χ. 4 αστέρια ασφάλεια έχει. Ok, το 207 έχει 5, αλλά δικαιολογεί αυτό τα +300 κιλά από τον προκάτοχό του;

Και σε ό,τι αφορά μεγέθη τροχών (επειδή μιλάς για 18άρες), οι 4 τροχοί, στο τεύχος Οκτωβρίου 2008 έθεσαν σωστά το ζήτημα, στο συγκριτικό μεταξύ Mito (1.4TB), Mini (Cooper), 207 (GT) & Corsa (GSi)... Λένε για το Mini: "Ακόμα και στη βασική του έκδοση με ελαστικά 175/65R15, όπως αυτό που είχαμε στη διάθεσή μας, όχι απλώς δε χάνει, αλλά κερδίζει σε σημεία, όπως είναι η άνεση και το τιμόνι, δείχνοντας ότι οτιδήποτε άνω των 16άρηδων τροχών είναι μάλλον υπερβολή." Μήπως κάπου το έχουμε χάσει; Τα λέω αυτά ως ερέθισμα για προβληματισμό, εννοείται, και όχι επικριτικά προς εσένα ή άλλους. Το καταλαβαίνετε, φαντάζομαι.
Jim207GT - Τετ 28 Ιαν 2009, 11:01:15
Θέμα δημοσίευσης:
Το 18 πάει στο αισθητικό κομμάτι του 308GT Wink .

Φίλε μου απο ποιότητα κατασκευής το Punto είναι λίγο πίσω, ο φίλος έχει 24.000χλμ όλα ύσηχα και έχει αρχίσει να τρίζει, οχι τραγικά, αλλά το δικό μου που και πιο σκληρό είναι και έχει κάνει 32.000, ομολόγώ δύσκολα χλμ του φαίνετε πολύ ήσυχο Shocked , ο ίδιος είχε(καρα μαμά) Colt CZT το οποίο πούλησε επειδή νόμιζες οτι είσουν μέσα σε mixer φραπε.
COOL ALEXIS - Τετ 28 Ιαν 2009, 11:15:32
Θέμα δημοσίευσης:
Καλύτερα να περιμένεις λιγάκι μιας και λέγεται ότι έρχεται και το 6άρι οπότε αν το πάρεις καινούριο θα έχεις την νέα έκδοση ενώ αν το πάρεις μτχ θα γλυτώσεις πολλά λεφτά Exclamation
SnakeMJK - Τετ 28 Ιαν 2009, 11:41:33
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Καλύτερα να περιμένεις λιγάκι μιας και λέγεται ότι έρχεται και το 6άρι οπότε αν το πάρεις καινούριο θα έχεις την νέα έκδοση ενώ αν το πάρεις μτχ θα γλυτώσεις πολλά λεφτά Exclamation

Θα βγει 6άρι rallye;;;; Αυτά είναι!!
Vini - Τετ 28 Ιαν 2009, 11:58:11
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Οπότε, Vini, σε σχέση με τις ανησυχίες σου για τουρμπίνες κτλ, να σε καθησυχάσω πλήρως. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει, με κανένα σύγχρονο αμάξι (ή μάλλον, σε όλα μπορεί να τύχει μια στραβή, αλλά δεν είναι ο κανόνας αυτός), ούτε με το Rallye/GT, που το έχει φίλος και είναι απόλυτα ευχαριστημένος, όπως και όλα τα παιδιά από εδώ, όπως διαβάζω...

Είναι απλά θέμα προτεραιοτήτων... Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα πολύ-επιμένω, δεν είναι λίγα τα 150 άλογα-γρήγορο, ασφαλές, ποιοτικό, σχετικά οικονομικό σε κόστος χρήσης και αρκετά οικονομικό, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, σε κόστος κτήσης αμάξι, τσίμπα το.

Group buys για μπλοκέ γίνονται συχνά, άλλωστε...

Edit: Μόλις είδα ότι γράφεις και το c2, άρα δεν είσαι και τελείως σίγουρος τι θες, ε; Εννοώ είναι πολύ διαφορετικά σε χαρακτήρα μεταξύ τους τα αυτοκίνητα που αναφέρεις... Ουσιαστικά, δηλαδή έχεις 2+2 επιλογές. Όχι μόνο λόγω turbo, αλλά και μεγέθους, ποιότητας κτλ... C2 vs Swift & 207 vs Punto. Που προσανατολίζεσαι περισσότερο, από άποψη χρήσης; Που θα κινείσαι πιο πολύ, κτλ.... Idea

Eυχαριστώ για τις πληροφορίες.

Σημειώνω ότι οδηγικά ήμουν και είμαι χαλαρός. Ποιο πολύ είμαι την ευθείας και της γρήγορης εκκίνησης χωρίς όμως ακρότητες. Καθημερινές μετακινήσεις, βόλτες, ταξίδια εντός Ελλάδος. Αναζητώ πραγματική σβελτάδα και πραγματικές επιδόσεις. Όχι φούμαρα.
Επίσης θέλω καλή ηχομόνωση, στιβαρό αμάξωμα που να μην γίνεται κουραστικό το αυτοκίνητο στην Εθνική.

Δεν θέλω αμάξωμα πάνω από 4,10 μέτρα. Aπό εκει και πέρα σίγουρα το C2 είναι μικρό. Για αυτό μάλλον δεν θα το κοιτάξω, παρόλο που θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερο χρηστικό για την Αθήνα.
Για μένα το ιδανικό μήκος είναι στα 4 μέτρα.

Το ABARTH είναι πρόκληση. Αλλά υπάρχει θέμα με το SALES και το AFTER SALES. Η FIAT από ότι ξέρω δεν δέχεται να κάνει service σε ABARTH. Μόνο ο Παζαρόπουλος και μόνο σε ένα συνεργείο.
Εκτός αν κάνω λάθος; Question

Δυστυχώς κοιτώ κάποιες συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Αν δεν καλυφθούν αυτές τότε δεν προχωρώ σε αγορά.

(ευτυχώς για μένα, αυτή τη περίοδο φτιάχνω το σπίτι μου, μετακομίζω, οπότε έχω χρόνο μπροστά μου να το ψάξω καλά και με την ησυχία μου... Very happy )
Vini - Τετ 28 Ιαν 2009, 11:59:58
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:

ουπς! Shocked

λέγεται; για πότε λέγεται; Question
Vini - Τετ 28 Ιαν 2009, 12:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
...παρά τα ψιλολόγια που μου έβγαλε(όλα αλλάχτικαν άμεσα και ταχύτατα μέσα στην εγγύηση και μάλιστα αυθημερόν),...

Σου είναι εύκολο να αναφέρεις τα "ψιλολόγια";
Sinanai - Τετ 28 Ιαν 2009, 12:02:46
Θέμα δημοσίευσης:
Χτύπα το, σου κάνει. Wink Αλλά όπως είπε ο Αλέξης, περίμενε το 6άρι. Idea
Vini - Τετ 28 Ιαν 2009, 13:02:26
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:

Αυτό είναι το δικό σου;;;; Question Shocked
android - Τετ 28 Ιαν 2009, 14:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
Vini βγαιναι με mp3 το ραλλακι πλεον παλια δεν εβγαινε
εμενα σε 22000 χλμ μου χει βγαλει τρελα πραγματα
ενα μοτερακι υαλοκαθαριστηρων κ ενα πιτσιλιστιρι σαν μηχανικες βλαβες
makis106 - Τετ 28 Ιαν 2009, 16:24:02
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Vini βγαιναι με mp3 το ραλλακι πλεον παλια δεν εβγαινε
εμενα σε 22000 χλμ μου χει βγαλει τρελα πραγματα
Και μένα είχε στανταρ mp3 4/08, ήταν απο τα πρώτα της καινούργιας παρτίδας, αλλά με μικρή ρεζέρβα και όχι αλουμινίου Crying or Very sad
Εμένα πάλι δεν μου έχει βγάλει τίποτα! (16000χλμ) Αν εξαιρέσεις ένα τρίξιμο στο πορτ παγκάζ που διορθώθηκε...
isim - Τετ 28 Ιαν 2009, 17:05:20
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

Laughing Laughing Ολα τα κουφα σε'σενα. Εμενα εχει βγαλει εναν ελλατωματικο τεντωτηρα καδενας ο οποιος αλλαζει μεσ'την εγγυηση Wink
Jim207GT - Τετ 28 Ιαν 2009, 18:00:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τριγμός από πορτπαγκαζ-- ρυθμίστηκε η κλειδαριά απο τότε όλα ΟΚ

Τριγμός παράθυρο οδηγού στο κλείσιμο-- Αλλαγή τα λάστιχα + γρύλο ΟΚ

Ξεκώλομα 1ες-2ες μπας και δούμε κάτω από 8δ 0-100χλμ(8,4 σταμάτησε τότε το κέρ..ο μου Crying or Very sad )-- Συγχρονιζέ και γρανάζια 1ης-2ας ΟΚ

Θόρυβος που έπιασε το βιονικό μου αυτί-- Αλλαγή αντλίας νερού ΟΚ

Καγκουρο θόρυβος σκάστρας--προσεχώς αλλαγή με μία από S3 VAG
Sinanai - Τετ 28 Ιαν 2009, 18:29:39
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνώμη ρε Δημήτρη, αλλά λίγα είναι αυτά τα ψιλολόγια για 30.000 χλμ; Μου φαίνονται τραγικά... Το 206 σε 120.000 δεν έχει βγάλει αντλίες και συγχρονιζέ, πάντως... Confused Και δεν του φερόμουν και πάντα με στοργή και προδέρμ ακριβώς! Crying or Very sad
makis106 - Τετ 28 Ιαν 2009, 18:46:46
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Συγνώμη ρε Δημήτρη, αλλά λίγα είναι αυτά τα ψιλολόγια για 30.000 χλμ; Μου φαίνονται τραγικά... Το 206 σε 120.000 δεν έχει βγάλει αντλίες και συγχρονιζέ, πάντως... Confused Και δεν του φερόμουν και πάντα με στοργή και προδέρμ ακριβώς! Crying or Very sad
Το αυτοκίνητο του Δημήτρη ήταν σχετικά απ τα πρώτα GT που παράχθηκαν, οπότε τα περισσότερα απο αυτά θεώρησέ τα παιδικές ασθένειες. Πχ η αντλία νερού απ όσο ξέρω, όπως και κάποιος τεντωτήρας έχουν αντικατασταθεί στα επόμενα καινούργια. Η σκάστρα δεν φταίει αυτή που τα παίζει αν απο 0,8 την έχεις αναγκάσει να δουλεύει στο 1,2! (παρεπιπτόντως το λύσαμε και αυτό Wink ) Το μόνο που μπορείς να προσάψεις είναι η κακή αίσθηση του επιλογέα. Όσο για τους τριγμούς, θεωρώ ότι και αυτοί διορθώθηκαν στα επόμενα, καθώς στο δικό μου δεν ακούγεται τίποτα, και φυσικά δεν έχει βγάλει τίποτα απο όλα τα προηγούμενα. Έχω μπει δε σε 206 με 20000 και έτριζαν τα πάντα. Για βλάβες μην αναφέρω τι έχουμε ακούσει. Και γενικότερα νομίζω ότι είναι μάταιο να προσπαθείς να συγκρίνεις την ποιότητα και την αξιοπιστία απο ένα 206 με ένα 207.
Sinanai - Τετ 28 Ιαν 2009, 18:56:29
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω να ελπίζω, όπως λες, ότι φταίει το ότι είναι από τα πρώτα... Και δεν τα συγκρίνω, προφανώς το 207 είναι πιο πάνω σε τέτοια θέματα... Wink
isim - Τετ 28 Ιαν 2009, 20:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:

Θόρυβος που έπιασε το βιονικό μου αυτί-- Αλλαγή αντλίας νερού ΟΚ
Δηλαδη τι θορυβος;;;
MTerry - Τετ 28 Ιαν 2009, 20:16:19
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
MTerry έγραψε:

Ναι στις Σέρρες !!! Very happy Very happy Very happy
volvos - Τετ 28 Ιαν 2009, 20:18:00
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΙ μη ξαχνατε ποσα χλμ με προγραμμα εχει ο jim207gt Και τι σκισιμο του ριχνει..ισως ειναι απο τα πιο ζορισμενα 207 σε ολη την ελλαδα Laughing
Vini - Πεμ 29 Ιαν 2009, 09:19:36
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:
Vini έγραψε:
MTerry έγραψε:

Ναι στις Σέρρες !!! Very happy Very happy Very happy

Kουκλί είναι!!

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά 207 Rallye λευκό είναι όλα τα λεφτά!...!

Χαίρεσαι να το βλέπεις. Από όποια πλευρά και να το δεις είναι καλαίσθητο και οι Γάλλοι έχουν πετύχει σε 4 μέτρα αυτοκίνητο να δείχνει μεγάλο, να έχει χώρους μέσα και κυρίως το λευκό βγάζει ιδιαίτερη επιθετικότητα.

Έχω βρει αρκετά test στο ίντερνετ με το rallye αλλά οι φωτογραφίες είναι χαμηλής ανάλυσης και ελάχιστες με λευκό rallye.
Αν ξέρετε κάποιο site ευπρόσδεκτο. Smile

(φυσικά διαβάζω όσα γράφετε παραπάνω!)

α! τελικά θύρα USB παίρνει το 207;
Ghost Dog - Πεμ 29 Ιαν 2009, 09:47:05
Θέμα δημοσίευσης:
Vini που εισαι ρε παλιοσειρααααα???????????

Το swift-ακι (sport) το εχει ο κολλητος μου......ειναι καλο, αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει τα χρηματα αυτα... Rolling eyes
Το c2 ειναι μια κατηγορια "κατω" απο το 207...
Το πουντακι ειναι καλο, αλλα.......
Πιστευω πως το 207 ειναι το αμαξι που ψαχνεις...! Twisted evil Cool Very happy Very happy Wink
MEMsound - Πεμ 29 Ιαν 2009, 11:39:56
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=286120#286120 Wink
Vini - Πεμ 29 Ιαν 2009, 13:04:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Vini που εισαι ρε παλιοσειρααααα???????????
...
Πιστευω πως το 207 ειναι το αμαξι που ψαχνεις...! Twisted evil Cool Very happy Very happy Wink

Γεια χαρά John Φυστίκη! ... ! Wink Wink

Είναι το 207 το αμάξι που ψάχνω;

χμμ... θα δούμε. προς το παρόν έχω φάει το κόσμο να δω αν παίρνει USB.
Χωρίς USB υπάρχει θέμα σοβαρό ειδικά αν λάβω υπόψη και αυτό:

Τα Εργοστασιακά Control Τιμονιού συνεργάζονται κανονικά με την οθόνη της Kenwood, καθώς επίσης και η ηχητική-οπτική ενδειξη του εργοστασιακού Parking Sensor. Οι παραπάνω εργασίες προυποθέτουν την συνεργασία με εξουσιοδoτημένο συνεργείο Peugeot. Οι ενδείξεις της νέας πηγής ΔΕΝ εμφανίζονται στην εργοστασιακή οθόνη του αυτοκινήτου και ο προγραμματισμός του εργοστασιακού ωρολογίου γίνεται ΜΟΝΟ απο διαγνωστικό μηχάνημα της Peugeot.
http://www.kalogeropoulos.gr/displayProject.asp?ITMID=7613

MEMsound έγραψε:
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=286120#286120 Wink

thank you! ... Wink
Sidobre - Πεμ 29 Ιαν 2009, 13:09:10
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
[

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11881

(η λύση για το usb)
Jim207GT - Πεμ 29 Ιαν 2009, 13:09:12
Θέμα δημοσίευσης:
Vini φυσικά και πέρνει USB port το έχει ο Stazzy στο CC του και βάζει το I-pod toy. Wink
Vini - Πεμ 29 Ιαν 2009, 13:49:13
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Vini έγραψε:
[

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11881

(η λύση για το usb)

Ελα ρε συ παίχτη άπαιχτε! Δώσε λύσεις στο λαό!!!!!!!! Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Thumbs Up Salute

Jim207GT έγραψε:
Vini φυσικά και πέρνει USB port το έχει ο Stazzy στο CC του και βάζει το I-pod toy. Wink

Και τεσταρισμένο !...! Worthy Thumbs Up W00t

Βασικά καλύφθηκα ή μάλλον με καλύψατε! ... Cheers

Οπότε μένει και η εργοστασιακή πηγή ανέπαφη! ΟΛΕ! Cheers
206kwn - Πεμ 29 Ιαν 2009, 14:30:14
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Και γενικότερα νομίζω ότι είναι μάταιο να προσπαθείς να συγκρίνεις την ποιότητα και την αξιοπιστία απο ένα 206 με ένα 207.

προφανως ειναι καλυτερο το 207 σε ποιοτητα γιατι ειναι πιο καινουργια κατασκευη της ιδιας εταιριας.....

οσο για την αξιοπιστια αυτο θα το δειξει ο χρονος...... τα χρονια που ηταν σε παραγωγη το 206 παντως,το 207 "ακομα" τα βλεπει με κυαλια.......
και δεν νομιζω να τα πιασει.......
ουτε τις πωλησεις που εκανε το 206 ολα αυτα τα χρονια δεν νομιζω να τις πιασει..... Wink

με τα σημερινα δεδομενα παντως το 207 το ραλακι ειναι αν οχι η καλυτερη επιλογη, ειναι μια απο τις καλυτερες Wink ............
Vini - Πεμ 29 Ιαν 2009, 15:11:01
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
με τα σημερινα δεδομενα παντως το 207 το ραλακι ειναι αν οχι η καλυτερη επιλογη, ειναι μια απο τις καλυτερες Wink ............

όχι από τις καλύτερες αλλά και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Μόλις έκλεισε το θέμα ABARTH.

Θέλετε να "ακούσετε" το γιατί;;

Το PUNTO ABARTH υποστηρίζεται σε όλη την Ελλάδα από τα εξής δύο συνεργεία:
pazaropoulos 2106109430 pireos av.40 athens
sfakianakis 2310474700 9th km nat.road salonica-moudania salonika

Κανείς άλλος δεν τα κοιτά και πουθενά αλλού δεν περνά service.

Ωραία υποστήριξη...
Με ποια λογική θα πάει κάποιος να γίνει πελάτης; Για να κυκλοφορεί το ABARTH μέσα στην Αθήνα και μέσα στην Θεσ/κη;

Ρόμπα!... Wacko Thumb Down
makis106 - Πεμ 29 Ιαν 2009, 15:21:40
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
makis106 έγραψε:
Και γενικότερα νομίζω ότι είναι μάταιο να προσπαθείς να συγκρίνεις την ποιότητα και την αξιοπιστία απο ένα 206 με ένα 207.

οσο για την αξιοπιστια αυτο θα το δειξει ο χρονος...... τα χρονια που ηταν σε παραγωγη το 206 παντως,το 207 "ακομα" τα βλεπει με κυαλια.......
Aιτιολόγησέ το μας αυτό αν θες...
206kwn έγραψε:

ουτε τις πωλησεις που εκανε το 206 ολα αυτα τα χρονια δεν νομιζω να τις πιασει..... Wink
Νομίζω σου διαφεύγει ότι το Peugeot 207 έσπασε το φράγμα της παραγωγής ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια ενώ οι πωλήσεις του το 2007 έφτασαν τις 521.000 μονάδες...
206kwn - Πεμ 29 Ιαν 2009, 15:57:05
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
206kwn έγραψε:
makis106 έγραψε:

Aιτιολόγησέ το μας αυτό αν θες...
206kwn έγραψε:

Νομίζω σου διαφεύγει ότι το Peugeot 207 έσπασε το φράγμα της παραγωγής ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια ενώ οι πωλήσεις του το 2007 έφτασαν τις 521.000 μονάδες...

οκ οκ.....
ο,τι πεις εσυ Wink Wink ......
λογικο μου φαινεται το οτι εχει πουλησει μεχρι τωρα γιατι αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη επιλογη αυτοκινιτου αλλα δεν προκειται να κατσει για πολυ (οσο εκατσε το 206) στο προσκηνιο....εξηγειται πανευκολα αυτο αλλα δεν βρισκομαστε στο καταλληλο τοπικ Wink .......
drdino - Πεμ 29 Ιαν 2009, 18:02:02
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
206kwn έγραψε:

όχι από τις καλύτερες αλλά και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Μόλις έκλεισε το θέμα ABARTH.

Θέλετε να "ακούσετε" το γιατί;;

Το PUNTO ABARTH υποστηρίζεται σε όλη την Ελλάδα από τα εξής δύο συνεργεία:
pazaropoulos 2106109430 pireos av.40 athens
sfakianakis 2310474700 9th km nat.road salonica-moudania salonika

Κανείς άλλος δεν τα κοιτά και πουθενά αλλού δεν περνά service.

Ωραία υποστήριξη...
Με ποια λογική θα πάει κάποιος να γίνει πελάτης; Για να κυκλοφορεί το ABARTH μέσα στην Αθήνα και μέσα στην Θεσ/κη;

Ρόμπα!... Wacko Thumb Down

Καλά, κλάιν μάιν... Τι διαφορές έχει δλδ σε απαιτήσεις συντήρησης σε σχέση με τα υπόλοιπα t-jet grande;
Vini - Πεμ 29 Ιαν 2009, 18:17:42
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Καλά, κλάιν μάιν... Τι διαφορές έχει δλδ σε απαιτήσεις συντήρησης σε σχέση με τα υπόλοιπα t-jet grande;

Πολλές, ειδικά σε αναλώσιμα. Σκέψου διαφορετικά φρένα, διαφορετική ανάρτηση, διαφορετικά λάδια, διαφορετικό πρόγραμμα στον εγκέφαλο, διαφορετικά ανταλλακτικά, διαφορετικός προφυλακτήρας μπρος πίσω, διαφορετικά μασπιέ, αεροτομη, καθίσματα abarth, διαφορετική κονσόλα (ποιότητα κλπ.)

Εχει εντελώς διαφορετικό ηχοσύστημα (sub + ηχεία + ενισχυτής)

Ζάντες διαφορετικές.

Οι διαφορές είναι πολλές αλλά το κύριο είναι η επίσημη υποστήριξη και η εγγύηση.

Μπορείς να φανταστείς να το πάρεις, να πας 10 μέρες ταξιδάκι και να σκάσει πρόβλημα και να πρέπει να το γυρίσεις (με το ζόρι) Αθήνα; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Φαντάσου να μένεις επαρχία και να πρέπει να έρχεσαι Αθήνα για service. EΛΕΟΣ

Πουλάνε ABARTH για να τα κυκλοφορείς στο Κολωνάκι. ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Σκορπιοί Κολωνακίου.... Thumb Down

Ρόμπες. Όποτε βλέπω ABARTH θα βάζω τα γέλια ... Laughing

Η ΥUGO έχει καλύτερο δίκτυο υποστήριξης... Laughing
drdino - Πεμ 29 Ιαν 2009, 21:14:40
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
drdino έγραψε:

Πολλές, ειδικά σε αναλώσιμα. Σκέψου διαφορετικά φρένα, διαφορετική ανάρτηση, διαφορετικά λάδια, διαφορετικό πρόγραμμα στον εγκέφαλο, διαφορετικά ανταλλακτικά, διαφορετικός προφυλακτήρας μπρος πίσω, διαφορετικά μασπιέ, αεροτομη, καθίσματα abarth, διαφορετική κονσόλα (ποιότητα κλπ.)

Εχει εντελώς διαφορετικό ηχοσύστημα (sub + ηχεία + ενισχυτής)

Ζάντες διαφορετικές.

Οι διαφορές είναι πολλές αλλά το κύριο είναι η επίσημη υποστήριξη και η εγγύηση.

Μπορείς να φανταστείς να το πάρεις, να πας 10 μέρες ταξιδάκι και να σκάσει πρόβλημα και να πρέπει να το γυρίσεις (με το ζόρι) Αθήνα; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Φαντάσου να μένεις επαρχία και να πρέπει να έρχεσαι Αθήνα για service. EΛΕΟΣ

Πουλάνε ABARTH για να τα κυκλοφορείς στο Κολωνάκι. ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Σκορπιοί Κολωνακίου.... Thumb Down

Ρόμπες. Όποτε βλέπω ABARTH θα βάζω τα γέλια ... Laughing

Η ΥUGO έχει καλύτερο δίκτυο υποστήριξης... Laughing

Άλλο σου λέω εγώ. Έχει διαφορετικές απαιτήσεις συντήρησης;
Τα σπέσιαλ (μην χ*σω) τακάκια θέλουν ειδικό καρυδάκι για την δαγκάνα για να μπουν; Τα ειδικά αγωνιάρικα λάδια ειδικό χωνί;

Πιο πολύ για μούφες μάρκετινγκ του παζαρό μου κάνουν.
android - Πεμ 29 Ιαν 2009, 21:26:55
Θέμα δημοσίευσης:
μην ξεχνατε το κοστος pda αποκερωση εξοδα μεταφορας τελη πινακιδες τα βγαζει 500 ευρω μεχρι κ το πλυσιμο το πληρωνεις χρυσο ελεος ειναι
pezomania - Πεμ 29 Ιαν 2009, 22:55:05
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Βρε, βρε τα παλιόπαιδα !!!!!!!!!!
Τι κάνετε βρε σεις;;;;; Είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα εχει παντρευτεί και ίσως έχει και παιδί; Αναρωτιέμαι... Rolling eyes

Παίδες ελπίζω να είστε καλά....
Πάει το Γαλλικό; Το δώσατε; Sad
Δώσατε μαζί και το εξατμισόνι το L&W;;;;; Twisted evil

Ιταλία πήγατε; Για πείτε! ... ! Ποιο Ιταλικό προϊόν προτιμήσατε!!!!!
Περιμένω εντυπώσεις!...!
Και σύντομα θα έρθω και από τη Λέσχη να τα πούμε και από κοντά...

Είσαι μέσα στις προβλέψεις σου (1 παιδί και 1 στην κοιλιά Laughing )

Όσο για το Ιταλικό, πήρα την Alfa Romeo GT . Εντυπώσεις θα στις πώ από κοντά Wink
Vini - Παρ 30 Ιαν 2009, 09:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Είσαι μέσα στις προβλέψεις σου (1 παιδί και 1 στην κοιλιά Laughing )

Όσο για το Ιταλικό, πήρα την Alfa Romeo GT . Εντυπώσεις θα στις πώ από κοντά Wink

Να σου ζήσουν! Και καλή λευτεριά στην γυναίκα!!!!!!!!!!
Αυτά είναι!!!!!

Το μυρίστηκα ... χε!χε!

Εγώ τα γνωστά. Όπως με άφησες ... έτσι θα με βρεις .... Laughing
Μαύρο χάλι ... Laughing Laughing Laughing

Alfa Romeo GT ε; χμμμμ.... βαρύ πυροβολικό αυτό.... ! .... ! Thumbs Up Ελπίζω να είσαι ευχαριστημένος.

Από κοντά θα τα πούμε αλλά δεν ξέρω πότε. Προς το παρόν έχω οικοδομους και σοβατίζω Laughing
Ελπίζω σύντομα να μετακομίσω και να ηρεμήσω...

Οι υπόλοιποι που είναι; (Μάκης, Αdi, Τσατάσουλας, Χρήστος κλπ;;;;;Wink Ελπίζω να είναι καλά όλοι... Smile
Vini - Παρ 30 Ιαν 2009, 09:39:32
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Άλλο σου λέω εγώ. Έχει διαφορετικές απαιτήσεις συντήρησης;
Τα σπέσιαλ (μην χ*σω) τακάκια θέλουν ειδικό καρυδάκι για την δαγκάνα για να μπουν; Τα ειδικά αγωνιάρικα λάδια ειδικό χωνί;

Πιο πολύ για μούφες μάρκετινγκ του παζαρό μου κάνουν.

Εχουν δεν έχουν διαφορετικές απαιτήσεις εγώ δεν σκοπεύω να ξεκινήσω π.χ. ταξίδι γνωρίζοντας από πριν ότι με υποστηρίζει μόνο ένα συνεργείο στην Αθήνα και αυτό μονοπωλιακό.
Από την άλλη υπάρχει θέμα και με την εγγύηση. Σε κλειδώνει με το ζόρι να πηγαίνεις Μοσχάτο για όλα.
Η λογική της διανομής και διασποράς ενός τέτοιου προϊοντος πρώτα απαιτεί κάλυψη των τομέων πώλησης, αναμονής και συντήρησης και μετά της διαφήμισης και της προώθησης προς την αγορά.

Αυτοί ξεκίνησαν ανάποδα... Ok. ας πρόσεχαν.
Στοχεύουν μόνο σε "τρελλαμένους" που θέλουν ABARTH χωρίς να δίνουν σημασία στα υπόλοιπα.

Ωστόσο εγώ θα περάσω από Παζαροπούλογλου Laughing για να πάρω μία προσφορά για το GP Abarth. Τουλάχιστον θα έχω να λέω ότι έχω προσφορά που δαγκώνει ... Laughing
Sinanai - Παρ 30 Ιαν 2009, 11:02:06
Θέμα δημοσίευσης:
Είχα περάσει και 'γω μια βόλτα μέσα στο Δεκέμβρη (μπορεί και Νοέμβρη, δε θυμάμαι), να χαζέψω το Grande Punto Abarth, και να πάρω μια σχετική προσφορά, που τότε ήταν στα 18.400, δεν ξέρω αν έχει άλλάξει. Το κουλό είναι ότι και τότε να το παράγγελνα, το γρηγορότερο Μάρτη θα ερχόταν, μιλάμε για τρελλούς χρόνους παράδοσης.

Και το ότι είναι μόνο δύο τα εξουσιοδοτημένα σέρβις σ'όλην την Ελλάδα, είναι μαρκετινίστικο τρικ, όπως είπατε, για να σε κάνει να σκέφτεσαι ότι έχεις κάτι "ειδικό", που στην πραγματικότητα είναι ειδικό μόνο σε ότι αφορά το κόστος και τη δυσκολία συντήρησης. Δε λέω ότι δεν είναι καλό αμάξι το Abarth και όπως ξαναείπα θα το προτιμούσα μεταξύ των δύο (αυτού και του Rallye, δηλαδή). Απλώς σκέφτεσαι ορισμένα ορθολογιστικά κριτήρια που σε προσγειώνουν και λες "ε, δεν αξίζει..." Σκεφτείτε π.χ. πόσο παραπάνω θα κοστίζουν τακάκια και λάδια, σε σχέση με το 207, ή κάποιο μέρος φανοποιίας, λόγω του ότι είναι "ειδικό", όχι περιορισμένης παραγωγής, αλλά εν πάσει περιπτώσει "ειδικό" μοντέλο. Θυμάμαι αντίστοιχα ανταλλακτικά για Focus RS, π.χ., που ήταν πανάκριβα. Δε λέει...

Το Ραλλάκι μπορεί να μη μου αρέσει, μπορεί, μπορεί, αλλά είναι η πιο συνετή λύση στην κατηγορία και με overall προσανατολισμό χρήσης. Όταν, δε, βάλουν και το 6άρι (αμάν αυτοί οι Γάλλοι, μέχρι να ακολουθήσουν την εξέλιξη, μας γκαστρώνουν, έπρεπε να μπει ο 21ος αιώνας για να βάλουν 16βάλβιδο μοτέρ στο 206...) θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο ταξιδιάρικος χαρακτήρας του. Αλήθεια, πόσα χλμ/ώρα έχει η 5η του 207 Rallye στις 1000 σ.α.λ. και πόσες η 6η του 308 GT;
Jim207GT - Παρ 30 Ιαν 2009, 11:46:01
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Αλήθεια, πόσα χλμ/ώρα έχει η 5η του 207 Rallye στις 1000 σ.α.λ. και πόσες η 6η του 308 GT;

7χλμ διαφορά, rallye/GT 3.000rpm---> 110km
308GT 6speeed ---> 117km
Sinanai - Παρ 30 Ιαν 2009, 12:07:11
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλιστα, άρα

207 Rallye/GT : 36.7 km/h/1000 rpm με 5η
308 GT : 39.0 km/h/1000 rpm με 6η

Πάντως, παιδιά, ακόμα και τα 36-37 είναι λίγα για τελευτααία σχέση ενός τέτοιου αμαξιού, που ούτε σκληροπυρηνικό είναι, ούτε αποδίδει τρελά στις ψηλές στροφές, για να χρειάζεται να το πας.

Το βλέπω και με το δικό μου που έχει 5η 31 και πρακτικά δεν ταξιδεύεις με πάνω από 110-120. Νιώθεις ότι το "σπας". Ειδικά στα σύγχρονα turbo μοτέρ, όπως THP, T-JET, TSI (όχι twincharged) πιστεύω ότι η μακριά 6η είναι απαραίτητη. Φίλος που έχει Leon 1.4 tsi, 125 ps, πραγματικά χαίρεται την 6η με 45 km/h/1000 rpm! Και όταν χρειαστεί κατεβάζεις. Σκεφτείτε δηλαδή ότι η τετάρτη εκείνου είναι όσο η δίκή μου 5η και έχει ακόμη 2 ταχύτητες. Και το Bravo 1.4 T-Jet (150 ps) που έχουμε στην οικογένια έχει κοντή 6η για τη δύναμη και τη ροπή του και το εύρος λειτουργίας του. Κάπου 36-37. Και πάλι, δηλαδή, στα 150 έχεις 4000 σ.α.λ., τι στιγμή που με 4100, στο Leon είσαι κάπου στα 180...

Εφόσον, δηλαδή δεν είναι τα αμάξια πλέον τόσο αντλίες αδρεναλίνης, αλλά προορίζονται να καλύπτουν μια πιο πολύπλευρη χρήση, στην οποία σαφώς περιλαμβάνονται ταξίδια κτλ, πιστεύω ότι μια μακριά 6η είναι μονόδρομος.

Αυτά ως γενικότεροι προβληματισμοί.
Vini - Παρ 30 Ιαν 2009, 12:07:34
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Είχα περάσει και 'γω μια βόλτα μέσα στο Δεκέμβρη (μπορεί και Νοέμβρη, δε θυμάμαι), να χαζέψω το Grande Punto Abarth, και να πάρω μια σχετική προσφορά, που τότε ήταν στα 18.400, δεν ξέρω αν έχει άλλάξει. Το κουλό είναι ότι και τότε να το παράγγελνα, το γρηγορότερο Μάρτη θα ερχόταν, μιλάμε για τρελλούς χρόνους παράδοσης.

Και το ότι είναι μόνο δύο τα εξουσιοδοτημένα σέρβις σ'όλην την Ελλάδα, είναι μαρκετινίστικο τρικ, όπως είπατε, για να σε κάνει να σκέφτεσαι ότι έχεις κάτι "ειδικό", που στην πραγματικότητα είναι ειδικό μόνο σε ότι αφορά το κόστος και τη δυσκολία συντήρησης. Δε λέω ότι δεν είναι καλό αμάξι το Abarth και όπως ξαναείπα θα το προτιμούσα μεταξύ των δύο (αυτού και του Rallye, δηλαδή). Απλώς σκέφτεσαι ορισμένα ορθολογιστικά κριτήρια που σε προσγειώνουν και λες "ε, δεν αξίζει..." Σκεφτείτε π.χ. πόσο παραπάνω θα κοστίζουν τακάκια και λάδια, σε σχέση με το 207, ή κάποιο μέρος φανοποιίας, λόγω του ότι είναι "ειδικό", όχι περιορισμένης παραγωγής, αλλά εν πάσει περιπτώσει "ειδικό" μοντέλο. Θυμάμαι αντίστοιχα ανταλλακτικά για Focus RS, π.χ., που ήταν πανάκριβα. Δε λέει...

Το Ραλλάκι μπορεί να μη μου αρέσει, μπορεί, μπορεί, αλλά είναι η πιο συνετή λύση στην κατηγορία και με overall προσανατολισμό χρήσης. Όταν, δε, βάλουν και το 6άρι (αμάν αυτοί οι Γάλλοι, μέχρι να ακολουθήσουν την εξέλιξη, μας γκαστρώνουν, έπρεπε να μπει ο 21ος αιώνας για να βάλουν 16βάλβιδο μοτέρ στο 1.6...) θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο ταξιδιάρικος χαρακτήρας του. Αλήθεια, πόσα χλμ/ώρα έχει η 5η του 207 Rallye στις 1000 σ.α.λ. και πόσες η 6η του 308 GT;

Ακριβώς όπως τα λες είναι αλλά με τη διαφορά ότι το Rallye εμένα μου αρέσει πολύ ... Αν και δεν το περίμενα. Το είδα χθες παρκαρισμένο σε λευκό πάντα και ήταν ό-νει-ρο!...! Very happy

Μπορεί να μην έχει την σούπερ extreme εμφάνιση (αεροτομές κλπ...) αλλά το αμάξωμα είναι πρόκληση στην κυριολεξία. Από όπου και να το κοιτάξεις το αυτοκίνητο είναι γεμάτο. Δεν νομίζω να θέλει κάτι άλλο.
Ενα βασικό είναι ότι η συντηρήση του είναι σε απόλυτα λογικά πλαίσια από όπου και αν το δεις. Very happy

Εχω μπει στη πρίζα. Ελπίζω σύντομα να βγει και σε εξατάχυτο κιβώτιο.

Προς το παρόν θα πάω σε καμιά εμπορία να το δω από κοντά, να κάνω κάποιο test drive ... να το δω και στο δρόμο, να το ακούσω...
Vini - Παρ 30 Ιαν 2009, 12:09:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό τι λέει;

193 ps μόνο με πρόγραμμα; Question Question Question

http://www.carsinspections.com/gr/tuning/Peugeot207/index.html
SnakeMJK - Παρ 30 Ιαν 2009, 12:18:25
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Αυτό τι λέει;

193 ps μόνο με πρόγραμμα; Question Question Question

http://www.carsinspections.com/gr/tuning/Peugeot207/index.html

Με χαρακτηριστική άνεση κιόλας!!
makis106 - Παρ 30 Ιαν 2009, 12:25:44
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Ακριβώς όπως τα λες είναι αλλά με τη διαφορά ότι το Rallye εμένα μου αρέσει πολύ ... Αν και δεν το περίμενα. Το είδα χθες παρκαρισμένο σε λευκό πάντα και ήταν ό-νει-ρο!...! Very happy

Μπορεί να μην έχει την σούπερ extreme εμφάνιση (αεροτομές κλπ...) αλλά το αμάξωμα είναι πρόκληση στην κυριολεξία. Από όπου και να το κοιτάξεις το αυτοκίνητο είναι γεμάτο. Δεν νομίζω να θέλει κάτι άλλο.
Σύμφωνοι, αλλά νομίζω ότι η αεροτομούλα αξίζει, το φτιάχνει πολύ! Όταν φτάσεις στην αγορά με το καλό, ζήτα την για δώρο!
Vini - Παρ 30 Ιαν 2009, 12:44:16
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Vini έγραψε:

Σύμφωνοι, αλλά νομίζω ότι η αεροτομούλα αξίζει, το φτιάχνει πολύ! Όταν φτάσεις στην αγορά με το καλό, ζήτα την για δώρο!

εννοείται... Rolling eyes
Vini - Πεμ 26 Φεβ 2009, 15:26:59
Θέμα δημοσίευσης: ΒΟΗΘΕΙΑ
Παιδιά γεια σας!

Δεν έχω χαθεί. Απλά ψάχνω και έχω ξεσηκώσει τον κόσμο. Ο drdino ξέρει. Μετά από πολλά άκυρα από διάφορες εταιρείες και χαστούκια που έφαγα τελικά μάλλον κατέληξα σε Peugeot.
Και λέω μάλλον γιατί με πήραν τηλέφωνο από την Peugeot και μου είπαν 48 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ και δέχονται και ανταλλαγή.

Μίλησα με τον Peugeot Ροδίτη στην Λυκόβρυση και ο άνθρωπος εκεί μου είπε ότι κάνουν ανταλλαγές (σε καλές τιμές) και υπάρχουν και πολλά ετοιμοπαράδοτα 207GT ... με 48 άτοκες ... Smile

Λοιπόν πάω για το 207GT 5θυρο σε χρώμα μάλλον γκρι/ανθρακί που υπάρχουν λέει αρκετά

Από τον Configuratοr της Peugeot βρήκα:
Μονάδα USB box (200€)
Yποβραχιόνιο
Aσημένια door sills
οπότε καλύφθηκα και από αυτά.

Ερωτήσεις
1. Aπό πάνω η οροφή είναι λέει "Πανοραμική σταθερή γυάλινη οροφή" Δηλαδή έχεις απο πάνω σου το ήλιο συνέχεια; Αυτή η οροφή βγάζει τριγμούς; Κάνει θορύβους;

2. Το αυτοκίνητο λέει έρχεται με JBL ηχοσύστημα. Αφορά τα ηχεία ή κάτι άλλο;

3. Το GT έχει αεροτομή ή όχι;

4. Να προσέξω κάτι άλλο;

Το Σαββάτο θα πάω στην PEUGEOT Ροδίτη. Αν τα βρούμε εκεί θα το προχωρήσω. Αρκεί να πάω μελετημενος μην με πιάσουν "κότσο".

Βοηθείστε Γάλλοι!... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Eυχαριστώ

Νίκος
206kwn - Πεμ 26 Φεβ 2009, 15:36:46
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ
Vini έγραψε:

1. Aπό πάνω η οροφή είναι λέει "Πανοραμική σταθερή γυάλινη οροφή" Δηλαδή έχεις απο πάνω σου το ήλιο συνέχεια; Αυτή η οροφή βγάζει τριγμούς; Κάνει θορύβους;

ειναι αρκετα σκουρη-φιμε η οροφη νομιζω οποτε δεν θα εχεις προβλημα ηλιου (αν και ειμαι κατα του "πανοραμα" )

Vini έγραψε:
2. Το αυτοκίνητο λέει έρχεται με JBL ηχοσύστημα. Αφορά τα ηχεία ή κάτι άλλο;

ναι τα ηχεια αφορα η jbl ειναι απο τις καλυτερες εταιρειες παραγωγης ηχειων home cinema οποτε φανταζομαι και τα ηχεια αυτοκινιτου θα ειναι πολυ καλα....

τωρα τα υπολοιπα τα αφηνω σε αλλους μιας και δεν ξερω να τα απαντησω 100% Wink
manaros - Πεμ 26 Φεβ 2009, 15:47:13
Θέμα δημοσίευσης:
για τα πραγματα που βρηκες στο configurator,σχετικα με το υποβραχιονιο νομιζω πως δεν υπαρχει εξτρα αλλα η 5θυρη εκδοση το εχει στανταρ στα μπροστινα καθισματα..για το 3θυρο ψαχνω και γω μια καλη λυση...

1)η πανοραμικη ειναι σκουρα αρκετα και εχει και σκιαδο που κλεινει και δεν περναει καθολου φως αρα κανενεα προβλημα.τριγμους κανει σε καποιους,σε μενα τιποτα..

2)το jbl ηχοσυστημα ειναι με εξτρα χρεωση 400 ευρω.εγω αν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο θα το επαιρνα αλλα....παντως μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι και με το μαμα!

3)αεροτομη δεν εχει αλλα ζητα την δωρο.ειναι τα κλασσικα δωρα αεροτομη και συναγερμος στο gt.

4)να εχεις στο νου σου οτι αγοραζεις ενα αμαξι που σε ταξιδευει απιστευτα,δεν ειναι killer σε δυναμη αλλα θα σε ικανοποιησει με την δυναμη του μια χαρα και οποιος μπαινει μεσα θα σου λεει πως ειναι σαν γερμανικο σε ποιοτητα κατασκευης!

επισης αν τυχει να εχεις δει το rallye και οχι το gt(οπως εγω που δεν ειχα βρει σε καμια αντιπροσωπια το gt)να ξερεις οτι το gt χανει λιγο στο υψος οροφης πισω λογο της πανοραμικης...

αν θες κανονιζουμε να το δεις και απο κοντα μας και το δικο μου ειναι μαλλον αυτο που θες(γκρι με αεροτομη) αλλα σε 3θυρο.
Vini - Πεμ 26 Φεβ 2009, 15:54:43
Θέμα δημοσίευσης:
manaros έγραψε:
για τα πραγματα που βρηκες στο configurator,σχετικα με το υποβραχιονιο νομιζω πως δεν υπαρχει εξτρα αλλα η 5θυρη εκδοση το εχει στανταρ στα μπροστινα καθισματα..για το 3θυρο ψαχνω και γω μια καλη λυση...

1)η πανοραμικη ειναι σκουρα αρκετα και εχει και σκιαδο που κλεινει και δεν περναει καθολου φως αρα κανενεα προβλημα.τριγμους κανει σε καποιους,σε μενα τιποτα..

2)το jbl ηχοσυστημα ειναι με εξτρα χρεωση 400 ευρω.εγω αν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο θα το επαιρνα αλλα....παντως μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι και με το μαμα!

3)αεροτομη δεν εχει αλλα ζητα την δωρο.ειναι τα κλασσικα δωρα αεροτομη και συναγερμος στο gt.

4)να εχεις στο νου σου οτι αγοραζεις ενα αμαξι που σε ταξιδευει απιστευτα,δεν ειναι killer σε δυναμη αλλα θα σε ικανοποιησει με την δυναμη του μια χαρα και οποιος μπαινει μεσα θα σου λεει πως ειναι σαν γερμανικο σε ποιοτητα κατασκευης!

Στο Configurator βγάζει στάνταρ εξοπλισμό το JBL. Λάθος είναι;

Θες να πεις ότι το 5θυρο έχει υποβραχιόνιο στάνταρ; Question

Η πανοραμική βγάζει τριγμούς;; Περίεργο... Confused

Δώρα λοιπόν αεροτομή και συναγερμό; Καλή φάση... Exclamation Confused

Το χρώμα γκρι/ανθρακί πως σας φαίνεται καλό είναι να να δω και τίποτα άλλο; (ΛΕΥΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!.. Evil )

Μήπως το κόκκινο είναι και αυτό καλό;
manaros - Πεμ 26 Φεβ 2009, 16:11:18
Θέμα δημοσίευσης:
εχω την εντυπωση πως ειναι λαθος.στο 3θυρο δεν το αναφερει καν εκτος και αν το εχει το 5θυρο που δεν το νομιζω...ισως και να του το προσθεσαν παντως..
πχ νομιζω πως υπαρχουν 207 gt που δεν εχουν ενσωματωμενο το αρωματικο χωρου ενω εμενα το εχει..

για το υποβραχιονιο τουλ στο μανουαλ του αυτοκινητου λεει πως το 5θυρο εχει στανταρ ξεχωριστο υποβραχιονιο οδηγου συνοδηγου που ειναι στα καθισματα ενσωματωμενο...

τριγμους δεν βγαζει η πανοραμικη αλλα το σκιαδο της απο κατω!! Laughing
λευκο ελεγα και γω αλλα υπηρχε μονο σε 5θυρο(τον Δεκεμβριο που το εκλεισα)
τελικα δεν το μετανιωσα γιατι φοβαμαι μην ξεφουσκωσει η μοδα του ασπρου και γινει παλι το κλασικο αντιεμπορικο χρωμα...οτι χρωμα και να το παρεις θα σε ικανοποιησει!ετσι κι αλλιως ειναι τελειως υποκειμενικο!!
Vini - Πεμ 26 Φεβ 2009, 16:15:58
Θέμα δημοσίευσης:
mano ποιο γκρι έχεις πάρει εσύ;

Aluminium, το Cendre το Fer ή το Manitoba;

Το ανθρακί μάλλον πρέπει να είναι το FER. Μάλλον ... Rolling eyes
207.Rallye - Πεμ 26 Φεβ 2009, 16:45:53
Θέμα δημοσίευσης:
Σχετικα με το υποβραχιονιο μπορει να μπει στην Ελλαδα χωρις παραγγελια. Δεν εννοω το διπλο που ειναι ενσωματωμενο στα εμπρος καθισματα και που δινει αερα πολυμορφικου. Εγω εχω βαλει το γερμανικου τυπου που εχει βαση στην κεντρικη κονσολα πισω απο το χειροφρενο. Μειονεκτημα οτι καταργουνται οι δυο ποτηροθηκες πισε απο το χειροφρενο. Κερδιζεις ομως εκτος απο πρακτικοτητα αφου ριθμιζεται σε κλιση και σε αποθηκευτικο χωρο μιας και διαθετει κρυφη θηκη απο κατω. Το υφασμα ειναι ιδιο με το υφασμα στο καθισμα του Rallye. Επειδη το πρωτοειδα σε GT δεν μου αρεσε τοσο γιατι δεν ταιριαζει με τα δερματινα καθισματα. Αξιζει παντως.
Vini - Πεμ 26 Φεβ 2009, 17:29:24
Θέμα δημοσίευσης:
207.Rallye έγραψε:
Σχετικα με το υποβραχιονιο μπορει να μπει στην Ελλαδα χωρις παραγγελια. Δεν εννοω το διπλο που ειναι ενσωματωμενο στα εμπρος καθισματα και που δινει αερα πολυμορφικου. Εγω εχω βαλει το γερμανικου τυπου που εχει βαση στην κεντρικη κονσολα πισω απο το χειροφρενο. Μειονεκτημα οτι καταργουνται οι δυο ποτηροθηκες πισε απο το χειροφρενο. Κερδιζεις ομως εκτος απο πρακτικοτητα αφου ριθμιζεται σε κλιση και σε αποθηκευτικο χωρο μιας και διαθετει κρυφη θηκη απο κατω. Το υφασμα ειναι ιδιο με το υφασμα στο καθισμα του Rallye. Επειδη το πρωτοειδα σε GT δεν μου αρεσε τοσο γιατι δεν ταιριαζει με τα δερματινα καθισματα. Αξιζει παντως.

Eυχαριστώ πολύ. Αν το παραγείλω θα μπει στάνταρ.
Φαντάζομαι ότι μιλάς για αυτό ε;

http://www.peugeot.com.au/PEUGEOT/AU/me.get?site.home&FFFF2258
manaros - Πεμ 26 Φεβ 2009, 17:54:09
Θέμα δημοσίευσης:
το γκρι thorium εχω! δεν το εχει καθολου σαν επιλογη χρωματος η ελληνικη αντιπροσωπια στο gt...

για το υποβραχιονιο δυστυχως γι αυτο δεν το πηρα...η μονη λυση ειναι να το παω για ντυσιμο σε δερματα....
Vini - Πεμ 26 Φεβ 2009, 18:19:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα πάω για ανθρακί ... κάτι σε ψιλοσκούρο δηλαδή αλλά όχι μαύρο. Δηλαδή ή το γκρι Fer ή το Manitoba...

Ευτυχώς από τέτοια έχει αρκετό στοκ... Cool

Και ίσως τελικά να μην βάλω την αεροτομή. Θα προτιμήσω κάτι άλλο...ποιο χρήσιμο. Αλλωστε για αυτό το θέλω και 5πορτο.

5πορτο και αεροτομή δεν πολυστέκει ... Laughing
207.Rallye - Πεμ 26 Φεβ 2009, 18:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Eυχαριστώ πολύ. Αν το παραγείλω θα μπει στάνταρ.
Φαντάζομαι ότι μιλάς για αυτό ε;

http://www.peugeot.com.au/PEUGEOT/AU/me.get?site.home&FFFF2258

Aυτο ακριβως!! Αντε καλοριζικο!
Vini - Πεμ 26 Φεβ 2009, 19:14:43
Θέμα δημοσίευσης:
για πείτε μου ρε παιδιά,
τα πεντάλ αλουμινίου είναι στάνταρ;
και τα διακοσμητικά αλουμινίου/μασπιέ στην πόρτα είναι στον εξοπλισμό ή όχι; Question
Pughell - Πεμ 26 Φεβ 2009, 19:23:08
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι,τιποτα απο τα δυο δεν ειναι στανταρ(στο Rallye).
Μονον στο GT.

Περι 48 ατοκων,προτιμησε τον εντοκο με 5,9 επιτοκιο και παρε την εκπτωση των 1300Ε. Wink
Vini - Πεμ 26 Φεβ 2009, 19:28:20
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Οχι,τιποτα απο τα δυο δεν ειναι στανταρ(στο Rallye).
Μονον στο GT.

Για το GT θα πάω... Θέλω 5θυρο... Wink
Vini - Σαβ 28 Φεβ 2009, 13:09:30
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα πήγα Peugeot.
Ο πωλητής φίλος του Sid ( Τάσο ακούς; )... Smile Smile Smile ...
Δικός μας ο πωλητής...!!!!

Είχε και το Rallye και ένα 5θυρο Sport Pack....εκεί.

Eντυπώσεις:
1. Απίστευτη ποιότητα ρε παιδιά. Ανέβηκε πολύ η Peugeot.Εγώ προσωπικά έμεινα άφωνος με την ποιότητα του 207.
2. Αριστοι χώροι μπρος-πίσω και πορτμπαγκάζ. Ισως το καλύτερο από όσα έχω δει. Τα καθίσματα πολύ άνετα ρε παιδιά. Καμιά σχέση με τα υπόλοιπα που έχω δει.
3. Πολύ καλή ορατότητα παντού. Φοβερό.
4. Πολύ όμορφο εσωτερικό ρε παιδιά. Πολύ πλούσιο. Και πολύ καλή ποιότητα. Προσωπικά ενθουσιάστηκα.
5. Το αμάξωμα είναι μόλις 4 μέτρα και μέσα είναι σαν να είσαι σε πολύ μεγαλύτερο. Φοβερό. Χωράνε 5 άτομα μέσα άνετα!
6. Τα έχει όλα. Και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα.
7. Η πανοραμική πανέμορφη. Το σκούρο τζάμι δίνει μία περίεργη αίσθηση και χρώμα στο εσωτερικό. Πολύ καλή.
8. Εχει στάνταρ υποβραχιόνια δερμάτινα στα δύο καθίσματα επειδή είναι GT. Δεν μπαίνει το παραδοσιακό.
9. Εχει λεει SSP και οθόνη γραφικών που πραβάλει λέει και χάρτη (Wink των ανιχνευτών παρκαρίσματατος.
10. Εχει το χρώμα που θέλω (γκρι Cendre) και σε αρκετά κομμάτια!...!
11. Εχει πανέμορφες ζάντες που πάνε απίστευτα με το χρώμα.
12. Εχει USB Exclamation

13. Eχει 1300euro έκπτωση και ένα απιστευτο χρηματοδοτικό της Εθνικής με περίοδο χάριτος και άμεση εξώφληση στην λήξη της περιόδου χάριτος.

Για όσους αναρωτιούνται το γκρι FER έχει καταργηθεί. Πλέον έχει αντικατασταθεί από το Γκρι Thore.

Τα αρνητικά:
1. Δεν μπαίνει το παραδοσιακό υποβραχιόνιο με τον αποθηκευτικό χώρο. ( κάποιος είπε από εδώ μέσα, λέει το παλικάρι εκεί, ότι αυτό το θέλουν παπούδες... Laughing )
2. δεν έχει 2... Laughing

Αν μου πάρουν το κουπέ σε νορμάλ τιμή τότε Τρίτη απόγευμα ξαναγίνομαι Γάλλος ... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
sps - Σαβ 28 Φεβ 2009, 13:21:58
Θέμα δημοσίευσης:
Vini μπορεις να μας πεις λιγο περισσοτερα για το χρηματοδοτικο?
Εχει προκαταβολη?
Τι εννοεις περιοδο χαριτος?
Ως προς τις δοσεις ή ως προς τον τοκο?
Steve - Σαβ 28 Φεβ 2009, 13:33:47
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Vini μπορεις να μας πεις λιγο περισσοτερα για το χρηματοδοτικο?
Εχει προκαταβολη?
Τι εννοεις περιοδο χαριτος?
Ως προς τις δοσεις ή ως προς τον τοκο?
Ρε Σπύρο, τα έχει γράψει ήδη ο Pughell και τα έχουν ήδη κάνει και υπόμνημα Sad

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=15529
Vini - Σαβ 28 Φεβ 2009, 13:40:18
Θέμα δημοσίευσης:
Aυτό δηλαδή:

Pughell έγραψε:
Περι τιμης,ναι,οντως ειναι τιμες μετρητοις αλλα η εκπτωση ισχυει και για χρηματοδοτησεις οποτε δεν χανει κατι ο υποψηφιος αγοραστης.
Αμα μαλιστα μπορει να δωσει και το 25% μπροστα(περιπου 4500Ε),τοτε εχει και ουσιαστικα εναν χρονο ατοκα(για αποπληρωμη εντος του 12μηνου εννοειται).

Το οποίο με βολεύει πολύ.

Αυτό αν και εφόσον μου παρουν το κουπέ σε μία νορμάλ τιμή.

Ευχαριστώ και το Club γιατί μου είπαν ότι ο Σύλλογος των Peugeot παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Βοηθάει και αυτούς η πώληση αλλά και η διαφήμιση... Very happy
Vini - Πεμ 05 Μάρ 2009, 20:40:55
Θέμα δημοσίευσης:
χε!χε! όλα Ok!...

Μπήκε παραγγελία!

Peugeot 207GT/5θυρο σε χρώμα Thorium με δωράκια πολλά κλπ... !...

Σε 10 μέρες θα μιλάω Γαλλικά ξανά... Exclamation ... Exclamation

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην PEUGEOT ΡΟΔΙΤΗΣ για την άψογη συνεργασία !...!
manaros - Παρ 06 Μάρ 2009, 00:10:17
Θέμα δημοσίευσης:
αντε με το καλο να το παραλαβεις!!!!και Thorium ε;;χεχε,πολυ ωραιο χρωματακι!σου εκανε τα αναμενομενα δωρα τελικα;
sps - Παρ 06 Μάρ 2009, 00:11:43
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
χε!χε! όλα Ok!...

Μπήκε παραγγελία!

Peugeot 207GT/5θυρο σε χρώμα Thorium με δωράκια πολλά κλπ... !...

Σε 10 μέρες θα μιλάω Γαλλικά ξανά... Exclamation ... Exclamation

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην PEUGEOT ΡΟΔΙΤΗΣ για την άψογη συνεργασία !...!

Καλοριζικο!
Μεχρι να παραλαβεις το 207, για γραψε μας και τις εντυπωσεις σου απο το 308!
Miss 207 GT - Παρ 06 Μάρ 2009, 01:07:49
Θέμα δημοσίευσης:
Vini το παρήγγειλες ε... Καλορίζικο λοιπόν ! Very happy

( Τώρα είδα και το topic και δεν πρόλαβα και να σου βάλω φωτογραφία με το δικό μου centre GT για να δεις πώς είναι το χρώμα... Wink
Πώς είναι το thorium, δεν το έχω ξαναδεί... )
Vini - Παρ 06 Μάρ 2009, 10:02:43
Θέμα δημοσίευσης:
Eυχαριστώ παιδιά! Καλά να είστε!

Από δωράκια: Αεροτομή/Συναγερμό/Πατάκια
Γεναία έκπτωση σε: Λασπωτήρες μπρος-πίσω/USB BOX/Eπέκταση εγγύησης
Μου πήραν το κουπέ και σε καλή τιμή ... οπότε όλα οk!...

Γκρι Thorium Rolling eyes

http://www.feline207.net/site/uploads/photos0/66.jpg
http://www.feline207.fr/photos/6290.jpg
http://img185.imageshack.us/img185/8138/dscf1072ag4.jpg
http://img185.imageshack.us/img185/2011/dscf1073cq2.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/3108/p1701091121zx1.jpg

Rolling eyes Very happy
Miss 207 GT - Παρ 06 Μάρ 2009, 13:36:45
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ - πολύ ωραίο χρώμα !

Με το καλό η παραλαβή ... Smile
206kwn - Παρ 06 Μάρ 2009, 14:26:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟ!!!!!!!

Turn-l Bomb Cheers Yahoo! Clapping Yahoo! Thumbs Up Thumb Left

ανυπομονη η παραλαβη ε??? Razz Razz θα περασει ο καιρος γρηγορα Wink Wink
MEMsound - Παρ 06 Μάρ 2009, 14:50:16
Θέμα δημοσίευσης:
μεγεια και καλοταξιδο
manaros - Παρ 06 Μάρ 2009, 15:34:28
Θέμα δημοσίευσης:
παρατηρηση!!!!!!τα πατακια τα εχει το αυτοκινητο εργοστασιακα!η απαιτησε εξτρα λαστιχενια η κατι αλλο!!!εγω την επαθα και δεν μιλησα.....
vama51 - Παρ 06 Μάρ 2009, 15:45:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο,καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα...
Εννοείται καλούς δρόμους...
Vini - Παρ 06 Μάρ 2009, 16:08:42
Θέμα δημοσίευσης:
Eυχαριστώ!!!! Καλά να είστε!!!! Exclamation Exclamation Exclamation Very happy Very happy Very happy
Vini - Παρ 06 Μάρ 2009, 16:12:31
Θέμα δημοσίευσης:
manaros έγραψε:
παρατηρηση!!!!!!τα πατακια τα εχει το αυτοκινητο εργοστασιακα!η απαιτησε εξτρα λαστιχενια η κατι αλλο!!!εγω την επαθα και δεν μιλησα.....

Τι να απαιτήσω;; Αφού το αυτοκίνητο τα έχει όλα.
Εδώ μου πήραν το Coupe σε καλή τιμή και μου έκαναν και εκπτώσεις στα υπόλοιπα και μου έδωσαν και αυτοκίνητο προσωρινό και θα πάρω το αυτοκίνητο σε 10 μέρες το πολύ (7 μέρες μου είπαν).

Μια χαρά όλα... Τα πατάκια είναι λεπτομέρειες... Wink Wink Wink Wink
manaros - Παρ 06 Μάρ 2009, 16:52:30
Θέμα δημοσίευσης:
Cool
peugeotναύτης21 - Παρ 27 Μάρ 2009, 10:50:48
Θέμα δημοσίευσης:
Γράφω εδώ την απορία μου,αν κάνω λάθος διορθώστε με.Τελικά τα 207rallye/gt έχουν λειτουργία overboost?
kos_argyris - Παρ 27 Μάρ 2009, 16:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
Καλή ερώτηση. Αν και off topic τα turbakia μας έχουν overboost, το οποίο όμως νομίζω ότι είναι σχεδόν στιγμιαίο. Και μένα μου προκαλεί απορία γιατί λένε ότι η λειτουργία overboost διαρκεί 20 δευτερόλεπτα.
peugeotναύτης21 - Παρ 27 Μάρ 2009, 17:45:59
Θέμα δημοσίευσης:
kos_argyris έγραψε:
Καλή ερώτηση. Αν και off topic τα turbakia μας έχουν overboost, το οποίο όμως νομίζω ότι είναι σχεδόν στιγμιαίο. Και μένα μου προκαλεί απορία γιατί λένε ότι η λειτουργία overboost διαρκεί 20 δευτερόλεπτα.

Φίλε μου απ'όσο γνωρίζω το δικό σου(207 rc) έχει λειτουργία overboost,για rallye/gt έχω αμφιβολία γιατί δε το έχω παρατηρήσει ποτέ στο rallye μου... Rolling eyes
makis106 - Παρ 27 Μάρ 2009, 17:57:02
Θέμα δημοσίευσης:
peugeotναύτης21 έγραψε:
kos_argyris έγραψε:

Φίλε μου απ'όσο γνωρίζω το δικό σου(207 rc) έχει λειτουργία overboost,για rallye/gt έχω αμφιβολία γιατί δε το έχω παρατηρήσει ποτέ στο rallye μου... Rolling eyes

Έχει και το δικό σου, απλά σε μαμα μορφή δεν το πολυκαταλαβαίνεις, αν βάλεις πρόγραμμα θα το καταλάβεις Wink
philip_vts - Πεμ 02 Απρ 2009, 14:50:10
Θέμα δημοσίευσης:
διαφορες GT - RC :

-Αλλα πιστονια
-Αλλο κελυφος συμπιεστη(μεγαλυτερη διαμετρος)με ιδια φτερωτη διαφορετικου βηματος
-Αλλο προγραμμα(ανεβαζει και παραπανω πιεση με λειτουργια overboost)
-Αλλες αναρτησεις(λιγο πιο σκληρες και με διαφορετικο πισω αξονα(σκληροτερη αντιστρεπτικη)
-Διαφορετικη εξατμιση
-Διαφορετικα οργανα
-Μπακετ Recaro με διθεσιο καναπε πισω
-Τιμονι με παχυτερη στεφανη και χοντρυτερες λαβες
-Διαφορετικο σχεδιο ζαντες (ιδια χαρακτηριστικα )

διαβασα αυτα σε ενα φορουμ και ηθελα να ρωτησω!
οταν λεει αλλα πιστονια εννοει τα ιδια πιο ενισχυμενα?σφυρηλατα??
εξατμιση εννοει αλλη διαμετρος?και αν ναι ποση ειναι αυτη?
makis106 - Πεμ 02 Απρ 2009, 14:56:12
Θέμα δημοσίευσης:
philip_vts έγραψε:
διαφορες GT - RC :
οταν λεει αλλα πιστονια εννοει τα ιδια πιο ενισχυμενα?σφυρηλατα??
εξατμιση εννοει αλλη διαμετρος?και αν ναι ποση ειναι αυτη?

Για τα πιστόνια δεν ξέρω αν είναι σφυρήλατα, ή απλά έχουν πιο ανθεκτικό υλικό κατασκευής, αλλα η εξάτμιση απο 50mm διάμετρο του GT/Rallye, του RC είναι 55 mm...
kostas207rc - Πεμ 02 Απρ 2009, 20:50:48
Θέμα δημοσίευσης:
Επήσεις αν δεν κάνω λάθος το RC έχει λίγο μεγαλύτερα φρένα
android - Παρ 03 Απρ 2009, 12:11:28
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:

ε οχι κ λιγο 283 εχει το gt κτλ και 302 δισκο το rc...σε δοκιμες αν θυμαμαι καλα ειναι κοντα στα 3 μετρα διαφορα απο τα 110 στα 0 καθολου ασχημα ε Wink
kostas207rc - Παρ 03 Απρ 2009, 13:33:25
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα για τα μπάκετ δεν ξέρω αν είναι Recaro αλλά μία ακόμα διαφορά είναι και το δέρμα αλκαντάρα που βάζουν στα RC στο βασικό εξοπλισμό
Miss 207 GT - Σαβ 04 Απρ 2009, 13:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
kostas207rc έγραψε:

ε οχι κ λιγο 283 εχει το gt κτλ και 302 δισκο το rc...σε δοκιμες αν θυμαμαι καλα ειναι κοντα στα 3 μετρα διαφορα απο τα 110 στα 0 καθολου ασχημα ε Wink

Μια που το θίξατε, τα λίγο μεγαλύτερα φρένα του RC μπαίνουν στο GT, έτσι ;
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ... Question
kostas207rc - Σαβ 04 Απρ 2009, 15:56:23
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν βρίσκω λόγο να μην μπαίνουνε το κόστος δεν ξέρω πιο μπορεί να είναι
makis106 - Σαβ 04 Απρ 2009, 16:05:57
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:

Αν μιλάμε για καινούργια, υπολογίστε γύρω στα 850-900€ (servicebox)...
Steve - Σαβ 04 Απρ 2009, 18:41:26
Θέμα δημοσίευσης:
Miss 207 GT έγραψε:
Μια που το θίξατε, τα λίγο μεγαλύτερα φρένα του RC μπαίνουν στο GT, έτσι ;
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ... Question
Αν έχεις 17" ζάντες, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Miss 207 GT - Κυρ 05 Απρ 2009, 22:33:28
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
kostas207rc έγραψε:

Αν μιλάμε για καινούργια, υπολογίστε γύρω στα 850-900€ (servicebox)...

Πάει τόσο ε... Wink

Steve 17ρες έχω οπότε ΟΚ.

Αξίζει τον κόπο παιδιά;
Δεν έχει κακό φρένο το GT αλλά το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο...
smoki - Κυρ 05 Απρ 2009, 22:38:58
Θέμα δημοσίευσης:
βαζεις 4πιστονα με 1500 χωρις καμια μοντιφια, τι σε συμφερει καλυτερα?
Miss 207 GT - Δευ 06 Απρ 2009, 00:28:59
Θέμα δημοσίευσης:
Σίγουρα το δεύτερο αλλά... δε φαντάζομαι να είναι μεγάλη διαδικασία να μπουν αυτά απ' το RC (βγάλε - βάλε δεν είναι ή πέφτω έξω;)...
Αυτό που θέλω να ρωτήσω δηλαδή είναι τί παραπάνω μοντιφιά θα χρειαζόταν να μπουν τα φρένα του RC από τα τετραπίστονα;

( Δεν ξέρω αν ακούγεται κάπως αφελής η ερώτησή μου αλλά δεν γνωρίζω Wink )
rubal - Δευ 06 Απρ 2009, 00:40:06
Θέμα δημοσίευσης:
τπτ... η μοντιφια απο οτι καταλαβα πηγαινε στα 4πιστονα τα οποια μπαινουν και αυτα κανονικα.
MEMsound - Δευ 06 Απρ 2009, 10:01:04
Θέμα δημοσίευσης:
Miss 207 GT έγραψε:
Αυτό που θέλω να ρωτήσω δηλαδή είναι τί παραπάνω μοντιφιά θα χρειαζόταν να μπουν τα φρένα του RC από τα τετραπίστονα;

ριξε ενα βλέφαρο στο σχετικο τεχνικο τόπικ στην ενότητα "Φρενα" και θα σου λυθουν οι απορίες Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες