PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - Φθαρμένο Τιμόνι

Nuntius - Τρι 27 Ιαν 2009, 01:11:41
Θέμα δημοσίευσης: Φθαρμένο Τιμόνι
Παιδιαααααά, το τιμόνι του 206 μου πάσχει λίγο στην κάτω πλευρά του δακτυλίου. Έχει φθαρεί και έχει ασπρίσει και δεν ξέρω τι να το κάνω. Ξέρετε κανένα ωραίο κάλυμμα που να εφαρμόζει απόλυτα και που να το βρω; Έχω δει στο ebay μερικά αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν! Crying or Very sad
Giannis307 - Τρι 27 Ιαν 2009, 01:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
Βρες ενα μεταχειρησμενο σε καλη κατασταση τιμονι....

Μιλα με τον soler νομιζω οτι εχει...!
Nuntius - Τρι 27 Ιαν 2009, 13:29:00
Θέμα δημοσίευσης:
Έλεγα να μη μπω σε διαδικασία να αλλάζω τιμόνι, γιατί αφενός δεν έχω μάστορα να μου κάνει την αλλαγή αφετέρου είναι της αδερφής το αμάξι και αν δεν κάτσει κάτι καλά ποιός ακούει τις γκρίνιες της!

Κάτι τέτοιο πιστεύεις θα κάτσει καλά πάνω στο τιμόνι;

http://i5.ebayimg.com/08/i/000/f6/d4/649a_1.JPG
http://i226.photobucket.com/albums/dd267/fatinglee/ftcopycopy.jpg
AlienHack - Τρι 27 Ιαν 2009, 14:56:28
Θέμα δημοσίευσης:
και μενα το τιμονι ειχε αρχισει να ξεφτίζει και εβαλα δερματινο (δερματινι μαλλον) καλυματακι . 10 Ευρά!

μην το σκεφτεσαι. υπάρχουν πολλα σχεδια και υλικά . δες τι θα σε βολεψει
Nuntius - Τρι 27 Ιαν 2009, 15:12:23
Θέμα δημοσίευσης:
Και από που το κονόμησες, φίλε Alien? Για να ξέρω που να κινηθώ!
AlienHack - Τρι 27 Ιαν 2009, 16:46:33
Θέμα δημοσίευσης:
μαγαζιά με αξεσουάρ αυτοκινήτων, μεχρι και σε carefur κτλ εχει τετοια. βεβαια οι ποιοτητες παιζουν αναλογα με το μαγαζι και την εταιρια κατασκευης αλλα ολο και κατι στα γουστα σου θα βρεις..
Nuntius - Τρι 27 Ιαν 2009, 16:53:50
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω δει αυτά που έχουν στα ταξί και δε μου αρέσουν. Έλεγα μπας και έβρισκα κάτι σαν ντύμα που το δένεις πάνω στο τιμόνι. Θα κοιτάξω μπας και βρω τίποτα! Αν έχει κανείς κανα μαγαζί εδώ Αθήνα στα υπόψιν, παρακαλώ να μου πει Wink Ευχαριστώ, Εξωγήινε Cool
vamvakoolas - Τετ 28 Ιαν 2009, 10:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
οπως ειπε kai o alien Worthy υπαρχουν διαφορες ποιοτητες και αναλογες τιμες. Παντως εγω εβαλα στην αρχη στο αυτο του πατερα μου και μετα ηθελε και στο δικο της η αδελφη μου. Και τα 2 ειναι πανω απο 2 χρονια και δειχνουν καινουργια. Νομιζω οτι τα συγκεκριμενα τα ειχα παρει απο το praktiker Shocked αλλα ηταν τα καλυτερα που ειχε Thumbs Up
anestis_106 - Τετ 28 Ιαν 2009, 18:23:16
Θέμα δημοσίευσης:
Nuntius έγραψε:
Έλεγα να μη μπω σε διαδικασία να αλλάζω τιμόνι, γιατί αφενός δεν έχω μάστορα να μου κάνει την αλλαγή αφετέρου είναι της αδερφής το αμάξι και αν δεν κάτσει κάτι καλά ποιός ακούει τις γκρίνιες της!

Κάτι τέτοιο πιστεύεις θα κάτσει καλά πάνω στο τιμόνι;

http://i5.ebayimg.com/08/i/000/f6/d4/649a_1.JPG
http://i226.photobucket.com/albums/dd267/fatinglee/ftcopycopy.jpg

Έχω αγοράσει το κάλυμα που δείχνεις από ebay. είναι κινέζικο και μου κόστισε περίπου 14 ευρώ με τη μεταφορά. Δεν πρέπει να είναι δέρμα, αλλά εφαρμόζει πολύ καλά στο τιμόνι. Πρέπει να έχεις πολύ υπομονή για το ράψιμο, κάτ που εγώ δεν είχα και γι αυτό και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Θα πάρω όμως καινούργια κλωστή και θα το ξανακάνω.
Για τα λεφτά του πιστέυω ότι είναι μια χαρά.
Nuntius - Τετ 28 Ιαν 2009, 21:39:23
Θέμα δημοσίευσης:
Vamvakoola, θα περάσω μία βόλτα από τα praktiker αν και όταν είχα πάει πριν καιρό δε μου άρεσαν τα καλύμματα που είχε. Φταίει που στο παλιό μας αμάξι είχαμε ένα πράγμα που τύλιγε στο τιμόνι, δερμάτινο εννοείται, και μετά με ενιαία κλωστή το τύλιγες γύρω γύρω και άντεξε 30 χρόνια. Και τώρα επειδή εγώ φροντίζω το 206 της αδερφής και επειδή το αγαπάω γιατί σε αυτό έμαθα, θέλω να το περιποιηθώ. Αν δε βρω κάτι καλό στο praktiker θα παραγγείλω από το ebay και μετά εργόχειρο για να το εφαρμόσω... Laughing

Ευχαριστώ πάρα πολύ, παιδιά!!!!!! Θα σας πω αποτελέσματα!
Panagiotis7 - Κυρ 29 Δεκ 2013, 00:54:59
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σας, και χρονια πολλά σε όλα τα μέλη του forum.
Με αφορμή την εικόνα για το DIY κάλυμμα για δερμάτινο τιμόνι, έψαξα ebay και αλλού και βρήκα αυτό http://www.accestories.com/gr/shop/axesouar-aytokinhtou/styling-a-diakosmisi/dermatino-kalymma-gi-timoni-aytokinhtoy-mayro-gkri-mpez-kit-piskeyhs-diy-detail
Τελικά είναι καλός αυτός ο τύπος καλυμμάτος? κρατάει αρκετά, μήπως κατά πχ το παρκάρισμα που ζορίζετε παραπάνω το τιμόνι γυρίζει? γενικά κάθε σχόλιο ή οτιδήποτε σας έκανε εντύπωση.
Apostolos-106 rallye - Κυρ 29 Δεκ 2013, 03:34:36
Θέμα δημοσίευσης:
Panagiotis7 έγραψε:
Με αφορμή την εικόνα για το DIY κάλυμμα για δερμάτινο τιμόνι, έψαξα ebay και αλλού και βρήκα αυτό http://www.accestories.com/gr/shop/axesouar-aytokinhtou/styling-a-diakosmisi/dermatino-kalymma-gi-timoni-aytokinhtoy-mayro-gkri-mpez-kit-piskeyhs-diy-detail
Τελικά είναι καλός αυτός ο τύπος καλυμμάτος? κρατάει αρκετά, μήπως κατά πχ το παρκάρισμα που ζορίζετε παραπάνω το τιμόνι γυρίζει? γενικά κάθε σχόλιο ή οτιδήποτε σας έκανε εντύπωση.

Αν δεν σε πειράζει κοίτα στο πράκτικερ. Εκεί έχει έτοιμα καλύμματα τιμονιού αρκετά καλής ποιοτητας (θεωρώ). Είναι κ φτηνά. Αν θυμάμαι καλά, όταν αγόρασα για μένα απ κει, ήταν γύρω στα 7 ευρώ. Μιλάω για έτοιμο κάλυμμα. Ώστε να μην τρέχεις για να στο ντύσουν κλπ...(θα δώσεις κ περισσότερα λεφτά έτσι). Για το συγκεκριμένο που αναφέρεσαι δεν ξέρω τι παίζει.
Panagiotis7 - Κυρ 29 Δεκ 2013, 14:05:00
Θέμα δημοσίευσης:
Apostolos-106 rallye έγραψε:
Panagiotis7 έγραψε:

Αν δεν σε πειράζει κοίτα στο πράκτικερ. Εκεί έχει έτοιμα καλύμματα τιμονιού αρκετά καλής ποιοτητας (θεωρώ). Είναι κ φτηνά. Αν θυμάμαι καλά, όταν αγόρασα για μένα απ κει, ήταν γύρω στα 7 ευρώ. Μιλάω για έτοιμο κάλυμμα. Ώστε να μην τρέχεις για να στο ντύσουν κλπ...(θα δώσεις κ περισσότερα λεφτά έτσι). Για το συγκεκριμένο που αναφέρεσαι δεν ξέρω τι παίζει.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση? 'ολα τα τιμόνια έχουν την ίδια διαμέτρο? Το ρωταώ για να ξέρω αν τεριάζει πριν το βγάλω από το κουτί του ή πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός?
Apostolos-106 rallye - Κυρ 29 Δεκ 2013, 14:24:32
Θέμα δημοσίευσης:
Panagiotis7 έγραψε:
Apostolos-106 rallye έγραψε:
Panagiotis7 έγραψε:

Να κάνω μια χαζή ερώτηση? 'ολα τα τιμόνια έχουν την ίδια διαμέτρο? Το ρωταώ για να ξέρω αν τεριάζει πριν το βγάλω από το κουτί του ή πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός?

Κοίτα θεωρώ, ότι δεν είναι όλα με την ίδια διάμετρο, αλλά στο πράκτικερ είχε κάλυμματα που ταιριάζουν για τα περισσότερα αμαξια. Εσύ μέτρα το τιμόνι του δικού σ, για να σαι κ ποιο σίγουρος.
marios_207_GT - Κυρ 29 Δεκ 2013, 18:20:51
Θέμα δημοσίευσης:
Η μονη σιγουρη λύση ειναι να πατε να ραψετε ξανα το τιμονι σας, θα ειναι σαν καινουριο χωρις να φαινεται οτι εχετε κανει καποια παρεμβαση, την διαδικασια την αναλαμβανουν απο μεγαλες εταιρειες που περνανε δερματινα σε αυτοκινητα μεχρι και απλοι ταπετσεριδες, το κοστος ειναι πανω-κατω 100 ευρω.
Manos206 - Κυρ 29 Δεκ 2013, 18:26:37
Θέμα δημοσίευσης:
Off Topic αλλα μηπως γινεται το ιδιο και για τη βαση των δερματινων καθισματων; Οταν το πηρα ο προηγουμενος το ειχε γρατζουνισει με τα φερμουαρ των τζην... Rolling eyes
marios_207_GT - Κυρ 29 Δεκ 2013, 18:28:14
Θέμα δημοσίευσης:
Manos206 έγραψε:
Off Topic αλλα μηπως γινεται το ιδιο και για τη βαση των δερματινων καθισματων; Οταν το πηρα ο προηγουμενος το ειχε γρατζουνισει με τα φερμουαρ των τζην... Rolling eyes

εκει υπαρχουν κάποιοι στυλ paint bull που κανουν τοπικη επισκευη, εχει κανει ο αδελφος μου σε Εος που ειχε εργοστασιακο δερμα και δεν φαινεται τιποτα.
Manos206 - Κυρ 29 Δεκ 2013, 18:33:51
Θέμα δημοσίευσης:
χμμ.. οκ.. θα το κοιταξω.. Wink
Apostolos-106 rallye - Κυρ 29 Δεκ 2013, 19:27:55
Θέμα δημοσίευσης:
marios_207_GT έγραψε:
Η μονη σιγουρη λύση ειναι να πατε να ραψετε ξανα το τιμονι σας, θα ειναι σαν καινουριο χωρις να φαινεται οτι εχετε κανει καποια παρεμβαση, την διαδικασια την αναλαμβανουν απο μεγαλες εταιρειες που περνανε δερματινα σε αυτοκινητα μεχρι και απλοι ταπετσεριδες, το κοστος ειναι πανω-κατω 100 ευρω.

Το ράψιμο είναι το καλύτερο σαν αποτέλεσμα, αλλά αν το τιμόνι είναι κομπλέ απ μόνο του, απλά αγοράζεις ένα έτοιμο κάλυμμα, μόνο για περαιτέρω προστασία, προληπτικά. Αυτό έκανα εγώ. Φτηνή προληπτική λύση.
marios_207_GT - Δευ 30 Δεκ 2013, 00:29:30
Θέμα δημοσίευσης:
Σύμφωνοι απλα για ποιο λόγο να το προστατεψεις? για να το βρει ετοιμο ο νεος του ιδιοκτητης οταν πουληθει? ειναι σαν να πληρωνεις δερματινο σαλονι και να βαζεις καλυμα απο πανω, για μενα το χαιρεσαι οπως ειναι προστατευοντας το με αληφες και ηλιοπροστασια και οταν φθαρει το φτιαχνεις.
Αλεξ - Σαβ 18 Ιαν 2014, 23:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
Παρε ενα ραφτο εγω εχω βαλει και εαν γατεχεις και να το ραψεις καλα θα φενεται σαν εργοστασιακο και ακομα καλυτερο εαν βαλεις και κοκκινη κλωστη που κανει αντιθεση με το μαυρο με σταυροβελονια θα εισαι και ο πρωτος μαγκας!

http://www.ebay.com/itm/FOR-PEUGEOT-206-REAL-LEATHER-STEERING-WHEEL-COVER-NEW-/250727893237?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a608c08f5
B.M-SPORT - Πεμ 17 Απρ 2014, 13:39:21
Θέμα δημοσίευσης:
εχω ενα τιμονι της oreca και εχει χαλασει αρκετα το σουετ του και σκεφτομουν να το ξαναντυσω αν γινεται γνωριζουμε κανα μαστορα να φτιαχνει σουετ τιμονι ;;;;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες