PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Αrmin Van Buuren στην αθηνα......

206kwn - Παρ 23 Ιαν 2009, 23:51:20
Θέμα δημοσίευσης: Αrmin Van Buuren στην αθηνα......
ο πλεον κορυφαιος και 2ος σε καταταξη καλυτερος dj του κοσμου

http://www.thedjlist.com/

ερχεται στην αθηνα στο venue

http://www.youtube.com/watch?v=Y6vr07ek-o4

το σαββατο 7-2-2009........

ΧΑΜΟΟΟΟΟΣ.... θα γινει πανικοοοοοοοοος....... Laughing Laughing Laughing Laughing
AlienHack - Τρι 27 Ιαν 2009, 14:52:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ζηλεύω.... να λόγος να ερθω Αθήνα..
206kwn - Τρι 27 Ιαν 2009, 15:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
εγω εκλεισα ενα τραπεζακι και ειμαι κυριος Cool Cool Cool Cool Cool βεβαια δεν τιθεται λογος να παρω αυτοκινιτο Wink Wink Wink Wink Wink ..........
AlienHack - Τρι 27 Ιαν 2009, 16:45:39
Θέμα δημοσίευσης:
τραπεζι για τον Armin ή για την κοπή της πίτας? Laughing
MEMsound - Τρι 27 Ιαν 2009, 16:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
εγω εκλεισα ενα τραπεζακι και ειμαι κυριος Cool Cool Cool Cool Cool βεβαια δεν τιθεται λογος να παρω αυτοκινιτο Wink Wink Wink Wink Wink ..........

ποσα λεφτα?
για να "οργανωθώ"...
Steve - Τρι 27 Ιαν 2009, 17:24:07
Θέμα δημοσίευσης:
Να έχετε υπ' όψιν, ότι αν δεν συνοδεύεστε από αιδίο, θα φάτε πόρτα και είναι αυστηροί σε αυτό το θέμα, μέχρι και να μην δεχθούν την κράτηση που έχετε κάνει.

Έχετε το νού σας για να μην ξενερώσετε τελευταία στιγμή....

(αν και για μένα αυτό είναι απίστευτη και άθλια καγκουριά με το θέμα πόρτα, αλλά anyway... Rolling eyes )
206kwn έγραψε:
ο πλεον κορυφαιος και 2ος σε καταταξη καλυτερος dj του κοσμου

http://www.thedjlist.com/

Άσχετα με τις μπούρδες του thedjlist, ο Armin είναι 1ος dj για δύο συνεχόμενες χρονιές, σύμφωνα πάντα με το http://www.djmag.com το οποίο στην μουσική κοινότητα είναι μακράν πιο αναγνωρισμένο απ' ότι το αναξιόπιστο thedjlist.
206kwn έγραψε:
ερχεται στην αθηνα στο venue

http://www.youtube.com/watch?v=Y6vr07ek-o4
Πες του παληκαριού που γράφει το info στο βίντεο, ότι είναι on the decks και όχι in the decks...
206kwn έγραψε:
το σαββατο 7-2-2009........

ΧΑΜΟΟΟΟΟΣ.... θα γινει πανικοοοοοοοοος....... Laughing Laughing Laughing Laughing
Ακολουθεί προσωπική γνώμη και σχόλιο:

Π@@@άρια θα γίνει, απλά σε αυτή την φάση έχει γίνει ένας υπερεκτιμημένος popstar. Καμία σχέση με το 1998 που ξεκίνησε, μέχρι και το 2006 που έγινε το 2ο Armin Only στο οποίο ήμουν παρών στο Ahoy του Rotterdam της Ολλανδίας, απλά έχει το πλεονέκτημα ότι σε αυτό που κάνει, δεν έχει ανταγωνισμό.

Ξεκίνησε ο Tiesto με τα ISOS και τα In Concert και απέτυχε. Ξεκίνησε και ο Paul van Dyk με τα In Between, αλλά πήρε και αυτός την κάτω βόλτα. Φέτος την πρωτοχρονιά έγινε το τελευταίο κατά σειρά Armin Only Imagine στο Los Angeles οπότε, ότι είδατε, είδατε. Μέχρι και φέτος (2008) στο Cavo Paradiso το καλοκαίρι, ο Armin με απογοήτευσε αρκετά. Ίσως φταίω και εγώ που τον παρακολουθούσα από τα πρώτα του βήματα. Αν δεν τον είχα ξαναακούσει (όπως όλη η μάζα που με έκραζε όταν τον άκουγα τόοοτε και τον λέγανε "πριονά") και άκουγα το νέο τελευταίο του artist album, "Imagine", θα έλεγα πως ναι, είναι γαμάτος. Αλλά έχοντας ζήσει και καλύτερα events με αυτόν, δυστυχώς, έχει γίνει απαράδεκτος.

kane - Τρι 27 Ιαν 2009, 18:06:34
Θέμα δημοσίευσης:
Σορυ για το οφτοπικ,θα ηθελα μονο να σχολιασω κατι...

Αυτο που ειπε ο στιβ περι αιδοιου συνοδευομενος...

Οπως και να χει, η βραδυα αυτη δν ειναι μια συναυλια ενος "καλλιτεχνη" ας πουμε? δν ειναι ενα τυχαιο βραδυ σαβάτου σε ενα τρεντομάγαζο...

Εκει κολλησα δηλ...μου φαινεται παραξενο,τι στιγμη που θα υπαρχει κοσμος που θα θελει να απολαυσει τη βραδυα ενος ντιτζει, και οχι απλα να κανει μια κοινη εξοδο σε ενα κλαμπ.

Δυστηχως αποψη για αυτου του ειδους τη μουσικη δν εχω,μιας και γνωριζω ελαχιστα κομματια του και τους ειδους γενικοτερα.
Steve - Τρι 27 Ιαν 2009, 18:18:12
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Οπως και να χει, η βραδυα αυτη δν ειναι μια συναυλια ενος "καλλιτεχνη" ας πουμε? δν ειναι ενα τυχαιο βραδυ σαβάτου σε ενα τρεντομάγαζο...
Έτσι θέλουν να το καταντήσουν, γιατί είναι πρωτεύουσα φίλε...
kane έγραψε:
Εκει κολλησα δηλ...μου φαινεται παραξενο,τι στιγμη που θα υπαρχει κοσμος που θα θελει να απολαυσει τη βραδυα ενος ντιτζει, και οχι απλα να κανει μια κοινη εξοδο σε ενα κλαμπ.
Ο κόσμος αυτός που περιγράφεις σε αριθμό, θα είναι 300-400 άτομα. Οι λοιποί, θα είναι fashion victims, go with the flow κλπ. κλπ.

Αν ήταν παραπάνω κόσμος, θα τον φέρνανε και καθημερινή. Απλά καθημερινές έχουν σταματήσει να φέρνουν πια djs γιατί όλοι βγαίνουν για το "Θεαθήναι" και όχι για την ουσία της βραδυάς (όσον αφορά το συγκεκριμένο στυλ μουσικής) και το κακό είναι πως γίνεται μόνο στην Ελλάδα αυτό το πράγμα.
kane - Τρι 27 Ιαν 2009, 18:27:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως απο περιεργεια, θα πηγαινα να τον ακουσω,αν τυχει και ειμαι αθηνα εκεινη την περιοδο...

Υπαρχει εισητηριο,διαθεσιμοτητα? ή απλα πας στο βενιουκλαμπ και μπαινεις?
Steve - Τρι 27 Ιαν 2009, 19:24:08
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Υπαρχει εισητηριο,διαθεσιμοτητα? ή απλα πας στο βενιουκλαμπ και μπαινεις?
Δεν υπάρχει τόσο εξέλιξη φίλε, ώστε να προπωλούνται τα εισητήρια... Πας εκεί και αμα γουστάρει την φάτσα σου ο άλλος μπαίνεις.

Μπορείς να μπεις και Guest List μέσω τηλεφώνου βέβαια Rolling eyes
Road_Runner - Τρι 27 Ιαν 2009, 20:31:47
Θέμα δημοσίευσης:
θα μας βαλεις ψηλε?
Steve - Τρι 27 Ιαν 2009, 21:06:26
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
θα μας βαλεις ψηλε?
Θα έρθω εγώ από Λάρισα, να σας βάλω?

Εσείς οι Αθηναίοι, δεν έχετε βύσματα δηλαδή?

Άιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Confused
Lef205 - Τρι 27 Ιαν 2009, 21:50:06
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
kane έγραψε:
Έτσι θέλουν να το καταντήσουν, γιατί είναι πρωτεύουσα φίλε...
kane έγραψε:
Ο κόσμος αυτός που περιγράφεις σε αριθμό, θα είναι 300-400 άτομα. Οι λοιποί, θα είναι fashion victims, go with the flow κλπ. κλπ.

.

Aπόλυτο δικιο σε οσα λες.
Στην επαρχια οπου και αν εχω παει σε κλαμπ, ο πορτιερης κανει τη δουλεια που πρεπει να κανει....ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.
Δεν συζηταω για πιο καθαρα ποτα, εξυπηρετιση ΑΛΗΘΙΝΟ κεφι κλπ...αυτα εννοουνται.
Μονο στην Αθηνα ειναι αυτη η κατασταση γιαυτο εχω καταργησει τα κλαμπ, αντε το πολυ καμια Πεμπτη που δεν εχει κοσμο.
Ειδικα τωρα τελευταια που εχει γινει μοδα πιτσιρικαδες της ηλικιας μου να κανουν pr σε μαγαζια και μαλ***ες με "λιστες" και το παιζουν μουρες εχω σιχαθει στο διπλασιο.
Steve - Τρι 27 Ιαν 2009, 23:31:24
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Ειδικα τωρα τελευταια που εχει γινει μοδα πιτσιρικαδες της ηλικιας μου να κανουν pr σε μαγαζια και μαλ***ες με "λιστες" και το παιζουν μουρες εχω σιχαθει στο διπλασιο.
Αυτό δεν γίνεται μόνο στην Αθήνα πάντως Razz

Και εδώ γίνεται, αλλά δεν περνάει, γιατί πέφτει φάπα Laughing
206kwn - Τρι 27 Ιαν 2009, 23:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
οσοι θελουν info ειναι 160 ευρω το μπουκαλι,τωρα δεν νομιζω να υπαρχει τραπεζι, και στα vip rooms ειναι 1000++++........ απλη εισοδος στους deep dish ειχε 60 ευρω... τωρα στον αρμιν δεν ξερω.....

οπως και να το κανουμε ειναι ενα παρα πολυ καλο event για τα δεδομενα της ελλαδας... θα τον ακουσω και γενικα δεν με νοιαζει αν ειναι εμπορικος η αν εχει φλωρεψει.....
αυτο που με νοιαζει ειναι οτι στην μουσικη που παιζει πολυ απλα δεν εχει ανταγωνιστη.....
ο μονος που θα μπορουσε να τον κοντραρει ειναι ο deadmau5 αλλα αυτος δεν παιζει ακριβως ιδια μουσικη και δεν εχει γινει ακομα τοσο γνωστος ετσι ωστε να κανει τα τρομερα events που κανει ο van buuren (βλεπε sensation white κλπ κλπ)......

και οσο για τις πορτες κλπ κλπ εγω το γουσταρω αυτο γιατι δεν μπορει ο καθενας με την α,χ,ψ εμφανιση να μπαινει μεσα και να κανει οτι γουσταρει, ουτε μπορει να μπει μια παρεα μεσα 20 νταγλαραδες γιατι θα πρεπει μετα να μπει μια παρεα 30 κοπελες.... γιατι μια "σωστη" αναλογια σε ενα τετοιο μαγαζι ειναι πανω-κατω 60% γυναικες και 40% αντρες, ποσο μαλλον σε ενα τετοιο event αρα καλο ειναι αυτο... να "επιλεγουν" κατα καποιο τροπο ποιον θα βαλουν μεσα.........
Steve - Τετ 28 Ιαν 2009, 00:07:15
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
ο μονος που θα μπορουσε να τον κοντραρει ειναι ο deadmau5 αλλα αυτος δεν εχει γινει ακομα τοσο γνωστος ετσι ωστε να κανει τα τρομερα events που κανει ο van buuren (βλεπε sensation white κλπ κλπ)......
Ο deadmau5 τον κοντράρει στα ίσα, έχει πάρει παρτούζα όλα τα charts του beatport επί 1 ολόκληρο χρόνο και συνεχίζει ακόμα, και επίσης με το καλημέρα, μπήκε 11ος στο djmag.

Οπότε πίστεψε με, για τον χρόνο που υπάρχει στην μουσική βιομηχανία ο deadmau5, έχει καταφέρει πολύ περισσότερα απ' ότι ο Armin στα πρώτα του βήματα.

Το θέμα είναι να μπορέσει να κρατηθεί στις πρωτιές Wink

Εν πάσει περιπτώσει, αν βάλουν παραπάνω από 50 ευρώ είσοδο, είναι για κλάμματα.
206kwn - Τετ 28 Ιαν 2009, 00:12:41
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

αχχαχααχαχαχ χωρις παρεξηγηση 50 ευρω εισοδο ειχε ο dave seaman μολις ηρθε πατρα. λες να εχει τοσο και στον armin?????
Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
Steve - Τετ 28 Ιαν 2009, 00:18:01
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Steve έγραψε:

αχχαχααχαχαχ χωρις παρεξηγηση 50 ευρω εισοδο ειχε ο dave seaman μολις ηρθε πατρα. λες να εχει τοσο και στον armin?????
Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
Το τί γίνεται στην Πάτρα, με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Εγώ στο Venue, το πιο ακριβό που έχω πληρώσει μέχρι τώρα ήταν (όταν ήταν στην βάρκιζα) 40 ευρώ για Paul van Dyk.

post edited
MEMsound / MOD Team

COOL ALEXIS - Τετ 28 Ιαν 2009, 00:37:30
Θέμα δημοσίευσης:
Απάντηση για όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια και τις πόρτες θα δώσω αύριο...

Είμαστε για κλάματα και λεφτά από εμένα δεν πρόκειται να δούνε...

ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ Exclamation
AlienHack - Τετ 28 Ιαν 2009, 00:57:56
Θέμα δημοσίευσης:
παροτι dj και μαλιστα εχει τύχει να παιξω και σε μαγαζια που εχουν πορτες και λιστες και παπ@ριες ειμαι εντελος ΚΑΘΕΤΟΣ σε αυτα τα πραματα...

ειναι εντελος μαμακια αλλα ετσι ειναι η κοινωνια μας, οπου οι λεφταδες οι δηθεν και οι λουγκρες της showbiz κανουν οτι θελουν...τεσπα.

Ο ΜΟΝΟΣ λογοσ για μενα που θα επρεπε να υπαρχουν οι πορτιεριδες ειναι για να απομακρυνουν διακριτικα μεθυσμενους που ισος να κανουν φασαριες κτλ... ολα τα αλλα ειναι μουφες...

Αλλα φτεει και ο κοσμος που σαν τα προβατα παει εκει που του λενε και ας τρωει πορτα, για να αυτοικανοποιήσει τον εαυτο του (οταν και αν τελικα μπει) οτι μπαινει στο ταδε κλαμπ, ή για να πουλήσει μουρη στην γκόμενα..

Ξερετε ποσες φορες με εχουν παρει τηλ γνωστοι μου οταν παιζω σε κλαμπ να μου ζητησουν να τους βαλω σε λιστα για free entrance? οχι για να γλυτώσουν τα λεφτα (αυτο θα το δεχομουν!) αλλα για να πουλήσουν μουρη στην παρεα τους-γκομενα τους οτι ξερουν τον dj και ειναι στην λιστα... Confused
SnakeMJK - Παρ 30 Ιαν 2009, 18:28:23
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
206kwn έγραψε:

ποσα λεφτα?
για να "οργανωθώ"...

Θα με πάρετε κ μέεεεεεεεεενα;;; Embarassed Rolling eyes
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες